Kullanıcı mesaj:Superyetkin/2017-1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lost (1. sezon)[kaynağı değiştir]

Maddeye el atabilir misiniz? kullanıcı engellenmiş ama bu sayfaya nasıl böyle bir düzenleme yapabilmiş çözemedim. Sayfa geçmişinde de değişiklik yok. Sayfa kaynağına girince de bu yazılar görünmüyor. Yardım edebilir misiniz? ~ HastaLaVi2 (mesaj) 16:33, 3 Ocak 2017 (UTC)

Kuyruk teorisi[kaynağı değiştir]

İyi akşamlar. Kuyruk teorisi konusuna ekleme yaptım. İngilizce sayfasında çeviri şeklinde. Şu anda onay bekliyor şeklinde bekliyor. Kontrol edebili misiniz? Bu imzasız yazı MuratDemirsen (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 3 Ocak 2017

Selamlar, yine şablon sorunu yardım lütfen. Acıklı, Çarşamba ve Alaçat, Seydikemer maddelerinin ikisinde de yerelnet bağlantısı olmasına rağmen bilgi kutusunda birinin internet sitesi çıkıyor birinin çıkmıyor. Farkı bir türlü bulamadım. şu kategorinin bu kadar dolu görünmesinin sebebi bu. Normalde oradaki çoğu madde yerelnet id içeriyor.--Teacher0691 (mesaj) 20:57, 3 Ocak 2017 (UTC)

Vikiveri ögesinde Yerelnet ID bulunan maddelerin ulam üyesi olarak görünmesini engellemek için adres satırının sonuna ?action=purge eklemek ve sayfayı yeniden yüklemek gerekmekte. Yerelnet ID'sine sahip olmayan köy ve mahalle maddeleri için ise Vikiveri'ye bilgi ekleme konulu ayrı bir çalışma yapacağım. Dikkatiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 16:38, 4 Ocak 2017 (UTC)
Sorunun vikiveriden kaynaklandığını bulmuştum ben de gün içinde. Tek tek eklemek gerçekten zor olacak. Umarım kısa bir yol bulursunuz. İlgi için teşekkürler.--Teacher0691 (mesaj) 19:56, 4 Ocak 2017 (UTC)
Teşekkürler bot eklemeleri için.--Teacher0691 (mesaj) 22:04, 7 Ocak 2017 (UTC)

Aleyna Irmak[kaynağı değiştir]

Kurmus oldugum aleyna ırmak adlı sayfamı kayda değer kişi olarak görüp silmiş bulunuyorsunuz .Hangi kaynaklardan bakıpta bu kanıya vardığınızı merak ediyorum açıkcası fazla araştırılmadan sadece işlem yapmış olarak gözükeyim gibisinden bir olayı seziyorum, lütfen daha dikkatli daha geniş açıdan araştırılarak işlem yapılmasını istiyor teşekkürlerimi sunuyorum. Bu imzasız yazı Aleyna ırmak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 4 Ocak 2017

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:41, 4 Ocak 2017 (UTC)

Sayın Superyetkin merhaba! Eşim @ÇOD henüz üye oldu ve yönlendirmelerimle vandalizm mücadelesi vermekte. Lakin son denediği üç geri alma süzgeçte takılıyor ve "4-Ağır Vandalizm" uyarısı veriyor. Bir yöneticiyle görüşün ibaresi sonrasında size mesaj atmayı denedi lakin başarılı olamadı. Rica etsem bir baksanız? chansey Mesaj 18:48, 4 Ocak 2017 (UTC)

Kemalpaşa'nın eski beldeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba, Tartışma:Kemalpaşa, İzmir sayfasında size mesaj yazmıştım, adınızı ekleyince size bildirim gidiyor muydu emin değilim, ama her halükârda burada da hatırlatmış olayım. İlgilenebilirseniz memnun olurum.--Cfsenel (mesaj) 10:34, 5 Ocak 2017 (UTC)

Site erişime açılmış sanırım. VPN kullanmadan girebildim . YBot ile yaptığınız arşivleme işlemleri ne durumda bilmiyorum. Çalışmaya devam edilebilir belki. --Selahattin ilhan (mesaj) 17:15, 5 Ocak 2017 (UTC)

Kişisel saldırı şikayeti[kaynağı değiştir]

Görevinize atıfta bulunularak Hizmetli duyuru panosunda bir görüş bildirmeniz ve uzun zamandır var olan şikayet konusunun kapanması konusunda görüşlerinizi bildirmeniz beklenmekte. Uzun süredir var olan ve hepimizi meşgul eden bu konu sizin de yardımınızla artık sonuçlandırılmalıdır. --Ahmet Turhan (mesaj) 20:56, 5 Ocak 2017 (UTC)

kişi bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Kişi bilgi kutusuna modül kullanarak müzik sanatçısı şablonunu modifiye ettiğimde İngilizce versiyonundaki musical career kısmı bizde yazmıyor. Denedim ama halledemedim nasıl yapılır? -MHIRM. 03:15, 6 Ocak 2017 (UTC)

