World Tag Team Championship (WWE) sahipleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

World Tag Team Championship, WWE'nin profesyonel güreş dünya takım şampiyonluğu kemeridir. En son WWE Tag Team Championship kemeriyle birleştirilerek WWE tarafından "Unified WWE Tag Team Championship" kemeri olarak adlandırılmıştır. 16 Ağustos 2010 tarihinde emekliye ayrılmış ve takım kemeri olarak yerini WWE Tag Team Championship almıştır.

Bazı kemer saltanatlarında güreşçinin ring adı kullanılırken, bazılarında gerçek adı kullanılmıştır. Kemeri tarih boyunca 113 farklı takım kazanırken kişisel olarak 164 farklı kişi kazanmıştır. Resmî olarak 176 kemer saltanatı gerçekleşmiştir. İlk şampiyonlar Luke Graham ve Tarzan Tyler, son şampiyon The Hart Dynasty (David Hart Smith ve Tyson Kidd) takımıdır.

Kemeri en çok kazanan takım The Dudley Boyz (Bubba Ray ve D-Von) olmuştur. Bu rekoru sekiz kez kemer alarak gerçekleştirmiştir. Edge, on iki kezle kişisel olarak bu kemere en çok sahip olan güreşçidir. 365 günden fazla kemerini koruyan iki takım vardır: İlk kez kemeri aldıklarında 478 günle rekor kıran Demolition ve The Valiant Brothers. Demolition, ayrıca toplam 698 günle en çok kemer taşıyan takım olmuştur. Mr. Fuji, toplam 932 gün kemeri taşıyarak kişisel olarak rekor kırmıştır.

En uzun süre kemeri elinde tutan takım Demolition.

Aşağıda, Dünya Takım Şampiyonları ring adlarıyla beraber kronolojik sıra dahilinde verilmiştir.[1]

Kemer geçmişi[değiştir | kaynağı değiştir]

Adları[değiştir | kaynağı değiştir]

Adı[2] Tarihleri[2]
WWWF World Tag Team Championship Haziran 1971 - Ekim 1979
WWF Tag Team Championship Ekim 1979 - Aralık 1983
WWF World Tag Team Championship Aralık 1983 - Mayıs 2002
WWE Tag Team Championship Mayıs 2002 - 14 Ekim 2002
World Tag Team Championship 14 Ekim 2002 - 5 Nisan 2009
Unified WWE Tag Team Championship 5 Nisan 2009 - 16 Ağustos 2010

Kemeri kazananların geçmişi[değiştir | kaynağı değiştir]

