Kullanıcı mesaj:Superyetkin/2012-3

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Suraya Tartismacinin imzasini ekleyip (bunun icin bir bot yok mu?) imza zorunlulugu ve Madde Silinme Taleplerinin nasil yapilmasi gerektigine iliskin aciklama koyabilir misiniz, zahmet olmazsa... Tesekkürler. --E4024 (mesaj) 10:26, 1 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba. İmzayı ekledim. Tartışma sayfalarının nasıl kullanılması gerektiğine ilişkin notlar ise en üstteki {{tartışma}} şablonunda mevcut. İyi vikiler. --Superyetkinileti 10:32, 1 Temmuz 2012 (UTC)

Yetkin merhaba,

Şimdi izleme listemde dikkatimi çekti de; şu STT taleplerini teker teker kapatman mümkün olabilir mi diye ricada bulunayım dedim. Sayfa geçmişinde işlemlerin tek tek yapılması daha sağlıklı bir takip imkanı sağlıyor da.

Sevgiler

Vito Genovese 11:23, 1 Temmuz 2012 (UTC)

Talepleri tek hamlede sonuçlandırmak bana daha verimli geliyor. Yine de, geçmişlerin daha kolay izlenebilmesi adına bundan vazgeçebiliriz sanırım İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 11:31, 1 Temmuz 2012 (UTC)
Çok teşekkür ederim :) Hızı ben de seviyorum, biliyorsun. Çoğu yerde de kaptırıp gidiyor, bazen ben de toplu kapatma yapabiliyorum ama sonra düşününce böyle hareket etmek daha doğru geliyor. Hak değişikliğinde falan başvuru URL'si vermeyenlerin başına da ekşiyeceğim en kısa zamanda; hain planlarım var anlayacağın :)
Sevgiler
Vito Genovese 11:36, 1 Temmuz 2012 (UTC)

Selam Superyetkin.

Just wikipedi (MesajKatkılarİstatistikler) Şu kullanıcı adı uygun değil sanırım.--Emyilmesaj 22:49, 1 Temmuz 2012 (UTC)

Engellendi. Dikkatiniz için teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 18:22, 2 Temmuz 2012 (UTC)

Ojos de Brujo[kaynağı değiştir]

Sizde de var galiba. Tesekkürler... --E4024 (mesaj) 18:53, 2 Temmuz 2012 (UTC)

Bürokrat tartışması[kaynağı değiştir]

Sevgili bürokrat,

Vikipedi:Bürokratlık başvurusu/Reality006/Bürokrat tartışması sayfasındaki tartışmaya katılımını rica ediyorum. Zamansızlık, isteksizlik ya da başka herhangi bir nedenden dolayı tartışmaya katılman mümkün değilse de, tartışmaya katılmayacağını yine belirtmeni rica ediyorum.

Sevgiler

Vito Genovese 17:30, 3 Temmuz 2012 (UTC)

Şununla ilgili bir şey yapabilecek miyiz? --Superyetkinileti 09:54, 4 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba Yetkin,
Bu tartışmayı görmemiştim ama fikir birliği sağlanmış zaten. Rahatlıkla ilgili düzenlemeyi yapabilirsin.
Şahsen yeni bir ayın ilk 3-4 günü dışında çok büyük sıkıntı olmayacağını düşünüyorum mevcut düzende (yani ilgisizlik yine devam edecekse edecek gibi geliyor) ama yeni düzen konusunda fikir birliği sağlanmış; bu da yeterli.
Rapsar'ın da dediği gibi; KT'de de düzenleme yapılabilir bu emsal gösterilerek.
Tek bir sıkıntı var. Şablonların ve talimatların düzenlenmesi gerekecek.
Vito Genovese 10:17, 4 Temmuz 2012 (UTC)
Tartışmaların bulunacağı alt sayfanın adını ne yapalım? Aynısını KT kardeşe de uygularız --Superyetkinileti 10:22, 4 Temmuz 2012 (UTC)
Direkt ana sayfadan götüremez miyiz? Talimatlar basitleşeceği için /Başlık alt sayfasına talimatları yığarız. Hepsini SKT, STT gibi ana sayfadan hallederiz. Ne dersin? Sonra ay arşivlerine gider.
Vito Genovese 10:25, 4 Temmuz 2012 (UTC)

Tamamdır. --Superyetkinileti 10:29, 4 Temmuz 2012 (UTC)

Tartışmaları /Tartışmalar yerine ana sayfada tutmayalım mı? İçerik /Başlık içine gittikten sonra zaten ana sayfanın viki kodu temiz olacağı için rahatlıkla alt sayfa görüntülemeleri (seçkin adaylıklarındaki gibi) eklenir gibi geldi bana. Tabii, bunu daha pratik buluyorsan böyle olsun.
Bu arada bir önerim var naçizane. VP:SAS için sayfa geçmişinde sayfaya emek veren herkes o /Başlık alt sayfasına kayan metne emek verdiği için, telif haklarına uygunluk açısından sayfa geçmişinin /Başlık'a kaydırılması mantıklı olabilir. Sen ne dersin?
Vito Genovese 10:51, 4 Temmuz 2012 (UTC)
Evet, başlık alt sayfası için geçmiş birleştirme uygun olur. Tartışmaların ayrı bir sayfada listelenmesi bana daha mantıklı geliyor, ancak sorun değil. Bunu bir deneyelim, olmazsa değiştiririz. --Superyetkinileti 11:09, 4 Temmuz 2012 (UTC)

Erzurum (anlam ayrımı) syf.hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba Sn.Süperyetkin. Kullanıcı-Editör Rapsar'ın "silinsin" etiketi eklediği Erzurum (anlam ayrımı) sayfasında dün yeni katkılar eklemiştim. Tekrar silinsin etiketi adı geçen editör tarafından eklenmiş ve akabinde tarafınızdan bu sayfa silinmiş. Şimdi tekrar katkı yapmak istiyorum.Lütfen sildiğiniz bu sayfanın öncelikle geçmişini inceleyip tekrar geri getirebilirmisiniz? Kaldı ki Burada ve Vikipedide benzeri sayfalar oldukça çok.Sonuç itibariyle bilgilendirirseniz sevinirim.Teşekkür ederim. İyi çalişmalar...--Eğitmen Mahmut (mesaj) 14:40, 4 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba. Sayfayı silmeden önce de geçmişi incelemiş ve son eklenen bağlantıların Erzurum adını doğrudan kullanmadıklarını gördüğümden bu yönde bir karar vermiştim. Adana örneğinde ise, anlam ayrımı sayfasında kebap maddesine bağlantı verilmesi olağan bir durumdur. İyi vikiler. --Superyetkinileti 14:48, 4 Temmuz 2012 (UTC)
Sanırım sayfa silinmekte acele edildi. Çünkü şu ifadeyi ekleyecektim: " Erzurum, Ankara'nın Mamak (Demirlibahçe) İlçesinde bir mahalle ". İyi günler...--Eğitmen Mahmut (mesaj) 14:56, 4 Temmuz 2012 (UTC)
Mahallenin kayda değer olduğunu düşünüyorsanız anlam ayrımı sayfasını yeniden oluşturabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:05, 4 Temmuz 2012 (UTC)

Tamam. Bilginiz dahilinde sayfayı yeniden oluşturuyorum. Tekrar teşekkür ederim.--Eğitmen Mahmut (mesaj) 15:12, 4 Temmuz 2012 (UTC)

Engellenmesi rica: 88.162.168.218 --E4024 (mesaj) 15:17, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Biraz erken değil mi? --Superyetkinileti 16:47, 5 Temmuz 2012 (UTC)

10 gün geçtiği halde tek oy aldığı için, interviki botunu bekletmek bana pek mantıklı görünmüyor. Diğer vikilerdeki durumunu göz önünde bulunduruyorum elbette burada.
Ölçütler de süre ve sayı kıstası getirmediği için, kanaat daha ziyade devreye giren.
Vito Genovese 16:52, 5 Temmuz 2012 (UTC)
Bu uygulamaya karşı olduğumu belirtsem? --Superyetkinileti 17:02, 5 Temmuz 2012 (UTC)
Anlıyorum. Nasıl bir uygulama önerirsin?
Vito Genovese 17:04, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Oylamayı en az üç geçerli oy kullanılıncaya dek açık tutmayı önerebilirim. --Superyetkinileti 17:07, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Hmmm. En.wiki'de Bot Approvals Group diye (yine elbette bürokratlardan oluşan) bir grup var. Politikalarına göre yine onlar değerlendiriyor en son olarak yetkinin verilip verilmeyeceğini ve yine politikalarında yazana göre hızlı onay veya ret yetkileri de var.
İnterviki botlarının 3 destek oyu olmaksızın onaylanmasında gördüğün sakıncalar neler? Onlar üzerinden bir çözüm bulabiliriz belki.
Vito Genovese 17:10, 5 Temmuz 2012 (UTC)
Bu tür oylamalarda topluluk karar almalı, bürokratlar değil. Katılım olmuyorsa çağrı yaparız, böylece bir farkındalık da oluşmuş olur. Oy sayısına bakıldığında alınan kararın topluluğun ortak görüşünü yansıttığı anlaşılmalı. Tek oy bunu sağlamıyor. --Superyetkinileti 17:15, 5 Temmuz 2012 (UTC)
Biliyorsun; farklı görevler için bazı şeylere kesinlikle topluluğun, bazı şeylere de kesinlikle o görev sahibinin karar vermesini savunuyorum farklı yerlerde. Bürokrat için de hizmetli/bürokrat seçimlerinde "Topluluk ne derse o" görüşündeyim ama bot için değilim. Daha doğrusu interviki botu için değilim. İnterviki dışındaki tüm botlar için elbette topluluk görüşünü son derece önemsiyorum. İnterviki botu için de topluluk görüşünü önemsiyorum elbette ama topluluk ilgi göstermeyince de sazı elimize alabilmemiz gerektiği kanısındayım. Sadece interviki botları için.
Bot başvurularının ezelden beridir ilgi görmeyen süreçler olması, beni katılımı artırabileceğimiz konusunda umutsuzluğa itiyor. Bu nedenle makul bir süre sonrasında inisiyatif kullanılmasından yanayım. Makul bir süre geçmeden 10 oy gelse de beklenmesi, makul süre geçtikten sonra da 1 oy gelse de (sorun olmadığına kanaat getiriyorsak) yetkinin verilebilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Vikipedi'de öğrendiğim en önemli şeylerden biri de, topluluğun bir alana ilgisinin yapay olarak artırılamayacağı oldu. Topluluk ilgi duymuyorsa bir alana, bu durumun değişmesi zor oluyor çoğunlukla. O noktada (hele hele bu kullanıcı azlığında) 3 oy gelmezse olmaz dersek, sanıyorum ki işi bürokratikleştirmiş (ah işte kelimenin azizliği) oluruz düşüncesindeyim.
Bot politikasının değiştirilmesi konusunu tartışmaktan memnuniyet duyarım ama her koşulda.
Vito Genovese 17:26, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Topluluğun bir konuya ilişkin düşüncelerini belirtmesine olabildiğince çok süre tanımamız gerekir. Bürokratlar olarak biz bir sorun görmesek bile, yeni bir statü elde ederek topluluğun doğal bir üyesl durumuna gelen bir botun belirli bir aşama kaydetmiş olması beklenir. Bu aşamanın da sağlam bir görüş birliği olduğu açıktır.

İnterviki botu demek sorunsuz bot demek değildir. Her tartışma kendine özgü olduğundan, standart bir bot çizgisi belirlemek de olanaksız.

