Kullanıcı:Levent/Arşiv-3-4

Vikipedi, özgür ansiklopedi

ARŞİV: 2[değiştir | kaynağı değiştir]

Geri alma[değiştir | kaynağı değiştir]

Tekrar merhaba. Geri alma yolundan kastettiğiniz saldırı niteliğindeki eklemeleri silmek anladığım kadarıyla. Ancak kimi saldırganlar sayfanın içeriğini tamamen boşaltıp 1-2 cümle ekliyor veya sayfanın pek çok kısmında küçük küçük eklemeler ve çıkarmalar yapıyor. Geri almak için bunları ayrıntılı incelememiz gerekiyor. Bazen de sayfanın önceki içeriğini bilmemiz... Örneğin dün, fbli bir futbolcunun sayfasına herşeyi silip, en büyük gs falan gibi bir şeyler yazmışlardı. Önceki içerik de gayet özenli hazırlanmıştı, bir şablon vardı. Geri almak için geçmiş kısmından sayfanın eski halini kopyalayıp yapıştırdım. Ancak sayfanın sol kenarında oluşan çizgileri de tek tek temizlemem gerekti. (Gerçi aynı anda bir başkası geri almış zaten sayfayı, ben kaydedemedim ) Gene çok uzattım, kusura bakmayın. merak ettiğim, bu işlemleri yapmadan, direkt sayfayı eski haline döndürmenin bir yolu olup olmadığı. Yoksa, yine bu gibi yöntemlerle yapacağız, ne yapalım. Teşekkür ederim, kolay gelsin. --Yabancı 06:08, 14 Ağustos 2007 (UTC)

Geri al komutunu yeni gördüm. (Acemilik işte!) Sorun kalmadı. Yukarıdaki mesajıma yanıt yazmanıza gerek yok. --Yabancı 06:36, 14 Ağustos 2007 (UTC)
Şimdi gördüm, Derya Alabora sayfasının adını Derya Alabora Yücel olarak değiştirmişsiniz. Ama Derya Alabora, hiçbir zaman Yücel soyadını kullanmadı ve yalnızca Derya Alabora olarak tanınıyor. (Jenerikler, film afişleri, ropörtajlar, vb.) (Örneğin Zuhal Gencer evlendikten sonra Erkaya soyadını kullanmaya başladı ve jeneriklerde de adı hep bu şekilde yer aldı. Bu nedenle, onun sayfasında bu değişiklik yapılsa, yadırgatıcı olmazdı. Ama Derya Alabora, ilk filmi Bir Kırık Bebek dışında, ki orada da yalnızca Derya Yücel diye geçer, hiçbir filminde eşinin soyadını kullanmadı.) Sanatçının kendi tercihi de ortadayken, bence bu değişikliğe gerek yok. Sayfasında bunu parantez içinde belirtmek yeterli. Ne dersiniz? --Yabancı 06:18, 14 Ağustos 2007 (UTC)

Tekrar merhaba. Yeni işinizde kolaylıklar dilerim, umarım her şey istediğiniz gibi olur. Derya Alabora sayfasıyla ilgili işler iyice karışmış. Diğer kullanıcıya mesaj yazdım. İkna olursa sorun çözülür herhalde. Başka kullanıcıların yaptığı değişiklikleri, eğer açıkça yanlış veya kurallara aykırı değilse, geri almakta biraz hassas davranıyorum. Size sormamın nedeni de buydu. Üstelik Vikipedide bu güne kadar bana en çok yardım eden, yol gösteren de sizsiniz. Belki benim görmediğim başka bir nedeni de vardır diye, direkt geri almak istememiştim. Neyse, teşekkür ederim uyarımı dikkate aldığınız için. İyi çalışmalar. --Yabancı 06:19, 15 Ağustos 2007 (UTC)

Sorun hemen çözüldü, tıklayıp bakabilirsiniz. --Yabancı 06:24, 15 Ağustos 2007 (UTC)

Övgülerinize teşekkürler ama buna sorunu benim çözdüğümü düşünmüş olmanız neden oldu galiba. Keşke... Yalnızca mesajım bir kullanıcıyı ikna etti, o da durumu düzeltti. Bense henüz ne imzama istediğim formatı vermeyi başarabiliyorum ne de Wikimedia Commons'taki bir resmin nasıl kullanılacağını çözebiliyorum. Dolayısıyla işler bazen epey karışık bir hal alıyor benim için. Bu arada ben de 10 gün kadar ara veriyorum. Döndükten sonra bu sorunları yavaş yavaş çözeceğimi ümit ediyorum. Umarım sizin de işleriniz yolunda gider. Vikipedide sizi elbette arıyoruz, özellikle de yeni madde açmaya gösterdiğiniz özen ve yardımlarınız nedeniyle. Ama sizin de biraz dinlenmeye ihtiyacınız var gibi... Sıcaklarla mücadelenizde ve işinizde kolaylıklar dilerim. Sevgi ve saygılar... --Yabancı 11:59, 16 Ağustos 2007 (UTC)

AÇOK[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar Sertaç Ayvaz'dan teşekkür meili geldi maddeyi siz açtığınız için iletmek istedim. Hazır meil gelmişken kullanabileceğimiz özgür lisanslı resimlerde istedim (çok çıkarcı adamım ama kendim için bişey istiyorsam namerdim )--Machiavelli' msj 08:29, 14 Ağustos 2007 (UTC)

teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

"Senin ve benim birer altınımız olsa, birbirimize birer altın versek, sonuçta ikimizin de yine birer altını olur. Ama birer tane bilgimiz olsa ve bunları birbirimize verirsek; ikimizin de ikişer bilgisi olur" Çin Atasözü

Levent Bey bu sözü daha önce duymamıştım, sayenizde dağarcığımıza eklenmiş oldu. Teşekkürler.--beyazkaranlık 21:18, 14 Ağustos 2007 (UTC)

Irmağı takip eden, denizi bulur.[değiştir | kaynağı değiştir]

Buraya katkıda bulunmayı sanırım şu söz açıklar; Geleceğin tüm çiçekleri, bugünün tohumları içindedir.--beyazkaranlık 21:47, 14 Ağustos 2007 (UTC)

(*) Kullanıcı sayfamın sizinkine benzemesinin sebebi (açıklamanızla da benzeşmemiz), sayfanızı beğenip aynen kopyalamam:) Bu imzasız yazı beyazkaranlık (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

SAYIN LEVENT ABİ VE TÜM KULLANICILAR[değiştir | kaynağı değiştir]

TÜRK DİLİNİ KÖTÜ KULLANANLAR İÇİN SAVAŞ AÇTIM.VE BİT GRUP KURDUM. GRUBUMUN ADI KÜFÜRE HAYIR!!! GRUBUMUN AMACI KÜFÜRLÜ VE SAÇMA YAZILAR YAZANLARI İLK UYARMAK DEVAM EDERSE CEZA VERMEKTİR GRUBA İLK ÜYE OLANLAR YÖNETİCİ YARDIMCISI OLACAKTIR ÜYE OLMAK İSTERSEN VEYA DİĞER KULLANICILAR DA İSTERSE İLKEBAYA MESAJ ATABİLİRSİNİZ.

SAYGILAR İLKEBAY Bu imzasız yazı İlkebay (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İyi günler[değiştir | kaynağı değiştir]

Erdemli belde ve köyleri şablonunda birkaç tane köyün adı yanlış yazılmış örneğin kösbucağı köşbucağı diye kızılen kızelen diye bunları nasıl düzeltebiliriz levent abi kolay gelsinonbaşı pars 08:25, 15 Ağustos 2007 (UTC)

Teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

Başıbüyük/Sivasla ilgili isteğimi dikkate aldığınız için size ve Medarıbeyza hanıma teşekkür ederm.Bu imzasız yazı Gacalak58 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selamlar.Sertaç Ayvaz ile bir dizi meilleşmenin sonunda: http://www.herkesetiyatro.com/index.html adresindeki fotoğrafları Creative commons lisansıyla kullanabilirsiniz. sadece hangi fotoğrafları ordan aldığınızı yazmanız yeterli. genede arada bana mesaj atsanız iyi olur gözümden kaçabilir, izin numarasını yazmam gerek :) Birde Afişi, gruba ait sayfada bulunan afişle değiştirir misin Commonsta yoğunumda.İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 14:44, 15 Ağustos 2007 (UTC)

Hocam tekrar selamlar öncelikle hayırlı olsun yeni işin. Resim:Haluk bilginer.jpg fotoğrafına yükske ihtimalle mevzu bahis sitede sahip değil, telif haklarına. Başka adreslerde burda yayınlanma tarihinden önce gördüm. ABD yasalarına göre işlediğimiz için bir sorun teşkil ediyor. Bu sebeple silmek durumundayım. Birde bu siteden eklediğin fotolara kişisel ve GÖBL yerine sadece {{cc-a-bp-2.5}} şablonunu kullanırsan süper olacak. Teşekkürler.--Machiavelli' msj 20:31, 15 Ağustos 2007 (UTC)
Ehehe Resim:Dilek turk.jpg bu resimdeki gibi bir değişiklik olacak ticket bölümü hariç. --Machiavelli' msj 20:48, 15 Ağustos 2007 (UTC)

Taslak[değiştir | kaynağı değiştir]

taslak hazırlamayı bana öğretebilirmisin abi kolay gelsin onbaşı pars 15:56, 15 Ağustos 2007 (UTC)

Kullanıcı adı?[değiştir | kaynağı değiştir]

İyi geceler Baylan, Vikipedi:Kullanıcı adına göre spor kulüpleri isimleri yasak. Ben futboldan hiç anlamam ama ErolGS uygun mu sence? Kısaltma çünkü. uyarıp uyarmamakta kararsız kaldım.. Levent Abi ileti 21:07, 15 Ağustos 2007 (UTC)

Vallaha doğruyu söylemek gerekirse GS isminin sonunda kısaltma olarak durduğu için benim şahsi görüşüme göre isimden engellemek çok fazla sert uygulama olur. Pekala bu soyadının kısaltması olabilir. sadece GS, FB (Ki bunlar yönlendirme sayfası kısaltması olarak bile kullanılıyor görüldüğü üzere) olsa uygunsuz kullanıcı adı olabilir, ama ismin sonunda olması ve bu nedenle engellenmesi fazla kasmak olur. Bu benim yorumum tabi. İyi geceler--Atacameñoileti 21:17, 15 Ağustos 2007 (UTC)

Uyarı aldım fakat[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent bey,

BEnim Türk Mitolojisi altındaki Battal-name, Battal Gazi Destanı v.s. eklediğim tüm madde içerikleri, yazarı Sayın Prof. Dr. Necati Demir'den bizzat alınmadır. İçeriği Hece Yayınlarından değil, bizzat yazarın kendi kaleminden alınmadır. Teyidi için www.necatidemir.net adresinden içerikleri kontrol edebilir ve iletisim@necatidemir.net adresinden izni ve bilgisinin olup olmadigi sorulabilir.

Saygılarımla... Bu imzasız yazı Narziss (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

izmir'de bir toplantı yapılması halinde ben de katılmak isterim. Fcn 10:07, 18 Ağustos 2007 (UTC)

Şablonlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Sermet Erkin maddesine taslak demek biraz yanlıştı fakat çok kısa olduğundan gözümden kaçmış olabilir özür dilerim.Ama Erkan Yücel maddesi gerçekten kaynaksız, eğer kendi kafanızdan yazdıysanız bilemem ama öyle değilse lütfen kaynak belirtin...

benden her konuda yardım alabilirsiniz, kolay gelsin...--Alperentunga 18:24, 18 Ağustos 2007 (UTC)

Panda[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar, biraz reklam havası var ama düzeltilebilir sanıyorum. İstersen SAM'e çıkar ama...--Machiavelli' msj 07:21, 19 Ağustos 2007 (UTC)

Selamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

taslak hazırlamayı öğretebilirmisiniz mesela erdemli belde ve köyleri kolay gelsinonbaşı pars 09:25, 19 Ağustos 2007 (UTC)

Hoşgeldin[değiştir | kaynağı değiştir]

hoşgeldin levent abi inşallah iyisindir. bu taslağı nasıl hazırlayacağım örneğin erdemli belde ve köyleri taslağı bunu kopyala diyorsun ama bu bu hale nasıl getirildi bir de bana bildiğin tüm viki kodlarını öğretebilirmisin yanlış anlama ama ben bu vikide senden başkasını tanımıyorum senden başka hiçkimse yardımcı olmuyor kolay gelsin sevgiler saygılar iyi çalışmalaronbaşı pars 09:39, 19 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben "kafanızda yazdınız" derken bu konuda bir bilgi birikiminiz var bu bilginizi kulanarak yani hiç bir siteden veya başka bir yerden almadan bu bilginiz ile vikipediye katkıda bulunmak, anlamında kullanmıştım bir anlaşılmazlık oldu herhalde, oraya kaynaksız dememin nedeni eğer bir siteden vaya başka bir kaynaktan bulduysanız bunun kaynağının yazılması gerektiği için bu şablonu ekledim lütfen bana tekrar bir mesaj göndermeyin bakın sizde şablonları kaldırmışsınız olay kapanmış.Kolay gelsin... --Alperentunga 12:18, 19 Ağustos 2007 (UTC)

tamam[değiştir | kaynağı değiştir]

ancak ben kendi düşüncemi aktarıyorum telif hakkı ihlali nedeniyle internetten aldığım cümleleri yansıtamıyorum.iyi günler --İremucar

Tamamdır[değiştir | kaynağı değiştir]

Tamamdır anlaşıldı.Ben ayarlamaya çalışayım. --Eldarionmesaj 15:57, 19 Ağustos 2007 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar.Lütfen şu sayfada görüşünüzü bildiriniz. --Eldarionmesaj 16:09, 19 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Aa, evet bu konu kafamı kurcalıyordu, kesinlikle kullanışlı ve işe yarar olduklarını düşünüyorum, çok teşekkürler Levent Abi, iyi geceler size de ! -- tema 20:25, 19 Ağustos 2007 (UTC)

Ben de istatistiksel olarak genç değilim artık, ruhumu koruyorum :) görüşmek üzere -- tema 20:27, 19 Ağustos 2007 (UTC)
Seziyorum bunu. Arada mesaj sayfasını Msn'a döndürecek kadar genciz biz. )) -- tema 20:31, 19 Ağustos 2007 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi selamlar.Nasılsınız.Tatildeydim de yeni açıyorum.Buluşma süper olur bence de.Ama 2 eylül'de benim sınavım var.Diyordum ki.YOKMUŞ.:)Gelenekselleştirme olayı iyi olur.Bu arada o sayfaya benim adım nasıl yazıldı acaba sen mi ekledin?Öyleyse teşekkürler.Sağlamcıileti 20:36, 19 Ağustos 2007 (UTC)

Ayıpsın abi.Sen bize sanal babalık yapıyosun.Neistersen onu deriz.İstersen levent bile deriz.Yeni işinde hayırlı olsun.Keşke ben de bulsam da bi iş tatil yapmasam.Ha bu arada geçen seneki buluşma nerede oldu?Bu sene de aynı yerde mi düşünülüyor?Sağlamcıileti 20:46, 19 Ağustos 2007 (UTC)

