Kullanıcı mesaj:Superyetkin/2010-2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Selamlar Yetkin. I. Selim maddesinde bot hatasına rastladım, ki İnfoCan da adaylık sayfasında bahsetmiş ve sonuçta sorun çözülmüş gördüğüm kadarıyla. Ancak selim maddesi gibi, hatanın gözden kaçtığı maddeler olabilir. Rica etsem, kontrol edebilir misiniz? Sevgilerimle --Merube 89msj 18:48, 1 Mayıs 2010 (UTC)

Merhaba. Çift kaynakların birleştirilmesini sağlayan yordamda paragraf başlarının kayması gibi bir sorun vardı. Bu hata düzeltildi, ancak I. Selim maddesinde gözünüze çarpan başka bir sorun mu var? Geliştirme sürecinde botun katkılarını elle kontrol etmiştim. Herhangi bir yanlışlıkla karşılaşırsanız bildirmenizi rica edeceğim. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:19, 1 Mayıs 2010 (UTC)
Evet o düzeltme sırasında, I. Selim maddesinde paragraf başında yer alan bazı bilgiler kayıp olmuş bot değişikliğinde. Şimdi geri aldım sorun kalmadı, ancak tabi çift kaynaklar da geri geldi. Acaba bu hatanın olduğu ve sonrasında böyle gözden kaçan maddeler var mı acaba diye merak etmiştim. Kontrol etmişsiniz zaten. Bir tanesi aradan kaçmış demek. Tekrar bot için ellerinize sağlık, başka böyle madde yoktur o halde. Sevgiler--Merube 89msj 19:25, 1 Mayıs 2010 (UTC)
Son düzeltme sonrasındaki değişikliklerde görünür bir sorun yoktu. I. Selim maddesinde gözden kaçan tam olarak nedir? Şu an da göremedim de. Dikkatiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 19:35, 1 Mayıs 2010 (UTC)

Yok yok ben bilgi kaybı var sanmışım, çok özür dilerim boşuna vaktinizi aldım. Tekrar bakınca kayıp olduğunu sandığım bölüme sadace kaynaklar çok uzun olduğundan onlar ref name ile tekrar adlandırılınca çok yukarıda kalmış ve benim gözümden kaçmış. Tekrar kusura bakmayın lütfen. Kendi değişikliğimi de geri aldım, tekrar kusura bakmayın. İyi vikiler, sevgiler --Merube 89msj 19:43, 1 Mayıs 2010 (UTC)

Önemli değil Görüşmek üzere, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:45, 1 Mayıs 2010 (UTC)
VikiProje Spor Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Spor bünyesinde haftanın iş birliğine katılımınızı bekliyoruz.

Katılım için TIKLAYIN --Rapsar 15:21, 3 Mayıs 2010 (UTC)

VikiProje Madde düzenleme
Merhaba!
Vikipedimizdeki düzensiz maddeleri düzenleyen, geliştiren, bilgi kutusu ekleyen Madde düzenleme VikiProjesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar... --Rapsar 18:50, 5 Mayıs 2010 (UTC)

Seni ve katkılarını aramızda görmekten mutluluk duyarım...--Rapsar 18:50, 5 Mayıs 2010 (UTC)

Merhaba. Din yapı bilgi kutusu ile ilgili iş birliği baya bir süredir aksadı ve atıl hale geldi. Devam ettirmek için tarihlerde bir değişiklik yapılsa mı, yoksa başka bir öneriniz var mı? İyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 00:00, 6 Mayıs 2010 (UTC)

Anımsatma için teşekkürler. Var olan maddelerdeki düzenlemenin büyük bölümü halledildi sanırım. Yine de, bu bilgi kutusunun eklenmesi gereken maddeler hala varsa iş birliği projesinin süresini uzatabiliriz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 00:22, 6 Mayıs 2010 (UTC)

Mrb. Düzenlediğin veya bilgi kutusu eklediğin maddeleri burada belirtirsen, projenin ne kadar yararlı olduğu daha kolay anlaşılacaktır. Bilgine...--Rapsar 07:02, 7 Mayıs 2010 (UTC)

Merhaba. Farklı aylara ait maddeleri düzenliyorum daha çok. Bunları ayrı ayrı belirtmek yerine bir iş birliği projesi başlatsak nasıl olur? --Superyetkinileti 15:47, 7 Mayıs 2010 (UTC)

Voleybolcular[kaynağı değiştir]

Tüh, geç kalmışım Üzgün Zamanında bunu {{Voleybolcu}} adıyla oluşturmuştum, ancak voleybol konulu maddelere enfes katkılar yapan Kullanıcı:Cetorhinus'u ikna edemediğimden öksüz kalmıştı bu çalışma. Rapsar'la yazışmanızı daha ölnce fark edebilseydim sizi de bu gereksiz işten kurtarmış olurdum Umarım şablon bu kez işe yarar ve zaten iyi durumda olan voleybol(cu) maddeleri daha da iyi bir düzeye gelir. Kolay gelsin, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 01:43, 9 Mayıs 2010 (UTC)

Üzgün çok büyük talihsizlik olmuş gerçekten de. Ancak baktım ki bazı farklılıklar var şablonlarda, o yüzden geri getiriyorum sizin şablonu ve aynı adda geçmişlerini birleştiriyorum. Böylece ikisi arasındaki farklılıkları tespit eder, bunları ekleriz. Kod konularında uzman vikipedistlerden olduğunuzdan, bir de sizin göz atmanız çok iyi olur açıkçası. Size zahmet, kontrol edebilirseniz çok müteşekkir olurum. Ayrıca Türkçeleştirme konusunda pek içime sinmeyen yerler var, onlarla da ilgilenebilirseniz çok sevinirim. Şimdi geçmişleri birleştiriyorum. Sevgiler, haber verdiğiniz için çok teşekkürler.--Merube 89msj 11:25, 9 Mayıs 2010 (UTC)
Blok ve smaç parametreleri blok ve smaç yüksekliklerini belirttiğinden ilgili parametreleri güncelledim. Bence diğer parametrelerde sorun yok. Şablonları birleştirdiğiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 18:55, 9 Mayıs 2010 (UTC)
Ellerinize sağlık, çok iyi olmuş böyle. Neyi kasttetiğini o parametleri tam olarak çözememiştim açıkçası -sayı mı acaba diye de düşünmüştüm-. Çok teşekkürler düzeltme için. Sevgiler--Merube 89msj 21:14, 12 Mayıs 2010 (UTC)