Yaptığınız yetkilendirme işlemini geri alabilir misiniz? --Superyetkinileti 17:42, 5 Temmuz 2012 (UTC)

İnterviki botu elbette sorunsuz bot olarak nitelendirilemez. Bu noktada da zaten, diğer vikilerdeki durumun ve orada alınan bot statülerinin durumunun göz önüne alındığı bir takdir devreye giriyor.
Dolayısıyla, belirli bir aşama zaten katedilmiş durumda. Küresel çapta hiçbir iş yapmamış bir botun "Muhtemelen kötü bir şey yapmaz, ne de olsa interviki botu" diye düşünülerek statülendirilmesi durumu değil burada söz konusu olan. Yeterliliği sağlayan bir kullanıcı için, bot politikasına uygun bir işlem söz konusu.
Bu işlemi geri almayı gerektirecek bir neden görmüyorum ama dediğim gibi; bundan sonrakiler için prosedürü tartışmaya hazırım.
Vito Genovese 17:50, 5 Temmuz 2012 (UTC)
Sorunumuz o değil. Küresel botlar zaten otomatik olarak onaylanıyor. Kararı tek oyla almanın yaratacağı sorunları açıkladığımı düşünüyorum. Bu konuda neden ısrarcı davrandığınızı anlayamadım. Tartışma yaratan uygulamalarımız hakkında "hep bundan sonrakiler için konuşalım" mı diyeceğiz? --Superyetkinileti 18:01, 5 Temmuz 2012 (UTC)
Ben de kararı tek oyla almanın yaratacağı herhangi bir sorun olmadığını açıkladığımı düşünüyorum. Neden ısrarcı davranayım? Öncesi olmayan, kapsamı kurallarla veya emsallerle çizilmemiş olan bir değişikliğime, bir uygulamama itiraz geldiğinde değişikliği geri alıp seve seve teatiye başladığımı biliyorsun (Örnek olarak OKEK'in var kabul eden teklifimi geri çekip OKEK'in gelmesi için verdiğim ikinci teklifi verebilirim) ama var olan bir uygulama, var olan bir politikanın devamını getirdiğim noktada, yani işi kitabına uygun yaptığım noktada, kitabına uygun işlemimin arkasında durmam neden ısrarcılık olsun? Ben senin için aynısını söylemiyorum, dikkatini çekerim. Bu uygulama tartışma yaratıyorsa, politika zan altına demektir. Benim politikaya uygun işlemimi değil, politikayı değiştirmek gerekir. Kaldı ki ben, politikayı da (bu yönüyle) destekliyor, işlemimin de arkasında duruyorum.
Bir SİS kendisine takdir alanı verilmiş bir adaylığı hoşnut olmadığımız bir biçimde karara bağladığında ona "İşlemini geri al, en az şu kadar olmalı!" deme hakkımız bulunuyor mu? SİS'in eylemlerini düzenleyen bir politika olmamasına rağmen, hayır, bulunmuyor. Buradaki eylemi belirleyen ve "belirli bir toplam oy limiti veya çoğunluk yüzdesi yoktur" diyen politika varken (ve ilgili botun bir yanlışı görülmemişken), buradaki hak nereden doğuyor?
Vito Genovese 18:12, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Politikanın eksik yönleri olduğu ve bunları ivedilikle çözüme kavuşturmamız gerektiği düşüncesine katılıyorum, ancak bu bize süregelen uygulamaları hiçe sayma hakkı tanımıyor. Uygulama farklarını en aza indirmek için öncelikle bir işin yıllardır nasıl yapıldığına (bunlara "Vikipedi gelenekleri" diyelim) bakmak gerekmez mi? Neden bazı konulara zaman tanıyamıyor, işlerin bir an önce olup bitmesini yeğliyoruz? Sanırım kimse bizi sıkıştırmıyor. --Superyetkinileti 18:30, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Eğer başvuru 2-3 günde kapatılmış olsaydı, o zaman "Kimse bizi sıkıştırmıyor" eleştirine kesinlikle hak verirdim. 10 gün sonra kapatılmış bir adaylık söz konusu burada. Topluluk ilgi göstermiyor diye, politikanın istemediği bir şeyi biz niye isteyelim? Gereksiz bir bürokratikleştirme olmaz mı bu? Vikipedi'nin en büyük sıkıntılarından biriyken bu sorun hem de.
Süregelen uygulamalar, yıllardır işin nasıl yapıldığı ve Vikipedi gelenekleri konusunda ise şu bağlantıları vereyim:
Vikipedi felsefesinin özü "insanların işini kolaylaştırmak" olan biri olarak, insanların işini zorlaştırmamı bekleme benden, lütfen.
Vito Genovese 18:59, 5 Temmuz 2012 (UTC)
Amacımız insanların işini kolaylaştırmakla sınırlı olmamalı. Belirli kuralları "belirli hakka sahip kişilerin" inisiyatifine bırakmak mı bizi bürokrasiden kurtaracak? Tam tersine bu, süreci kişilere bağımlı kılıyor. Benim öğrenmek istediğim ise çok basit: 10 gün yerine 25 gün (yalnızca bir örnek ) beklesek ve daha geniş katılımlı bir karar sürecine girsek ne yitiririz? --Superyetkinileti 19:20, 5 Temmuz 2012 (UTC)
Benimki daha da basit: Şu an ne yitirdik?
Vito Genovese 19:26, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Kararın gerçek sahibi olması gereken topluluğun desteği. --Superyetkinileti 19:28, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Vikipedi'deki tüm kararları topluluğun alması mümkün değil. Topluluk hangi sayfanın silineceğine, geri getirileceğine, koruma altına alınacağına, korumasının kaldırılacağına, hangi kullanıcının engelleneceğine, hangi kullanıcının engelinin kaldırılacağına, hangi kullanıcıya devriyelik yetkisi verileceğine, hangi hizmetlilik/bürokratlık oylamasında fikir birliğinin sağlandığına ve hangilerinde sağlanmadığına karar veriyor. Bunlara topluluğun karar vermemesinin belli nedenleri var. Bir başka bürokrat ve hizmetli olarak, bunları çok iyi bildiğini düşünüyorum.
Topluluğun istisnasız her şeye karar vermesini istediğimiz yapıda hiçbir iş yürütemeyiz. Bu yüzden topluluk belli görevlere belli kullanıcıları seçer ve o kararı onlardan vermelerini ister. Sana yukarıda verdiğim örneklerde olduğu gibi. en:Wikipedia:Bot Approvals Group sayfasında olduğu gibi. Bunlar viki felsefesine aykırı hareketler olsaydı, sence en.wiki botların gerektiğinde doğrudan onaylandığı bir mekanizmayı uygulamaya sokar mıydı?
Topluluğun gücüne en çok inanan kullanıcılardan biriyim ve bunu bu saatten sonra anlatmama gerek olmadığını, eylemlerimin bunu yeterince anlattığını düşünüyorum. Topluluğun bana verdiği yetkiye dayanan basit bir teknik işlemin topluluğun bana duyduğu güveni ihlal edeceğini düşünsem, bundan en ufak bir şüphe bile duysam, zaten yapmam.
Tekrar edeyim: İnterviki botlarına verilen oyların çoğunluğunun zaten bot sahibinin hata yapma potansiyelinin değerlendirilmeksizin, sadece diğer vikilerde olup olmamasına bakılarak verildiği ve bunun da oy gerekçelerinde belirtildiği bu ortamda, adaylığa yeterli sürenin verilmesi ve botun diğer projelerdeki katkılarının ve statülerinin incelenmesi sonrasında verilen ve politikaya uygun olan bir kararın hiçbir zarar potansiyelini görmüyorum. Bu takdire çok güzel bir örnektir yukarıda linkini verdiğim, Mskyrider'ın kapattığı SoxBot adaylığı.
Yetkin. Ben orta yol bulmayı severim. Herkesin görüşüne önem veririm. Jimbo'nun da dediği gibi; şikayet sahibine en yüksek düzeyde saygı ve ilgi ile yaklaşmaya çalışırım. Bir konuda fikir birliği oranını yükseltmek için ödün vermemin yeterli olacağını anlarsam, onu da vermekten kaçınmam OKEK teklifinde olduğu gibi; zira fikir birliği oranının yükselmesinin benim ödün verdiğim konudan çok daha güzel, projemiz için çok daha sağlıklı, dinamiğimiz açısından çok daha yararlı olduğunu bilirim. Ancak; kuralsızlığın, zararın, etiksizliğin zerresinin bile olmadığı bir konuda, zaten çözmemiz gereken bir sürü sorunu olan bir projede, sağlıklı olduğuna inandığım bir uygulamayı daha düşer-kalkar, çıkmaza girer bir yapıya sokmayı desteklemem, destekleyemem.
Bu projede çözüm bekleyen çok sorunumuz var dediğim gibi. Şu anda hangi konuda anlaşmazlık yaşarsak yaşayalım, senin Vikipedi sevgin de tartışılmaz, benimkisi de. Dilersen kuralsız, uygunsuz veya etik dışı olmadığını açıklamaya çalıştığım bu işlem yerine bu sorunlara odaklanalım, enerjimizi hak eden yerlere yöneltelim, projemizin hak ettiği düzeye ulaşmasına bir tık da olsa ivme kazandıralım.
Vito Genovese 19:53, 5 Temmuz 2012 (UTC)
Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Ben "tüm kararları topluluk versin" demiyorum. İçerik hakkında konuşmuyorum, yönteme ilişkin bir itirazı dillendiriyorum. Yapılan işlemin geri alınmasını istemem de bundan, tartışmalı eylemlerin takdir yetkisi olarak algılanmamasına yönelik çabamdan, kaynaklanıyordu. Neyse ki, bu çok da önemli değil çünkü alınan kararın zararsız olduğundan sizin kadar eminim.
Bizim de böyle oluşumlara gereksinim duyduğumuz anlar olacak belki gelecekte. O zamana dek yapmamız gereken ise kendi kurallarımızla yaşamayı bilmek olmalı, fazlası değil.
Belirttiğiniz gibi, bu konu üzerinde daha fazla zaman harcamaya gerek yok. Daha az sorunlu bir ansiklopediye doğru birlikte yol almak dileğiyle. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:45, 6 Temmuz 2012 (UTC)
Dileğine yürekten katılıyor ve iyi çalışmalar diliyorum ben de.
Vito Genovese 12:00, 6 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba,

Fotograflarin adil kullaniminda sanirim anlamadigim kisimlar var. [1] Duzeltme icin tesekkur ederim, tekrar bakacagim. Bu resim yerine, izin aldigim takdirde buradan uygun bir fotografi Mustafa Balbay sayfasina yuklemem mumkun olur mu? Internette kaynagi belli fotograflarin oldugu tek yer saniyorum kendi sitesi.
Diger degisikliklerde fotograf mevzusu disinda sakincali bir durum var miydi?