Peki abicim.Ben bir gün daha yokum heralde.Yarın akşam filan çalışmalarıma başlarım.Görüşürüz.Sağlamcıileti 20:51, 19 Ağustos 2007 (UTC)

  • farkındayım ama yer şikayet sayfası olunca cevap da böyle geliyor haliyle.. :) --kibelemesaj 19:04, 20 Ağustos 2007 (UTC)
hiç emir almaya gelemem, buyrun size cevap.. :) --kibelemesaj 19:07, 20 Ağustos 2007 (UTC)

Yeni Başlangıç[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Abi, Ben aranıza yeni katıldım. Ki; bu zamana kadar katılmak için biraz geç kaldım :). Açıkçası Vikipedia'nın acemisiyim; takıldığım durumlarda size her an başvurabilmek istiyorum. Şimdiden karşılaşabileceğim sıkıntılarda yardımınız için teşekkür ederim. --MuratY-Turk 19:39, 20 Ağustos 2007 (UTC)

Teşekkür ederim[değiştir | kaynağı değiştir]

Yanımızda olduğunuz için, yapacağımız güzel katkılar için bize güvendiğiniz için teşekkür ederim. Şimdilik Vikipedia yönergeleri, kuralları ve nasıl katkıda bulunabileceğimiz hakkında bilgi ediniyorum. Desteğiniz için tekrar çok teşekkür ederim.--MuratY-Turk 20:04, 20 Ağustos 2007 (UTC)

Kentmen[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, yüklediğiniz Hulusi Kentmen fotoğrafı çok hoşuma gittiği için tartışmada bahsedilen listeyi madde yapmaya giriştim. Ben liste ile mücadele verirken (satırları tek tek sıraya soktum :)) siz de listeyi oluşturmuşsunuz. Çift iş yaptık sanırım ama iyi iş yaptık. Kolay gelsin Levent Abi. -- tema 20:20, 20 Ağustos 2007 (UTC)

yanıt[değiştir | kaynağı değiştir]

maddede tdk ödülleri kaldırıldı diyordu google da araryınca 2006 ödülü falan da vardı ve 3-5 yıl verilmiş gerisi es geçilmiş düzensizdi o yüzden sildim ama baktım ki hemen geri almışsınız.

acaba türk dili tartışmaları başlığını niye geri aldınız. bu kadar yanlı bir maddeyi yansız yaptı siz geri aldınız. bundan sonra vikipedi'ye güvenirken 2 kez düşüneceğim.

Merhabalar, umarım her şey yolundadır. Söylemiştiniz ya İzmir'e uğrarsan haber ver diye, orada Altınkum diye bir yer varmış 2 günlüğüne gitsek mi diye düşündük sonra vazgeçtik. Geçen seneki üniversite yaz olimpiyatlarını yakından takip etmiştim; bir başka bahara kaldı artık. İzmir buluşması nihayet dillerde. Size şimdiden iyi eğlenceler dilerim. İzmir bize uzak olduğu için ben İngilizce Vikipedidekilerin peşinden Şikago'ya gitsem daha iyi. Hem hiç girmediğim kıskançlık krizine girmemiş olurum. Buluşmanın verimli geçmesi dileğiyle, (not(lar): şu ve şunlara bir bakıverirseniz çok memnun olurum.) --Bahar (yine ben!) 20:46, 20 Ağustos 2007 (UTC)

Hulusi Kentmen[değiştir | kaynağı değiştir]

Kolay gelsin Levent Abi. Hulusi Kentmen maddesinde ve Hulusi Kentmen'in rol aldığı filmler listesinde film sayısı oldukça fazla. İngilizce Vikipedi'de olduğu gibi, oyuncunun en önemli filmlerini listelesek nasıl olur? Mesela ödül aldığı ya da kült sayılan filmleri. Zaten SinemaTürk'te film listesi var. Maddeleri özellikle biyografik bilgiye odaklamamız daha doğru olur diye düşünüyorum --Pinar 10:22, 21 Ağustos 2007 (UTC)

Sorun değil, yani sadece bir önereyim dedim ama haklısın çok iş çıkaracak. Birleştirme önerine aynen katılıyorum. Emek verdiğin biyografi maddeleri için de ayrıca teşekkürlerimi sunarım. Kolay gele --Pinar 00:15, 22 Ağustos 2007 (UTC)

Günaydın[değiştir | kaynağı değiştir]

Hulusi Dedenin filmografisini düzenlediğin için teşekkürler, sevgiler. Levent Abi ileti 04:59, 22 Ağustos 2007 (UTC)

Rica ederim, zevkle yaptım, ancak daha da düzenlenebilir. Görünüşü daha az yer kaplar durumda şu anda. --Mskyrider ileti 12:13, 22 Ağustos 2007 (UTC)

Teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

Sıcaklığınıza teşekkürler, hoş buldum.(Vatanturk)


Teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

ANLADIM EVET 6 HAFTA YAZMIŞTIM ANCAK NE OLDU BİLEMİYORUM İYİ AKŞAMLR--İremucar21.52, 22 Ağustos 2007 (UTC)

  • yok, üstüme iyilik sağlık durumu yok.. sadece ben sildikten on dakika sonra yeniden açılmış. şimdilik dursun diyorsan dursun. ama o linkin kısa zamanda yeniden ekleneceğinden de neredeyse eminim. oyunu biliyorum, teşekkürler, selamlar. --kibelemesaj 19:00, 22 Ağustos 2007 (UTC)
neyse, dursun bakalım, niyet okuyarak davranmış olmayalım. reklam linki eklenirse çıkartılacak nasılsa. interviki ekledim, oradan çevrilerek ansiklopedik bir hale de getirilebilir. --kibelemesaj 19:13, 22 Ağustos 2007 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi selam şu kısım uzun zamandır gözüme takılıyor ve biraz da canımı sıkıyordu açıkçası yakıştıramıyordum Vikipedi'ye.Sonunda biraz vakit bulup çeviri yapabildim.Ancak dilbilgisi ve cümle olaylarında pek iyi olmadığım için bazı yerleri sırıttı sanırım.Bir bakıp gereken yerlere müdahale edebilirsen sevinirim.İyi çalışmalar kolay gelsin. --Eldarionmesaj 02:46, 23 Ağustos 2007 (UTC)

Tamamdır abi dert değil ne zaman boş olursan bakarsın.Bu arada buluşmaya bir hafta kala hallederiz haberleşme işlerini.Kolay gelsin --Eldarionmesaj 20:38, 23 Ağustos 2007 (UTC)

Nerelerdesin abi[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi vallaha sensiz buralar çok ilginç oluyo.Bi kere son değişiklikler sayfasında alışmışım sanatçı sayfaları değişikliklerine, garip geliyor.Ben de sana mesaj atcaktım ama dedim şimdi sen işten gelmişsindir zati viki ile ilgileniyon viki ile arana girmeyeyim dedim.O sayfayı isim değişikliği için söylüyosan ben direkt bürokrat walter'a başvurdum, kullanıcı değiştirme sayfasında da başvurumu yaptım ama oy verme hakkı olmadan olmuyomuş.Bana biraz ilginç geldi bu kural ama topluma uyacağız artık.Bu arada İzmir'li kullanıcılara genel bir buluşma daveti göndermeyi düşündüm ne dersin?Öncelikle Eldarion'a da sormam gerekir mi?Kendine iyi bak.Görüşürüz.Sağlamcıileti 20:43, 23 Ağustos 2007 (UTC)





Merhaba Levet Bey,

Sitenize üye olduktan sonra her gün ilk işim burayı ziyaret etmek oluyor. Emekli (1957) bir vatandaş olmama rağmen evinde bilgasar olupta elini süremeyen insanlardan değilim. Zamanım okumakla (kitap, gazete) sitelere yazı ve yorum yollamakla geçiyor. Burada en üzüldüğüm şey nedir biliyor musunuz? Resim veya fotoğraf yollayan insanların iyi niyetlerine karşılık -tabii bilinçsizce ya da kural dışı kullanımları ile- resimlerinin siliniyor olması. Ben dahi kuralları tam bilmediğimden olsa gerek benikilerde de bu arada gümbürtüye gidiyor. Her neyse kullanılan yöntemin mükemmel olduğunu söylemek istiyorum ve işlerinizde başarılar diliyorum.

Selçuk Bağrışen

selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Levent Abi :) Tabii geri alabilirsin, kusura bakma. Senin eklediğini farketmedim :) Kolay gelsin. --LostMyMind 19:15, 24 Ağustos 2007 (UTC)

:) Tamam. Ben de ne zamandır vikipedide bir şey yapmadım diye bi girip rasgele sayfaları gezeyim dedim, gezerken de öyle kafama göre takılıvermiştim, yakalandım :) Nezaketin için teşekkürler, iyi çalışmalar :) --LostMyMind 19:20, 24 Ağustos 2007 (UTC)
Aman aman, 24 yaş birden yaşlanmış zavallıcık, yazık olmuş walla, ama neyse ki kurtulmuş tekrar :) :) Sevgiler, --LostMyMind 19:28, 24 Ağustos 2007 (UTC)

Kullanıcı adı değiştirme[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar.Şu sayfaya bir gözatıp yorumunu yazabilirmisin sevgili abicim.İnşallah önerimi beğenirsin.Eksik tarafları var ancak geliştirilebilir.Görüşürüz.Sağlamcıileti 08:47, 25 Ağustos 2007 (UTC)

Dış Bağlantılar Kategorisinin Kaldırılması[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba,

Orhan Gencebay maddesindeki Dış Bağlantılar kategorisini tümüyle kaldırmanız konusunda bana gönderdiğiniz mesajda yaptığınız açıklama tatmin edici değil.

Dış Bağlantılar kategorisi, madde ile ilgili sitelerin listelenmesi için oldukça lüzumlu ve kullanışlı bir kategoridir.

Bu kategorinin, ilgisiz bağlantılar eklenmesi suretiyle istismara uğrayabileceği gibi bir kaygı, bu kategorinin tümden kaldırılması haklılığını doğurmaz. Eğer kategoriye ilgisiz bir bağlantı eklenirse, yapılması gereken yöneticilerin devreye girip sadece o ilgisiz bağlantıyı kaldırmalarıdır.

Bana yolladığınız mesajda belirttiğiniz gibi, eklenen hangi bağlantı madde ile ilgili hangi bağlantı ilgisiz, bunun takibini yapmak zordur, diyorsanız; bunun takibini ben periyodik olarak yapıyorum. Başından beri Orhan Gencebay maddesini düzenlemek ve geliştirmek maddeyle ilgilenmekteyim.

İlgisiz veya reklam içerikli bağlantı eklenirse Dış Bağlantıları düzenlerim. Orhan Gencebay sitelerinin listelenmesinin maddeye sağladığı katkılar bakımından, Dış Bağlantılar bölümünün varlığı önemlidir. Bu sebeple maddeyi bu bağlantıların bulunduğu eski sürüme geri getireceğim.

Bu konuda hâlâ anlaşamıyorsak Köy Çeşmesi bölümünde konuyu tartışmaya açabiliriz.

Saygılarımla. yasakresim 11:23, 25 Ağustos 2007 (UTC)

abi[değiştir | kaynağı değiştir]

degerli abimiz biz senin kadar ne bilgi ne azimliyiz bizden saygilar Bu imzasız yazı Vatan fedaisi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi merhabalar.Sormayı unuttum mailimi aldın mı?Kullanıcı adı değiştirme konusuna gelince daha önce bu kriterin nasıl belirlendiğine dair bir tartışma göremediğimden böyle bir öneride bulunayım dedim.Hem bu vesileyle kendi ismimi de değiştirebilirim dedim.Çünkü oy kullanma kriteri ağır hakkaten.150 değişikilik neyse de iki ay uzun.Neyse Mskyrider daha basit bir çözüm yazmış 200 değişikilik yetsin diye.Bence o daha güzel ben 200'ü geçeli 20 gün oldu. :)))

Sağlamcıileti 19:40, 25 Ağustos 2007 (UTC)

İyi geceler[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Abi abi (ikinci abi tahminen, belki de abi olan benimdir) :-) Şu sıralar hakikaten çok yoğunum, zaten buraya zar zor uğrayabiliyorum, Bugün de zaten sadece Formula 1 fanatiklerini gücendirmemek için uğramak istedim :-) Mümkün mertebe erken dönmek niyetim. Siz de kendinize iyi bakın. (Bu arada yeni işinizde başarılar)--Atacameñoileti 20:57, 25 Ağustos 2007 (UTC)

Vandalizm[değiştir | kaynağı değiştir]

80.0.73.102 ip numaralı bir kullanıcı mareşal sayfasını ısrarla bozuyor. Bilginize...--Arjety 21:43, 25 Ağustos 2007 (UTC)

Dostça uyarınız bilgime aldım. Daha dikkatli olurum. Mersi--GK 22:06, 25 Ağustos 2007 (UTC)

Aromanca[değiştir | kaynağı değiştir]

Çok çok teşekkür ederiz Aromanca maddenin içinde.Eeamoscopolecrushuva 08:06, 26 Ağustos 2007 (UTC)

Kullanıcı adı[değiştir | kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Can arçelik ismindeki politika ihlali tam olarak nedir?--Machiavelli' msj 13:06, 26 Ağustos 2007 (UTC)

Küfürlü Saldırı[değiştir | kaynağı değiştir]

85.104.216.136 ip numaralı birisi hesap açmadan Kullanıcı:Gingar'a çok ağır küfürlü saldırıda bulunuyor. ben bu ip numaralarına mesaj bırakılabilip bırakılamadığını bilmiyorum o yüzden bişey yapamadım ama şahsen yazdıkları çok kötü o yüzden size bildirmeyi uygun buluyorum. Saygılarımla...--Arjety 20:25, 26 Ağustos 2007 (UTC)

anonim kullanıcılara nasıl mesaj yollayabilirim beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz ve diğer iletiyi de okudum fakat malesef üyesi olduğum derneğimin bir toplantısı sebebiyle o tarihlerde Bodrum'da olacağım o yüzden muhtemelen gelemeyeceğim.--Arjety 20:49, 26 Ağustos 2007 (UTC)

Nerelerdesin[değiştir | kaynağı değiştir]

Hadi ben vefasızım diyelim, hadi yeni işe başladım nefes alamıyorum.. E sana nooldu? Arada bi hatır sor yahu :) Umar ve dilerim ki iyisindir "hızır asker" kardeşim.. Levent Abi ileti 20:59, 26 Ağustos 2007 (UTC)

Sağolasın Levent, işler güçler malum, hep aynı yoğunlukta koşturmaca, sağlık olsun da.. Umarım sen de iyisindir. Yeni işinde başarılar, sevgiler. --Metal Militia ileti 21:05, 26 Ağustos 2007 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi selam.Teşekkür ederim elden geçirmişsin maddeyi.Gerçi tartışma sayfasında biraz karışmış ortalık ama ben cevapladım.Tekrar teşekkürler ilgine.Kolay gelsin.--Eldarionmesaj 21:15, 26 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Geri döndüm ve hemen yeni açtığınız maddelere göz attım, epeyce madde eklemişsiniz. Bu arada size söz ettiğim sorunları çözemezsem yardımınıza başvuracağım. Teşekkürler, kolay gelsin. --Yabancı 11:51, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Abi selamlar.Teşekkür ederim öncelikle yardımın ve desteğin için.Kolay gelsin iyi çalışmalar.--Eldarionmesaj 16:27, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Fotoğraf konusu[değiştir | kaynağı değiştir]

İltifatlarınıza teşekkür ederim. Alçakgönüllülük ediyorsunuz, o maddeleri açan sizsiniz; fazla madde açmaya dikkate ettiğiniz için de, arada bazı şeylerin gözden kaçması doğal. Ben kişi maddelerinde mümkün olduğunca (hele resim de yoksa), o kişiyi tanıtmaya, okuyana hatırlatmaya yönelik eklemeler yapmaya çalışıyorum. Türkçe Vikipediden haberdar olmadan önce İngilizce Wikipedia'yı okuduğum uzunca dönemde de, buna dikkat edildiğini gördüm.