Yapıldı. --Superyetkinileti 17:33, 6 Ocak 2017 (UTC)
Teşekkürler yardım için. Elinize sağlık, kolay gelsin. --Deniz (mesaj) 20:48, 6 Ocak 2017 (UTC)

Selamlar. İş Birliği Projesi'nde "MEVCUTHAFTA" parametresi kullandığımızda, 2017'nin ilk haftasını geçen hafta, yani 1 Ocak'ın denk geldiği pazar günü olarak aldığından her pazar günü otomatik olarak bir sonraki hafta olarak düşünüyor ve bir sonraki haftanın projesini koyuyor. Şu durumda 1. hafta projesi yerine 2. hafta projesini koyuyor yani. Bunun bir çözümü var mıdır?--RapsarEfendim? 10:57, 8 Ocak 2017 (UTC)

Basit 'çözümü', 2017 için 1 çıkartmak olur. Daha iyi bir çözümü, birkaç gün sonrasının haftasını hesaplayıp bir çıkartmak olur. {{#expr:{{#time: W|@{{#expr: {{#time: U}} + 3600*24*6}}}}-1}} --Deniz (mesaj) 18:23, 8 Ocak 2017 (UTC)

Bot oluşturma hakkında[kaynağı değiştir]

Selam, ben azwikide kullanılacak "<referances/>" kelimesini "{{İstinad siyahısı}}" ile değiştirmek için bir bot tasarlamak istiyorum fakat bunun hakkında pek bir bilgim yok nasıl yapacağım hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?--By erdo can • msj 16:58, 9 Ocak 2017 (UTC)

Bu tür "bul-değiştir" işlemleri AWB kullanılarak yapılabilmekte. Botu kullanan @Sadrettin ve @Vikiçizer yardımcı olacaktır. --Superyetkinileti 17:04, 9 Ocak 2017 (UTC)

109.236.81.133[kaynağı değiştir]

Yoğun Vandalizm. Yetiş hocam. --SiLveRLeaD mesaj 17:47, 9 Ocak 2017 (UTC)

Selamlar. Günün seçkin resmi arşivlerinde şunun gibi değişiklikler yaparak, bu şablonları kullanılmayan şablonlar kategorisinden kurtarabiliriz sanıyorum ki. Bir problem yaratmıyorsa -ki ben göremedim- bu tip değişiklikleri bot ile tüm arşivde yapman mümkün müdür?--RapsarEfendim? 12:13, 10 Ocak 2017 (UTC)

2017 Wikimania Konferansı[kaynağı değiştir]

Merhabalar sayın @Superyetkin,

Vikipedi'nin üst tarafında reklamı yapılan 2017 Wikimania Konferansı tam olarak nedir acaba? Bir bilginiz var mı? Burs başvurusu falan yazıyor başlıkta ama hiçbir şey anlamadım. Burakolik (mesaj) 18:00, 12 Ocak 2017 (UTC)

Viki projelerini geliştirmek amacıyla her yıl düzenlenen etkinlikler Wikimania olarak bilinmekte. Burs başvuruları ise katılımcıların ulaşım ve konaklama giderlerini karşılamak için alınıyor. --Superyetkinileti 18:08, 12 Ocak 2017 (UTC)
Anladım çok teşekkür ederim bilgi için. Aklıma takılan birkaç soru daha var. Peki aranan şartlar nedir, burs başvurusu yaptıktan sonra sadece pasaportumuzun olması mı yeterli gitmek için? Başvurmamı önerir misiniz? :) Burakolik (mesaj) 18:29, 12 Ocak 2017 (UTC)
Bu konuda deneyim sahibi @Rapsar ve @Sakhalinio yardımcı olacaktır. --Superyetkinileti 18:31, 12 Ocak 2017 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Sizin olmadığınız bir Vikipedi düşünülemez herhalde, sürekli katkıda bulunuyorsunuz. Ellerinize sağlık. :) Burakolik (mesaj) 16:51, 22 Ocak 2017 (UTC)

Farklı dillerde madde görünümü[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Size bir konuda danışma ihtiyacı hissettim. Geçen gün Geleneğin icadı maddesini İngilizce'den çevirdim. şimdi baktığımda ne Türkçe sayfada İngilizce ve diğer dillerdeki karşılıkları mevcut ne de İngilizce sayfada Türkçe sayfa görünüyor. Ne yapmak lazım ki görünsün bilemedim. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. İyi günler. Kolay gelsin.--Narsilien (mesaj) 16:20, 25 Ocak 2017 (UTC)