Tesekkurler. Toytun (mesaj) 18:18, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba. İlgili kişinin özgür lisanslı bir fotoğrafını elde etme olanağımız bulunuyor. Ayrıntılı bilgi için şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:39, 5 Temmuz 2012 (UTC)
Tesekkurler. Fotograf disindaki diger duzeltmeleri baska eklemelerle birlikte tekrar yolladim. Toytun (mesaj) 18:48, 5 Temmuz 2012 (UTC)

Selamlar. SproutLovE'ın yeni kuklası Arolat98. Ne yapmak lazım?--RapsarEfendim? 10:52, 6 Temmuz 2012 (UTC)

Engellendi, teşekkürler. --Superyetkinileti 11:02, 6 Temmuz 2012 (UTC)

Kullanıcı vandalizm olarak nitelenebilecek degisiklikler yapıyor; ilginize... --E4024 (mesaj) 16:45, 6 Temmuz 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 7 Temmuz 2012

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Hizmetli Yıldızı
Vikipedi'ye olan eşsiz katkılarınız için. DRG msj 14:40, 7 Temmuz 2012 (UTC)
İlginiz için teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 13:23, 12 Temmuz 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özen Yıldızı
Özen ve dikkatiniz için DRG msj 14:41, 7 Temmuz 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Diplomasi Yıldızı
Vikipedi'deki anlaşmazlıkların barışçıl bir şekilde çözülmesindeki yardımlarınız için. DRG msj 14:42, 7 Temmuz 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Teknik Yıldız
Teknik konuda Vikipedi'ye katkılarınız için bir yıldız. Supermæn (mesaj) 09:47, 8 Temmuz 2012 (UTC)
Yetkin görmeyeli burası galaksi olmuş :) --Berm@nyaİleti 09:57, 8 Temmuz 2012 (UTC)

Selamlar. Mayıs 2012 tarihinde bir denetçi tarafından verilen sonucu yapılmış bir engellemeyi kaldırmışsınız. Engeli kaldırırken Yinelenen IP denetimi sonucunda olayın kuklacılık sayılamayacağı anlaşılmıştır demişsiniz. Yinelenen denetimi bir denetçi mi yaptı ? Kullanıcı mesaj sayfanızda konu ile ilgili herhangi bir bilgi bulamadım. İyi çalışmalar. Eldarion 15:16, 15 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba. İlgili yazışmalar Elmacenderesi ve Reality'yle aramda e-posta yoluyla gerçekleşmiştir. Bilginize. --Superyetkinileti 10:22, 19 Temmuz 2012 (UTC)

Türkiye yerleşim yerleri[kaynağı değiştir]

Merhaba,

İşbu mesaj, 3 yıla yakın bir süredir Teklif statüsünde olan Vikipedi:Adlandırma kuralları (Türkiye yerleşim birimleri) sayfasına yönelik tartışmalara katılmış ve an itibarıyla yapacağım davetten haberi olmayan tüm kullanıcılara gönderilmektedir.

Topluluğun tartışmaların sonucundaki kararı/kanaati konusunda tartışmalar olduğu ve artık yönergenin uygulamaya girmesi gerekliliğinin açık olmasından hareketle, şuraya katılımını rica ediyorum.

Vito Genovese 18:11, 15 Temmuz 2012 (UTC)

Merhabalar. Son Değişiklikler Devriyesi olmak istiyorum. İlgilenebilir misiniz? Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.--NicoMesaj 09:58, 16 Temmuz 2012 (UTC)

İyi günler. Devam etmekte olan tartışmada konuyla ilgili henüz yorum yapmadığınızı yazdım. Bir taraf tutmak yada yorum yapmak tabiki zorunda değilsiniz. Olası bir karışıklığı engellemek için size sordum. -- Bilinen Bir Beyaz Kedi çi? 06:05, 21 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba, Aalpeer, Seyitahmetmrk, Anilakbay, Alperhandeyener gibi kullanıcıların (bunlardan daha çok var, üstelik bir sürü de IP adresi var) aynı kişi olmaları ya da aynı kişi değillerse bile Hande Yener ya da Hande Yener adına çalışan diğer şahıs(lar) tarafından tutuldukları konusunda ciddi kuşkularım var. (Bunların diğer Vikipedistlerle mesajlaşmaları incelendiğinde kuşkular daha da artmaktadır.) Katkılarına bakarsanız, yalnızca ve seri bir şekilde H.Yener'le ilgili maddeler girmektedirler. Hatta bir H.Y. projesi bile oluşturmuşlar ve tüm bu sayfalar (önemli önemsiz her şarkıya özel sayfa açmanın Vikipedi'yi çöplüğe dönüştürme tehlikesi bir tarafa) yoğun reklam içermekte. Adı çekilen sanatçı (diğerleri de elbette) reklamlarını daha farklı yollardan yaptırmayı deneseler daha iyi olmaz mı? Azadagaoglu (mesaj) 11:40, 21 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba, botunuzla yeterince ilgilenmediğiniz ve yalnız bıraktığınız için sanırım, kendine arkadaş arıyor. Mesaj sayfamı bir iki gün içinde doldurdu sayılır, ilgilenmek istersiniz diye düşündüm. İyi vikiler Αλβαι Χαρδαλ t 23:26, 22 Temmuz 2012 (UTC)

Bildirim için teşekkürler. Zaman bulduğumda ilgileneceğim. --Superyetkinileti 13:23, 24 Temmuz 2012 (UTC)

koruma talebi[kaynağı değiştir]

Amelia Earhart sayfası ciddi saldırı altında geçici olarak korumaya almamız mümkün mü? --anerka'ya söyleyin 07:21, 24 Temmuz 2012 (UTC)

Mskyrider halletmiş. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 13:25, 24 Temmuz 2012 (UTC)

Engelleme konusunda hizmetli tutumları[kaynağı değiştir]

Bu hizmetliden hizmetliye değişen bir şey midir? Mesela siz kuklacılık konusunda yanlış karar alınmaması adına uzunca bir süre beklemeyi tercih etmiştiniz ayrıca kuklacılık davasının gereğinden de bahsedilmişti galiba. Ancak E4024 adlı kullanıcı için bu süreçlerin hiçbirine Eldarion tarafından uyulmadı. Bu konuda bazı itirazlar oldu ancak yeni yaşanan engellemeler nedeniyle konu unutuldu sanırım. Bu konuyla ilgilenmeniz mümkün mü? esc2003 (mesaj) 05:51, 25 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba. İlgili kullanıcının kukla olduğu yapılan denetim sonucunda belirlenmiştir. Denetleme işleminin yeniden yapılması gerektiğini düşünüyorsanız etkin bir denetçiye danışabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 13:16, 28 Temmuz 2012 (UTC)
Hizmetli ile konu hakkında konuştuk. Teşekkürler. esc2003 (mesaj) 13:49, 28 Temmuz 2012 (UTC)

Bekleyen başlıklar[kaynağı değiştir]

Merhaba, kime ulaşmam gerekir bilemedim:
University of Illinois at Urbana Champaign ve Akıllı ağ adlarında iki yeni sayfa açtım.

Bir de Floresan lamba başlığına hatırı sayılır bir ekleme yaptım. Değişiklikler 3 ila 4 haftadır beklemede. Unutuldu mu, yoksa yaz dönemi/iş yükünden ilgilenecek kişi mi yok diye merak ediyorum.

Teşekkürler. Toytun (mesaj) 06:44, 25 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba. Bu tür gecikmeler zaman zaman yaşanabiliyor. Değerli katkılarınızın sürmesi dileğiyle. --Superyetkinileti 13:24, 28 Temmuz 2012 (UTC)

Vikiproje:10000 Gelişmiş Madde/Madde Değerlendirme/İstatistikler[kaynağı değiştir]

merhaba Superyetkin, şu Vikiproje:10000 Gelişmiş Madde/Madde Değerlendirme/İstatistikler sayfasındaki manuel güncelleme işlemini botla otomatikleştirmek mümkün müdür? --Mskyrider ileti 21:21, 25 Temmuz 2012 (UTC)

Evet, bu işi otomatikleştirebiliriz. Gerekli çalışmayı en kısa zamanda başlatacağım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 13:27, 28 Temmuz 2012 (UTC)

Tartışma sayfası[kaynağı değiştir]

Şu sayfayı silebilir misiniz? esc2003 (mesaj) 13:53, 28 Temmuz 2012 (UTC)

Yazılanların tümünü okuyamadığımdan işlemi biraz erteleyeceğim. İyi vikiler. --Superyetkinileti 13:58, 28 Temmuz 2012 (UTC)
Şura ve şurayı okumanız yeterli. esc2003 (mesaj) 14:02, 28 Temmuz 2012 (UTC)

Şahsıma alenen yapılan KSY[kaynağı değiştir]

Lütfen, şahsıma yapılan şu Kişisel Saldırı ifadesini silip kullanıcıya bir uyarı mesajı atabilir misiniz. Şikayet sayfasını kullanmak istemiyorum. --Kmoksy (mesaj) 15:18, 28 Temmuz 2012 (UTC)

"Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" esc2003 (mesaj) 15:20, 28 Temmuz 2012 (UTC)
Tartışma:Hertevince sayfasında özellikle sonda yazılanları okuyun. KSY'yi ısrarla yapanın kim olduğunu görebilirsiniz. esc2003 (mesaj) 15:29, 28 Temmuz 2012 (UTC)
Bu arada kullanıcı şikayette bulunmuş. Dilerseniz orada da gereken neyse yapılabilir. esc2003 (mesaj) 15:56, 28 Temmuz 2012 (UTC)

Kullanıcı:Serdaraziz[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Serdaraziz'in kullanıcı adı sorunlu (Serdar Aziz). -- Supermæn (mesaj) 14:18, 29 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba. Özel yaşamımdaki yoğunluktan ötürü Vikipedi'ye bir süredir çok az zaman ayırabiliyorum ve "ünlü" engelleme tartışmasının tümünü henüz okuyabildim. Bu süreçte hizmetliler arası görüş alışverişinin nasıl yapıldığına ilişkin bir açıklama rica ediyorum. Etkin bir hizmetli olarak herhangi bir bilgilendirme e-postası almadım. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 11:55, 30 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba Yetkin,
Özel yaşamındaki yoğunluk konusunda kolaylıklar dilerim.
İletişim yolu IRC'dir.
Sevgiler
Vito Genovese 13:52, 30 Temmuz 2012 (UTC)

Merhaba sayın hizmetli bi arkadaş bana bir yetkiliden seni editörlük yapmasını iste dedi o zaman sayfaya yaptıgım değişikliklerin onaylanmasını beklememe gerek kalmıyormuş.rica ediyorum beni editör yaparmısın ? Saygılar. Hasancan (mesaj) 23:18, 01 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba. Öncelikle şurada bir başvuruda bulunmalısınız. İyi vikiler. --Superyetkinileti 13:35, 1 Ağustos 2012 (UTC)

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Kibele'nin kullanıcı adı sence sorunlu mu? (Kibele, Hitit kültüründe ve bazı mitolojilerde bir ana tanrıça.) Bir de Kullanıcı:Eddie Guerrero var. (Eddie Guerrero) -- Supermæn (mesaj) 17:03, 1 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba. İlgili politika sayfasında belirtildiği gibi, kişilerin inançlarına saygısızlık olarak nitelendirilebilecek kullanıcı adları uygun değildir. Kibele ve Veritas gibi adların bu kuralın dışında olduğunu düşünüyorum.
Yine politikaya göre, yaşayan insanlara ait adların kullanılmaması gerekiyor (gerçekten o kişi değilsek). Bunun amacı olası karışıklıkları önlemek. Eddie Guerrero şu an yaşamadığından bu ad da sorunsuz.
İyi vikiler. --Superyetkinileti 08:51, 2 Ağustos 2012 (UTC)
Teşekkürler. -- Supermæn (mesaj) 08:53, 2 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba Superyetkin, az önce bir sesli madde oluşturdum ve bu benim Vikipedi'de oluşturduğum ilk sesli madde.

Ancak maddeye halen koymadım çünkü tereddütlerim var, sence yeterli bir kayıt olmuş mu?

Raksidelic (mesaj) 23:23, 1 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba. Ses kaydı oldukça anlaşılır. Emeğiniz için teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 09:02, 2 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba Superyetkin.