Fotoğraf konusunu doğru hatırlıyorsunuz. Derya Alabora, Zuhal Gencer, Başak Köklükaya gibi kimi oyuncuların sayfarında, Muammer Yanmaz'ın kadın oyuncular fotoğraf sergisinde yer almış fotoğraflarına link verdim. (Sergi, 2006 yılı İstanbul Film Festivali kapsamında açılmıştı. Daha sonra, tesadüfen, bu sergideki tüm fotoğrafların Milliyet Gazetesinin sitesinde yayınlandığını görmüştüm.) Aslında M. Yanmaz, bu gibi pek çok proje çalışması yapmış. (Kadın yönetmenler, tiyatro oyuncuları gibi.) İzin vermesi halinde, bu gibi projelerine dahil fotoğrafların kullanılmasının da önü açılabilir.

Daha önce Vikipedi için buna benzer bir şey yapmamıştım, en azından deneyebilirim. Sanatçının sitesinde bir mail adresi var, oraya mail atabilirim. Esas merak ettiğim konu ise, izni almamız halinde fotoğrafı yüklerken izni ne şekilde kanıtlayacağımız. Yani izin aldık demek yetmeyecek herhalde, bu gibi durumlarda kişilerden alınan izin, ne şekilde gösteriliyor?

Benim de işlerim biraz yoğunlaştı bu aralar. Ama bu konuyla ilgili gelişmelerden sizi haberdar edeceğim. Olumlu sonuçlanırsa epey renklenecek sayfalar. Teşvikiniz için teşekkürler, kolay gelsin. --Yabancı 08:39, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Bu arada, kimi kişi fotoğraflarını aynen film afişi gibi kaynak internet sayfasını belirterek kullandığınızı gördüm. Galiba ölen sanatçıların fotoğraflarını (örn. Engin İnal) bu şekilde koymuşsunuz. Bunların telif hakkı ihlali oluşturmaması için siteyi belirtmek yeterli mi? Ölçüsü nedir? --Yabancı 09:03, 28 Ağustos 2007 (UTC)

________________________________________________________________________________________

İnsanoglunu bir toz tanesi kabul edersek bilginin dünya üzerindeki tüm okyanuslar oldugu ortaya çıkar levent abi ben bu okyanusa sadece tırnaklarımın ucunu sokabıldim goruyorumkı sen parmaklarını sokmussun bıle senı hakkaten bir abim olarak görüp tüm içtenligimle saygılarımı sunuyorum. ......cien...... Bu imzasız yazı Cancanettin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

SÜMHOTER Sayfası[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar, ben Halk oyunları konusunda İzmir'de aktif bir çalışma içerisindeyim. SÜMHOTER derneğinin sayfasını yarattığınızı fark ettim. Fakat sayfa içerisinde hatalı bazı bilgiler gördüm. Bu konuları tartışma sayfasına yazdım incelerseniz sevinirim. --Arjety 22:55, 28 Ağustos 2007 (UTC)

Adil kullanım[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar, Kerim Afşar maddesinde biraz fazla adil kullnım resmi kullanılıyor gibi geldi bana :) iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 05:18, 29 Ağustos 2007 (UTC)

Muammer Yanmaz fotoğrafları[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Muammer Yanmaz'a az önce mail attım. Yalnız, telif türleri hakkında verdiğiniz bilgileri kopyalayıp yapıştırmıştım maile, gönderilmiş halinde sayfanın eni biraz fazla uzamış (okla sağa sola gitmek gerekiyor okumak için), göze hoş görünmüyor. Aklıma gelmemişti böyle durabileceği. Buna şu yüzden takıldım, malum bu bir rica maili, bir yerinde vazgeçip tamamını okumayabilirler belki. Neyse, artık yapılabilecek bir şey yok. İlk kez bu tip bir mail attım, yanıt gelip gelmeyeceğini ve nasıl sonuçlanacağını göreceğiz. Milliyetin sitesinde de bir süredir bu fotoğrafların yayınlanıyor olması biraz umut verici. Belki bize de izin verir.

Hayat Güzeldir hep tuhaf bir şekilde kaçırdığım, bir türlü seyredemediğim bir filmdir. Sizin öneriniz tekrar aklıma getirdi, bulup seyredeceğim.

Bu arada, mail atmadan önce bir de Muammer Yanmaz maddesi açmıştım. Mailde onun da linkini verdim. Kurnazlık olsun diye değil de, hem daha önce girmediyse Vikipediyi görmüş olur, hem belki kendi maddesi için de daha fazla bilgi verir diye. İyi mi ettim, bilemiyorum.

Ben de biraz yorulmuşum, acayip bir nem de var bugün, insanı sersemletiyor. O yüzden kopuk kopuk bir mesaj oldu, kusura bakmayın. Saygılar, iyi çalışmalar. --Yabancı 09:39, 29 Ağustos 2007 (UTC)

Selamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi merhabalar.İyisin inşallah.Aktif görünce bi selam vereyim dedim.Kolay gelsin.

Sağlamcıileti 11:42, 29 Ağustos 2007 (UTC)

İyi abi uğraşıyoruz.Bir ana sayfa takımı düşünüyorum onla ilgili köy çeşmesine filan yazdım ama pek ilgilenen olmadı.Ana sayfayı sürekli güncel tutacak bir kaç gönüllüden oluşan bilim takımı gibi bir takım kurmak istiyorum.Müsati olursan bir görüş bildiriver.Kullanıcı adı değiştirme konusunda artık bugün herhalde son karara varıcaz çünkü ben ilk tartışmaya açtığımdan beri dört gün oldu.Sana hayırlı işler dilerim.Görüşürüz.

Sağlamcıileti 11:46, 29 Ağustos 2007 (UTC)

ögütlerin ve dileklerin için teşekkürler bende elımden geldıgınce sıteye katkıda bulunmaya calısıcam aslında sıtede sımdıye kadar arayıpda bulamadıgım bısı olmadı  :) ama senınde dedıgın gıbı bılgıde sınır yok yazılanlardan daha ne kadar cok sey oldugunu ununutmamak lazım bende bilgilerimi başarabildigim kadarıyla sizinle paylaşıcam . ben imlede yakından ilgilenip yardımda bulundugun ıcın sana cok tesekkur edıyorum ......cien..... Bu imzasız yazı Cancanettin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi selamlar.Sana buluşmayla ilgili bir bilgi maili attım bakabilirsen sevinirim.Kolay gelsin. --Eldarionmesaj 14:40, 29 Ağustos 2007 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Öncelikle merhaba! Vikipedide henüz yeni olduğunuzu tahmin ediyorum. Vikipediye hoşgeldiniz. Kullanıcı mesaj sayfama yazdığınız yorumunuzu ancak bugün görebildim. Yadigar ejder ile ilgili yorumunuzu genel olarak saçma bulduğum halde saygı duyuyorum. Önemli olan Vikipediye katkıda bulunmak. Eğer madde sayımızın artmasını istiyorsanız lütfen İngilizce Vikipedideki maddeleri çok iyi inceleyiniz. Hemen hemen tüm filmlerin yada kişilerin maddesi olduğunu göreceksiniz. "Yakın gelecekte yazılma ihtimali yok" demenin pek anlamı olmadığını zaman geçtikçe daha iyi anlayacağınıza inanıyorum. Yaptığım değişikliklerin her zaman yoruma açık olduğunu ve tüm eleştirileri dikkate aldığımı bilmenizi isterim. İyi çalışmalar diliyorum. Sevgiler.--Ahmetanmsj 19:37, 30 Ağustos 2007 (UTC)

Seçkin madde oylaması[değiştir | kaynağı değiştir]

Kondansatör maddesi seçkin madde adayı olmuştur. Teknik maddelerin kapsamlı olması gerektiği düşüncesiyle başlayıp sona erdirdiğim çalışmamda, oylamaya katılmanız beni sevindirecektir. flaWless - furKanileti 23:00, 30 Ağustos 2007 (UTC)


levent abiye mesaj[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayın Levent abi Uyarılarınız için teşekkür ederim. Ben daha çok yeniyim. BUndan sonra daha sıkı olmaya çalışacağım. Teşekkürler. Ahmetturkan Bu imzasız yazı Ahmetturkan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Buluşma[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi selam.Nasılsın?İzmir ufacık bi yer olduğu için İzmir'in her noktası olabilir bence.Konak da uygundur.Bir an önce belirleyip duyurmamız iyi olur bence.Çünkü adını yazan arkadaşların birçoğunu çok da sık göremiyorum burada.Saygılar.

Sağlamcıileti 18:16, 31 Ağustos 2007 (UTC)

ViÇat[değiştir | kaynağı değiştir]

Tasarımda olan vikipediye yenilik katmayı hedefleyen bir takım tasarımı.Elbetteki si değerli kullanıcıların eleştirileri ile zengileşecek.Takım hakkında bilgiler,yorumlarınız için lütfen Vikipedi:Köy çeşmesi (ilginize) ziyaret edin.Sevgiler Bu imzasız yazı Blackrome (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yadigar Ejder[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba!

  • Öncelikle burada kimseyle tartışmak istemiyorum. Burada bulunduğum süre içinde bir sonuca varmayacak tartışmaların ne kadar gereksiz olduğunu gördüm.
  • Sıkı bir forum kullanıcısı olabilirsiniz (editcount sayfanızdaki main/kullanıcımesaj oranı bunun göstergesidir.) ama bu iyi bir Vikipedist olacağınız anlamına gelmeyebilir.
  • Saçma bulduğum şey özgür bir ortamda fikirlerin bu şekilde yargılanmasıdır. Eğer değişikliği beğenmediyseniz bunu maddenin tartışma sayfasında belirtin yada değişikliği geri alın. (Bu maddenin bundan sonra değiştirilemeyeceği anlamına gelmez.)
  • Asıl konuya gelirsek: Madde sayfalarındaki diğer dillere olan bağlantılar (interviki) sebebiyle madde ve kategoriler bütün dillerde paralel gelişme göstermektedir. Her vikipedide bunun istisnaları bulunsada, tercüme yoluyla maddenin önemine bakılmaksızın diğer vikilere aktarılmaktadır. Örneğin: Türkiye'deki barajlar kategorisindeki maddeler yetersiz olmalarına rağmen İngilizce, Fransızca ve İtalyanca vikilere aktarılmıştır.
  • Sonuç olarak: bütün vikiler ağaç benzeri gelişim göstermektedir. Bugün için gereksiz gibi görünen yada içerik olmaksızın açılmış maddeler, zamanla bu konularda uzman yada meraklı vikipedistlerce ansiklopedik hale getirilecektir.

Yorumlarınıza yaptığım eleştirileri anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. İyi çalışmalar dilerim.--Ahmetanmsj 16:13, 1 Eylül 2007 (UTC)

XD[değiştir | kaynağı değiştir]

Levent Abijim,

Nasılsın abijim güzel abijim benim. Keyifler yerindedir inşallah. XD

Yöneticiliğe aday oldum. oyunuzu bekliyorum.

kızılsungur® 22:01, 1 Eylül 2007 (UTC)

Peki,

Yöneticilik açıklamalarımı ciddiye almadığınızı biliyorum. Yönetici olursam elbetteki ciddi işlerle uğraşacağım. Vikipedi Üzerine adlı bir bölümde görüşlerimi belirtmiştim. Kullanıcı sayfamdan okuyabilirsiniz.

İyi çalışmalar

kızılsungur® 22:18, 1 Eylül 2007 (UTC)

Sizin gibi düşünen çok arkadaşım var. Ama silahları ve savaş araçlarını tanıtmak savaşı sevdiğim anlamına gelmiyor. Ayrıca bugün dünyada düzenli bir ordu olmazsa kaos oluşur. Bu ayrı bir konu tabiki. Kara mayını konusuna bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Ben de sizin verdiğiniz bakayım bağlantıya bakayım şimdilik. Kara mayını seçkin madde adayı bu arada. Onun içinde oyunuzu bekliyorum. :)

kızılsungur® 22:29, 1 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Abi; Lütfen Bu oylamaya da bir göz atın. Teşekkürler, iyi çalışmalar.. euthygenes 12:40, 2 Eylül 2007 (UTC)

  • Gördüm :) Ama "Kaydet" butonuna bastıktan sonra.. euthygenes 13:05, 2 Eylül 2007 (UTC)

Çok sağolun.[değiştir | kaynağı değiştir]

Sağlık ve esenlik diliyorum,, geçmiş olsun. Çabuk iyileş ve Üzme bizi.. Levent Abi ileti 10:34, 2 Eylül 2007 (UTC)

Çok çok sağolun, dilekleriniz beni mutlu ediyor ve bana güç kazandırıyor. Hoşçakalın.--TOBB ETÜ 12:44, 2 Eylül 2007 (UTC)

Kullanıcı adları[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar Levent, sözünü ettiğin kullanıcı adlarından VP:KA kurallarına aykırı olanlar süresiz engellendi. Aralarında uygun olanlar da var. Çoklu hesap açan kişiler de genelde sonradan ya hiç ya da çok nadir uğruyorlar. O nedenle şimdilik kalaabilirler. Kural ihlali olursa gereken yapılır. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 19:43, 2 Eylül 2007 (UTC)

Otomatik copy-paste[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Bey, Vikinin kopyalandığını daha önce görmüştüm de böylesini görmemiştim.Bu bağlantıya bakarsanız bir iyi olur.--PhantomII 19:46, 2 Eylül 2007 (UTC)

  • merhaba, yönetici adaylık sayfasına yazdıklarım sadece sizinle ilgili değildi. daha doğrusu davranışlarınıza değil orada söylediğinize ilişkindi. bunlar hassas ve istismara açık konular. heyecanlı yorumlar başka yerlere gidebiliyor. sorulan sorunun iyi niyetli olduğunu düşünmekte ve sadece konuya odaklanmakta yarar var. teşekkürler, kolay gelsin. --kibelemesaj 20:20, 2 Eylül 2007 (UTC)

Wikiscanner[değiştir | kaynağı değiştir]

Hocam merhaba ve günaydın:)

O bağlantıyı bende buldum fakat ne işe yaradığını anlamadım. Anlayıp bana bildirirseniz teşekkürlerimi sunarım. Tarayıcı fakat neyi tarıyor, nedir, nasıl kullanılır..----Ddenkelmesaj 04:43, 3 Eylül 2007 (UTC)