Merhaba. Yeni bir SM projesine kalkıştık. Çevirisi ya da kırmızıları ilginizi çekerse katılmak ister misiniz? Yanıtınız ne olursa olsun teşekkürler, iyi çalışmalar. --yabancım 20:12, 10 Mayıs 2010 (UTC)

Bilgilendirme için teşekkürler. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. --Superyetkinileti 20:17, 10 Mayıs 2010 (UTC)

Bilgi Kutusu[kaynağı değiştir]

Afedersiniz, değerli zamanınıza kıyarak biraz bana yardım eder misiniz? Şablon:İspanya il bilgi kutusu şablonunda, nüfus ve yüzölçümü bölümünde sıkıntılar yaşıyorum. Sizin anlayabileceğinizi düşündüm. Acaba bir el atar mısınız? ~--Berkay-Mesaj--~ 11 Mayıs, 2010, 18:45 (UTC +3)

Merhaba. Tam olarak nerede sıkıntı çektiğinizi söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:35, 11 Mayıs 2010 (UTC)
Tam olarak, Toplam Nüfus, Nüfus Yoğunluğu ve Yüzölçümü'nü göstermekte zorluk çekiyorum. ~--Berkay-Mesaj--~ 11 Mayıs, 2010, 19:57 (UTC +3)
Merhaba. Toplam nüfus veri alanını düzelttim ve şu sayfada küçük bir deneme yaptım. Başka sorularınız da olursa yanıtlayabilirim. Teşekkürler. --Superyetkinileti 17:23, 11 Mayıs 2010 (UTC)

Teşekkür ederim. Sonra görüşmek üzere, iyi vikiler; ~--Berkay-Mesaj--~ 11 Mayıs, 2010, 20:31 (UTC +3)

Evet, aslında bir sorun var. Sizin denemenizdede görüldüğü gibi. Şablon sayfanın altına doğru ilerliyor ve giriş yazısınıda onunlar beraber götürüyor. Yani, buradaki gibi olmuyor... Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler, iyi vikiler... ~--Berkay-Mesaj--~ 11 Mayıs, 2010, 21:27 (UTC +3)
Şablonun üstünde oluşan boşluğu giderdim. Bilginize. --Superyetkinileti 18:39, 11 Mayıs 2010 (UTC)
Evet ama bunu nasıl yaptınız, şu anda Teruel İli isimli maddeyi oluşturuyorum, bu şablonu kullanarak ancak önizlemeyi göster dediğim zaman 5 satırlık bir boşluk oluyor. Hepsini doldurarak ya da doldurmayacaklarımızı silerek mi yaptınız acaba? Açıklarsanız sevinirim... ~--Berkay-Mesaj--~ 11 Mayıs, 2010, 21:43 (UTC +3)

Merhaba. Şablon sözdiziminde önemli olan nokta <tr> etiketlerinden önce gelen parametreleri kaldırmak. Temel HTML bilginiz varsa kaynak kodunun nasıl olması gerektiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Benim de gözden kaçırdığım noktalar olabilir. Şablonu iyi incelersek tüm boşlukları kaldırma şansımız artacaktır. --Superyetkinileti 18:50, 11 Mayıs 2010 (UTC)

Peki, o zaman ben uğraşmaya koyulayım :) ~--Berkay-Mesaj--~ 11 Mayıs, 2010, 21:53 (UTC +3)
Teruel İli sayfasını oluşturdum, ancak bu sorun o sayfadada görülüyor. Beni daha iyi bilen birine yönlendirebilir misiniz acaba? ~--Berkay-Mesaj--~ 12 Mayıs, 2010, 21:59 (UTC +3)
Şablonu dikkatle incelemek gerekecek. Şu an etkin olan kullanıcılara başvurabilir ya da kodu, önceki iletimde sözünü ettiğim biçimde inceleyebilirsiniz. Benzer şablonlara bakmak da yararlı olabilir. --Superyetkinileti 19:56, 12 Mayıs 2010 (UTC)

Voleybolcu şablonu[kaynağı değiştir]

Selamlar yetkin, nasılsınız? Şablon:Voleybolcu bilgi kutusunda kodunu sizin yazdığınız eski sürümde madalyalar ne güzel kutunun bir parçası. Şu anda ise apayrı bir kutucuk gibi durmakta. Size zahmet olmazsa buna bir el atabilir ve kutucukları bir bütün haline getirebilir misiniz? Ben bir iki deneme yaptım ama olmadı :), size zahmet olacak ama bunu düzeltebilirseniz çok makbule geçer. Sevgiler, iyi vikiler--Merube 89msj 21:58, 17 Mayıs 2010 (UTC)

Merhaba. İyiyim, teşekkürler. Umarım sizin için de işler yolundadır. Madalyaları şablonun içine aldım, ancak açılır kapanır kutu biçiminde yapamadım. Bunu birkaç şablonda görmüştüm, onlardan birine rast gelirsem oradan kopyalarım artık --Superyetkinileti 22:33, 17 Mayıs 2010 (UTC)
Çok teşekkürler, elinize sağlık. Yalnız şablonda sanki bir sorun var, şablondaki yazılardan sonra sağ tarafta olmadık bir boşluk oluşmuş. Mozillada en azından öyle görülüyor, sizde de aynı görünüm var mı acaba?--Merube 89msj 22:41, 17 Mayıs 2010 (UTC)
Evet, sağda bir boşluk var; ancak bu, şablonun kullanıldığı sayfaları etkilemeyecektir. Nereden kaynaklandığını çözemedim, daha sonra yeniden bakarım. --Superyetkinileti 23:12, 17 Mayıs 2010 (UTC)

İlginiz için çok teşekkür ederim. Yelena Pavlova maddesinde madalyalar gözükmüyor şu anda, zaten henüz madalyalar kısmını kullanan tek şablon bu. O yüzden çok da acelesi yok. Uygun olduğunuz bir vakit bakabilirseniz çok sevinirim. Çok teşekkürler tekrar, sevgiler--Merube 89msj 23:15, 17 Mayıs 2010 (UTC)

Mrb. İngiltere'deki "Inner-City" 'nin tam olarak Türkçe karşılığı nedir? İç/içsel şehir olabilir mi?(en:Aston adlı maddede geçmekte)--Rapsar 16:46, 19 Mayıs 2010 (UTC)