Bir alıntıda yardım alsam? "It was total therapy because I came in and I was like look, 'One of my best friends, I'm gonna have to not see anymore and it's not gonna be part of what I do. It's the hardest thing to go through. It's crazy listening to the song because you would think its about a relationship and it's really about losing a friend and having a fallout." nasıl çevrilebilir? Merve (mesaj) 09:22, 2 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba. Aşağıdaki gibi bir karşılık bence uygun. Bu tür metinlerde anlam bütünlüğünü korumak için sözcükler üzerinde bazı ödünler vermek gerekebiliyor.
"Bu gerçekten ilaç gibi gelmişti. Şöyle düşündüm: En iyi arkadaşlarımdan birini bundan sonra göremeyeceğim ve onunla hiçbir şey paylaşamayacağım. Bu başa çıkılması en güç durumlardan biridir. Şarkıyı dinlemek gerçekten dayanılmaz çünkü onun bir ilişkiyi anlattığını düşünüyorsunuz ve bir arkadaşı yitirmenin ya da dip noktayı görmenin nasıl bir şey olduğunu anlıyorsunuz."
İyi vikiler. --Superyetkinileti 09:55, 2 Ağustos 2012 (UTC)
Teşekkürler, iyi çalışmalar. Merve (mesaj) 10:01, 2 Ağustos 2012 (UTC)

İngilizce Vikipedi'de bulunan şu maddenin, Türkçe Vikipedi'de sayfasını açmak istiyorum. Ancak adında zorluk yaşıyorum. Zira Technical (vehicle) adını, şuradan çevirince Teknik (araç) çıkıyor. Bunun doğruluğundan emin değilim. Bunun maddesini açarsam adının ne olması gerek? Bir yardım ederseniz sevinirim ~--~ Cano58ileti 08:41, 3 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba. Kavramın Türkçede yerleşmiş bir karşılığı olup olmadığını bilmiyorum. İsterseniz maddeyi "technical" adıyla oluşturabilirsiniz. En üste {{madde adı}} şablonunu eklersek ilgili kullanıcıların dikkatini de çekmiş oluruz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 12:21, 3 Ağustos 2012 (UTC)
Çok teşekkürler, değerli yardımınız ve ilginiz için!~--~ Cano58ileti 08:41, 3 Ağustos 2012 (UTC)

Çeviri yardım[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, "This is a classic record. We had all the elements come together to make one of the heaviest, yet contagious records of our career. It was difficult to contain us—we didn't even understand at the time what we had created." ve "unlike many of their overreaching, Slipknot-influenced contemporaries, Lamb of God deliver a meticulously crafted metal assault." alıntıları çevrilse KM olacak Lamb of God maddesinde bana yardım edebilir misin? İyivikiler... -- [ bilalokms ] 14:58, 3 Ağustos 2012 (UTC)

İlgili bölümü güncelledim. İyi vikiler. --Superyetkinileti 06:45, 6 Ağustos 2012 (UTC)
Teşekkürler, iyi çalışmalar... --[ bilalokms ] 07:48, 6 Ağustos 2012 (UTC)

Geçmiş birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba, Sami, Samiler, Samiler (anlam ayrımı) sayfalarının geçmişlerini birleştirebilir misiniz? esc2003 (mesaj) 07:27, 7 Ağustos 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 07:42, 7 Ağustos 2012 (UTC)

Selam Superyetkin. Türkiye lçe bilgi kutusu nüfus değerlerini sen yazmıştın. İyi oldu gerçekten. Şablondaki nüfus parametreleri maddelerde halen var ancak nüfus değerleri ana şablondan geldiği için bu nüfus parametreleri bir işe yaramıyor. Bazen görüyorum, işe yaramadığı halde maddelerdeki nüfus parametrelerini (ilçe, şehir, kır nüfusları) düzelten ve referans ekleyenler oluyor.

Maddelerde, türkiye ilçe bilgi kutusundaki nüfus parametrelerini silmeyi planlıyorum. Sen ne dersin. Uygun mudur sence de.--Sadrettinmesaj 10:19, 9 Ağustos 2012 (UTC)

Evet, bence uygundur. Zamanım olursa ben de botla yardım ederim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:21, 9 Ağustos 2012 (UTC)

soru (kullanıcı sayfanızdan taşındı.)[kaynağı değiştir]

SÜPER YETKİN KARDEŞ ÜYELİĞİMİ VE TÜM MESAJLARIMI KALICI OLARAK SİLMEK İSTİYORUM NASIL SİLERİM ? Bu imzasız yazı Burcugurozturk (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 9 Ağustos 2012

Vikipedi'de hesap silme gibi bir seçeneğimiz bulunmuyor. Katkılarınızı sürdürmeniz dileğiyle. --Superyetkinileti 05:47, 10 Ağustos 2012 (UTC)

10K Şabloncusu[kaynağı değiştir]

Merhaba Yetkin,

Müsait bir zamanında bot adaylık sayfasına bir bakabilir misin rica etsem?

Sevgiler

Vito Genovese 06:28, 10 Ağustos 2012 (UTC)

Aynı zamanda aynı yerdeymişiz --Superyetkinileti 06:30, 10 Ağustos 2012 (UTC)
Öhöm, susayım ben :)
Vito Genovese 06:30, 10 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba, Superyetkin!

  • (İngilizce) Hello, my turkish colleague. Unfortunately, I don't speak Turkish. I need you to look at the article "Sibirya Havacılık Üniversitesi" and to correct it. Thanks.
  • (Almanca) Hallo, mein türkischer Kollege. Ich spreche nicht Türkisch. Bitte, blick mal auf den Artikel "Sibirya Havacılık Üniversitesi" und korrigiere den, wenn es nötig ist. Danke.
  • (Rusça) Привет, мой турецкий коллега. Я не говорю по-турецки. Пожалуйста, взгляни на статью "Sibirya Havacılık Üniversitesi" и исправь её в случае необходимости. Спасибо.

Çok teşekkür ederim, Almi92 (mesaj) 13:45, 12 Ağustos 2012 (UTC)

Ufak Bir Rica[kaynağı değiştir]

Daha önceki hatalarımın farkındayım ancak artık sadık ve titiz bir vikipedist olduğumu düşünüyorum korumalı maddelerde yaptığım değişikliklerin (eskiden olduğu gibi) kontrole gerek kalmadan yayınlanması gerektiğini düşünüyorum bunun için ne yapmalıyım teşekkürler Erhfb (mesaj) 15:34, 13 Ağustos 2012 (UTC)

/Tartışmalar[kaynağı değiştir]

Merhaba Yetkin,

KT ve SAS'larla ilgili olarak kısa bir süre önce konuştuğumuz konuyla ilgili rahatsız ediyorum.

VP:SAS gibi bir sayfada kapatılmış tartışmaları arşive kaldırmak için şuraya inerek değiştir'e bastığımda, karşıma doğal olarak bu çıkıyor. Oysa altsayfalar /Tartışmalar'da değil de doğrudan VP:SAS ve VP:KT'de dursa, çok daha kolay bir biçimde kontrol sağlayabiliriz düşüncesindeyim. Yoğun bir SAS ve KT trafiği zaten yok. Bir gün olursa da aylık sisteme geri dönebiliriz zaten. /Tartışmalar adlandırmasıyla bir sorunum olmasa da, pratiklik bağlamında biraz ayak bağı oldu bana son birkaç günde ne yazık ki.

Sen ne dersin? Uygun bulur musun bahsettiğim türde bir değişikliği?

Vito Genovese 12:44, 17 Ağustos 2012 (UTC)

Sorun yok, değişikliği yapabiliriz. --Superyetkinileti 12:58, 17 Ağustos 2012 (UTC)
Teşekkür ederim :)
Vito Genovese 12:59, 17 Ağustos 2012 (UTC)

Yetkin merhaba,

Çok kısıtlı bir zamanda girdim; o yüzden doğrudan işi sana satıp kaçıyorum :)

Vandalın değişikliklerindeki sürüm gizlemelerde özetler gizlenmiş ama revizyon metinleri kalmış. Onları da gizlemek gerek. Vaktin olursa da bakabilirsen enfes olur. Olmazsa da yarın gece falan bakarım ben.

Sevgiler

Vito Genovese 16:47, 19 Ağustos 2012 (UTC)

Yeni kukla hesap[kaynağı değiştir]

Truesgalove adlı kullanıcı Maroonberet'in yeni kuklasıdır. Katkılarını bakabilirsiniz. esc2003 (mesaj) 20:12, 20 Ağustos 2012 (UTC)

Engellendi, bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 20:16, 20 Ağustos 2012 (UTC)
Aynı kullanıcı yeni hesap açıp mesaj sayfama saldırıda bulundu. Kuklayı engelleyip mesajı da gizleyebilir misiniz? İyi çalışmalar. esc2003 (mesaj) 14:59, 21 Ağustos 2012 (UTC)
Kuvvetle olası olsa da, yeni hesabın kukla olduğundan tam olarak emin değiliz. Bu nedenle, şimdilik 24 saatlik bir engel verdim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:05, 21 Ağustos 2012 (UTC)

Böyle bir mesajı yazabilecek tek kişi o kullanıcı. Başkası olamaz çünkü neden yok. Bu yüzden kuklacılık engeli için beklememeli. esc2003 (mesaj) 15:08, 21 Ağustos 2012 (UTC)

Uygunsuz kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Merhaba, şu kullanıcı adı galiba uygunsuz. Azadagaoglu (mesaj) 13:03, 22 Ağustos 2012 (UTC)

Engellendi, teşekkürler. --Superyetkinileti 13:23, 22 Ağustos 2012 (UTC)

Keyfi ve nezaket dışı bir uygulama değil mi?[kaynağı değiştir]

Merhaba, lütfen şuna bir göz atar mısınız? İlgili sayfada bir oylama yapılıyorsa, "evet" diyen biri, "hayır" diyenin oyunu, yorum ve itirazlarını böyle keyfi ve kaba bir şekilde nasıl çizebilir? Ben daha önce birilierinin Vikipedi'nin saygınlığına gölge düşürecek şekilde burayı reklam alanı yapma çabasında olduğu konusunda bazı kişileri ikaz etmiştim. Hande Yener maddesi, madde geçmişine ve tartışma sayfasına bakılırsa açıkça görülecektir ki benim ve Hedda Gabler'in uyarı ve karşı çıkmalarımız sonucunda biraz düzeltildi ve önceki berbat halinden uzaklaştırılarak doğru düzgün bir Vikipedi maddesi olma yoluna girdi. Fakat daha yapılacak çok şey varken ve birileri maddenin (hele hele kaliteli madde adayı olan bir maddenin) eksikliklerini dile getirince, bunları "yapıldı" diye bir kalemde çizmek de ne demek oluyor? Bırakın da yapılıp yapılmadığına başkaları karar versin. Konuyla ilgilenmenizi istirham ediyorum. Teşekkürlerimle, Azadagaoglu (mesaj) 19:38, 22 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba, bir yerlere mesaj atacakken bu mesajlara rastlamak beni üzüyor. Karalama yaparken herhangi bir niyetim yoktu sadece yapıldığı için böyle bir girişimde bulundum. "Reklam alanı" yapma gibi bir girişimim yok size bunu daha önceden de belirttim. Böyle bir girişimim olsaydı sizin ("karşı çıkmalarınız" değil "önerileriniz" bu arada) önerilerinizi dinleyip sayfayı değiştirmeye çalışmazdım. Yine Hedda Gabler orada eksiklikleri bildirince hemen değişiklik yoluna gittim, olumlu yönde düzelttim. Sanırım Azadagaoglu'nun reklam anlayışını değiştirmesi gerek. Çünkü bir vikiproje sayfasına için bile "reklam yapmaktan başka bir işe yaramıyor" demişti. Bu projelerin örnekleri çoktur. Buyrun bakın: Template:WikiProject_Music/Related_WikiProjects İyi çalışmalar.Seyitahmetmrk (mesaj) 07:06, 23 Ağustos 2012 (UTC)

