Kullanıcı mesaj:Théoden/2013 Ağustos

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hakan Algül[kaynağı değiştir]

Hakan Algül birçok sinema ve tv de yönetmenlik yapmış, ben sayfasını ekledim ve silindi önemsiz bir kişi olmaz.Bu imzasız yazı Canyouimagine (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, maddede kişinin kayda değer olduğunu ispat edecek hiçbir veri bulunmuyordu. Yani bu durumda kayda değer görülmeyen yaratılan sayfa daha çok. Eğer ansiklopedik bir düzenleyazılmış, doğrulanabilir birçok kaynakla desteklenen bir madde yaratırsanız, silinebilirliği çok düşük olacaktır. Lütfen ilgili bağlantıları incelemeyi ihmal etmeyiniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 10:01, 1 Ağustos 2013 (UTC)

Sayın Garbino. Yoğun geri dönüş nedeniyle engellemeniz gereken diğer kullanıcı şu:http://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:E%C4%9Fitmen_MahmutBu imzasız yazı 88.247.143.128 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, bu tür içerik anlaşmazlıklarında değişiklik savaşına girmek yerine, ilgili maddenin tartışma sayfasının kullanılmasını öneriyoruz. Bunun dıışında kalan işlemler, 3 geri-dönüş politikası ihlali gereği sayfa geçmişinin daha fazla kirlenmemesi için engel gerektiriyor. Bu durumda Eğitmen Mahmut'a verilmesi gereken bir engel veyahut yapılması gereken bir uyarı öngörülmediğini de belirtmem gerekir. Zira yaptığı, maddenin gidişatını etkileyecek büyük boyutlu bir içeriğin, üzerinde tartışılmadan inatla eklenmeye çalışılmasını önlemek. Devriye olarak görevi zaten bu ve bunun gibi işlemlerin önüne geçmek. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 14:48, 1 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba Sn Garbino. Muhammed maddesi ile ilgili ısrarla vandal eklenti çift IP ile yapıldı. Birisine engel verdiğinizi gördüm. Diğer IP 88.247.143.128 'dir. Madde geçmişini lütfen tekrar inceler misiniz? Ayrıca bu IP lerin kayıtlı bir kullanıcıya ait olduğunu da düşünüyorum. Bilginize.İyi çalışmalar dilerim..--Eğitmenmahmut msj 15:06, 1 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, bahsi geçen ip adresi de vandalizm sebep engellendi ve ilgili sayfa 1 haftalık yarı-koruma altına alındı. Bunun dışındaki diğer iddia için denetçi isteğinde bulunursanız, çıkan sonuç itibariyle gereği yapılabilir. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 15:11, 1 Ağustos 2013 (UTC)
İlginize teşekkür ederim. Size de tekrar iyi çalışmalar..--Eğitmenmahmut msj 15:15, 1 Ağustos 2013 (UTC)

Madde kontrolü[kaynağı değiştir]

Merhaba Garbino, uzun zaman oldu görüşmeyeli. Biraz uzun bir tatilim oldu (evlilik falan) :) O yüzden uzaklarda kaldım. Benim 2 tane maddem var bu ve şu, tahmin ettiğin gibi önceki maddelerimin tamamlamaya çalışıyorum şu anda. Bu iki madde için bulunabilecek tüm verileri buldum. Var olan haberler zaten yetersiz, haber sitesi haricinde maddenin şirket haberlerinden faydalanamıyacağımı tahmin ediyorum. Onay alması için yeterli midir? Taslak durumundalar zaten, yeni gelişmeleri mutlaka giriyor olacağım. Bir de şu kategoriler ile ilgili bir sorum var, tüm maddelerim için kategori eklemek istiyorum fakat nasıl yapacağım yada ben yapamıyor muyum bunu ? Şimdiden teşekkür ederim Badursun (mesaj) 17:09, 2 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, mutluluklar dilerim öncelikle. :) Bu madde uydundur. Ancak bu maddenin düzenlenmesi gerekir. Kayda değerlik şablonu ekledim. Kayda değerlik ispatını kısa vadede sağlarım diyorsan bir süre kalabilir ancak, biraz uzun sürebilir dersen; vaktin olan zamana kadar maddeyi silerim. Zaten atlasam bile muhakkak bir süre sonra VP:SAS'a taşınır içerik. Bunun dışında kategori eklemek konusunda sana VP:HOTCAT büyük yardımcı olacaktır. İlgili bağlantıda, nasıl etkileştirileceği ve kullanılacağı açıklanmaktadır. Yeniden hoş geldin. :) İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 19:57, 2 Ağustos 2013 (UTC)
Teşekkürler Garbino, darısı olmayanların başına artık :)) Maddeler için teşekkürler, ikinci maddeye yeterlilik sağlayacak bilgiyi düzenleyip ekleyeceğim. Kategori olayı içinde teşekkürler. Yalnız kategori ile ilgili bir sorum olacak, kategori eklediğim de yine onaya mı düşecek maddeler ? Çünkü bu zamana kadar hiç bir maddeme eklemedim ve hepsini güncellediğim de onaylanmamış olacak değil mi ? Badursun (mesaj) 12:35, 3 Ağustos 2013 (UTC)
Evet onay bekleyecek ama sürüm kontrolü sırasında incelenirler merak etme. Bu arada iyi dileklerin için teşekkürler, 60 yıl sonra neden olmasın tabi.. :) İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 13:08, 3 Ağustos 2013 (UTC)

Kırmızı bağlantı[kaynağı değiştir]

Selam, buradakitartışmaya istinaden; acaba Korunmuş sürümlerdekikırmızı bağlantıları eleyebilir misin? Bende bir sonrakinde dikkat edip, seni uğraştırmayacağım :). Teşekkürler.--i.e.msj 18:49, 2 Ağustos 2013 (UTC)