Merhaba. Bu ifade genellikle bir idari bölge içinde yer alan ve o bölgeyi tümüyle kuşatmayan yerler için kullanılıyor. Türkçe karşılığı var mı bilmiyorum; ancak, merkezi bölge kavramıyla yakın anlamlı olduğu kesin. --Superyetkinileti 16:53, 19 Mayıs 2010 (UTC)
Sanırım İngiltere'deki şehirlerin içinde yer alan şehirleri belirmek için kullanılıyor. Önerdiğiniz gibi merkezi bölge olarak kullansam olur değil mi?--Rapsar 17:06, 19 Mayıs 2010 (UTC)
Bence sorun yok. Yabancı kökenli sözcüklerin Türkçe karşılıklarında bu tür kısayollar işe yarıyor zaman zaman. --Superyetkinileti 17:15, 19 Mayıs 2010 (UTC)

Yanlış adres?[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şu değişikliğin adresi bir kullanıcı mı? --Superyetkinileti 17:12, 20 Mayıs 2010 (UTC)

Ah tabi :) Nasıl olmuş da yanlış yazmışım. Ben de neden cevap gelmedi diyordum :) Hemen geri alıyorum. Teşekkürler...--Rapsar 17:21, 20 Mayıs 2010 (UTC)

Ad Değişimi[kaynağı değiştir]

Sayın Süperyetkin, Soracağım, kullanıcı adı değişimi olanaklı mıdır? Ben vikipediye eskiden üye olmuştum; ancak kullanıcı adımdan mutlu değilim. Bu yüzden kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum. Bu olası mı? Doğru kişi siz misiniz? İlginize... →Scientia←ileti 15:42, 22 Mayıs 2010 (UTC)

Merhaba. Evet, kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz. Bunun için bir bürokrata danışmanız yeterli olacaktır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:45, 22 Mayıs 2010 (UTC)
Yanıtınız için teşekkürler... →Scientia←ileti 15:47, 22 Mayıs 2010 (UTC)

Voleybolcu şablonunda madalyalar[kaynağı değiştir]

Selamlar yetkin. Gizle göster şeklinde kullanılan bir şablon buldum ing. vikide en:Template:Infobox gymnast. Voleybolcu şablonunun madalya kısmını buna göre düzenleyebilir misiniz size zahmet? Şimdiden çok teşekkürler. İyi vikiler, sevgiler--Merube 89msj 15:24, 23 Mayıs 2010 (UTC)

Çok teşekkürler. Ellerinize sağlık. Harika oldu şimdi. Sevgiler, iyi çalışmalar--Merube 89msj 16:43, 23 Mayıs 2010 (UTC)
Teşekkürler, umarım yararlı olur. Görüşmek üzere. --Superyetkinileti 16:48, 23 Mayıs 2010 (UTC)
Çok teşekkürler tekrar, çok makbule geçti. Bir rica daha olacaktı :), Oscar Niemeyer maddesinde çift kaynak taraması yapabilir misiniz, botunuzla? Mimar ile birlikte manuel olarak yaptık ama, gözden kaçanlar olabilir. Size zahmet bunu da yapabilirseniz çok sevinirim. Sevgilerimle--Merube 89msj 18:05, 23 Mayıs 2010 (UTC)

Umarım şu yararlı olmuştur. Teşekkürler. --Superyetkinileti 19:50, 23 Mayıs 2010 (UTC)

Çok teşekkürler, elinize sağlık. Çok iyi oldu, sağolun tekrar. İyi vikiler, sevgiler--Merube 89msj 19:59, 23 Mayıs 2010 (UTC)

Portal Yardımı[kaynağı değiştir]

Merhabalar, kolay gelsin. Vikipedi Portal kılavuzunu inceledim, ayrıca denemeler de yaptım; ancak tam olarak bir şeyler başaramadım. Acaba portal oluşturmayla ilgili olarak birazcık daha bilgi verebilir misiniz? Bu konuda bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Kolay gelsin →Scientia←ileti 19:48, 23 Mayıs 2010 (UTC)

Merhaba. Portal oluşturmak gerçekten emek isteyen bir iş. Tasarım konusunu diğer portal örneklerine bakarak halletsek bile zaman içinde güncelliğini yitiren içerik nedeniyle kalıcı portallar oluşturamıyoruz Vikipedi topluluğu olarak. Yine de, böyle bir çalışma için kendinizi hazır hissediyorsanız bu sayfa iyi bir başlangıç noktası olacaktır. Kolaylıklar, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:59, 23 Mayıs 2010 (UTC)
Yanıtınız için çok sağ olun. Çok emek isteyen bir iş olduğunun farkındayım; ancak bence portallar önemli bir etken Vikipedi için. Oluşturmak istediğim portal çok geniş bir konu olduğundan ve Vikipedide bununla ilgili yüzlerce madde bulunduğundan yapmak istiyorum. Verdiğiniz bağlantıları irdeledim. Kısa zamanda başlayacağım. Tekrar teşekkürler, kolay gelsin →Scientia←ileti 20:27, 23 Mayıs 2010 (UTC)

Şablon yardımı[kaynağı değiştir]

Selam acaba Şablon:Mimar bilgi kutusu'da neden acaba commons görünmemekte. Mesela Oscar Niemeyer'de. Düzeltebilirseniz sevinirim.-- BeşiktaşlıM 11:21, 26 Mayıs 2010 (UTC)

Merhaba. Sorun düzeltildi. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 17:33, 26 Mayıs 2010 (UTC)

Bot ricası 2[kaynağı değiştir]

Selamlar, Oscar Niemeyer maddesini bir kez daha botla tarayabilir misiniz acaba? Yeni eklemeler var da. Çok teşekkürler şimdiden, sevgiler.--Merube 89msj 18:03, 27 Mayıs 2010 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 18:07, 27 Mayıs 2010 (UTC)
Çok teşekkürler, ellerinize sağlık. İyi vikiler, sevgiler--Merube 89msj 18:14, 27 Mayıs 2010 (UTC)

Buradaki belirttiğiniz husus düzeltildi. Sorulara yanıtları okumak ve değerlendirmek isterseniz sayfayı tekrar ziyaret etmenizi dilerim. İyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 11:50, 28 Mayıs 2010 (UTC)

