Kullanıcı mesaj:William Wallace

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Kullanıcı mesaj:Blackrome sayfasından yönlendirildi)

Eski mesajları görmek için lütfen tıklayınız.

Düzenlenmesi gereken maddeler[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin. Düzenlenmesi gereken maddelere şablon eklerken {{düzenle}} yerine {{düzenle|Ağustos 2009}} yazarsanız, maddeleri doğru kategorilere yerleştirmiş olursunuz. Teşekkürler. Pınar [m] 09:59, 1 Ağustos 2009 (UTC)

imzalarda resim şeysi[kaynağı değiştir]

Hocam yine rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama ben imzayı değiştirmeye kalktığımda tercihler kısmında imzada gözükmesini istedigin bölümünde WilliamWallace diye bi ifade çıkıyor.Bu maddeye ulaşamıyorum buraya ulaşıp resmi silip renklerin kalmasını düşünüyordum.Ne yapacağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.--WilliamWallace 00:17, 1 Ağustos 2009 (UTC)

Yapmanız gereken gayet basit aslında: tercihlerim -> imza seçeneğinde açılan sayfadaki kutucuktta görünen ve imzanızın başında yer alan şu ifadeyi ([[Image:AnimWIKISTAR-laurier-WT.gif|30px]]) sileceksiniz. Hepsi bu. --M.M.ileti 21:38, 1 Ağustos 2009 (UTC)
William Wallace, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!


~~~~

TeTa Bilgilendirmesi[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Temizlik Takımı yeniden yapılandırılma sürecine girdiğinden üyelik sistemi bir müddet askıya alınmıştır, hala aktifseniz ve temizlik takımı ile çalışmak isterseniz gelişmeleri takip ederek oluşum içerisinde yer alabilirsiniz, sevgilerimle... --e.c. 11:24, 15 Nisan 2011 (UTC)

Mutlutopuz 14:24, 2 Şubat 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 5 Temmuz 2012

Bumbum silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Bumbum) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Bumbum sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 15.03, 4 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]

Pizzahut1.jpg adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Bu şablon yerine koyma yöntemiyle eklenmelidir.

Pizzahut1.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  22.41, 2 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]