Farklı viki sürümlerindeki maddeleri ilişkilendirmek için ilgili dil bağlantılarını Vikiveri'ye eklemek gerek. İşlemin nasıl yapılacağı şurada açıklanmakta. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:26, 25 Ocak 2017 (UTC)
Çok teşekkürler. Verdiğiniz bilgi çok işime yaradı. Kolay gelsin. İyi akşamlar.--Narsilien (mesaj) 16:39, 25 Ocak 2017 (UTC)

referandum bk[kaynağı değiştir]

Merhaba bu sayfada kullanılan referandum bilgi kutusunu bize aktardım olduğu gibi ancak çalışmamakta. Bir bakabilir misin zamanın varsa? İyi vikiler. -MHIRM. 23:37, 25 Ocak 2017 (UTC)

Kerim ATALAY[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Çorlu/TEKİRDAĞ AK Parti İlçe Başkanı İçin Bir Sayfa Oluşturmuştum. Ancak tarafınızca silinmiş.

Eksik olan bilgi nedir? Doğru bir şekilde sayfayı oluşturmamız için ne gereklidir. Lütfen erenguvn@gmail.com yada info@kerimatalay.com.tr üzerinden iletişime geçebilir misiniz.

Bu Sayfayı İnceledimAncak Kerim ATALAY'ın siyasi bir geçmişi bulunmak ve halen aktif olarak çalışmakta AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Yönetim kurulu üyeliği ve İlçe Başkan Yardımcılığı Gibi mevkilerde bulundu şimdi ise Çorlu Belediye Başkan Adayı Kendisi

Yerel Basında Kerim ATALAY;

Bir çok yerel basında haberleri mevcuttur. Lütfen ne yapmamız gerekiyorsa ne eksik bilgi varsa iletin sayfaya ekliyelim teşekkürler.

İyi Çalışmalar Bu imzasız yazı Erenguvn (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 26 Ocak 2017

İçeriği güvenilir kaynaklarla oluşturmanız durumunda herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:34, 26 Ocak 2017 (UTC)

Türkçe Vikipedi'de görüntülenemeyen dosyalar[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. Size de söyleyeyim. Problem ne olabilir? --esc2003 (mesaj) 17:17, 28 Ocak 2017 (UTC)

Arşiv bağlantısı kopyası[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Size bu mesajı sizin ileti sayfanızın arşiv bağlantısını kopya edip kendi sayfama uyarlayarak eklediğimi belirtmek için yazıyorum. Emeğinize saygı amacıyla. Ve ne tesadüf ki 1000. değişikliğimi yapmak da bu kopyaya, yani benim mesaj sayfama ilk mesajı bırakan kişinin sayfasına nasip oldu. İyi akşamlar. Kolay gelsin. Bu imzasız yazı Narsilien (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 29 Ocak 2017

Merhabalar sayın @Superyetkin, YBot zaten arşiv linki bulunan kaynaklara tekrar arşiv eklemiş. Farkettiniz mi? arşivURL= olarak ekli olan kaynaklara arşivurl= olarak tekrar ekleme yapıyor. İzleme listemdeki maddelerde rastladım, bilgilendirmek istedim. Burakolik (mesaj) 16:46, 4 Şubat 2017 (UTC)

Kullanıcı sayfası silme[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin,

Kullanıcı sayfamın mesaj sayfamla birlikte silinmesini istiyorum. Hesabıma 6 senedir girmedim ve daha fazla kullanmayı düşünmüyorum, HS:G6 gerekçesiyle başka kullanıcı sayfalarını sildiğini gördüm. Eğer yapabilirsen çok iyi olur. İyi çalışmalar. --The Black Rain 09:25, 8 Şubat 2017 (UTC)

Şablon güncellemeleri[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Umarım iyisindir.

İlçe maddelerindeki nüdus şablonlarını güncellemek istiyorum. Geçen seneki gibi verileri içeren sayfayı Vikipedi'ye eklesim, şablonlara dağıtımını yapabilir misin?

İyi vikiler. Sağlıcakla. Sadrettin 06:03, 9 Şubat 2017 (UTC)

Teşekkürler, iyiyim. Umarım sizin için de işler yolundadır. 2016 yılı nüfus verilerine ilişkin güncelleme işlemini birkaç gün içinde yapabilirim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:24, 9 Şubat 2017 (UTC)
Verileri şu şablondaki gibi şu şablona eklemeyeyim mi? Veriler hazır mı sende? Birkaç gün içinde yaparım deyince emin olamadım. --Sadrettin 15:37, 10 Şubat 2017 (UTC)
Evet, verileri sizden bekliyor olacağım --Superyetkinileti 16:36, 10 Şubat 2017 (UTC)

Tamamdır. Şablon:Türkiye ilçe nüfus/2016 :) --Sadrettin 06:50, 7 Mart 2017 (UTC)

İşlem tamam. --Superyetkinileti 20:25, 7 Mart 2017 (UTC)
Sonsuz teşekkürler. Eline sağlık. {{Türkiye'nin ilçeleri}}. Bu sayfalardaki tablolara ekleme yapabilir misin? --Sadrettin 07:15, 8 Mart 2017 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
"Kaza Gecesi" kategori eklemeleri çok isabetli olmuş. Teşekkürler. Frock~trwiki (mesaj) 18:19, 10 Şubat 2017 (UTC)

Merhabalar Sayın Superyetkin, bir sorum var, bu sayfayı (Zehra Hoseyni) neden silmişsiniz?