Slmlar. Vikiproje:Din/Ayın işbirliği'nde 15 Mayıs'ı da devirdik. Planlarınız arasında başka bir proje var mı yoksa Din Yapı Bilgi kutusu projesini arşivlesek mi? Belki bir müddet sonra tekrarlarız.--a[.]med»»ileti 09:30, 3 Haziran 2010 (UTC)

Merhaba. Şu an aklımda başka bir proje yok. Sayfayı arşivleyebilir ve zaman içinde yeni bir proje önerisi sunabiliriz. Teşekkürler. --Superyetkinileti 15:06, 3 Haziran 2010 (UTC)

Gazze filosu olayıyla ilgili maddenin adı hakkında oylama yapılmaktadır. Lütfen oy kullanınız. Eğer seçeneklerin arasında aradığınız madde adı yoksa öneri olarak ekleyebilirsiniz.--Reality 21:33, 4 Haziran 2010 (UTC)

Mrb. Almanca bildiğinden ve son değişikliklerde seni gördüğümden dolayı soruyorum :) şu maddede kulüp logoları kullanılmış. Ben de oluşturduğum benzer bir listede bu logoları kullanmıştım; ancak Homonihilis tarafından logoların telifli olduğu, kendi maddeleri dışında kullanılabilmediği için uyarıldım. Almanca Vikide nasıl kullanılmış bakabilir misin rica etsem?--Rapsar 16:56, 5 Haziran 2010 (UTC)

Merhaba. Logolar AK kapsamında kullanılmış. SVG biçiminde oluşturulduklarından ve özgür lisanslı bir kopyaları bulunmadığından olsa gerek. --Superyetkinileti 17:16, 5 Haziran 2010 (UTC)
O halde ben de oluşturduğum maddelerde SVG uzantılı logoları kullanabilirim, değil mi?--Rapsar 17:21, 5 Haziran 2010 (UTC)
Ne yazık ki hayır Üzgün Benim de sonradan öğrendiğim şu politika nedeniyle bu tür resimleri Türkçe Vikipedi'de kullanamıyoruz. --Superyetkinileti 17:25, 5 Haziran 2010 (UTC)

Hmmm. Peki anladım, teşekkürler...--Rapsar 17:26, 5 Haziran 2010 (UTC)

Adana Demirspor sayfasında "nasıl adlandırdığınızı bilmiyorum" fakat sürekli bir kaç kullanıcının atışması mevcut. Ansiklopediye yakışmayan terimler kullanılıyor ki bu kullanıcıların engellenmesi mümkün değil mi merak ediyorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Bu imzasız yazı Volkanozobut (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Pardon hacı başka bir anonimin değişikliğini geri alırken senin edit araya girmiş.--217.131.148.240 23:10, 10 Haziran 2010 (UTC)

Küfürlü ifadeler[kaynağı değiştir]

Merhaba. LeBron James maddesinin geçmişinde yer alan küfürlü ifadeleri kaldırabilir misiniz? Teşekkürler. --Superyetkinileti 20:58, 13 Haziran 2010 (UTC)

Selamlar. Gerekli değişiklikler yapıldı. İyi çalışmalar. --Eldarion 06:04, 14 Haziran 2010 (UTC)

20. Yüzyıl maddesi[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. Şu maddeyi düzenliyorum. Ama çok zor doğrusu. Her yıla sadece bir iki olay yazmışlar. Her yılın 1940 yılındaki gibi zengin olmasını istiyorum. Ayrıca imla ve bağlantı yanlışlar var. Ben 1940'a kadar sadece imla ve bağlantı yanlışlarını düzelttim. Sen de kabul edersen ben bağlantı ve imla yanlışlarını düzeltsem; sen de yıllara birkaç olay yazsan olur mu? Ortak olursak, bu maddeyi bir günde hallederiz. Hem içerik yazıp, hem imla yanlışlıklarını, hep bağlantı yanlışlıklarını düzeltmek çok zor oluyor. İçerikte her yıla sadece ortalama 4-5 olay gelse yeterli. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 18:18, 15 Haziran 2010 (UTC)

Peki, birkaç saat içinde içeriği geliştirmeye başlayacağım. --Superyetkinileti 18:37, 15 Haziran 2010 (UTC)
Teşekkürler. Tekrar söylüyorum: Her yıl için en önemli 4-5 olay koyulsa yeterli. Ayrıca eylemlerin sonunda bulunan -er, -ir, -r gibi geniş zaman ekleri yerine -dı, -tı vb. geçmiş zaman eklerini getirmeye lütfen özen gösterin. Ben de bi kahve time yapıp başlayacağım yarım saat sonra. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 18:40, 15 Haziran 2010 (UTC)

Önemli olay, KD kişi sorusu[kaynağı değiştir]

"Bir kişi sırf karıştığı bir olaydan ötürü kayda değer olamaz." demişsiniz silinmeye aday Furkan Doğan maddesinde ve silinsin oyu kullanmışsınız.

Soru: Sayın superyetkin, yukarıdaki yorumunuz ile KD politikasındaki "..On the other hand, if an event is of sufficient importance, even relatively minor participants may require their own articles..." politikası tam örtüşmüyor. Sizin tecrübenize binaen benim kafamda oturtamadığım şeyler olduğunu düşünüyorum. Yani olay önemliyse sırf karıştığı olaydan dolayı bir kişi kayda değer olamaz mı diyorsunuz, bunu lütfen politikalardan kaynaklar göstererek destekler ve bendeki kafa karışıklığını giderir misiniz? Teşekkürler, sEzErPaL 09:58, 16 Haziran 2010 (UTC)

Merhaba. Temel almamız gereken kayda değerlik ölçütleri Türkçe Vikipedi'de kabul edilmiş olanlar olmalı. Bu sayfa size gerekli bilgiyi verecektir. --Superyetkinileti 16:49, 16 Haziran 2010 (UTC)

Şablon:Dolaşım[kaynağı değiştir]

Merhaba. {{Dolaşım}} şablonunda durum=collapsed parametresi çalışmıyor. İnceledim ama hatayı bulamadım. Bir de siz bakabilir misiniz? --İnfoCan 13:23, 16 Haziran 2010 (UTC)

