Kullanıcı mesaj:Superyetkin/2017-2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba. şu özet kullanımı ile ilgilenebilirmisin yetkin? --Maurice Flesier message 20:04, 1 Nisan 2017 (UTC)

Hızlı sil etiketlerini kaldıran kullanıcı[kaynağı değiştir]

Merhabalar, daha önce vandalzim sebebiyle engellediğiniz Selim Bo adlı kullanıcımız daha önce bu konuda uyarılmasına rağmen burada ve burada görüleceği üzere hızlı sil etiketlerini çıkarmaktadır. Gereğinin yapılmasını rica ederim. Saygılarımla... --Cenk (mesaj) 08:34, 2 Nisan 2017 (UTC)

Tartışma:Muhammed[kaynağı değiştir]

Merhaba, Tartışma:Muhammed sayfasındaki paylaşımım gerekçe gösterilmeden bir devriye tarafından geri alındı. Böyle bir şey yapabilir mi? Taraflı mı davranıyor? vikipedi politikasının içeriğinde bmyle keyfi bir hareket yapma yetkisi mi var? Xarpêtıj (mesaj) 14:58, 2 Nisan 2017 (UTC)

İçeriği geliştirmeye yönelik olmayan yorumları tartışma sayfalarında barındırmıyoruz. Ayrıntılı bilgi için lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:19, 2 Nisan 2017 (UTC)

@You Per kullanıcısı ile ilgilenir misiniz? ~ HastaLaVi2 (mesaj) 19:27, 2 Nisan 2017 (UTC)

Merhaba, sayfanın silinme isteğini niçin geri aldınız? İşlevsiz bir sayfa. Sayfaları açılmamış maddeler için anlam ayrımına gerek var mı? Sayfalar açılırsa oluşturulur yeni bir anlam ayrımı sayfası. Kanun hükmünde kararname KHK'ya taşınmalı. O yüzden işlevsiz sayfayı HS ile etiketledim.--Nushirevan11 ☾★ 18:57, 3 Nisan 2017 (UTC)

Anlam ayrımı sayfaları kırmızı bağlantılar içerebilir. Ayrıntılı bilgi için lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:00, 3 Nisan 2017 (UTC)
İçerebilir ancak o sayfada yer verilen maddelerin diğer dillerde sayfası yok. Sadece İngiliz dilinde açılmışlar. Türkçe vikipedi de açılma ihtimalleri çok düşük. Buna rağmen silinmesine karşı çıkmak mantıkî mi?--Nushirevan11 ☾★ 19:05, 3 Nisan 2017 (UTC)

artı, eksi, iki nokta üst üste vs...[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin,

Merhaba Vikiçizer,

Yukarıda bahsettiğim işaretleri eklemek istediğimde farklı bir şekil ortaya çıkıyor. Bunları ne zaman eklemem gerekse, harici bir sayfada ya da dosyada oluşturup düzenleme sayfasına eklemem gerekiyor. Ne dediğimi anlatabildim mi bilemiyorum. Demem şu ki, (((+))) işaretini buraya yapıştırmak için yeni bir sayfa açtım ve oraya yazdıktan sonra buraya ekledim. Yok, eğer doğrudan yapmaya çalışsa idim, şu sonuç ortaya çıkacaktıː (((̟))) (Burada altta küçük bir artı işareti çıkmış). Bu, farklı bir dosyadan kopyaladığım (((:))), bu da klavyedeki Üst karakter artı nokta tuşuna basmam sonucu oluşan şekil: (((:))). Mesela, madde listeleyelim. Burada Biçimdeki liste butonuna basıyorumː

  • Liste ögesi

Burada da klavyedeki 0'dan gelen tuşa basıyorumː

̈ Liste ögesi

Bir şeyi gözden mi kaçırıyorum?--thecatcherintheryemesaj 17:31, 5 Nisan 2017 (UTC)