M. Yanmaz[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Kusura bakmayın, bir kaç gündür internete giremiyordum, yeni gördüm mesajınızı. Şu ana kadar bir cevap gelmedi M. Yanmaz'dan. Mach'le fotoğraf lisansları hakkında yazıştığımı da yazmayı unutmuşum. Daha önce de dediğim gibi ben de biraz yoğunum bu aralar, gözden kaçıyor bazı şeyler. Kolay gelsin. --Yabancı 06:09, 3 Eylül 2007 (UTC)

Bir tartışma[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Bir kategori konusunda bazı pürüzler var. Vaktiniz olursa bir göz atıp görüşlerinizi yazmanız mümkün mü veya bildiğiniz, bu konuda bilgi sahibi olabilecek bir kullanıcı var mı? Şimdiden teşekkürler. --Yabancı 13:20, 3 Eylül 2007 (UTC)

Tartışmaya katkınız için teşekkürler. --Yabancı 06:08, 4 Eylül 2007 (UTC)

MSN[değiştir | kaynağı değiştir]

Vakit bulunca msne eklersiniz, kutuksson@yahoo.com Khutuckmsj 17:47, 3 Eylül 2007 (UTC)

Portekizce wiki'de bir arkadaştan çalmıştım o barı :) Dikkat ederseniz baştaki bayrak ABD/İngiltere, ikincisi Almanya/Avusturya/İsviçre bayrağı. Tüm o bayrakalr o dilin konuşulduğu ülkeleri sembolize ediyor. Khutuckmsj 19:46, 3 Eylül 2007 (UTC)
Not:Bu ayzı niye kocaman oldu ki? Khutuckmsj 19:47, 3 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Abi. Yöneticilik seçimindeki desteğin için teşekkür ederim. İyi çalışmalar, Filanca 18:43, 4 Eylül 2007 (UTC)

Ad Değiştirme[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Levent, Pınar'a yolladığın mesaja ilişkin olarak: evet, mesaj sayfalarının adlarını değiştirme de geri alınmayı ve kullanıcıyı uyarmayı gerektiren bir davranış. Teşekkürler, kolay gelsin. --Metal Militia ileti 07:23, 6 Eylül 2007 (UTC)

  • Metal yardımcı olmuş Bu nedenle oluşturduğum {{kad}} uyarı şablonuna "kullanıcı sayfanızı veya kullanıcı mesaj sayfanızı" diye yazdım çünkü çoğu zaman her ikisini değiştiriyorlar. Koley gelsin --Pinar 07:36, 6 Eylül 2007 (UTC)

Kullanıcı sayfaları[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Kendi sayfanda özgeçmişini yazmak yasak mı Levent Abi? --maderibeyzamsj 11:48, 6 Eylül 2007 (UTC)
  • Abicim. Orda diyo ki: Kendiniz hakkında madde oluşturmaktan veya eğer böyle bir madde mevcutsa üzerinde değişiklik yapmaktan kaçınınız. Yani madde sayfaları için bu bööle. Ama kullanıcı sayfalarında kendinizi tanıtmanızda bi sakınca yok. Hatta tam tersi bence otobiyografi ya da özgeçmiş tarzı bi paragraf yazmanın faydası bile vardır kanımca. İlginize teşekkürler. Kolay gele.. --maderibeyzamsj 12:10, 6 Eylül 2007 (UTC)

imzasız şablonu[değiştir | kaynağı değiştir]

selam...Bu imzasız yazı Ercanogutcu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent abi. Yeni girdiğim için acemilik çekiyorum kullanırken :) O yüzden bu mesajı yazana kadar baya bi yere tıkladım :)

Wikipedi den en iyi şeilde yararlanmak ümidiyle,

Sevgiler, saygılar... Bu imzasız yazı Egeliefe45 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Afife Jale Ödülleri maddesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Harikasınız, madde şu anda bile çok iyi görünüyor. İhtiyaç duyulan bir maddeydi. Ben özellikle maddelerdeki notlar, ilginç bilgiler gibi bölümleri önemsiyorum. Maddeye renk kattığını düşünüyorum. Kimi zaman kendi belleğimde kalan bu gibi ayrıntıları eklemek de iyi oluyor. Çünkü, başka herhangi bir kaynaktan ulaşılamayabilir bir bilgiyi Vikipediye eklemiş oluyoruz. Gerçi bu maddede daha eklenecek ilginç bilgi kalmamış gibi görünüyor ama...

Katkıda bulunmaya çalışırım ama, dediğim gibi, maddede önemli bir eksik göremedim. Sayfadaki bazı kırmızıları doldurmak da iyi bir fikir bence. Bu maddeyi kılavuz edinip, zamanla yeni maddeler ekleyebilirim. Ama bu maddeyle ilgili bulunabileceğim katkılar konusunda da fikir verebilirseniz sevinirim. Elinize sağlık, iyi çalışmalar. --Yabancı 06:59, 7 Eylül 2007 (UTC)

Maddedeki kırmızılardan birini maviye çevirdim bugün. Bir önerim var. Acaba Afife Jale Ödülleri maddesinde ödüllerle ilgili genel bilgiler verip, her yıl için ayrı bir madde mi açsak? (İç bağlantı verip o sayfalara okuyucuyu yönlendirerek tabii.) Hem madde çok uzun oldu (okumak biraz zor oluyor), hem bu ödüller verilmeye devam edilecek ve sayfa kaçınılmaz olarak büyümeye devam edecek. Maddenin bölünmesi ve aynı kategori içinde ayrı maddeler olması bana daha iyi olacak gibi geldi. (1. Afife Tiyatro Ödülleri falan gibi...) Maddeyi oluşturan kişi olarak siz ne dersiniz? Kabul etmeniz halinde elimden gelecek her türlü yardımı yapmaya hazırım. Kolay gelsin. --Yabancı 11:39, 7 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Nasılsın Mach? umarım iyisindir. Afife Jale Ödülleri maddesini epey uğraşarak ekledim. BU ödüller tiyatro için çok önemli. Şimdi de bu ödüllerin dağıtılırken çekilen ödül alan sanatçıların ellerinde o küçük heykelcikle olan fotoğraflarını eklemek istiyorum. Buna uygun bir adil paylaşım ya da benzeri bir lisans var mı? sonradan sorun olmasındansa baştan bi sorayım dedim. İyi çalışmalar, sevgiler. NOT: İzmir buluşmasına geliyo musun? Levent Abi ileti 04:51, 6 Eylül 2007 (UTC)

Selamlar bahsettiğiniz şekilde bir etiket yok. Belki tarihi fotoğraf olarak geçebilir ancak daha önce bu tip bir maddede uygulamasınıda görmedim açıkçası. Ne kadar uygun olur ya da kaç tanesi için uygun olur bilemiyorum.İzmir buluşmasına gelemeyeceğim size iyi eğlenceler, sevgiler. Kullanıcı:Mach

kullanıcı[değiştir | kaynağı değiştir]

burger king adlı kullanıcının adı vikipedi sözleşmesine uymamaktadır.


iyi çalışmalar ilkebay Bu imzasız yazı İlkebay (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

seçkin maddeye oy verdiğinizi görmeden önce cevap yazayım dedim, teşekkür ederim. Madde cidden büyük gelişmeye uğradı, şimdiden lise ve üniversite öğrencilerinin internette türkçe araştırma yaparlarken ilk olarak bu maddeye bakıp benim yazdıklarımla bilgilenmelerini düşünmenin sevincini yaşıyorum. iyi geceler size de flaWless - furKanileti 21:02, 7 Eylül 2007 (UTC)

Hayırlı Sabahlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Sabahın bu saatinde Vikipedi'de mi olur insan :) Çok ayıp :P --Khutuckmsj 05:16, 8 Eylül 2007 (UTC)

Sizin uyanma saatiniz benim uyuma saatime denk geliyor tabii :) İyi çalışmalar :) Khutuckmsj 05:23, 8 Eylül 2007 (UTC)

levent abii[değiştir | kaynağı değiştir]

bir şey sorucam bazı şablonlarda bu kullanıcı teknoloji ile ilgilenir bu kullanıcı dünya vatandaşıdır vs o şablonlar nasıl alınıyo? teşekkürler Bu imzasız yazı İlkebay (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi selamlar buluşma pek kalabalık olmayacak herhalde baksana sadece 4 kişi ismini eklemiş.--Eldarionmesaj 10:32, 8 Eylül 2007 (UTC)


Merhaba abi[değiştir | kaynağı değiştir]

Leven abi nasılsın.Ne zamandır görüşemiyoruz.İyisin inşallah.Hadi yarın görüşürüz.Kendine iyi bak.Sağlamcıileti 10:33, 8 Eylül 2007 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi selam euthygenes bana aşağıdaki mesajı göndermiş.Bilgin olsun.Ayrıca buluşmaya bir sürpriz de geliyor.Haberin olsun. "Sağlam merhaba; Levent abi'ye gsm numaramı e-mail ile gönderdim. Ben biraz geç kalabilirim, biriniz beni çaldırırsanız işim bittiğinde sizi bulurum. Bu arada günaydın :) euthygenes EPISTVLA 08:16, 9 Eylül 2007 (UTC)" Sağlamcıileti 10:38, 9 Eylül 2007 (UTC)

Abi benimde mavi pantolon ve kırmızı tişört olucak üstümde tipimi zaten biliyorsun :))) Sarı kafalı birini görürsen o benim.Sağlamcıileti 10:54, 9 Eylül 2007 (UTC)

Thumb[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam abi.Kullanıcı adlarını ekliyorum resmin altına.Herhalde sorun olmaz değil mi?Sonra da Vikimolama başlıyorum.Görüşürüz.Sağlamcıileti 18:40, 9 Eylül 2007 (UTC)

Görüşürüz[değiştir | kaynağı değiştir]

Peki abicim.Ben ekledim isimleri.Herhalde sorun yoktur.Mola bitince görüşürüz.Şu bilim sınavını atlatayım da.Bu Viki'nin başına oturdummu kalkamıyom.Bu yüzden ders çalışamam girersem.Ana sayfaya bile bakmıcam. :)) KİB.Görüşürüz.Sağlamcıileti 18:48, 9 Eylül 2007 (UTC)

İyi geceler[değiştir | kaynağı değiştir]

Metal, kolay gelsin. Şu SMA listesindeki Hilary Duff maddesi hiç itiraz almamış; ve süresi de dolmuş sanırım; bi bakabilirmisin? Levent Abi ileti 19:31, 9 Eylül 2007 (UTC)

Selam Levent, şafak sayıyoruz galiba :) Sorun değil, ilgilenirim tabii, de ilgili sayfada "... en az 15 gün..." diyor. O nedenle birkaç gün daha bekleyelim diyorum. Kolaylıklar.. --Metal Militia ileti 19:53, 9 Eylül 2007 (UTC)

Gunun resmi 10 Eylul[değiştir | kaynağı değiştir]

Levent Abi, selam. Bildigim kadar cevirdim; yanlis gordugun bir nokta varsa duzeltelim. gosterdigin icin tesekkurler. Citrat 04:58, 10 Eylül 2007 (UTC)

Tamamdir herhalde. Citrat 05:09, 10 Eylül 2007 (UTC)

Afife Tiyatro Ödülleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. İşlem tamam. Maddeyi böldüm, her birinin yönlendirmesini (X. Afife Jale Ödülleri => X. Afife Tiyatro Ödülleri) yaptım. Gözümden kaçan şeyler olabilir. O tip şeyleri ve kırmızıları maviye çevirme konusunu zamanla halledebiliriz. Şimdilik bir bakıp önemli gördüğünüz şeyleri söyleyebilirseniz sevinirim. Teşekkürler, kolay gelsin. --Yabancı 08:14, 10 Eylül 2007 (UTC)

& n b s p ;[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar, Belkıs Dilligil maddesinde &nbsp ; kullandığınızı gördüm ama ne işe yaradığını çözemedim. Bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum.--Philipcarey 20:02, 10 Eylül 2007 (UTC)

  • Teşekkürler :) Bu tip kodların listesi var mı bir yerlerde, geçenlerde DEFAULTSORT'un ne olduğunu bulmak için yarım saat kadar aranmıştım. --Philipcarey 20:14, 10 Eylül 2007 (UTC)
  • DEFAULTSORT maddeyi kategori içinde otomatik olarak alfabetik sıraya sokmaya yarıyormuş anladığım kadarıyla.--Philipcarey 20:23, 10 Eylül 2007 (UTC)
  • nowiki?? Alfred Nobel maddesinde değiştir deyip kategorilere bakın, orda göreceksiniz kullanım şeklini. Philipcarey 20:32, 10 Eylül 2007 (UTC)

Sözlükçüler...[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Hoş geldini silmek yerine uyarı şablonunu tepeye taşıdım. Gerçi birkaç dakikadır yeni giriş yapmıyor sanırım... ama bugüne kadar sözlük maddesi ekleyen kullanıcı çok oldu. Hatta bir tanesi tüm topluluğun defalarca uyarmasına ve sonunda birkaç kez engelleme yemesine rağmen sözlük girişlerine devam edince süresiz engellendi ^_^ Oluyor böyle vakalar... Fikriniz için teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 20:02, 10 Eylül 2007 (UTC)

"Siz"i tercih ederim ama başka türlüsüne de kızdığım yok, üslûp uygun olduğu müddetçe ^_^ Sanırım şimdilik kesti... hoş geldin şablonu için karar aldık hatta ekleyen botlardan biri de engellendi yanılmıyorsam ama ekleyenler var... çok da önemli değil. Size de iyi geceler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 20:31, 10 Eylül 2007 (UTC)

pasta[değiştir | kaynağı değiştir]

  • walla bayılırım pastaya. Hele de kremalı, meyveli falansa:) Senin yaş günün ne zamansa söyle de sana da bi pasta hazırlayayım. Şööle çok mumlu bişey:) Kendine ii davran vikiabimiz. Kolay gele.. --maderibeyzamsj 07:32, 12 Eylül 2007 (UTC)

_______________

sistemin nasıl çalıştığını kavrayabilmek için öyle bir başlık açmıştım..bu arada siz herhalde görevlisiniz? Bu imzasız yazı Son Sessiz Kral (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, Türk edebiyatı maddesini seçkin madde adayı haline getirmek için lütfen Edebiyat portalındaki tartışmaya katılınız. Katkılarınızı bekliyor ve şimdiden yapacağınız katkılar için teşekkürler. --- c3maL , 17:37 , 12.09.2007 (UTC) Destek Destek olacağınız için teşekkürler.Bu mesajı portal üyesi olduğunuz için gönderdim.Kolay gelsin. --- c3maL , 17:52 , 12.09.2007 (UTC)

Koray Sönmezsoy‎[değiştir | kaynağı değiştir]

Gunaydin Levent Abi, madde uzerinde anlasmazlik olmus; SAM'e cevirdim ve arkadasa da mesaj gectim. Ben kisiyi tanimamakla birlikte icerigi oldukca zayif buldum. Verecegi cevaba ve genel fikire gore tavir aliriz. Gosterdigin icin tesekkurler. Citrat 05:16, 13 Eylül 2007 (UTC)

Portallar[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, nasılsınız? Bu hafta oyuncu ve film maddelerinden çok edebiyatla ilgili maddelere katkıda bulundum. (İçimden öyle geldi demek ki.) Bu arada edebiyat portalına da göz attım. Acaba bazı maddelerin sonunda gördüğüm, maddenin bir portala ait olduğunu gösteren şablonun konulmasının belli şartları mı var? Yani, her yazara veya şaire edebiyat portalı şablonunun konulması gerekmez mi? (Örneğin, Can Yücel'de var, Murathan Mungan'da yok.) Buna portallara katkıda bulunanlar mı karar veriyor acaba? (Çünkü tahmin ediyorum ki, mesele bununla sınırlı değil. Murathan Mungan'a itiraz eden olmaz da, yazdıklarının edebi niteliği tartışmalı kişilerin maddelerine bu şablonun konulması, tartışma yaratabilir.) Sizin de edebiyat portalına katkıda bulunduğunuzu bildiğimden soruyorum. Aslında mesele edebiyat portalıyla sınırlı da değil. Sinema portalıyla ilgili yönlendirici bir şablon göremedim. Tüm filmlere bir sinema şablonu konulması gerekmez mi? Neyse, elbette bunları tartışmaya da açabilirim. Yalnızca, gözden kaçırdığım bir şeyler olabilir diye siz danışmak istedim. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar. --Yabancı 09:25, 14 Eylül 2007 (UTC)

MERHABA[değiştir | kaynağı değiştir]

Daha önce ağağıdaki konuları Mach`a söylemiş fakat bana cevap yazmamış ve haletmemiştir.

