Kullanıcı mesaj:Superyetkin/2012-2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vedat Mengi sayfası[kaynağı değiştir]

Bu sayfa neden silindi, kayda deger olması için ne yapılması lazımdır? Bu imzasız yazı Mengi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 1 Nisan 2012

Merhaba. Vikipedi'ye eklenen içeriğin belirli ölçütleri sağlaması beklenmektedir. Ayrıntılı bilgi için şu sayfayı inceleyebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:10, 2 Nisan 2012 (UTC)
Baktım fakat milletvekili oldugunu yazmama ragmen;
"Uluslararası, ulusal veya il/eyalet düzeyinde mevkiye sahip olmuş politikacılar; ve ulusal, il/eyalet yasama organlarının şimdiki ve geçmiş üyeleri."
kriterini yerine getirmiyor mu? Ankara ağır ceza mahkemesi hakimligi yapması ve Halit Mengi'nin oğlu olması dışında daha neler yapması gerekiyor Wikipedia sayfası açılabilmesi için? Mengi (tartışma) 16:49, 2 Nisan 2012 (UTC)
Merhaba. İlgili sayfada geçen şu ölçütler sağlanamamaktadır:
Söz konusu kişiden bağımsız olarak, birden fazla, birbirinden fikirsel olarak bağımsız, yayımlanmış, güvenilir ikincil kaynaklar tarafından bu kişinin konu edilmiş olması.
Elinizde konuya ilişkin kaynaklar var mı? --Superyetkinileti 17:02, 2 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba, http://www.tbmm.gov.tr/ içerisinde adresinde arama yapılırsa "Vedat Mengi" sonuçları çıkacaktır. TBMM 11. dönem CHP milletvekili kendisi.

Sayfayı geri getirdim, ancak kişinin kayda değerliğine ilişkin kaynakları maddeye eklemenizi rica edeceğim. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:40, 2 Nisan 2012 (UTC)
Tabii, teşekkürler. Mengi (tartışma) 19:02, 2 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba Superyetkin. Şu sayfada fikir birliği sağlandı sanırım. Bir göz atıp taşımayı gerçekleştirebilirsen sevinirim. Kolay gelsin.--Abuk SABUK msj 00:37, 2 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba. Son yorumun üzerinden birkaç gün geçtikten sonra gerekli değişikliği yapacağım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:47, 2 Nisan 2012 (UTC)
Peki teşekkürler.--Abuk SABUK msj 16:51, 2 Nisan 2012 (UTC)

Selamlar. Köy çeşmesindeki değişiklik özeti zorunluluğu teklifi hakkında çoğunluk hem fikir, direk karşı olan yok. Sadece ana teklifle beraber eklemeler olabilir diyenler var. Uygulamaya geçirilse mi acaba? Konuşulacak her şey konuşuldu gibi.--RapsarEfendim? 16:05, 4 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba. Özet zorunluluğunun hangi kullanıcı öbeğine getirilmesi gerektiği konusunda farklı düşünceler var. Bu işin teknik boyutu da biraz karışık. Konuyla ilgili yorumumu en kısa zamanda oraya ekleyeceğim. --Superyetkinileti 16:17, 4 Nisan 2012 (UTC)
Teşekkürler. Dediğim gibi editör olmayanlara bu zorunluluğun getirilmesinde net bir şekilde karşı olan yok. Ancak bazıları editörlere de gelsin diyor. Öneri belli, karşı çıkan yok ona. O ayrı bir konu zaten. Düşüncelerini bekliyorum orada.--RapsarEfendim? 16:19, 4 Nisan 2012 (UTC)
Vurgulamak istediğim, bu zorunluluğun yalnızca kayıtlı olmayan kullanıcılara getirilmesini yanlış bulanların olduğu. Bu konuda tek ve net bir karara varıp ilerlemenin daha doğru olacağını düşünüyorum. Tartışmada dile getirilen değişiklik özeti konusunu da kapsamlı bir biçimde ele almamız gerek, çünkü yazılımın teknik kısıtlamalarından ötürü bunlara gizleme/gösterme dışında müdahale etme şansımız yok. Özetler için G1 gibi bir silme ölçütümüz de olamayacağına göre, "boş özet - asdasd" (!) savaşımının hangisinin uzun vadede işimize yarayacağı konusunda kafa yormamız gerekebilir. --Superyetkinileti 16:30, 4 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba. Uygun olmayan bir kullanıcı adı bildirmek istedim. [1] İyi çalışmalar. Utku Tanrıveremesaj 16:09, 4 Nisan 2012 (UTC)

Engellendi. Dikkatiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 16:21, 4 Nisan 2012 (UTC)

Bu sayfayı yanlış açmışım silebilirmisiniz acaba. doğrusu bu olacak Caricaceae ingilizce vikiden kaynakları ile çevirip koydum bu sayfayıda bir kontrol edebilirmisiniz.saygılarımla.(Gerçekler (mesaj) 11:45, 5 Nisan 2012 (UTC))

Reality halletmiş. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:01, 5 Nisan 2012 (UTC)

Son değişiklikler ve Yeni maddeler devriyesi hakkında[kaynağı değiştir]

Devriye görevinde bulunan insanlara yardım amacı ile ben de bu görevi almak istiyorum. Teşekkürler '''MEOGLOBAL''' (mesaj) 14:17, 6 Nisan 2012 (UTC)

Devriyelik yetkiniz etkinleştirilmiştir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:31, 6 Nisan 2012 (UTC)

Şu iki adı çözüme ulaştırabilir misiniz? esc2003 (mesaj) 16:46, 6 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba. Öncelikle şuradaki görüş alışverişinin sonuç vermesi gerekiyor. Bunu sağlamak için de konuyla ilgili olduğunu düşündüğünüz kullanıcıların görüşünü bizimle paylaşmasını isteyebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:54, 6 Nisan 2012 (UTC)
Kibele ile daha önce de konuşmuştuk. "Bana başka argümanlar sunun" diyor. Ben ve diğer kullanıcıların Kibele'yi ikna etmek gibi bir görevi yoktur. esc2003 (mesaj) 16:58, 6 Nisan 2012 (UTC)
Evet, böyle bir zorunluluğumuz olamaz. Benim vurgulamak istediğim, bu tür tartışmalı konuların karara bağlanabilmesi için geniş katılımlı düşünce paylaşımlarının yapılması gerektiğiydi. Topluluğun onayından geçen değişikliklerin zamanla politikaya dönüşme şansının da yüksek olduğunu unutmayalım. --Superyetkinileti 17:06, 6 Nisan 2012 (UTC)

Nicole (Alman şarkıcı), Nicole (Şilili şarkıcı) adları neden bu şekildedir. Belli bir düzenin olması gerekmiyor mu Vikipedi'de? esc2003 (mesaj) 17:08, 6 Nisan 2012 (UTC)

Evet, böyle tartışmaları tam da bu nedenle yapmamız gerekiyor. Adlandırma kurallarında bu konu açıklığa kavuşturulmamış olduğundan ilk adımı biz atmalı ve topluluk kararıyla bir politika oluşturmalıyız. --Superyetkinileti 17:33, 6 Nisan 2012 (UTC)
Tartışma ne yazık ki sürmüyor, kabul etmememe gerekçeniz uygun olmamış. STT'de yapılan da tartışmadır. Yorum kısmı bu amaca yönelik bulunuyor. esc2003 (mesaj) 09:29, 9 Nisan 2012 (UTC)
Merhaba. Farklı kullanıcılardan görüş isteğinde bulunarak tartışmayı canlandırabilirsiniz. Zamanım olursa bunu ben de deneyeceğim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:51, 9 Nisan 2012 (UTC)

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Bu kullanıcı adının gözden geçirilmesi gerek, reklam amaçlı kurulmuş. --BilalOkms[o.O] 09:16, 8 Nisan 2012 (UTC)

Şu kullanıcıyı engeller misiniz? Israrla telif ihlali yapıyor. --BilalOkms[o.O] 09:33, 8 Nisan 2012 (UTC)

Selamlar. VP:BOTİS'te bir isteğim vardı tarihi ülke bilgi kutusuyla ilgili. Botu kullanarak onu ve Kategori:Gökadalar ve alt kategorilerinde ana maddeye uyum açısından gökada>galaksi değişikliğini yapabilir misin?--RapsarEfendim? 22:26, 11 Nisan 2012 (UTC)

Gökada işi tamamdır. BOTİS'teki işlerle de en kısa zamanda ilgilenmeye çalışacağım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:50, 12 Nisan 2012 (UTC)
Sana da teşekkürler. İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 19:04, 12 Nisan 2012 (UTC)
Bir ricam daha olacaktı. Şu sayfada anlam ayrımı sayfalarının yer almamasını sağlayabilir misin? Zaten bu anlam ayrımlarına bağlantı olmaması lazım.--RapsarEfendim? 13:28, 15 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba. {{Diğer anlamı2}} gibi şablonlarla anlam ayrımı sayfalarına bağlantı veriyoruz. Bu sayfaların neden o listede gösterilmemesi gerektiğini düşünüyorsunuz? --Superyetkinileti 16:14, 16 Nisan 2012 (UTC)

Kaç yıldır buradayım, hala siz mi diyorsun abi? :) Şaka bir yana (anlam ayrımı) ekini alan anlam ayrımı sayfası dışındakileri anlam ayrımlarına bağlantı verilmemeli normalde. Bu özel sayfa, kendisine bağlantı verilmeyen maddeleri göstermek için. Buna göre o maddenin KD'liği konusunda ufacık bir fikir sahibi olunabilir, ilgili maddeler açılabilir yahut kendisine bağlantı verilip, yönlendirmeler yapılabilir. Anlam ayrımlarında böyle bir durum söz konusu olmayacağından onların aradan çıkması işimizi kolaylaştırabilir diye düşündüm.--RapsarEfendim? 19:28, 16 Nisan 2012 (UTC)
Evet, aslında aynı şeyi düşünüyormuşuz Gerekli yerlerde anlam ayrımı şablonlarını kullandığımızda bu sayfalar kendiliğinden o listeden silinecektir. Botlar özel sayfalarda çalışmadığından bu işi elle halletmemiz gerekiyor. Zamanım olduğunda bakacağım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:35, 16 Nisan 2012 (UTC)

Lütfen bakınız: Şablon tartışma:D. Saygılarımla, ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 12:09, 16 Nisan 2012 (UTC)

Invitation to Berlin hackathon: bot, script, template, and Gadget makers wanted[kaynağı değiştir]

I'm sorry -- I only speak English.

I invite you to the yearly Berlin hackathon, 1-3 June in Berlin, Germany. Registration is now open. If you need financial assistance or help with visa or hotel, then please register by May 1st and mention it in the registration form.

This is the premier event for the MediaWiki and Wikimedia technical community. We'll be hacking, designing, teaching, and socialising, primarily talking about ResourceLoader and Gadgets (extending functionality with JavaScript), the upcoming launch of Lua for templates, Wikidata, and Wikimedia Labs.

We want to bring 100-150 people together, including lots of people who have not attended such events before. User scripts, gadgets, API use, Toolserver, Wikimedia Labs, mobile, structured data, templates -- if you are into any of these things, we want you to come!

I also thought you might want to know about other upcoming events where you can learn more about MediaWiki customization and development, how to best use the web API for bots, and various upcoming features and changes. We'd love to have power users, bot maintainers and writers, and template makers at these events so we can all learn from each other and chat about what needs doing.

Check out the the developers' days preceding Wikimania in July in Washington, DC and our other events.