Kuruluş vs. oluşum[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin! :) Daha önce hiç bu kadar dikkatimi çekmemişti. Ama muhtemelen bununla ilgili uzun uzun tartışmalar da yapılmıştır, birkaç yere baksam da tartışmalara ulaşamadım. Lakin kurulduğu yıllara göre oluşan kuruluşlar/oluşumlar kategorilerinde bir uyuşmazlık var. Mesela hem Kategori:2013'te kurulan oluşumlar hem de Kategori:2013'te kurulan kuruluşlar kategorisi mevcut. Ve merak ettiğim şey kuruluş mu yoksa oluşum mu kullanılmalı? Zira 2014'ten öncesi gördüğüm kadarıyla oluşum şeklinde gidiyor sonrasında kuruluşa dönüşmüş. Bir düzen yok. ~ HastaLaVi2 (mesaj) 09:46, 7 Nisan 2017 (UTC)

Merhaba. Söylediğiniz gibi, bu konuda bir standart yakalamak gerekmekte. Oluşum adlandırmasının şu tartışmada dile getirilen görüşlerle tutarlı olduğu düşünülebilir, ancak "...'da kurulan kuruluşlar" biçimindeki üst ulamların ad değişikliği gerektirip gerektirmediği konusunda yeni bir görüş alışverişi yararlı olacaktır. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:40, 7 Nisan 2017 (UTC)

Seçim bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Selamlar, şu değişikliği bir kontrol edebilir misin. Yüzlerce maddeyi etkiliyor.--Teacher0691 (mesaj) 17:49, 7 Nisan 2017 (UTC)

Merhaba, mesajlaşma hakkında anlamadığım bir husus var şöyle ki siz şimdi bu mesajı cevaplayacaksınız peki aynı anda hem sizin kullanıcı sayfasında cevabınız hemde benim kullanıcı sayfamda nasıl görünecek?:) Teşekkürler.--Erdoğan TR 20:09, 11 Nisan 2017 (UTC)

Vikipedi'de bu işlemi otomatik olarak yapan bir yordam bulunmadığından, iletilerin ilgili sayfalara elle kopyalanması gerekmekte. Bilginize. --Superyetkinileti 17:11, 12 Nisan 2017 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Atom teorisi[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin. Bir konuda fikrinizi almak istedim. Atom teorisi sayfasını en:Atomic theory maddesinin girişini çevirerek oluşturdum. Ancak interwikilere dikkat etmemişim, madde burada Modern atom teorisi adıyla önceden açılmış. Geçmişlerin birleştirilmesi gerekiyor, ama önce şu sorulara yanıt bulmak gerek: 1. Hangi adlandırma doğru? 2. İçerik olarak Modern atom teorisi'nden Atom teorisi'ne aktarılması gereken bir şey var mı? Şimdiden teşekkürler. --Yabancım 18:15, 14 Nisan 2017 (UTC)

Merhaba. "Atom teorisi" daha geniş bir bağlam sunmasından ötürü bence doğru başlık. Geçmiş birleştirme öncesinde aktarılacak içerik de mevcut değil gibi. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 18:24, 14 Nisan 2017 (UTC)

Merhaba. Boş bir zamanınızda şuradaki tartışmaya fikirlerinizi alabilir miyiz? Teşekkürler :) chansey Mesaj 18:31, 14 Nisan 2017 (UTC)

@Kostantinopulos... kullanıcısı beyaz listeyi hak ediyor gibi, bir göz gezdirirseniz sevinirim. İyi çalışmalar. --Tuğkan (mesaj) 20:09, 14 Nisan 2017 (UTC)

Geçmiş birleştirme[kaynağı değiştir]

Selam Superyetkin. Osmanlı padişah anneleri ve Osmanlı padişah eşleri şablonlarının geçmişlerini Osmanlı Hanedanı ile birleştirir misin? --Cobija (mesaj) 13:50, 15 Nisan 2017 (UTC)

Osmanlı padişah kızlarını da yeni fark ettim, birleştirdim. --Cobija (mesaj) 14:00, 15 Nisan 2017 (UTC)
Tekrar selam. Şablonlar usulsüz olarak yeniden oluşturulmuş, geçmişler sorunlu kaldı o yüzden. Birleştirmeyi tekrarlayabilir misin hanedan şablonunu da önceki sürümüne döndürerek? --Cobija (mesaj) 20:47, 18 Nisan 2017 (UTC)