Uygunsuz Kullanıcı Adı[kaynağı değiştir]

Merhaba, şu kullanıcı adı uygunsuz gibi geldi. Azadagaoglu (mesaj) 17:40, 24 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba, Şununla ilgilenilebilirse iyi olur sanıyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Azadagaoglu (mesaj) 21:15, 25 Ağustos 2012 (UTC)

Tartışma köy çeşmesine taşındı. İyi vikiler. --Superyetkinileti 08:07, 26 Ağustos 2012 (UTC)

VP:BOTİS/Çeyreklik Kontroller[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. BOTİS'e her 3 ayda bir yapılacak kontrolleri eklesek mi? Mesela cite web şablonlarının ingilizcelerinin otomatik Türkçe yapılması, Category/Image/File/Resim/Redirect etiketlerinin Kategori/Dosya/Yönlendir yapılması gibi periyodik şeylere checklist yapsak?--Khutuckmsj 17:22, 26 Ağustos 2012 (UTC)

Evet, olabilir. Sistemin sağlıklı çalışabilmesi için yeni botlar da gerek. --Superyetkinileti 17:59, 26 Ağustos 2012 (UTC)

Telif Hakkı İhlali[kaynağı değiştir]

Merhaba Yetkin;

Burhan Sakallı sayfasını sildi ‎(Genel 9 - Telif hakkı ihlali yaratan sayfa)

sayfa silinmiş yalnız silmek için gösterdiğin madde bu konuyla bağdaşmıyor açık kaynaklı bilgiler kullandım tam neresinde telif hakkı ihlali var öğrenebilirmiyim? Teşekkürler...--Alics (mesaj) 08:38, 27 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba. Madde şuradaki telifli içerikle çok benzerlik gösteriyor. Lütfen içeriği kendi tümcelerinizle yazmayı deneyiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 08:41, 27 Ağustos 2012 (UTC)

Kategori silme[kaynağı değiştir]

Merhaba,

"Kategori:En uzun süren Türk dizileri"ni bir yıl önce silmişsiniz. Kategorideki maddelere ulaşma şansım var mı acaba?

Teşekkürler. Ermangg İletişin!...13:14, 27 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba. Ulam deneme amaçlı bir içeriğe sahip olduğundan silinmişti. Aynı sayfanın daha eski tarihli bir sürümünde ise bazı dizilerin kaç hafta sürdüğünü gösteren bir çizelge var. Ne var ki, Vikipedi'deki ulam mantığı böyle çalışmıyor. Sayfanın ansiklopedikliği de ayrı bir konu.
Sözkonusu içeriğe şuradan ulaşabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:45, 27 Ağustos 2012 (UTC)
Kategorinin oluşturulma mantığının yanlış olduğunun ben de farkındaydım, ancak içindeki verileri dizi dizi arayıp yeniden toplamak pek kolay olmayacaktı; bu nedenle birkaç yıl önce kullandığım o tabloya ihtiyacım vardı. İlgilendiğiniz için teşekkürler, iyi akşamlar. Ermangg İletişin!... 18:25, 27 Ağustos 2012 (UTC)
  Zafer Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Zafer Bayramını kutlarım!

Daha nice bayramlar görmek dileğiyle, ~--~ Cano58ileti 08:41, 27 Ağustos 2012 (UTC)

Bot statüsü?[kaynağı değiştir]

Süperyetkin merhaba,

YasBot isimli kullanıcı dikkatimi çekti, bot statüsüne sahip değil gördüğüm kadarıyla, bu durumda adında bir problem oluyor mu? --anerka'ya söyleyin 15:51, 27 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba. Kullanıcı bot politikası konusunda bilgilendirildi Dikkatiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:53, 27 Ağustos 2012 (UTC)

Telif hakkı ihlali[kaynağı değiştir]

Sayın Superyetkin 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü ile ilgili açtığımız yazı telif hakkı sebebiyle silinmiştir.İçinde bulunan tüm yazıların telif hakkı bulunmaktadır.Yardımcı olursanız seviniriz. Bu imzasız yazı Temad84 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 28 Ağustos 2012

Merhaba. İçeriğin telif hakları Creative Commons türevlerinden biriyle lisanslanabiliyorsa bu durumu bir izin isteğiyle somutlaştırmanız gerekmektedir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:53, 28 Ağustos 2012 (UTC)

BİR OLAY SÖZ KONUSU[kaynağı değiştir]

bu hesap tesadüfen dikkatimi çekti kullanıcı profilinde küfürlü konuşmalar mevcut bir incelerseneiz sanırım iyi olacak teşekkürler iyi vikilemeler Erhfb (mesaj) 20:50, 28 Ağustos 2012 (UTC)

Vito Genovese gerekli müdahaleyi yapmış teşekkürler. Erhfb (mesaj) 21:51, 28 Ağustos 2012 (UTC)

Dışarıdan resim ekleme ile ilgili bir açık[kaynağı değiştir]

Ahmet yakupoğlu sayfasında da görebileceğin gibi dışarıdan resim yükleme konusunda bir açık bulunuyor. Örneğin; [[Dosya:Adamrise.jpg|<img src=http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2012/210/5/b/adam_west_rise__wallpaper_by_alvincapalad-d591jqg.jpg width=100>]] gibi istediğin dış resmi ekleyebiliyorsun. Bu durum sadece bize özel sanırım. Çünkü İngilizce Vikipedi'de denedim ve olumlu sonuç alamadım. Bir kontrol etmeni rica etsem.--inc.еle. vposta 06:22, 29 Ağustos 2012 (UTC)

Evet, böyle bir durum var. BugZilla'ya başvurup toptan engelletmemiz ya da alan adına göre kısıtlamamız gerek. Dikkatiniz için teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 06:49, 29 Ağustos 2012 (UTC)
Merhaba, Superyetkin. Lütfen e-posta hesabınızı kontrol edin – e-postanız var!
Bu mesajı, istediğiniz zaman {{E-postanız var}} ya da {{EPV}} şablonunu silerek sayfanızdan kaldırabilirsiniz.Sadrettin (mesaj) 07:39, 29 Ağustos 2012 (UTC)

Güvenlik açığı[kaynağı değiştir]

Merhaba Yetkin,

İncelemeelemanı'nın belirttiği husus, esasen bir güvenlik açığı ve şu anda Developer'lar ile iletişim halindeyim. İstismara açık son derece ve bu nedenle onların da hak vermesiyle gizledim bu sürümleri. İster istemez mesaj sayfana da müdahale etmem gerekti tabii. Kusuruma bakmamanı rica ediyorum.

Sevgiler

Vito Genovese 08:36, 29 Ağustos 2012 (UTC)

Rica ederim. Gizleme düşüncesi ilk anda benim de aklıma geldi, ancak bunun bir açık olduğundan emin olamadığımdan bir şey yapmadım. Yazılımcıların "her istenen yapılabilsin" diyerek can alıcı noktaları gözden kaçırmaları zaman zaman başımızı ağrıtabiliyor Üzgün --Superyetkinileti 08:43, 29 Ağustos 2012 (UTC)
Evet, kesinlikle. Senin bağlantısını verdiğin Meta'daki özelliğe çok benzemesine rağmen farklı bir olaymış. Sanırım hallolacak birazdan.
Vito Genovese 08:49, 29 Ağustos 2012 (UTC)
Hatta halloldu :)
Vito Genovese 08:57, 29 Ağustos 2012 (UTC)

Belgeleme sayfası şablonları[kaynağı değiştir]

Yetkin merhaba,

YBot'un {{Şablon belge sayfası}} eklediğini gördüm de şablonlara. Onu bir teati edelim istedim.

{{Belgeleme altsayfası}} var bir de. İkisi de aslında aynı amacı taşıyor. Ancak ikisinin kodu da güncel değil görünüşe göre. Güncelden kastım en.wiki sürümü yani :)

Benim izleme listemdeki şablon belge sayfasında ikinci şablon vardı mesela. Bot oraya birinci şablonu da eklemiş az önce. Bunun kodunu güncelleyerek teke düşürsek diyorum ama bilmem sen ne dersin? Sonra bot temizler hepsini bir güzel.

Ad olarak da ikinci daha mantıklı geldi bana. Çünkü bunların kullanım yeri şablon zaten. O konuda da fikrini rica ediyorum.

Sevgiler

Vito Genovese 11:24, 30 Ağustos 2012 (UTC)

Şablon belge sayfasının diğerinden farkı sayfaları ulamsız bırakmamak oluyor sanırım Bana göre de birleştirmek en iyi çözüm, ancak ad konusunda herhangi birini yeğlemiyorum. --Superyetkinileti 11:46, 30 Ağustos 2012 (UTC)
Bir an elim gitti birleştirmek için. Sonra dedim "Yahu Vitocan, sende bu maymun iştahlılık oldukça ne kaynak şablonları biter ne de Twinkle. Otur oturduğu yerde." :) Bir zararı yok nasılsa. Bir ara güncellersem kapını çalarım botluk işler için :)"
Vito Genovese 12:12, 30 Ağustos 2012 (UTC)
Evet, yapılacak çok iş var. Uygun bir zamanda bakarız. --Superyetkinileti 12:14, 30 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba. Şu sayfayı otomatik olarak güncellemek için bir betik hazırlıyorum. Çizelgenin en alt satırındaki gerekli maddeler için şu ulamı kullanacak mıyız? (açılmamış maddelerin tartışma sayfalarına ilgili 10K şablonunu yerleştirerek) Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:52, 24 Ağustos 2012 (UTC)

İletimin gözden kaçmış olabileceğini düşünerek sorumu yinelemiş olayım İyi vikiler. --Superyetkinileti 11:12, 30 Ağustos 2012 (UTC)
Merhaba Superyetkin, özür dilerim, mesajın gözümden kaçtığı gibi, yeniden yazmış olduğun mesajın da gözümden kaçmış nasılsa. Fena şekilde kaba davranmış gibi oldum. Tam tatile çıkmaya giriştiğim bir döneme gelmiş ve ben nasılsa atlamışım. Sorduğun soru bir ara şurda tartışılmıştı ve bu maddelerin Türkçe madde adlarının ne olacağını her zaman bilemediğimiz için açmayalım, madde adına maddeyi yazanlar karar versinler demiştik. Sargonileti 21:35, 30 Ağustos 2012 (UTC)
Bilgilendirme için teşekkürler. Bu durumda, açılması gereken madde sayısını şurada listelenen alt sayfaları kullanarak hesaplamamız gerekecek sanırım. Bu konuyla ilgileneceğim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 05:43, 31 Ağustos 2012 (UTC)

Ya öyle yapacağız ya da bir botla saydıracağız. Ben 10K botunda küçük bir değişiklik yaparak listeleri okumasını ve açılmamış olanları seçip bir yere yazmasını sağladım. Şöyle bir sayfa üretti bana. 2613 rakamına da öyle ulaştım. Ama botun çalışması epey zaman aldı ve listeler bitmeden timeout verdi. Listeleri iki parça halinde okutup, sonra ürettiği dosyaları manuel birleştirmek zorunda kaldım. Tabii bir de yaptığım iş biraz illegal oldu sanırım:) Botun bu versiyonu da elimde duruyor. Onu kendi kullanıcı adımla çalıştırdım. Sargonileti 06:51, 31 Ağustos 2012 (UTC)

Bir de bu istatistikte aslında CatScan kullanmaya gerek kalmadı, çünkü önem derecesini kaldırdık. Kategorideki madde sayısını Toplam hanesine otomatik yazdırmak yeterli olacak bu durumda. Şimdiden teşekkür ederim. Sargonileti 06:55, 31 Ağustos 2012 (UTC)
Botla saydırma konusunda gerekenleri yapacağım. Açıklama için teşekkürler. --Superyetkinileti 07:26, 31 Ağustos 2012 (UTC)

uygunsuz kullanıcı adı (yeni)[kaynağı değiştir]