Zaten bir burada ve bir de buradavar. --i.e.msj 18:51, 2 Ağustos 2013 (UTC)
Aslında ben de bakabilirim, ama direkt koruma altına alıp bırakıyorum. Bundan sonra dikkat edeceğim. Ayrıca uğraşmak ne demek, zevkle yapıyorum ben. :) İşlem tamamdır. Sevgiler.. --Garbino ileti 20:03, 2 Ağustos 2013 (UTC)

İlgilenebilir misiniz?[kaynağı değiştir]

Merhaba Garbino 11.Motorlu Piyade Tugayı, 11. Kolordu (Türkiye), 13.Mekanize Tümen, 2.Piyade Taburu, 4.Piyade Taburu, 8. Mekanize Piyade tümeni, Dosya:Türk konseyi bayrağı.jpeg, Şablon:İtalya bölge bilgi kutusu, Şablon:İtalya bölge bilgi kutusu/belge isimli sayfalar günlerdir incelenmeyi beklemektedir. Bu sayfalar hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını rica ederim. İyi çalışmalar.--Türk Süvarisi ileti12:14, 3 Ağustos 2013 (UTC)

Ansiklopedik düzenden uzak, kaynaksız ve çoğu yerde taslak kriteri taşımayacak derecede içeriksiz maddeler silindi. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 13:01, 3 Ağustos 2013 (UTC)

http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Tap%C4%B1nak_%C5%9E%C3%B6valyeleri&stable=0&shownotice=1Linkine birkaç bilgi girmiştim telif olarak silmişsiniz. ben burada yeni olduğum için kurallarıbilmiyorum acaba kısa bir özet geçebilirmisiniz nelere dikkat etmem gerekir felan diyeBu imzasız yazı Merttaskin91 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, Vikipedi Amerikan Telif Kanunları'na tabiidir ve bu sebeple daha önce herhangi bir yazılı materyal ya da web sitesinde yayınlanmış olan içeriklerin eklenmesi politikaihlalidir. Bu sebeple değişikliğiniz reddedilmiştir. Lütfen ilgili bağlantıyı inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 22:40, 3 Ağustos 2013 (UTC)

Selamlar. Şu arkadaş BL için uygun gibi, haber vereyim dedim. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 23:08, 3 Ağustos 2013 (UTC)

Tamamdır. İyi çalışmalar.. --Garbinoileti 23:19, 3 Ağustos 2013 (UTC)

Kullanıcı Adı Değişikliği ?[kaynağı değiştir]

Acaba Kullanıcı adı değişikliği mümkünmü ? --Mert Taşkın 23:13, 3 Ağustos 2013 (UTC)

Kullanıcı adı değişikliği için en az 200 değişiklik şartı aranmaktadır. Sizin henüz 14 değişikliğiniz bulunmakta. Lütfen ilgili bağlantıyı inceleyiniz. --Garbino ileti 23:25, 3 Ağustos 2013 (UTC)

şurada olumlu veya olumsuz cevap verir misiniz acaba 3 ay oldu cevap halen yok..--81.215.150.23514:57, 4 Ağustos 2013 (UTC)

Malum ki Vikipedi'de anonim ip'ler devriyelik başvurusu yapamamaktadır. Bu durumda size herhangi bir açıklama yapamam. Bekleyen iki kullanıcıdan hangisiyseniz, kullanıcı imzanızla sorununuzu paylaşırsanız gerekli açıklama elbette yapılır. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 19:44, 4 Ağustos 2013 (UTC)

Selamlar, şuradabir maddeye yönelik geliştirme çalışması yapıyorum ama kaynak gösterimlerinin olması gereken şekilde olup olmadığı ile ilgili şüphelerim var. malum çoğu maddede kaynakça göstermi birbirinden farklı. arşivlemeye de girmek istediğimden dolayı, sonradan yanlışlık yapmış olmak istemem. mümkünse kontrol edebilir misiniz ? teşekkürler, iyi çalışmalar..Beyazmavi ileti 13:48, 5 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, evet bahsettiğiniz gibi birçok kaynak ekleme yöntemi var. Sonuç olarak, ilgili bilginin doğruluğuna işaret eden kaynağın kaynakça listesinde ne şekilde göründüğünün, estetik kaygılarınız yoksa pek önemi yok. Yeter ki politikalara uygun bir kaynak olsun. Mevcut kaynaklamanızda da bir sorun yok. Yalnızca ayrıca bir arşivleme işlemi yapmanıza gerek olmadığını söyleyebilirim. Bu ilerde kırık link oluşması durumunu önlemek içinse pek tabi olabilir ancak, doğrulanabilir gördüğümüz sitelerin içeriklerinde ki hiçbir haber kaynağının yok olmayacağı söylenebilir. Bu yüzden sadece ilgili siteden link alarak kaynaklama da yapabilirsiniz. Pek tabi size kalmış. :) İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 14:01, 5 Ağustos 2013 (UTC)
Öncelikle ilginiz için teşekkürler..içimdeki şüpheler geçti:) dediğiniz gibi kaynaklandırmayı sadece link üzerinden yeniden düzenlemem daha doğru olacak.iyi çalışmalar diliyorum..Beyazmavi ileti 15:04, 5 Ağustos 2013 (UTC)

Koray Çapanoğlu[kaynağı değiştir]