Merhaba. Ben herhangi bir sorun göremedim (mesaj sayfamda kullandığım şablonda bu parametre etkin). Bu durumla ne zamandan bu yana karşılaşıyorsunuz? --Superyetkinileti 16:46, 16 Haziran 2010 (UTC)
Örneğin {{Türkiye'deki siyasi partiler}} şablonunda durum=collapsed ama içeriği görünüyor. --İnfoCan 20:45, 16 Haziran 2010 (UTC)
Sözünü ettiğiniz şablonda durum = expanded kullanımı da bulunuyor. Bu parametre bir kez kullanıldığında sorun olmaması gerek. --Superyetkinileti 20:55, 16 Haziran 2010 (UTC)

Çok teşekkürler! --İnfoCan 13:58, 18 Haziran 2010 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Kullanıcı sayfama yapılan vandalizmle mücadele ettiğiniz için teşekkür ederim. Bu adamın (Volkanavci98) bir türlü durdurulması lazım. İyi çalışmalar. --M. Yalçın Yalhı ileti 01:01, 21 Haziran 2010 (UTC)

Rica ederim. Sanırım bu saatlerde etkin olacak bir hizmetliye gereksinim duyuyoruz. Vandallar için saat fark etmiyor Üzgün --Superyetkinileti 01:03, 21 Haziran 2010 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Şu şablondaki düzenlemeniz için teşekkürler bir türlü sorunu anlayamamıştım.--Drlp ileti 09:12, 28 Haziran 2010 (UTC)

Rica ederim. Sayfaları gezerken ona denk gelmişim, hazır görmüşken düzelteyim dedim --Superyetkinileti 16:09, 28 Haziran 2010 (UTC)

Bilim Portalı[kaynağı değiştir]

Sizce Bilim Portalı'nın güncelleme sıklığı ne olmalı? Burada fikir belirtebilirsiniz. --82 ~145 ileti 09:49, 28 Haziran 2010 (UTC)

Çev. isteği[kaynağı değiştir]

Merhabalar Superyetkin. Simpsonlar'ın 22. sezonu ile ilgileniyorum. Fakat; takıldığım bir yer oldu. Yardım edebilirsen mutlu olurum??

Russell Brand has told The Sun that he will appear on the show. He said: "It's true I'm going to be in The Simpsons. I was having an amazing birthday party and found out I was going into space. Then my agent says, 'Oh, The Simpsons want you in an episode.' Once you've gone yellow, you've made it. My ideal show would be where I have a cartoon relapse with Barney and Homer and get smashed out of my mind with them.

Bu paragraf. Kolay Gelsin... --Kerem 233 16:45, 28 Haziran 2010 (UTC)

Çeviri şöyle.

Russell Brand, The Sun'a yaptığı açıklamada dizide yer alacağını şu sözlerle belirtmiştir: "The Simpsons'da oynayacağım doğru. Uzaya çıkacağımı sandığım muhteşem bir parti sırasında menajerim aradı ve 'The Simpsons seni istiyor' dedi. Sarardığın anda işi bitirirsin. Barney ve Homer'le bir çizgi dizide yeniden karşılaşmak ve çıldırmak başıma gelebilecek en iyi şey olurdu."

Burada üstünde durulması gereken nokta, "sararmak" eyleminin İngilizcede birçok farklı yerde kullanıldığı ve burada verilmek istenen anlamın ancak metnin tümü okunduktan sonra anlaşılabilecek olduğudur. Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa belirtin lütfen. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:05, 28 Haziran 2010 (UTC)
Çok sağolun Superyetkin. --Kerem 233 07:57, 29 Haziran 2010 (UTC)

Merhaba Superyetkin, sizden bir ricam olacak. Şablon:Kuruluş yılları dolaşım şablonu şablonunu oluşturuyorum fakat küçük bir pürüz var, "{| class="toccolours" align=center tablosu" içinde kategoriyi [[:Kategori:bişeybişey|bişey]]şeklinde tanımladığımda sayfa bağıntısında "http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:1990_y%C4%B1l%C4%B1nda_kurulan_m%C3%BCzik_gruplar%C4%B1&action=edit&redlink=1" olarak gözüküyor. Ben bunu http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:1990_y%C4%... olarak değil "http://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:bişeybişey" olarak istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir. Bir fikriniz var mı? kolay gelsin. Kumul 16:15, 30 Haziran 2010 (UTC)

Teşekkürler hallettim. Kolay gelsin. Kumul 16:25, 30 Haziran 2010 (UTC)

Merhaba. Şunu görünce araya gireyim dedim Bir kaynağı birden çok kez kullanmak durumunda kalıyorsanız ilk kullanım için <ref name="kaynak adı">kaynak içeriği</ref>, sonraki kullanımlar için <ref name="kaynak adı" /> uygun. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:01, 30 Haziran 2010 (UTC)

Açıklayıcı mesajınız için teşekkürler,takıldığım yer olursa yine size sorarım,iyi günler iyi haftasonları.--Kamuran Ötükenli 09:14, 1 Temmuz 2010 (UTC)
VikiProje Madde düzenleme Haftanın iş birliği
İyi günler...
VikiProje Madde düzenleme bünyesindeki Temmuz ayının iş birliği; kategorisiz maddelere kategori eklenmesi olarak seçilmiştir. Siz de iş birliğine katılıp, Vikipedi'mizin kalitesini arttırmak istemez misiniz? Öyleyse hemen buraya tıklayın ve iş birliğine başlayın!.--Rapsar 13:03, 1 Temmuz 2010 (UTC)

Tan, fecir vs.[kaynağı değiştir]

Selamlar. Nasılsınız? Size bir sorum olacaktı. İngilizcenizin ileri seviyede olduğundan ve çevre konularıyla ilgilendiğinizden size sormayı uygun gördüm. Şafak, tan, fecir gibi coğrafi terimlerle ilgili maddeler açacaktım. Fakat bu coğrafi terimlerin Türkçeleri oldukça karışık. Aslında size soracağım asıl soru "dusk" kelimesinin Türkçesi olacaktı. Fakat önde gelen sözlükler dahil tam karşılığı veremiyor. Yani çakışıyor. Önce yaptığım küçük araştırmayı size sunayım.