Best wishes! - Sumana Harihareswara, Wikimedia Foundation's Volunteer Development Coordinator. Please reply on my talk page at mediawiki.org. Sumanah (mesaj) 01:03, 20 Nisan 2012 (UTC)

yanlış anlaşılma[kaynağı değiştir]

Lütfen vikikatil sayfasını geri alın.Bu sayfayı mizah amçlı yazdım.Sadece mizah amaçlı.Ayrıca deneme değildi.Yanlışlıkla kaydete bastım.Bunun yüzünden deneme gibi göründü. .:|ÖğrAhmet|:. (mesaj) 10:54, 20 Nisan 2012 (UTC)

Merhaba. Bu tür yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için Vikipedi'yi daha yakından tanımalısınız. Aklınıza takılan bir nokta olursa yardıma hazırım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:34, 20 Nisan 2012 (UTC)

Selam Yetkin. Şuna bir göz atabilir misin? İyi geceler .)--Reality (mesaj) 21:53, 21 Nisan 2012 (UTC)

Halkın adını Yakutlar, dilini Yakutça olarak tutmanın anlamı kalıyor mu? Türkçe sayfalar genel aramasında Saha Cumhuriyeti yaygın olan kullanım değildir. esc2003 (mesaj) 09:20, 22 Nisan 2012 (UTC)
Merhaba. Akademik sonuçlarda "Saha Cumhuriyeti" önde. Konuyu maddenin tartışma sayfasına taşıyıp topluluğun görüşünü alabiliriz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 09:25, 22 Nisan 2012 (UTC)
Sadece akademik yayınlar üzerinden belirleniyorsa Yakutça 180 sonuç veriyor. Sahaca ise 39. esc2003 (mesaj) 09:35, 22 Nisan 2012 (UTC)

Hayır, yalnızca akademik yayınlar temel alınmıyor. Konunun ilgili tartışma sayfasında ele alınmasını önermemin nedeni de bu. --Superyetkinileti 09:43, 22 Nisan 2012 (UTC)

Ancak bu gerekçeyle madde adını SC olarak taşıdınız. Şu an tartışma şurada sürüyor. Tekrar tekrar taşımamak için bu sonucu beklemek daha doğru olurdu. Çünkü halkla ilgili diğer sayfalar Yakut adıyla geçiyor. En azından ikililik olmaması için sonucu görene dek adlandırma bir ada göre kalmalı. esc2003 (mesaj) 09:51, 22 Nisan 2012 (UTC)
Bu tür tartışmalı durumlarda önceki adı geri getirmeyi yeğliyoruz. Taşıma işleminin gerekçesi de budur. --Superyetkinileti 10:09, 22 Nisan 2012 (UTC)
Öyleyse bir yerde ad ile ilgili tartışma yapılır ve sonuç değişmesi yönünde olursa en son STT'ye gidilmeli. Hizmetliler de bu usule göre taşıma işlemini yapmalı. Böyle bir kuralın getirilmesi veya usulün yerleşmesi işlemlerin doğru yapılması açısından yararlı olur. Şu anki durumdan çıkarımım bu. esc2003 (mesaj) 10:19, 22 Nisan 2012 (UTC)

Tartışma sayfalarını biraz daha etkin kullanabilsek sorun kalmayacak. STT'nin bir tartışma yeri değil, topluluğun ortak görüşünü yansıtan kararların uygulanmasına yardımcı bir teknik işlem merkezi olması gerekir. --Superyetkinileti 15:25, 22 Nisan 2012 (UTC)

Birleştirme[kaynağı değiştir]

Kıbrıs Cumhuriyeti (1960-1963) maddesini Kıbrıs Cumhuriyeti maddesiyle birleştirebilir misiniz? esc2003 (mesaj) 18:15, 22 Nisan 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 18:46, 22 Nisan 2012 (UTC)

Bir istek de ben yapayım Superyetkin. Onlar da İnsandı (roman)'ı sadeleştirip, Onlar da İnsandı (kitap) ile birleştirebilir misin? Ayrıca maddenin tartışma sayfasında daha önce kullanıldığını görmediğim bir şablon var. Eğer kullanmıyorsak orayı da silebilirsen iyi olur. İyi akşamlar. --Sayginerv-posta 19:23, 22 Nisan 2012 (UTC)

Aynı kategorideki Korkunç Yıllar (roman) da sadeleştirilebilir duruyor. --Sayginerv-posta 19:26, 22 Nisan 2012 (UTC)
Birleştirme ve yalınlaştırma işlemleri yapıldı. Onlar da İnsandı'nın tartışma sayfasındaki Kırım şablonu ise ender de olsa kullanılıyor. Pek kullanışlı olmadığından SAS'ye çıkarılabilir. --Superyetkinileti 19:36, 22 Nisan 2012 (UTC)
Çok teşekkürler, şablon olayına bir bakayım. --Sayginerv-posta 19:46, 22 Nisan 2012 (UTC)

78.163.1.161[kaynağı değiştir]

Selam. 78.163.1.161 IP numaralı kullanıcı birkaç vandalist girişimde ısrar etmiştir. Sanırım engellenme gerekli. İyi çalışmalar... taglıgalpileti 20:59, 22 Nisan 2012 (UTC

Şimdilik uyarı yeterli. Vandalizm sürerse engellenecektir. --Superyetkinileti 20:04, 22 Nisan 2012 (UTC)

Yönlendirmeler[kaynağı değiştir]

Merhaba. Madde çalışmalarımdan gördüğüm ilk eksikler şunlar. Aşağıdaki yönlendirmeleri yapabilir misiniz:

Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti maddesi:

  • Yugoslavya Demokratik Federal Cumhuriyeti
  • Demokratik Federal Yugoslavya
  • Yugoslavya Federal Halk Cumhuriyeti

Sırp-Hırvatça maddesine:

  • Sırp-Hırvat-Slovence

Protestanlık maddesine:

  • Protestanlar

Prijepolje maddesine:

Yönlendirmeleri yaptım. Hizmetli müdahalesi gerektirmeyen bu tür değişiklikleri siz de yapabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:00, 24 Nisan 2012 (UTC)
Bunca yıllık kullanıcı olarak bunu bilmediğimden ötürü hafif bir hicap duydum :) Öğrenmenin yaşı, zamanı yok diye yorumlamak en güzeli. Buna pek sevindim çünkü sürekli sizi yönlendirmelerle uğraştırıyorum. Nasıl yapılır acaba bu? Şimdiden teşekkür... taglıgalpileti 7:46, 25 Nisan 2012 (UTC)
Rica ederim. "Değiştir" düğmesine basınca çıkan ekranın altında işimizi kolaylaştıran kısayolları görmüşsünüzdür. Bu listede yönlendirme yordamı da bulunuyor. Bunu sayfaya ekledikten sonra çift köşeli ayraçların içine hedef sayfayı yazmanız yeterli olacaktır. Örneğin, abc sayfasına yönlendirme oluşturmak için
#YÖNLENDİRME [[abc]]
kodunu kullanabilirsiniz. Çalışmalarınızda kolaylıklar, iyi vikiler. --Superyetkinileti 16:30, 25 Nisan 2012 (UTC)

Justin Bieber[kaynağı değiştir]

tartışma sayfasına yazdım,niye siliniyor adı üzerinde tartışma sayfası? Serverbuffer (mesaj) 17:50, 24 Nisan 2012 (UTC)

Lütfen ansiklopedik içeriği geliştirmeye yönelik yorumlar yapınız. Burası kişisel görüşlerimizi yayma alanı değildir. --Superyetkinileti 17:54, 24 Nisan 2012 (UTC)

mesela nasıl yapılıyor mesela bjk li vikipedistler veya mavi rengi sevenler diye? Bu imzasız yazı Serverbuffer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 24 Nisan 2012

Yeni bir kullanıcı kutusu oluşturmanız gerekiyor. Benzer şablonları inceleyerek daha ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz. --Superyetkinileti 18:25, 24 Nisan 2012 (UTC)

Kat. taşımaları[kaynağı değiştir]

Bot yardımıyla şu kategorilerde soyluluk>soylular taşımasını yapabilir misin?--RapsarEfendim? 19:40, 25 Nisan 2012 (UTC)

Bir de şuraya bakman mümkün müdür?--RapsarEfendim? 10:49, 26 Nisan 2012 (UTC)
Ulamları taşıdım. Görünüm değişiklikleri konusuyla da birkaç gün içinde ilgilenmeye çalışacağım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:21, 27 Nisan 2012 (UTC)
Teşekkürler. Bu sorunu hallettim (ilginize kısmına yazmıştım). İstersen tercihler kısmına da ekleyebilirsin.--RapsarEfendim? 21:11, 27 Nisan 2012 (UTC)

An itibariyle gördüm :) İyi geceler ve teşekkürler tekrardan.--RapsarEfendim? 21:12, 27 Nisan 2012 (UTC)

Biliyorum, çok sık isteğim oluyor senden ama Kategori:Gökbilim>Kategori:Astronomi değişikliği yapar mısın botla rica etsem? Alt kategorilerde de bu taşıma lazım. Ana madde adına uyum açısından. İyi günler.--RapsarEfendim? 11:53, 1 Mayıs 2012 (UTC)
Rica ederim, benzer istekler için kapım her zaman açık Gökbilim(sel) → Astronomi(k) dönüşümünün pek de uygun olmadığı birkaç ulam dışında tüm taşımaları yaptım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 14:53, 1 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba Superyetkin. SiBot, VP:SR sayfasına yeni seçilen SR'leri aktarmıyor mu? Manuel mi güncellememiz gerek? Kolaylıklar.--ahzaryamedileti 08:32, 27 Nisan 2012 (UTC)

Bu işi elle yapmamız gerekiyor. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:19, 27 Nisan 2012 (UTC)

Şuna bakabilir misiniz? --Superyetkinileti 17:23, 27 Nisan 2012 (UTC)

Tamamdır. --M.M.ileti 17:51, 27 Nisan 2012 (UTC)

Selam Superyetkin. Köy çeşmesindeki tartışmaya istinaden önizleme zorunluluğunun kaldırılması için ne yapmak gerek. Metaya mı başvurmak gerek, yoksa site içinde sen yapabilir misin bunu. Kaç kişi saymadım ama herkes önizlemenin kaldırılması yönünde yorum yaptı, bu değişiklik için yeterli sanırım. --Sadrettinmesaj 17:13, 1 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba. Mediawiki:Common.js sayfasında gerekli değişikliği yaptım. Bu konuya dikkat çektiğiniz için teşekkür ederim. --Superyetkinileti 19:11, 1 Mayıs 2012 (UTC)
Ben teşekkür ederim. Bu arada başka bir ricam olacak. İncelenmiş sayfa değiştirilirken, en üstte değişiklikleriniz incelendikten sonra görünecektir. yazıyor, aşağıda ise Değişiklikleriniz anında görünür olacaktır.. İncelenmemiş sayfa için sorun değil ama, incelenmiş sayfa için bu bir çelişki gibi. (link) Alt kısımdaki bu metin yerine mesela şu yazılabilir,
Kısa bir değişiklik özeti yazınız. Değişiklik özetleri, diğer kullanıcıların değişikliği yapma amacınızı anlamalarına yardımcı olur.
Sadrettinmesaj 21:50, 1 Mayıs 2012 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 16:56, 4 Mayıs 2012 (UTC)

Selam Superyetkin. Rica etsem Dosya:Schumacher battiston 1982.jpg dosyasını inceleyebilir misin? Kişinin özgür lisanslı fotoğrafı var ancak yükleyen kullanıcı bu dosyanın tarihi bir anı betimlediğini dolayısıyla kalması gerektiğini savunuyor. Şurada ve şurada ilgili mesajları Dosya tartışma:Schumacher battiston 1982.jpg sayfasından da diğer yorumları görebilirsin. İyi akşamlar .) --Reality (mesaj) 19:17, 3 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba. Konuyu SAS'ye taşımamız gerekiyor sanırım. Adil kullanım politikamız bu tür özel durumlar için kesin kurallar getirmediğinden kararı topluluğun vermesi gerektiğini düşünüyorum. --Superyetkinileti 17:11, 4 Mayıs 2012 (UTC)