Merhaba, Cobija'nın demesiyle hangi mantıkla var olan şablonları birleştiriyorsunuz? O şablonları emek vererek oluşturdum ve olması gereken şablonlar. İngilizce wikipedia da bile padişah kızları şablonu var. Rica ediyorum bu birleştirmeleri geri alır mısınız? Yoksa tekrar oluşturacağım. Şablon:Osmanlı padişah eşleri --Nushirevan11 ☾★ 17:23, 15 Nisan 2017 (UTC)

Geçmiş birleştirme işlemi "emeklerin boşa gitmesini" engellemek için var. Bu, içeriği tek bir yerde toplanabilen şablonlar için uygulanan standart bir yöntem. Bilginize. --Superyetkinileti 17:29, 15 Nisan 2017 (UTC)
Kesinlikle tekrar oluşturacağım. Eş, kız ve şehzadeler ayrı bir şablon konusudur. İsterseniz bir de Osmanlı bürokrasisi deyip içine bütün şeyhülislamları, kaptanı deryaları yerleştirin.--Nushirevan11 ☾★ 17:32, 15 Nisan 2017 (UTC)

Delete my css page[kaynağı değiştir]

Hello Superyetkin, I have seen that you have deleted my Userpages as requested. Please delete the page Kullanıcı:Labant/common.css also. Thanks. --Labant (mesaj) 19:56, 15 Nisan 2017 (UTC)

Şablon:Dolaşım[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şablon:Dolaşım'daki son değişiklikler size ait olduğundan bir ricam olacaktı. Vito'nun şu mesajı dolayısıyla bilgim oldu, acaba rica etsem bu şablonu iki dilli hâle getirebilir misiniz? Benim gibi koddan anlamayan kullanıcılar başka dillerden şablon kopyalayınca çalışmıyor çünkü. Böylece benzer durumlarda sizlerin de başını ağrıtmamış (ya da daha az ağrıtmış) oluruz. Şimdiden teşekkürler. --Yabancım 09:32, 16 Nisan 2017 (UTC)

Wiktionary interviki linkleri[kaynağı değiştir]

Merhaba. Gördüğüm kadarıyla YBot vikisözlükte interviki linkleri kaldırıyor. Ama sanırım orası için vikipedi gibi bir ortak dil bağlantısı sistemi yok henüz. Dolayısıyla sayfaların bağlantıları kayboluyor gibi görünüyor. Bir bakabilir misiniz? Kolaylıklar –h.çağrımsj 17:41, 17 Nisan 2017 (UTC)

İlgili açıklama şurada. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:45, 17 Nisan 2017 (UTC)

Şablon:Osmanlı padişah kızları silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Şablon:Osmanlı padişah kızları) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Şablon:Osmanlı padişah kızları sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Cobija (mesaj) 21:54, 23 Nisan 2017 (UTC)

Muhteşem Yüzyıl Kösem[kaynağı değiştir]

İyi günler. Muhteşem Yüzyıl Kösem sayfasını neden Muhteşem Yüzyıl: Kösem sayfasına taşıdınız? Dizinin adının arasına noktalama işareti girmesinin tartışması nasıl olabilir? "kullanıyor yayıncı kullanmıyor. Bu gibi seri adı ve dizi adının birlikte kullanıldığı durumlarda kullanılması lazım." böyle bir gerekçe mümkün değil. Dizinin adı belli. ":" işareti yok. Kararı lütfen gözden geçirin. İtalyakurdumesaj atın! 13:43, 3 Mayıs 2017 (UTC)

Ad değişikliği geri alınmıştır. Bilginize. --Superyetkinileti 17:14, 3 Mayıs 2017 (UTC)

Selamlar, WPCleaner uygulaması ile yaptığım 50 adet değişikliği inceleyebilir misiniz? Herhangi bir sıkıntı varsa devam etmeyeyim düzenlemelere--By erdo can • msj 15:11, 7 Mayıs 2017 (UTC)

InternetArchiveBot[kaynağı değiştir]

Arşiv botu bizim diğer projeler için de çalıştırabileceğini söyledim. Yapabilir miyiz? --Mavrikantmsj 18:37, 7 Mayıs 2017 (UTC)

