Kullanıcı mesaj:Nano

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bana iletmek istediğiniz herşeyi buraya yazabilirsiniz. Eğer aşağıda geçen konular harici yeni bir konu açacaksanız lütfen "değiştir" yerine "+" sekmesine tıklayarak mesajınızı bırakınız.

Arşiv
Arşiv

Arşiv 1

Sevgili nano kimya portalını açmak istemen çok hoş ancak kimya alanında destek veren kullanıcı azlığı ve daha çok eksiğimizin olması nedeniyle portaldan önce bu gibi konularımız var destek verebilirsin.--Gençosmanlı1299 22:56, 13 Ekim 2007 (UTC)

bunun için Pinar dan silinen portalın bilgilerini yerine getirmesini isteyebilirsin sevgili nano bu sayede yeni tasarımla uğraşmamış olursun

Biyoloji portalı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Daha önce silinen Biyoloji portalını yeniden açtığınızı görüyorum fakat portal açmadan önce Vikipedi:Portal/Teklifler sayfasında teklif etmelisiniz. İyi çalışmalar --Pinar 12:26, 14 Ekim 2007 (UTC)

  • Aslında mühim olan portal sayfasının tamamlanması değil. Sayfayı tamamlarsanız ve teklifinize yeterli destek alamazsanız portal sayfasına yaptığınız katkılar silinebilir ve emeğiniz boşa gitmiş olur. Bunu önlemek için önce teklif prosedürü uygulanır, sonra portal sayfasında çalışmalar başlanır --Pinar 12:31, 14 Ekim 2007 (UTC)

bayramınız kutlu olsun[kaynağı değiştir]

  • Tatlı ve ince tebriğiniz için teşekkür ederim. Ben de sizin bayramınızı kutlar, nice mutlu ve sağlıklı bayramlar geçirmenizi dilerim... --maderibeyzamsj 13:12, 14 Ekim 2007 (UTC)

İyi geceler...[kaynağı değiştir]

Belki tanışıp yazışmadık, ama son zamanlarda katkılarınızı takdirle izliyorum. Öncelikle vikipedi adına teşekkürler. İki küçük sorum olacak, belki bunlar tanışmanın başlangıcı olur.

1- Kullanıcı sayfamda, "kişisel" bölümünde kırmızı çerçeveyi oturtamadım, madem html biliyorsunuz, var mı bunun bir çaresi?

2- bir portal oluşturmak istiyorum, bunun ana sayfasını hazırlamak bana çok zor gibi görünüyor, ne yapılabilir? yanıtınız için şimdiden teşekkürler, yarın gece cevap yazarım. Levent Abi ileti 20:49, 14 Ekim 2007 (UTC)

Tekrar merhaba. Öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Bilgi paylaşıldıkça çoğalıyor ve biz yaptıklarımızla onur duyuyoruz. Sanırım insanlığa zıt düşmeyen tek ve gizli bir kahramanlık bu bizimki.

Gelelim diğer konulara. Aslında ilki çok önemli değil, ama insan görselliği bozunca da huzursuz oluyor. Kullanıcı sayfamın en altında "gizle/göster" içinde "kişisel" diye bir başlık var. O bölümdeki kırmızı çerçevenin bir kenarı görünmüyor ve nasıl düzeltileceğini bilmiyorum.

Portal olarak, en çok madde eklediğim, en fazla bilgiye sahip olduğum tiyatro konusunda eksiğimiz var. "bir tiyatro portalimiz olsa.." düşüncesindeyim, bilmem katılan olur mu? gerçi olmasa da tek başıma idare etmeye çalışırım ama ilgi göreceğinden eminim. İlgin için tekrar teşekkürler, sevgiler. Levent Abi ileti 03:24, 15 Ekim 2007 (UTC)

Portal sorusu[kaynağı değiştir]

Sayın Metal Milita, bir süre önce sizinde açılması için oy verdiğiniz Kimya Portalı kapatılıp silindi. Ancak ben bu Portalı yeniden açmak istiyorum. Daha öncede şu anda faal olan Fizik Portalını açtım bu nedenle konuyla ilgili bilgim var. 1)Sizce yeniden portal isteği,oylaması için başvurmak gerekir mi? 2)Bir önceki portalla aynı kaderi paylaşmaması için önerileriniz var mı?--nanomsj 21:38, 13 Ekim 2007 (UTC)

Merhabalar Nano, yeterince ilgi görmemeleri nedeniyle, vaktiyle açılan pek çok portal kapandı ve silindi. Yeni bir portal açmak için, burada da belirtildiği gibi, teklif edilmesi gerekiyor. Önerim yok maalesef, ancak tek temennim, ilgiyi yüksek ve sürekli tutabilmenizdir. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 20:55, 15 Ekim 2007 (UTC)

