Kullanıcı mesaj:Superyetkin/2013-4

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Nezaket Yıldızı
Nezaketiniz ve yardımınız için teşekkür ederim :) Waroi (mesaj) 18:06, 1 Ekim 2013 (UTC)
Yıldız için teşekkürler. Her zaman yardıma hazırım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:09, 1 Ekim 2013 (UTC)

Kayda Değerlik Konusunda Lütfen Yardım[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Onur_Deveci sayfası sizin de onayınızla birlikte Mart 2013'ten beri yayınlanmaktaydı. Sayfaya bugün yeni fotoğraflar ve bir iş girişimi daha ekledik. Sadece bu değişimlerle birlikte sayfanın kayda değer olmadığı ve silineceğini öğrendik. Bu konuda yardımlarınızı bekliyor, saygılar sunuyoruz. Bu imzasız yazı Onurdevil (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 2 Ekim 2013

Bu sitede çalışanlar maaş alıyorlar mı? Senin gibi mesela? Bu imzasız yazı PercyNicoLeo (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 2 Ekim 2013

Hayır, Vikipedi tümüyle gönüllü katkılara dayanır. --Superyetkinileti 17:58, 2 Ekim 2013 (UTC)
Bizi rahatsız eden kullanıcıları engelleme ya da şikayet etme hakkımız var mı? Bu arada bütün soruları sana sorduğum için kusura bakma. Üye olarak bir tek senin adını biliyorum Bu imzasız yazı PercyNicoLeo (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 2 Ekim 2013
Vikipedi'ye ilişkin ayrıntılı bilgiye şuradan ulaşabilirsiniz. --Superyetkinileti 18:07, 2 Ekim 2013 (UTC)

Selamlar. "Looked at lightly, it is the grandest and silliest cinematic carnival to come along in quite some time: a lurching journey through one filmmaker's personal fun house. On a more serious level, its investigation into the power of movies pierces a void from which you can hear the screams of a ravenous demon whose appetites can never be slaked."; "This sinful pleasure is a fresh triumph for Lynch, and one of the best films of a sorry-ass year. For visionary daring, swooning eroticism and colors that pop like a whore's lip gloss, there's nothing like this baby anywhere." ve "This voluptuous phantasmagoria [...] is certainly Lynch's strongest movie since Blue Velvet and maybe Eraserhead. The very things that failed him in the bad-boy rockabilly debacle of Lost Highway—the atmosphere of free-floating menace, pointless transmigration of souls, provocatively dropped plot stitches, gimcrack alternate universes—are here brilliantly rehabilitated." kısımlarını çevirebilir misin? Şu yorumlar beni çok zorluyor :)--RapsarEfendim? 15:32, 3 Ekim 2013 (UTC)

Bu tür öznel metinler için sözcüklerden ödün vermek gerekiyor.
Yakından bakınca, bunun uzun zamandır karşılaştığımız en büyük ve salakça sinema şöleni olduğunu anlıyoruz. Bir film yapımcısının kişisel eğlence dünyasında geçen bir yolculuk... Filmlerin gücünü sorgulaması, açlığı dindirilemeyecek bir şeytanın çığlıklarını duyabileceğiniz bir zemin hazırlıyor.
Bu günahkar mutluluk Lynch için taze bir yengi ve sıkıntılı bir yılda yapılmış en iyi filmlerden biri demek. Görsel cesaret, bayıltıcı erotizm ve bir fahişenin parlak dudak boyasına benzeyen renklerle bezeli bu bebek gibisi yok.
Bu coşkulu fantezi cümbüşü [...] Lynch'in Blue Velvet ve Eraserhead'den sonraki en güçlü filmi. Lost Highway'deki rockabilly çöküşünde onu başarısız kılan etmenlerin (kötü karakterlerin serbest biçimde ortada dolaşması, ruhsal geçişlerdeki mantıksızlıklar, kışkırtıcı biçimde elenen konu başlıkları, gereksiz almaşık evrenler) etkisi başarılı bir biçimde silinmiş görünüyor.
--Superyetkinileti 18:29, 3 Ekim 2013 (UTC)
Çok teşekkür ederim. Ben de aslında senin gibi düşünüyor ve yeri geldiğinde birkaç cümlede anlatıyorum. Ancak zaman zaman cümleler o kadar uzuyor ve anlamsızlaşıyor ki, başında ne demişti, sonda ne vardı derken anlamlı bir şey koyamıyorum ortaya :) İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 19:56, 3 Ekim 2013 (UTC)

İlk Transfer makale iptali hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Makale içeriğinde reklam bulunduğu hakkında G11 maddeden iptal edilmiş. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Nerede yanlış yapıyorum. Para Transferi yapan bir firmanın Türkiye' deki adı İlk Transfer Yurt dışındaki adı First Remit 2 adet makale yazıldı. Reklam içeriyor diye silindi. Üyeliğimde silinmiş. Bu imzasız yazı Hknsrt (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 4 Ekim 2013

Selamlar. Şu kullanıcı BL için uygun bence. Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 11:07, 5 Ekim 2013 (UTC)

Merhaba Sn.Yetkin. Söz konusu kullanıcı hatırladığım kadarıyla geçmişte yanlışlıkla süresiz engellenmişti. Otomatik olarak devriye gurubuna geçmesi gerekirken, geçememesine belki de bu konu sebep teşkil ediyor olabilir. Çünkü kullanıcı devriyelik grubuna terfi ölçütlerinin çok çok üzerinde bir katkıya sahip. Katkıları incelendiğinde görülecektir, kullanıcının sürekli vandalizmle savaşım yönünde çabaları mevcut. Bu yüzden size bu hatırlatmayı yapma ihtiyacı hissettim. Ayrıca kullanıcının oldukça bilinçli, çalışkan, gayretli ve özverili bir kullanıcı olduğu da bu güne kadar ki şahsi izlenimim. Gerek vandalizmle mücadele anlamında ve gerekse iş yükünü azaltma anlamında hak etmiş olduğu devriyelik statüsüne alınması vikipedimiz yararınadır. Kullanıcı bu yolla; bir şekilde onure edilecek, önceki mağduriyeti de bir anlamda telâfi edilmiş olacaktır diye düşünmekteyim. Durumu bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim..--Eğitmenmahmut msj 21:29, 11 Ekim 2013 (UTC)
Merhaba. Kullanıcının devriyelik haklarına sahip olmasının Vikipedi'ye yarar sağlayacağı yönündeki görüşünüze katılıyorum. Şurada yapılacak bir başvurunun olumlu sonuçlanmaması için hiçbir neden yok. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:11, 12 Ekim 2013 (UTC)