  • 1.Msn ifadeleri sayfasında "İnternet üzerinde, sık kullanılan ve kullanım şekline göre kategorize edilmiş komik, hareketli, üzgün, kızgın msn messenger ifadelerine www.msnifadeleri.com adresinden ulaşılmaktadır."Cümlesindeki site Msn`nin resmi sitesi değildir ve ayrıca buna benzer birçok site vardır.O yüzden reklama gireceğini düşünüyorum.
  • 2.Kullanıcı mesaj:Altuğ Gürkaynak`nın sayfasında "Tartışanı vururum!" sözünün Yanlış olduğu düşünüyorum.Herkesin tartışmaya hakkı vardır.--Vay 09:53, 15 Eylül 2007 (UTC)
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Dediğinizi anladım ama bir yöneticiye danışmanın faydalı olacağını düşündüm.Bu yüzden Mach`a danışdım.Fakat Mach adlı yöneticinin kötü bir yönetici olduğunu kasdetmedim.-İyi Çalışmalar---Vay 19:34, 15 Eylül 2007 (UTC)

Yardım[değiştir | kaynağı değiştir]

Ama ben bunları öldürürüm kardeş Bu nedir şimdi? Olacak şey değil: Sinema Türk arayüzünü değiştirmiş, sanırım bütün veri tabanı "yer yerinden oynamış" durumunda. Gerek benim gerek başka vikipedistlerin/anonimlerin açtığı yüzlerce maddede varolan bütün Sinematürk bağlantıları 404 Not Found çıkıyor. Ne olacak şimdi? Hepsi tek tek değişecek mi? Yazık değil mi onca emeklerimize? bunun bir kolayı var mıdır? Sana iyi çalışmalar ve kolaylıklar dileyeceğim ama ya zavallı ben? Üzgün Levent Abi ileti 20:38, 15 Eylül 2007 (UTC)

Selam Levent Abi, zaman zaman bu tur sorunlar cikiyor. Kisa bir cozumu yok; her sayfa tek tek elden gececek ancak ilgili baglantilari bulmak icin Vikipedi arama ozelliginden ya da bir bot sahibi arkadasla ortak calisarak tespit edebilirsin

(bkz White Cat). Eger bir site cok guvenilir degilse kaliciligi konusunda, bu kadar cok baglanti vermek de dogru olmayabilir. Umairm yardimci olabilmisimdir. Citrat 20:49, 15 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Bana göre bir trajediyle karşı karşıyayım. Bir başka bakış açısıyla bu dram olarak da nitelendirilebilinir. Acilen yardıma ihtiyacım var. Konuyu size; Citrat'a yazdığım şekliyle ve bir örnek ekleyerek aşağıya kopyalıyorum. Var mıdır böyle bir bot-robot? Yoksa oluşturulabilir mi? Şimdiden ilginize teşekkürler, iyi çalışmalar ve sevgiler.

Sinema Türk arayüzünü değiştirmiş, sanırım bütün veri tabanı "yer yerinden oynamış" durumunda. Gerek benim gerek başka vikipedistlerin/anonimlerin açtığı yüzlerce maddede varolan bütün Sinematürk bağlantıları 404 Not Found çıkıyor. Ne olacak şimdi? Hepsi tek tek değişecek mi? Yazık değil mi onca emeklerimize? bunun bir kolayı var mıdır?

Örnek: Mümtaz Sevinç maddesinde var olan Sinema Türk dış bağlantısı gibi:

Levent Abi ileti 21:16, 15 Eylül 2007 (UTC)

Botla duzeltmek cocuk oyuncagi 4324 rakami degismedigi icin. Hemen hallediyorum. -- Cat chi? 11:57, 16 Eylül 2007 (UTC)
Bu uc kategoriyi elden gecirdim: Kategori:Türk tiyatro oyuncuları Kategori:Türk dizi oyuncuları Kategori:Türk seslendirme sanatçıları. -- Cat chi? 12:58, 16 Eylül 2007 (UTC)

Tekrar merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim; botlarınız olmasaydı çok zaman kaybedecektik, onca zaman içinde bir çok yeni madde girilebilir ya da bir çok düzeltme yapılabilir.

Rastgele 3 madde denedim: 1- Necdet Tosun, 2- Ahmet Tarık Tekçe, 3- Ahmet Levendoğlu.

Bunlardan ilk ikisi yine boş bağlantı çıkarken, 3.sü doğru bağlantı çıktı. Sanırım hepsini bitirmediniz ondan.. Bu arada ben www.sinematurk.com sitesine de durumubelirten bir e-posta yazmıştım ama oradan ne yazık ki; "sizin değiştrmeniz gerek, biz bir şey yapamayız" türü bir yanıt geldi. Bu durumda sanırım sizin botlarınızı epey yoracağız çünkü,daha sırada, Türk yönetmenler, türk sinema oyuncuları vb. kategoriler var.. Tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim, sevgilerimle. Levent Abi ileti 18:08, 16 Eylül 2007 (UTC)

Bana gozden gecirilecek kategorilerin listesini verebilirseniz benim icin daha rahat olur. :) -- Cat chi? 00:38, 17 Eylül 2007 (UTC)

Portallar - 2[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Haklısınız, sabah okudum yazdıklarınızı. Portallara ilişkin olarak söylediklerinizi dikkate alacağım. Bazı portalların biraz toparlanmaya ihtiyacı var gibi. Diğer kullanıcılarla birlikte bu tür katkılarda bulunulabilir. Övgünüz için teşekkür ederim, elimden geldiğince özenli ve kurallara uygun şekilde katkıda bulunmaya çalşıyorum. Bir de, Vikipedinin diğer internet kaynaklarından ayrı bir yeri olsun istediğim için, mümkün olduğunca, maddeleri baştan kendim yazmaya çalışıyorum. (İnternette birbirinin üç aşağı beş yukarı aynısı bilgilerin aynı cümlelerle yazılmış olduğu epeyce site var zaten.)

Evet, bir yöneticilik seçimi konusunda, fazla terimsel olmamasına gayret ederek mesleki bilgilerimden de yararlanarak bir iki şey yazmıştım. Elbette, gerek duyduğunuzda bana danışabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Derya Alabora maddesine gelince... Bir hayranlık diyebiliriz herhalde. Özellikle Masumiyet'i seyrettikten sonra (bilmem siz seyredebilmiş miydiniz), kendisini yakından takip etmeye başladım; bir kez (Balkon) sahnede seyrettim. Hem sevdiğim hem hakkında epeyce bilgi sahibi olduğum bir oyuncu olduğundan, maddesini açtım ve eksikleri zaman içinde tamamlamaya çalışıyorum. Maddeyi, Vikipediye kaydolmadan önce, olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu düşünerek açmıştım. Belki siz de, Vikipediye kaydolmam için onun üzerine mesaj yollamışsınızıdır IP adresime :) Sonuç olarak fena bir madde olmadı bence.

Bu arada, katkılarımı takip eden birinin olması beni memnun ediyor. Yol gösterdiğiniz ve yüreklendirdiğiniz için teşekkür ederim, sevgiler. --Yabancı 06:52, 17 Eylül 2007 (UTC)

Sinema Türk işleri epey karıştırmış, dün gördüm. Fırsat buldukça ben de düzeltmeler yapmaya çalışacağım. Size kolay gelsin, istediğiniz zaman yazabilirsiniz. --Yabancı 05:44, 18 Eylül 2007 (UTC)
Vikipediye ilk kaydolduğum dönemde sizin de bildiğiniz gibi epey emek verdiğim (sizin de yazılırken inceleyip bana yol gösterdiğiniz) bir madde olan 9'u günün maddesi olması için aday gösterdim. Oy verip fikrinizi belirtebilirseniz sevinirim. Teşekkürler. --Yabancı 09:28, 18 Eylül 2007 (UTC)

Hoşbuldum :)[değiştir | kaynağı değiştir]

Teşekkürler :) Onur. --Nerval 00:17, 18 Eylül 2007 (UTC)

Değişiklik...[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Değiştirilen kısım kırmızı ile gösterilir. Burada sadece ":" işareti kaldırılmış bu sebeple pek aşikâr değil ama dikkatlice gözlemlerseniz;

"Barbra Streisand:" kısmının -> "Barbra Streisand"a dönüştüğünü fark edebilirsiniz. Yani salt isimden sonra gelen ":" işareti kaldırılmış ki bu da noktalama işaretleri ve biçem kılavuzumuz ışında doğru bir değişiklik. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesajkatkılar 20:21, 18 Eylül 2007 (UTC)

Yanıt[değiştir | kaynağı değiştir]

9'a verdiğiniz destek için teşekkür ederim. Seyredemediğinizi söylemişsiniz, eminim sizin gibi merak edip seyredememiş pek çok kişi vardır. Çünkü filmin VCD veya DVD'si çıkmadı. Ama, Masumiyet'i bulabilirsiniz; yakın zamanda VCD ve DVD'si yenilenerek piyasaya sürüldü. Ben maalesef henüz Hayat Güzeldir'i bulup seyredemedim, ama aklımda.

İlginç olan, ben de Derya Alabora'yı, Balkon oyununda, İzmir'de seyretmiştim. Ama bu aralar daha deneysel işlerle uğraşıyor galiba, İstanbul dışında oynarlar mı, bilemiyorum.

Suzan Aksoy maddesine dün tesadüfen bakmanız da ilginç, çünkü dün internetten çıkmadan az önce eklemiştim o maddeyi. Hatta aceleden kategorileri eklemeyi bile unutmuşum.

Afife adayları ise, yalnızca 11. Afife Tiyatro Ödülleri maddesinde var ki, onu da siz eklemiştiniz. Benim tek yaptığım, kazananları bulup, yanlarına (K) ibaresi eklemek oldu. Ama geçmiş yılların adaylarını da bulursam maddelere eklerim elbette.

Yanıt yazmak konusunda rahat olabilirsiniz, vaktinizin dar olduğunu biliyorum. Yanıtlarınızı vaktiniz olduğunda yazabilirsiniz, gecikmesi sorun olmaz. Ben danışacağım şeyler oldukça yine yardım isteyeceğim sizden. Çok teşekkür ederim, kolay gelsin. --Yabancı 06:23, 19 Eylül 2007 (UTC)

Selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi nasılsın.Nasıl gidiyo.Bi hatrını sorayım dedim.Hadi eyvallah.Sağlamcıileti 19:33, 19 Eylül 2007 (UTC)

Abi aslında dönmemem lazım da ayrı kalamıyorum.Ama bırakıcam.Ders çalışıcaam.Bir çömez arkadaş var bi yardım edicem sonra harbi mola vericem.Hem dükkan boş değil biz yokken.Nerval ve tembel döndü.Onlar uğraşır artık vandal kardeşlerle.Aman abi yorma fazla kendini.Hadi öperim.Sağlamcıileti 19:40, 19 Eylül 2007 (UTC)

  • aslında aktif gördüğün ben değilim sadece gölgemdi ama.. :) zaten pek anlamam şablon işlerinden, yorgunlukta senden aşağı kalır tarafım yok, o yüzden şu anda hiç anlamam desem kızmazsın di mi? --kibelemesaj 19:59, 19 Eylül 2007 (UTC)
  • ben düzelttim. bu durumda <includeonly> ve </includeonly> arasına şablonun konduğu sayfaların bağlanmasını iistediğin kategoriyi yazarsan sorun çözülür. --Mskyrider ileti 20:01, 19 Eylül 2007 (UTC)
  • oldu, silip tekrar girince kullanıcı sayfasına kategoriye ekledi. --Mskyrider ileti 20:32, 19 Eylül 2007 (UTC)

Afife[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi bişi sorcam.Bu Afife Jale tiyatro ödülleri 10., 11. Afife Jale Tiyatro ödülleri olarak isimlendirilmiş.Bunlara yılları içeren yönlendirmeler yapsak iyi olur gibi geldi bana ne düşünüyorsun.Sağlamcıileti 20:34, 19 Eylül 2007 (UTC)

  • o zaman hemen bir replikle karşılık vereyim :" to wiki or not to wiki" :) Kolay gelsin --Mskyrider ileti 20:37, 19 Eylül 2007 (UTC)

Çocuk hakları[değiştir | kaynağı değiştir]

Rica ederim Abi, tüm dileklerinizi paylaşıyorum. Madde üzerinde çalışmalarıma devam edeceğim --Pinar 03:18, 20 Eylül 2007 (UTC)

Cvp: Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Aslında hemen kopyalayıp yapıştırmak işime gelirdi; Nerval'e yazdığım iyi, kısa ve netti. Neyse, sorun değil, sana/size özel olsun. Bazen baktığım tembelejderha sayfaları, viki'de bugüne gelmeme örnek olanlardan biridir. Daha dün (mart ayı başları) ileti yazmayı bile bilmiyordum .. Sanırım, yönetici olduğundan,ya da duyarlı bir kullanıcı/vikipedist olduğundan, sen de beni izler, göz atarsın arada bir. Olumlu-olumsuz yaklaşımların olur. Ama sorun değil, hoşgörü-barış-saygı temelinde bişeyler yapmaya çalışacağız hepberaber, burada, Vikipedi için.. Tanışma işte bu bi çeşit. Sevgiler, saygılar. P.S.:Az önce yanlışlıkla tartışma sayfası yerine kullanıcı sayfasına yazmışım, düzeltiyorum. Levent Abi ileti 20:15, 19 Eylül 2007 (UTC)

Levent Abi, bu hoşgeldin için sana çok teşekkür ederim, tanımadığım bir insandan aldığım en sıcak mesajlardan biri oldu benim için.. Elbette buralarda olduğum süre içerisinde birbirimizi ufaktan dikizleriz, tanışırız, kaynaşırız. :) Ben de ben yokken aramıza katılan yeni Vikipedistleri tanımak için sabırsızlanıyorum.
Görüşmek üzere, Sevgiler.. :) -Tembelejderha 08:45, 20 Eylül 2007 (UTC)