Koray Çapanoğlu ile ilgili sayfa eklemiştim. Tarafınızca silindiği bilgisi geldi. Sebebini öğrenebilir miyim?Bu imzasız yazı Taylanayaz (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, Vikipedi'ye herhangi başka bir web sitesi ya da yazılı materyalde yayınlanmış içeriklerin eklenmesi telif politikası ihlali doğurmaktadır. Yine aynı politika sebep, yaşayan insanlara ait kendi çekimimiz dışı olan fotoğrafları da kabul edemiyoruz. İşbu sebeple yarattığınız dosya ve madde silindiler. Lütfen tekrar etmeyiniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 20:03, 5 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba Mukaddime, İBP'ye katıldım da bir soru günışığına çıkmayı bekliyor. Sadece telif ve commons'a taşınması sebeplerle silinen dosyaların işlemlerini mi alt sayfama girim? Başka sebeplerle silinmesi adına etiketlenen dosyaları napiyim, silim geçim mi ardıma bakmadan?. :) --Garbino ileti 11:50, 5 Ağustos 2013 (UTC)

Kusura bakma Garbino, bugün koşturmacalarım oldu, o yüzden cevap veremedim. Zaten sorunu halletmişsiniz i.e. ile. Malum, bu hafta İBP'yi i.e'ye devrettim. Kolay gelsin:)Mukaddimeileti 19:43, 5 Ağustos 2013 (UTC)
Vay bir hafta kaçamak yapacaksın. :) Ben sadece proje aşamasında yardımcı olacak sanıyordum. Ayrıca halledemedik, gideyim de halledelim. Tanrılar kan istiyor!. :) Teşekkürler, sevgiler.. --Garbino ileti 20:07, 5 Ağustos 2013 (UTC)
Selam dostum. Bu haftanın İBP'si Kullanılmayan dosyaların düzenlenmesi ve görsel bakım çalışması olduğundan dolayı, diğer resim silme işlemlerinin de aynı kapsamda puan alabileceğini düşünüyorum. Örneğin kullanılmayan dosyaların illa silinmek için işaretleneceği anlamına gelmiyor. Mesela Rapsar, güzel bir şekilde kullanılmayan dosyaları ilgili sayfalara eklemiş ve sonuçta tüm bunlar görsel bakım çalışması kapsamına giriyor. Ayrıca şimdi puanlamaya ekleyeceğim. Kolay gelsin.--i.e.msj 20:21, 5 Ağustos 2013 (UTC)
Kullanılmayan dosyaların bir kısmı içinde 7 gün bekleme süreli etiketleme yapılmış zaten son işlemlerde. Kurtarılırlar umarım o süreçte. :) Açıklama için teşekkürler.. Sevgiler.. --Garbino ileti 20:33, 5 Ağustos 2013 (UTC)
O 7 gün İBP'yi kurtarmayacak, ama dosyaları kurtarır mıyım? Zor oluyor :). Ha, bir de dostum.Şu sürümü küfürden dolayı bir temizleyiversen. Kolay gelsin.--i.e.msj 12:39, 6 Ağustos 2013 (UTC)
İBP'ye yaramayacaklar evet ancak, sen kurtarırsın be. :) İlgili sorunlu değişiklikte gizlenmiş bu arada. İyi çalışmalar.. --Garbinoileti 16:09, 6 Ağustos 2013 (UTC)
  • Merhaba Garbino, kullanılmayan adil kullanım dosyaları için yaratan kullanıcılara 7 gün içinde silinecektir diye mesaj gönderiyoruz, ama hemen siliyoruz gibi geldi. Kullanıcılar ya bu süre içinde dosyaları bir yerde kullanırlarsa? 7 gün beklemek doğru olmaz mı?Mukaddimeileti 07:37, 7 Ağustos 2013 (UTC)
Merhaba Mukaddime, silme işlemi gerçekleştirdiğim dosyaların tümü projeye katılan kullanıcıların etiketlediği dosyalar ve 7 gün bekletme süreli etiketlenen dosyaların hiç birine dokunmuyorum. Kullanılmayan AK dosyası da hiç silmedim. Diğer sebeplerle silinen dosyalara bakarsan; çift kopya, kullanışsız yani ansiklopedik değerde olmayan dosyaları siliyorum. Muhtemelen kendi alt sayfanda yer alan bir dosya sebep böyle düşündün ancak mevcut o dosya daha sonra ansiklopedik değerde olmadığı gerekçesiyle yeniden etiketlenmişti nitekimde öyleydi ve sildim. :) Bakabilirsin ilgili silinmiş sürüme. Bugüne kadar politikalardan şaşmadım malum, bugünden sonra da 2 puan için şaşmam sanıyorum :) Sevgiler.. Garbino ileti 09:00, 7 Ağustos 2013 (UTC)
Haklısın, ben Rapsar'ın benden sonra yeni etiketler yapıştırdığını farketmedim. Şöyle bir durum olmuştu. Bu etiketlemeden dolayı iki kullanıcıya (ZErGoo ve Akahyaoglu) mesaj göndermiştim. Bunun için sana yazdım. 2 puan için bir dosya sildiğini söylemek aklımın ucundan bile geçmemişti. Yanlış anlaşıldıysa özür dilerim. Dosya işlerini de artık sizlere bırakıyorum. İki dosya için bir arkadaşımla kırıcı olacağıma bırakırım daha iyi. Mukaddimeileti 09:14, 7 Ağustos 2013 (UTC)
Yasin Kahyaoğlu geri getirildi ve senin sürümüne döndü. 7 gün içerisinde bir maddeye kendini yar edemezse, elimden kurtulamaz söyleyim!. :) Diğer dosya ise Commons'a taşındığı için geri getirmemin bir anlamı olmayacak. :) Ayrıca ben kırıcı söylemlerde bulunduysam asıl özür dilerim. Ne demek kırmak!. Sen ne istersen yaparım demedim mi daha geçenlerde?. Hatta sonuna da bir "heheyt!" yerleştirmiştim. :) Karış lütfen, hiç rahatsız değilim ben. Sevgilerimle.. --Garbino ileti 09:33, 7 Ağustos 2013 (UTC)