Merhaba,

MediaWiki'nin kendi sayfası tam türkçe değil ve Türkçe olarak fazla destekte bulamadım acaba bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz? Yada yardım edebilecek bildiğiniz biri var mı? Elimde eski wiki'min SQL yedeği var ama wiki içe aktarma dosyası olan XML yedeği yok SQL'den wikimi tekrar kurabilirmiyim yani eski wikimi içe veritabanı dosyasından nasıl aktarırım? Ben bir sürü şey denedim ama olmadı... Yardımcı olursanız çok sevinirim. :) --waroi (mesaj) 13:16, 7 Ekim 2013 (UTC)

Merhaba. XML yığını veritabanı yapısını barındırmakta ve bu dosya olmadan içe aktarma işlemi yapılabileceğini sanmıyorum. SQL yedeğini farklı biçimlere dönüştüren ara yazılımlar bulma şansımız olduğundan da emin değilim. --Superyetkinileti 15:46, 7 Ekim 2013 (UTC)
Yani XML olmadan SQL bir işe yaramaz mı diyorsunuz. Bu kötü oldu şimdi baştan onca içeriği girmem gerekecek. :( Yinede çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için... --waroi (mesaj) 15:53, 7 Ekim 2013 (UTC)
Örnek bir XML dosyası bulabilirseniz bunu içe aktarıp ardından SQL yedeğini veritabanı üzerinde çalıştırmayı deneyebilirsiniz. --Superyetkinileti 15:57, 7 Ekim 2013 (UTC)

Teşekkür ederim bulabildiğim her şeyi deniyorum şimdi bir program buldum sql'i xml'ye çeviriyormuş ama ücretli bir program tabi, dediğinizi de denerim, teşekkü ederim... --waroi (mesaj) 16:01, 7 Ekim 2013 (UTC)

Kuzey Kıbrıs pasaportu[kaynağı değiştir]

Merhaba, Kuzey Kıbrıs pasaportu maddesine Kuzey Kıbrıs'ın yeni biyometrik pasaportunun fotoğrafını eklemek istiyorum. Bu fotoğraf hiçbir interwikide yok! Bu sayede okuyucularımız için bir katkım olsun istiyorum. İşim gereği elime bir KKTC pasaportu geçti ve dış kabının fotoğrafını çektim. Bunu wikimedia commons'a yükleyip oradan da vikipedi de ilgili maddeye koymak istiyorum. Fakat wikimedia commons tan bu işi yapmayı bilmiyorum. Eğer sizin bilginiz varsa bir ricam olcak. Bana e-posta adresinizi verip, size KKTC pasaportu fotoğrafını göndermek istiyorum. Bu sayede siz wikimedia commons'a bu fotoğrafı yükleyebilirmisiniz? Yahut sizin bilginiz yoksa bunu yapabilen herhangi birine yönlendirebilirmisiniz? İyi çalışmalar Totenkopf division (mesaj) 11:53, 8 Ekim 2013 (UTC)

İncelemeelemani yardımcı olacaktır. İyi vikiler. Superyetkinileti 17:22, 8 Ekim 2013 (UTC)

Açtığımız Maddeler[kaynağı değiştir]

Selamlar, Superyetkin. Acaba açtığımız tüm maddeleri görebildiğimiz bir istatistik sayfası varmı? SiLveRLeaDmsj ? 19:32, 10 Ekim 2013 (UTC)

Merhaba. Toolserver'da birkaç araç var, ancak gördüğüm kadarıyla düzgün çalışmıyorlar. Kendi oluşturduğum betiğin çıktısı ise şöyle. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:44, 11 Ekim 2013 (UTC)

Kusura bakmayın, özel işlerimden dolayı geçen haftanın puanlamasını yapamadım. Ancak gönderiyorum. Mukaddimeileti 21:58, 11 Ekim 2013 (UTC)

SRA Kapamaları[kaynağı değiştir]

Merhaba Yetkin. SRA kapamaları ardından arşivleme işlemi için bir bot uygulamamız vardı yanılmıyorsam. Artık botumuz bu işlemi yapmıyor değil mi?--ahzaryamedileti 14:14, 12 Ekim 2013 (UTC)

Merhaba. Sİbot hazırda bekliyor. SR sorumlusu İncelemeelemani'ndan kaçan olursa yakalayacaktır --Superyetkinileti 14:24, 12 Ekim 2013 (UTC)
Rapsar arşivleme konusunda bir uyarıda bulunmuş da, acaba SiBot çalışmıyor mu diye aklıma geldi. Yanıt için teşekkürler. Aslında arşivleme için SiBot'u daha aktif kullansak fena olmaz. Rapsar'a da konuyu ilettim, belli çalışma saatlerinde SiBot'u aktive edelim yine, bir ara öyle yapmıştık hatırlarsan. Sevgiler.--ahzaryamedileti 14:36, 12 Ekim 2013 (UTC)

Kullanıcı sayfamı silmek istiyorum.[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben kullanıcı sayfamın silinmesini rica ediyorum. İlgilenebilir misiniz? -- Ullierlich 16:29, 13 Ekim 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
İBP'nin 41. haftasında yapılan Tenis ile ilgili maddeleri düzenleme ve yeni maddelerin açılması konulu iş birliğine katılımınız için teşekkürler. Bu haftanın Herhangi bir kategoride olmayan maddelere kategori eklenmesi ve bakım yapılması konulu iş birliği projesine de katılımızı bekler, katkılarınız için tüm Vikipedi ailesi adına teşekkür ederim. Beyazmavi ileti 21:48, 13 Ekim 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Hizmetli Yıldızı
Vikipediye hizmetleriniz dolayısıyla teşekkürler.. dogruadam 14:34, 14 Ekim 2013 (UTC)
Yıldız için teşekkürler. Birlikte çok daha iyisini yapabilmek dileğiyle. --Superyetkinileti 14:37, 14 Ekim 2013 (UTC)

Özel sayfalar[kaynağı değiştir]