# Şampiyon Kazanma sayısı Tarih Sahip olduğu süre Yer Program Notlar Kaynak
1 Luke Graham ve Tarzan Tyler 1 01971-6-03 3 Haziran 1971 &0000000000000186.000000186 New Orleans, LA House show Turnuva finalinde Dick the Bruiser ve The Sheik'i yendi.[2] Ayrıca 12 Kasım'da Graham ve Tyler, WWF International Tag Team Championship kemerini kazandı. [1]
2 Karl Gotch ve Rene Goulet 1 01971-12-06 6 Aralık 1971 &0000000000000057.00000057 New York, NY House show [1]
3 King Curtis Iaukea ve Mikel Scicluna 1 01972-2-01 1 Şubat 1972 &0000000000000111.000000111 Philadelphia, PA House show [1]
4 Sonny King ve Chief Jay Strongbow 1 01972-5-22 22 Mayıs 1972 &0000000000000036.00000036 New York, NY House show [1]
5 Mr. Fuji ve Professor Tanaka 1 01972-6-27 27 Haziran 1972 &0000000000000337.000000337 Philadelphia, PA House show Banttan yayınlandı. [1]
6 Haystacks Calhoun ve Tony Garea 1 01973-5-30 30 Mayıs 1973 &0000000000000104.000000104 Hamburg, PA House show Banttan yayınlandı. [1]
7 Mr. Fuji ve Professor Tanaka 2 01973-9-11 11 Eylül 1973 &0000000000000064.00000064 Philadelphia, PA House show Banttan yayınlandı. [1]
8 Tony Garea (2) ve Dean Ho 1 01973-11-14 14 Kasım 1973 &0000000000000175.000000175 Hamburg, PA House show Banttan yayınlandı. [1]
9 The Valiant Brothers
(Jimmy Valiant ve Johnny Valiant)
1 01974-5-08 8 Mayıs 1974 &0000000000000370.000000370 Hamburg, PA House show Banttan yayınlandı. [1]
10 Dominic DeNucci ve Victor Rivera/Pat Barrett 1 01975-5-13 13 Mayıs 1975 &0000000000000067.00000067/&0000000000000038.00000038 Philadelphia, PA House show Rivera, 19 temmuz 1975 tarihinde WWWF'ten ayrıldı. DeNucci, onun yerine takım arkadaşı olarak Barrett'ı seçti.[2] [1]
11 The Blackjacks
(Blackjack Lanza ve Blackjack Mulligan)
1 01975-8-26 26 Ağustos 1975 &0000000000000074.00000074 Philadelphia, PA House show [1]
12 Louis Cerdan ve Tony Parisi 1 01975-11-08 8 Kasım 1975 &0000000000000185.000000185 Philadelphia, PA House show [1]
13 The Executioners
(Executioner #1 ve Executioner #2)
1 01976-5-11 11 Mayıs 1976 &0000000000000168.000000168 Philadelphia, PA House show [1]
Boşta 01976-10-26 26 Ekim 1976 Hamburg, PA House show Üçüncü Executioner kullanılınca boşa alındı. [2]
14 Chief Jay Strongbow (2) ve Billy White Wolf 1 01976-12-07 7 Aralık 1976 &0000000000000237.000000237 Philadelphia, PA House show Tor Kamata ve Nikolai Volkoff ile The Executioners'ın da yer aldığı üç takımlı bir turnuvaydı.[2] [1]
Boşta 01977-8-01 1 Ağustos 1977 Ken Patera'ya karşı yer aldığı maçta Billy White Wolf, boynundan sakatlanınca kemer boşa alındı. [2]
15 Mr. Fuji ve Professor Tanaka 3 01977-9-27 27 Eylül 1977 &0000000000000168.000000168 Philadelphia, PA House show Turnuva finalinde Tony Garea ve Larry Zbyszko'yu yendi.[2] [1]
16 Dino Bravo ve Dominic DeNucci (2) 1 01978-3-14 14 Mart 1978 &0000000000000104.000000104 Philadelphia, PA House show [1]
17 The Yukon Lumberjacks
(Yukon Eric ve Yukon Pierre)
1 01978-6-26 26 Haziran 1978 &0000000000000148.000000148 New York, NY House show [1]
18 Tony Garea (3) ve Larry Zbyszko 1 01978-11-21 21 Kasım 1978 &0000000000000105.000000105 Allentown, PA Championship Wrestling [1]
19 The Valiant Brothers
(Jerry Valiant ve Johnny Valiant (2))
1 01979-3-06 6 Mart 1979 &0000000000000230.000000230 Allentown, PA Championship Wrestling [1]
20 Ivan Putski ve Tito Santana 1 01979-10-22 22 Ekim 1979 &0000000000000173.000000173 New York, NY House show [1]
21 The Wild Samoans
(Afa ve Sika)
1 01980-4-12 12 Nisan 1980 &0000000000000119.000000119 Philadelphia, PA House show [1]
22 Bob Backlund ve Pedro Morales 1 01980-8-09 9 Ağustos 1980 &0000000000000001.0000001 New York, NY Showdown at Shea Bu maç, two out of three falls maçıydı. Backlund ve Morales, maçı 2-0 kazandı.[2] During their reign, Backlund was the WWF Heavyweight Champion. [1]
Boşta 01980-8-10 10 Ağustos 1980 Backlund, WWF Heavyweight Championship kemerini alınca kemer boşa alındı. [2]
23 The Wild Samoans
(Afa ve Sika)
2 01980-9-09 9 Eylül 1980 &0000000000000060.00000060 Allentown, PA Championship Wrestling Turnuva finalinde Tony Garea ve Rene Goulet'i yendi.[2] [1]
24 Tony Garea (4) ve Rick Martel 1 01980-11-08 8 Kasım 1980 &0000000000000129.000000129 Philadelphia, PA House show [1]
25 The Moondogs
(Rex ve King/Spot)
1 01981-3-17 17 Mart 1981 &0000000000000045.00000045/&0000000000000081.00000081 Allentown, PA Championship Wrestling Kanada'dan Amerika Birleşik Devletleri'ne girmesi mümkün olmayan King'in yerine 1 Mayıs'ta Spot geçti.[2] [1]
26 Tony Garea (5) ve Rick Martel 2 01981-7-21 21 Temmuz 1981 &0000000000000084.00000084 Allentown, PA Championship Wrestling [1]
27 Mr. Fuji (4) ve Mr. Saito 1 01981-10-13 13 Ekim 1981 &0000000000000258.000000258 Allentown, PA Championship Wrestling [1]
28 Jules ve Chief Jay Strongbow (3) 1 01982-6-28 28 Haziran 1982 &0000000000000015.00000015 New York, NY House show [1]
29 Mr. Fuji (5) ve Mr. Saito 2 01982-7-13 13 Temmuz 1982 &0000000000000105.000000105 Allentown, PA Championship Wrestling [1]
30 Jules ve Chief Jay Strongbow (4) 2 01982-10-26 26 Ekim 1982 &0000000000000133.000000133 Allentown, PA Championship Wrestling [1]
31 The Wild Samoans
(Afa ve Sika)
3 01983-3-08 8 Mart 1983 &0000000000000252.000000252 Allentown, PA Championship Wrestling [3]
32 Soul Patrol
(Tony Atlas ve Rocky Johnson)
1 01983-11-15 15 Kasım 1983 &0000000000000154.000000154 Allentown, PA Championship Wrestling [4]
33 The North-South Connection
(Adrian Adonis ve Dick Murdoch)
1 01984-4-17 17 Nisan 1984 &0000000000000279.000000279 Hamburg, PA Championship Wrestling [5]
34 The U.S. Express
(Mike Rotundo ve Barry Windham)
1 01985-1-21 21 Ocak 1985 &0000000000000069.00000069 Hartford, CT House show [6]
35 The Iron Sheik ve Nikolai Volkoff 1 01985-3-31 31 Mart 1985 &0000000000000078.00000078 New York, NY WrestleMania I [7]
36 The US Express
(Mike Rotundo ve Barry Windham)
2 01985-6-17 17 Haziran 1985 &0000000000000068.00000068 Poughkeepsie, NY Championship Wrestling [8]
37 The Dream Team
(Brutus Beefcake ve Greg Valentine)
1 01985-8-24 24 Ağustos 1985 &0000000000000226.000000226 Philadelphia, PA House show [9]
38 The British Bulldogs
(Dynamite Kid ve Davey Boy Smith)
1 01986-4-07 7 Nisan 1986 &0000000000000294.000000294 Rosemont, IL WrestleMania 2 [10]
39 The Hart Foundation
(Bret Hart ve Jim Neidhart)
1 01987-1-26 26 Ocak 1987 &0000000000000274.000000274 Tampa, FL Superstars Maç boyunca Hart ve Neidhart'a karşı önyargılı olan hakem Danny Davis, daha sonra WWF başkanı olacak Jack Tunney tarafından hakemlik görevinden alındı. [11]
The Rougeau Brothers
(Jacques ve Raymond Rougeau)
01987-8-10 10 Ağustos 1987 Montreal, QC House show The Rougeaus, Hart Foundation'ın menajeri Jimmy Hart'ın megafonunu yakalayıp kullandıktan sonra maçı kazandı. Karar daha sonra tersine çevrildi ve bu kemer WWF tarafından asla tanınmadı.[12] [11]
40 Strike Force
(Rick Martel (3) ve Tito Santana (2))
1 01987-10-27 27 Ekim 1987 &0000000000000152.000000152 Syracuse, NY Superstars [13]
41 Demolition
(Ax ve Smash)
1 01988-3-27 27 Mart 1988 &0000000000000478.000000478 Atlantic City, NJ WrestleMania IV [14]
42 The Brain Busters
(Arn Anderson ve Tully Blanchard)
1 01989-7-18 18 Temmuz 1989 &0000000000000076.00000076 Worcester, MA Saturday Night's Main Event Bu maç, two out of three falls maçıydı. Brain Busters, maçı 2–1 kazandı. Maç, 29 Temmuz 1989 tarihinde banttan yayınlandı. [15]
43 Demolition
(Ax ve Smash)
2 01989-10-02 2 Ekim 1989 &0000000000000072.00000072 Wheeling, WV Superstars [16]
44 The Colossal Connection
(André the Giant ve Haku)
1 01989-12-13 13 Aralık 1989 &0000000000000109.000000109 Huntsville, AL Superstars [17]
45 Demolition
(Ax, Smash ve Crush (1))
3 01990-4-01 1 Nisan 1990 &0000000000000148.000000148 Toronto, ON WrestleMania VI 6 Haziran'da banttan yayınlanan Superstars programında debut yapan Crush, Demolition'a katıldı. Freebird Rule ile o da kemer sahibi sayıldı.[2] [18][19]
46 The Hart Foundation
(Bret Hart ve Jim Neidhart)
2 01990-8-27 27 Ağustos 1990 &0000000000000209.000000209 Philadelphia, PA SummerSlam Bu maç, two out of three falls maçıydı. Hart Foundation, maçı 2-1 kazandı.Bu maçta kemeri korumaya çalışan Smash ve Crush'tı. [20]
The Rockers
(Shawn Michaels ve Marty Jannetty)