Resmen başlayan denetçilik görevinizde başarılar, kolaylıklar. :) --Garbino ileti 21:41, 5 Ağustos 2013 (UTC)

Teşekkürler Garbino. İyi vikiler, kolay gelsin. --Sadrettin mesaj 14:51, 6 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba Garbino bir devriyelik başvurum var[1] eder misin ? --Çakırmsj 16:34, 6 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, uzun zamandır devriyelik başvuruları sayfasıyla hiç ilgilenmedim. Fırsat bulduğumda başvurulara göz gezdireceğim. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 16:36, 6 Ağustos 2013 (UTC)

Tapınak Şövalyeleri adlı başlıktaki eklemelerimi kontrol edebilirmisiniz acaba ?--Mert Taşkın (mesaj) 21:59, 6 Ağustos 2013 (UTC)

Tamamdır. İyi çalışmalar.. --Garbinoileti 22:08, 6 Ağustos 2013 (UTC)
Teşekkür ederim ustam. Sizede iyi çalışmalar.--Mert Taşkın(mesaj) 22:16, 6 Ağustos 2013 (UTC)

Sayfa Kontolü[kaynağı değiştir]

Stronghold Crusader 2 adlı makaleyi incelermisiniz rica etsem . İlgilenen olmadığı için artık mesaj olarak iletiyorum kusura bakmayın.--yunus (mesaj) 13:58, 7 Ağustos 2013 (UTC)

Tamamdır. İyi çalışmalar.. --Garbinoileti 14:24, 7 Ağustos 2013 (UTC)

Devriyelik yetkiniz etkinleştirilmiştir. Katkılarınızın artarak sürmesi dileğiyle. İyi çalışmalar..--Garbino ileti 14:33, 7 Ağustos 2013 (UTC)

Bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ederimBu imzasız yazı Yunusberkan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Uygun olmayan KA[kaynağı değiştir]

Selam Garbino. Kullanıcı:Bursaproje reklam amaçlı açılmış bir kullanıcı sanırım. Ben hg mesajı gönderdim ancak, kullanıcı adının uygun olmadığını düşündüğümden seni rahatsız ettim. İnceleyebilir misin? Bu arada iyi bayramlar.--i.e.msj 03:55, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar i.e., uygun olmayan kullanıcı adı sebep süresiz engellendi. Dikkatin için teşekkürler ve sana da ailenle mutlu ve güzel bayramlar.. :) --Garbino ileti 10:14, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Ramazan Bayram Mesajı[kaynağı değiştir]

Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar!--yunus (mesaj) 05:18, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Çok teşekkürler sevgili Yunusberkan, size de ailenizle mutlu ve güzel bir bayram dilerim. Sevgilerimle.. --Garbino ileti 10:20, 8 Ağustos 2013 (UTC)

İyi Bayramlar[kaynağı değiştir]

Merhaba Garbino nasılsın :) Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor. Sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeni temenni ediyorum :) (Şakşakcı7 (mesaj) 05:19, 8 Ağustos 2013 (UTC))

Çok teşekkürler Şakşakcı, sana da her yönüyle güzel ve mutluluk dolu bir bayram dilerim. Sevgilerimle. :) --Garbino ileti 10:23, 8 Ağustos 2013 (UTC)
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Garbino. Hoşçakal :)(Şakşakcı7(mesaj) 11:27, 9 Ağustos 2013 (UTC))

Ramazan Bayramınızı tebrik eder, size ve ailenize mutluluklar getirmesini dilerim.Bu imzasız yazı Seyfullahulmeslul (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Çok teşekkürler, size de mutlu bayramlar dilerim.. --Garbino ileti 10:27, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Bu bayram gününde dahi katkılarını esirgemeyen Garbino'ya iyi bayramlar dilerim :)--RapsarEfendim? 10:14, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Çok teşekkürler Rapsar, sana da iyi ve güzel bayramlar dilerim. :) --Garbino ileti 10:19, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Ramazan Bayramı[kaynağı değiştir]

Bayramın mübarek olsun Garbino :) Biraz dinlensen? --bermanya 17:22, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Çok teşekkürler Bermanya, senin de bayramın mübarek olsun. Dinlenme konusuna gelirsek, sanırım burada olduğum sürede dinlenmiş hissediyorum. :) Sevgiler.. --Garbino ileti 19:07, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Bayram kutlaması[kaynağı değiştir]

Mübarek Ramazan Bayramınızı en iyi dileklerimle tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim. Hayırlı Bayramlar..--Eğitmenmahmut msj 18:18, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Çok teşekkürler hocam, size de ailenizle sağlıklı ve mutlu bir bayram diliyorum. :) Sevgilerimle..--Garbino ileti 19:09, 8 Ağustos 2013 (UTC)

İş birliği projesi/2013/32.hafta[kaynağı değiştir]

Merhabalar ben bu haftaki iş birliği projesine katıldım ve Vikipedi Medya İnceleme Timi tarafından incelenmiş dosyaları Commons'a taşımaya çalışıyorum acaba puanlama sistemine yaptıklarımı takip edip sizmi işliyorsunuz ? buralarda yeniyim neyin ne olduğunu yeni yeni öğreniyorum kusura bakmayın rahatsız ettiysem, iyi çalışmalar :) ----Mert Taşkın ileti 20:18, 9 Ağustos 2013 (UTC)

Kullanıcı adınız[kaynağı değiştir]