  • Şafak: Güneş henüz doğmadan önce karanlıktan, alacakaranlığa (morning twilight yani gün ağarması) geçiş. İngilizcesi dawn. (Not: şafak kelimesi güneşin doğuşu için de kullanılıyor)
  • Alacakaranlık: dawn ile gün doğumu (sunrise) ve gün batımı (sunset) ile dusk arasındaki loşluk. İngilizcesi twilight elbette . Bir diğer adı adî tan. Ayrıca tan, fecir bu terim için kullanılsa da tam net değil.
  • Gün ağarması: Sabahleyin görünen alacakaranlık. İngilizcesi morning twilight adı üstünde.
  • Gün doğumu: Güneşin doğuşu. İngilizcesi sunrise.
  • Gün batımı: Güneşin batışı. İngilizcesi sunset. Grup da deniliyor.
  • Gün kararması: Gün batımının ardından oluşan akşam alacakaranlığı. İngilizce evening twilight.
  • Dusk: Alacakaranlık (evening twiligt)tan geceye geçiş. Türkçe karşılığı ne gün kararması ne alacakaranlık.

İşte bayağı karışık bir konu görüldüğü gibi. Kısacası dusk kelimesinin karşılığı sizce ne olabilir? Esenlikler dilerim, saygılar...--Gökçє Yörük mesaj 21:16, 3 Temmuz 2010 (UTC)

Merhaba. Teşekkürler, iyiyim. Umarım sizin için de işler yolundadır. Aslına bakarsanız, günün farklı zamanlarına ilişkin Türkçe terimlerin sayısı kısıtlı. Zaten siz de yaptığınız araştırma sonunda bu sonuca varmışsınız. Dusk sözcüğünün akşam karanlığı kullanımıyla karşılanabileceğini düşünüyorum. Böyle düşünmemin nedeni, sözü edilen zamanın akşam ile gece arasına denk düşmesi. Umarım zaten karmaşık olan durumu daha da içinden çıkılmaz bir hale sokmamışımdır Görüşmek üzere. --Superyetkinileti 21:28, 3 Temmuz 2010 (UTC)
Maalesef karıştı. Böyle daha iyi bir terim bulabilirim belki. Hiç sanmıyorum ama. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.--Gökçє Yörük mesaj 22:02, 3 Temmuz 2010 (UTC)

Oylamaya göre...[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Temmuz ayı için işbirliği projesi bulmuşsunuz. Ancak; Vikipedi:İş birliği projesi/Gelecek hafta veya aylar için proje önerileri ve oylamalar maddesindeki oylama göre kazanan 5 destek oyu ile Vikiproje:Ana Sayfa/SM Oluşturma sayfasındaki maddelerin kırmızı bağlantılarının açılması olması gerekmektedir. --Kerem 233 15:36, 5 Temmuz 2010 (UTC)

Merhaba. Evet, destek oyu sayısı bakımından SM oluşturma projesi önde, ancak bundan daha önce yapılan proje teklifleri var. Proje tekliflerini oluşturma zamanına göre değerlendiriyoruz. Bu da demek oluyor ki, o teklif sonraki ayın iş birliği projesi olarak kabul görecek. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:43, 5 Temmuz 2010 (UTC)

Maddede sorun[kaynağı değiştir]

Merhaba. Amr bin Hişam maddesinde "Referanslar" başlığından sonra bir tuhaflık görünüyor. Ben çözemedim, göz atmanız mümkün mü? --yabancım 09:36, 13 Temmuz 2010 (UTC)

VikiProje Tarih Ayın işbirliği
İyi günler...
VikiProje Tarih bünyesinde ayın iş birliğine KATILIMINIZI BEKLİYORUZ.

Katılım için TIKLAYIN --Âkhilleus mesaj 18:01, 16 Temmuz 2010 (UTC)

İngiltere şablonu[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. Beni sana Merube yönlendirdi. Şu şablonu açtım. Ancak bir hanedan var ki tam üç hanedanı da kapsıyor. Dolayısıyla şablonda üç grubu kapsayabilecek başka bir büyük grup ta gerekiyor. Bunu nasıl yapacağım? İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 23:39, 16 Temmuz 2010 (UTC)

Merhaba. {{Dolaşım iç}} şablonunu grup parametresi içinde kullanmak işe yarayabilir. Hangi hanedanları birleştirmek istediğinizi belirtirseniz doğrudan da yardımcı olabilirim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:54, 1 Ağustos 2010 (UTC)

Britanya Bilim Kurumu maddesi hakkında[kaynağı değiştir]

Britanya Bilim Kurumu maddesinin İngiliz Bilim Derneği olarak yönlendirilmesi uygun olur. İnternette daha çok bu şekilde geçiyor Bu imzasız yazı Benevolent (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 18 Temmuz 2010

Bildirim için teşekkürler. Yönlendirme yapılmıştır. --Superyetkinileti 17:25, 1 Ağustos 2010 (UTC)

çift kaynak için tekrar[kaynağı değiştir]

Merhabalar daha önce sorduğum bu soruya şöyle cevap vermiştiniz.

"Merhaba. Şunu görünce araya gireyim dedim Bir kaynağı birden çok kez kullanmak durumunda kalıyorsanız ilk kullanım için <ref name="kaynak adı">kaynak içeriği</ref>, sonraki kullanımlar için <ref name="kaynak adı" /> uygun. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:01, 30 Haziran 2010 (UTC)"

Denedim fakat beceremedim sanırım,bu konuda daha açıklayıcı veya örnekle beraber yardımcı olabilirmisiniz,çünkü konularda aynı kaynağı pek çok defa kullanmak durumunda kalıyorum sık sık.Şimdiden teşekkürler.--Kamuran Ötükenli 15:06, 21 Temmuz 2010 (UTC)

Merhaba. Sorun yaşadığınız maddeyi belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:30, 1 Ağustos 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılın!
2010'un 31 ve 32. haftaları için proje olarak Vikiproje:Ana Sayfa/SM Oluşturma sayfasındaki bazı maddeleri, kırmızı bağlantılarını gidererek Seçkin Madde yapmak seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

Proje 2 Ağustos Pazartesi günü başlıyor. Bu projede kendi alt sayfanızı sorumluyu beklemeden oluşturabilirsiniz. --82 ~145 ileti 18:07, 1 Ağustos 2010 (UTC)

özlettin kendini[kaynağı değiştir]

Merhabalar, hoş geldin... Şu yaz mevsiminde SDD'de vandallar almış başını gidiyor zaten--вяí¢αи76ileti 17:28, 2 Ağustos 2010 (UTC)

Teşekkürler, küçük bir tatil yaptım. Bu arada, seni de yakında hizmetli olarak görmek isteriz --Superyetkinileti 18:09, 2 Ağustos 2010 (UTC)
Ben de teşekkür ederim--вяí¢αи76ileti 18:15, 2 Ağustos 2010 (UTC)
VikiProje Tarih Ayın işbirliği
İyi günler...
VikiProje Tarih bünyesinde Ağustos ayının iş birliği Osmanlı İmparatorluğu maddesinin SM olacak düzeye getrilmesi seçilmiştir.