Evet, yapabiliriz. Öte yandan, aynı işi yapan birden fazla bot olması da viki için olumlu bir nokta --Superyetkinileti 19:15, 7 Mayıs 2017 (UTC)
Kendi botunun daha iyi olduğunu söylemiş. Eğer öyle ise arşiv işini ona verebiliriz. Böylece diğer işler için daha çok vakit kalır. --Mavrikantmsj 19:44, 7 Mayıs 2017 (UTC)

Merhaba, Wikimapia'daki fotoğrafları kırparak kullanabiliyor muyuz? Sitede telif işaretini görmedim.--Nushirevan11 17:35, 10 Mayıs 2017 (UTC)

Merhaba. Sitede telif hakkı konusuna ilişkin ayrıntılı bilgi bulunmasa da, şuradaki ifadeler bize Wikimapia'nın sunduğu içeriğin "türev yapıt" kapsamına girebileceğini anlatmakta. İyi vikiler. --Superyetkinileti 17:50, 10 Mayıs 2017 (UTC)

Merhaba Superyetkın. Vikipedi'de Krinkle'ı kullanmak mümkun mu? Seraphim System (mesaj) 23:12, 14 Mayıs 2017 (UTC)

Betiği Tercihlerim > Küçük araçlar menüsü altındaki "Son değişiklikleri gerçek zamanlı olarak izleyin" seçeneğini kullanarak etkinleştirebilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:49, 15 Mayıs 2017 (UTC)
Sağol - citationbot galiba Ingilizce Wiki'nin şablonlarına bağlı, ya da ben kuçuk araçlar bölümünde bulamadım ... Seraphim System (mesaj) 01:23, 16 Mayıs 2017 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset[kaynağı değiştir]

VikiProje:Siyaset sayfasına taşınmış asıl madde bunun için çok teşekkürler yalnız açılan maddeler bölümünü bu projeyi başlatan kullanıcı açmıştı (kendi hesabını kapattı) dolayısıyla o açılan maddeleri geri getiremiyorum lütfen yardımcı olun. İyi akşamlar --SarvSarv 18:53, 25 Mayıs 2017 (UTC)

Öncelikle kolay gelsin, Nanosensör sayfasının diğer dil bağlantıları yönlendirme sayfasında kalmış. Düzeltmeyi beceremedim.--Potkal 14:06, 27 Mayıs 2017 (UTC)

Kapak fotoğrafı[kaynağı değiştir]

İyi günler, birinci dereceden bir yakınımın yazmış olduğu bir kitabın Türkçe vikipedi sayfasını oluşturdum, ancak wikipedia commons a yüklediğim kapak resmi telif hakkı gerekçesiyle silindi. "Dosya yükle" kısmında da izinler bölümüne ne yazmam gerektiğini bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

Saygılar Eacar94 (mesaj) 04:32, 28 Mayıs 2017 (UTC)

Merhaba. Kapak fotoğrafları serbest telifli olmadığından Commons'a yüklenememekte. Dosyayı Türkçe Vikipedi'ye adil kullanım koşulları altında yükleyebilir ve uygun bir biçimde lisanslandırabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 10:40, 28 Mayıs 2017 (UTC)

Selamlar, Çin maddesi sade ada taşınınca Çin Halk Cumhuriyeti Millî Futbol Takımı şu sayfaya bağlantı veren şablonlar hatalı oluyor gibi. Rica etsem milli takımı da Çin Millî Futbol Takımı sade haline taşıyabilir misin ana madde adına uyum açısından. Ayrıca Şablon:Ülke veri Çin şablonunda da değişiklik gerekeblir.--Teacher0691 (mesaj) 15:21, 2 Haziran 2017 (UTC)

Superyetkin selamlar. Kullanıcı:Ben.okucu'nun robot çeviriyle oluşturduğu maddeler var gibi gözüküyor. Bu sebeple Beyaz Liste durumu tekrar değerlendirmeye muhtaç gibi.--Sayginerv-posta 17:06, 3 Haziran 2017 (UTC)