01990-10-30 30 Ekim 1990 Fort Wayne, IN The Main Event IV The Rockers, two-out-of-three falls maçında kemeri kazandı ve birkaç gün elinde tuttuğu kemeri birkaç maçta korudu. Ancak, Başkan Jack Tunney daha sonra, maçta ringin köşesindeki turnbuckle'dan çıkan bir ip yüzünden bu kararı tersine çevirdi. Bu galibiyet asla sayılmadı.[2] [20]
47 The Nasty Boys
(Brian Knobbs ve Jerry Sags)
1 01991-3-24 24 Mart 1991 &0000000000000155.000000155 Los Angeles, CA WrestleMania VII [21]
48 The Legion of Doom
(Animal ve Hawk)
1 01991-8-26 26 Ağustos 1991 &0000000000000165.000000165 New York, NY SummerSlam [22]
49 Money Inc.
(Ted DiBiase ve Irwin R.. Schyster (eski adıyla Mike Rotundo) (3))
1 01992-2-07 7 Şubat 1992 &0000000000000164.000000164 Denver, CO House show [23]
50 The Natural Disasters
(Earthquake ve Typhoon)
1 01992-7-20 20 Temmuz 1992 &0000000000000085.00000085 Worcester, MA House show [24]
51 Money Inc.
(Ted DiBiase (2) ve Irwin R. Schyster (4))
2 01992-10-13 13 Ekim 1992 &0000000000000244.000000244 Regina, SK Wrestling Challenge [25]
52 The Steiner Brothers
(Rick Steiner ve Scott Steiner)
1 01993-6-14 14 Haziran 1993 &0000000000000002.0000002 Columbus, OH House show [26]
53 Money Inc.
(Ted DiBiase (3) ve Irwin R. Schyster (5))
3 01993-6-16 16 Haziran 1993 &0000000000000003.0000003 Rockford, IL House show [27]
54 The Steiner Brothers
(Rick Steiner ve Scott Steiner)
2 01993-6-19 19 Haziran 1993 &0000000000000086.00000086 St. Louis, MO House show [28]
55 The Quebecers
(Pierre ve Jacques)
1 01993-9-13 13 Eylül 1993 &0000000000000119.000000119 New York, NY Raw Bu maç, Province-of-Quebec kuralları altında yapıldı. Diskalifiye yoluyla kemer el değiştirdi. Hakem, Scott Steiner'ın bir hokey sopası tuttuğunu görünce hakem onları diskalifiye etti ve maçı The Quebecers kazandı. [29]
56 The 1–2–3 Kid ve Marty Jannetty 1 01994-1-10 10 Ocak 1994 &0000000000000007.0000007 Richmond, VA Raw [30]
57 The Quebecers
(Pierre ve Jacques)
2 01994-1-17 17 Ocak 1994 &0000000000000071.00000071 New York, NY House show [31]
58 Men on a Mission
(Mabel ve Mo)
1 01994-3-29 29 Mart 1994 &0000000000000002.0000002 Londra, İngiltere House show [32]
59 The Quebecers
(Pierre ve Jacques)
3 01994-3-31 31 Mart 1994 &0000000000000032.00000032 Sheffield, İngiltere House show [33]
60 The Headshrinkers
(Fatu ve Samu)
1 01994-5-02 2 Mayıs 1994 &0000000000000118.000000118 Burlington, VT Raw [34]
61 Two Dudes with Attitudes
(Diesel ve Shawn Michaels)
1 01994-8-28 28 Ağustos 1994 &0000000000000087.00000087 Indianapolis, IN House show [35]
Boşta 01994-11-23 23 Kasım 1994 San Antonio, TX Survivor Series Diesel ve Michaels'ın takımı dağılınca kemer boşa alındı. [36]
62 The 1–2–3 Kid (2) ve Bob Holly 1 01995-1-22 22 Ocak 1995 &0000000000000001.0000001 Tampa, FL Royal Rumble Turnuva finalinde Bam Bam Bigelow ve Tatanka'yı yendi. [36]
63 The Smoking Gunns
(Billy Gunn ve Bart Gunn)
1 01995-1-23 23 Ocak 1995 &0000000000000069.00000069 Palmetto, FL Raw [37]
64 Owen Hart ve Yokozuna 1 01995-4-02 2 Nisan 1995 &0000000000000175.000000175 Hartford, CT WrestleMania XI [38]
65 Two Dudes with Attitudes
(Diesel ve Shawn Michaels)
2 01995-9-24 24 Eylül 1995 &0000000000000001.0000001 Saginaw, MI In Your House: Triple Header Bu maç, ayrıca Diesel'ın WWF Championship, Michaels'ın Intercontinental Championship maçıydı. Ancak Hart, maçta görünmeyince Yokozuna'nın takım arkadaşı olarak British Bulldog yer aldı. Maç sırasında Owen ringe koştu ve resmî olarak maçta yer almamasına rağmen tuşlandı. [39]
66 Owen Hart and Yokozuna 2 01995-9-25 25 Eylül 1995 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 Grand Rapids, MI Raw Tartışmalar sonrasında, ertesi gece Raw'da kemerler Hart ve Yokozuna'ya verildi. [40]
67 The Smoking Gunns
(Billy Gunn ve Bart Gunn)
2 &0000000000000143.000000143 The Smoking Gunns, kemerleri geri verilen Owen Hart ve Yokozuna'yı kemer maçında yendi. [41]
Boşta 01996-2-15 15 Şubat 1996 Billy Gunn, geçirdiği bir boyun sakatlığından sonra kemer boşta kaldı. [42]
68 The Bodydonnas
(Skip ve Zip)
1 01996-3-31 31 Mart 1996 &0000000000000049.00000049 Anaheim, CA WrestleMania XII Turnuva finalinde The Godwinns'i yendi. [42]
69 The Godwinns
(Henry O. Godwinn ve Phineas I. Godwinn)
1 01996-5-19 19 Mayıs 1996 &0000000000000007.0000007 New York, NY House show [43]
70 The Smoking Gunns
(Billy Gunn ve Bart Gunn)
3 01996-5-26 26 Mayıs 1996 &0000000000000119.000000119 Florence, SC In Your House: Beware of Dog [44]
71 The British Bulldog (2) ve Owen Hart (3) 1 01996-9-22 22 Eylül 1996 &0000000000000246.000000246 Philadelphia, PA In Your House: Mind Games Saltanat sırasında Bulldog, ilk WWF Avrupa Şampiyonu; Owen Kıtalararası Şampiyonu oldu. [45]
72 Stone Cold Steve Austin ve Shawn Michaels (3) 1 01997-5-26 26 Mayıs 1997 &0000000000000049.00000049 Evansville, IN Raw [46]
Boşta 01997-7-14 14 Temmuz 1997 San Antonio, TX Raw Shawn Michaels, 9 Haziran 1997 tarihinde Bret Hart ile sahne arkasında yaptığı kavgadan sonra kovuldu. [47]
73 Stone Cold Steve Austin (2) ve Dude Love 1 01997-7-14 14 Temmuz 1997 &0000000000000055.00000055 San Antonio, TX Raw Is War Turnuva finalinde seçtiği yeni takım arkadaşıyla, The British Bulldog ve Owen Hart'ı yendi. Austin, salatanatları sırasında bir de Kıtalararası Şampiyonu oldu. [47]
Boşta 01997-9-07 7 Eylül 1997 Louisville, KY Ground Zero: In Your House Austin bir boyun sakatlığı geçirince kemer boşta kaldı. [48]
74 The Headbangers
(Mosh ve Thrasher)
1 01997-9-07 7 Eylül 1997 &0000000000000028.00000028 Louisville, KY Ground Zero: In Your House Bu maç, dört yönlü eleme maçıydı. Maçta ayrıca The Godwinns, The Legion of Doom ve British Bulldog ile Owen Hart yer aldı. [48]
75 The Godwinns
(Henry O. Godwinn ve Phineas I. Godwinn)
2 01997-10-05 5 Ekim 1997 &0000000000000002.0000002 St. Louis, MO Badd Blood: In Your House [49]
76 The Legion of Doom
(Animal ve Hawk)
2 01997-10-07 7 Ekim 1997 &0000000000000048.00000048 Topeka, KS Raw Is War 13 Ekim 1997 tarihinde yayınlandı. [50]
77 The New Age Outlaws
(Billy Gunn (4) ve Road Dogg)
1 01997-11-24 24 Kasım 1997 &0000000000000125.000000125 Fayetteville, NC Raw Is War [51]
78 Cactus Jack (2) ve Chainsaw Charlie 1 01998-3-29 29 Mart 1998 &0000000000000001.0000001 Boston, MA WrestleMania XIV Bu maç, çöp kutusu maçıydı. [52]
79 The New Age Outlaws
(Billy Gunn (5) ve Road Dogg)
2 01998-3-30 30 Mart 1998 &0000000000000105.000000105 Albany, NY Raw Is War Bu maç, üstü açık kafes maçıydı. [53]
80 Kane ve Mankind (3) 1 01998-7-13 13 Temmuz 1998 &0000000000000013.00000013 East Rutherford, NJ Raw Is War [54]
81 Stone Cold Steve Austin (3) ve The Undertaker 1 01998-7-26 26 Temmuz 1998 &0000000000000015.00000015 Fresno, CA Fully Loaded: In Your House Austin, ayrıca WWF Şampiyonuydu. [55]
82 Kane (2) ve Mankind (4) 2 01998-8-10 10 Ağustos 1998 &0000000000000020.00000020 Omaha, NE Raw Is War Bu maç, dört yönlü bir maçtı. Maçta ayrıca The New Age Outlaws ve D'Lo Brown ile The Rock yer aldı. [56]
83 The New Age Outlaws
(Billy Gunn (6) ve Road Dogg)
3 01998-8-30 30 Ağustos 1998 &0000000000000106.000000106 New York, NY SummerSlam Bu maç, falls count anywhere maçıydı. [57]
84 The Corporation
(The Big Boss Man ve Ken Shamrock)
1 01998-12-14 14 Aralık 1998 &0000000000000042.00000042 Tacoma, WA Raw Is War Big Boss Man, Hardcore Şampiyonu iken, Shamrock Kıtalararası Şampiyonuydu. [58]
85 Jeff Jarrett ve Owen Hart (4) 1 01999-1-25 25 Ocak 1999 &0000000000000064.00000064 Phoenix, AZ Raw Is War [59]
86 Kane (3) ve X-Pac (3) 1 01999-3-30 30 Mart 1999 &0000000000000056.00000056 Uniondale, NY Raw Is War 5 Nisan 1999 tarihinde yayınlandı. X-Pac, daha önce 1-2-3 Kid adıyla biliniyordu. [60]
87 The Acolytes
(Bradshaw ve Faarooq)
1 01999-5-25 25 Mayıs 1999 &0000000000000035.00000035 Moline, IL Raw Is War 31 Mayıs 1999 tarihinde yayınlandı. 21 Haziran 1999 tarihinde "Mr. Ass" Billy Gunn, Bradshaw'ın kemerini çaldı ve daha sonra Acolytes ile beraber yer aldığı altı kişilik takım maçında onu tuşladığı için kemeri aldığını söyledi. Bir hafta sonra Bradshaw, teke tek maçta Gunn'ı yenerek kemerini geri aldı. [61]
88 The Hardy Boyz
(Matt Hardy ve Jeff Hardy)
1 01999-6-29 29 Haziran 1999 &0000000000000026.00000026 Fayetteville, NC Raw Is War 5 Temmuz 1999 tarihinde yayınlandı. [62]
89 The Acolytes
(Bradshaw ve Faarooq)