Şunu görünce bir not düşeyim dedim. Başvurunun sonuçlanmaması ilgi azlığına bağlı. Aynı durum KT ve SAS için de geçerli Üzgün --Superyetkinileti 17:18, 4 Mayıs 2012 (UTC)

Sen de bürokrattın değil mi? Tek aktif bürokrat olarak görüş bildirmemeni rica ederim :) Sonra kapatamıyorsun onları, kalıyorlar öyle :) Zaten iv botu ve değişikliklerini onaylamak ek yük çıkarıyor bize. Aşağıdaki JYBot da keza öyle.--RapsarEfendim? 17:23, 4 Mayıs 2012 (UTC)

Selam tekrardan. Gökbilimciler kategorisi kalmış taşınmayan. Astronomlar olarak taşıma işlemini gerçekleştirebilir mi bot?--RapsarEfendim? 14:28, 5 Mayıs 2012 (UTC)

Bunu özellikle taşımamıştım. Ana madde adı da gökbilimci. --Superyetkinileti 15:09, 5 Mayıs 2012 (UTC)
Hmm. Onu da en ana madde olan astronomiye uyduralım o zaman?--RapsarEfendim? 15:10, 5 Mayıs 2012 (UTC)
Tartışmalı bir konu. Astrofizikçiler de zaman zaman gökbilimci olarak adlandırılıyor. Bunu KT'ye götürsek iyi olacak. --Superyetkinileti 15:14, 5 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba Yetkin, sana zahmet, şuradaki tabloyu geliştirebilir misin? Geliştirmenden kastım, o gemi cinsleri tek olsun ama birden fazla savaş gemisini kapsayabilsin, böyle tek tek kötü görünüyor. Anlatabildim mi bilmiyorum, şimdi yaparsan veya yolunu gösterirsen çok sevinirim. sevgiler. --Berm@nyaİleti 16:42, 5 Mayıs 2012 (UTC)

Yapıldı --Superyetkinileti 16:49, 5 Mayıs 2012 (UTC)
Teşekkür ederim. --Berm@nyaİleti 16:50, 5 Mayıs 2012 (UTC)

Şuradaki anasayfa tasarımı için bu kodu gerçek common.css sayfasına ekleyebilir misin? Teşekkürler.--Sadrettinmesaj 15:20, 6 Mayıs 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 18:24, 7 Mayıs 2012 (UTC)

Yine bir kat. taşıması için tahatsız edeceğim seni. Kategori:Bina ve yapılar kategorisinde gerekli değişikliği yapabilir misin?--RapsarEfendim? 10:19, 8 Mayıs 2012 (UTC)

Ek olarak şurayla da ilgilenebilir misin?--RapsarEfendim? 12:35, 10 Mayıs 2012 (UTC)
1024 x 768 çözünürlükte bir sorun göremedim. O simgenin sayfa başlığının yanında görünmesi gerekiyor. Bu arada, taşıma işiyle birkaç gün içinde ilgilenebileceğim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:28, 10 Mayıs 2012 (UTC)
Yukarıdaki kategorilere ek olarak şunların maddelerden kaldırılması ve silinmesi ile Avrupa'da kuruluşlar, alt ve üst kategorilerinin taşınması var. Müsait olduğunda bunlarla ilgilenmeni de rica edeceğim. Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 18:56, 13 Mayıs 2012 (UTC)

Üyelik İptali İstiyorum[kaynağı değiştir]

Merhabalar Üyelik İptali İstiyorum Yorumlar sayfa geçmişi Herşeyimin silinmesini İstiyorum lütfen yardımcı olun Bu imzasız yazı YasinArolat (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 9 Mayıs 2012

Merhaba Superyetkin. Şurada arşivlemede bir sorun çıktı sanırım. Bir bakabilir misin? Kolaylıklar.--ahzaryamedileti 05:53, 15 Mayıs 2012 (UTC)

Evet, botun düzgün çalışabilmesi için adaylık sayfasındaki kayıtların belirli bir düzene uyması gerekiyor. Sorunu şimdilik düzelttim. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:45, 17 Mayıs 2012 (UTC)

Uygun olmayan KA[kaynağı değiştir]

Merhabalar Superyetkin, şu kullanıcının eklediği bağlantıya bakılırsa adı uygunsuz gibi geldi; belirteyim dedim. İyi akşamlar. --Sayginerv-posta 19:16, 18 Mayıs 2012 (UTC)

Engellendi, teşekkürler. --Superyetkinileti 19:19, 18 Mayıs 2012 (UTC)

Reference Tool tips[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Yine bişey rica edeceğim. İngilizcede madde okurken kaynakların da metin üzerinde görünmesini sağlayan bir araç var. Bu sayfaları Türkçe vikide de oluşturup aktarabilir misin. Denemedim ama Türkçe vikide de çalışır sanırım. Teşekkürler.

Teşekkürler.--Sadrettinmesaj 20:05, 18 Mayıs 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 11:00, 19 Mayıs 2012 (UTC)
Saol. Bir de İngilizcedeki kaynak ekleme yardımcısını Türkçeye çeviriyorum. Çeviri biterse bunu da ekleriz. Kolay gelsin.--Sadrettinmesaj 12:00, 19 Mayıs 2012 (UTC)

Selam Yetkin. Mail'e bir göz atabilir misin?--Reality (mesaj) 21:31, 18 Mayıs 2012 (UTC)

Kullanıcı:Merve gürhan[kaynağı değiştir]

Merve gürhan adlı kullanıcı özellikle Osmanlı haseki sultanlarının maddelerine vandalizm yapıyor. (Özel:Katkılar/Merve gürhan) Engelleyebilir misiniz? -- BalKesLi 10:16, 19 Mayıs 2012 (UTC)

Khutuck halletmiş. İyi vikiler. --Superyetkinileti 10:47, 19 Mayıs 2012 (UTC)

Kat. taşıma[kaynağı değiştir]

Selamlar. Aşağıdaki kategorilerin taşınması lazım yine. Krallık>monarşi taşıması gerek. Teşekkürler şimdiden.

Merhaba Superyetkin, rica etsem kullanıcı sayfamın son sürümünü geri getirebilir misin, teşekkürler...--Vikiçizer (mesaj) 14:16, 20 Mayıs 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 14:19, 20 Mayıs 2012 (UTC)

Saham al-Jawlan[kaynağı değiştir]

Selamlar, Gökçe Yörük'e de danıştım ancak acelem olduğu için sizede soruyorum. İngilizce Viki'deki Saham al-Jawlan maddesindende yararlanarak bu şehirle ilgili yazıya başlıycaktım ancak nasıl Türkçeleştirmem gerektiği konusunda emin olamadım. Bu yüzden size soruyorum, Saham al-Jawlan maddesinin türkçesini hangi isimle açmalıyım. Saham el-Cavlan uygun olur mu ? Ya da ismi aynen bırakıp "al" ifadesini "el" olarak mı değiştirmeliyim ? ~--BerkayMesaj--~ 20 Mayıs 2012, 15:17 (UTC)

"Saham el-Jawlan" araması Google'da sonuç veriyor. İsterseniz maddeyi bu adla açabilir ve daha sonra doğru adlandırma için topluluktan görüş isteğinde bulunabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:23, 20 Mayıs 2012 (UTC)
Tamamdır, Saham el-Jawlan adıyla maddeyi oluşturdum. Zaten taslak madde olduğu için fazla üstünde durmamız gerektiğini sanmıyorum. Yardımınız için teşekkürler. İyi vikiler. ~--BerkayMesaj--~ 20 Mayıs 2012, 15:40 (UTC)

Kaynak ve özet[kaynağı değiştir]

Kaynak ekleme aracını ve değişiklik özeti ekleme araçlarını tercihlerim menüsüne ekleyebilir misin? Bu araçlar şu an çalışıyor ama çok az kelime hala ingilizce. Türkçe çevirisi için bu içerikleri Mediawiki sayfasına kopyalamak yerine, medyawiki sayfasında linkini verirsen (mediawiki sayfasını değiştiremem) daha iyi olur.

  • Kaynak ekleme aracı RefToolbarNoDialogs.js sayfasında. Bu hem eski hem de yeni gelişmiş düzenleme penceresinde çalıştığı için monobook ve vector ayrımı yapmak gerekmiyor.
  • Değişiklik özeti ekleme aracı Özet.js sayfasında.

--Sadrettinmesaj 07:43, 21 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba. Mediawiki ad alanında gerekli değişiklikleri yaptım. Bu araçları Türkçe Vikipedi'ye uyarlama konusunda gösterdiğiniz özveri için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:01, 21 Mayıs 2012 (UTC)
Bu css sayfasındaki kodları bir mediawiki sayfasına aktarıp, tercihlerim menüsüne ekler misin. Dolaşım şablonlarındaki yönlendirmeli bağlantıların renkli görünmesini sağlıyor. Mesela {{Türkiye konuları}} şablonunda 11 bağlantı şu an yönlendirmeli halde. --Sadrettinmesaj 07:13, 22 Mayıs 2012 (UTC)
Tamamdır, elinize sağlık. --Superyetkinileti 17:45, 22 Mayıs 2012 (UTC)

Teşekkürler. Selam. Özet yazılmayınca özet kutusunu renkli olarak vurgulayan bu aracı tercihlerim menüsüne ekler misin. Özeti zorunlu hale getirmiyor, özeti yazmayınca renkli olarak vurguluyor, yazmaya başlayınca ise vurgu kayboluyor. bu js. sayfası bu css sayfası. --Sadrettinmesaj 13:19, 23 Mayıs 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 17:42, 23 Mayıs 2012 (UTC)

Selamlar Superyetkin,
Kendimi 2 yıldır devriye bilirdim. Son değişiklikler sayfasından şüpheli değişiklikleri kontrol edip, Vandalizm faaliyetlerini geri alırdım. Yine öyle kontrol ediyordum ve kullanıcı haklarımda Editörlük olmasına rağmen Devriyelik'in olmadığını gördüm. Bunun için de bi başvuru gerekiyor değil mi ? Bir bürokrata danışmam söylendi de, sizden Devriyelik yetkisinin verilmesini rica edicektim. İyi vikiler. ~--BerkayMesaj--~ 22 Mayıs 2012, 21:41 (UTC)

Gerekli değişikliği yaptım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:45, 23 Mayıs 2012 (UTC)
Teşekkür ediyorum. Size de iyi vikiler. ~--BerkayMesaj--~ 22 Mayıs 2012, 21:41 (UTC) 23 Mayıs 2012, 17:47 (UTC)

Selam Superyetkin. Şu değişikliğinin sebebini tam anlayamadım.--Reality (mesaj) 18:44, 23 Mayıs 2012 (UTC)

Dosyayla ilgili etkin bir SAS süreci olduğundan hızlı sil etiketini kaldırdım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:50, 23 Mayıs 2012 (UTC)
Hızlı sil değil o normal 7 günlük standart dosyalari için kullandığımız bekletmeli sil. Dosyanın kaynağı olmadığı için eklendi. SAS gösterilme sebebi ise adil kullanımı ihlal etmesi. İkisi birbirinden farklı süreçler. SAS oylamasında kalsın denilse dahi kaynaksız olduğu için silinmesi gerekmiyor mu? (D4 - Kaynak ya da lisans bilgisi eksik dosya) Ben şablonun geri getirilip dosyanın silinmesi gerektiğini düşünüyorum.--Reality (mesaj) 18:52, 23 Mayıs 2012 (UTC)
Evet; SAS sürecini tam da bu nedenle, konuyla ilintili tüm olguların ortaya çıkmasına yardımcı olmak amacıyla kullanıyoruz. Bir karara varmadan önce SAS sonucunu bekleyelim derim. --Superyetkinileti 18:57, 23 Mayıs 2012 (UTC)

Tamam o zaman şöyle yaptım. SAS bitene kadar silinmemesi için de not düştüm. Maksat dosya kaynaksız olduğu halde arada kaynayıp gitmesin.--Reality (mesaj) 19:01, 23 Mayıs 2012 (UTC)