Teşekkürler, Kolay gelsin! Shobair2012 (mesaj) 18:34, 11 Şubat 2017 (UTC)

Vikipedi'de makine çevirisine izin verilmemekte. Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:01, 11 Şubat 2017 (UTC)

Adem20'nin eksik kategorili maddeleri[kaynağı değiştir]

Selamlar. Adem20'nin binlerce maddesini taramayı yeni bitirip eksik kategorili maddelerinden henüz kimsenin dokunmadıklarını şu listede topladım. Bu sayede daha rahat erişebileceğini düşündüm. Eğer yardımın olmasa Adem20 ile yalnız baş edemezdim. Şimdi halen Mutlutopuz'un eksik kategorili&bilgi şablonlu maddeleriyle cebelleşiyorum. Kolaylıklar dilerim...--Śαвяí¢αи76ileti 17:24, 13 Şubat 2017 (UTC)

Şu gereksiz olayla ilgilenmenizi rica ediyorum. Mesaj attım ama dönüş yok. İyi çalışmalar.--Kingbjelica (mesaj) 19:05, 14 Şubat 2017 (UTC)

Bu ilgisizliği anlayamıyorum. Değişiklik özeti ve mesaj sayfasında belirttiğim şeyleri anlayamayan, anlamak istemeyen veya anlayacak tecrübeye sahip olmayan kullanıcılarla değişiklik savaşına girip, yazılacak maddelere heves kalmaması ne kadar doğru. son durum bu ve ilgisiz kalmanızın da etkisi var. Cevap verip başka bir hizmetliye de bırakabilirsiniz. Sanırım bundan tek şikayetçi ben değilim. Bunun önemli bir konu olduğunu düşünüyorum.--Kingbjelica (mesaj) 19:44, 14 Şubat 2017 (UTC)

Şablon:.NET Framework sürüm geçmişi hakkında[kaynağı değiştir]

Selamlar,

.NET Framework için hazırladığım "NET Framework sürüm geçmişi" şablonunu sayfayla birleştirmişsiniz. Ben bu şablonu .NET Framework ile alakalı hazırlamayı planladığım diğer sayfalarda da kullanmak istiyordum. Yanlış birşey mi yaptım acaba?

Teşekkürler.

--Blind-Striker (mesaj) 00:45, 16 Şubat 2017 (UTC)

Sürüm geçmişine ilişkin ayrıntıların şunun gibi bir sayfada toplanması yerinde olacaktır. İyi çalışmalar. Superyetkinileti 19:52, 19 Şubat 2017 (UTC)
Evet aslında ben de tam olarak öyle bir sayfa oluşturacağım için tabloyu şablon haline getirmiştim. Dikkat ettiyseniz en.wiki'de de aynı şablon iki sayfada da kullanılmış. Sayfaya başlayacağım zaman tabloyu yeniden şablon haline getirmemde sakınca yoktur umarım. Teşekkür ederim bilgilendirme için. İyi Çalışmalar --Blind-Striker (mesaj) 00:27, 20 Şubat 2017 (UTC)
Kategorisi eksik olan maddeler için varını yoğunu ortaya koyan ve çalışkanlığıyla harikalar yaratan Superyetkin, bu kırmızı beyaz Vikimadalya'yı fazlasıyla haketti bence... Tebrikler!!! --Śαвяí¢αи76ileti 08:27, 18 Şubat 2017 (UTC)

Kilikya Barış Antlaşması silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kilikya Barış Antlaşması) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kilikya Barış Antlaşması sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Cobija (mesaj) 18:42, 21 Şubat 2017 (UTC)

Kişi bilgi kutusu şablonu: imza parametresi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Uzun zamandan beri üzerinde değişiklikler yapılan bir şablon olduğundan imza parametresi de arada kaynamış sanırsam. İmza dosyaları gözükmüyor. Düzeltilmesi gerekmekte. Sebastian James -Rettelo- (mesaj) 19:16, 24 Şubat 2017 (UTC)

çoklu sorun[kaynağı değiştir]

Bot ile yapılan değişikliklerde bazı hatalar mevcut:

Özel:Diff/18226465
Özel:Diff/18226457

--Selahattin ilhan (mesaj) 20:07, 24 Şubat 2017 (UTC)

Aşırı kategorilendirme[kaynağı değiştir]

Selam. Kalabalık olmayan kategorilerde alt kategorilendirme yoluna gidilmesi yanlış ve aşırı kategorilendirmeye sebep oluyor. Bu nedenle -şu an geri almış olduğunuz- sil etiketlerini eklemiştim. --esc2003 (mesaj) 20:08, 24 Şubat 2017 (UTC)

Farklı viki sürümleri incelendiğinde, ilgili ulamların gelişme potansiyeline sahip olduğu görülüyor. Eksiklerimizi kısa zamanda gidermek dileğiyle --Superyetkinileti 20:14, 24 Şubat 2017 (UTC)

Google Translate[kaynağı değiştir]

Merhaba Yetkin,

Döndüğümden bu yana haberleşemedik. Projeden ayrılan birçok deneyimli kullanıcıya üzülürken, senin arı gibi katkı yapmayı sürdürdüğünü gördüğüme çok sevindim. Umarım iyisindir, keyifler yerindedir.

Son günlerde birkaç Google Translate vakasıyla ilgili işlem yaptığını gördüm. O yüzden denk geldiğim ilginç bir vakayla ilgili senden yardım rica edeyim dedim.

Özel:Katkılar/Ssoussou sayfasından görebileceğin üzere, Türkçe bilmediğini zannettiğim kullanıcı aynı soyada sahip iki kişinin maddesini oluşturmuş. Makine çevirisi olduğu açık, ancak maddeyi iyileştirmek için büyük bir çaba harcıyor. Türkçe bilmediği için olsa gerek, pek başarılı görünmüyor şimdilik bu çabasında. Küresel katkılarına bakıldığında da bu çalışmaları tüm vikilerde sürdürdüğü ve iki projeden de süresiz engel aldığı görülüyor.

Bu ilginç durumu uygun olduğun bir zamanda değerlendirebilirsen çok sevinirim.

Sevgiler

Vito Genovese 20:35, 24 Şubat 2017 (UTC)

Teşekkürler, iyiyim. Umarım sizin için de işler yolundadır.
Robot çeviri yapan bu tür kullanıcıların, Türkçe bilmediği için ulam ad alanına yoğunlaşan ve vikiye çok değerli katkılar yapmış olan Dünya vatandaşı'na öykünmelerini sağlayabiliriz diye düşünüyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 20:47, 24 Şubat 2017 (UTC)

Steve Hewlett maddesi yardım[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Steve_Hewlett - Maddeye diğer dil bağlantılarını yanlış oldu English Wikipediada iki kişi varmış gazeteci olanla değiştirebilirmisiniz...--Kostantinopulos... (mesaj) 08:21, 25 Şubat 2017 (UTC)

Öncelikle merhaba. Sizce ~bu IP adresinin yaptıkları (örnek) değişiklikler doğru mu? Ben ne desem bilemedim. Ayrıca benim bildiğim bu denli çok maddede aynı değişikliği yapmak için (kategori silme vs) topluluğa sormak gerekir --TmѰ e12 19:55, 25 Şubat 2017 (UTC)

Merhaba Superyetkin! Bu anonimle bir ilgilenebilirmisiniz? Kolay gelsin! chansey Mesaj 12:47, 26 Şubat 2017 (UTC)

Tartışmayı Bitirir Misin[kaynağı değiştir]

Merhaba, rica etsem bu tartışmayı bitirebilir misin? Çünkü böyle devam eder ise tartışma çok uzayacak gibi görünüyor. Teşekkürler :) --TmѰ e12 19:55, 26 Şubat 2017 (UTC)

Türkiye Girişimcilik Vakfı[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, Türkiye Girişimcilik Vakfı ile ilgili bir madde ekliyorum ama durmadan siliniyor. Bu vakıf girişimcilik alanında çalışan, gençleri hedefleyen ve kar amacı gütmeyen bir vakıf. Kendileriyle ilgili ulusal basında çıkmış birçok habere ulaşabilirsiniz. Silinmemesini sağlamak için ne yapmamız gerekiyor? Çok teşekkürler. Umutersoy (mesaj) 21:24, 27 Şubat 2017 (UTC)

İçeriği güvenilir kaynaklarla oluşturmanız durumunda herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:53, 28 Şubat 2017 (UTC)

Kurtlar Vadisi karakterleri listesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, madde artık çok uzadığı ve kasmaya sebep olduğu için maddeyi Kurtlar Vadisi karakterleri listesi ve Yan Kurtlar Vadisi karakterleri listesi diye ikiye bölmek gibi bir çözüm düşünüyorum. Aynı Buffy the Vampire Slayer karakterleri listesi ve Yan Buffy the Vampire Slayer karakterleri listesi gibi. Ama bu işlem yapılması uygun mudur ve de uygunsa direk yeni madde açılıp içerikler mi kopyalanacak? Yardımcı olursanız sevinirim. ~ HastaLaVi2 (mesaj) 11:05, 3 Mart 2017 (UTC)