2 01999-7-25 25 Temmuz 1999 &0000000000000015.00000015 Buffalo, NY Fully Loaded Bu maç, Michael Hayes'in The Hardy Boyz ile takım olduğu bir handikap maçıydı. [63]
90 Kane (4) ve X-Pac (4) 2 01999-8-09 9 Ağustos 1999 &0000000000000013.00000013 Rosemont, IL Raw Is War [64]
91 The Unholy Alliance
(Big Show ve The Undertaker (2))
1 01999-8-22 22 Ağustos 1999 &0000000000000008.0000008 Minneapolis, MN SummerSlam [65]
92 The Rock 'n' Sock Connection
(Mankind (5) ve The Rock)
1 01999-8-30 30 Ağustos 1999 &0000000000000008.0000008 Boston, MA Raw Is War [66]
93 The Unholy Alliance
(Big Show (2) ve The Undertaker (3))
2 01999-9-07 7 Eylül 1999 &0000000000000013.00000013 Albany, NY SmackDown! Bu maç, canlı mezara gömme maçıydı. 9 Eylül 1999 tarihinde yayınlandı. [67]
94 The Rock 'n' Sock Connection
(Mankind (6) ve The Rock (2) )
2 01999-9-20 20 Eylül 1999 &0000000000000001.0000001 Houston, TX Raw Is War Bu maç, "Dark Side Rules" kuralları altındaydı. Ministry of Darkness'ın tüm üyelerinin (Undertaker, Big Show, Mideon ve Viscera) maçta yer almasına izin vardı. Bununla birlikte Undertaker, tüm maç boyunca yorum yaptı. Rock, Mideon'u tuşlayarak kemeri kazandı. [68]
95 The New Age Outlaws
(Billy Gunn (7) ve Road Dogg)
4 01999-9-21 21 Eylül 1999 &0000000000000021.00000021 Dallas, TX SmackDown! 23 Eylül 1999 tarihinde yayınlandı. [69]
96 The Rock 'n' Sock Connection
(Mankind (7) ve The Rock (3) )
3 01999-10-12 12 Ekim 1999 &0000000000000006.0000006 Birmingham, AL SmackDown! 14 Ekim 1999 tarihinde yayınlandı. [70]
97 The Holly Cousins
(Crash Holly ve Hardcore Holly (2))
1 01999-10-18 18 Ekim 1999 &0000000000000015.00000015 Columbus, OH Raw Is War [71]
98 Mankind (8) ve Al Snow 1 01999-11-02 2 Kasım 1999 &0000000000000006.0000006 Philadelphia, PA SmackDown! 4 Kasım 1999 tarihinde yayınlandı. [72]
99 The New Age Outlaws
(Billy Gunn (8) ve Road Dogg)
5 01999-11-08 8 Kasım 1999 &0000000000000111.000000111 State College, PA Raw Is War [73]
100 The Dudley Boyz
(Bubba Ray Dudley ve D-Von Dudley)
1 02000-2-27 27 Şubat 2000 &0000000000000035.00000035 Hartford, CT No Way Out [74]
101 Edge ve Christian 1 02000-4-02 2 Nisan 2000 &0000000000000057.00000057 Anaheim, CA WrestleMania 2000 Bu maç, üçgen merdiven maçıydı. Maçta The Hardy Boyz da yer aldı. [75]
102 Too Cool
(Grand Master Sexay ve Scotty 2 Hotty)
1 02000-5-29 29 Mayıs 2000 &0000000000000027.00000027 Vancouver, BC Raw Is War [76]
103 Edge ve Christian 2 02000-6-25 25 Haziran 2000 &0000000000000091.00000091 Boston, MA King of the Ring Bu maç, dört yönlü bir eleme maçıydı. Maçta ayrıca The Hardy Boyz ve T & A (Test ve Albert). [77]
104 The Hardy Boyz
(Matt Hardy ve Jeff Hardy)
2 02000-9-24 24 Eylül 2000 &0000000000000028.00000028 Philadelphia, PA Unforgiven Bu maç, üstü açık kafes maçıydı. [78]
105 Edge ve Christian 3 02000-10-22 22 Ekim 2000 &0000000000000001.0000001 Albany, NY No Mercy Meydan okumaları yasaklandığı için Christian ve Edge, Los Conquistadores olarak kemeri aldı. [79]
106 The Hardy Boyz
(Matt Hardy ve Jeff Hardy)
3 02000-10-23 23 Ekim 2000 &0000000000000014.00000014 Hartford, CT Raw Is War The Hardy Boyz, Los Conquistadores olarak güreşti. [80]
107 Right to Censor
(Bull Buchanan ve The Goodfather)
1 02000-11-06 6 Kasım 2000 &0000000000000034.00000034 Houston, TX Raw Is War [81]
108 Edge ve Christian 4 02000-12-10 10 Aralık 2000 &0000000000000008.0000008 Birmingham, AL Armageddon Bu maç, dört yönlü bir maçtı. Maçta ayrıca The Dudley Boyz, Bull Buchanan ve The Goodfather ile Road Dogg ve K-Kwik yer aldı. [82]
109 The Rock (4) ve The Undertaker (4) 1 02000-12-18 18 Aralık 2000 &0000000000000001.0000001 Greenville, SC Raw Is War [83]
110 Edge ve Christian 5 02000-12-19 19 Aralık 2000 &0000000000000033.00000033 Charlotte, NC SmackDown! Kurt Angle, maçta özel konuk hakemdi. 21 Aralık 2000 tarihinde yayınlandı. [84]
111 The Dudley Boyz
(Bubba Ray Dudley ve D-Von Dudley)
2 02001-1-21 21 Ocak 2001 &0000000000000043.00000043 New Orleans, LA Royal Rumble [85]
112 The Hardy Boyz
(Matt Hardy ve Jeff Hardy)
4 02001-3-05 5 Mart 2001 &0000000000000014.00000014 Washington Raw Is War [86]
113 Edge ve Christian 6 02001-3-19 19 Mart 2001 &-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.0000000 Albany, NY Raw Is War Kemer maçına ilk başta The Dudley Boyz hak kazanmıştı. Ama Edge ve Christian, onların arenaya gelmediğini söyledi ve kendileri kemer maçına girdi. [87]
114 The Dudley Boyz
(Bubba Ray Dudley ve D-Von Dudley)
3 &0000000000000013.00000013 Edge ve Christian, kemerleri kazandıktan sonra, Dudley Boyz kemer maçı istedi ve gerçekleşen maçı kazandılar. [88]
115 Edge ve Christian 7 02001-4-01 1 Nisan 2001 &0000000000000016.00000016 Houston, TX WrestleMania X-Seven Bu maç, TLC maçıydı. Maçta The Hardy Boyz da yer aldı. [89]
116 The Brothers of Destruction
(The Undertaker (5) ve Kane (5))
1 02001-4-17 17 Nisan 2001 &0000000000000012.00000012 Nashville, TN SmackDown! 19 Nisan 2001 tarihinde yayınlandı. [90]
117 The Two-Man Power Trip
(Stone Cold Steve Austin (4) ve Triple H)
1 02001-4-29 29 Nisan 2001 &0000000000000022.00000022 Rosemont, IL Backlash Bu maç ayrıca; Austin'in WWF Championship, Triple H'in Intercontinental Championship kemer maçıydı. [91]
118 Chris Benoit ve Chris Jericho 1 02001-5-21 21 Mayıs 2001 &0000000000000029.00000029 San Jose, CA Raw Is War During their reign Jericho was briefly the Hardcore Champion
119 The Dudley Boyz
(Bubba Ray Dudley ve D-Von Dudley)
4 02001-6-19 19 Haziran 2001 &0000000000000020.00000020 Orlando, FL SmackDown! 21 Haziran 2001 tarihinde yayınlandı. [92]
120 The Acolytes Protection Agency
(eski adıyla "The Acolytes")
(Bradshaw ve Faarooq)
3 02001-7-09 9 Temmuz 2001 &0000000000000029.00000029 Atlanta, GA Raw Is War [93]
121 Diamond Dallas Page ve Kanyon 1 02001-8-07 7 Ağustos 2001 &0000000000000012.00000012 Los Angeles, CA SmackDown! 9 Ağustos 2001 tarihinde yayınlandı. [94]
122 The Brothers of Destruction
(The Undertaker (6) ve Kane (6))
2 02001-8-19 19 Ağustos 2001 &0000000000000029.00000029 San Jose, CA SummerSlam Bu maç, üstü açık kafes maçıydı. Kane ve Undertaker, ayrıca WCW World Tag Team Championship kemerlerini korudu. [95]
123 The Dudley Boyz
(Bubba Ray ve D-Von)
5 02001-9-17 17 Eylül 2001 &0000000000000035.00000035 Nashville, TN Raw [96]
124 Chris Jericho (2) ve The Rock (5) 1 02001-10-22 22 Ekim 2001 &0000000000000008.0000008 Kansas City, MO Raw Salatanatları sırasında Jericho WCW Şampiyonuydu. [97]
125 Booker T ve Test 1 02001-10-30 30 Ekim 2001 &0000000000000013.00000013 Cincinnati, OH SmackDown! 1 Kasım 2001 tarihinde yayınlandı. [98]
126 The Hardy Boyz
(Matt Hardy ve Jeff Hardy)
5 02001-11-12 12 Kasım 2001 &0000000000000006.0000006 Boston, MA Raw [99]
127 The Dudley Boyz
(Bubba Ray Dudley ve D-Von Dudley)
6 02001-11-18 18 Kasım 2001 &0000000000000050.00000050 Greensboro, NC Survivor Series Bu maç, WWF ve WCW Tag Team Championships kemerlerinin birleştirildi üstü açık kafes maçıydı. [100]
128 Spike Dudley ve Tazz 1 02002-1-07 7 Ocak 2002 &0000000000000043.00000043 New York, NY Raw Bu maç, bir hardcore maçıydı. [101]
129 Billy (9) ve Chuck 1 02002-2-19 19 Şubat 2002 &0000000000000089.00000089 Rockford, IL SmackDown! 21 Şubat 2002 tarihinde yayınlandı. 25 Mart 2002 tarihinde yapılan seçmelerde Billy ve Chuck SmackDown! brand'ine seçilince kemerler SmackDown! brand'ine özel oldu. Saltanatları sırasında kemerlerin adı WWE Tag Team Championship olarak değiştirildi. [102]
130 Rico ve Rikishi (2) 1 02002-5-19 19 Mayıs 2002 &0000000000000016.00000016 Nashville, TN Judgment Day Rikishi, daha önce Fatu adıyla biliniyordu. [103]
131 Billy (10) ve Chuck 2 02002-6-04 4 Haziran 2002 &0000000000000028.00000028 Oklahoma City, OK SmackDown! Bu maç, bir eleme maçıydı. 6 Haziran 2002 tarihinde yayınlandı. [104]
132 Edge (8) ve Hollywood Hulk Hogan 1 02002-7-02 2 Temmuz 2002 &0000000000000019.00000019 Boston, MA SmackDown! 4 Temmuz 2002 tarihinde yayınlandı. [105]
133 The Un-Americans
(Christian (8) ve Lance Storm)
1 02002-7-21 21 Temmuz 2002 &0000000000000064.00000064 Detroit, MI Vengeance Un-Americans, Raw süperstarı olunca kemerler Raw brand'ine özel oldu. [106]
134 Hurri-Kane
(The Hurricane ve Kane (7))
1 02002-9-23 Eylül 23, 2002 &0000000000000021.00000021 Anaheim, CA Raw Kane, ayrıca Kıtalararası Şampiyonuydu. [107]