Merhaba, Kullanıcı adınız VP:KA kriterlerine göre sakıncalı değil mi? Malum kullanıcı adınız meşhur bir marka ile aynı. Aditdigo (mesaj) 12:39, 12 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, bu daha önce dile getirilmiş bir konudur. Kullanıcı adımı henüz 17-18 yaşları arasında nasıl bir psikoloji ile aldığımı hatırlamıyorum ancak, katkı geçmişime bakarsanız bu kullanıcı adına yönelik olan marka ile ilgili, yine ilk kayıt olduğum dönemlerde bir tek değişiklik dahi yapmadığımı görebilirsiniz. Bu durumda kullanıcı adım ilgili marka ile ilişkilendirilmemiş ve engellenmemiştir. Maksadım bu saatten sonra ilgili markanın reklamını yapmak da olmadığına göre, ortada bir politika ihlali söz konusu değildir. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 12:48, 12 Ağustos 2013 (UTC)
Topluluk engellememe kararı vermişse yapacak bir şey yok. Ancak bence bu büyük bir sakınca yaratıyor. Size uygulanan bu ayrıcalığın herkese uygulanması gerek. Örneğin bir kişi atıyorum Ray-Ban ismi ile kaydolup alırken psikolojim karmaşıktı, Ray-Ban ile ilgili değişiklik yapmadım ve maksadım da Ray-Ban reklamı yapmak değil derse ona da izin verecekmiyiz?Aditdigo (mesaj) 14:01, 12 Ağustos 2013 (UTC)

Sana güzel bir kullanıcı adı düşünelim Garbino. Mesela incelemeelemanininciragi na ne dersin? Şaka tabi canım, hemde bildiğin şakalardan değil. Fakat yeni bir kullanıcı adı alsan hoş olacak. Nihayetinde hepimiz adaletten yanayız. Bu nedenle Aditdigo haklı gözüküyor. Umarım hoş, sade ve bu çalışkanlığına özgü bir isim bulabilirsin. Bazı önerilerimi ise burada veya burada bulabilirsin. Sevgiler. --i.e.msj 18:32, 12 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar i.e., kullanıcının ilk kaydolduğu zamandan beri tarafımla olan diyaloğunu normal bulmuyorum ancak, herkesi iyi niyetli varsaymamız gerektiğini de unutmuyorum. Gerekli[2] bu sebeple bulundum. Teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Garbino ileti 23:45, 12 Ağustos 2013 (UTC)

Vikipedi'ye eklenen içeriklerin "özgür ansiklopedi" vurgumuzun tam ispatı olacak şekilde "özgür metinlere" sahip olması gerekmektedir. Telifli içeriklerin bir iki cümlesinin/kelimesinin yerini değiştirmek ise telif ihlalini yok etmemektedir. Lütfen değişikliği tekrar etmekten kaçının vebu sayfayı inceleyiniz. --Garbinoileti 21:59, 11 Ağustos 2013 (UTC)

  • başlıklar ve sıralaması ve bu şekilde anlatım sistemi anayasa hukuku ile ilgili aşağı yukarı standart olarak ders kitaplarında yer alan tipik bir açıklamadır.
  • bu kopyala yapıştır değildir. cümleleri değiştirerek özgün hale getirebilirim.
  • içerik ile ilgili olarak kaynak bilgileri mevcut.
  • bu bir madde ve konudur. bu herhangi bir yazarın tekelinde değildir. telifli olabileceğini düşündüğünüz bir kısım var ise alıntı olarak da işaretleyebiliriz zira kaynaklardan birinde bu konu ile ilgili kopyala yapıştır olarak bölümlerden alıntı yapılabileceği konusunda bilgi notu var.

Madde başlığını internette aratınca yüzlerce benzer makaleye rastlayacaksınız.Bu bilgilerin derlenip yazılması gerekiyor.

Anayasa hukuku dersinde yer alan temel bilgilerin madde içeriğinde nasıl yazılabileceğini söyler misiniz? --Qwl ye yaz 16:16, 12 Ağustos 2013 (UTC)

Kamu malı, özgür lisanslı içeriklerden kopyalama yapabiliyoruz ancak, telif hakkını saklayan bir site içeriğini her ne sebep ve koşul altında olursa olsun ekleyemeyiz. Tek bir satır cümlenin dahi kopyalanması, ABD Telif Kanunu'na göre sahibine telif hakkı kazandırmakta. Bu durumda dediğim gibi bilgileri, kendi cümlelerimizle doğrulanabilir birçok kaynağı referans göstererek eklemeye özen göstermeliyiz. --Garbino ileti 17:02, 12 Ağustos 2013 (UTC)
  • bahsi geçen yazıyı en başta birinci kaynaktan inceledim ve başka kaynaklardan da yararlanarak mümkün olduğunca kendi cümlelerimle derledim. alt başlık uzun bir çalışma sonucunda yazdım.Açıklama olmadan alıntı şeklinde gözümden kaçmış bir bölüm varsa düzeltilerek maddenin zenginleştirilmesi elbette hepimizin amacıdır. İçeriğe bu şekilde tekrar bakacağım. Sizin gördüğünüz noktayı da belirtirseniz sevinirim.--Qwl ye yaz 17:14, 12 Ağustos 2013 (UTC)


Tekrar düzenleyip eklediğim katkının hangi noktası telif hakkı içermektedir? neden bütün katkı silinmiştir? Lütfen tartışma sayfasında bir taraf olarak sorunun giderilmesine yardımcı olunuz--Qwl ye yaz 02:59, 29 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, Ben bu yıl başlayacak futbol sezonu için daha önce Xbergerinşuradaki sayfasında esinlenerek bir sayfa hazırladım. Sizlerden ricam sayfaları güncel tutarak Türkçe wikipedia nın spor maddelerini biraz daha iyi hale getirmek ve futbol liglerimizin ve takımlarımızın arşivlerini daha iyi hale getirmektir. Şu ana kadar Süper Lig ve 1.Lig takımlarının tamamının sayfaları açılmıştır ve hepsi günceldir. Ben 2.ligtende birkaç takımın daha sayfasını yapacağım. Eğer dilerseniz başka takımların sayfalarını yapmakta da sizlere yardıcı olabilirim. Ayrıca oluşturduğum şablonlarıda farklı bir sayfa da paylaşacağım. Sizlerden bir ricam da cevap verirken benim mesaj sayfama değilde maddenin mesaj sayfasını kullanınız ki herkes düşünceleri ortak bi yerde okuyabilsin. Mesajın gönderildiği kişilerin listesinide sayfada bulabilir ve unutulan kişiler var ise sizlerinde ilgilenebilecek kişileri haberdar etmenizi rica ederim.