Gördüm ki çalışmaya başlamışsın bile :) Teşekkürler.. Üstelik Tiyatro maddesine de katkıda bulunmuşsun, eline sağlık. Ben de az önce Teklifini yazdım. bakalım ne olacak? Kolay gelsin. Levent Abi ileti 04:47, 16 Ekim 2007 (UTC)

Portal için iki ek yapabilir miyiz? : 1- tiy. tarihindeki önemli oyunlar 2- Tİyatro tekniği/teknik elemanları (Dün Seyhun Ayaş maddesini ekleyip kategori açınca buna ihtiyaç olduğunu şimdi gördüm.) Levent Abi ileti 04:54, 16 Ekim 2007 (UTC)
Çeviri İstekleri yardımınızı bekliyor!

Merhabalar. Sizin de üye olduğunuz Çeviri grubu yeterli ilgiyi görmemektedir. Çeviri istekleri'nde bazı sayfalar aylardır çevirilmeyi bekliyor. Eğer gerçekten burada belirttiğiniz dilleri biliyorsanız Çeviri grubu'na yardım edin. Bol Şans! --Tuz 12:18, 16 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği...[kaynağı değiştir]

Merhabalar Nano,

Bayramda buralarda olmadığım için mesajınızı geç aldım, çok teşekkürler ve umarım sizde sevdiklerinizle mutlu bir bayram geçirmişsinizdir. Nice bayramlarda burada görüşmek dileğiyle, sevgiler... --renegademsj 06:30, 17 Ekim 2007 (UTC)

Bu atom modeli de size sayın Nano. Fizik portalına verdiğiniz büyük emekler karşılığında az bile kalır ama ne yapalım bununla idare ediniz bu seferlik. Bu arada epeydir Vikipedi'ye uğrayamıyordum. Sizin de geçmiş bayramınız kutlu olsun.Dr. Ecco 18:01, 17 Ekim 2007 (UTC)

Fizik portalı[kaynağı değiştir]

Merhabalar Nano, geç kalmış cevabım için kusura bakmayın bugünlerde işler ve okul nedeniyle Vikipediye pek fazla zaman ayıramıyorum. Bu hafta ana sayfa için gayet güzel bir makale ve resim seçmişsiniz. Sonraki haftalar, fırsat buldukça, portal için aktif olarak bir şeyler yapmaya çalışacağım. Hoşçakalın, iyi çalışmalar..  Kuara 23:37, 17 Ekim 2007 (UTC)

    • Merhaba, ben Dr. Ecco. Yeni başlık açmamak için buraya ekledim. İltifatlarınıza layık olmaya çalışacağım. Ancak bilim takımında ve fizik portalında, okulların açılması nedeniyle önümüzdeki günlerde çok

aktif rol oynayamayacağım. Ancak yapılabilecek düzenlemelerin bir kısmını yaptım. Geri kalanı da epey sorunlu gibi görünüyor. Bir yerde şablonda bir hata olmuş sanırım.

Katı fiziği
Disiplinler arası Fizik
Temel kavramlar
Dalga
Kuramsal Fizik
Mekanik

Bu maddelerin alt başlıklarının da görünmesi gerekirken yok. Ayrıca günün resmi bölümündeki resimlerinde biraz küçültülmesi gerek. Şimdilik bu kadar. İyi çalışmalar. --Dr. Ecco 13:00, 8 Şubat 2008 (UTC)

İyi geceler..[kaynağı değiştir]

Sanırım bu hafta sonu kategorilendirmeyi yaparım. teşekkürler. iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 21:00, 18 Ekim 2007 (UTC)

Kaç gündür söyleyecektim, unutuyorum: yaşım sır değil elbette; 48 Levent Abi ileti 04:31, 19 Ekim 2007 (UTC)

Çeviri talebi...[kaynağı değiştir]

İyi günler. Üçüncü seviyeden İngilizce bildiğinizi gördüm. İngilizcesi seçkin madde olan Finlandiya Bağımsızlık Savaşı maddesine yardımcı olur musunuz? Kolay gelsin...--Mehmet Baran 09:34, 2 Kasım 2007 (UTC)

Sevgili nano gördüğüm kadarıyla Portal:Biyoloji yide açmışsın ancak portal teklifi sunmuyorsun bu bir yanlış ve aynı şekilde teklifine yeterli destek gelmesi gerekiyor aksi takdirde açamazsın önce bir teklif et yeterli destek gelirse aç portalları.--Kadirmesaj sayfam 15:49, 11 Kasım 2007 (UTC)

