Kullanıcı mesaj:Hetanaheta

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi



Sil Etiketleri[kaynağı değiştir]

Merhabalar, silinmesi için etiketlediğiniz maddelere VP:HS gereklerini yani, silinmesini gerektiren durumu da eklemeniz hizmetlilerin bu incelemeleri sırasında daha çabuk hareket etmesini sağlayacaktır. Bu durumu bir daha ki işlemlerde aklınızda bulundurmanızı rica ederim.. İyi çalışmalar... --Garbino Merhaba 19:59, 2 Ekim 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Vikipedi iş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu: Yeni şehir maddeleri açmak


Hemen, şimdi projeye katılın! Şimdi yeni kullanıcılar da daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!  

  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin veya mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargonileti 06:51, 3 Ekim 2012 (UTC)

  Kurban Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Senin ve tüm müslüman aleminin Kurban Bayramını kutlarım, bayramınız kutlu olsun!

İyi vikiler, sevgiler, ~--~ Cano58ileti 08:41, 23 Ekim 2012 (UTC)

Sil şablonu hakkında[kaynağı değiştir]

Dostum bu ne hız böyle?

Selam dostum, ne desem az kalır, mezarlık maddelerini sevmeme ayrı bir dertolsa da sanki yetersiz veya gereksiz bir madde gibi geldi bana. Düşünsene Türkiye'deki bütün mezarlıkları eklersek haliiz nice olur, hatta Portal:Mezarlık dahi açabiliriz. Biraz daha uğraş madem bu kadar heveslisin. --HetanahetaMesaj gönder 15:40, 13 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba Hetanaheta , kardeş projelerimiz olan Vikikitap ve Vikihaber ilgisizlikten dolayı güncelliğini ve dinamikliğini kaybetmektedir. Bu projelerin yeni ve gönüllü kullanıcılara ihtiyacı var.

Bu projelere de destek vermeniz dileğiyle..

---Aguzer#Cx|14|Kasım|2012|14:10|

Vikipedi:Portal sayfasında açıkça görebileceğiniz üzere portal açmadan önce topluluğun fikrini almanız gerekmektedir. Dolayısıyla açmış olduğunuz Avril Lavigne ve Trabzonspor portalları silinmiştir. --Eldarion 11:25, 20 Kasım 2012 (UTC)

Kuralın farkındayım, danışacaktım ama unuttum, kaldı öyle, kusura bakmayın.--HetanahetaMesaj gönder 19:35, 23 Kasım 2012 (UTC)
  200,000 maddemiz Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Vikipedi'nin 200,000 maddeye ulaşması bayramınız kutlu olsun! Bu sayının artması ve daha nice yüzbinler görmemiz dileğiyle

İyi vikiler, sevgiler! --- Cano58mesaj at |9 Aralık 2012, 12:27 (UTC)|


Teşekkürler dostum, hepimize kutlu olsun.--HetanahetaMesaj gönder 21:33, 9 Aralık 2012 (UTC)
  Yeni Yılınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaş,

Yeni Yılını kutlar, tüm vikipedistler ve Vikipedimiz çin mutlu yıllar dilerim...

İyi vikiler, sevgiler, --- Cano58mesaj at |31 Aralık 2012, 14:34 (UTC)|

Zazaca viki için sizden yardım bekliyorum.[kaynağı değiştir]

Selam dostum bir kaç yıldır zazaca vikide babasının çiftliğini kuran mirzali diye bir zat var, Adminlik görevini sonlandırmak için sizden destek bekliyoruz, Şuradan destek verebilirsiniz. saygılarımla...--HetanahetaMesaj gönder 20:24, 28 Eylül 2012 (UTC)

Merhabalar, mesajınızı yeni gördüm. Uzun süredir aktif değildim, yeni cevap yazabiliyorum kusura bakmayın. Saygılar, iyi vikiler--Merube 89msj 17:44, 16 Mart 2013 (UTC)

VikiProje Siyaset ve Signpost[kaynağı değiştir]

Signpost bir haber bülteniyle ilgili olarak VikiProje Siyaset'e odaklanmak istiyor. Bu, gösterdiğiniz çabaya dikkat çekmek ve projeye yeni üyeler kazandırmak adına müthiş bir fırsat. Bu konuda bize yardımcı olmak ve birkaç soru yanıtlamak ister misiniz? Öyleyse, yanıtlamaktan hoşnut kalacağınız soruların altına giriş yapabilirsiniz. Sözkonusu sorular birden çok kullanıcı tarafından yanıtlanacağından girişlerinizi imzalamayı unutmayın. Sürece katkıda bulunacağını düşündüğünüz kişilere de lütfen gerekli bilgilendirmeyi yapın. İyi günler. Mabeenot (mesaj) 17:50, 10 Nisan 2013 (UTC)

Kategori:Azerbaycan rayonları şablonları[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Evolutionoftheuniverse. Oluşturduğun Kategori:Azerbaycan rayonları şablonları maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Yeniden isimlendirme kategorisi" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --[evolutionoftheuniverse] @trwiki 16.42, 28 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.

Haritalama görev gücü[kaynağı değiştir]

Deprem bölgesi için gönüllü haritalama görev gücü
Deprem bölgesi için gönüllü haritalama görev gücü mevcut. Detaylı bilgiler için TIKLAYINIZ Mustafa MVC 15.59, 6 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]