2013-14 sezonu spor maddeleri

Saygılar ve Teşekkürlerimle, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:47, 13 Ağustos 2013 (UTC)

KA Değişikliği[kaynağı değiştir]

Merhabalar Yetkin, boş bir vaktinde[3] isteğimle ilgilenebilir misin? Teşekkürler.. --Garbino ileti 23:33, 12 Ağustos 2013 (UTC)

İşlem tamamdır. Gereken duyarlılığı gösterdiğiniz için teşekkürler. --Superyetkinileti 16:30, 13 Ağustos 2013 (UTC)

Son değişikliklerde Théoden diye bir kullanıcı görünce şaşırdım yeni bir kullanıcı daha katılmış dedim, meğer.. Yeni kullanıcı adın hayırlı olsun :) Belki bir gün ben de Rohirrim diye değiştiririm ismimi.. --bermanya 23:25, 13 Ağustos 2013 (UTC)

Diğer kullanıcı adı üzerine (bak hemen diğer oldu) :) yaşanılan süreçte bir reklam algısı taşımadığını düşünüyordum. Topluluk tersi görüş belirtince elbette, yeni bir kullanıcı adı seçmekten başka bir alternatifim kalmadı. Sonra hep aklımda yer etmiş bir orta dünya kralı vardı. Okuyan/izleyen herkesi bir şekilde etkilemiş; baktım SUL durumu da müsait hemen kaptım. :) Aslında daha iyi oldu, böylece küreselleşebildim. Bir önceki kullanıcı adımda böyle bir imkanım yoktu. Rohirrim'de güzel fikirmiş, neden olmasın?. Ayrı bir bağımız olur böylece :). Teşekkürler, sevgiler.. --Théoden ileti 23:54, 13 Ağustos 2013 (UTC)

Mudo Başlıkları[kaynağı değiştir]

Mudo için açtığım başlıklar sürekli olarak telif hakkı ihlali ile silinmekte. MUDO Dijital ekipte çalışan biri olarak içeriden yüklediğim yazının neden hiçbir bilgi verilmeden silindiğini anlamış değilim. Mudo ile alakalı olduğumu zaten kayıt mail adresimden anlayabilirsiniz, yok başka bir yolu varsa da onu söylerseniz ona göre işlem yapıp girdilerimizi gerçekleştirebilirim. Umarım en kısa sürede cevaplanır, teşekkürler.Ebasoz (mesaj) 09:32, 14 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, Vikipedi ABD Telif Kanunları'na tabiidir ve telif hakkını saklayan içeriklerin eklenmesi, politika ihlalidir. İşbu sebeple yarattığınız maddeler silinmektedir. Mudo çalışanı olsanız dahi, telif hakkını saklayan web sitesi içeriğini eklemeniz ne yazık ki mümkün değildir. Bu sebeple size önerim; kendi cümlelerinizle, doğrulanabilir birçokkaynak eşliğinde bir madde yaratmanız. Tabi öncesinde Kayda değerlik (şirket) politikamıza göz gezdirmenizi rica ederim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:07, 14 Ağustos 2013 (UTC)

Yeni adın hayırlı uğurlu olsun :) Öteki ismine baya bir alışmıştım :) Bu adda baya bi iyi olmuş:) iyi çalışmalar..----Mert Taşkınileti 11:11, 14 Ağustos 2013 (UTC)

Alışkanlıklardan kurtulmak zordur aslında, ama bazı değişiklikler detoks gibi gelir insana. Şahsen bu değişiklikten oldukça memnunum. Elbette diğerinin alışkanlığı var, bugün girerken eski kullanıcı adımla girmeye çalıştım mesela. :) Zamanla alışacağız tabi. Teşekkürler, sevgiler.. --Théoden ileti 11:26, 14 Ağustos 2013 (UTC)
  • Tabikide insan zamanla alışıyor ve dediğin gibi aynısı bendede oldu eski kullanıcı adımla girmeye çalıştım olmayınca ilk başta bir korku saldı içimi ama sonradan jeton düştü :)----Mert Taşkın ileti 11:34, 14 Ağustos 2013 (UTC)

DorukNet ile ilgili kaynak gösterilerek tanıtım içeriği ve firma bilgisi yayınlanmasına rağmen "telif hakkı ihlali" olduğuna kanaat getirmişsiniz. Sebebini öğrenebilir miyim? Teşekkürler.Bu imzasız yazı Pazarlamagrp (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Vikipedi ABD Telif Kanunları'na tabiidir ve telif hakkını saklayan içeriklerin eklenmeye çalışılması politika ihlalidir. İlgili sitenin kaynağını eklemiş olmanız da telif durumunu yok etmemektedir. İşbu sebeple yarattığınız madde silinmiştir. Ayrıca Vikipedi kurum/kuruluşlarımızı tanıtım mecrası değil bir ansiklopedidir. Lütfen sizde Vikipedi'nin ansiklopedi oluşunun gereğiyle hareket ediniz. Teşekkürler.. --Théoden ileti 12:27, 14 Ağustos 2013 (UTC)