Selamlar Yetkin. Köy çeşmesinde demiştim, bu özel sayfalarda bir hata oldu sanırım, artık güncellenmiyor. Var mıdır bir çözümü?--RapsarEfendim? 07:22, 16 Ekim 2013 (UTC)

BugZilla'ya danışmamız gerekecek. İyi bayramlar. --Superyetkinileti 10:45, 16 Ekim 2013 (UTC)
Sen danışabilir misin peki?--RapsarEfendim? 11:00, 16 Ekim 2013 (UTC)
Tamamdır --Superyetkinileti 11:09, 16 Ekim 2013 (UTC)

Sevgili Superyetkin şu sayfa taşıma işleminin doğru olduğunu düşünüyor musun? Sebep ve kaynak belirtmeden bir talepte bulunan her kullanıcının talebi bence yerine getirilmemeli. Sarıdeniz'in birleşik bir kelime olduğunu savunuyorum. Akdeniz, Karadeniz, Kızıldeniz gibi örnekleri gözönünde bulundurmak gerek. Coğrafya sözlükleri bunu doğrular nitelikte. Sevgiler. --Stambouliote ileti 07:58, 16 Ekim 2013 (UTC)

Merhaba. Hizmetliler olarak STT'de izlediğimiz yol, doğası gereği (eski adın geçmişinde yer alan birden çok değişiklik nedeniyle) teknik olan taşıma işlemini birkaç günlük bir sürenin ardından olumlu sonuçlandırma yönünde. Konuya ilişkin farklı düşünceler ortaya çıktığında işlemi geri alabiliyoruz. Bildirim için teşekkürler, iyi bayramlar. --Superyetkinileti 10:56, 16 Ekim 2013 (UTC)

onaylama sorgusu[kaynağı değiştir]

dahi kelimesine açılmış madde silinmesi üzerine bize bir yazma yetkisi varmı? yeni madde oluştur başlığı aynı hatayı tekrarlıyor. yardım edin!--85.102.69.164 14:11, 16 Ekim 2013 (UTC)

Tam olarak nerede ve nasıl bir hata alıyorsunuz? --Superyetkinileti 14:14, 16 Ekim 2013 (UTC)
IQ-vikipedi maddesine girdikten sonra,IQ düzeyleri var bunlara madde hazırladım yazacağım,her maddeye, kitap vb alıntı asla değil olmayacak
kendi bilgimle paylaşacağım izniniz mukabilinde.--85.102.69.164 14:19, 16 Ekim 2013 (UTC)
Vikipedi'ye bilgi eklemek için kimseden izin almanız gerekmiyor Şuradaki kurallara uymanız yeterli. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 14:28, 16 Ekim 2013 (UTC)

maddeleri yazdım.vikipediyi kullanmasını biliyorum zaten.kabul edersin umarım.--85.102.69.164 15:21, 16 Ekim 2013 (UTC)

superyetkincim,IQ maddesinde bekleyen bir değişiklik onamanı bekliyor.--85.102.113.209 16:29, 16 Ekim 2013 (UTC)

Silinen sayfalar[kaynağı değiştir]

silinen sayfalar hala arama motoruna yazınca link veriyor bunu kaldıramaz mıyız? benim açtığım sayfalar silindi ama hala arama motoru link veriyor arama yapıldığında. --Yayınevi1 (mesaj) 00:16, 17 Ekim 2013 (UTC)

manasız hiç bir şey yok..[kaynağı değiştir]

IQ maddesini bir düzenle,her yetkili ayrı bir görüş yapmış,fikir ayrılığı var o yüzdende gerekeni yap belirttmiştim zaten maddeler yazıldı içerik saçma veya boş değil anlamsız da değil,yazacak kişi yok zaten herkes kafadan yazıp veriyor.kabul et teşekkürler.--85.102.67.10 15:16, 17 Ekim 2013 (UTC)

Selamlar. Şu kullanıcı, benim ve İncelemeelemani'nın açıklamalarına ve uyarıya rağmen aynı değişikliklere devam etmekte. İlgilenebilir misin?--RapsarEfendim? 09:31, 18 Ekim 2013 (UTC)

Aynı şeylere devam ediyor.--RapsarEfendim? 18:26, 24 Ekim 2013 (UTC)
Şunun varlığı nedeniyle engelleme işlemi bir başka hizmetli tarafından yerine getirilmeli. --Superyetkinileti 18:31, 24 Ekim 2013 (UTC)

İçerik gizleme[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. İyi bayramlar öncelikle. Rica etsem şu değişikliğe bakar mısın? Gizlenmesi yerinde olacak gibi. Bir de yeni bir uygulama olarak diğer dillerin yanına o dilin Türkçe karşılıkları yazılmış. (Örnek: "... - İngilizce") Yalnız Rumence yerine Romanca, Flemenkçe yerine Hollandaca, Gagavuzca yerine Gagauz yazılı. Ayrıca Simple English Türkçeleştirilmemiş. Bununla kim ilgileniyor?--B.S.R.F. 💬 10:00, 18 Ekim 2013 (UTC)

Merhaba. Vandalizm amaçlı değişiklik gizlendi. "Diğer diller" ile sayfanın solunda yer alan interviki bağlantılarını mı kastediyorsunuz? Ben Monobook örgesi kullanıyorum ve bir sorun yok. İyi bayramlar. --Superyetkinileti 10:08, 18 Ekim 2013 (UTC)

Selamlar Süperyetkin,

Ben bir hata yaptım ve onunla ilgili siden yardım istiyorum. ''Silent Hill: Downpour'' sayfasını taşırken yazı eğik olması için çift tırnak koydum ama onlarda sayfanın isminde çıktı. Bunu düzeltebilirmisiniz ve sayfanın isminin yatık olması için ne yapmam gerekiyor? Saygılarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:18, 19 Ekim 2013 (UTC)