Tamam, böylesi daha iyi. Teşekkürler. --Superyetkinileti 19:02, 23 Mayıs 2012 (UTC)

Sürüm kontrolü başlığında İngilizce kelime[kaynağı değiştir]

Merhabalar, kolay gelsin. Sayın yetkin, şimdi sürüm kontrolü için bekleyen maddelerde (incele) dediğimizde Revizyonlar arasındaki fark {{MADDEADI}} yazan alanda şu anda İngilizce Difference between revisions of {{MADDEADI}} yazıyor. Acaba bu durumu bir el atabilir misiniz? Daha önce Türkçe'ydi sanırım. Fakat şu anda İngilizce gözüküyor. Teşekkürler...--i.е. vposta 20:04, 23 Mayıs 2012 (UTC)

Sorunu anlayamadım. Bu başlık tam olarak nerede görünüyordu? Kontrol ettiğim hiçbir sayfada böyle bir ifadeye rastlamadım. --Superyetkinileti 16:55, 24 Mayıs 2012 (UTC)
Burada Rapsar'ın Ufak düzeltme ve Türkçeleştirmeler başlıklı talebi üzerine hizmetli Gökhan tarafından sorun giderilmiş. Teşekkürler. --i.е. vposta 17:16, 24 Mayıs 2012 (UTC)

Kontrol edin.[kaynağı değiştir]

Merhaba.Bu kontrol edin.Pan va bu Pan_farsizm.Tartışma:Pan-İranizm/ E THP (mesaj) 08:12, 24 Mayıs 2012 (UTC)

elazığ vişne sayfası neden silindi?[kaynağı değiştir]

merhabalar, Türkiye maden sektörü sayfasında belirtilen elazığ vişne mermeri ile ilgili ek bilgiler vereceğim sayfa tarafınızdan silinmiş. Söz konusu taşla ilgili belli fiziksel özellikleri zaten yapmış olduğum girişte belirtmiştim. Taşın dünya mermer sektöründeki öneminden dünyada kullanıldığı büyük mimari projelerin belirtileceği uygulama alanlarından ve tabi ki haklı ününü nasıl kazandığını tarafımdan çekilen görsellerle sayfayı zenginleştirecektim.

Bunun yanında türkiye maden sektörü sayfasını değiştirip dünyada mermer sektöründe bilinen ve uygulama alanı bulan ancak sayfada yer verilmemiş bir kaç taşı da ekleyip tüm taşlar için aynı elazığ vişne de olduğu gibi karakteristiği ve görselleri yer alacak şekilde giriş yapmayı istiyorum. Bahsetmiş olduğum gibi türk doğal taşlarına ilişkin detaylı bilgileri ve görselleri sağlamak istiyorum. Nasıl silinmeyecek giriş yapabileceğimiz konusunda yardımlarınızı beklerim. Teşekkür ederim. Bu imzasız yazı Kceryan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 24 Mayıs 2012

Merhaba. Vikipedi'de yer alan maddelerin belirli standartları karşılaması beklenir. Ayrıca, katkıda bulunmadan önce şu sayfayı incelemenizi öneririm. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:01, 24 Mayıs 2012 (UTC)

Mayıs sayfasında arşivlemede sorun çıkmış, bir bakabilir misin? Kolaylıklar.--ahzaryamedileti 16:52, 24 Mayıs 2012 (UTC)

Daha önce çözdüğümüz sorun burada yinelenmiş. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 17:05, 24 Mayıs 2012 (UTC)

Bağlantı kontrolü[kaynağı değiştir]

Selam. Bağlantı kontrolü aracını tercihlerim menüsüne ekler misin. Bu arada Boş özet ve Renkli yönlendirme belgeleme sayfalarını oluşturdum. Tercihlerim sayfasında bu sayfalara bağlantı ekler misin? Teşekkürler.--Sadrettinmesaj 15:14, 25 Mayıs 2012 (UTC)

Yapıldı, teşekkürler. --Superyetkinileti 19:00, 25 Mayıs 2012 (UTC)

Şablon:GSR koruma/2012-05-26 oluşturulmamış. Şablon:GSR/2012-05-26 sayfasından kopyalar mısın. --Sadrettinmesaj 20:41, 25 Mayıs 2012 (UTC)

Tamamdır. --Superyetkinileti 20:44, 25 Mayıs 2012 (UTC)

Sayfa taşıyamama uyarısı[kaynağı değiştir]

Selam. Sayfa taşınamayınca şuradaki uyarı bir hizmetliden yardım istemeyi tavsiye ediyor. VP:STT tavsiye edilse daha iyi olur sanırım. 2008'de daha basitti bu işlemler, madde sayısı arttığı için şimdi hergün STT talebi oluyor. --Sadrettinmesaj 20:26, 26 Mayıs 2012 (UTC)

Güncellendi, teşekkürler. --Superyetkinileti 20:30, 26 Mayıs 2012 (UTC)

Horizontal list[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. en:Template:Footer Olympic Champions Tennis Men dolaşım şablonunda bir uygulama gördüm, hlist sınıfı kullanmışlar. Şablondaki içerik gayet düzenli, liste halinde, ayrıca görünümde de sorun olmamış. Bizdeki dolaşım şablonunda liste içeriğini böyle yazmak mümkün değil. Sorun olmayacaksa hlist sınıfını aktarabilir misin. en:Common.css, en:common.js. --Sadrettinmesaj 08:25, 28 Mayıs 2012 (UTC)

Dolaşım şablonuna "listesınıfı" adlı bir parametre ekledim. Firefox'ta işe yarıyor, ancak diğer tarayıcılarda deneyemedim. Teşekkürler. --Superyetkinileti 16:34, 28 Mayıs 2012 (UTC)
Eline sağlık. {{Midyat mahalleleri}}'nde düzgün görünüyor şu an. IE7 ve opera'da da soru yok. Farklı tarayıcılarda da görmek gerek sanırım. Bu yüzden hlist sınıfını biraz daha zaman geçtikten sonra kullanmakta yarar var sanırım. --Sadrettinmesaj 13:25, 29 Mayıs 2012 (UTC)

selam, şu sayfayı kalmasına karar verilmiştir diye kapatmışsın. eğer sayfayı incelersen, meoglobal'in liste halindeki sayfayı sas adayı gösterip sonra da şablon haline getirdiğini, sas'ta yorum yapanların bu tip bir şablon olamayacağı, listenin kalması gerektiği yönünde fikir bildirdiğini görebilirsin. bu durumda madde liste haline geri getirilmelidir. kolay gelsin. --kibele 18:26, 28 Mayıs 2012 (UTC)

Evet, sizinle aynı düşüncedeyim. Oylamayı kapatmış, ancak gereğini yerine getirmeyi unutmuşum. Anımsatma için teşekkürler. --Superyetkinileti 18:40, 28 Mayıs 2012 (UTC)

Selamlar. Geçenlerde engellenen Maroonberet dönmüş. İlgilenebilir misin?--RapsarEfendim? 18:45, 28 Mayıs 2012 (UTC)

Açık bir davranışsal ize rastlayamadım. Katkı sayısı kesin bir karar vermek için yeterli değil gibi. --Superyetkinileti 18:57, 28 Mayıs 2012 (UTC)
Kullanıcının Tarkan şarkılarına katkı yapması, Maroonberet'in 7 Mayıs'ta aldığı bir haftalık engelin ardından bu kullanıcının gelmesi, her iki kullanıcının da balık burcu olması ve Osmanlıca bilmesi (diğer kullanıcı kutuları da aynı ama en net olanları bunlar) tesadüf olamaz.--RapsarEfendim? 19:03, 28 Mayıs 2012 (UTC)
Geçmişte yakın arkadaşlarını Vikipedi'ye getiren, onlara kullanıcı sayfalarını hazırlama konusunda yardımcı olan, işleyişi tam olarak bilmediği için kukla olarak nitelenen ve engellenen kullanıcılar oldu. Bu durum da onlardan biri olabilir. Emin değilim. --Superyetkinileti 19:07, 28 Mayıs 2012 (UTC)

filettino ve diğerlerini madem sildiniz o zaman lütfen doğrılarını lütfen yazı verin olurmu teşekürler88.244.71.194 21:20, 28 Mayıs 2012 (UTC)

Turuncu şerit[kaynağı değiştir]

Merhaba Yetkin, teknik konularda iyisin diye soruyorum sana. Birisi bana mesaj atınca baya geç bildirim geliyor (Şu turuncu şerit). Sebebi ne olabilir? --Berm@nyaİleti 13:13, 29 Mayıs 2012 (UTC)

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Önbelleği boşaltmayı, bu işe yaramazsa tarayıcıyı öntanımlı ayarlara geri döndürmeyi deneyebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:28, 29 Mayıs 2012 (UTC)
Mesaj şeysi düzelmişti, cevap vermeyi unutmuşum pardon :) Bu arada, şunun gibi, kullanıcıların değişiklik sayısı az gösteriliyor. Kullanıcının oyunu geçersiz saydım, fakat link vermiş 150'den fazla değişikliği var. SUL Durumunda ise 70 küsür bir değişiklik sayısı vardı. Hangisine güveneceğiz? Nasıl hallolur bu? --Berm@nyaİleti 13:46, 31 Mayıs 2012 (UTC)
Kullanıcının katkılarına bakmak yeterli --Superyetkinileti 17:39, 31 Mayıs 2012 (UTC)

Bilgi kutusuz[kaynağı değiştir]

Merhaba, zamaninda bilgi kutularinin siniflandirilmasi ile ugrasirken {{Bilgi kutusuz yazar}} diye bir sablon olusturmusutum. Bugün baktim da o ve ilgili depo-kategori (bu kategoriyi silmeyin sablonu ile etiketliydi o da yanilmiyorsam) bir ara silinmissin. Nedenini tam anlamadim, sonucta bu bir bakim sablonuydu, madde sablonu degildi. Dolayisi ile her zaman degil gerektiginde kullanilan bir arac (hatta kullanilmamasi daha güzel belki) aynen ona yakin zamanda yarattigim {{Bilgi kutusuz km}} gibi. Bu arada bir sayfa HS ile etiketlendigi zaman yaratan kullaniciya mesaj gidiyor saniyordum, arsive baktim bana gelmemis. Bir problem mi oldu ki? Bir noktayi mi atliyorum, üzerinden vakit gecti biraz, is güc derken anca sorabiliyorum. Selamlar Coriolis (mesaj) 23:51, 29 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba. Rapsar şablona hızlı sil etiketi yerleştirirken şu notu düşmüş:
Kullanılmayan şablon. Zaten bilgi kutusuz şablonu mevcut, ayrıca kategorize etmeye gerek yok
Vikipedi'de işlevleri birbirine çok benzeyen şablonları birleştirme yoluna gittiğimiz için gerekçeyi haklı bulmuş ve kullanılmayan bu şablonu silmiştim. Böyle bir ayrımın gerçekten gerekli olduğunu düşünüyorsanız şablonu yeniden oluşturabilir ve konuyu topluluğun gündemine taşıyıp yönerge eksiklerimizden birini daha kapatma şansı yakalayabiliriz İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:21, 30 Mayıs 2012 (UTC)
Bu konuyu bu ve ve ilgili vikiprojede tartışmıştık. Kimseden itiraz gelmemişti. Eger HS ile beraber uyarı mesajı gelseydi (otomatik gelmiyor mu?) ya da şablon SAS olsaydı daha önce de tekrar tartışabilirdik elbette. Bu konuda ne tip bir yönergemiz var ve bir de onu tartışmamız gerekiyor açıkçası bilmiyorum. Sen gereksiz olduğunu mu düşünüyorsun? (Bu arada {{Bilgi kutusuz}} ile etiketlenmiş 1500 civarı madde var) Kolay gelsin. Coriolis (mesaj) 20:43, 30 Mayıs 2012 (UTC)
Konuyla ilgili bağlantıları göstermeniz iyi oldu. Şablonu geri getirdim. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:34, 31 Mayıs 2012 (UTC)

merci, Selamlar Coriolis (mesaj) 19:23, 31 Mayıs 2012 (UTC)