Buraya Yüklediğim resmi silebilirmisin acaba yanlışlıkla yükledim üstüne isim benzerliğinden oldu sanırım :) şimdiden teşekkürler seni yorduysamda özür dilerim iyi çalışmalar :) ----Mert Taşkın ileti 21:46, 14 Ağustos 2013 (UTC)

Yormak ne demek, :) işlem tamamdır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:55, 14 Ağustos 2013 (UTC)
Teşekkürler ustam :)----Mert Taşkınileti 21:56, 14 Ağustos 2013 (UTC)
Dosya:Cul-de-sacfilm.jpg hocam bunu niye sildin :S bu lazımdı bana :) ya ben yanlış anlattım sana yada senn dalgınlığına geldi :)----Mert Taşkın ileti21:58, 14 Ağustos 2013 (UTC)
Allah razı olsun bir an aklım gitti :)----Mert Taşkın ileti 22:02, 14 Ağustos 2013 (UTC)
İlk sildiğim dosyadan sonra bunu eklemişsin bakarsan ilk mesajına. Bunun da silinmesini istiyorsun sandım ve acımadım. :) İyi geceler.. --Théoden ileti 22:21, 14 Ağustos 2013 (UTC)
evet ilk yüklediğimi yanlış yükleyince doğrusunu yüklediydim :) olsun sorun çözüldüya gerisi boş :) iyi geceler...----Mert Taşkınileti 22:58, 14 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba Garbino :) Sanırım bu isimle son kez sana yazacağım :) Nereden esti aklına demeyeceğim gördüm yazışmaları bu yüzden yeni isminin sana uğur ve daha çok katkı getirmesini diliyorum bende isim değişikliği talep ettim yakında değişmiş ismimle burada olurum :) Hoşçakal :)(Şakşakcı7 (mesaj) 14:09, 15 Ağustos 2013 (UTC))

O da kim?, ne?, nerede? :) Teşekkür ederim kardeşim, tek sorunum Son değişiklikler ekranında kendime alışamamış olmam. Halen eski kullanıcı adımla sisteme girmeye çalışmam da cabası. :) Beni en iyi sen anlayacaksın ve senin yeni KA'nı akılda tutmak içinde bol bol bulmaca çözmek gerekecek sanırım. :) Sevgiler.. --Théodenileti 14:51, 15 Ağustos 2013 (UTC)
Eskiyi tamamen unuttun sanırım :) Kesinlikle onaylandığı an bende aynı sorunları yaşayacağım öncede yaşamıştım :) Çok sevdiğim çocukken ki bir çizgi film karakterinin adıydı o yüzden onu yazayım dedim :) Bulmaca iyi fikirmiş :) Seninkisini yüzüklerin efendisinden tutarım ama aklımda :) (Şakşakcı7 (mesaj) 15:24, 15 Ağustos 2013 (UTC))

Bana şunuyapmamda yardımcı olurmusun tam olarak anlayamadım :S----Mert Taşkın ileti 21:46, 15 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, ne yazık ki teknik beceri gerektiren işlemlerden pek fazla anlamıyorum.Kullanıcı:Sadrettin veya Kullanıcı:Superyetkin 'e danışmanı önerebilirim. İyi geceler.. --Théoden ileti 21:56, 15 Ağustos 2013 (UTC)

Şu Commons'a kendi veya başkasının resimlerini yükleyerek, sistemi iyi bilen vandalı engelleyebilir misin? Bende Commons'taki resimlere bir el atayım.--i.e.msj 00:03, 16 Ağustos 2013 (UTC)

Geç oldu biraz ama kullanıcı süresiz engellendi. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 08:33, 16 Ağustos 2013 (UTC)

Turkce vikipedide yazdigim Kickstarter sayfasini www.boardturk.net/bunlari-biliyormusunuz/256337-kickstarter-nedir.html adresindeki yaziyi gerekce gostererek silmissiniz fakat alinti yapan ben degil ustte belirttigim adresteki yaziyi paylasan kisidir. Ben vikipedideki yaziyi daha once yazdim ama daha sonra degisiklikler yaptim. Bu yuzden sanki ben boardturk.net'teki yazidan kaynak gostermeden alinti yapmisim gibi bir goruntu olmus. Benim yazdigim Kickstarter sayfasinin ilk yazilma tarihine bakarsaniz yaziyi once yazanin ben oldugumu gorursunuz. Hata yapmaniz onemli degil fakat lutfen en kisa surede duzeltmenizi rica ediyorum.Ernie Frankenstein(mesaj) 09:01, 16 Ağustos 2013 (UTC)

Madde geri getirildi. Yalnız, mevcut haliyle ansiklopedik düzenden oldukça yoksun. Bu sebeple, maddeyi düzenlemeniz çok önemli. Yoksa M8 kriteri göz önünde bulundurularak tekrar silinme talebi oluşturulabilir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 09:03, 16 Ağustos 2013 (UTC)

İyi geceler Garbino. Şablon:Bilyoner.com - Süper Lig Yılın Takımı 2011-12'u da silebilir misinburasıgereği. Orada bu da oylanmıştı zaten.--Sayginerv-posta 21:11, 16 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, aynı gerekçe sebep şablon silinmiştir. Teşekkürler, size de iyi geceler.. --Théoden ileti 21:16, 16 Ağustos 2013 (UTC)

lütfen okuyunuz.[kaynağı değiştir]

wikipedia ya koydugum grawi aşireti ile ilgili bilgileri silmişsiniz (ansiklopedik kaynak olmaması) . fakat koydugum bilgiler tamamen dogrudur ve bunları ansiklopedi de bulamazsınız. yaptıgınız dogru degil kısacası . belki bu mesajı da dikkate almayacaksınız ama sıkıntı yok , doğrular önünde herzaman engel vardır , aşılır..--Serxildan (mesaj) 23:25, 16 Ağustos 2013 (UTC)