Merhaba. Madde adlarını {{italik başlık}} yardımıyla eğik yazabiliyor; ancak bunu doğrudan içeriğe değil, maddede kullanılan bilgi kutusuna eklemeyi yeğliyoruz. Video oyunu bilgi kutusu da bu kodu içermekte. İyi vikiler. --Superyetkinileti 09:32, 19 Ekim 2013 (UTC)
Yardımınız için çok teşekkürler. Benim yaptığım sayfalarada bakıyorsunuz herhalde. Eğer yanlışlarım varsa bildirirseniz sevinirim. Buralarda çokta eski sayılmam. Bu arada geçmiş bayramınız kutlu olsun. Saygılarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:36, 19 Ekim 2013 (UTC)
Katkılarınızı beğeniyle izliyor, Vikipedi'yi ileriye götüme konusundaki çalışkanlığınızdan ötürü size teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 09:50, 19 Ekim 2013 (UTC)

sevgili admin benim mesajlarımı niye siliyorsun ben sadece 1 günlük sınıfta yaptıracağım uygulama için sayfa açıyorum lütfen 1 gün boyunca benim paylatığım sayfalara dokunmazsan sevinirim. Bu imzasız yazı Hsynagrbas (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 24 Ekim 2013

Deneme amaçlı içerikleri kullanıcı ad alanınızda açacağınız sayfalara (Kullanıcı:Hsynagrbas/Deneme gibi) ekleyebilrsiniz. Öğrencilerinizi Vikipedi'ye katkı yapma konusunda bilgilendirmeye yönelik çabanız için teşekkürler. --Superyetkinileti 17:58, 24 Ekim 2013 (UTC)

Merhaba Superyetkin, son değişkliklerde aktif olduğunuzu gördüm, şu kullanıcı vandalizm yaparak tehditte bulunuyor. Yardımcı olabilir misiniz. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 18:20, 25 Ekim 2013 (UTC)

Merhaba, KM olması için aday gösterdiğim maddeyi nasıl adaylıktan çıkartabilirim?Adaylık sayfasını silmem gerekiyor mu? Görkem7 mesaj 13:31, 26 Ekim 2013 (UTC

İlgili sayfaya maddeyi adaylıktan çektiğinize ilişkin bir not bırakmanız yeterli olacaktır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 12:12, 26 Ekim 2013 (UTC)

Hızlı sil şablonu[kaynağı değiştir]

Selamlar Superyetkin. Hızlı sil şablonuna telif ihlali yapan sitenin linkini {{sil|G9 http://www.tskgv.org.tr/tskgv/?page_id=35}} şeklinde yazınca ekleyemiyorum. Yani hızlı sil şablonunda silme için neden belirtiniz uyarısı çıkıyor. Ama doğrudan sitenin linkini {{sil|G9 http://www.tskgv.org.tr/tskgv}} bu şekilde yazınca ekleyebiliyorum. Bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ? Beyazmavi ileti 14:01, 29 Ekim 2013 (UTC)

Merhaba. Viki yazılımı "=" karakterinden önceki kısmı bir parametre olarak yorumlamakta. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:22, 29 Ekim 2013 (UTC)

Yeni Düzenleme Modu[kaynağı değiştir]

Öncelikle saygılarımı sunarım yeni düzenleme moduyla ilgili sorunlar yaşıyorum katkı yapmamı engellemekte yıllarca eski sisteme alıştıktan sonra bu biraz zor geldi eski sisteme geri dönmenin bir yolu varmıdır teşekkürler iyi vikilemeler --Lucky Lucianom 20:34, 29 Ekim 2013 (UTC)

İlgili seçenek Tercihlerim menüsü altında yer alan "Sayfa yazma alanı" sekmesinde mevcut. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 08:00, 30 Ekim 2013 (UTC)

Çeviri ricası[kaynağı değiştir]

Selamlar Superyetkin. Malum WMF adil kullanıma ilişkin bir cevap verdi. Şahsen bu metni sağlıklı bir şekilde çevirecek kadar yeterli ingilizcem yok. Eğer mümkünse ve zamanınız varsa ilgili yazıyı çevirebilir misiniz ? Yada çevirmesi için önerebileceğiniz bir başka kullanıcı? İyi çalışmalar diliyorum. Beyazmavi ileti 19:52, 30 Ekim 2013 (UTC)

Zaman bulursam ilgileneceğim. Mskyrider da yardımcı olabilir. --Superyetkinileti 20:07, 30 Ekim 2013 (UTC)
Teşekkürler.İyi çalışmalar diliyorum.Beyazmavi ileti 20:09, 30 Ekim 2013 (UTC)

Vandalizm !!![kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin nasılsın? 88.235.180.39 anonim kullanıcıyı engellemeni rica edeceğim paylaşımları çok seviyesizce (Pipapo7 (mesaj) 11:52, 31 Ekim 2013 (UTC))

Kullanıcı adı değişikliği[kaynağı değiştir]

Selamlar

Bildiğim kadarıyla kullanıcı adı değişikliklerini sadece bürokratlar yapabilmekte. Hesap silme işlemi olmadığı için kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum.

Değişiklik için bir talep listesi falan var mı? Nasış değişiklik talep edebilirim. Şimdiden teşekkürler.

--canosayanmesaj 05:39, 1 Kasım 2013 (UTC)

Vikipedi:Kullanıcı adı değiştirme Sanırım bu sayfa ile siz ilgileniyorsunuz. --canosayanmesaj 13:41, 1 Kasım 2013 (UTC)

https://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:Canosayan sayfası eski kullanıcı sayfam. acaba bu sayfayı temizlememiz mümkün mü? --Headersalreadysent 12:28, 3 Kasım 2013 (UTC)

Turk Gay Club[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. :) ben bu "blacklist"e alınan web adreslerinden biri olan www.turkgayclub.com için sana bir şey danışmak istiyorum da. Bu adresin listeden kaldırılmasına yönelik talepte bulundum MediaWiki_tartışma:Spam-blacklist sayfasında ama ilgilenen olmadı veya kim ilgileniyor bilmiyorum. Acaba yetkilerin dahilindeyse sen yardımcı olabilir misin veya bunun için ne yapmam gerektiği konusunda yol gösterebilir misin?

Tam olarak şunu yazmıştım:

2006'da kurulmuş ve 2012'den bu yana Uluslararası Lezbiyen ve Gey Birliği (ILGA) üyesi olan LGBT haklarını geliştirmeye yönelik biraraya gelen Turk Gay Club topluluğunun resmî internet sayfası olan turkgayclub.com "black list"e alınmış. Reklam sitesi olarak gösteriliyor. Saygın bir topluluğun adresinin "black list"de yer almamalı diye düşünüyor ve "black list"ten adresin kaldırılmasını talep ediyorum."