135 Christian (9) ve Chris Jericho (3) 1 02002-10-14 14 Ekim 2002 &0000000000000062.00000062 Montreal, QC Raw [108]
136 Booker T (2) ve Goldust 1 02002-12-15 15 Aralık 2002 &0000000000000022.00000022 Sunrise, FL Armageddon Bu maç, dört yönlü bir eleme maçıydı. Maçta The Dudley Boyz ile William Regal ve Lance Storm da yer aldı. [109]
137 William Regal ve Lance Storm (2) 1 02003-1-06 6 Ocak 2003 &0000000000000013.00000013 Phoenix, AZ Raw [110]
138 The Dudley Boyz
(Bubba Ray Dudley ve D-Von Dudley)
7 02003-1-19 19 Ocak 2003 &0000000000000001.0000001 Boston, MA Royal Rumble [111]
139 William Regal ve Lance Storm (3) 2 02003-1-20 20 Ocak 2003 &0000000000000063.00000063 Providence, RI Raw [112]
Boşta 02003-3-24 24 Mart 2003 Sacramento, CA Raw Regal sakatlık geçirdiği için kemer boşta kaldı. [113]
140 Chief Morley ve Lance Storm (4) 1 02003-3-24 24 Mart 2003 &0000000000000007.0000007 Sacramento, CA Raw Morley, kendisini ve Storm'u kemerlerle ödüllendirdi. [113]
141 Kane (8) ve Rob Van Dam 1 02003-3-31 31 Mart 2003 &0000000000000076.00000076 Seattle, WA Raw Bu maç üç yönlü bir eleme maçıydı. Maçta The Dudley Boyz da yer aldı. [114]
142 La Résistance
(René Duprée ve Sylvain Grenier)
1 02003-6-15 15 Haziran 2003 &0000000000000098.00000098 Houston, TX Bad Blood [115]
143 The Dudley Boyz
(Bubba Ray Dudley ve D-Von Dudley)
8 02003-9-21 21 Eylül 2003 &0000000000000084.00000084 Hershey, PA Unforgiven Bu maç, Robért Conway ile takım olan La Résistance ile yaptıkları handikap masa maçıydı. [116]
144 Evolution
(Batista ve Ric Flair)
1 02003-12-14 14 Aralık 2003 &0000000000000064.00000064 Orlando, FL Armageddon Bu maç, takım karmaşa maçıydı. Maçta ayrıca Robért Conway ve René Duprée, Hurricane ve Rosey, Mark Jindrak ve Garrison Cade, Val Venis ve Lance Storm ile Test ve Scott Steiner yer aldı. Batista ve Flair, Dudley Boyz'u yenerek kemerleri kazandı. [117]
145 Booker T (3) ve Rob Van Dam (2) 1 02004-2-16 16 Şubat 2004 &0000000000000035.00000035 Bakersfield, CA Raw [118]
146 Evolution
(Batista ve Ric Flair)
2 02004-3-22 22 Mart 2004 &0000000000000028.00000028 Detroit, MI Raw [119]
147 Chris Benoit (2) ve Edge (9) 1 02004-4-19 19 Nisan 2004 &0000000000000042.00000042 Calgary, AB Raw Benoit, ayrıca Dünya Ağırsiklet Şampiyonuydu. [120]
148 La Résistance
(Robért Conway ve Sylvain Grenier (2))
1 02004-5-31 31 Mayıs 2004 &0000000000000141.000000141 Montreal, QC Raw [121]
149 Chris Benoit (3) ve Edge (10) 2 02004-10-19 19 Ekim 2004 &0000000000000013.00000013 Milwaukee, WI Taboo Tuesday World Heavyweight Championship maçında Benoit ve Edge arasında kazanan olmadığından, ikisinin takım kemer maçına girmesi için oy aldı. Edge, maçı terk ettikten sonra Benoit kemerleri tek başına kazandı. [122]
150 La Résistance
(Robért Conway ve Sylvain Grenier (3))
2 02004-11-01 1 Kasım 2004 &0000000000000014.00000014 Peoria, IL Raw [123]
151 Eugene ve William Regal (3) 1 02004-11-15 15 Kasım 2004 &0000000000000062.00000062 Indianapolis, IN Raw Bu maç üç yönlü bir eleme maçıydı. Maçta Rhyno ve Tajiri de yer aldı. [124]
152 La Résistance
(Robért Conway ve Sylvain Grenier (4))
3 02005-1-16 16 Ocak 2005 &0000000000000019.00000019 Winnipeg, MB House show Sakatlıktan dolayı maçta Eugene'nin yerine Jonathan Coachman yer aldı. [125]
153 William Regal (4) ve Tajiri 1 02005-2-04 4 Şubat 2005 &0000000000000086.00000086 Saitama, Japonya Raw 7 Şubat 2005 tarihinde yayınlandı. [126]
154 The Hurricane (2) ve Rosey 1 02005-5-01 1 Mayıs 2005 &0000000000000140.000000140 Manchester, NH Backlash Bu maç, takım karmaşa maçıydı. Maçta ayrıca The Heart Throbs, Simon Dean ve Maven ile Robért Conway ve Sylvain Grenier yer aldı. Hurricane ve Rosey, Conway ve Grenier'ı yenerek kemerleri kazandı. [127]
155 Lance Cade ve Trevor Murdoch 1 02005-9-18 18 Eylül 2005 &0000000000000044.00000044 Oklahoma City, OK Unforgiven [128]
156 Kane (9) ve Big Show (3) 1 02005-11-01 1 Kasım 2005 &0000000000000153.000000153 San Diego, CA Taboo Tuesday WWE Championship maçında Big Show ve Kane arasında kazanan olmadığından, ikisinin takım kemer maçına girmesi için oy aldı. [129]
157 The Spirit Squad
(Johnny, Kenny, Mikey, Mitch ve Nicky)
1 02006-4-03 3 Nisan 2006 &0000000000000216.000000216 Rosemont, IL Raw Kenny ve Mikey maçı kazandı. Freebird Rule kuralıyla beş üye de şampiyon sayıldı. [19][130]
158 Ric Flair (3) ve Roddy Piper 1 02006-11-05 5 Kasım 2006 &0000000000000008.0000008 Cincinnati, OH Cyber Sunday Piper, web oylaması yoluyla maça katıldı.
Maçta, Kenny ve Mikey kemerlerini korumaya çalıştı.
[131]
159 Rated-RKO
(Edge (11) ve Randy Orton)
1 02006-11-13 13 Kasım 2006 &0000000000000077.00000077 Manchester, İngiltere Raw [132]
160 John Cena ve Shawn Michaels (4) 1 02007-1-29 29 Ocak 2007 &0000000000000063.00000063 Dallas, TX Raw Saltanatları sırasında John Cena, WWE Şampiyonuydu. [133]
161 The Hardy Boyz
(Matt Hardy ve Jeff Hardy)
6 02007-4-02 2 Nisan 2007 &0000000000000063.00000063 Dayton, OH Raw The Hardys, takımlar arasında yapılan battle royal maçını kazandı. En son Lance Cade and Trevor Murdoch takımını elediler. Diğer katılımcılar: Michaels ve Cena, Val Venis ve Viscera, Johnny Nitro ve The Miz, Paul London and Brian Kendrick, Tommy Dreamer ve The Sandman, Marcus Cor Von ve Kevin Thorn, Chavo Guerrero ve Gregory Helms ile William Regal ve Dave Taylor. [134]
162 Lance Cade ve Trevor Murdoch 2 02007-6-04 4 Haziran 2007 &0000000000000093.00000093 Tampa, FL Raw [135]
163 Paul London ve Brian Kendrick 1 02007-9-05 5 Eylül 2007 &0000000000000003.0000003 Cape Town, Güney Afrika House show [136]
164 Lance Cade ve Trevor Murdoch 3 02007-9-08 8 Eylül 2007 &0000000000000093.00000093 Johannesburg, Güney Afrika House show [137]
165 Hardcore Holly (3) ve Cody Rhodes 1 02007-12-10 10 Aralık 2007 &0000000000000202.000000202 Bridgeport, CT Raw 15. yıl dönümü [138]
166 Ted DiBiase (Jr.) ve Cody Rhodes (2) 1 02008-6-29 29 Haziran 2008 &0000000000000036.00000036 Dallas, TX Night of Champions Rhodes'un, DiBiase'nin gizli takım arkadaşı olduğu ortaya çıktı ve handikap maçında Rhodes, Holly'ye ihanet etti. [139]
167 Batista (3) ve John Cena (2) 1 02008-8-04 4 Ağustos 2008 &0000000000000007.0000007 Knoxville, TN Raw [140]
168 Ted DiBiase (Jr.) (2) ve Cody Rhodes (3) 2 02008-8-11 11 Ağustos 2008 &0000000000000077.00000077 Richmond, VA Raw [141]
169 CM Punk ve Kofi Kingston 1 02008-10-27 27 Ekim 2008 &0000000000000047.00000047 Tucson, AZ Raw [142]
170 John Morrison ve The Miz 1 02008-12-13 13 Aralık 2008 &0000000000000113.000000113 Hamilton, ON House show [143]
171 The Colóns
(Carlito ve Primo)
1 02009-4-05 5 Nisan 2009 &0000000000000084.00000084 Houston, TX WrestleMania XXV Bu maç, World Tag Team ve WWE Tag Team Championship kemerlerinin birleştirildiği bir oduncu maçıydı.[144] [145]
172 Edge (12) ve Chris Jericho (4) 1 02009-6-28 28 Haziran 2009 &0000000000000028.00000028 Sacramento, CA The Bash Bu maç, üçlü tehdit maçıydı. Maçta The Legacy (Cody Rhodes ve Ted DiBiase Jr.) de yer aldı. [146]
173 Jeri-Show
(Chris Jericho (5) ve Big Show (4))
1 02009-7-26 26 Temmuz 2009 &0000000000000140.000000140 Philadelphia, PA Night of Champions Edge, aşil tendonundan sakatlanınca kemerlerden biri boşta kaldı. Jericho'nun kemerini elinde tutmasına ve yeni bir takım arkadaşı seçmesine izin verildi. Jericho, Night of Champions'ta Big Show'u seçti. WWE, Jericho'nun ikinci kez kemeri aldığını varsaydı. [147][148]
174 D-Generation X
(Triple H (2) ve Shawn Michaels (5))
1 02009-12-13 13 Aralık 2009 &0000000000000057.00000057 San Antonio, TX TLC: Tables, Ladders & Chairs Bu maç, TLC maçıydı. [149]
175 ShoMiz
(Big Show (5) ve The Miz (2))
1 02010-2-08 8 Şubat 2010 &0000000000000077.00000077 Lafayette, LA Raw Bu maç, üçlü tehdit eleme maçıydı. Maçta The Straight Edge Society (CM Punk ve Luke Gallows) de yer aldı. Miz, ayrıca Birleşik Devletler Şampiyonuydu. [150]
176 The Hart Dynasty
(David Hart Smith ve Tyson Kidd)
1 02010-4-26 26 Nisan 2010 &0000000000000112.000000112 Richmond, VA Raw Saltanatları devam ederken 16 Ağustos 2010 tarihinde World Tag Team Championship kemeri emekliye ayrıldı. [151]
Emekli edildi 02010-8-16 16 Ağustos 2010 Los Angeles, CA Raw Takım kemeri olarak WWE Tag Team Championship kemerini devam ettirdiler ve bu kemer emekli edildi. [152]