2097, 2098, 2099, 3000 alarmı :-)[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Levent abi. Sanırım buna 2097, 2098, 2099, 3000 alarmı da diyebiliriz. :-) İyi çalışmalar--Atacameñoileti 12:07, 20 Eylül 2007 (UTC)

'üne
:))))))

Valla demeden geçemeyeceğim. Kusuruma bakma artık! --Mskyrider ileti 18:03, 20 Eylül 2007 (UTC)

Çocuk hakları, kısa vade-uzun vade[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Öncelikle ilgili Vikipedi maddesine olan duyarlılığınızdan ötürü sizi tebrik eder, teşekkürlerimi sunarım. Bununla birlikte kanımca öncelikle kısa vadeli hedeflerde yoğunlaşmak, maddenin şu anki hâli göz önünde bulundurulursa ancak bir uzun-vade-hedefi olabilecek seçkinlik statüsüne yoğunlaşmaktan daha faydalı olacaktır. Maddenin şu anki içeriği seçkin olabilmekten çok uzakta. İşin nitel kısmı herkesin yardımıyla düzeltilebilir, fakat nicel açıdan çok boşluk var. Seçkin bir madde artık geliştirilmesi neredeyse olanaksız olarak tanımlanan maddelerdir; yani o konuda ilgili ne varsa barındırırlar. Şu an çocuk hakları maddesini bu seviyeye taşımak sayfalarca içerik girmek anlamına geliyor. Bunu da kaynaklı ve tarafsız bir şekilde yapmak demek günlerce çalışmak demektir. İlk başta arkadaşlardan heyecanlanan olabilir ama bu uzun günlerin bitmediğini görünce hevesi kaçanlar olabilir. İsterseniz öncelikle maddenin kaliteli madde statüsüne gelmesi için çabalayın, çabalayalım. Kaliteli madde statüsüne geldikten sonra olmazsa bir haftanın işbirliği kampanyası çerçevesinde maddenin seçkin olmasına yönelik çalışmalar yapılabilir. Bu tip bir yolun daha kısa sürede seçkinliğe ulaştıracağı kanaatindeyim. Tabii yanılyor da olabilirim ^_^ Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 20:51, 20 Eylül 2007 (UTC)

Kaynak[değiştir | kaynağı değiştir]

Tamamdır Abi. Kaynak vermek aslında çok kolay. <ref>[http://www.amnesty.org.tr/v3004200501.si Uluslarası Af Örgütü web sayfası]</ref> yazmak yeterli. Eğer bu bağlantı sayfada verilen ilk kaynak ise "Kaynakça" bölümüne bir seferliğine mahsus <div class="references-small"><references/></div> eklemelisin. Kolay gelsin --Pinar 02:20, 21 Eylül 2007 (UTC)


Merhaba, Çocuk hakları konusunda istediğiniz desteği, elimden geldiğince vermeye çalışacağım.--Hasan Sami 06:24, 21 Eylül 2007 (UTC)


Levent Abi bu tür istekler son olmasın.. Teşekkürler----Ddenkelmesaj 07:13, 21 Eylül 2007 (UTC)


Bende elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışırım.--Aycan 12:18, 21 Eylül 2007 (UTC)


Kırmızıları mavileştirmek benden o zaman. Proletkult bağlantısı tamamdır. Daha gelecek. Janusz Korczak da geldi, daha da gelir :). Khutuckmsj 14:55, 21 Eylül 2007 (UTC)

Çocuk hakları - özel günler...[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Zaten kastım sizin kendi adınıza bir seçkin madde çıkartmanız tarzı bir şey değildi; sadece maddenin gelişimi ve kişilerin daha uzun ve yoğun ilgi göstermesine etki edeceğini düşündüğüm bir notu düşmek istedim.

İkinci bir husus; 20 Kasım Birleşmiş Milletler tarafından ortaya atılmış bir çocuk günü, ayrıca çocuk haklarına dair çeşitli BM kararları da yanılmıyorsam bu tarihte alınmıştı. Ayrıca bazı ülkelerde Ekim ayının ilk Pazartesi günü de çocuk günü olarak kutlanıyor. Bu günlerin hangisine yetişirse (veya hatta ikisinde de) maddeyi ana sayfaya koyabiliriz kanaatindeyim. Umarım madde bu tarihlere kadar güzel bir form kazanır. Duyarlılığınız ve iyi niyetiniz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim... - Noumenon mesaj 16:43, 21 Eylül 2007 (UTC)


Merhabalar! Umarım her şey yolundadır. Çocuk hakları maddesine katkıda bulunmak gerçekten çok güzel olur. Maddenin gelişimi için olabildiğince yardım etmek isterim. İyi haftasonları, hayırlı Ramazanlar. --Bahar (yine ben, Vikikardeşiniz!) 16:49, 21 Eylül 2007 (UTC)

Selamlar! Asıl ben teşekkür ederim, umarım kısa zamanda seçkin madde sınıflamasına girer. İyi haftasonları, sağlıcakla kalın! --Chapultepec 19:48, 21 Eylül 2007 (UTC)

Yine ben[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi selam.Ya senin mesajı dün aldım cevaplayamadım.Kusura bakma Viki'ye giremiyorum fazla.Maddeyi geliştirmede bir imece oluşmuş.Süper ben de yardım etmek isterdim.Döndüğümde bitmezse bir el de ben atıcam.Ancak bir ay içinde 11 ders çalışmam lazım :((( Bu yüzde yardım edemiyorum.Bu arada bu son istek nedir ne demek?Anlayamadım.Görüşürüz.Saygılar.Sağlamcıileti 21:49, 21 Eylül 2007 (UTC)

İstismar[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Levent Abi, tabii destek veririm. Dilersen bir Şablon:İstismar'a bak, bence bu arada onu da tamamlasak cok guzel olur. Citrat 00:59, 22 Eylül 2007 (UTC)

Mesaj sayfasi, mesajlara ayrilmistir. Bos kalabilir ancak yonlendirme dogru degildir. En kotu ihtimalle, baskasi ile iletisime girmeyecekse bile, yoneticilerle iletisim icin kullanilacaktir. Ki, proje ile ilgi onemli haberlerin de verilecegi yer burasidir ancak tersi mumkun; yani kullanici sayfasinin mesaj sayfasina yonlendirilmesi. Gosterdigin icin tesekkurler, Citrat 05:50, 22 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

Çok güzel bir teşekkür. Sağolasın. --Mskyrider ileti 08:54, 22 Eylül 2007 (UTC)

Evet hocam, yeniden sağolasın -- flaWless - furKanileti 10:27, 22 Eylül 2007 (UTC)

Yardım etmek isterdim ama kusura bakma Levent Abi ilgi alanıma girmiyor, yine de davetin için teşekkür ederim...--Sabri76mesaj 16:07, 22 Eylül 2007 (UTC)

  • Çocuk hakları maddesi ile ilgili olarak bana da gönderdiğiniz şiir tek kelime ile "enfes." Teşekkür ederim.--Hasan Sami 03:16, 23 Eylül 2007 (UTC)


Merhabalar. Bende yardımcı olmak isterim ancak tam nasıl yapacağım konusunda pek bilgim yok. [1],[2], [3] gibi sayfalarda bilgiler ve tablolar buldum. Bunları Türkiye'de çocuk hakları ya da Türkiye'de çocuk istismarı gibi bir bölüme yerleştirmek daha doğru gibi geliyor ama maddenin bütünlüğünü bozar mıyım bilmiyorum. Diğer dillerden hazır maddeleri çevirmek kolay ama baştan yaratmak gerçekten zor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler--Sophia 10:02, 23 Eylül 2007 (UTC)

Selam. bütünlüğü bozmak derken tartışma sayfasında Türkiye'de çocuk hakları diye ayrı bir madde yer alması fikri vardı. Ayrıca verdiğim linklerde tablolarda verilen sayılar eski tarihlerde 1990-1995 gibi. Güncel sayılar değil. Yinede bilgileri özetlemeye ve geliştirmeye çalışacağım. Kolay gelsin.--Sophia 12:01, 23 Eylül 2007 (UTC)

selam[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar, abi ben yokken boşlamışsın galiba hiç mail gelmemiş info-tr ye --Machiavelli' msj 10:41, 23 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkür, bende özlemişim buraları :) kolay gelsin.--Machiavelli' msj 12:10, 23 Eylül 2007 (UTC)

Çocuk hakları[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Gördüğüm kadarıyla yardım çağrınız epey ilgi görmüş. Ben de maddeye fırsatım oldukça katkıda bulunmaya çalışacağım. Duyarlığınız ve çağrınız için teşekkürler. --Yabancı 06:09, 24 Eylül 2007 (UTC)

Ne güzel bir şiir, güne böyle başlamak güzel oldu. Bu inceliğiniz için teşekkür ederim. --Yabancı 06:16, 24 Eylül 2007 (UTC)
Abi selamlar.Kusura bakma maddene bakamadım çeviri işleri biraz yoğundu hala yapabileceğim bir şey varsa ben burdayım haberin olsun.İyi çalışmalar kolay gelsin.--Eldarionmesaj 14:05, 24 Eylül 2007 (UTC)
Merhaba, cok onemli bir projeye el atmissiniz. Maalesef su siralar yogun oldugum icin cok katkida bulunamayabilirim ama seckin madde adayi oldugunda mutlaka haberim olsun. Kolay gelsin.BrechtProscenium 17:15, 24 Eylül 2007 (UTC)
Sevgili Levent Abi, destekleyelim ki gerekli bir konu, ancak ben neden son istek olduğunu anlayamadım? Birde ben şu aralar pek giremeyeceğim köyde kalmam gerekiyor bir süre.--beyazkaranlık 12:29, 25 Eylül 2007 (UTC)

Selamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar abi tekrar aradığın yer burası sanırım.Kolay gele--Eldarionmesaj 15:11, 24 Eylül 2007 (UTC)

  • Merhaba Levent Abi.. Gönderdiğiniz son mesajla ilgili olarak şunu söyleyebilirim:Haklı olarak hassas bir konuda çaba gösteriyorsunuz, bence. Bu konuda size destek olacağımı sanıyorum.Sevgi ve saygılarımla..--Düşünenadam 20:28, 24 Eylül 2007 (UTC)

teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

beni adam olarak gördüğün için teşekkür ederim Bu imzasız yazı İlkebay (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yine Sinema Türk[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Abi. Sinema Türk'le yine başımız dertte galiba. Sitenin ana sayfasına girmeye çalıştığnızda, "siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir." uyarısı çıkıyor. Ne kadar sürer bilmiyorum ama, epey problemli bir site olmaya başladı. Bir süre bekleyip, gerekirse bütün bağlantıları temizlesek mi, ne dersiniz? Kolay gelsin, sevgiler. --Yabancı 13:46, 25 Eylül 2007 (UTC)

Abi yanlış baktın galiba ben çıkardım o bilgileri:) Uyanamadın herhalde daha:) Zaten altta ölümler kısmında yazıyor diye onları çıkarmıştım:) Neyse kolay gele:) --Eldarionmesaj 01:24, 26 Eylül 2007 (UTC)
Estafurullah abi ne demek kusura bakma.Kolay gelsin iyi sabahlar.--Eldarionmesaj 01:29, 26 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar Levent Abi. Yaz döneminde pek uğrayamadım maalesef ama buralardayım. Görüşmek üzere, kolay gelsin.--Tanyel 11:52, 26 Eylül 2007 (UTC)

Hiçbiryerde[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Sürpriz yapma niyetinizle, maddeyi açmış kadar oldunuz Levent Abi, teşekkür ederim :) Şaşıfelekteki kırmızıları ben de zaman içinde mavileştirmeyi düşünüyorum. Epey var zaten. Hiçbiryerdeyi de aslında 9'dan dolayı açtım. Khutuck'ten yardım istemiş, 9'u kaliteli madde adayı yapmak için neler yapılmalı diye sormuştum. O sağolsun epey uğraşmış maddeyle, ben de o kırmızılığı gidereyim dedim. Umarım diğer eksikliklerini de giderip 9'u bir kaliteli madde haline getirmeyi başarabiliriz. İlginiz ve emekleriniz için teşekkürler, sevgiler. --Yabancı 10:54, 27 Eylül 2007 (UTC)

Finansal sermaye kontrolleri uygulamaları[değiştir | kaynağı değiştir]

Çok haklısınız, ama itiraf edeyim, maddeyi ne okudum, ne de ismine dikkat ettim. Rastgele Sayfa ile gezerken karşıma çıktı, küçük bir şekilsel yanlışlık vardı, onu düzelttim ve yoluma devam ettim. Madde isminde istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.--Philipcarey 13:28, 27 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

İki konu için yazıyorum: biri, sizi de Çocuk hakları maddesine katkıda bulunmaya çağırmak, ikincisi de, programlama dili bildiğiniz için, viki'de gizle/göster fonksiyonunun (örneğin {{Şablon:Kullanıcı VH2}} de olduğu gibi) nasıl kullanılacağı hakkında danışmak. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 20:27, 28 Eylül 2007 (UTC)

Merhaba Levent Abi. Aslına bakarsan her iki konu hakkında da çok fazla bilgi sahibi değilim. Gizle, göster fonksiyonunu kullanırken özel bir çaba sarfetmiyorum. Kullandığım şablonun belli bir hiyerarşisi var (Şablon içinde tanımlı özel bir şablon bigi), fakat bu şablonun nasıl hazırlandığını bilmiyorum. Ben sadece mevcut taslak şablonu maddelere göre uyarlıyorum. Sevgiler. --Dreamer msj 20:34, 28 Eylül 2007 (UTC)

Her ile bir kaliteli madde[değiştir | kaynağı değiştir]

Levent abi, Çocuk hakları maddesinin başlattığınız hızlı işbirliğiyle nasıl geliştiğini gördüm, fikir danışayım dedim. Cem Uzan kampanyası şeklinde "Her ile bir kaliteli madde" işbirliği yapsak sizce tutar mı? Bu sayfada her ilde yaşayan vikipedistlerin listesi var, her ildekilere ayrı davet göndersek işe yarar mı? İller için kaynak bol ve doğrulanması kolay, her ansiklopedide bilgi var. Şimdiden teşekkürler. Khutuckmsj 14:20, 29 Eylül 2007 (UTC)

Bir vandal-kullanıcı[değiştir | kaynağı değiştir]

Epeydir birilerini şikayet etmemiştim Kullanıcı:P.a 'ya bir göz atar mısın? Teşekkürler, kolay gelsin. Levent Abi ileti 21:13, 29 Eylül 2007 (UTC)