Şimdiden teşekkürler... İyi Vikiler... --insan|perver (mesaj) 03:37, 6 Kasım 2013 (UTC)

Merhaba. İlgili adrese yönelik engel Meta-wiki'de verilmiş görünüyor. Şu sayfada bir istekte bulunmanız durumunda gereği yapılacaktır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:39, 6 Kasım 2013 (UTC)
İlgin ve yardımsever tavrın için teşekkür ederim. Bu bilgi çok yararlı oldu, elimden geldiği kadar İngilizcemle oraya da açıklama yaptım. Umarım yeterli görülür. Tekrar teşekkürler... İyi Vikiler... :) --insan|perver (mesaj) 19:10, 7 Kasım 2013 (UTC)
Meta-wiki'de de istek gönderdik. Cevap olarak bunu yazdılar. Benim anladığım kadarıyla isterlerse diğer Vikilerde engel kaldıralabilir diyor. Türkçe Vikipedi'den kaldırabilir misin? Tartışma konusuna yazmıştım ama kimse ilgilenmedi. --insan|perver (mesaj) 23:25, 14 Kasım 2013 (UTC)

Tamamdır. --Superyetkinileti 19:39, 15 Kasım 2013 (UTC)

Halen olmadı nedense. Belki de ben beceremiyorum. Tekrar kontrol edebilir misin? --insan|perver (mesaj) 13:30, 16 Kasım 2013 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 13:43, 16 Kasım 2013 (UTC)

Bilgi kutusu birleştirme[kaynağı değiştir]

Selamlar Yetkin. Mesaj sayfamdaki "Bilgi kutusu birleştirme" başlığındaki tabloda belirtilen parametre değişikliklerini yapabilir misin? Yalnız boy kısmında ufak bir nokta var, mesajlarda belirttim. Bir de draft_turu ile draft_sırası parametrelerini birleştirip, draft parametresine taşımak gerek.--RapsarEfendim? 17:03, 7 Kasım 2013 (UTC)

Birkaç gün içinde yapmaya çalışacağım. --Superyetkinileti 17:20, 7 Kasım 2013 (UTC)

Rapsar'a yazdım ama sanırsam şuanda çevrimiçi değil. çinli yazar hakkında bir biyografi oluşturdum hocam gözden geçirip onaylarmısınız. kararlı sürüme geçsin.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Ge_Fei_%28Liu_Yong%29 burası Bu imzasız yazı Koladorina (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 7 Kasım 2013

Göster/Gizle özelliği[kaynağı değiştir]

Dünden itibaren Göster/Gizle özelliği kullanan şablonların bir türlü bozulmuş gibi geldi bana: tıkladığımda kutu açmıyor sadece sayfasının başına dönüyor (giriş yaptığım opera ve giriş yapılmamış IE8'de denedim) - sadece bende böyle acaba? --katpatuka (mesaj) 07:07, 9 Kasım 2013 (UTC)

Toplu güncelleştirmelerin ardından böyle bir sorun oluştu. Şimdi düzelmiş olmalı. --Superyetkinileti 10:57, 9 Kasım 2013 (UTC)

Anonim vandalizm[kaynağı değiştir]

Selamlar Superyetkin. Şu anonimin katkı geçmişlerini silebilir misiniz ? Değişiklikleri küfür ve hakaret içeriyor. İyi çalışmalar. Beyazmavi ileti 21:44, 9 Kasım 2013 (UTC)

Geçmiş birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba, farkında olmadan çift maddeye sebep oldum. Şu ve şunun geçmişlerini birleştirebilir misiniz? Kolay gelsin --esc2003 (mesaj) 07:39, 10 Kasım 2013 (UTC)

Kolay gelsin. Şu arkadaş BL için uygun gibi sanki?--RapsarEfendim? 20:14, 11 Kasım 2013 (UTC)

SAS Hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, şu sayfanın silinmesi yönünde fikirbirliği olmuş, ancak arama motorlarında bu sayfanın çıkması ilgili kişi rahatsız ediyormuş. Vaktiyle Sadrettin'e sormuştum, belirttiğim SAS sayfasına __NOINDEX__ eklenebiliyor mu? İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 15:12, 12 Kasım 2013 (UTC)

Değişikliği yaptım. Etkisini birkaç gün içinde görebileceğimizi umuyorum. --Superyetkinileti 16:48, 12 Kasım 2013 (UTC)

superyetkin,sosyal çağ maddesine onay getir.kontrol edilmemiş.--85.102.63.234 16:58, 13 Kasım 2013 (UTC)

mesajım alındımı???--85.102.63.234 17:09, 13 Kasım 2013 (UTC)

Selam. Mehdi maddesinin tartışma sayfasında yaptığım yanıt tarafınızdan neden silindi (geri alındı) ?--samral mesaj 22:58, 16 Kasım 2013 (UTC)

Merhaba. Arşivlenmiş sayfalarda değişiklik yapmıyoruz. Dikkat çekmeye çalıştığınız konuya ilişkin yeni bir başlık oluşturabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 11:40, 17 Kasım 2013 (UTC)

Merhaba Superyetkin, umarım her şey yolundadır. Birkaç hatalı değişiklik düzeltmemi geri aldığı için mesaj yolladığım Kullanıcı:Yeni hesap, yolladığım mesajı bile geri almış. Biraz değişik ve kakafonik geldi. Bu kaba üslubundan kurtulmalı, kurtulmuyorsa bizi uğraştırmamalı. Üslubu hiç ama hiç hoşuma gitmedi! Bilginize... taglıgalpileti 6:36, 20 Kasım 2013 (UTC)

bana yardımcı ol... süperyetkin.... Bu imzasız yazı SİNEMA VE SİNEMA (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 22 Kasım 2013

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
merhaba

ben uzun zamandır, bir sayfa yazıyorum. ancak her seferinde siliniyor. rica etsem bana ayrıntılı bir şekilde yardımcı olur musunuz? TURCAN (mesaj) 01:09, 3 Aralık 2013 (UTC)

Merhaba. Girdiğiniz içeriğin belirli biçem ölçütlerini karşılaması beklenmekte. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:48, 3 Aralık 2013 (UTC)

Kaynak şablonlarındaki arşiv kısımları[kaynağı değiştir]

Selamlar Yetkin. Bu konuyla ilgili köy çeşmesinde (sanırım teknik kısmında) bir başlık vardı. Ben yapmaya çalıştım ama beceremedim, bir de sen bakabilir misin? İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 15:32, 6 Aralık 2013 (UTC)