Kemeri kazananlar[değiştir | kaynağı değiştir]

12 kezle kemeri en çok kazanan güreşçi Edge (beş farklı takım arkadaşıyla).

Takımına göre kazananlar[değiştir | kaynağı değiştir]

# Takım Kazanma sayısı Sahip olduğu gün sayısı
1 Demolition
(Ax ve Smash)
3 6981
2 Mr. Fuji ve Professor Tanaka 3 569
3 The Hart Foundation
(Bret Hart ve Jim Neidhart)
2 483
4 The New Age Outlaws
(Billy Gunn ve Road Dogg)
5 468
5 The Wild Samoans
(Afa ve Sika)
3 431
6 Money Inc.
(Ted DiBiase ve I.R.S.)
3 411
7 The Valiant Brothers
(Jimmy ve Johnny Valiant)
1 370
8 Mr. Fuji ve Mr. Saito 2 363
9 The Smoking Gunns
(Billy Gunn ve Bart Gunn)
3 331
10 The British Bulldogs
(Dynamite Kid ve Davey Boy Smith)
1 294
11 The Dudley Boyz
(Bubba Ray ve D-Von Dudley)
8 281
12 Adrian Adonis ve Dick Murdoch 1 279
13 Owen Hart ve The British Bulldog 1 246
14 Chief Jay Strongbow ve Billy White Wolf 1 237
15 Lance Cade ve Trevor Murdoch 3 230
The Valiant Brothers
(Johnny ve Jerry Valiant)
1
17 Brutus Beefcake ve Greg Valentine 1 226
18 The Quebecers
(Pierre ve Jacques)
3 216
The Spirit Squad
(Johnny, Kenny, Mikey, Mitch ve Nicky)
1
20 Tony Garea ve Rick Martel 2 213
The Legion of Doom
(Animal ve Hawk)
2
22 Edge ve Christian 7 207
23 Hardcore Holly ve Cody Rhodes 1 202
24 Luke Graham ve Tarzan Tyler 1 186
25 Tony Parisi ve Louis Cerdan 1 185
26 Tony Garea ve Dean Ho 1 175
Owen Hart ve Yokozuna 2
28 La Résistance
(Robért Conway ve Sylvain Grenier)
3 174
29 Ivan Putski ve Tito Santana 1 173
30 The Executioners
(#1 ve #2)
1 168
31 The Nasty Boys
(Brian Knobbs ve Jerry Sags)
1 155
32 Tony Atlas ve Rocky Johnson 1 154
33 Kane ve Big Show 1 153
34 Strike Force
(Rick Martel ve Tito Santana)
1 152
35 The Hardy Boyz
(Matt ve Jeff Hardy)
6 151
36 The Yukon Lumberjacks
(Eric ve Pierre)
1 148
Jules ve Chief Jay Strongbow 2
38 Rosey ve The Hurricane 1 140
Jeri-Show
(Chris Jericho ve Big Show)
1
40 The US Express
(Mike Rotundo ve Barry Windham)
2 137
41 The Headshrinkers
(Fatu ve Samu)
1 124
42 Billy and Chuck 2 117
43 Cody Rhodes ve Ted DiBiase (Jr.) 2 113
John Morrison ve The Miz 1
45 The Hart Dynasty
(David Hart Smith ve Tyson Kidd)
1 112
46 King Curtis Iaukea ve Mikel Scicluna 1 111
47 The Colossal Connection
(André the Giant ve Haku)
1 109
48 Tony Garea ve Larry Zbyszko 1 105
49 Haystacks Calhoun ve Tony Garea 1 104
Dino Bravo ve Dominic DeNucci 1
51 La Résistance
(René Duprée ve Sylvain Grenier)
1 98
52 Evolution
(Batista ve Ric Flair)
2 92
53 The Steiner Brothers
(Rick Steiner ve Scott Steiner)
2 88
Two Dudes with Attitude
(Shawn Michaels ve Diesel)
2
55 William Regal ve Tajiri 1 86
56 The Natural Disasters
(Earthquake ve Typhoon)
1 85
57 The Colóns
(Carlito ve Primo)
1 84
58 The Moondogs
(Rex ve Spot)
1 81
59 The Acolytes/APA
(Bradshaw ve Faarooq)
3 79
60 The Iron Sheik ve Nikolai Volkoff 1 78
61 Rated-RKO
(Edge (11) ve Randy Orton)
1 77
ShoMiz
(Big Show ve The Miz)
1
63 The Brain Busters
(Arn Anderson ve Tully Blanchard)
1 76
William Regal ve Lance Storm 2
Kane ve Rob Van Dam 1
66 The Blackjacks
(Lanza ve Mulligan)
1 74
67 Kane ve X-Pac 2 69
68 Dominic DeNucci ve Victor Rivera 1 67
69 Jeff Jarrett ve Owen Hart 1 64
The Un-Americans
(Christian ve Lance Storm)
1
71 Shawn Michaels ve John Cena 1 63
72 Christian ve Chris Jericho 1 62
Eugene ve William Regal 1
74 Karl Gotch ve Rene Goulet 1 57
D-Generation X
(Triple H ve Shawn Michaels)
1
76 Stone Cold Steve Austin ve Dude Love 1 55
Chris Benoit ve Edge 2
78 The Bodydonnas
(Skip ve Zip)
1 49
Stone Cold Steve Austin ve Shawn Michaels 1
80 CM Punk ve Kofi Kingston 1 47
81 The Moondogs
(Rex ve King)
1 45
82 Spike Dudley ve Tazz 1 43
83 The Corporation
(The Big Boss Man ve Ken Shamrock)
1 42
84 The Brothers of Destruction
(The Undertaker ve Kane)
2 41
85 Dominic DeNucci and Pat Barrett 1 38
86 Sonny King ve Chief Jay Strongbow 1 36
87 Booker T ve Rob Van Dam 1 35
88 Right to Censor
(Bull Buchanan ve The Goodfather)
1 34
89 Kane ve Mankind 2 33
90 Chris Benoit ve Chris Jericho 1 29
91 The Headbangers
(Mosh ve Thrasher)
1 28
Chris Jericho ve Edge 1
93 Too Cool
(Grand Master Sexay ve Scotty 2 Hotty)
1 27
94 The Two-Man Power Trip
(Stone Cold Steve Austin ve Triple H)
1 22
Booker T ve Goldust 1
96 The Unholy Alliance
(Big Show ve The Undertaker)
2 21
Hurri-Kane
(The Hurricane ve Kane)
1
98 Edge and Hollywood Hulk Hogan 1 19
99 Rico ve Rikishi 1 16
100 Stone Cold Steve Austin ve The Undertaker 1 15
The Rock 'n' Sock Connection
(Mankind ve The Rock)
3
The Holly Cousins
(Crash Holly ve Hardcore Holly)
1
103 Booker T ve Test 1 13
104 Diamond Dallas Page ve Kanyon 1 12
105 The Godwinns
(Henry O. Godwinn ve Phineas I. Godwinn)
2 9
106 Chris Jericho ve The Rock 1 8
Ric Flair ve Roddy Piper 1
108 The 1-2-3 Kid ve Marty Jannetty 1 7
Chief Morley ve Lance Storm 1
John Cena ve Batista 1
111 Mankind ve Al Snow 1 6
112 Paul London ve Brian Kendrick 1 3
113 Men on a Mission
(Mabel ve Mo)
1 2
114 Bob Backlund ve Pedro Morales 1 1
The 1-2-3 Kid ve Bob Holly 1
Cactus Jack ve Chainsaw Charlie 1
The Rock ve The Undertaker 1