Pardon unutmusum, bir de ilgili depo-kategori vardi. Onu da geri alabilir misin vaktin oldugunda? Kolay gelsin Coriolis (mesaj) 09:23, 2 Haziran 2012 (UTC)

Şu anda mizah amaçlı bir madde yazıyorum(Başına vikipedi: koyarak).Maddeyi kaydettikten sonra mizah etiketi koyacağım.Bu süre içinde maddeyi silmeyebilir misiniz? --TalebeAhmetwhat dedin? 11:36, 31 Mayıs 2012 (UTC)

Maksimum iki hafta deniyor ama?..--RapsarEfendim? 19:09, 31 Mayıs 2012 (UTC)

Hizmetli, bürokrat, bot, vb. oylamalarındaki genel eğilimimiz 14 gün beklemek. İnterviki botlarına karşı oyu veren kullanıcımız çıkar mı bilinmez, ancak biz yine de bekleyelim --Superyetkinileti 19:17, 31 Mayıs 2012 (UTC)
En az iki hafta demişsin de, onun için söylemiştim :)--RapsarEfendim? 19:25, 31 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba Yetkin, zahmet olmazsa bi bakabilir misin? Sevgiler.. --Berm@nyaİleti 19:07, 1 Haziran 2012 (UTC)

Katkı sayfası[kaynağı değiştir]

Selam. Buraya ekleyebilir misin.--Sadrettinmesaj 21:16, 2 Haziran 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 21:19, 2 Haziran 2012 (UTC)

İyi akşamlar Şu tartışmadaki yorumlarla ilgili bir şeyler yapabilir misiniz? Konu ile ilgili değil kullanıcı ile ilgili yorum yapılıyor. esc2003 (mesaj) 21:22, 2 Haziran 2012 (UTC)

Yazılanların tümünü okumaya fırsatım olmadı. İlk fırsatta bakmaya çalışırım. --Superyetkinileti 12:21, 3 Haziran 2012 (UTC)
Lütfen yükselen hararetin nezaketten uzaklaşmanıza neden olmasına izin vermeyin İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 12:56, 3 Haziran 2012 (UTC)
Şu yorum başlı başına bir kural ihlalidir. Yazdığımı silmenize bir anlam veremedim. Beni taraflılıkla itham eden Kmoksy'nin yorumunu görmüş olmalısınız. "Savcılığın bile olayı kaale almadığı"nı söylemiş. Kaynaklar incelemeden karar veriliyor. Gazetelerde böyle bir ifade yok. Söylediğim haksız bir yorum değildir. "Tarihçilik oynamak", "Vikipedi çocuk bahçesi değildir" tarzı söylemler son derece yakışıksız ve tartışma adabından uzak. Devletin savunuculuğuna soyunmuşlar ki burada kimsenin devleti hedef aldığı yok. Dersim İsyanı sırasında Zini Gediği'nde yaşanmış bir olay olarak veriliyor. Devletin hedef alındığından bahsedilmeye başlandığında tarafsızlıktan bahsedilemez zaten. Erlik.khan adlı kullanıcının CHP, Radikal Gazetesiyle ilgili yapmış olduğu Alevi partisi, Alevi gazetesi tarzı aslı olmayan ağız kalabalığından başka işe yaramayan sözler ise tartışmanın takip edilmesini zorlaştırdığı gibi tartışma havasını da bozuyor. Bu yorumların da kaldırılmasını rica ediyorum. Şu an büyük bir yığılma var sayfada. İyi çalışmalar... esc2003 (mesaj) 16:29, 3 Haziran 2012 (UTC)

Sayfada tartışma biçemine uymayan yorumlar olduğu açık. Bunları kaldırmak ise yalnızca hizmetlilerin değil, her vikipedistin görevi olmalıdır. Benim yaptığım, olayın daha da uzamaması adına Vikipedi kurallarını anımsatmaktı. Dikkat etmeniz dileğiyle. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:36, 3 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba hizmetli ! benim monobookum çalışmıyor mu acaba ? Ya da değişik bir şey mi oldu şablonlamada ? --Boyalikus (mesaj) 11:25, 3 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Monobook sayfanızı tüm örgelerde çalışacak biçimde düzenledim. Önbelleği temizleyip dener misiniz? --Superyetkinileti 11:33, 3 Haziran 2012 (UTC)
teşekkürler.--Boyalikus (mesaj) 11:33, 3 Haziran 2012 (UTC)
Ama malesef olmamış ön belleği temizledim.--Boyalikus (mesaj) 11:35, 3 Haziran 2012 (UTC)

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Şurada tanımlı yardımcı işlevler Firefox'un yeni sürümlerinde çalışmıyor. --Superyetkinileti 11:41, 3 Haziran 2012 (UTC)

ie 9 kullanıyorum --Boyalikus (mesaj) 11:44, 3 Haziran 2012 (UTC)
Tercihlerim → Küçük araçlar menüsündeki betikler çalışıyor mu? --Superyetkinileti 11:51, 3 Haziran 2012 (UTC)
Tercihlerim de her şeyi tek tek kontrol ettim, ama yan tarafta çıkan m1 sil, g1 vs. gibi kısayol şablonları otaya çıkmıyor? olmuyor. --Nihan (mesaj) 15:18, 6 Haziran 2012 (UTC)

Uygun bir zamanda betiği güncellemeye çalışırım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:31, 6 Haziran 2012 (UTC)

Antisemitist vandal[kaynağı değiştir]

Engeller misiniz? esc2003 (mesaj) 16:37, 3 Haziran 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 16:40, 3 Haziran 2012 (UTC)
Tekrar başladı esc2003 (mesaj) 16:44, 3 Haziran 2012 (UTC)

İşlediği ülkelere göre katliamlar[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Kategori tartışmaları/İşlediği ülkelere göre katliamlar iki taşınsın, iki silinsin kararı bulunuyor. Öneriye desteğimi belirtmişim ama şablon kullanmamışım gözünüzden kaçtı sanırım. esc2003 (mesaj) 17:12, 3 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. KT ve SAS oylamalarında kararlar şablonlara göre değil, belirtilen görüşlere göre alınıyor. Bu tartışma özelinde konuşacak olursak, benzer bir ulamımızın olması bu karara varmamızdaki en önemli etken. --Superyetkinileti 17:37, 3 Haziran 2012 (UTC)
İkisi aynı değil. Ülkelerine göre katliamlar ve Devletlerin yaptığı katliam. İlkinde yer belirtiliyor, ikincisinde ise katliamı yapan devlet. ABD'deki katliamlar, ABD'nin işlediği katliamlar. esc2003 (mesaj) 19:46, 3 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba Yetkin, şu şikayete bakabilir misin? Bariz bir politika ihlali diye düşünüyorum, şikayete gerek duyulmaksızın yaptırım uygulanması ve ifadelerin çıkarılması gerekiyor mu sence? Bence öyle. Yine de adet yerini bulsun diye şikayet verdim. Sevgiler.. --Berm@nyaİleti 21:27, 3 Haziran 2012 (UTC)

Khutuck gerekli açıklamayı yapmış. Lütfen ortada çok açık bir kural ihlali olmadıkça şikayet sayfasını kullanmayalım. --Superyetkinileti 16:05, 4 Haziran 2012 (UTC)

üniv sayısı[kaynağı değiştir]

türkiyede ki üniversitelerin sayısı arttı.ekleme yaptım ama görülmüyor bir bakabilirmisiniz.Sevgierol1984a (mesaj) 08:47, 4 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Oy kullandığımız tartışmaları kapatma görevini bir başka kullanıcıya bırakmak daha uygun olacaktır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:09, 4 Haziran 2012 (UTC)

Böyle bir kural mı var ? Neyse aşırı kuralcı olmak iyi değil. Ancak o maddenin gerekçesi ve aday gösterinin ifadesi nedeniyle kapattım. Nisandan beri duruyormuş basit bir aramayla halledilirmiş keşke siz kapatsaydınız. İyi çalışmalar. Boyalikus (mesaj) 17:24, 4 Haziran 2012 (UTC)
Vikipedi'de yazılı kuralların yanı sıra yerleşmiş gelenekler vardır. Durumun aşırı kuralcılıkla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Sözkonusu oylamanın da içinde bulunduğu birçok tartışma görüş azlığından ötürü karara bağlanamamaktadır. Bilginize. --Superyetkinileti 17:28, 4 Haziran 2012 (UTC)
Görüş azlığı değil, görüş yokluğu desek daha iyi olur. Çok fazla insan var SD'de ama oy veren yok. Bu çok tartışmalı bir madde değildi ve adaylık gerekçesi de açık değildi. Bu nedenle ben yaptığım işlemde bir sorun görmüyorum. Geçmişte hem oy verip hem kapatan bulabiliriz heralde deşmeye gerek yok. Ayrıca eğer hatalı ise geri alın siz kapatın ben zaten Rapsar'a mesaj atmıştım geri alınsın vs. diye. Bu arada aktiflere de mesaj atın ki SAS 2 -3 oyla 3-4 aydır kalmasın öylece.. Cevap yazmayacağım kolay gelsin.Boyalikus (mesaj) 17:35, 4 Haziran 2012 (UTC)

Hizmetli adaylığım[kaynağı değiştir]

Merhaba kolay gelsin. Aldığım karar doğrultusunda hizmetli adaylığından vazgeçtiğim için, acaba şurayı kapatma imkanın var mı? Kolay gelsin...--inc.еle. vposta 09:38, 5 Haziran 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 17:41, 5 Haziran 2012 (UTC)
Çok teşekkür ederim. Bende arşivlemesini yaptım. Kolay gelsin...--inc.еle. vposta 17:58, 5 Haziran 2012 (UTC)

Selam. Burada en üstte iki tane hg şablonu var, artık ikisi de aynı şablon, bir tane yeterli. En aşağıdaki bağlantıyı da, Vikipedi:Sayfa adlandırma ve yönlendirme olarak değiştirir misin? Teşekkürler --Sadrettinmesaj 18:41, 5 Haziran 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 01:13, 6 Haziran 2012 (UTC)

Kullanıcı sayfamı silebilir misiniz? esc2003 (mesaj) 16:58, 6 Haziran 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 16:59, 6 Haziran 2012 (UTC)
Teşekkürler. -- esc2003 (mesaj) 17:01, 6 Haziran 2012 (UTC)

Arşiv olmayan sayfanın silinmesi ricası[kaynağı değiştir]

Bu sayfanın silinmesini isteme sebebim buraya taşımış olmamdı. Zaten bu haliyle o sayfaya herhangi bir bağlantı yok, o yüzden silebilirsiniz. Eğer içiniz rahat etmiyorsa da peki öyle kalsın ama anlamsız bir sayfa... Sevgiler. --Stultiwikiabana yaz 00:13, 7 Haziran 2012 (UTC)

Sayfa silindi. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:48, 7 Haziran 2012 (UTC)

Selam, Superyetkin. burada bir kullanıcı +evvela kendi mesajlarınızı tarih sırasına göre düzenleyiniz. diyerek tarih sırasını bozuyor. Belki de diğer yerlerde bozukluk vardır da ben farkedemedim. Vaktinizin bol olduğu zaman, doğru tarihi sıralamaya göre düzeltebilirsiniz. Kaynaklar yeterli olduğundan artık bu tür ufak tefek mesele önemsiz. O yüzden sizin de önemsiz olduğunu düşünürseniz boş vererim. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 01:39, 7 Haziran 2012 (UTC)

Yapıldı --Superyetkinileti 16:56, 7 Haziran 2012 (UTC)

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1_mesaj:Caracas#Taysin Burada benim gözden kaçırdığım bir şey mi var acaba yoksa bir tuhaflık mı var ?Boyalikus (mesaj) 17:40, 7 Haziran 2012 (UTC)

Madde telifli olduğundan silindi. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:47, 7 Haziran 2012 (UTC)

Muhteşem Yüzyıl - Bölümler listesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Muhteşem Yüzyıl bölümleri listesi niye silindi? Ve ikinci sorum: Başka yerden tekrar ulaşabilirmiyiz? Selamlar -- Tunc99 (mesaj) 20:18, 7 Haziran 2012 (UTC)

Madde telif ihlali nedeniyle silinmiştir. İyi vikiler. --Superyetkinileti 03:22, 8 Haziran 2012 (UTC)

Hello my friend. according to this requset, you say to give flag my bot(MahdiBot). but when im see herein trwiki my bot not flaged. why? thanks alot:)/Mahdiz (mesaj) 15:55, 8 Haziran 2012 (UTC)

Hello. It is a matter of time. That should be okay in a few days. --Superyetkinileti 18:59, 9 Haziran 2012 (UTC)
ok. thanks/--Mahdiz (mesaj) 09:00, 13 Haziran 2012 (UTC)

Ne Söyleyecektim ?[kaynağı değiştir]

Merhaba Süperyetkin ,şuradaki kodu monobook sayfanıza, buradaysa kodu commons sayfanıza atın diye yazıyor.Monobook ile commons sayfaları arasındaki fark nedir?