Haşhaşin maddesi değişiklikleri[kaynağı değiştir]

merhaba sayın Superyetkin, son iki gün içerisinde Haşhaşin maddesinde bazı değişiklikler yaptım. Baya fazla bir şeyler yazdım. Ancak sonradan yaptığım değişiklikleri geri almak veya silmek istedim. Ancak sanırım birçok şeyi berbat ettim. Sizden sayfada yaptığım tüm değişikliklerimi tamamen geri almanızı rica ediyorum. Umarım bunu yapabiliyorsunuzdur...Ben daha sonra daha farklı bir şekilde değişiklik yapmak istiyorum haşhaşin maddesinde...iyi çalışmalar. Grammaton Cleric (mesaj) 01:40, 9 Aralık 2013 (UTC)

Merhabalar Superyetkin. Size uzun zamandır söylemek istediğim birşey vardı ama şimdi söyleme fırsatı buldum. Öncelikle Basketbolcu bilgi kutusu ile NBA oyuncusu bilgi kutusunun birleştirilmesi iyi olmuş bunun için teşekkürler. Fakat sorun şu önceden olan renkler yani anlatmaya çalıştığım en vikipedidei Lance Stephenson maddesinin sağ tarafındaki bilgi kutusu rengi gibi takım renkleri bizim vikideki oyuncuların profilinde kaybolmuş. Ben birşeyler yapmaya çalıştım uğraştım fakat becerdiğimi söyleyemem. Senden ricam o renkleri geri getirmen çünkü hakikaten çok güzel duruyor görünmesi. İyi vikiler dilerim. Gençfenerbahçeli98 15:12, 09 Aralık 2013 (UTC)

İlgili şablonlarda birkaç düzenleme yaptım. İnceleyip geri dönebilir misiniz? Teşekkürler. --Superyetkinileti 17:40, 9 Aralık 2013 (UTC)

Kişisel Oylama[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin, Zahmet olmazsa benim için şu oylamaya katılabilirmisin? --SiLveRLeaDmsj? 17:43, 10 Aralık 2013 (UTC)

Anlam ayrımı[kaynağı değiştir]

Superyetkin merhaba. Şu tarz, sadece iki sayfalı, anlam ayrımı sayfaları hakkında bir karar var mıydı? Asıl eser yalın, uyarlama parantezli yeterli ve iki maddenin girişinde birer uyarı yeterli sanki.--Sayginerv-posta 19:29, 10 Aralık 2013 (UTC)

Evet, ana madde mevcutsa bu tür bir temizlik yapıyoruz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:36, 10 Aralık 2013 (UTC)

Selam. Şu kullanıcıyı engelleyebilir misiniz? --►Cekli829 12:40, 12 Aralık 2013 (UTC)

https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96zel:Katk%C4%B1lar/88.235.6.46 Temizler misiniz... Bu imzasız yazı 176.240.106.182 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 12 Aralık 2013

İBP Sorumluluğu Oylaması[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. İBP sorumlusu olmaya adayım. Desteğini bekliyorum. --SiLveRLeaD mesaj 20:53, 12 Aralık 2013 (UTC)

Fotoğraf silinmesi hakında[kaynağı değiştir]

Merhaba, eklediğim içeriğin iki fotoğrafı silinmiş. Fotoğrafları kullanmak için sahibinden izin almıştım aslında. Lisanslama da mı yalnışlık yaptım acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevineceğim. Sevgilerimle, Bu imzasız yazı Ferdasu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14 Aralık 2013

Gerekli bilgiyi şu sayfada bulabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:27, 14 Aralık 2013 (UTC)
Tekrar Merhabalar,
Sildiğiniz fotoğraflar için {{KM}} lisansını mı seçmem lazım bu durumda? Bu imzasız yazı Ferdasu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14 Aralık 2013
İçeriğin Vikipedi'de yer alabilmesi için OTRS izni almanız gerekmekte. --Superyetkinileti 19:47, 14 Aralık 2013 (UTC)

Acilen Şu kullanıcıyı engelleyebilir misiniz? --SiLveRLeaD mesaj 14:03, 15 Aralık 2013 (UTC)

Pardon düzeltmeyi yaptım.. --SiLveRLeaD mesaj 14:07, 15 Aralık 2013 (UTC)

Küfürlü içerik[kaynağı değiştir]

Şurada. Bir hizmetliye gösterdim ama bir dayak yemediğim kaldı. Özeti silip IP'yi biraz dinlendirebilirseniz sevinirim. Teşekkürler. --E4024 (mesaj) 16:58, 16 Aralık 2013 (UTC)

Vandalizm yapan IP engellendi. Bu arada, diğer kullanıcılarla olan iletişiminizde iyi niyet varsaymanızı, Vikipedi'ye yapılan katkıları iyileştirme amacı güden anımsatmaları hoş karşılamanızı rica edeceğim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:07, 16 Aralık 2013 (UTC)

kaynak belirtme[kaynağı değiştir]

tıraş fırçası;maddesindeki kaynak belirtildi lütfen;onaylayın:teşekkür)--85.101.125.28 18:44, 16 Aralık 2013 (UTC)

Kullanıcı:Donsuz Don=Kullanıcı:Yurttaş Tete--78.182.155.5 19:22, 16 Aralık 2013 (UTC)

tıraş fırçası ,kaynak kondu.fakat,kaynağı belirten bir nesne veya kaynak yok.bu yüzden,kararıma icabet etmenizi, siz vikipedia kullanıcısı,onar.--85.102.100.14 20:57, 16 Aralık 2013 (UTC)

tıraş fırçası maddesi değşikliği bekleyen bir karar yok)superyetkin in ellerinde herşey..hmm--85.102.100.14 16:58, 19 Aralık 2013 (UTC)

size bir kedi[kaynağı değiştir]

tebrikler

Zeynepimir (mesaj) 08:34, 19 Aralık 2013 (UTC)

Acaba Hobbit: Smaug'un Viranesi sayfasını silebilir ya da Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları sayfası ile birleştirebilir misiniz?--Dobrobien (mesaj) 17:56, 19 Aralık 2013 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 18:04, 19 Aralık 2013 (UTC)

Dil bilgi kutusu akıbeti[kaynağı değiştir]

...