Madde sınıfı[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin, madde sınıflandırması nasıl yapılıyor (a-b-c vs)? Bununla ilgili yönerge var mıdır, Türkçe ya da İngilizce?. ---Potkal (mesaj) 15:23, 4 Haziran 2017 (UTC)

Konuya ilişkin ayrıntılı bilgi şurada. İyi vikiler. --Superyetkinileti 15:30, 4 Haziran 2017 (UTC)

Yatık yazı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Burayla ilgilenebilir misiniz? Latin alfabesi kullanılan dillerden alıntılar dikkat çekici olması amacıyla eğik yazılır ve Latin dışı alfabelerde bu yöntem kullanılmaz. Şablonun işlevsizleşmesine neden olan değişikliği önleyebilir misiniz? Eğik yazılmamasının gerektiği durumlarda kullanılan yöntemi gösterdim. Ancak kullanıcı geri almaya devam ediyor. --esc2003 (mesaj) 17:18, 13 Haziran 2017 (UTC)

Selamlar. Şurayı incelersen geçerliliği olmayan bir yönergeye dayanılarak geri alma işlemi yapıldığını ve bunun diğer şablonlarda da uygulandığını görebilirsin. Hiçbir yönergeye dayanmayan bu değişikliğin olmaması lazım. Gereken müdahaleyi yapabilirsen sevinirim. İyi günler.--RapsarEfendim? 17:25, 13 Haziran 2017 (UTC)
İngilizceye bakarsan eğer, orada da Latin kökenli alfabe kullanan diğer dillerden yapılan alıntıların şablonda eğik biçimde yazıldığını görebilirsin. Şimdiye dek böyle yapıldı, şu anki durum eski köye yeni adet getirmek oluyor biraz. --esc2003 (mesaj) 17:29, 13 Haziran 2017 (UTC)
Superyetkin, müdahale etmeni istiyorum, hizmetlisin, senin sorumlulukların arasında bu. İngilizce Almanca bizi alakadar etmiyor, bizim yönergelerimizde yazanlar önemli.--RapsarEfendim? 17:39, 13 Haziran 2017 (UTC)

geçerliliği olmayan bir yönergeye dayanılarak geri alma işlemi yapıldığını ve bunun diğer şablonlarda da uygulandığını görebilirsin demiş, ancak bu şablonun ve diğer birçoğunun da başlatıldığı halinin eğik olduğunu göreceksiniz. Yeni bir şey uygulayan bu durumda ben olmuyorum. --esc2003 (mesaj) 17:50, 13 Haziran 2017 (UTC)

Teknisyenlik[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, öncelikle bir halini hatrını sorayım. Nasılsın? Hep işim düşüyor biliyorum ama bir şey soracaktım. Ben teknisyenlik başvurusunda bulunacağım, ama nerede başvurular alınıyor onu bulamadım. Vikipedi sayfalarını karıştırdım. Hizmetlilik ve devriyelik için ayrı sayfalar var zaten. Şurada, köy çeşmesinden başvuru yapıldığı yazıyor ama kafam karıştı. Köy çeşmesi tartışma yeri değil mi?

Ha bir de şunu eklemem gerekiyor, bugün verdiğim css kodlarına bir ekleme yapmanızı rica edeceğim:

.editButtons input[type="submit"] {

satırının altına şunu ekler misiniz:

        cursor: pointer;

Yeni fark ettim, butonların üzerine gelince farenin ucu değişmiyor, bu onu ayarlamak için. :) ~ Z (m) 20:46, 20 Haziran 2017 (UTC)

Teşekkürler, iyiyim. Umarım sizin için de işler yolundadır. Örnek bir teknisyenlik başvurusuna şuradan ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:29, 21 Haziran 2017 (UTC)

Bayrak sablonu[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, EuroLeague sayfasının alt kısmındaki bir sıralamada Yugoslavya'nın bir bayrak sablonu eksik, hata gösteriyor. Onu zahmet olmazsa halledebilir misin? Tesekkürler. Akocsg (mesaj) 02:55, 23 Haziran 2017 (UTC)