Bir de Kodu kaydettikten sonra kodun üstünde tarayınıcınızın belleğini temizlemeniz gerekiyor gibi yazılar var .Tam olarak anlayamadım.Acaba yardımcı olur musun? --TalebeAhmetwhat dedin? 18:14, 8 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Monobook örgesini kullanıyor olsanız bile tüm betiklerinizin şu sayfada bulunması gerekiyor. İstediğiniz kodları buraya taşıdıktan sonra sayfanın üstünde belirtilen kısayolları kullanarak tarayıcınızın önbelleğini boşaltabilir ve betikleri kullanmaya başlayabilirsiniz. Bir sorunla karşılaşırsanız yardıma hazırım. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:07, 9 Haziran 2012 (UTC)
Çok teşekkür ederim. --TalebeAhmetwhat dedin? 12:23, 11 Haziran 2012 (UTC)

Lütfen yardımcı olun ![kaynağı değiştir]

Merhaba ! Lütfen şu-Türkiyede kürtçe konuşanlar---1965 n.s. konuda değişikliklerin gerçekleştirilmesi için yardımcı olun. Saygılar !--Asparux Xan Bulqar (mesaj) 19:25, 8 Haziran 2012 (UTC)

Usurpation Request[kaynağı değiştir]

Hello I have placed a new usurpation request. Could you please look over it? --TowTrucker (mesaj) 01:00, 9 Haziran 2012 (UTC)

Hello. That should be dealt with within a week. Thanks and regards. --Superyetkinileti 19:10, 9 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba Yetkin, bilgisayar mühendisiydin bildiğim kadarıyla. Viki ile alakalı olmasa da senden bir yardım isteyecektim. Diğer bilgisayarıma (laptop), virüs bulaşmış sanırım. Açıldığında hiçbir yere tıklanamıyor, donmuş vaziyette oluyor. Bu hale gelmeden önce birkaç defa virüs uyarısı gelmiş. Ne yapabilirim? Laptop markası Asus, işletim sistemi Windows 7. --Berm@nyaİleti 09:52, 9 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Windows açılıyor mu, yoksa bilgisayar siyah ekranda mı donuyor? İlk durum için makineyi güvenli kiple başlatıp bir temizlik yapmak denenebilir. --Superyetkinileti 19:14, 9 Haziran 2012 (UTC)
Halloldu, cevap için teşekkürler. --Berm@nyaİleti 19:17, 9 Haziran 2012 (UTC)

Şu kayda değer mi? Can - mal kaybı olmayan her depremi koyuyor muyuz Vikipedi'ye? --Berm@nyaİleti 13:27, 10 Haziran 2012 (UTC)

Olay henüz yeni olduğundan kaynak sıkıntısı olabilir. Birkaç gün bekleyip içeriğin son durumuna ve genel kayda değerlik ölçütlerini sağlayıp sağlamadığına bakalım. --Superyetkinileti 13:32, 10 Haziran 2012 (UTC)

Stop Kullanıcı:ElphiBot[kaynağı değiştir]

Merhaba, would you like to stop Kullanıcı:ElphiBot? It makes too much disorder by giving coordinates to already coordinated articles.Kullanıcı:Rapsar told me our admins to deal with this matter. I hope you are ther right one. ElphiBot makes mistakes in a horrible number of articles. And it not yet ready to do so. --Brühl (mesaj) 16:59, 10 Haziran 2012 (UTC)

Could you please see this thread? Thanks and regards. --Superyetkinileti 19:26, 10 Haziran 2012 (UTC)

Selam. Bu içeriği tamamen Edit.js sayfasına aktarıp, değiştir misin. Monobook teması kullanıyorsan bilirsin. Bazen çalışmıyordu düzenleme penceresinde üstteki butonlar. --Sadrettinmesaj 12:44, 12 Haziran 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 16:20, 12 Haziran 2012 (UTC)

Koruma talebi[kaynağı değiştir]

Ilk kez bir madde taslagi hazirlamaya calisiyorum, Deneme Tahtasında. Lütfen silinmeye karsi korumaya alabilir misiniz? (Degisiklik yapilabilir tabii.) Tesekkurler. --E4024 (mesaj) 16:44, 12 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Çalışmalarınızı şunun gibi bir sayfada sürdürebilirsiniz. Deneme tahtası geçici değişiklikler için kullanılıyor. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:47, 12 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba Yetkin, yine ben. Listelerden anlamıyorum, şuradaki ilk listeyi yatay hale getirebilir misin? Zahmet olacak. Şimdiden teşekkürler. Sevgiler.. --Berm@nyaİleti 19:07, 12 Haziran 2012 (UTC)

Gemi cinslerini sütunlara mı yaymak istiyorsunuz? --Superyetkinileti 01:45, 13 Haziran 2012 (UTC)
Şöyle ki, yatay hayal edin, gemi cinsleri yukarıda ve satır şeklinde. Onun altında da gemi adları ve tonajları. Anlatabildim umarım :) --Berm@nyaİleti 12:07, 13 Haziran 2012 (UTC)
Şunun gibi mi? --Superyetkinileti 16:10, 13 Haziran 2012 (UTC)

Evet :) --Berm@nyaİleti 16:11, 13 Haziran 2012 (UTC)

Yetkin, listeyi tamamladım ancak gördüğün gibi bir sorun var. Neyi unuttum bi bakabilir misin? --Berm@nyaİleti 16:47, 13 Haziran 2012 (UTC)
Tamam hallettim, yardımların için teşekkür ederim. --Berm@nyaİleti 16:53, 13 Haziran 2012 (UTC)
Rica ederim. Yine de, eski sürüm bana işlevsellik açısından daha iyi geliyor. --Superyetkinileti 17:04, 13 Haziran 2012 (UTC)

Borusan Lojistik[kaynağı değiştir]

Borusan Lojistik anlaşmalı sosyal medya ajansı olarak 11.06.2012 tarihinde Borusan Lojistik markası onayı ile oluşturduğumuz sayfanın silinme nedeni nedir? Hazırlanan metin orijinal bir metindir, ve markanın isteği ve müsadesi ile Wikipedia'da yayınlanmıştır. Efeisil (mesaj) 08:47, 13 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:37, 13 Haziran 2012 (UTC)

Yanlis HS adayı[kaynağı değiştir]

Hizmetli olarak, lütfen bir Hizmetli adayinin koydugu HS etiketi ile ilgili su sayfaya bir bakabilir misiniz? Tesekkürler... --E4024 (mesaj) 14:25, 13 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Kırmızı bağlantıların açılmasına ilişkin bu tür yorumları maddelerin anlaşılırlığının sorgulandığı seçkin içerik tartışmaları dışında pek dile getirmiyoruz. Bunun yerine, tartışma sayfalarında içeriği "doğrudan" etkileyen sorunların ve bunlara ilişkin çözüm önerilerinin bulunmasını yeğliyoruz. Bir bağlantının kesinlikle gerekli olduğunu düşünüyorsanız bunu bizimle şu sayfada paylaşabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:59, 13 Haziran 2012 (UTC)

Selam. Bunu kullanarak sayfalarda manuel değişiklik yapmak için bot statüsü gerekmez değil mi? Yazılımın seri değişiklik yapmak için bot bölümü de var, ancak onu aktif etmeden, manuel olarak yazılımın yaptığı değişikliği gördükten sonra "kaydet" tuşuna basıyorum. Yerleşim maddelerinde şablon düzenlemeyi düşünüyorum. (gibi) --Sadrettinmesaj 18:47, 13 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. "Kaydet" tuşuna bir insan bastığı sürece sorun yok İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:52, 13 Haziran 2012 (UTC)

Şablon:Olay bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şablonlar hakkında size danışabileceğim ve sizden yardım isteyebileceğimi duydum bir yerlerden. Birazcık zamanınız varsa, bana yardım edebilirsiniz umarım. Şablon:Olay bilgi kutusu'nu en:Template:Infobox news event'ten çevirdim fakat nedense çalışmıyor. 1907 Tiflis banka soygunu maddesinde işime yarayacak, orada boşlukları doldurulmuş bir şekilde test edilmeye hazır duruyor. İyi günler dilerim Bu imzasız yazı Albay Hardal (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 14 Haziran 2012

Merhaba. {{Bilgi kutusu}} altyapısını kullanan bu şablonun parametrelerini güncelleştirdim. Şimdi çalışması gerek. İyi vikiler. --Superyetkinileti 02:55, 15 Haziran 2012 (UTC)

Selam. Vikipedi:Sayfa taşıma talepleri#13-05-2012 – Yueshi → Yüeçiler ile ilgili bir sorun mı var ? Takabeg ileti 22:07, 14 Haziran 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 01:48, 15 Haziran 2012 (UTC)

Selam. Bunu tercihlerim menüsüne ekler misin. js.. --Sadrettinmesaj 08:55, 15 Haziran 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 18:22, 15 Haziran 2012 (UTC)

Vatandaşlık[kaynağı değiştir]

Merhaba sayın Superyetkin. Sizin yardımınıza ihtiyaç duydum bir meselede: Türkiyede ve tüm dünyada yaşayan Türkiye vatandaşlarının sayı kaçdır ? Bu bellimidir ? Eğer kaynak ta eklersiniz çok memnun olurum. Saygılarla !--Asparux Xan Bulqar (mesaj) 16:08, 15 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba Yetkin, sana zahmet şunu çevirebilir misin? "Jan Decleir never goes for the easy effect, never pushes too hard, is a rock-solid occupant of his character. Everything he has to say is embodied, not expressed. Talks are under way for a Hollywood remake, but this performance will not be easily equaled. Gene Hackman, maybe. Morgan Freeman. Robert Mitchum, if he were alive. Decleir is the real thing". Şimdiden teşekkürler. --Berm@nyaİleti 18:33, 15 Haziran 2012 (UTC)

Eleştiri yazılarında kullanılan dil biraz değişken. Yine de, şöyle bir karşılık uygun olacaktır:
"Jan Decleir ne işini hafife alır, ne de onun çok üzerine gider. Karakterini tüm dolgunluğuyla yansıtır. Söyledikleri ifade olarak kalmaz, mutlaka yaşama geçer. Bu yapımın Hollywood'da yineleneceği konuşuluyor olsa da, bu başarıma ulaşmak kolay iş değil. Belki Gene Hackman. Morgan Freeman. Hala yaşıyor olsaydı, Robert Mitchum. Decleir gerçeğin ta kendisi."
İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:17, 15 Haziran 2012 (UTC)
Çok teşekkür ederim be Yetkin, sen de olmasan ne yapardım :) İyi çalışmalar. --Berm@nyaİleti 20:02, 15 Haziran 2012 (UTC)