Bu konu kapsamında tekrar merhaba Superyetkin. Kendi atölyemde çalışırken artık bilgi kutusunu düzenliyordum. Fakat, yazdığım verilerden bazılarının (mesela ülkeler, nüfus rakamı vb.) yansıtmadığını gördüm. Ayrıca, Dil bilgi kutusunun ayrıntılı açıklama kısmıyla altında verilen Boş kullanım kısmındaki adlandırmalar tam aynı değil. Bilgi kutusuna tam teknik olarak bir bakabilseniz memnun olurum. Artık bu kutumuz tam hazır olsa şahane olacak. taglıgalpileti 9:35, 20 Aralık 2013 (UTC)

Merhaba. Şablonu İngilizce sürümünden aynen çevirmemiz gerekecek gibi duruyor. Uygun bir zamanda bu konu üzerine eğilmeye çalışacağım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:38, 20 Aralık 2013 (UTC)
Tamamdır. O halde ben de şablona dair düzeltmeleri bekliyor olacağım. Madde yazımım da ancak o zaman bitecek. Umarım yoğunluğunuz çok değildir. İyi çalışmalar... taglıgalpileti 12:32, 23 Aralık 2013 (UTC)

Şu IP'yi biraz dinlendirseniz... --E4024 (mesaj) 14:18, 20 Aralık 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
merhabalar 3 yıldır açık olan sayfada küçük bir düzeltme yaptım diye silindi.Sizden rica etsem bana yardımcı olurmusunuz.. şimdiden teşekkürler Konzara (mesaj) 18:59, 20 Aralık 2013 (UTC)

Yarı koruma[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, Hülya Avşar maddesine yapılan yoğun vandalizmden dolayı yarı koruma istiyorum . Teşekkürler. --Gulo Luscus mesaj 21:08, 21 Aralık 2013 (UTC)

Son değişiklikler[kaynağı değiştir]

Yetkin, şu son değişikliklere bir uğrasan, çok iyi olacak. Vandalizm, mandalizm hak getire oldu. Şimdiden sağol..--i.e.msj 12:18, 22 Aralık 2013 (UTC)

Korumalar için teşekkürler.--i.e.msj 12:39, 22 Aralık 2013 (UTC)
Kullanıcı adından engelleyebilir misin? Bu çok sevgili klavye kahramanı inciciyi?--i.e.msj 14:19, 22 Aralık 2013 (UTC)
Vallahi, kusura bakma. Bugün çok masraflı oluyorum ama Özel:Katkılar/Hacked_By_MuSaLLaT...--i.e.msj 14:37, 22 Aralık 2013 (UTC)

Yaratıcı millet yahu.--i.e.msj 14:38, 22 Aralık 2013 (UTC)

Bunlar bugün azmışlar. --i.e.msj 14:39, 22 Aralık 2013 (UTC)

Selam Superyetkin, kolay gelsin. Kullanıcı:Emrtplglu isimli kullanıcının şu değişikliği açıkça vandalizm içeriyor. İlginize.--Hobbit28ileti 15:09, 23 Aralık 2013 (UTC)

Kullanıcıya bir uyarı iletisi gönderdim. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:45, 23 Aralık 2013 (UTC)

Ana sayfadaki AK resmi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Değiştirebilir misin resmi sana zahmet? Teşekkürler.--RapsarEfendim? 15:29, 23 Aralık 2013 (UTC)

yardım lütfen[kaynağı değiştir]

kendi kullanıcı adıma açmış olduğum hesabıma blogumu ekliyorum fakat birisi sürekli değiştiriyor. Bu doğru mudur? Ben bu blogumu nasıl sabitlerim ve değiştirilmesini engellerim site içerisinde?

Hesap burası; https://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:Oguzhansahinkaya

Eklediğim ama sürekli değiştirilen blogum; http://oguzhan-sahinkaya-blog.blogspot.com/

Bu imzasız yazı Oguzhansahinkaya (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 23 Aralık 2013

Telif ihlali sebebi ile yazımın silinmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, "Hamak" isimli yazım, kaynak olarak gösterdiğim "www.hamakdunyasi.com" sayfasından dolayı telif ihlali sebebi ile silinmiş. Bunun nedenini öğrenebilir miyim? Hamak Dünyası benim sitem. Tüm içeriği kendim oluşturdum. Yazımın silinme nedenini öğrenebilir miyim? Düzeltmek için ne yapabilirim. Teşekkürler.Hamakkeyfi (mesaj) 18:49, 23 Aralık 2013 (UTC)

İçeriğin Vikipedi'de yer alabilmesi için OTRS izni almanız gerekmekte. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:56, 23 Aralık 2013 (UTC)

Silinen sayfa[kaynağı değiştir]

Değerli bir arkadaşım olan ve genç bir yazar olan İlker Yıldız sayfasını sildiniz fakat kendinin yeni bir kitabı çıktı. Ona destek olmanızı rica edeceğim. Bu imzasız yazı Mehmetakaryildiz (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 24 Aralık 2013

Merhaba. İlgili sayfa Vikipedi'nin kayda değerlik yönergesindeki ölçütleri sağlamadığından silinmiştir. Bilginize. --Superyetkinileti 17:42, 24 Aralık 2013 (UTC)

Şu arkadaş beyaz liste için uygun gibi. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 21:03, 23 Aralık 2013 (UTC)

Merhaba. Beyaz listeye aldığınız için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.--AhmeTahsinMesaj sayfam 21:00, 27 Aralık 2013 (UTC)

Kullanıcı:88.232.149.176 da kara liste için uygun gibi... --E4024 (mesaj) 17:16, 24 Aralık 2013 (UTC)

KM/SL yıldızları[kaynağı değiştir]

Selamlar. Diğer diller kısmında bu yıldızlar gözükmüyor. Ne oldu acaba?--RapsarEfendim? 08:22, 25 Aralık 2013 (UTC)

Tamamdır --Superyetkinileti 17:02, 25 Aralık 2013 (UTC)

Gizliliğin Korunması[kaynağı değiştir]

Kullanıcı adım özel hayatımdaki güvenliğimi tehlikeye düşürmektedir. Novosibirski olarak değiştirebilir misiniz? --Sirmuzzy

Lütfen isteğinizi şurada yineleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:40, 25 Aralık 2013 (UTC)