Katılım için TIKLAYIN Âkhilleus mesaj 20:19, 2 Ağustos 2010 (UTC)

Bayrak şablonları[kaynağı değiştir]

Selamlar yetkin. Vikitatiliniz bitmiş, hoşgeldiniz, iyi ki döndünüz :). Sabri'nin dediği gibi özlettiniz. Bu arada bir ricam vardı sizden :)). Nobel Edebiyat Ödülü sahipleri listesinde eskiden bayrak şablonlarında bir sorun yoktu, ancak şimdi bazılarında sorunlar var. Ben onları uygun dosyalara göre adlandırmıştım ve hiçbir sorun olmadan kullanılıyordu. Sizin şablonlardan anladığınızı bildiğimden ve de bayrak şablonlarıyla ilgili olduğunuzdan size danışmak istedim. Şimdi bu bayraklar o yıllarda o ülkelerde kullanılan bayraklar ve onların bayrak olarak yer alması uygun. Ancak mesela Dosya:Flag of Imperial India.svg için eskiden "bayrak|Imperial India" kodunu kullanmak kafiydi. Şimdi hepsi için ülke ismi ve bayrak şablonlarını oluşturmak gerekiyor, velhasıl bunların adlandırılmalarında nasıl bir yol izlendiğini bilemiyorum. Yani "Britanya Hindistanı" olarak mı adlandırılması gerekiyor bu şablonun yoksa başka bir şekilde mi mesela "Hindistan (....)" gibi mi? Diğer birkaç tane şablonda da benzer sorunlar var ne yazık ki. Sorunlu dosyaları maddede rahatlıkla görebilirsiniz zaten, yanlarında yazanların başına "flag of" sonuna ".svg" eklediğinizde ilgili dosyaya ulaşmanız lazım -umarım o dosyaların adları değişmemiştir. Rica etsem konuyla ilgilenebilir misiniz? Bir de bu listenin SL olması nedeniyle ayrı bir önemi var o şablon sorunun. İlgilenebilirseniz çok müteşekkir olurum. Sevgilerimle--Merube 89msj 20:38, 7 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba. Sorunla ilgilendim, sanırım şu an için aksayan bir yer yok. Ülke bayrağı şablonlarının eski sürümü (özellikle şablonun yoğun biçimde kullanıldığı maddelerde) aşırı kaynak tüketimine neden olduğundan yordam değişikliğine gidilmiş ve ender kullanılan bazı şablonların çalışmaması gibi sorunlar baş göstermişti. Adı geçen şablonların büyük bölümünü yeni sürüme geçişin hemen ardından elle kontrol etmiştim, ancak her zaman için gözden kaçan şeyler oluyor haliyle Özetlemek gerekirse, bundan böyle kullanacak olduğumuz şablonları var değillerse oluşturmamız gerekecek. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 21:16, 7 Ağustos 2010 (UTC)
Ellerinize sağlık, çok teşekkür ederim. 1991 tarihli ödüldeki bayrağı da düzeltebilir misiniz size zahmet? Bundan sonra bu şablonlardan da açmak gerekecek demek. Tekrar çok teşekkür ederim. --Merube 89msj 21:24, 7 Ağustos 2010 (UTC)
Tamamdır, ben yapabildim galiba :). Şablon:Güney Afrika (1928-1994) ülke bayrağı bir sorun yoktur umarım. Açıklamalar için de tekrar çok teşekkürler, çok faydalı oldu öğrendiğim. Bundan sonra bu tarz işlerin de nasıl yapılacağını da görmüş oldum sayenizde. Sevgilerimle--Merube 89msj 21:29, 7 Ağustos 2010 (UTC)

Evet, adlandırma konusunda doğru seçimi yapmışsınız. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, iyi vikiler. --Superyetkinileti 21:51, 7 Ağustos 2010 (UTC)

Şu sanatçıyı, kendi fotoğraf ve resim örneklerinin kendi biyografik maddesinde yer alması için bilgilendirerek yardımcı olmanız mümkün mü? İletişim: benserpil@gmail.com NOT: Yanıt beklemiyorum. 78.179.13.101 21:37, 8 Ağustos 2010 (UTC)

İyigeceler Süperyetkin. Kararname onaylandı mı? Türkiye Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanları listesini listesini güncelliyeceğim de?--Reality 23:13, 8 Ağustos 2010 (UTC)

İyi geceler. Kararname onaylanmış --Superyetkinileti 23:15, 8 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba. Nasılsın? Zazalar maddesinde Ybot’un çalışmasından önceki değişiklik taraflıydı o yüzden her iki değişikliği de geri aldım. Vaktin olduğunda bot’u bir daha kullanabilir misin? Kolay gelsin. Mimar77 21:59, 9 Ağustos 2010 (UTC)

Botu yeniden çalıştırdım. Haber verdiğiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 22:24, 9 Ağustos 2010 (UTC)

kıta felsefesi[kaynağı değiştir]

Bana mesaj atmadan ve geri almadan önce keşke en wikiye baksaydın. sildiğim yazı 2007'de eklenmiş ama yanlış çeviri yapılmış. Kıta felsefesi adı üstünde avrupa ana karasında yani İngilizce konuşmayan ülkelerde gelişmiştir. İngilizce konuşan ve İskandinav ülkelerinde gelişen felsefe Analitik felsefedir.--92.44.119.38 21:23, 10 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba. Sorun, o ifadenin maddeden çıkarılması değil, bu işlem yapılırken sayfanın diğer vikilere olan bağlantılarının (interwiki) da silinmesi. Umarım açıklayıcı olmuştur. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 21:27, 10 Ağustos 2010 (UTC)
Hee öyle de o zaman kardeş espiri yapma falan deyince onu mu anlamam mümkün değil normal olarak.--92.44.119.38 21:31, 10 Ağustos 2010 (UTC)

Çoklu dizi hizalaması[kaynağı değiştir]