Evet, hangi karakterlerin ikincil öneme sahip olduğu belirlenebiliyorsa sayfayı ikiye ayırmak uygun olacaktır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:58, 3 Mart 2017 (UTC)

Merhaba, Farsça sözcükler ile Farsça sayfasını şablona istinaden birleştirdim. Hangi gerekçe ile geri aldınız? --Nushirevan11 ☾★ 19:24, 3 Mart 2017 (UTC)

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:34, 3 Mart 2017 (UTC)

Bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Selamlar Superyetkin. Şablon:Sanatçı bilgi kutusundaki ödül parametresi Niki de Saint Phalle örneğinde görüntülenmiyor. Bir bakabilirsen sevinirim. İyi günler.--Sayginerv-posta 14:22, 4 Mart 2017 (UTC)

Mehmet Salih San sayfasının silinmesi hakkında[kaynağı değiştir]

selamlar,

Ben Wikipedi'de yeniyim yazışmalar bu şekilde yapılıyor anladığım kadarıyla. Mehmet Salih San sayfası ile ilgili silme yapılmış, Superyetkin tarafından bilgisi var.

Eklenen sayfalarla ilgili ya da sayfanın durumu ile ilgili hiç mail gelmiyor. Bizim sürekli takipte olmamız mı gerekiyor?

birde "G9. Telif hakkı ihlali oluşturan sayfalar silinebilir." denmiş http://www.mehmetsalihsan.com/_media/1/428.pdf bu url'de bulunan pdf'nin telif hakkı zaten varislerinde ve sitenin sahibi de kendileri. Telif hakkının ihlalinin nasıl gerçekleştiğine dair bilgi alabilir miyim? Bu imzasız yazı Erdemneo (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14 Mart 2017

Telif hakkı ihlaline ilişkin ayrıntılı bilgi için şu sayfa incelenebilir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:57, 14 Mart 2017 (UTC)

Mustafa Cambaz[kaynağı değiştir]

Merhaba, bu başlığı telif hakkı ihlali nedeni ile sildiğinizi gördüm. Başlığın silinmemesi için başlığa çalışma şablonu koymuş, telif hakkı ihlali olan kısmın neresi olduğu ve bunun giderilmesi için HS etiketi koyan kullanıcıya mesaj atmıştım. Maalesef, bunlar, maddenin silinmesinin önüne geçmemiş.

Görülen o ki, maddedeki

[... Telif haklarını ihlal eden bölüm çıkarıldı ...]

kısmının telif hakkı ihlaline neden olduğu görüşü belirtilmiş. Maddenin silineceğini tahmin ettiğim için maddeyi yedeklemiştim. Maddeyi en son yedeklediğim hali ile yeniden açıyorum. Telif hakkı ihlali olduğu iddia edilen kısmı kaldırıyorum. thecatcherintheryemesaj 17:47, 14 Mart 2017 (UTC)

Selam. Ben Azerice Vikipedide hizmetliyim. Bizim en büyük sorunlarımızdan biri IP-lerden gelen değişiklikler. Bunların neredeyse 100-de 90-99-u vandalizm ve buna benzer değişiklikler. Biz aynı türkçe vikipedideki gibi IP-lerden gelen değişikliklerin hizmetli ve ya yetkisi olan diğer kayıtlı kullancılar tarafından onaylandıkdan sonra okuyuculara görünmesini istiyoruz. Bununla alakadar 2 tane tartışma ve oylama yapmış ve ortak bir fikre de gelmiş bulunmaktayız. Lakin şimdi neyi nasıl yapacağımızı bilmiyoruz. Siz bir hizmetli gibi bize yardım ede bilir misiniz?--samral mesaj 06:45, 15 Mart 2017 (UTC)

Topluluk görüşünü yansıtan sayfaya ait bağlantıyı Phabricator'da paylaşarak FlaggedRevs eklentisinin etkinleştirilmesini sağlayabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:54, 15 Mart 2017 (UTC)
Öneclikle cevap verdiyiniz için teşekkür ederim. Lakin ne dediyinizi ve neyi nasıl yapa bileceğimi tam olarak anlamadım. En son topluluk kararı şudur. Rica etsem bunu bizim için siz yapa bilir misiniz?--samral mesaj 08:17, 16 Mart 2017 (UTC)
Yapıldı. --Superyetkinileti 17:12, 16 Mart 2017 (UTC)

Çok teşekkür ederim.--samral mesaj 05:58, 17 Mart 2017 (UTC)