Sablon sorunu[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, 1958 FIBA Avrupa Şampiyonlar Kupası maddesindeki playofflar/bracket kısmındaki sablon sorunu neyden kaynaklanıyor biliyor musun? Yardımcı olabilir misin bu konuda da? Selametle Akocsg (mesaj) 20:13, 23 Haziran 2017 (UTC)

Basketbol bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Merhaba Superyetkin, öncelikle diğer sorunları hallettiğin için teşekkürler. Bir başka isteğim daha olacaktı. Euroleague sayfasındaki bilgi kutusunda seviye piramidi bilgisi gösterilmiyor. Ingilizce viki'de var. Alakalı sayfayı (Avrupa kulüp basketbol sistemi) da oluşturdum. Bir de ilk sezon bilgisi gösterimde kuruluş olarak gösteriliyor. Böylece gerçek ilk sezon bilgisini veremiyorum, ona da bakabilir misin? Selametle Akocsg (mesaj) 08:35, 25 Haziran 2017 (UTC)

IP muafiyeti[kaynağı değiştir]

Selamlar, VPN ile girdiğim için IP engeline takılıyorum çoğu zaman. Bu yüzden IP muafiyetine ihtiyacım var. Sevgiler... -MHIRM. 04:29, 27 Haziran 2017 (UTC)

ipblock-exempt[kaynağı değiştir]

Merhaba yetkin. Aktif gördüğüm için sizden rica edeyim dedim. VPN ile giriş yapabildiğim için IP engelleme muafiyetine dahil olmam zaruri oldu. İyi çalışmalar ve iyi bayramlar. --Maurice Flesier message 12:47, 27 Haziran 2017 (UTC)

Kullanıcı Vikipedi'nin savaş alanı olmadığı konusunda bilgilendirildi.

Ortada bir üç geri dönüş ihlali var ve siz bunun gereğini yerine getirmek yerine bir bildirimi kaldırma yoluna gidiyorsunuz. Başlığı kaldırmak yerine başka bir hizmetliye başvurun deseydiniz saygı duyardım. Evet savaş alanı değil, bunun bilincindeyiz fakat (...) ansiklopedi savaş alanına dönmeye devam edecektir. --Maurice Flesier message 15:34, 27 Haziran 2017 (UTC)

Normal bir düşüncemle Kullanıcı hakkında olumuz yorumlar yapanların sonra kibele hizmetlilere bildirince silinmesi hakkında itham veya tehdit içermeyen bir yazımı silmesi doğru mu? burda "böyle oluyor şöyle oluyor" tarzından yorumların kişisel saldırı olmadığı görülüyor. Ve benim onla bir savaşım yok, sadece değişikliğini geri almışım ve nedenini açıklamışım. Eğer bir yanlışım varsa açıklayabilir mısınız? --Toppolila 4 (mesaj) 19:05, 29 Haziran 2017 (UTC)

Merhaba sayın Superyetkin, ben Türkçe Vikipedi'ye 1 hafta önce katıldım. şu an 25'ten fazla sayfa açtım ve 85'ten fazla değişik yaptım. Ama yaptığım olumlu ve yapıcı değişikliklerin incelenmesi ve onaylanması günler ve hatta haftalar alıyor. Türkçe Vikipedi'de aktif devriye sayısının az olmasından dolayı sayfaların kontrol edilmesi çok uzun sürüyor. Bu nedenle Beyaz liste haklarını bana verilmesini talep ediyorum. Ben sadece yaptığım yapıcı değişikliklerin onay beklemeden otomatik olarak onaylanması için beyaz liste haklarını istiyorum. Söz veriyorum Vikipedi kurallarına ve vandalizm ile elimden geldiği kadar mücadele etmeye çalısacam. Sizden talebim bana Beyaz liste haklarını verebilir misiniz? Teşekkürler.--Ahmet Akman31 (mesaj) 07:15, 30 Haziran 2017 (UTC)

Kukla davası sonuçlandı[kaynağı değiştir]

Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/GökçeAkyıldız 6 denetçi tarafından onaylandı, gereken işlemlerin yapılması bekleniyor. Saygılar bizden. --II. Niveles 10:53, 30 Haziran 2017 (UTC)