Merhaba, şu kullanıcı adı uygunsuz değil mi? Bir de şu vardı daha önceden. Teşekkürler. Azadagaoglu (mesaj) 14:53, 31 Ağustos 2012 (UTC)

Merhaba. Hesaplardan ilki engellendi. İkincisi için ise benzer kullanımların varlığından ötürü net bir şey söyleyemeyeceğim. Bu kararı diğer hizmetli arkadaşlara bırakalım. --Superyetkinileti 16:31, 31 Ağustos 2012 (UTC)

Selam. Şablondaki ikinci kısımdaki bağlantının güncellenmesi gerekiyor. Sayfa korumalıymış. Teşekkürler. --Sadrettin (mesaj) 17:37, 31 Ağustos 2012 (UTC)

Düzeltildi, teşekkürler. --Superyetkinileti 17:41, 31 Ağustos 2012 (UTC)
Rica ederim. Aslında ben o bağlantıyı kastedmemiştim ama evet onun da düzeltilmesi gerekiyormuş. Roma rakamıyla II yazan yerdeki bağlantı da yanlış. Ayrıca cümlede "bu ay" demesek daha doğru olur, sistem değişti çünkü. --Sadrettin (mesaj) 17:51, 31 Ağustos 2012 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 17:55, 31 Ağustos 2012 (UTC)

Merhabalar, şu ad uygunsuz galiba, katkılarına bakarsanız tanıtmaya çalıştığı sitenin adıyla aynı. Azadagaoglu (mesaj) 17:11, 1 Eylül 2012 (UTC)

Engellendi, teşekkürler. --Superyetkinileti 17:15, 1 Eylül 2012 (UTC)

Çok özür denemek için yapmıştım --88.243.105.51 16:44, 2 Eylül 2012 (UTC)

Schengen Bölgesi[kaynağı değiştir]

Merhaba abi. Schengen Bölgesi için yeni bir harita yaptım. L.tak isimli yabancı sırf kendi haritası kullanılsın diye tüm dillerde tartışmaları etkileme çabasında. Türkçe tartışma sayfası açtım bu arkadaş türkçe yazamayacağı için herhalde etkisiz eleman olacak lütfen yardım eder misin.--88.240.38.23 17:51, 2 Eylül 2012 (UTC)

Bets10 Sayfası Değişikliği[kaynağı değiştir]

Betsson Türk müşteri verilerini 2011 yılında Realm Ent. isimli şirkete satmış, Türkçe sayfasını kapatmıştır ve bu sirket Bets10 ismini almıştır. Bets10' un Betsson' la aynı şirket olarak algılanıp Betsson sayfasına yönlendirilmesi yanlıştır. Bu imzasız yazı 176.42.82.141 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 2 Eylül 2012

Ne oluyor Vikipedi'de?[kaynağı değiştir]

İyi günler sayın Superyetkin. Benim kullanıcı sayfam dahil birçok kullanıcı sayfası ve vikiproje sayfasında gariplik var. 100lük genişliği (width) 250 oluyor. Yani sayfa bilgisayarın genişliğini (eni) geçiyor. Ayrıca merkezde sabit duran cisimler (bilgi kutusu, tarihte bugün ve resimler) sağ sola kaymı, alt-üst olmuş. Burada ne oluyor. Wiki yazım dilinde mi oynanıyor? Yoksa sizin bilgisayardan bakınca normal mi? Bir sayfanın görünüşü bilgisayara göre değişmez. Üzerinde hiç değişiklik yapmadan birden böyle oldu. Bu tuhaflık hakkında bilginz varmı? ~--~ Cano58ileti 08:41, 3 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba. Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Bu sorunu ne zamandır yaşadığınızı ve tam olarak hangi sayfaların bu durumda olduğunu söyleyebilit misiniz? Teşekkürler. --Superyetkinileti 17:29, 3 Eylül 2012 (UTC)
Internet Explorer web tarayıcısı kullanıyorum. 2 Eylül tarihinde başladı. Ana kullanıcı sayfam zaten çorba gibi olmuş. Yani ana sayfam dışında hiçbir sorun yok. Şu sorun nasıl giderilebilir? ~--~ Cano58ileti 08:41, 4 Eylül 2012 (UTC)
Tam olarak nasıl bir bozulma söz konusu? Önbelleği boşaltmayı ya da tarayıcı ayarlarını sıfırlamayı denediniz mi? --Superyetkinileti 05:56, 4 Eylül 2012 (UTC)

Bunu şöyle anlatıyım: Sayfanın yatay genişliği, bilgisayarın yatay genişliğinin iki katı. Yani bilgisayarı açınca sayfanın tamamı değil, sol-üst köşedeki küçük bir kısım gözüküyor. Ayrıca sayfanın merkezinde, aşağı doğru sıralanan görseller (babil kutularım, tarihte bugün, resim ve küçük gösterge şeritleri) şimdi üst-üste ve yan-yana geçmiş, eni kat kat artarak yayılmış. Kısaca sayfanın dengesi bozulmuş. Önbelleği boşaltmayı ya da tarayıcı ayarlarını sıfırlamayı denemedim. Daha önce hiç böyle birşey olmamıştı. ~--~ Cano58ileti 08:41, 4 Eylül 2012 (UTC)

Yalnızca kullanıcı sayfanızda mı sorun yaşıyorsunuz? Vikipedi dışındaki sitelerde durum nasıl? Bu tür sorunlarda tarayıcıyı öntanımlı ayarlara geri döndürmek en çok işe yarayan yöntemlerdendir. --Superyetkinileti 06:43, 4 Eylül 2012 (UTC)
Vilipedi dışındaki hiçbir sitete böyle birşey yaşamadım. Yönteminizi bir ara deniyeceğim. İlgilendiğiniz için teşekkürler. ~--~ Cano58ileti 08:41, 4 Eylül 2012 (UTC)
Çok sağolun. Şimdi bu sorunu çözdüm ~--~ Cano58ileti 08:41, 4 Eylül 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
VİKİPEDİ' ye yaptığınız katkılardan dolayı size çok teşekkür ederim. VİKİPEDİ' ye sizin gibi insanlar lazım. İhsan altunışık (mesaj) 07:28, 4 Eylül 2012 (UTC)
Teşekkürler, umarım hep birlikte faydalı işler yaparız. --Superyetkinileti 07:31, 4 Eylül 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özen Yıldızı
Benim sorunumla ilgilendiğiniz için bu hediyeyi vermek istedim. Sıkılmadan ve yorulmadan yaptığınız yardımlar için çok teşekkürler... Cano58 (mesaj) 09:24, 4 Eylül 2012 (UTC)
Teşekkürler. --Superyetkinileti 09:40, 4 Eylül 2012 (UTC)

Çeviri Çalışmaları[kaynağı değiştir]

Diğer dillerden çevrilen maddelerin tartışma sayfasına hangi şablonu koyuyorduk ?--Aguzer (mesaj) 18:36, 4 Eylül 2012 (UTC)

{{Çevrilmiş sayfa}} şablonunu kullanabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:39, 4 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba, şu galiba uygunsuz. Azadagaoglu (mesaj) 10:25, 5 Eylül 2012 (UTC)

Engellendi, teşekkürler. --Superyetkinileti 10:36, 5 Eylül 2012 (UTC)

Selam Superyetkin. Vikipedi:Sayfa koruma talepleri'ndeki başvuruma bir bakabilir misin ?--Emyilmesaj 10:43, 5 Eylül 2012 (UTC)

Şablon isteği[kaynağı değiştir]

Merhaba :) Şurada bir şablonla ilgili çeviri isteğinde bulundum. Bir bakabilir misiniz? -Seyit mesaj 17:08, 6 Eylül 2012 (UTC)~

Bahsettiğiniz şablon bu işlevi gerçekleştiremiyor ne yazık ki... Detayları istek sayfasında açıkladım. -Seyit mesaj 21:44, 6 Eylül 2012 (UTC)

Rüzgar çiftliği adlı maddeyi silermisiniz ?, Rüzgar Çiftliği olarak değiştirdim madde başlığında Çiftliği yerine çiftliği yazmışım..--Aguzer (mesaj) 13:34, 7 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba. İçeriği şuraya aktarabilir misiniz? Teşekkürler. --Superyetkinileti 16:31, 7 Eylül 2012 (UTC)

Merhabalar. Şirket bilgi kutusu şablonundaki şirket adı bileşenini İngilizce sürümde olduğu gibi kutucuğun üstüne taşımanızı rica edecektim. Bu ve şu örneklere bakarak daha iyi anlayabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler. İyi günler.  The Emirr İleti 19:28, 08 Eylül 2012 (UTC+3)

Merhaba. Öncelikle ilgili tartışma sayfasında topluluğun görüşünü alalım. Uygun bulunursa değişikliği yaparız. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:33, 8 Eylül 2012 (UTC)

Manuel değişiklik olacaksa, ben de şablon değişiklikleri yapayım. Planlı olması için bir liste oluşturduysan, şablon listesini paylaş ben de yardım edeyim. Bu arada Kategori:Taslak şablonları ve Kategori:Taslak ileti kutuları çift kategori. Mt kutusu ikinci kategoriyi otomatik ekliyor. Sadrettin (mesaj) 14:42, 9 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba. Standart bir sözdizimine sahip şablonları dün botla dönüştürmüştüm. Taslak şablonları ulamının altındaki diğer şablonlar ise belirli bir kurala bağlı görünmediğinden bunları elle yapıyorum. Elimde şu an için başka bir liste yok. Teşekkürler. --Superyetkinileti 14:47, 9 Eylül 2012 (UTC)

Basketbolcu bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin.

Basketbolcu bilgi kutusu'nda çalıştığı kulüpler kısmı görünmüyor. Örneğin Erman Kunter maddesi. Bunun nedeniyle ilgili bir fikrin var mı ?--Emyilmesaj 22:00, 9 Eylül 2012 (UTC)

İlgili parametreyi bilgi kutusuna ekledim. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 05:56, 10 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba, şu kullanıcı adı galiba uygunsuz. Azadagaoglu (mesaj) 12:17, 11 Eylül 2012 (UTC)

Engellendi, teşekkürler. --Superyetkinileti 12:48, 11 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba, ısrarla vandalizm yapan IP adresi için alınacak bir önlem vardır herhalde. Daha önce de hem çeşitli adlarla oturum açan kayıtlı kullanıcı(lar), hem de bazı IP adresleri tarafından "İbrahim Hakkı Gündoğdu albümleri/diskografisi" gibi bir sürü madde açıldıydı. Azadagaoglu (mesaj) 17:58, 11 Eylül 2012 (UTC)

Şablon sorunu[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Şuradaki sorun nedir acaba? Halledebilir misiniz ya da silinmeli mi? Teşekkürler şimdiden. --yabancım 17:29, 12 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba. Şablon kılığına bürünmüş bir denemeydi Sildim. --Superyetkinileti 17:36, 12 Eylül 2012 (UTC)
Elinize sağlık. :) --yabancım 17:41, 12 Eylül 2012 (UTC)

Şablon sorunu[kaynağı değiştir]

Merhaba :) Şablon:Fazladan şarkı listesi'ne bir uyarlama yapmıştın. Fakat bu uyarlama sadece single bilgi kutularında çalışıyor şarkı bilgi kutusunda çalışmıyor. Mesala bu sayfa bir single sayfası, şablonu kullanabildim. Fakat şu sayfa bir şarkı sayfası. Bir türlü kullanamadım. Bir uyarlama sorunu var sanırım. Bir el atarsan sevinirim :) -Seyit mesaj 09:20, 13 Eylül 2012 (UTC)