Biyoenformatik konusunda aşina olduğunuzu yazmıştınız bir kere. Çoklu dizi hizalaması anlaşılır olmuş mu, göze batan bir sorun var mı, bir bakabilir misiniz acaba? --İnfoCan 21:24, 11 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba. Elinize sağlık, gözden kaçan ufak yazım hatalarını da düzeltirsek nitelikli bir bilimsel maddemiz daha olacak Anlaşılması güç olan yerler olsa da, genel okuyucu kitlesine hitap eden bir madde. Görüşmek üzere. --Superyetkinileti 22:28, 11 Ağustos 2010 (UTC)
Anlaşılması güç olan yerleri daha anlaşılabilir kılmak mümkünse bunu yapabilirseniz çok sevinirim. --İnfoCan 14:36, 12 Ağustos 2010 (UTC)

Burdaki açıklamanın bir kısımı nı kontrol ettim. İkinci kaynak ille cümle arasındaki uyuşmazlık var gibi. Ben şimdi çıkmak zorundayım. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 01:49, 20 Ağustos 2010 (UTC)

P.S. Ancak kullacının bütün değişikliklerinin uygun olduğu söylenemez. Bye. Takabeg ileti 01:51, 20 Ağustos 2010 (UTC)

Merhabalar. Yabancı maddesini İngilizceden Türkçeye çevirdim. Eklemeler yaptım. Amacım SM yapmak. Şimdi açılması gereken kırmızılar var. Burada kırmızıları listeledim. Bana en azından asgari ölçüde yardımda bulunabilir misiniz?--Gökçє Yörük mesaj 18:06, 22 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba. Elinize sağlık, madde üzerindeki çalışmayı bir süredir izliyordum zaten. Önümüzdeki günlerde birkaç madde açmaya çalışırım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:11, 22 Ağustos 2010 (UTC)

Teşekkür ederim, esenlikler dilerim, saygılar...--Gökçє Yörük mesaj 18:13, 22 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba Superyetkin, ybot'un sizin tarafınızdan işletildiğini gördüm. Birkaç sorum olacak müsadenizle. Gördüğüm kadarıyla PHP Wikibot scriptini kullanmışsınız. Wikibot dahil birkaç bot scripti denedim fakat bazı hatalar aldım. Örneğin Wikibot'ta unserialize() hatası.. siz bu hatalarla karşılaştınız mı? Scriptte bazı hatalar mı var yoksa benden mi kaynaklanıyor anlayamadım. Bilgilendirirseniz sevinirim. Kolay gelsin. Kumul 19:28, 24 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba. Wikibot betiğini kullanmaya başladığımda ben de bazı sorunlarla karşılaşmış ve kaynak kodunda bazı değişiklikler yapmıştım. İsterseniz kullanmakta olduğum sürümü size gönderebilirim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:34, 24 Ağustos 2010 (UTC)
Tekrar merhaba, evet scripti bende biraz yamaladım fakat hala sorunlu. Eğer betiğinizde bir sorun yoksa göndermeniz benim için çok iyi olur. Teşekkürler. Kumul 19:37, 24 Ağustos 2010 (UTC)
Kodu buraya kopyaladım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:47, 24 Ağustos 2010 (UTC)

Teşekkürler tekrar. Kumul 19:49, 24 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba, Şablon:Üniversite bilgi kutusunda bir süre önce yapılan değişikler ve/veya değişiklikleriniz ile ilgili görüşlerinizi Şablon tartışma:Üniversite bilgi kutusunda paylaşabilirsiniz. Maddenin tam koruma altında ve koruma 30 Ağustos tarihinde bitecek...İyi çalışmalar...Vikiçizer 20:02, 27 Ağustos 2010 (UTC)

Ermeni makalesi[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/wiki/Tart%C4%B1%C5%9Fma:Ermeni_K%C4%B1r%C4%B1m%C4%B1#.C4.B0sim_de.C4.9Fi.C5.9Fikli.C4.9Fi_talebi Şu tartışma başlığına bakıp yaptığım değişikliğin hangi tarafsızlık ilkesini ihlal ettiğini bana söyleyebilir misiniz? Bu başlığı bu şekilde tutmanın mantığı nedir? Bu imzasız yazı Tmhm (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 27 Ağustos 2010

Kutlarım. Umarım etkin hizmetli sıkıntımızı bir nebze olsun hafifletebilirsiniz. Verimli çalışmalar dilerim, teşekkürler. --Superyetkinileti 15:31, 28 Ağustos 2010 (UTC)

Desteğiniz ve temennileriniz için çok teşekkür ederim. Umarım çok daha verimli katkılara hep birlikte imza atacağız. Hürmetler.--[ahzaryamed]₪.ileti 16:03, 28 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba. Şablon:Cite album-notes çalışmıyor. Nedeni ve nasıl düzeltilebileceği hakkında fikriniz var mı acaba? --yabancım 15:12, 30 Ağustos 2010 (UTC)

Madlax maddesinde çalışıyor. Ne var ki, parametreleri tümüyle İngilizce. --Superyetkinileti 15:18, 30 Ağustos 2010 (UTC)
Teşekkürler. Bana soran kullanıcıya ileteceğim. --yabancım 15:22, 30 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba. Acaba kulüp tarafından medyanın kullanması için indirilmeye açılan medya kit Vikipedi'de telif sorunlarına neden olur mu? Kulüp tarafından indirilmeye açıldığından dolayı yüklemeyi düşünüyordum bir bilene sorayım dedim.~ cobija 18:04, 31 Ağustos 2010 (UTC)

Merhaba. Hangi kulüpten söz ettiğinizi açıklayabilir misiniz? Yüklemeye çalıştığınız bir resim mi? --Superyetkinileti 18:08, 31 Ağustos 2010 (UTC)
Galatasaray'ın şu sayfada indirmeye açtığı resimler.~ cobija 18:10, 31 Ağustos 2010 (UTC)
Fotoğrafların özgür lisanslı olduklarına ilişkin bir ifade bulamadıkça bu tür içeriği Vikipedi'ye aktaramayız. Daha ayrıntılı bilgi için VP:OTRS sayfasını inceleyebilirsiniz. --Superyetkinileti 18:16, 31 Ağustos 2010 (UTC)

Peki. Teşekkürler yardımın için.~ cobija 18:18, 31 Ağustos 2010 (UTC)