Luigi's Mansion 3

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Luigi's Mansion 3
GeliştiriciNext Level Games
YayımcıNintendo
YönetmenBryce Holliday
Yapımcılar
Tasarımcılar
  • Devon Blanchett
  • Jason Carr
ProgramcıBrian Davis
SanatçıBarret Chapman
SenaristRyunosuke Suzuki
Besteciler
  • Chad York
  • Darren Radtke
SeriLuigi's Mansion
PlatformNintendo Switch
Çıkış31 Ekim 2019
TürAksiyon-macera
ModTek oyunculu oyun
Çok oyunculu oyun Bunu Vikiveri'de düzenleyin

Luigi's Mansion 3 (Japoncaルイージマンション3 Ruīji Manshon Surī), 2019 yılında Next Level Games tarafından geliştirilen ve Nintendo tarafından yayınlanan bir aksiyon-macera video oyunudur.[1] Oyun, Luigi's Mansion serisinin üçüncü oyunu olup 31 Ekim 2019 tarihinde Nintendo Switch için piyasaya sürüldü.[2]

Oyun, her kattaki farklı temaları birleştiren, perili ve yüksek katlı bir oteli keşfetmek zorunda olan Luigi rolünü üstlenen oyuncuları görüyor ve grubun bir tatil için ziyarete kandırılmasının ardından arkadaşlarını, içinde bulunduğu hayaletlerden kurtarmaktadır. Oyun, önceki oyunlardan geri dönen oyun öğelerinin yanı sıra, hayalet yakalamak için ilave hamleler, bulmaca çözme için doppelganger asistanı ve oyuncuların hem yerel hem de ve çevrimiçi olarak kooperatif ve rekabetçi oyun oynamalarına olanak sağlayan gelişmiş birçok oyunculu işlev de dahil olmak üzere yeni özellikler içermektedir.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Nintendo Direct - 06.11.2019". Nintendo. 11 Haziran 2019. 17 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Aralık 2019. 
  2. ^ Holt, Kris (17 Temmuz 2019). "'Luigi's Mansion 3' is coming out on Halloween". Engadget. 12 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Aralık 2019. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]