Şu kullanıcıyı engelleyebilir misiniz? esc2003 (mesaj) 14:22, 16 Haziran 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 14:44, 16 Haziran 2012 (UTC)

Oy avcılığı[kaynağı değiştir]

Selamlar. Burada bir oy avcılığı durumu söz konusudur, Xberger kendisi ama birkac arkadasin Rapsar'in birkez daha (bu kadar hizmetli adayi yapmaya bile yüz gerekir bence ;-)) hizmetli adayi oldugunu söyledi şeklinde yorumda bulundu bu bir. İkincisi, kendisinin oy kullanma yetkisi yok, oy verme kriterlerimize göre oyunun geçersiz sayılması lazım (olumsuz olsa da durum değişmeyecek; ama kural kuraldır) bu iki. Üçüncüsü de buradan görülebileceği üzere kişisel hakarete varan sözler sarfedilmiştir. Bir bürokrat olarak gereğinin yapılmasını -artık gereği neyse- rica ederim.--RapsarEfendim? 17:23, 16 Haziran 2012 (UTC)

Hatta şimdi farkettim, Takabeg, buraya dönüşünü 5 Haziran günü yapmış. Başvuru başlaması ise 2 Haziran. Dolayısıyla kendisi de bu başvuru öncesinde aktif değildir, ve üstte belirttiğim oy verme kriterlerinden etkin olma kriterini karşılamamaktadır.--RapsarEfendim? 17:27, 16 Haziran 2012 (UTC)
Etkinlik koşulu konusunda bir görüş birliği olmadığından oylar geçerli. Öte yandan, konudan çok kişiye odaklanan kullanıcı hakkında gerekli işlem yapılmıştır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:49, 16 Haziran 2012 (UTC)
Teşekkürler. Bir bilgilendirme istedim orada ufak, oraya da bir bakabilirsen gerek benim gerekse diğer kullanıcıların kafalarındaki soru işaretleri kalkmış olacaktır.--RapsarEfendim? 17:51, 16 Haziran 2012 (UTC)

En alta küçük bir not düştüm. --Superyetkinileti 17:53, 16 Haziran 2012 (UTC)

Utkunun oylaması[kaynağı değiştir]

Selam superyetkin, şuradaki takabegin albayın ve diğer ilgili yorumların ayrıca oylama sayfasında gösterdiğim ve köy çeşmesinden geri alınan utku ile ilgili özel kısımları sürümleriyle birlikte silebilir misin. Ben bunu çok ciddi kişisel saldırı olarak algılıyorum ve rahatsız oldum. Böyle bir şeye burada kimsenin hakkı yok. Kolay gelsin. --Boyalikus (mesaj) 22:47, 16 Haziran 2012 (UTC)

Yukarida mesaji atan bir kullanicinin "kişilerin özel hayatına girmeyiniz" gerekcesiyle kaldirdigi mesajlar arasinda kisilerin ozel hayat ile uzaktan yakindan ilgili olmayan kisimlar mevcuttur. Uygun bir sekilde duzeltmenizi rica ederim. Iyi calismalar. Takabeg ileti 23:03, 16 Haziran 2012 (UTC)
Ne olduğu bilinen durumlarda imalı yollarla rapor(...) denilmesi kişilerin özel hayatlarına girmek demektir. Özel bilgilerine vurgu yapmak demektir. Çünkü daha önce yukarıdaki kullanıcı bu bilgiyi ingilizce vikipedide mesaj sayfasına atılan mesajla almıştır. Dolayısıyla bariz kişisel saldırıdır. Kolay gelsin. --Boyalikus (mesaj) 23:07, 16 Haziran 2012 (UTC)
Yukarıdaki iddia ile ilgili olarak benim rapor (ihbar) ettiğimi açıklamamın sakıncalı olduğunu düşünmüyorum (somut olarak bu sayfada toplanmış olan esasen Commons'tayken benim attığım dosyalar ile ilgil ihbarlerim, bunların ihbar olup ispiyonculuk olmadığını dile getirdiğimi hatırlıyorum). Bana kalırsa, % 100 kullanıcının kötü niyet varsayımından kaynaklanıyordur. Albay'ın verdiği Viki dışı website bağlantısını görünce bazıların ihbar kelimesine tepki gösterdiklerini biraz anlamışımdır. Ayrıca silinen kısımlar ile ilgili olarak Reality006'e mesaj atmıştım. Teşekkür ederim. Takabeg ileti 23:37, 16 Haziran 2012 (UTC)

Kullanıcı:Emre Eyyub 25[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kullanıcı:Emre Eyyub 25 dün iznim olmadan kullanıcı sayfamı oluşturdu. Şablon ekledim ve siz sildiniz. Uyarmama rağmen bugün yine oluşturmuş. Ayrıca gayet bozuk bir Türkçe ile Vikiproje:MÖ maddeleri diye bir proje başlatmış. Kendisine yaptığı dilbilgisi hatalarını ve projenin adının en başta maddeleri sözcüğünü içerdiği için uygun olmadığını söyledim ama bir sonuç alamadım. Bu süreçte tehdit bile edildim.[2] İlgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler.--B.S.R.F. 💬 09:45, 17 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Kullanıcı daha önce uyarılmasına karşın yıkıcı eylemlerini sürdürdüğünden 24 saat engellenmiştir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:53, 17 Haziran 2012 (UTC)

Vikipedi'deki eski üyeliklerim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikipedi'ye daha önce üye olmuştum birkaç kere, canım her istediğinde yeni üyelik aldım. Üyeliklerimin bir tanesinde yaklaşık 1800 değişiklik bulunuyor, kullanıcı adı değişikliği isteğim görmezden gelindiğinde kullanmayı bırakmıştım ve bir daha girmedim sanırım. Bunu bildirmeliyim diye düşündüm. Kötü niyetli hiçbir şey yapmadığım için bu davranışın kuklacılık olarak nitelendirilmeyeceğini düşünüyorum ama size haber vereyim dedim. Hatırlayabildiğim kadarıyla Kullanıcı:Kas Müzesi, Kullanıcı:Vulva Kadir, Kullanıcı:Kıdemli bana ait. İlk ikisini çok nadiren kullandım, hiçbir üyeliği aynı anda kullanmadım. Hatırlayamadığım başka birkaç üyelik de olabilir. Bunun Vikipedi'de izin verilmeyen bir davranış olup olmadığını merak ediyorum. İyi vikiler Albay Hardal (mesaj) 00:56, 18 Haziran 2012 (UTC)

merhabalar' birkac gundur online olacak yonetici ariyordum. bir sorunum var.benim kullanici adim daha once ismimi degistirmedigim gerekcesiyle suresiz engellenmisti. acaba tekrar kullanici adimi degistirsem vikipediye donebilir ,iyim bir af durumu var mi tesekkur ederim--94.123.112.201 15:58, 18 Haziran 2012 (UTC)

Yeni bir kullanıcı adıyla katkıda bulunabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:02, 18 Haziran 2012 (UTC)
hayir benim ricam eski katkilarimin yeni kullanici adima aktarilmasidir. tesekkurler. bu mumkun mudur?--94.123.112.201 16:06, 18 Haziran 2012 (UTC)
Eski hesabınızı kullanamayacağınız için ad değişikliği isteğinde bulunmanız olanaksız görünüyor. --Superyetkinileti 16:14, 18 Haziran 2012 (UTC)

Problemimi koy cesmesine de yazdim fakat demek istedigim tam olarak ad degisikligi degil, engelimin kaldirilip baska bir isme bir burokrat tarafindan aktarilmasi veyahut ismimin bizzat bir burokrat tarafindan degisitirilmesi. Politikalar engellenen bir kullanicinin yuzde yuz geri donemeyecigini mi soyluyor. bir af mekanizmasi yok mu. bu konuda elimizden gelecek hicbir sey yok mu--94.123.112.201 17:22, 18 Haziran 2012 (UTC)

Tekrar merhabalar, koy cesmesinde gordugum kadariyla engelim kaldirilmis durumda ve buna cok sevindim sagduyulu tum vikipedistlere yeniden buraya donmeme imkan tanidigi icin tesekkur ederim. Bu noktadan sonra KAD icin yapmam gereken sey yeni kullanici adimla bir hesap acip bunu KAD degisikligi sayfasina yazmak mi olacak? yoksa burokrat olarak size dogrudan mesajla mi ulasacagim? her halukarda yeni istedigim kullanici adiyla degismesi icin bu adla bir hesap acacak miyim? Tesekkurler.--94.123.78.68 17:43, 25 Haziran 2012 (UTC)
Merhaba. Kullanıcı adınızı değiştirmek için yeni bir istekte bulunmanız yeterli. Bu işlemi hesap açmadan önce yapmanız daha iyi olur. Tersi durumda, el koyma sürecini başlatmamız ve daha uzun süre beklememiz gerekecek. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:47, 25 Haziran 2012 (UTC)
Yetkin,
Neden oturum açmamasının iyi olacağını ve el koyma ilişkisini tam anlayamadığım için rahatsız ediyorum; kusuruma bakma lütfen. Engellenen hesapta oturum açamıyor mu zaten?
Vito Genovese 17:54, 25 Haziran 2012 (UTC)

Evet, engeli kaldırılan hesabından oturum açıp ad değişikliği isteğinde bulunacak. --Superyetkinileti 17:57, 25 Haziran 2012 (UTC)

Al işte, klasik bir okuduğunu anlamama durumu benim adıma :) Teşekkür ettim çok.
Vito Genovese 18:00, 25 Haziran 2012 (UTC)
Olur öyle şeyler --Superyetkinileti 18:03, 25 Haziran 2012 (UTC)
Tekrar merhaba yeni sectigim kullanici adinin kullanilip kullanilmadigini nasil ogrenecegim. ornegin ben RTC kullanici adini istiyorum ama bu kullanici adi galiba(emin degilim) en.wikide bir kullanici kullaniyor ama Vikipedi de yok. bu adi onerebilir miyim? tesekkurler.--TOBB ETÜ (mesaj) 18:23, 25 Haziran 2012 (UTC)

Bir kullanıcı adının Wikimedia projelerinde kayıtlı olup olmadığını öğrenmek için [[sulutil:<istenen kullanıcı adı>]] bağlantısını kontrol edebilirsiniz. --Superyetkinileti 18:31, 25 Haziran 2012 (UTC)

Share Sözlük[kaynağı değiştir]

Merhaba, açtığım Share Sözlük adlı sayfayı silip, kayda değer olmadığını göstermişsiniz. 16.137 üyesi olan bir sözlük olan Share Sözlük'ün; İtü Sözlük, Ekşi Sözlük gibi sözlüklerden farkı nedir? Onlar varsa Share Sözlük'ün de olması gerekmez mi ? Share Sözlük maddesinde kayda değer olmayan bir şey göremiyorum. Sonuçta Ekşi Sözlük, İtü Sözlük varsa; Share Sözlük de olabilir. Saygılarımla.