Epeydir uğramamış, son yaptığı da pek engel gerektirecek bir durum değil, ki uyarmışsın zaten. Tekrarında ilgilenilebilir. Teşekkürler, kolaylıklar.. --Metal Militia ileti 21:19, 29 Eylül 2007 (UTC)
Galiba yanlış gördük birimiz; bana göre daha bi saat önce Harun Tekin maddesini vandalize etmiş.. bir de bu kadar uyarı almış kişi.. artık hoşgörüyü haketmiyor bence ama, sen daha iyi bilirsin. İyi geceler, sağolasın. Levent Abi ileti 21:25, 29 Eylül 2007 (UTC)
İkimiz de yanlış görmedik Levent, daha önce 4 kez engellenmiş bir kullanıcı, hepsi vandalizm nedeniyle. Biraz sabır taşı öğütüyorum sadece ;) İyi geceler, sükûnetle.. --Metal Militia ileti 21:32, 29 Eylül 2007 (UTC)

kayda değerlik[değiştir | kaynağı değiştir]

  • merhaba, tiyatro konusundaki hassasiyetini biliyorum ancak kayda değerliği konuya göre esnetemeyiz. henüz hiç oyun oynamamış ve hakkında kendi siteleri dışında hiçbir yerde bilgi bulunmayan, henüz logosu ve programı bile belli olmayan bir grubun burada kalmasını doğru bulmuyorum. silmeyip etiketi eklememin nedeni, gözümden kaçan bir şeyler eklenebilmesi ihtimali idi. ancak şu andaki durum kayda değerlik kriterlerini sağlamadığı yönünde. --kibelemesaj 14:28, 30 Eylül 2007 (UTC)

Çocuk hakları[değiştir | kaynağı değiştir]

Hatırlattığın için teşekkürler Levent Abi. Şimdi değiştiriyorum. Hayırlı işler --Pinar 04:57, 1 Ekim 2007 (UTC)

Pınar halletmiş sanırım abi.Kolay gelsin.--Eldarionmesaj 10:56, 1 Ekim 2007 (UTC)

[değiştir | kaynağı değiştir]

ben yapıyorumde resim eklemeyi bilmiyorum çok fazla yapamıyorum bu sebeple pek fazla bir şey ekleyemiyorum lütfen cevap yaz Bu imzasız yazı Sirinsey 999 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

evet[değiştir | kaynağı değiştir]

evet,güzel görünüm olmuyordu, kolaylık olsun diye yaptım yani insanlar daha kolay seçebilmeli, veya siz bunları bir şablon haline getirebilirsiniz.

bir de bir konuda sizlere önemli bir şey söylemem lazım. Buraya kayıt olmayan ve wikipedianın ne olduğunu bilmeyen şahsiyetler bilinmedik makaleleler açıp küfürlü ve anlamsız yazılar yazıyorlar. Ben diyorumki, kayıtlı olmayan kullanıcılara Sayfayı Kaydet butonu kapansın. Mesela Fransız ve Alman wikipedialarına bakarsanız ne dediğimi anlarsınız. Çünkü wikipediamız çok zarar görüyor. Saygılarımla.

--SBMmesaj sayfam 22:35, 1 Ekim 2007 (UTC)

pardon[değiştir | kaynağı değiştir]

bir de bir konuda sizlere önemli bir şey söylemem lazım. Buraya kayıt olmayan ve wikipedianın ne olduğunu bilmeyen şahsiyetler bilinmedik makaleleler açıp küfürlü ve anlamsız yazılar yazıyorlar. Ben diyorumki, kayıtlı olmayan kullanıcılara Sayfayı Kaydet butonu kapansın. Mesela Fransız ve Alman wikipedialarına bakarsanız ne dediğimi anlarsınız. Çünkü wikipediamız çok zarar görüyor. Saygılarımla.

şuna bir yanıt alabilirmiyim ?

--SBMmesaj sayfam 22:40, 1 Ekim 2007 (UTC)

şimdi doğru diyorsunuz, bende ilkesini biliyorum bende sd'ciyim ama bu kadar yeter bence, türk wikipediası batıyor iyice, maddeler anlamsız, düzenlemesi çok uzun falan filan vs. anlıyorsunuz değilmi ?

--SBMmesaj sayfam 22:47, 1 Ekim 2007 (UTC)

katkılardan dolayı aldığım herhangi bir ödül veya terfi varmı ?

--SBMmesaj sayfam 23:00, 1 Ekim 2007 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Yaptığınız/yapacağınız katkılar için teşekkür ederiz.

Vikipedi'de değişiklik yaparken tarafsızlık ilkesine dikkat ediniz. Aksi durum vandalizm olarak algılanabilir ve engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 04:14, 26 Eylül 2007 (UTC)

hayret bir şey maddeyle ilgili kritikleri koymak mı tarafsızlık ihlali, yoksa sizin maddeye ilişkin kritiği kaldırmanız mı tarafsızlık. Lütfen tarafsızlığı öğrenin. Lütfen kafana göre terafsız değilsiniz ithamında bulunarak madde hakındaki kritikleri silme taraflılığını yapmayınız. Bu vandalizm sayılabilir değil, kelimenin tam anlamıyla vandalizmdir. Sizi ilk ve son kez uyarıyorum. Burası katkı sağlama yeri silme ve vandalizm yeri değil.--Babababa 05:13, 2 Ekim 2007 (UTC)

anonim kullanıcılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Evet Alman ve Fransız vikipedisinde anonim kullanıcılar değişiklik yapamıyor. Fakat en büyük, ilk ve vikipedianın kurucularının yani bu işin felsefesini oluşturanların içinde bulunduğu en vikide anonim kullanıcılar değişiklik yapabiliyor. Hatta yanlış hatırlamıyorsam değişikliklerin %25'ini anonim kullanıcılar sağlıyordu en vikide. Belki bunların %90'ı olmlu yönde değil ama bardağın dolu tarafına %10'luk bölüme bakmalıyız. Kötü şekilde yapılmış katkılar tüm vikipedistlerin yardımlarıyla bir şekilde geri alınıyor, siliniyor veya düzeltiliyor. Elbette anlayabiliyorum kimi zaman anonim kullanıcılara kapatılsın dediğim olmuştur kendi kendime, ancak sakin kafayla düşündüğümde %10 luk olan bilgi girişinin bir kaç günde değiştirilen kötü girişlere değeceğini görüyorum.--Machiavelli' msj 09:45, 2 Ekim 2007 (UTC)

Aslında kimi tartışmalarda vikipedinin en önemli kurallarından biridir değiştirilemez gibi yorumlar okusamda almanca ve fransızca wikilerin bunu yapmış olmaları olayın teknik olarak mümkün olduğunu gösteriyor. Bu sebeple diyorumki elbette tartışma açılabilir, ancak ciddi bir öneri olduğunda birçok kişinin şiddetli bir muhalefet göstereceği de aşikardır.--Machiavelli' msj 20:23, 2 Ekim 2007 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Abicim. Nasılsınız? Şu sayfada bir yerde sizin de adınız geçiyor. Açıklama yapmak isteyebilirsiniz diye düşündüm, haber vereyim dedim. İyi çalışmalar, sevgiler. --Yabancı 10:55, 2 Ekim 2007 (UTC)


şablon istanbul[değiştir | kaynağı değiştir]

merhaba size bir şey danışmak istiyorum. Bu şablonda istanbul belediyesinin logosu kullanılmış ve birsürü kullanıcı bunu kendi sayfalarına koymuş. yani demek istediğim bu logoyu şablonlarda kullanmak sakıncalı değilmi??? Fatalflexmsj at 20:57, 2 Ekim 2007 (UTC)

Geri alma[değiştir | kaynağı değiştir]

Günaydın Levent Abi. Az önceki maddede olduğu gibi birden fazla değişikliği tek tek geri almak yerine nasıl tek işlemle geri alıp sayfayı saldırıdan önceki haline getirebiliyoruz? Ben hala başaramıyorum da :) Teşekkürler bu arada yardımınız için. --Yabancı 06:44, 4 Ekim 2007 (UTC)

Yakalarım ben :) Çok teşekkür ederim, iyi calismalar. --Yabancı 07:01, 4 Ekim 2007 (UTC)

babil şablon istanbul 34[değiştir | kaynağı değiştir]

merhaba size şöyle bir soru sormuştum:
merhaba size bir şey danışmak istiyorum. Bu şablonda istanbul belediyesinin logosu kullanılmış ve birsürü kullanıcı bunu kendi sayfalarına koymuş. yani demek istediğim bu logoyu şablonlarda kullanmak sakıncalı değilmi??? Fatalflexmsj at 20:57, 2 Ekim 2007 (UTC)

sizde şöyle cevap vermişsiniz:
İşlerimden dolayı vikiye fazla zaman ayıramıyorum, bu nedenle mesajınıza yanıtım gecikti, kusura bakmayın. Sanırım sorunuza yanıtı mach verdi. Yine de takıldığınız bir şey olursa lütfen çekinmeyin. İyi çalışmalar, saygılar. Levent Abi ileti 07:36, 4 Ekim 2007 (UTC)

şimdi asıl sorum:
benim soruma mach nerede cevap verdi onu anlayamadım... Fatalflexmsj 07:46, 4 Ekim 2007 (UTC)

İmzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

Teşekürller hoşbulduk Bu imzasız yazı İsra (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

Çok sağol okuldan zaman buldukça daha çok haftasonları katkıda bulunuyorum--Sabri76mesaj 15:33, 7 Ekim 2007 (UTC)~

İmzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Üstat naber,beni tanıyosun merak etme.Yaw king cole ile biraz ilgilendim bıraktım kızma,daha bitmedi aslında.çok ama çok meşgulüm anlatmıştım buluşmada ama o madde de sma olacak bir gün tamam mı,koay gelsin iyi çalışmalar Bu imzasız yazı 88.253.88.6 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

aaa[değiştir | kaynağı değiştir]

AAA.Abi bi saygısızlık mı yaptım.Yok vallah kim naaapıyor diye bakmıyom.Arada vakit bulunca SD'ye bakıyom.Ana bi baktım Emre.Ben de bi dürteyim dedim bize ne mesaj atmıyon diye.Öle yani.Ben seni unuturmuyum hiç.Sağlamcıileti 18:42, 7 Ekim 2007 (UTC)

hehe[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben o konuyu da anladım. :) Canın sağolsun abi.Bi görüşme yapalım yine yaaa.Bu ne böle senede bir mi yapçaz.Hadi kendine iyi bak.Sağlamcıileti 18:49, 7 Ekim 2007 (UTC)


Teşekkürler, şimdi iyiyim biraz ama hala ağrım var, Sevgilerimi gönderiyorum... --Elmacenderesi E=mc2 20:28, 7 Ekim 2007 (UTC)


imzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

Geçmiş olsun. Sevgiler, saygilar. Bu imzasız yazı Ferhattoprak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Abi. Umarım iyisinizdir. Yine bir konuda yardım isteyeceğim :) Fırsat bulduğunuzda, şu sayfaya bir bakıp fikrinizi söyleyebilir misiniz? Sinemayla ilgilendiğiniz için bir çıkış yolu bulabilirsiniz belki. Şimdiden teşekkür ederim, yoğun işlerinizde kolaylıklar dilerim. --Yabancı 12:20, 9 Ekim 2007 (UTC)

  • Diğer arkadaşlar sorunu çözdü, bakmanıza gerek kalmadı. O zaman rica etsem, 9 sayfasına eklediğim eleştiriler bölümüyle ilgili fikirlerinizi belirtebilir misiniz? Yaptığım alıntılar sizce telif ihlali oluşturur mu? (Acelesi yok, fırsatınız olduğunda bakıp yazabilirsiniz.) Sevgiler. --Yabancı 14:46, 9 Ekim 2007 (UTC)


imzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

çok teşekkür ederim size Bu imzasız yazı Sirinsey 999 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar Levent Abi, bu tanışma fırsatı çok iyi oldu.
Kullanıcı sayfam Vikipedi'de olduğu için GÖBL kapsamındadır tabii ki istediğiniz alıntıyı yapabilirsiniz (bu bütün sayfa da olabilir). Gizle/göster fonksiyonuna gelirsek, ben bu fonksiyonu, alt alta bir sürü metin sıralayıp sayfada hantal bir görüntü oluşmaması için kullanıyorum. Fonksiyon şu şekilde kullanılabilir;

<div class="NavFrame">

{|align="center" width="500px"
|-
|<div>
<div class="NavFrame" style="padding:0;border-style:none;">
<div class="NavFrame" style="border-style:none;padding:0;">
<div class="NavHead" style="background:#EDF1F1;text-align:left;text-style:normal"> 

... Gizlenmiş içerik için başlık buraya yazılır ...

</div><div class="NavContent" style="display:none;"> 
</br></br>

... Bu içerik gizlenmiştir ... 

</div></div></div>
</div>
|}

Burada align çerçevenin sayfa üzerindeki hizalanmış yerini gösterir (yukarıda sayfanın ortası olarak ayarlanmış). width: çerçevenin genişliğini gösterir (yukarıda 500px). backround'tan sonra çerçevenin rengi belirlenir. text-align: başlığın çerçeve üzerindeki yerini gösterir. (left yerine center ya da right kullanılabilir).

Sonuç



Ya da, daha basitçe göster/gizle çerçevesini şu şekilde de kullanabilirsiniz;


<div class="NavFrame">
  <div class="NavHead">[... Gizlenmiş içerik için başlık buraya yazılır ...]</div>
  <div class="NavContent" style="display:none;">
    [...Bu içerik gizlenmiştir ...]
  </div>
</div>

Sonuç

Umarım yardımcı olur, sizinle tanıştığıma memnun oldum (bu arada ismim Gökhan). İrtibatı koparmamak dileği ile teşekkürler, kendinize iyi bakın...:)

Kuara 00:47, 11 Ekim 2007 (UTC)

Ben teşekkür ederim bu arada benim de unuttuğum bir şey var bu göster/gizle ile ilgili ayrıntılı bilgiyi bu sayfada bulabilirsin. Zaten ikinci kısmı oradan aldım :). Tekrar görüşmek üzere, hoşçakalın. Kuara 14:42, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği ve lokumu[değiştir | kaynağı değiştir]

Şeker Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevgilerimle, --Bahar (yine ben, Vikikardeşiniz!) 14:40, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Bayramınızı tebrik ediyorum.. (Lokumdan buyurun..) --Hasan Sami 05:52, 11 Ekim 2007 (UTC)
Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu

İyi Bayramlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--Sabri76mesaj 16:06, 11 Ekim 2007 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun[değiştir | kaynağı değiştir]

Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Daha nice bayramlarda birlikte olmak dileğiyle.İyi bayramlar.
Sağlamcıileti 15:23, 11 Ekim 2007 (UTC)
Bayramınızı kutlarım, birlikte nice mutlu bayramlara! --Kuara 08:03, 12 Ekim 2007 (UTC)