Tebrik ve teşekkür...[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar,

Tesadüfen güzel katkılarına rastladığım üyelere teşekkür etme turuna çıktım ^_^ Sizin de güzel katkılarınıza rastlamıştım, bu sebeple sizi tebrik etmek, teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Güzel katkılarınızın devamını beklerim... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - Noumenon mesaj 20:31, 12 Kasım 2007 (UTC)

Galatasaraylı kullanıcımız; Galatasaray Portalımız daha önce olan yetersiz halinden ziyade, daha güzel bir biçimde geliştirilmiştir. Ziyaret edebilirsiniz. Kullanıcı GSH yi {{}} karakterleri içine alarak Galatasaray haberlerini takip edebilirsiniz.Ayrıca Galatasaray Gündemdeki Proje maddesine katkılarınızı bekliyoruz. Lütfen katkılarınızı esirgemeyin. Saygılarımla --SBM ileti 14 Ocak 2008 19:05 (GMT+2)

Resim hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba Nano. Yüklediğin resimlerde aşağıdaki bilgi kutusunu kullanıp kaynak belirtmelisin, aksi takdirde kaynaksız oalrak işaretlenip bir hafta sonra silinecekler.

 {{Bilgi
|açıklama=
|kaynak=
|tarih=
|yazar=
|izinler=
|diğer_sürümler=
}}

İyi çalışmalar. Khutuckmsj 19:41, 21 Ocak 2008 (UTC)

Karalama defteri[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, bunu "karalama defteri nano" olarak değil, "Kullanıcı:Nano/karalama defteri" olarak açmanız daha iyi olur diye düşünüyorum, iyi çalışmalar--Düşünenadam 07:31, 7 Şubat 2008 (UTC)
  • Selamlar Nano. Karalama defteri nano sayfasına yukarıda belirtilen nedenle sil şablonu koydum. Madde olarak değil de kullanıcı çalışma ortamı şeklinde açsanız daha iyi olur. Kolay gele... --maderibeyzaileti 07:34, 7 Şubat 2008 (UTC)

:) Selamlar ;[kaynağı değiştir]

Merhaba Nano;
Sanırım dün yahut eveli gün size bir takdir mesajı gönderecektim. Öncelikle onu ileteyim , Tebrik ederim , çalışmalarınızı dikkatle izliyorum. Portal konusunda şimdilik çok fazla yardımcı olamam ama ilk fırsatta "çoook" kırmızı maddelerden birkaçına el atmak benim içinde çok zevkli olacak. Tekrar başarılar. Nikbinlik.
Eu EPISTVLA 01:13, 9 Şubat 2008 (UTC)

Size portaldaki çalışmalarınızda yardımcı olamamam hasebi ile şu edevatımı buyuruyorum, yanınızdadır.Başarılar
Eu EPISTVLA 22:43, 13 Şubat 2008 (UTC)

Merhabalar, sadece tartışma sayfaları ve diğer kullanıcılarla olan mesajlarımızda değil özet kutucuğunda kullandığımız ifadelerde de nezaketi elden bırakmamamız gerekiyor. Dikkate alacağınızı umuyorum. Teşekkürler. --M. M. ileti 09:03, 19 Temmuz 2008 (UTC)

SVG editörü derken?--Gökçє Yörük mesaj 19:17, 14 Eylül 2008 (UTC)

Inkscape adlı bir program var. Ücretsiz. Gayet iyi bir program. Yarı Türkçe.--Gökçє Yörük mesaj 19:20, 14 Eylül 2008 (UTC)
Evet.Navbox bulunan şablon kocamanlaşmış.Nedenini araştırcağım.--Gökçє Yörük mesaj 19:23, 14 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba,
Şablon:Navbox'ta yapılan bu değişiklik, bunu kullanan dolaşım şablonlarının bozulmasına sebep olmuş. Geri aldım, şablonlar düzeldi. Eğer herhangi bir maddede bozuk şablon görmeye devam ediyorsanız, sayfayı değiştire basıp hiçbir şey yapmadan kaydedin. Görünüm düzelecektir. Söz konusu değişikliği yapan kullanıcıya da bir mesaj bırakıyorum şimdi. İyivikiler... homonihilis // ileti 19:33, 14 Eylül 2008 (UTC)

Resim:Standard Model Temel Parçacıkları.svg[kaynağı değiştir]

Merhaba, nasılsınız? Bu resmi Commonsta yüklü bir resim üzerinden Türkçeleştirerek yüklemişsiniz. Size bir önerim olacak. İsterseniz bu tür Commons resimlerini Türkçeleştirdiktenm sonra Türkçe Viki yerine Commonsa yükleyebilirisiniz. Hem bu sayede Commonsi kullnana tüm kullnıcılar aynı dosyanın bir de Türkçesinin olduğunu anlayabilkirler. Ne dersiniz? Anlayışınız için teşekkürler. --Manco Capac 11:48, 17 Eylül 2008 (UTC)