NASIL KATKI SAĞLAYACAĞIZ?[kaynağı değiştir]

NASIL KATKI SAĞLAYACAĞIZ?
Kendi bildiğimiz doğruları yazıyoruz kabul görmüyor,siliniyor.Kaynak gösterip yazıyoruz,telif hakkı var deniliyor.Bu durumda katkı sağlamamız imkansız görünüyor.Bunun yanında değişiklikleri sadece tartışma kısmında yaptığım halde siliniyor. Ykanarya (mesaj) 11:56, 26 Aralık 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Anti-Vandalizm Yıldızı
Her Ne kadar yazdığım sayfayı silsen dahi görevini hakkıyla yerine getiriyorsun. Tebrikler !! :)) . Sildiğiniz sayfamı 3-4 günlüğüne açık tutabilirmisiniz lütfen gerçekten çok lazım. Quarex57 (mesaj) 14:43, 26 Aralık 2013 (UTC)
Yıldız için teşekkürler. Vikipedi'ye yaptığınız katkılar ansiklopedik olduğu sürece sorun yaşanmayacaktır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:54, 26 Aralık 2013 (UTC)

Selam, Google sayfasının seçkin madde olması ve inci sözlük saldırılarında ilk hedef olması sebebiyle sürekli yarı korumanın uygun olacağını düşünüyorum. Saygılar.--Alperen (mesaj) 13:23, 28 Aralık 2013 (UTC)

Mevcut koruma sona erince yeniden değerlendirelim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 13:27, 28 Aralık 2013 (UTC)

Türkiye mi? Türkiye Cumhuriyeti mi?[kaynağı değiştir]

Bu tartışmaya katılıp, fikrinizi belirtmeniz mümkün mü? Teşekkürler.--i.e.msj 15:32, 28 Aralık 2013 (UTC)

Selamlar. Şu kullanıcıyı BL'ye alabilirsen iyi olacaktır :)--RapsarEfendim? 09:51, 29 Aralık 2013 (UTC)

Hiriya maddesine kategori[kaynağı değiştir]

Selamlar Superyetkin. Biraz önce açtığım maddeye ekleyecek kategori bulamadım. Bir el atman mümkün müdür? --SiLveRLeaD mesaj 12:15, 29 Aralık 2013 (UTC)

Tekrar selamlar Superyetkin, Kullanıcı:Tahataha'nın şu değişikliği ve değişiklik özeti açıkça vandalizm içeriyor. Geçmişte görünen özeti silip, kullanıcı ile ilgilenebilir misin? Teşekkürler, kolay gelsin.--Hobbit28ileti 12:24, 29 Aralık 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Anti-Vandalizm Yıldızı
teşekkürler Alperen (mesaj) 17:57, 29 Aralık 2013 (UTC)
Teşekkürler. Ben de sizin değişiklik süzgeçlerine ilişkin katkılarınızı beğeniyle izliyorum. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:02, 29 Aralık 2013 (UTC)

Yeni yılın ilk İBP'si[kaynağı değiştir]

2014'ün 1. haftasını hazırladım. Her ne kadar iki hafta olsa da biraz acemilik hissediyorum. Kontrol etmen mümkün müdür? Teşekkürler, kolay gelsin! --SiLveRLeaD mesaj 17:59, 29 Aralık 2013 (UTC)

Elinize sağlık. Sorun yok gibi. --Superyetkinileti 18:03, 29 Aralık 2013 (UTC)

Cenk AYDIN dünyadaki 100 en önemli 40 yaşının altındaki liderlerden birisi seçilmiş ünlü bir İngiliz-Türktür. Bunun da detayları verilmişti. Ancak kendisinin İngiltere'de yaşaması sebebi ile tüm dokümanlar İngilizce. Tercüme ederken bir hata mı yapılmış? [1] , [2] veya dünyanın en önemli think tanklerinden biri [3] Dünya Ekonomik Forumu bunu yazmış [4] veya Milliyet gazetesi bunu yazmış [5] veya Hurriyet Gazetesi bunu yazmış ayrıca Cenk Aydın hakkında bu haberleri de buldum [6] Bunlara baktıktan sonra bana tavsiyede bulunabilir misiniz sildiklerinizi nasıl düzeltip geri getirebiliriz. Sizin gibi deneyimli bir editörün acil yardımına ihtiyacım var

  1. ^ http://www3.weforum.org/docs/WEF_YGL_ActiveMembers.pdf
  2. ^ http://crd.ku.edu.tr/sites/crd.ku.edu.tr/files/newsletter/010510/devam_280410_7.html
  3. ^ http://www.ewi.info/profile/cenk-aydin
  4. ^ http://www.weforum.org/young-global-leaders/cenk-aydin/index.html?link=no
  5. ^ http://ekonomi.milliyet.com.tr/ygl-onur-listesinde-2-turk/ekonomi/ekonomidetay/15.03.2010/1211542/default.htm
  6. ^ http://newsle.com/cenkaydin

Bu imzasız yazı Kemaleer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 30 Aralık 2013

Sayfayı geri getirdim. İçeriği şu standartlara göre düzenleyebilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:17, 30 Aralık 2013 (UTC)
Cok naziksiniz, cok minnettarim. Biraz daha yardiminiza ihtiyacim olursa rahatsizlik verebilir miyim? Mutlu yillar! Bu imzasız yazı 78.180.168.225 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 30 Aralık 2013
Her zaman yardıma hazırım. İyi yıllar. --Superyetkinileti 16:47, 31 Aralık 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
2013 yılı İBP'lerindeki olağanüstü gayretiniz ve muhteşem katkılarınız için. Drgulcu 20:48, 30 Aralık 2013 (UTC)
Yıldız için teşekkürler. Birlikte çok daha iyisini yapabilmek umuduyla. İyi yıllar. --Superyetkinileti 16:50, 31 Aralık 2013 (UTC)
  Yeni Yılınız Kutlu Olsun!


Sevgili Superyetkin,

Yeni Yılını kutlar, tüm vikipedistler ve Vikipedimiz için mutlu yıllar dilerim...

İyi vikiler, sevgiler... --SiLveRLeaD mesaj 10:31, 31 Aralık 2013 (UTC)

Teşekkürler, size de iyi yıllar. --Superyetkinileti 16:52, 31 Aralık 2013 (UTC)