Gerekli düzenlemeyi yaptım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:27, 13 Eylül 2012 (UTC)
Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama ben İngilizce sayfasında olduğu gibi kullanılması sırasında oluşan hatadan bahsediyorum. Bakın bizde iki tane şarkı listesi oluşmuş. Onlarda bir tane var. Bizde tekli kullanım olmuyor.. Bu imzasız yazı Seyitahmetmrk (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 12 Eylül 2012
İşlem tamam. --Superyetkinileti 11:25, 13 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba Superyetkin. "With Dymtrow's help, Swift modelled for Abercrombie and Fitch as part of their "Rising Stars" campaign, had an original song included in a Maybelline Cosmetics compilation CD and took meetings with major record labels. After performing original songs at an RCA Records showcase, the eight-grader was given an artist development deal and began making frequent trips to Nashville." nasıl çevrilebilir? Yardımcı olursan sevinirim, iyi çalışmalar. Merve (mesaj) 14:24, 13 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba. Şunun Türkçede yerleşmiş bir karşılığı olup olmadığını bilmiyorum. Metnin tümü için şöyle bir çeviri uygun olacaktır:
Swift, Dymtrow'un yardımıyla Abercrombie & Fitch'in "Yükselen Yıldızlar" kampanyasının yüzü olmuş; Maybelline Cosmetics için hazırlanan bir derleme CD'ye özgün bir şarkıyla katkıda bulunmuş ve önde gelen plak şirketleriyle görüşmeler yapmıştır. RCA Records için yapılan bir deneme kaydında özgün parçalar seslendiren sekizinci sınıf öğrencisi Swift bir sanatçı gelişim anlaşmasına imza atmış ve Nashville'e sık sık gitme fırsatı yakalamıştır.
İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:19, 13 Eylül 2012 (UTC)

Kullanıcı:Yurttaş Tete, Kullanıcı:Marmaral adıyla değişiklik yapmaya başladı. Katkılarını kontrol edebilirsiniz. Saygılar... esc2003 (mesaj) 09:21, 14 Eylül 2012 (UTC)

Belirgin bir davranışsal iz göremedim. Konuyu başka bir hizmetliye bırakmak ya da şurada konuşmak yerinde olacaktır. --Superyetkinileti 16:13, 14 Eylül 2012 (UTC)

Rename account[kaynağı değiştir]

Hello. Please rename my account: user:Advisorsuser:Мастер теней. I creating new SUL. Advisors (mesaj) 18:41, 15 Eylül 2012 (UTC)

Please apply here first. --Superyetkinileti 18:47, 15 Eylül 2012 (UTC)
Ok, see: Vikipedi:Kullanıcı adı değiştirme#Advisors → Мастер теней. Advisors (mesaj) 19:11, 15 Eylül 2012 (UTC)

Silinen Başlıklar Hakkında[kaynağı değiştir]

Katkı olarak ilave etmekle meşgül olduğum başlıkları silmeniz çok nazik ancak ne yazık ki ilgili başlıkların içerikleri purosever.com veya puroturk bloglarında paylaşılmakta belki bu durum bir telif ihlali düşüncesi yaratmış olabilir ancak ilgili sayfaların sahibi durumundayım; özet olarak herhangi ihlal sözkonusu değildir. Bilginize. Bu imzasız yazı Bbasaran (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 16 Eylül 2012

Bu içeriğin Vikipedi'de yer alabilmesi için uygun bir lisansa sahip olması gerekiyor. Daha ayrıntılı bilgi için şu sayfayı inceleyiniz. --Superyetkinileti 16:30, 16 Eylül 2012 (UTC)

Madde incelemesi[kaynağı değiştir]

İyi akşamlar. ben bu madde üzerinde çalışmaya başladım: http://tr.wikipedia.org/wiki/PKK_sald%C4%B1r%C4%B1lar%C4%B1_ve_%C3%A7at%C4%B1%C5%9Fmalar%C4%B1_kronolojisi_%281980%27ler%29

listeyi tablo haline getirip seçkin liste yaratmaya çalışacağım. sizin de görüşlerinizi almak isterim. maddeyi pkk katliamları listesi olarak değiştirmeyi düşünüyorum ve ordunun pkkya karşı yaptığı harekatları Türkiye'nin terörle savaşı ya da benzeri bir maddeye almayı planlıyorum. (ingilizce wiki de pek çok list of masacress, genocide ve war on terrorism gibi isimler var bu nedenle bu isimlerin de tarafsız olduğunu düşünüyorum.) siz ve diğer vikiciler görüşlerinizi tartışma sayfasında belirtirseniz sevinirim Bu imzasız yazı Kbrslkz (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 16 Eylül 2012

Muhtarlıklar[kaynağı değiştir]

Köy maddelerinde ki Muhtarlık bölümleri silinecek mi ? Önceleri böyle bir karar alınmış sanırım.--Aguzer (mesaj) 11:08, 17 Eylül 2012 (UTC)

Evet, kaynaksız olan muhtarlık bölümleri silinmeli. İyi vikiler. --Superyetkinileti 11:10, 17 Eylül 2012 (UTC)

Muhtarlıklar[kaynağı değiştir]

Merhabalar, muhtarlıklar ile ilgili kaynaksız bilgilerin silinmesi gerektiğini biliyorum ancak, kaynaksız bazı verilerin (mesela şimdiye kadar ki muhtarlar kronolojisi gibi) kaynak eklenemeyecek (sonuçta şu köyün muhtarı bu oldu veya bu köyün muhtarı budur diye bir kaynak bulunmamakta) bazı verilere insiyatif tanınması gerekmez mi?.. Bu tür eklemelerin subjektif olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Garbino (mesaj) 13:08, 17 Eylül 2012 (UTC)

Vikipedi'ye eklenen her tümceyi doğrulayabilmemiz gerekir. Tümü için olmasa da, bazı muhtarlık seçimlerine ilişkin güvenilir kaynaklar bulunabilir. Ayrıca, maddelerde belirli ögeleri bulundurup bulundurmama kararı kişisel düşüncelerimizle değil, topluluk kararıyla belirlenmekte ve bu görüş zaman zaman değişebilmektedir. İsterseniz konuyu yeniden gündeme taşıyabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:05, 17 Eylül 2012 (UTC)
Benim ki kişisel bir görüştü haklısınız ancak, bu "hayır olamaz!, bu çok saçma!" şeklinde değil, sadece bilgi almak niyetiyle dile getirilmiş bir görüştü. Madde içeriklerinin bu denli hızlı boşaltılması nedeniyle böyle bir fikir beyan etmek istedim. Subjektif bir durum yaratmış olabilirim. Söylemlerinizi mantık çerçevesinde haklı buluyor, bilgilendirmeniz adına teşekkür ediyorum. İyi akşamlar... Garbino (mesaj) 16:23, 17 Eylül 2012 (UTC)
Rica ederim, size de iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:25, 17 Eylül 2012 (UTC)

Yeniden rahatsız ediyorum :)), biraz önce şu maddeyi oluşturdum. Maddenin arama sonuçlarında gözükebilmesi için gerekli olan Amazonlar / Amazonlar (Bale) anlam ayrımını gerçekleştirmenizi rica edecektim. Birde şablonlar hakkında tam bir bilgim olmadığı için mevcut Opera şablonu üzerinden şablonlama gerçekleştirdim. Bunda bir sakınca yoktur umarım.. İlgilenmenizi rica ederim.. Garbino (mesaj) 16:54, 17 Eylül 2012 (UTC)

Gerekli düzeltmeyi yaptım, ancak ekleyeceğiniz kaynaklarla maddenin kayda değerliğini ortaya koymanızı rica edeceğim. Ayrıca, "konu" alt başlığında olduğu gibi, telif hakkı saklı içeriği Vikipedi'de kullanamıyoruz. Bu konuya da dikkat ederseniz sevinirim. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:37, 17 Eylül 2012 (UTC)
Kaynaklar konusunda demektesiniz sanırım. Eser geçen yıl Samsun Devlet Opera ve Balesi tarafından dünya prömiyeri gerçekleştirilen, mevcut bilgilere ek olarak tamda bu sebeple üzerinde internet veya herhangi bir biçimde çok fazla kaynak barınmayan bir durumda. Bu nedenle zamanla geliştirilerek eserin diğer müdürlüklerce de sahnelenmesi ışığında ancak hakkında ki doygun kaynakları sağlayabilirim. Bir diğer konu, perdeleri telif ihlali gerekçesiyle çıkartmışsınız ancak, tek bir kelimesi dahi Samsun Devlet Opera ve Balesi'nden copy-paste yapılmadan tarafımdan kurumun verdiği eser kitapçığından alınarak yazılmıştır. (Bu telifli olduğu fikrini de doğurmaz.) Ayrıca tüm opera ve bale eserlerinin perde anlatımlarını bu nedenle silmeniz gerekir çünkü, hepsi bu şekilde internet üzerinde oynanmadan aynı biçimde vikipedi de yer almaktadır. Benim kendime göre bir perde anlatımı gerçekleştirmemi beklemiyorsunuz sanırım bu durumda?.. Her copy-paste aratmanın sonrasını telif ihlali sayamayız bence yine tamda bu durumda. Bu nedenle sizden telif ihlali gerekçesiyle çıkarttığınız bölümü hakkımı yemeyerek geri getirmenizi ve eklediğiniz şablonu da zaman tanıyarak -ki bu yarın öbürgün değil aylar sürebilir şablonun orda durması çok abes olmakta- çıkartmanızı rica ederim... Garbino (mesaj) 21:41, 17 Eylül 2012 (UTC)
Balenin konusuna ilişkin bölüm kendi tümcelerinizle yazılmış olsa bile, özgün metinle belirli ölçülerin üzerinde bir benzeşme gösteriyorsa telif hakkı ihlali var demektir. İkinci olarak, kayda değerlik zamana bağlı değildir ve bu nedenle, ilgili etiketin madde güvenilir kaynaklarla varsıllaştırılıncaya değin kalması uygundur. Vikipedi politikalarına ilişkin (varsa) ek sorularınızı da yanıtlamak isterim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 05:50, 18 Eylül 2012 (UTC)

Tartışma sayfalarının kullanımı[kaynağı değiştir]

Burada iddiadan öteye gidemeyen militarist yorumların tartışmaya yönelik olduğunu düşünmüyorsunuzdur. Değişikliğimi geri almışsınız ancak sayfayı düzenlemeye hiç girişmemişsiniz. Lütfen daha incelikli olun. esc2003 (mesaj) 18:56, 17 Eylül 2012 (UTC)

Evet, sayfa üzerinden hızlıca geçtiğimden tüm yorumları inceleme fırsatım olmamıştı. Orada gerçekleştirilen geri alma eylemi, Kibele'nin bir önceki değişikliğine benzer biçimde, tartışmayla doğrudan ilintili olan, içeriği geliştirmede bize yardımcı olabilecek eleştiri ve görüşlerin silinmemesi gerektiğine dikkat çekmeyi amaçlıyordu. Dikkatiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 19:05, 17 Eylül 2012 (UTC)

Eski logolar[kaynağı değiştir]

merhaba Superyetkin. Ben kulüp ve milli takım şablonlarında görsel olarak bazı iyileştirmeler yaptım Eski düşük çözünürlüklü dosyalara sil etiketi koydum. 2 hafadır kimse ilgilenmiyor. Ne zaman silinecek acaba. Merak ettim. İyi çalışmalar.--Türk Süvarisi ileti 17:59, 18 Eylül 2012 (UTC)