Eklentinin kurulabilmesi için şuradaki ifadelerin çevrilmesi gerekmekte. Bilginize. --Superyetkinileti 16:11, 20 Mart 2017 (UTC)

Hatalı adlandırma[kaynağı değiştir]

Merhabalar, seriyi Hızlı ve Öfkeli diye adlandırmak yanlış. Doğrusu ilk filmi Hızlı ve Öfkeli olarak adlandırmaktır. Çünkü ilk film Hızlı ve Öfkeli adıyla gösterime girdi. Ancak Hızlı ve Öfkeli (seri) diye bir film yok. Bence ilk filmi o şekilde adlandırmak daha doğru olur. Turgut46 17:40, 16 Mart 2017 (UTC)

Film serilerini yalın adla barındıran başka viki sürümleri de var. Bu uygulamanın film adlarında belirli bir standart yakalama adına verimli olduğunu düşünüyorum. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:47, 16 Mart 2017 (UTC)

Kullanıcı:Erdal Hanedar[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Erdal Hanedar, şu kullanıcının sayfasıyla ilgilenir misiniz? ~ HastaLaVi2 (mesaj) 07:52, 18 Mart 2017 (UTC)

Özelden ulaşma[kaynağı değiştir]

Superyetkin merhabalar, önemli bir konu üzerine özelden size ulaşabilmem mümkün müdür? Saygılarımla - Antmqr mesaj at 17:56, 18 Mart 2017 (UTC)

"Kullanıcıya e-posta gönder" seçeneğini kullanabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:09, 18 Mart 2017 (UTC)

Telif ihlali yapan beyaz liste[kaynağı değiştir]

Merhabalar, Kullanıcı:Monsters60, Iron Fist (dizi) maddesinde telifli metin kullanmış, ayrıca Minyonlar (film, 2015) maddesinde de. hızlı sil etiketlerini çıkarmış. İnceleme yapmanızı rica ediyorum. Saygılarımla... --Cenk (mesaj) 18:45, 19 Mart 2017 (UTC)

Merhaba, Superyetkin. Çok oluyorum ama, Ybot'un şu gibi değişiklikler yapması normal mi? ~ HastaLaVi2 (mesaj) 18:12, 20 Mart 2017 (UTC)

Rica ederim Dolaşım şablonlarında genel bir düzenleme yapmak gerekmekte. İlgili değişiklik, yönlendirme bağlantılarının hedef sayfaya dönüştürülmesine ilişkin başlattığım çaluşmanın ürünü. Tümünü hallettikten sonra elle düzeltmemiz gerekenlere odaklanacağım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:19, 20 Mart 2017 (UTC)

Ana Sayfadaki önbellek sorunu[kaynağı değiştir]

Merhaba Yetkin,

Sanırım sorunumuz devam ediyor. Az önce ana sayfadayken oturum kapattım. Oturum kapatmadan önce şu sayfaları görüyordum:

Oturum kapattıktan sonra ise şu sayfaları görmeye başladım:

Önbelleğimi defalarca temizledim, birkaç kez oturum açıp kapadım, tarayıcı değiştirdim filan, ancak durum değişmedi. 4 gün geriden geliyoruz özetle. Geçtiğimiz günlerde bu sorunun çözümü için bir müdahalede bulunmuş olduğun için sana haber edeyim dedim.

Vito Genovese 07:31, 22 Mart 2017 (UTC)

Hibrit yakıtlı roket sayfasındaki bekleyenler değişiklikler konusunda yardım talebi[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, bir süredir çevirmekte olduğum Hibrit yakıtlı roket sayfasındaki en son değişiklikleri benim yapmama rağmen, bu değişiklikler inceleme ve onay bekliyor görünüyor. Normalde beyaz listede olduğum için benden önce bekleyen bir değişiklik olmadığı sürece yaptığım değişiklikler doğrudan sayfaya yansıyordu. Bu konuda yardımınızı rica ederiyorum. İyi günler dilerim. --guyver 14:30, 24 Mart 2017 (UTC)

Yardımınız için çok teşekkür ederim Superyetkin. İyi günler. --guyver 23:54, 25 Mart 2017 (UTC)

Silinme sebebi?[kaynağı değiştir]

Selam,

Ben Volkan, Volsoft Yazılım kurucu ortağıyım.