Merhaba Sayın Nano. Olumlu yorumlarınıza teşekkürler. (Türkiye-En gelişmiş beş il.png) Grafik Laboratuvarı'nda kaydını tutarız demişsiniz. Bunu nasıl yapacağız? Acaba bunu Grafik lab. galerisine ekleyebilir miyiz? Bence hoş durur. 81 ili de kapsayan bir galeri yaratabiliriz. Cevabınız için şimdiden teşekkürler. TheEmirr mesaj 16:15, 29 Mart 2009 (UTC)

Merhaba Sayın Nano. Bu bayrak serisi Zoologist tarafından tamamlanmamış. Bunu tamamlasak nasıl olur diyordum. Bu konudaki görüşünüz nedir acaba? İyi günler.  The Emirr İletiKatkılarProjeler 21:03, 18 Nisan 2009 (UTC)

Merhaba Sayın Nano. Şu sayfayı bir ziyaret eder ve oradaki ricayı yerine getirirseniz çok mutlu olurum. Sayın Levent bu isteğimi yerine getirerek beni çok mutlu etti. Umarım siz de edersiniz. İyi günler. İlginize şimdiden teşekkürler.

 The Emirr İletiKatkılarProjeler 09:40, Türkiye 23 Nisan 2009 (UTC)

Azeri Hanlıkları isteğini işbirliğiyle bitirebilsek iyi olur. Harita konusundaki tüm imkanlara rağmen bu proje batağa saplandı ve iptal ettim. Fakat iyi bir işbirliği organizasyonu ile bu isteği yerine getirebilirsek iyi olur. İyi günler.

 The Emirr İletiKatkılarProjeler 19:39, 25 Nisan 2009 (UTC)

Fizik / Schrödinger'in Kedisi ve (dolayısıyla) Kopenhag Yorumu maddeleri[kaynağı değiştir]

Denemeler yapmaya başladım, sayfalar yakında oluşturulacak. Başlıktaki link mavi olduğunda bir bakıp yorumunuzu bana iletirseniz sevinirim. Ayrıca spin, açısal momentum, özel görelilik, genel görelilik, felsefe ve hız sayfalarıyla ilgili yorumlarınızı da bekliyorum. İyi vikiler. --Physician 10:03, 24 Temmuz 2009 (UTC)

Madde oluşturuldu. Kopenhag Yorumu üstünde çalışıyorum. --Physician 10:11, 24 Temmuz 2009 (UTC)

Maddeyi oluşturdum ancak yeni üyeyim, matematiksel yazı kısmını pek çözemedim. Formülleri tekrar düzenleyebilir misiniz? Parantez içindeki sayıların ve (n)'in, terimlerin sağ alt kısmında olması gerekiyor. Teşekkürler. --Physician 20:22, 24 Temmuz 2009 (UTC)

  • merhaba, değerli vikipedistlerin ne dışardaki ne de içerdeki durumlardan ötürü soğukkanlılıklarını kaybetmelerini ve benzer ifadelerde bulunarak haksız duruma düşmelerini istemeyiz. değerli katkılarınızı sürdürün, sakin olun ve kendinize iyi bakın lütfen.. :) --ki bl 21:31, 1 Eylül 2009 (UTC)

Eksik/yanlış lisans ve kaynak bilgisi..[kaynağı değiştir]

C. Jones msj 12:16, 23 Eylül 2010 (UTC)

Lütfen kısa madde eklemeyin.[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Kumul 23:02, 23 Eylül 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Nano,

Oluşturmuş olduğunuz Platform bağımsız adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Kumul 23:04, 23 Eylül 2010 (UTC)


Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!


2010'un 43. haftası için proje olarak Halloween:Yabancı maddesindeki kırmızılıkların giderilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak

için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Nano,

Oluşturmuş olduğunuz Şablon:Lien sur image adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden ş2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 10:02, 13 Haziran 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Nano,

Oluşturmuş olduğunuz Şablon:Cadre1 adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden ş2 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 10:02, 13 Haziran 2011 (UTC) {{subst:tfdnotice|1=Television colour}} HastaLaVi2 (mesaj) 17:39, 16 Ocak 2017 (UTC)

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba sayın Nano, sizin gibi eski bir kullanıcının geri döndüğünü görmek çok sevindirici, tekrardan hoşgeldiniz. Zafer (mesaj - e-posta) 14.21, 27 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]

Hoşbuldum :) nanomsj 14.23, 27 Mart 2023 (UTC)[yanıtla]