Fırsat bulunca bakacağım. --Superyetkinileti 18:01, 18 Eylül 2012 (UTC)

Köy Çeşmesinin Şu sürümünü kontrol edermisiniz. Yani son hali.--Aguzer (mesaj) 18:45, 19 Eylül 2012 (UTC)

Kibele'nin Terör olayları, örgütleri ve kişileri hakkında ki terör etiketlerini yazılarını çıkarması artık gına getirdi !. Terör saldırısı diye kelime varsa Terör kelimesini siliyor.--Aguzer (mesaj) 18:51, 19 Eylül 2012 (UTC)

Kaydadeğerlik[kaynağı değiştir]

Merhabalar superyetkin, kısa süre önce kaydadeğerlik şablonu eklediğin Amazonlar balesi maddesinde kaydadeğerlik vasıflarını taşıyacak gözle görülür değişikliklerde bulunduğumu düşünüyorum. Daha önce maddesi olmayan eserin bestecisi Vakhtang Kakhidze adına Vito'nun telif ve uygunluk noktasında incelediği ve onayladığı bir madde oluşturdum. Ayrıca mevcut Amazonlar balesi içeriğinde de kaynak ekleme konusunda ve telif hakkı sorunu yaratmayacak revizyonlar da gerçekleştirdim. Eserin librettisti Medeia Magalashvili'nin Samsun DOB sitesinde yer alan biyografisinin son kısmında eserin, librettisti olduğu, verdiğim bilgiler ışığında sahnelendiğine dair kesin bilgiler yer alması ve bestecinin tarafımdan oluşturulan ve Vito'nun kaydadeğerlik ve uygunluk kontrolünden geçmiş maddesi ışığında, mevcut Amazonlar eserinde yer alan kaydadeğerlik şablonu kaldırılabilir mi?.. Bilgilerini rica ederim... --Garbino (mesaj) 21:20, 20 Eylül 2012 (UTC)

Düzenleme için teşekkürler. Etiketi kaldırdım. --Superyetkinileti 06:27, 21 Eylül 2012 (UTC)
İlgilendiğin için ben teşekkür ederim. İyi çalışmalar.. --Garbino (mesaj) 10:33, 21 Eylül 2012 (UTC)
Superyetkin bir konuda bilgini almak isterim; 2 yıl önce oluşturduğum ve sürekli güncel tuttuğum Samsun Devlet Opera ve Balesi maddesi sence seçkin madde kıstaslarına uygun bir madde olarak değerlendirilebilir mi?. Seçkin madde kıstaslarını karşılıyor olduğunu düşünüyorum ancak, bu konuda nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda vede mevcut sayfa hakkında olumlu/olumsuz eleştiriye ihtiyacım var biraz. Bilgilendirirsen çok sevinirim. --Garbino (mesaj) 12:12, 21 Eylül 2012 (UTC)

Kapsamlı bir madde, ancak konunun uzmanı olmadığımdan içeriğin nasıl varsıllaştırılabileceği hakkında yorum yapamıyorum. Daha önce benzer çalışmalar yapmış olan Docbaba, Guzelonlu ve Noyder'den görüş isteğinde bulunabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 12:19, 21 Eylül 2012 (UTC)

Ben kendilerine ulaşiyim o zaman.. Bilgilendirdiğin için sağol.. --Garbino (mesaj) 12:28, 21 Eylül 2012 (UTC)

Reklam içerikli Madde[kaynağı değiştir]

Merhaba superyetkin, biraz önce engellediğin kullanıcı reklam içerikli şu maddeyi açmıştı. Sil şablonu eklemiştim. Onunla da ilgilenebilir misin?.. --Garbino MsJ 13:42, 23 Eylül 2012 (UTC)

Silindi, teşekkürler. --Superyetkinileti 13:44, 23 Eylül 2012 (UTC)

Şu maddede imla sorunlu bir başlık açılmış ve içeriğin tamamı telifli olarak gözükmekte.--Garbino MsJ 15:28, 23 Eylül 2012 (UTC)

Silindi, teşekkürler. --Superyetkinileti 15:31, 23 Eylül 2012 (UTC)
yeniyim
bana vikipedi ye yapacağım yardımlardan söz edermisiniz (sizin gibi nasıl olurum) İhsan altunışık (mesaj) 16:01, 23 Eylül 2012 (UTC)
Vikipedi'ye katkı yapmanın belirli bir yöntemi yok. Kendinizi rahat hissettiğiniz her alanda yardımınızı bekliyoruz. Merak ettiğiniz farklı konular için kapımı her zaman çalabilirsiniz İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:32, 23 Eylül 2012 (UTC)

Buradaki konu hakkında neler söyleyeceksiniz? esc2003 (mesaj) 16:50, 23 Eylül 2012 (UTC)

İlgili sayfada söylendiği gibi, Vikipedi olarak herhangi bir kişiyi ya da öbeği "terörist" olarak nitelendiremeyiz. Öte yandan, belirli kurumlar (örn. Avrupa Birliği) bu tür adlandırmalar yaptığında bunu kaydadeğer bir bilgi olarak kabul edip sayfalara eklememizde herhangi bir sakınca yoktur. --Superyetkinileti 17:00, 23 Eylül 2012 (UTC)
Konu hakkında topluluk kararı alınmaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Kategori tartışması bu tür itirazların olmaması için yapılabilirdi. Sizce de öyle değil mi? esc2003 (mesaj) 17:05, 23 Eylül 2012 (UTC)
SAS ve KT süreçlerinin öncelikli olması gerektiğine katılıyorum. Ne var ki, adı geçen ulamların tümü bir "ad koyma" niteliğine sahipti. "Terör örgütü" ya da "terörist" kavramlarına ilişkin sınıflandırmayı bizim yap(a)mamamız gerekir. --Superyetkinileti 17:14, 23 Eylül 2012 (UTC)

Avrupa Birliği listesinden bahsediliyor. Bu listedekiler için kullanılabilir. Aynı şekilde katliam ve soykırım kategorileri var. Bu konular da tartışmalı olabiliyor. Dünya genelinde kabul görenleri bu kategoriye ekliyoruz. Söylediğiniz gibi bir olayın veya örgütün terörle bağlantılı olup olmadığına dair adı biz koyamayız. Bunu soykırım ve katliamdaki gibi ancak kaynaklarla yapabiliriz. Bu söylediğim zannedersem sizce de yanlış değildir? esc2003 (mesaj) 17:24, 23 Eylül 2012 (UTC)

Doğru. Bence kilit nokta da burası. VP:GÜVEN ve VP:TBA'ya ne ölçüde bağlı kalırsak o denli sağlıklı sonuçlar alacağız. --Superyetkinileti 17:28, 23 Eylül 2012 (UTC)
Öyleyse köy çeşmesinde bir kısmını gösterdiğim, boşaltılıp silinen kategoriler için ne yapılmalı? Benim oluşturmam uygun olmayacak büyük ihtimal. Sizin geri almanız mümkün mü? Yoksa silen hizmetlinin kararını mı bekleyeceğiz? esc2003 (mesaj) 17:38, 23 Eylül 2012 (UTC)
Bu ulamları aynı adla oluşturmak bana pek doğru gelmiyor. Öncelikle köy çeşmesindeki görüş alışverişinin tamamlanmasını beklememiz gerektiğini düşünüyorum. --Superyetkinileti 17:49, 23 Eylül 2012 (UTC)

Peki, ilgilendiğiniz için teşekkürler. esc2003 (mesaj) 17:53, 23 Eylül 2012 (UTC)

Kullanıcı Adı[kaynağı değiştir]

Merhaba, şu KA uygun mu acaba? Azadagaoglu (mesaj) 19:38, 23 Eylül 2012 (UTC)

Engellendi, teşekkürler. --Superyetkinileti 19:42, 23 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba superyetkin, şu] madde telif ihlali yaratabilecek bir durumda gözüküyor. Sil şablonu ekledim, ilgilenebilir misin?.. --Garbino Merhaba 15:30, 24 Eylül 2012 (UTC)

İçerik silindi. {{Sil}} etiketi yerleştirilen sayfaların otomatik olarak şu ulam altında listelendiğini ve hizmetlilerin ilgisine sunulmuş olacağını da not düşmüş olayım. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:36, 24 Eylül 2012 (UTC)
Mevcut "sil" şablonu eklendiğinde bir kategori altında yer aldığını biliyorum. Zaten her eklediğim "sil" şablonu için bildirim gerçekleştirmiyorum. Şablonu ekledikten hemen sonra aktif olduğunuzu görünce bildirmek istedim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.. İyi çalışmalar... --Garbino Merhaba 15:55, 24 Eylül 2012 (UTC)

Silme sorunu[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Bazı şablon ve dosyalara sil etiketi koydum. Günlerdir ilgilenen yok. Senden başka bu konularla ilgili hizmetlilerin olmaması büyük sorun. Sizden sil etiketi koyduğum şablon ve resimlerin silinmesini rica ederim. İyi çalışmalar.--Türk Süvarisi ileti 17:34, 26 Eylül 2012 (UTC)

Ülgür GÖkhan Biyografi[kaynağı değiştir]

Sayın Süperyetkin Daha önceden kibele ile görüşmemizde sayfamızın yayınlanması için onay almıştık fakat sayfamız tekrar yayından kaldırılmış. Telif hakkı bize ait onun için mail sunucumuzdan kibele'nin bize vermiş olduğu mail adresine onay verdiğimize dair yazı yazdık ,2 gün sorna tekrardan telif hakkı ihlali diye sayfamız kaldırılmış, bize yardımcı olursanız memnun olurum. İlginize Teşekkür Ederim. Bu imzasız yazı Canakkale bilgi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 27 Eylül 2012

Merhaba. Gerekli izin başvurusunu ilgili e-posta adresine yapmışsınız, ancak yapılan inceleme sonucunda içeriğin özgür lisanslı olmadığı belirlenmiş. Lütfen şu sayfayı yeniden inceleyiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 12:01, 27 Eylül 2012 (UTC)

Zazaca viki için sizden yardım bekliyorum.[kaynağı değiştir]

Selam dostum bir kaç yıldır zazaca vikide babasının çiftliğini kuran mirzali diye bir zat var, Adminlik görevini sonlandırmak için sizden destek bekliyoruz, Şuradan destek verebilirsiniz. saygılarımla...--HetanahetaMesaj gönder 20:28, 28 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba, şunu engellemek en güzeli değil mi? Azadagaoglu (mesaj) 18:53, 29 Eylül 2012 (UTC)

Engellendi. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 19:21, 29 Eylül 2012 (UTC)
Merhaba, aynı şahıs yine piyasada. Azadagaoglu (mesaj) 09:12, 30 Eylül 2012 (UTC)

Tartışma sayfaları[kaynağı değiştir]

Merhaba Yetkin,

Yönlendirme durumundaki tartışma sayfalarını ayağının altından çekebilirim hemen istersen? Ama "Uğraşasım var tek tek; zevkli oluyor" falan dersen bu yollar sana helal; bas gaza! :)

Vito Genovese 15:15, 30 Eylül 2012 (UTC)

Bu temizliği arada bir yapıyorum. Sayfaların üzerinden birer birer geçmek daha zevkli --Superyetkinileti 15:19, 30 Eylül 2012 (UTC)
O vakit "Gadanallah moduna" hiç girmiyorum :) Keyifliyse keyiften mahrum bırakmak olmaz. Kolay gelsin :)
Vito Genovese 15:20, 30 Eylül 2012 (UTC)

{{Dolçub}}'ta şu güncel sürümü geri getirebilir misin. Sadrettin (mesaj) 20:27, 30 Eylül 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 20:41, 30 Eylül 2012 (UTC)