Mühendislerimize şirketimiz için bir Wikipedi sayfası oluşturma talimatı verdik. Ancak aldığımız yanıt sayfamızın tanınmışlık kriterlerini karşılamadığı yönünde oldu. Bu konu hakkında lütfen bir açıklama yapar mısınız. Aşağıdaki linkte Türk yazılım şirketleri var, buradaki hiç bir şirket bizim ölçeğimizde işler yapmamakta ve tanınmamaktadır. VOLSOFT gibi teknoloji ihraç eden bir şirketin bu şekilde bir değerlendirmeye maruz kalması üzücü bir durum.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:T%C3%BCrk_yaz%C4%B1l%C4%B1m_%C5%9Firketleri

Şirketimizi ve ürünlerini haber yapan bir kaç kaynak aşağıdadır;

Eğer bu kaynaklar yeterli değil ise lütfen diğer sayfaları da siliniz. Bu imzasız yazı Volkanalkilic (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 25 Mart 2017

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:57, 25 Mart 2017 (UTC)
Sayfamızda referans gösterdiğiniz kaynaktaki kuralları ihlal eden hiç bir konu yoktu.
Ayrıca bana lütfen bu sayfanın neden var olduğunu açıklar mısınız:
Volkanalkilic (mesaj) 17:10, 25 Mart 2017 (UTC)

Hesabımın silinmesi[kaynağı değiştir]

Selam,

Kullanıcı sayfamı reklam amaçlı görüp silmişsiniz. Nasıl bir reklam gördünüz sayfada? Geri alabilir misiniz lütfen? Volkanalkilic (mesaj) 13:16, 26 Mart 2017 (UTC)

Kullanıcı sayfalarında bir web sayfasının tanıtımı yapılamaz. Ayrıntılı bilgi için lütfen şu sayfayı inceleyiniz. --Superyetkinileti 14:07, 26 Mart 2017 (UTC)

Kategori:Türkiye'deki Universite müzeleri[kaynağı değiştir]

Superyetkin

sayfayi silmissin ama en azindan listeye ulasmaya musade et sildigin liste (Türkiye'deki Universite müzeleri) baska yerde yok. wikipedia ya ekleyince bendeki listeyide yok ettim. Türkiye'deki Universite müzeleri ve Türkiye'deki bilim müzeleri ayni sey degil.

iyi calismalar Bu imzasız yazı Eminu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 26 Mart 2017

Ulam ad alanı hakkında ayrıntılı bilgi için şu sayfayı inceleyebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:19, 26 Mart 2017 (UTC)
Bilgi icin tesekkurler. silinen sayfadaki listeye ulasma sansi yokmu? Bu imzasız yazı Eminu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 26 Mart 2017
İçeriğe şuradan ulaşabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:12, 27 Mart 2017 (UTC)

aldim tesekkurler Bu imzasız yazı Eminu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 27 Mart 2017

YBot değişiklikleri hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, YBot yönlendirmelere verilen iç bağlantıları asıl sayfa adıyla değiştiriyor, aslında güzel bir uygulama ancak bazı bağlantıları değiştirmese daha iyi olur bence. Örneğin bu ve benzer değişiklikler. Burada [[zoonoz]] hastalıklar kısmını [[Zoonoz hastalıklar]] hastalıklar yapmış, bunu anlayabiliyorum çünkü ben en başında düzgün iç bağlantı verseydim böyle olmayacaktı ama [[Zoonoz]] olmayan hastalıklar kısmını [[Zoonoz hastalıklar]] olmayan hastalıklar şeklinde değiştirmiş. Sadece bu kısmı eski halinde getirsem, YBot tekrardan değiştirir mi? Saygılarımla. --KediÇobanı🐈 16:01, 27 Mart 2017 (UTC)

Söylediğiniz gibi, elle bakım gerektiren bağlantılarda botlar bu tür hatalar yapabilmekte. Betiği 3000'in üzerinde sayfada çalıştırdım ve ilgili sayfada yer alan bağlantıları güncelledim. Dikkatiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:19, 27 Mart 2017 (UTC)

2017 Yılında Ölenler[kaynağı değiştir]

Madde sayısı 431 kişi idi 430 a inmiş. Silinen madde varsa öğrenebilirmiyim bilgilendirme yapabilirmisiniz sayın Süperyetkin... --Alahop Tereyağlı Ballıekmek (mesaj) 21:49, 27 Mart 2017 (UTC)

Cuma Karan isimli wikipedi maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, söz konusu kişiye ait bir wikipedia maddesi açılamayışını pek anlayamadım. 'Madde 6 Kayda Değerlik Ölçütleri' sebebiyle oluşturulan madde siliniyor. Fakat wikipedia Tr'de birçok benzeri yazar ve akademisyene ait maddeler mevcut. Söz konusu kişi, birçok çalışma yapmış ve topluma mâl olmuş bir kimseyken, açılan maddenin neden bu gerekçe ile silinip iptal edildiğini merak ediyorum. Kayda Değerlik Ölçütlerinin adilane bir kıstas olduğunu düşünmüyorum. Sevgi ve saygılarımla Bu imzasız yazı Amerikan62 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 30 Mart 2017

İçeriği güvenilir kaynaklarla oluşturmanız durumunda herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:32, 31 Mart 2017 (UTC)