1 Demolition'ın üçüncü saltanatı sırasında Crush takıma katıldı ve yaklaşık 90 gün Freebird Rule ile kemeri korudu.[153]

Güreşçisine göre kazananlar[değiştir | kaynağı değiştir]

# Güreşçi Kazanma sayısı Sahip olduğu gün sayısı
1 Mr. Fuji 5 932
2 Billy Gunn 10 916
3 Ax 3 698
Smash 3
5 Johnny Valiant 2 600
6 Tony Garea 5 597
7 Professor Tanaka 3 569
8 Mike Rotundo/I.R.S. 5 548
9 Davey Boy Smith/The British Bulldog 2 540
10 Owen Hart 4 485
11 Bret Hart 2 483
Jim Neidhart 2
13 Road Dogg 5 468
14 Afa 3 431
Sika 3
16 Chief Jay Strongbow 4 421
17 Ted DiBiase 3 411
18 Kane 9 393
19 Big Show 5 391
20 Edge 12 385
21 Jimmy Valiant 1 370
22 Rick Martel 3 365
23 Mr. Saito 2 363
24 Christian 9 332
25 Bart Gunn 3 331
26 Tito Santana 2 325
27 Cody Rhodes 3 315
28 Dynamite Kid 1 294
29 Bubba Ray Dudley 8 281
D-Von Dudley 8
31 Adrian Adonis 1 279
Dick Murdoch 1
33 Sylvain Grenier 4 272
34 Chris Jericho 5 267
35 Shawn Michaels 5 257
36 Billy White Wolf 1 237
37 Jerry Valiant 1 230
Trevor Murdoch 3
Lance Cade 3
40 Brutus Beefcake 1 226
Greg Valentine 1
42 William Regal 4 224
43 Bob Holly/Hardcore Holly 3 218
44 Pierre 3 216
Jacques 3
Johnny 1
Kenny 1
Mikey 1
Mitch 1
Nicky 1
51 Road Warrior Animal 2 213
Road Warrior Hawk 2
53 Dominic DeNucci 2 209
54 The Miz 2 190
55 Luke Graham 1 186
Tarzan Tyler 1
57 Louis Cerdan 1 185
Tony Parisi 1
59 Yokozuna 2 175
Dean Ho 1
61 Robért Conway 3 174
62 Ivan Putski 1 173
63 Executioner #1 1 168
Executioner #2 1
65 The Hurricane 2 161
66 Brian Knobbs 1 155
Jerry Sags 1
68 Tony Atlas 1 154
Rocky Johnson 1
70 Matt Hardy 6 151
Jeff Hardy 6
72 Yukon Pierre 1 148
Eric 1
Jules Strongbow 2
Crush 1
76 Lance Storm 4 147
77 Stone Cold Steve Austin 4 141
78 Rosey 1 140
Fatu/Rikishi 2
80 Barry Windham 2 137
81 Rex 1 126
82 Samu 1 124
83 Chuck 2 117
84 Ted DiBiase (Jr.) 2 113
John Morrison 1
86 David Hart Smith 1 112
Tyson Kidd 1
88 King Curtis Iaukea 1 111
Mikel Scicluna 1
Rob Van Dam 2
91 Dude Love/Cactus Jack/Mankind 8 110
92 André the Giant 1 109
Haku 1
94 Larry Zbyszko 1 105
95 Haystacks Calhoun 1 104
Dino Bravo 1
97 Ric Flair 3 100
98 Batista 3 99
99 René Duprée 1 98
100 Rick Steiner 2 88
Scott Steiner 2
Diesel 2
103 Tajiri 1 86
104 Earthquake 1 85
Typhoon 1
106 Chris Benoit 3 84
Carlito 1
Primo 1
109 Moondog Spot 1 81
110 Bradshaw 3 79
Faarooq 3
Triple H 2
113 The Iron Sheik 1 78
Nikolai Volkoff 1
The Undertaker 6
116 The 1-2-3 Kid/X-Pac 4 77
Randy Orton 1
118 Arn Anderson 1 76
Tully Blanchard 1
120 Blackjack Mulligan 1 74
Blackjack Lanza 1
122 Booker T 3 70
John Cena 2
124 Victor Rivera 1 67
125 Jeff Jarrett 1 64
126 Eugene 1 62
127 Karl Gotch 1 57
Rene Goulet 1
129 Skip 1 49
Zip 1
131 CM Punk 1 47
Kofi Kingston 1
133 Moondog King 1 45
134 Spike Dudley 1 43
Tazz 1
136 The Big Boss Man 1 42
Ken Shamrock 1
138 Pat Barrett 1 38
139 Sonny King 1 36
140 Bull Buchanan 1 34
The Goodfather 1
142 Mosh 1 28
Thrasher 1
144 Grand Master Sexay 1 27
Scotty 2 Hotty 1
146 The Rock 5 24
147 Goldust 1 22
148 Hollywood Hulk Hogan 1 19
149 Rico 1 16
150 Crash Holly 1 15
151 Test 1 13
152 Diamond Dallas Page 1 12
Kanyon 1
154 Henry O. Godwinn 2 9
Phineas I. Godwinn 2
156 Roddy Piper 1 8
157 Marty Jannetty 1 7
Chief Morley 1
159 Al Snow 1 6
160 Paul London 1 3
Brian Kendrick 1
162 Mabel 1 2
Mo 1
164 Bob Backlund 1 1
Pedro Morales 1
Chainsaw Charlie 1