Bkz: http://sharesozluk.sozlukspot.com/

Tanriverdi.emre (mesaj) 06:23, 19 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye şu sayfadan ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:44, 19 Haziran 2012 (UTC)

Kullanıcı:SproutLovE, Kullanıcı:Maroonberet adlı hesapları artık süresiz engellemek gerekiyor. Kendisine yeterince süre tanındı. esc2003 (mesaj) 08:32, 19 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Öncelikle şu davanın kapatılması gerekiyor. --Superyetkinileti 16:46, 19 Haziran 2012 (UTC)

Açılan maddeler[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Daha önce toolserver'da oluşturduğumuz maddeleri tek sayfada gösteren güzel bir araç vardı ancak sonradan açılmaz olmuştu. Oluşturduğum maddeleri geriye doğru incelemek ve hatalarımı düzeltmek istiyorum. Bildiğiniz başka bir yer var mı?-DRG msj 17:40, 19 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Bunu sağlayan tüm araçlar ne yazık ki devre dışı kalmış. MediaWiki API'sini inceleyip benzer bir betik oluşturmaya çalışacağım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:48, 19 Haziran 2012 (UTC)
Teşekkürler, umarım olur. Kolay gelsin-DRG msj 17:50, 19 Haziran 2012 (UTC)
Açtığınız maddelere şuradan ulaşabilirsiniz. --Superyetkinileti 18:39, 20 Haziran 2012 (UTC)

Çok teşekkür ederim. Sayfamı oluşturmanız büyük incelik-DRG msj 18:50, 20 Haziran 2012 (UTC)

Rica ederim, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:52, 20 Haziran 2012 (UTC)

Superyetkin merhaba. Daha önce senden şöyle bir değişiklik istemiştim. Rica etsem aynı şeyi Şablon:BayrakIOCsporcu ve Şablon:BayrakIOCtakım'da da yapabilir misin? Hatırlatmak gerekirse mevzu, şablonlardaki yıl parametrelerinin girilmediği durumda bağlantıları "Olimpiyat Oyunları'nda (a ülkesi)" şeklinde genel vermek; "Oyunları'nda (a ülkesi)" şeklinde kalmasını önlemek. --Sayginerv-posta 20:05, 19 Haziran 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 02:46, 20 Haziran 2012 (UTC)

Sayfa silme isteği[kaynağı değiştir]

aşağıdaki sayfaları kişisel bilgi sebebi ile geçmişleri ile beraber silebilirseniz çok memnun olurum. Lütfen yardımcı olunuz.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:Mkanlioglu/Test_Sayfas%C4%B1

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:Moldflesh/Test

Bu imzasız yazı Moldflesh (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 20 Haziran 2012

Değişiklik savaşı[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:SproutLovE bu kuralı defalarca ihlal ettiğinden engellenmesi gerekiyor. Kendisi uyarıldı ama aynı davranışı sürdürüyor. Gereğini yapabilir misiniz? İyi çalışmalar. esc2003 (mesaj) 06:06, 21 Haziran 2012 (UTC)

Engellendi, teşekkürler. --Superyetkinileti 15:45, 21 Haziran 2012 (UTC)

Süperyetkin sen bu konuları bilirsin.Ben bir maddeyi(Ya da herhangi bir şeyi) değiştirirken yazının üstünde bir kutu vardı.Orada viki dilleri vardı(Altyazı,Üstünü çizme.Büyük yazı vs).Fakat kayboldu.Nasıl geri çıkarabilirim. --Öğrenmeyici AhmetBi sorun mu var? 06:04, 22 Haziran 2012 (UTC)

Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz? --Superyetkinileti 15:48, 22 Haziran 2012 (UTC)
Genelde Firefox Aurora diye bir tarayıcı ve IE kullanıyorum.Ama bunu neden sorduğunuzu anlayamadım :s --Öğrenmeyici AhmetBi sorun mu var? 10:38, 23 Haziran 2012 (UTC)
Hıı tamam şimdi anladım.Bunun tarayıcıyla mı ilgisi var? --Öğrenmeyici AhmetBi sorun mu var? 11:17, 23 Haziran 2012 (UTC)

Evet, bu tür sorunlar farklı tarayıcılarda farklı nedenlerle ortaya çıkabiliyor. İlk olarak önbelleği boşaltmayı deneyebilirsiniz (bunun nasıl yapılacağı şurada anlatılıyor). Bu yöntem işe yaramazsa tarayıcıyı öntanımlı ayarlara geri döndürmeniz gerekecektir. --Superyetkinileti 11:36, 23 Haziran 2012 (UTC)

Selam. Dış bağlantıların yeni sekmede açılmasını sağlıyor. Tercihlerim menüsüne ekleyebilir misin. [3], [4]. Mouse'un tekerine tıklamak en basiti gerçi ama, bu özellik de bulunsun Vikipedi'de.--Sadrettinmesaj 16:29, 22 Haziran 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 16:45, 22 Haziran 2012 (UTC)

Mesaj sayfam[kaynağı değiştir]

Şu değişikliği silebilir misiniz? Kullanıcının kukla olduğu ortada, davayı siz kapatamaz mısınız? esc2003 (mesaj) 16:55, 22 Haziran 2012 (UTC)

Küfürlü ifade gizlendi. Ayrıca, dava konusunda daha önce görüş belirttiğimden kararı başka bir hizmetlinin vermesi gerektiğini düşünüyorum. --Superyetkinileti 17:01, 22 Haziran 2012 (UTC)

Selam Superyetkin.

Sanırım senin olan Sİbot Şablon:Kullanıcı VH'deki seçkin resim adaylarının isimlerini resim dosyasının ismiyle değiştiriyor. Haber vereyim dedim. İyi çalışmalar. --Emyilmesaj 18:22, 22 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Bunun nedeni, API'deki anlık yoğunlukların neden olduğu okuma tutarsızlıkları. Sİbot günde dört kez çalışıyor ve çoğu kez doğru ada geri dönüyor --Superyetkinileti 18:27, 22 Haziran 2012 (UTC)

[5] Şurada bir şikayet başlattım, yeni bir uygulama varmış görüş bildirirseniz sevinirim --Boyalikus (mesaj) 12:40, 23 Haziran 2012 (UTC)

insanları seveceksin[kaynağı değiştir]

bu yanlış olmuş. Cüniit Arkın'ın filmi de var. --Boyalikus (mesaj) 04:58, 24 Haziran 2012 (UTC)

Anlam ayrımı sayfası oluşturuldu. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 09:08, 24 Haziran 2012 (UTC)

Merhabalar Superyetkin.Ben kullanıcı adım olan Atakan Can ismini taşıyarak, Cano58 yaptım.Galiba hata yaptım.Bunun için Kullanıcı adı değiştirme/El Koyma'ya mı başvurmalıydım? Katkılarımda eski adım yazıyor.Lütfen bir yardım edin...~--~Cano 58ileti 08:41, 25 Haziran 2012 (UTC)

Ad değişikliği isteğiniz en kısa zamanda işleme konulacaktır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:41, 25 Haziran 2012 (UTC)

Selam Superyetkin.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda voleybol maddesini 2012 Yaz Olimpiyatları'nda Voleybol maddesi üzerine taşımıştım ancak sonra baktığımda doğru halin ilki olduğunu farkettim. Taşıma işlemini geri alabilir misin ?--Emyilmesaj 20:47, 25 Haziran 2012 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 15:58, 26 Haziran 2012 (UTC)

Şuradaki ad değişikliğinin gerçekleştirilme yöntemine ilişkin görüşünüzü alabilir miyim? --Superyetkinileti 16:15, 26 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba Yetkin,
Bir şeyler karaladım tartışma sayfasına.
Sevgiler
Vito Genovese 16:44, 26 Haziran 2012 (UTC)
Teşekkürler, ancak ben içerikten çok yönteme ilişkin bir görüş istemiştim. Şöyle bir şey var. --Superyetkinileti 17:13, 26 Haziran 2012 (UTC)
Anladım.
Böyle durumlarda Cesur Olma ile Tartışma arasında sağlıklı bir dengenin kurulması gerektiğini düşünüyorum. Yakın zamanda bir yerlerde de söylediğim gibi; bir kişi cesur olarak bir değişikliği yapar; itiraz varsa geri alınır ve tartışılır. Tartışma başladıktan sonra, o ilk başta cesur olanın aynı işlemi tekrar gerçekleştirmesi uygun olmaz. Bizim zamanındaki olayda da söylediğim konsept :)
Böyle bir tartışma sürerken tartışmaya konu olan işlemin gerçekleştirilmesi, ancak politikaların, yönergelerin ya da emsal kararların tartışmasız bir biçimde bu işlemi desteklediği durumlarda ideal kabul edilebilir. Aksi durumda kaçınılması yerinde olur. Zira, Jimbo'nun temel ilkelerde de belirttiği üzere, bir şikayet sahibine, bir itiraz sahibine en üst düzeyde saygı ile yaklaşmak gerekir.
Buradaki işlemde itiraz sahibi olarak senin işlemi geri alman ve tartışmayı sürdürmen, kanımca makul bir adım olur. Kibele'nin de bu taşıma işlemini tartışma karara bağlanmadan yapma konusunda ısrarcı olacağını zannetmiyorum.
Sevgiler
Vito Genovese 05:41, 27 Haziran 2012 (UTC)

Brandenburg (şehir) ve Brandenburg (eyalet)[kaynağı değiştir]

Merhaba, please see Tartışma:Brandenburg. --Brühl (mesaj) 17:52, 26 Haziran 2012 (UTC)

Hopefully, someone will be dealing with that soon. Thanks and regards. --Superyetkinileti 18:00, 26 Haziran 2012 (UTC)

Özel:İstismarSüzgeci[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. Rica etsem Özel:İstismarSüzgeci 21, 22 ve 23. süzgeçleri kontrol edebilir misin? Bir hata var gibi geldi sanki bana.--Reality 12:35, 28 Haziran 2012 (UTC)

Herhangi bir sorun göremedim. Yine de, şeytanın ayrıntıda gizli olduğunu unutmayalım Eşleşmeleri düzenli olarak izlersek sorun yaşamayız. --Superyetkinileti 15:34, 28 Haziran 2012 (UTC)

Yetkin merhaba,

Şu düzenleme tam olarak ne yapıyor? Koruma-vandalizm'de asma kilidi göstermeme hatası var da an itibarıyla; neden olduğunu anlamaya çalışıyorum.

Sevgiler

Vito Genovese 16:23, 28 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. O değişikliği koruma şablonlarının şurada listelenmesini engellemek için yapmıştım. --Superyetkinileti 16:26, 28 Haziran 2012 (UTC)
Tam olarak işe yaradı ve bozulan falan bir şey olmadı değil mi? Galatasaray maddesinde asma kilit görüntülenmiyor da; ona takmış durumdayım şu an :)
Vito Genovese 16:28, 28 Haziran 2012 (UTC)
Şimdi de görüntüleniyor valla :) Sunucu bana oyun etti anlaşılan. Çok teşekkür ettim, vaktini aldım.
Vito Genovese 16:31, 28 Haziran 2012 (UTC)

Refik Mert Uykuseven hakkında biyografi.[kaynağı değiştir]

Merhaba; Neden "Bu sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme politikası gereğince silinmesi için etiketlenmiştir" yazısını alıyorum? Bu sayfada yer alan kişilik benim. Yaptığım hata nedir? http://tr.wikipedia.org/wiki/Refik_Mert_Uykuseven Bu imzasız yazı Mertuykuseven (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 28 Haziran 2012

Selamlar. İstanbul'un ilçelerinin kategorileri, virgüllü olarak adlandırılmış hep. Madde adlarına uyum açısından bunların sadeleştirilmesi lazım (istisnalar olabilir). Ben Şişli kategorilerini taşıdım; ancak diğerlerine ömür yetmez :) Bot ile taşınması mümkün müdür? İyi akşamlar.--RapsarEfendim? 19:32, 28 Haziran 2012 (UTC)

En kısa zamanda yapacağım. --Superyetkinileti 17:41, 29 Haziran 2012 (UTC)

Selam Yetkin. Bazı süzgeçleri daha da sertleştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Mesela 21. süzgeçi izin verme olarak ayarlasak nasıl olur? Hepsinin seviyelerini baştan denetlememiz lazım sanırım. Ayrıca hepsi için ayrı uyarı oluşturmaya başladım. 5-6 tane farklı uyarımız var şu anda.--Reality 18:48, 29 Haziran 2012 (UTC)

21'i izin verme kipine alabiliriz bence de. Zamanım olduğunda hepsine bakmaya çalışacağım. --Superyetkinileti 19:07, 29 Haziran 2012 (UTC)

Silme istegi[kaynağı değiştir]

Kullanıcı sayfamı silebilir misiniz ? Teekkurler.Bahar yakın ileti 08:47, 30 Haziran 2012 (UTC)