Kullanıcı mesaj:Gacalak58

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
  • yazdıklarınız ne biçim ne de içerik olarak vikipediye uygun değil. lütfen değişiklikleri geri almakta ısrarcı olmayın. --kibelemesaj 21:43, 7 Ağustos 2007 (UTC)

İyi geceler[kaynağı değiştir]

Size yapılan uyarı da bahsettiğiniz gibi bir "küçük uyarıdır". Lütfen dikkate alınız. Katkıda bulunmak istemenizi takdirle karşılıyoruz. Ancak yaptıklarınız Vikipedi politikalarına uygun olmalıdır. Uyarılar karşısında israrcı davranırsanız, asıl o zaman engellenebilirsiniz bilginize. Teşekkürler Levent Abi ileti 22:38, 7 Ağustos 2007 (UTC)

Ansiklopedik düzene uygun ve doğruluğu kanıtlanabilir değişiklikler yaptığınız sürece Vikipedi sayfaları kullanımınıza açıktır. İyi geceler. Levent Abi ileti 22:44, 7 Ağustos 2007 (UTC)

Maddeyle ilgili[kaynağı değiştir]

O maddeyle ilgili talebinizi Kullanıcı:Maderibeyza hanıma bildirebilirsiniz. O konularla kendisi ilgileniyor. Siteye giriş yaptığı zaman iletinizi görüp yanıtını yazar. Levent Abi ileti 23:03, 7 Ağustos 2007 (UTC)

  • bilgileri siz eklememişsiniz, doğru. ancak yapılan düzeltmeyi geri almışsınız. bir engellemeniz yok, sadece uyarılmışsınız. vikipedi'yi tanıyarak katkıda bulunmayı sürdürebilirsiniz. kolay gelsin. --kibelemesaj 07:42, 8 Ağustos 2007 (UTC)

İyi geceler[kaynağı değiştir]

Ben de size iyi niyet ve nezaketiiniz için teşekkür ederim. Bir de, Vikipedi'ye yaptığınız/yapacağınız katkılar için şu küçük hediyeyi sunarım:    Dosya:Dainsyng.gif   İyi çalışmalar.Levent Abi ileti 19:35, 15 Ağustos 2007 (UTC)