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae "History of the World Tag Team Championship". WWE. 10 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mayıs 2007. 
  2. ^ a b c d e f g h i j k l m n "WWE World Tag Team Title". The Meltdown. 24 Haziran 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-11. 
  3. ^ "The Samoans' third reign". WWE. 3 Ocak 2007 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2017. 
  4. ^ "Atlas & Johnson's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2017. 
  5. ^ "Adonis & Murdoch's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2017. 
  6. ^ "US Express' first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2017. 
  7. ^ "Iron Sheik and Volkoff's first reign". WWE. 20 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2017. 
  8. ^ "US Express' second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2017. 
  9. ^ "Dream Team's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2017. 
  10. ^ "British Bulldogs' first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2017. 
  11. ^ a b "Hart Foundation's first reign". WWE. 2 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2017. 
  12. ^ Cawthon, Graham (2013). The History of Professional Wrestling: The Results WWF 1963–1989. CreateSpace Independent Publishing Platform. s. 654. ISBN 978-1-4928-2597-5. 
  13. ^ "Strike Force's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2017. 
  14. ^ "Demolition's first reign". WWE. 22 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Şubat 2017. 
  15. ^ "Brain Busters' first reign". WWE. 9 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  16. ^ "Demolition's second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  17. ^ "Colossal Connection's first reign". WWE. 7 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  18. ^ "Demolition's third reign". WWE. 7 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  19. ^ a b http://www.wwe.com/superstars/fabulous-freebirds
  20. ^ a b "Hart Foundation's second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  21. ^ "The Nasty Boys' first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  22. ^ "Legion of Dooms' first reign". WWE. 1 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  23. ^ "Money, Inc.'s first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  24. ^ "Natural Disasters' first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  25. ^ "Money, Inc.'s second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  26. ^ "Steiner Brothers' first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  27. ^ "Money, Inc.'s third reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  28. ^ "Steiner Brothers' second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  29. ^ "The Quebecers' first reign". WWE. 9 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  30. ^ "1–2–3 Kid & Jannetty's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  31. ^ "The Quebecers' second reign". WWE. 9 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  32. ^ "Men on a Mission first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  33. ^ "The Quebecers' third reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  34. ^ "The Headshrinkers' first reign". WWE. 9 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  35. ^ "Diesel & HBK's first reign". WWE. 9 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-25. 
  36. ^ a b "1–2–3 Kid and Holly's first reign". WWE. 21 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  37. ^ "Smokin' Gunns' first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  38. ^ "Owen Hart & Yokozuna's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  39. ^ "Diesel & HBK's second reign". WWE. 15 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  40. ^ "Owen Hart & Yokozuna's second reign". WWE. 10 Haziran 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  41. ^ "Smokin' Gunns' second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  42. ^ a b "The Bodydonnas' first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  43. ^ "The Godwinns' first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  44. ^ "Smokin' Gunns' third reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  45. ^ "Bulldog & Owen Hart's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  46. ^ "Austin & HBK's first reign". WWE. 27 Ağustos 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  47. ^ a b "Austin & Dude Love's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  48. ^ a b "The Headbangers' first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  49. ^ "The Godwinns' second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  50. ^ "Legion of Doom's second reign". WWE. 24 Şubat 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  51. ^ "New Age Outlaws' first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  52. ^ "Cactus Jack & Chainsaw Charlie's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  53. ^ "New Age Outlaws' second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  54. ^ "Kane & Mankind's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  55. ^ "Austin & Undertaker's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  56. ^ "Kane & Mankind's second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  57. ^ "New Age Outlaws' third reign". WWE. 26 Mayıs 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  58. ^ "Boss Man & Shamrock's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  59. ^ "Jarrett & Owen Hart's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  60. ^ "Kane & X-Pac's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  61. ^ "The Acolytes' first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  62. ^ "The Hardy Boyz' first reign". WWE. 23 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  63. ^ "The Acolytes' second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  64. ^ "Kane & X-Pac's second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  65. ^ "The Big Show & The Undertaker's first reign". WWE. 28 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  66. ^ "Rock 'n' Sock Connection's first reign". WWE. 8 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  67. ^ "The Big Show & The Undertaker's second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  68. ^ "Rock 'n' Sock Connection's second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  69. ^ "New Age Outlaws' fourth reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  70. ^ "Rock 'n' Sock Connection's third reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  71. ^ "The Hollys' first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  72. ^ "Mankind & Snow's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  73. ^ "New Age Outlaws' fifth reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  74. ^ "The Dudley Boyz' first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  75. ^ "Edge & Christian's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  76. ^ "Too Cool's first reign". WWE. 22 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  77. ^ "Edge & Christian's second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  78. ^ "The Hardy Boyz' second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  79. ^ "Edge & Christian's third reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  80. ^ "The Hardy Boyz' third reign". WWE. 6 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  81. ^ "Right to Censor's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  82. ^ "Edge & Christian's fourth reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-24. 
  83. ^ "Rock & Undertaker's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  84. ^ "Edge & Christian's fifth reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  85. ^ "The Dudley Boyz' second reign". WWE. 15 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  86. ^ "The Hardy Boyz' fourth reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  87. ^ "Edge & Christian's sixth reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  88. ^ "The Dudley Boyz' third reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  89. ^ "Edge & Christian's seventh reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  90. ^ "Brothers of Destruction's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  91. ^ "Two-Man Power Trip's first reign". WWE. 4 Haziran 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  92. ^ "The Dudley Boyz' fourth reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  93. ^ "The APA's third reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  94. ^ "DDP & Kanyon's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  95. ^ "Brothers of Destruction's second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  96. ^ "The Dudley Boyz' fifth reign". WWE. 6 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  97. ^ "Jericho & Rock's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  98. ^ "Booker T & Test's first reign". WWE. 24 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  99. ^ "The Hardy Boyz' fifth reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  100. ^ "The Dudley Boyz' sixth reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  101. ^ "Spike & Tazz' first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  102. ^ "Billy & Chuck's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  103. ^ "Rico & Rikishi's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  104. ^ "Billy & Chuck's second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  105. ^ "Edge & Hogan's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  106. ^ "The Un-Americans' first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  107. ^ "Hurricane and Kane's first reign". WWE. 20 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  108. ^ "Christian and Jericho's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  109. ^ "Booker T and Goldust's first reign". WWE. 10 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  110. ^ "Regal & Storm's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  111. ^ "The Dudley Boyz' seventh reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  112. ^ "Regal & Storm's second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  113. ^ a b "Morley & Storm's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  114. ^ "Kane & RVD's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  115. ^ "Duprée & Grenier's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  116. ^ "The Dudley Boyz' eighth reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  117. ^ "Evolution's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  118. ^ "Booker T & RVD's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  119. ^ "Evolution's second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  120. ^ "Benoit & Edge's first reign". World Wrestling Entertainment (via Internet Archive). 2007-05-16 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  121. ^ "Conway & Grenier's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  122. ^ "Benoit & Edge's second reign". World Wrestling Entertainment (via Internet Archive). 2007-06-17 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  123. ^ "Conway & Grenier's second reign". WWE. 15 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  124. ^ "Eugene & Regal's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  125. ^ "Conway & Grenier's third reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  126. ^ "Regal & Tajiri's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  127. ^ "Hurricane & Rosey's first reign". WWE. 22 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  128. ^ "Cade & Murdoch's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  129. ^ "Big Show & Kane's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  130. ^ "The Spirit Squad's first reign". WWE. 10 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  131. ^ "Flair & Piper's first reign". WWE. 17 Haziran 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  132. ^ "Rated-RKO's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  133. ^ "Cena & HBK's first reign". WWE. 6 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  134. ^ "The Hardys' sixth reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-05-23. 
  135. ^ "Cade & Murdoch's second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-06-04. 
  136. ^ "London & Kendrick's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-09-09. 
  137. ^ "Cade & Murdoch's third reign". WWE. 22 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-09-09. 
  138. ^ "Holly & Rhodes' first reign". WWE. 6 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2007-12-11. 
  139. ^ "DiBiase's and Rhodes' first reign". WWE. 6 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2008-06-29. 
  140. ^ "Batista and John Cena's first reign". WWE. 6 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2008-08-05. 
  141. ^ "DiBiase's and Rhodes's second reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2008-08-12. 
  142. ^ "Punk and Kingston's first reign". WWE. 22 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2008-10-28. 
  143. ^ "Morrison and Miz's first reign". WWE. 16 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2008-12-14. 
  144. ^ Burdick, Michael. "Results:Brothers United". WWE. Erişim tarihi: 2009-04-05. 
  145. ^ "The Colóns first reign". WWE. 15 Şubat 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2009-04-16. 
  146. ^ "Edge & Chris Jericho's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2010-09-20. 
  147. ^ "Chris Jericho & Big Show's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2010-09-20. 
  148. ^ "Jericho's title history". WWE. 5 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2014-10-18. 
  149. ^ "D-Generation X's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2009-12-14. 
  150. ^ "ShoMiz's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2010-10-24. 
  151. ^ "The Hart Dynasty's first reign". WWE. 6 Ocak 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2010-10-24. 
  152. ^ "Raw Results 8/16/10". Online World of Wrestling. 9 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Kasım 2013. Michael Cole got an email saying that the unified tag team title would now be known as the WWE tag team championships, and Bret Hart would present the new titles. 
  153. ^ "Demolition's tag team profile". 29 Ağustos 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2011. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]