İdeolojik propaganda...[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Öncelikle bayramınızı kutlarım. İkincil olarak; Köy Çeşmesi'ndeki bayram mesajınızı yeni gördüm... bir süredir pek aktif değilim ve olayları ancak olup bittikten sonra yakalayabiliyorum - bu bir süre daha da böyle devam edecek. Gerçekten üzücü olaylar yaşanmış, gereksiz olaylar yaşanmış ama amacım oturup şimdi bunları sizinle paylaşmak değil. Aslında bir süre önce birazını çevirdiğimiz fakat şu anda bir tülü ulaşamadığım, diğer Vikipedilerde olan bir kural var ve kısaca şunu diyor: "bir konuyu izah etmek için Vikipedi topluluğunu meşgul etmeyiniz, rahatsız etmeyiniz". Elbette kırıldığınız veya izah etmek istediğiniz bir nokta olabilir, fakat en doğrusu bunu olabildiğince asgari seviyede tutmaktır, küçük bir daire içerisinde muhafaza etmektir - büyüyerek tüm Vikipedi'ye konu etmemektir. Ne yazık ki son tartışmalarda böyle olmuş, neredeyse Vikipedi'nin işleyişi aksamış, herkes belirli konularda kırılmış, birbirini kırmış... bunları daha fazla hatırlatmanın veya konu etmenin gerçekten bir anlamı yok. Eminim siz de bu inceliği gösterecek ve hususu, hâlâ devam eden tartışmalar ve ikili münasebetler dışına taşımayacaksınız. Non nobis solum; aslında kendimiz için değil, herkes için yapıyoruz burada yaptıklarımızı... bu sebeple herkes için tekrar işimize dönelim; yazılacak koca bir ansiklopedi bekliyor bizi. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 12:58, 12 Ekim 2007 (UTC)

Her şeyden önce anlayışınız için ben size teşekkür ederim. Hata yaptınız demiyorum, demedim de... sadece sizin bu hususu uzatmayacağınızı düşündüğüm için ufak bir rica, bir hatırlatmada bulundum o kadar. Dediğim gibi olmuşu tartışmaya niyetim yok; olmuş ile olacağa değil olana yani şuana bakalım. Yapılacak o kadar çok şey var ki onlara odaklanalım... Sizin de bunu yaptığınızı görmek beni memnun etti. Olumlu tutumunuz için teşekkür ederim. Elbette bir yanağımıza vurana öbürünü gösterecek değiliz, fakat sizden ricam birisi size kişisel yaklaşıyorsa durumu kişiselleştirmesine izin vermemenizdir. Eğer siz de aynı şekilde kişi bazlı yaklaşırsanız karşınızdakine aynı hatayı yapmış olursunuz, iş içinden çıkılmaz bir hâl alır. Buranın iyiliği için karşınızdakinin kişiliğine veya size olan davranışına değil, o an, o durumda yaptığına bakın. Eminim siz de zaten bu tarafsızlığı göstereceksinizdir... yarın sırf bu üzücü olaylar yüzünden başka üzücü olaylar yaşanmasın. Bir kırgınlık başkalarını doğurmasın. Kişiler arası münasebetler yüzünden, anlaşmazlıklar yüzünden Vikipedi zarar görmesin. Tek isteğim, ümidim ve ricam bu; sizin de anladığım kadarıyla isteğiniz, ümidiniz ve ricanız bu. Umarım bu bu şekilde devam eder... Teşekkürler, tekrar iyi bayramlar, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 17:02, 12 Ekim 2007 (UTC)

İyi bayramlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Daha nice mutlu bayramlar, yurdumuzda kardeşlik ve barış dolu günler geçirmemiz dileğiyle, sevgiler... The cat 14:03, 12 Ekim 2007 (UTC)

Psikiyatri...[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Evet, ne tesadüf aslında biraz alâkam vardır konuyla... arkadaşınız adına üzüldüm, insanın düşmanının başından uzak olması için dua edebileceği türden hastalıklardan ALS. Dermansız dertlere düşürmesin Tanrı kimseyi... Nahoş bir sebepten de olsa Vikipedi'yi bulmuş olmanıza sevindim, eminim Vikipedi de sizi bulduğuna sevinmiştir. Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 19:49, 12 Ekim 2007 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun.Baklavalar süperr ;) --ahmetdemirciogluileti 05:31, 13 Ekim 2007 (UTC)

Öykü[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi selam.Nasılsın?Bayram nasıl gidiyor.şunu bir dinler misin?Dünden beri 1000 defa dinledim hala kulağımda.Senin de beğeniceğini düşündüm.Müsait olduğumda bu güzel kızımızın bi biyografisini eklemeyi de düşünüyorum :)).Hadi kolay gelsin.Sağlamcıileti 22:26, 13 Ekim 2007 (UTC)

ahanda[değiştir | kaynağı değiştir]

MP3 olarakSağlamcıileti 22:34, 13 Ekim 2007 (UTC) ~

İmzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

hatırlatmalarınız için teşekkürler... Greenpeace,bağımsız bir topluluk olduğu için burada insanlara faydalı bir iş için çağrıda bulunmak istedim.bence bir sakıncası yok. isterim ki herkes böyle internet sitelerinde toplum yararına birtakım çağırımlarda bulunsun...iyi günler. Bu imzasız yazı ACHİEVE (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Teşekkür ederim[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayın Levent, takdirinizden onur duydum. Kişisel Sayfanızda belirttiğiniz gibi bende Non Nobis Solum ilkesiyle bilginin paylaşılmasının gerekliliğini savunuyorum.

1-Html biliyorum ancak kullanıcı sayfanızdaki çerçeve ile ilgili sorunu anlayamadım. Ne yapmak istediğinizi biraz daha açarsanız yardımcı olabilirim.

2-Portal konusunda ise bende başta zor olur diye düşünüyordum. Ancak diğer vikipedileride inceleyince, çok pratik ve güzel görünümlü birkaç kod buldum. Halen teklif aşamasında olan Kimya ve Biyoloji, Aktif olan Fizik Portalında da bu şablonu kullandım. Şayet hoş buldunuz bir mesaj daha atıp hangi portalı kuracağınızı söylerseniz. Her zaman yardımcı olamaya çalışırım.

İyi çalışmalar --nanomsj 23:02, 14 Ekim 2007 (UTC)

  • selamlar, vikipediye çok az uğrayabiliyorum. fırsat bulursam ilgilenicem. kolay gelsin. --kibelemesaj 21:59, 15 Ekim 2007 (UTC)

Levent Abi kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama adından dolayı abi demek gereğini duydum vikipedide seni yardım gönüllüsü olarak gördüm dedim bu abi mutlaka yardımcı olur bana ben nasıl böyle bir sayfa açabilirim acaba bana yol gösterirmisin şimdiden teşekkürlerİnspector1990 18:49, 16 Ekim 2007 (UTC)inspector1990


Dokundum:) Nasılsın abi? umarım herşey yolundadır, iyi geceler, sevgiler... --Elmacenderesi E=mc2 20:51, 16 Ekim 2007 (UTC)

Tiyatro Portalı[değiştir | kaynağı değiştir]

Sayın Levent, İletilerinizi gördüm, ancak şu sıralar okul ve projeler ile çok yoğun olmam bahanesiyle size yazamadım.

Tiyatro Portalı ile ilgili olarak eğer bir kategorilendirme yapıp gönderirseniz bunun üzerinden devam etmek hem kolay olacak hem de sizin istediğiniz her türlü alana değinmemiz açısından yararlı olacaktır. Benzer bir kategori örneğini Fizik Portalında göreceksinizdir.

İyi çalışmalar,geceler --nanomsj 02:59, 17 Ekim 2007 (UTC)

Önemli Çağrı[değiştir | kaynağı değiştir]


Ülkemizin en önemli değerlerinden biri daha olan, Millî Takımımızın vikipedide kurulmuş ve arkasında büyük emekler olan poortalını geliştirmek için gönüllü olanlar bu şablonda listelenmektedir. Bu portala yetersizinden yeterli olsun ufacık katkı bile doldurmuş olan kullanıcılar isimlerini yazabilirler. Yani demek istediğim Portal:Türkiye Millî Futbol Takımı'nı geliştirmek için sizde üye olun. Size sadece çağrıdır bu. Asla zorlanma yoktur. Bu zor dönemde (özellikle Avrupa Şampiyonasına gitmek için) bizimde bir nebze katkımız olsun. Saygılar.

  • SBM 20 Ekim 2007 11:33


İmzasız[değiştir | kaynağı değiştir]

  • aslında ben isim konusunda biraz esnek davranmaktan yanayım, ama ilk değişikliği küfür olunca niyet de belli olduğuna göre engellemekte yarar var diye düşündüm. kolay gelsin. Bu imzasız yazı kibele (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kafa dalgın[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi buralardayım.Bir yandan ödev yapıyorum bir yandan arada bakıyorum.Kafam dalgın kusura bakma.Nasıl gidiyo işler.Ben hayır demem doğrusu buluşmaya.Kafa dağılır.Son görüştüğümüzden beri de Vikipedi'de çok şey oldu Dünya'da da konu birikti yani.Görüşürüz.Kendine iyi bak.Sağlamcıileti 19:02, 21 Ekim 2007 (UTC)

OTRS[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar hocam info-tr@wikimedia adresine e-mail atmaları gerekiyor resimler için. Sistemde herhangi bir sorun yok e-mailler ulaşıyor.--Machiavelli' msj 21:15, 22 Ekim 2007 (UTC)

Yettim[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi direk mail atsana sen bana.Buyur geldim.Ben gönüllü, memnun oldum. :)) Sağlamcıileti 20:28, 24 Ekim 2007 (UTC)

Bunun gibi bişi olabilir[değiştir | kaynağı değiştir]

Mr. or Ms. authority

In the page named Yilmaz Zafer(http://www.imdb.com/name/nm0951773/) there is a wrong information.It says he play in the movie "Filler ve Çimen".But when that movie being produced he had already died.So I want you to make the proper change.As far as I know the actor who played in movie "Filler ve Çimen" is Zafer Yılmaz.Yours sincerely.

Levent abi :)

Ben nereye gönderceğimi bilemedim sen ayarlarsın abi

Sağlamcıileti 20:40, 24 Ekim 2007 (UTC)

Merhaba Levent Abi;[değiştir | kaynağı değiştir]

Buraya bir göz atmanızı rica ediyorum.
Euthygenes EPISTVLA 00:15, 25 Ekim 2007 (UTC)


Merhaba,

Küresel ısınmaya karşı "haykırmanızı" anlayabildiğimi sanıyor; neler yapabiliriz? diye sormak istiyorum. Bu konudaki endişe ve duyarlılığınıza takdir ve teşekkürler..--Hasan Sami 09:21, 25 Ekim 2007 (UTC)


IMDB tamamdır[değiştir | kaynağı değiştir]

Abi olayı hallettim.Imdb'ye mesaj gönderdim.Bakalım düzeltçekler mi.Hadi görüşürüz.Sağlamcıileti 15:50, 26 Ekim 2007 (UTC)

Vikipedi tartışmaları[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar,

konularında fikirlerinizi belirtmenizi rica eder, iyi çalışmalar dilerim . Saygılarımla Cat 11:03, 27 Ekim 2007 (UTC)

Merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

Sanırım Vikipedi:Portal/Tekliflerde oylamaya sunmanız gerekiyor teklifinizi, açılmadan önce. İyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla. Cat 14:17, 29 Ekim 2007 (UTC)

Özür[değiştir | kaynağı değiştir]

Kusura bakmayın. Madde'nin bittiğini düşündüm. Ayrıca değişiklikleriniz gitmez. Değişiklik sayfasında gerekirse benim son değişikliğimi silerek kendi değişikliğini koruyabilirsiniz. Lütfen bir daha böyle bir durumla karşılaştığınızda benim değişikliğimi silmeyi seçin. Kullancı adı kuralları hakkında sıkı bilgim yoktu. Çok teşekkürler. Bundan sonra daha dikkatli olacağım. İyi çalışmalar.--Ant "Thiras" Somersmesajkatkılar 16:06, 29 Ekim 2007 (UTC)


Merhaba,

Perihan Savaş maddesinin başlangıç cümlesini Vikipedi'de alışık olduğum(uz) şekilde; Maddenin ismini (Burada;İsim ve soyismi) bold olarak, önüne virgül koyarak, madde ismi ile ilgili açıklamayı tırnaklayıp küçük harfle yazarak devam ettiriyoruz diye düşündüğümden olsa gerek, komutları geri almışım. Bunu yaparken de sizin imzanıza dikkat etmemişim. Yaptığımı "yoğurt yiyiş" farkı olarak kabul edin lütfen. Zaten onu da geri aldım. Özür dilerim.--Hasan Sami 06:39, 1 Kasım 2007 (UTC)

Teşekkür benden Levent Abi, böyle bir maddenin açılıp, geliştirilmesine ön ayak olduğunuz için. Ben sadece konuya ve emeğe saygı gösterdim. İyi çalışmalar.--neskafefincanındatürkkahvesi 13:08, 1 Kasım 2007 (UTC)
  • biri gidip biri geliyor. hepimize kolay gelsin. teşekkürler. --kibelemesaj 10:43, 4 Kasım 2007 (UTC)

Maddeler düzenlenmiş, kategori VP:HS'ye uygun şekilde işaretlenmiş[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar Levent Abi. Anladığım kadarıyla senin şablonu eklediğin maddeler şablonun amacı doğrultusunda düzenlenmiş. O yüzden bu maddelerin hangi maddeler olduğunu hatırlamıyorsan sanırım görüntüleyebilmenin imkanı yok. Bildiğin gibi VP:HS'nin boş kategorilerle ilgili maddesine göre; Boş kategoriler silinebilir. - En azından 4 gün süresince makale veya alt kategori içermeyen, tek içeriği üst kategoriye bağlantı olan kategoriler. Eğer söz konusu kategori silmeye aday ise, hızlı sil uygulanamaz. Bu kategori bu şablonla birkaç gündür duruyor. Bence genel düzenle ilgili bir kategori olduğundan silinmesine gerek yok. Sanırım yöneticiler ilgili politikada belirtilen 4 günlük sireyi bekliyorlar. İstersen böyle önemli madde varsa düzenlenmesi gereken, bu şablonu ekle. Bilmiyorum yeterli bir yanıt oldu mu!!! Böyle uzun yazmak bana Noumenon'dan bulaştı sanırım :))) . Kusura kalma. Sevgiler.Sağlamcıileti 11:52, 4 Kasım 2007 (UTC)

Bir ekleme yapayım; bu şablonun kaynak koduna baktığımızda şunu görüyoruz, bir maddeye bu şablonu eklediğimizde o yine bu kategoriye atacak maddeyi, tabii bu kategori oluşturulmadığı için(yani eğer silinirse, artık varolmadığından) kırmızı görünecek, artık şablonu ekleyen kişi o kırmızı kategoriye girip ona Kategori:Vikipedi düzenle kategorisini ekleyecek. Velhasıl-ı kelam kategorinin silinmesi çok da önemli değil. Sevgi saygı bla bla bla.Sağlamcıileti 11:57, 4 Kasım 2007 (UTC)
İstersen ekleyen Recep Tunca Can'la konuş ve de bir yöneticiyle. Çünkü biliyorsun buralarda sil şablonu kaldırmak suçtur. :)))) Dediğim gibi silinmesi de önemli değil. O kategoriye madde eklenirse kategori yeniden oluşur. Ancak hukuk politikalar icabı silinmesi uygundur. Hukuk'a göre silinmesine karşı yapılacak tek şey içine bir madde eklemek. Eğer hala dersen ki ya dursun işte içinde tanımı var kategorinin filan, bir yöneticiye söyle de o geri alsın sil şablonunu ki biz de engellenmeyelim. :)))) Görüşürüz.Sağlamcıileti 14:04, 4 Kasım 2007 (UTC)