Vikipedi'de özgün araştırma/görüş/düşüncelere yer yoktur. İçerik işbu sebeple silinmiştir. Bilginize.. --Théodenileti 23:35, 16 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar ilgili politika uyarınca, henüz 2 aylık üye olmadığınız için VP:SAS'da kullanmış olduğunuz oylar geçersiz sayılmıştır. Bilginize.. --Théoden ileti 16:04, 17 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba. Farkında değilim. Bana bir yıldır buradayım gibi gelmişti. Geçmiyor zaman. :)Demokrasinin Demosu (mesaj) 21:35, 17 Ağustos 2013 (UTC)

Hoş geldin Mukaddime, tatil bitti mi?. :) --Théoden ileti 21:56, 18 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba Garbino. Adını değiştirmişsin, önce şaşırdım, hayırlı olsun. Çok güzel bir tatil oldu. Bu yıl leyleği havada gördüm valla. Mukaddimeileti 22:00, 18 Ağustos 2013 (UTC)
Doğru ya önce ben o "şey" kullanıcı adlı yazmalıydım. :)yapmam gerekti ve bir kral oldum ben de. :) Teşekkür ederim. Bu arada, en iyisini yaptın, tek eksisi iş yükün biraz arttı. Onu da halledeceğinden kimsenin şüphesi yok. Sevgiler.. :) --Théoden ileti 22:08, 18 Ağustos 2013 (UTC)

[4] hocam buradaki maddeyi doğru düzgün açabilmişmiyim acaba bi bakarmısın iş birliği projesi kapsamında açtımda.--Mert Taşkın ileti 05:19, 19 Ağustos 2013 (UTC)

Ellerine sağlık, ben de daha düzgün bir giriş cümlesi ve vikiveri'sini ekledim. Ayrıca yer almayan (copy-paste'den kaynaklı) bir referans bağlantısını, hata vermesi sebep içerikten kaldırdım. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 09:28, 19 Ağustos 2013 (UTC)
  • Teşekkürler kralım seninde ellerine sağlık :) --Mert Taşkın ileti 10:23, 19 Ağustos 2013 (UTC)
  • Yahu ben de bu kim hiç tanımadığım bir hizmetli diyorum . Yeni ismin hayırlı olsun. İyivikiler... [ho? ni!] 06:24, 19 Ağustos 2013 (UTC)
İnanır mısın, ilk iki-üç gün Son değişiklikler ekranında gördüğümde ben de; "bu kim?" olmadım değil. :) Çok teşekkür ederim, sevgilerimle.. --Théoden ileti 09:34, 19 Ağustos 2013 (UTC)

İçerik boşaltma[kaynağı değiştir]

Size daha önce, üzerinde konsensüs oluşmadan sayfa içerikleri boşaltmanın doğru olmadığını belirtmiştim. Şimdi de bu işlemin vandalizm olarak algılanabileceğini ve tekrarında engellenmenizin kaçınılmaz olduğunu belirtmek istiyorum. Bilginize.. --Théoden ileti 12:10, 19 Ağustos 2013 (UTC)

Selam Theoden, Gerçekten hızınıza hayranım, ancak aynı hızı değişik tartışma sayfaları ve şikayet sayfasında yaptığım vandalizm uyarıları ve şahsıma yöneltilen saldırgan tutum konusunda göstermemeniz bende derin hayal kırıklığı yaratıyor ne yazık ki. Engelleme konusunda da şunu söylerim, keyfiniz bilir, daha sonra birileri sayfaları yamultma konusunda daha güçlü hissedebilirler.AngelusMSJ 12:37, 19 Ağustos 2013 (UTC)
Sizin olduğunuz kadar, sizden de şikayetçi olan bir taraf var. Ne yapmalıyım? Şikayet oluşturan herkesi tatmin etmemin tek yolu, şikayette adı geçen herkesi engellemem ve ben bunu yapamam değil mi?. Çünkü politikalar ışığında herkesin söyleyecekleriyle, ortak bir konuda buluşmasını beklemek zorundayım. Ben, maddelere yapılan işlemler dışında aceleci davranamam. Yarın basıma yetişecek bir gazetenin yazarları, editörleri ya da genel yayın yönetmenleri değiliz. Şikayetler, tartışmalar haftalarca hatta aylarca uzayabilir; önemli olan sonucunda nasıl bir noktada buluşulduğu, herhangi bir noktada buluşulamıyorsa da her şeyin olduğu gibi kalmasının her iki/üç/dört/beş taraf içinde daha hayırlı olduğudur. Size keyfi bir şekilde engelleme bildirisinde bulunmadığımı eminim ki çok iyi biliyorsunuz. Bu politikaların gereğidir ve ben bir hizmetli olarak, politikaları en az iki kere hatırlatır ve gereği yerine getirilmiyorsa, elimde ki ek yetkileri kullanabilirim ve hatta kullanmak zorundayım. Size önerim, size ve katkılarınıza duyulması/verilmesini istediğiniz saygı ve değerin, diğer kullanıcılar içinde geçerli olduğunu unutmamanızdır. Lütfen üzerinde yıllar geçse de tartışmasından bir sonuç çıkmamış ya da hiç tartışılmamış işlemlerden sakınınız. --Théoden ileti 13:05, 19 Ağustos 2013 (UTC)

Selamünaleyküm, uygunsuz KA.Fethin Neferi (mesaj) 13:30, 19 Ağustos 2013 (UTC)

Tamamdır. Dikkatiniz için teşekkürler.. --Théoden ileti 13:33, 19 Ağustos 2013 (UTC)

Kategori güncellenmesi hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba Garbino, nasılsın? En son konuştuğumuz maddelerin kategorilerini güncelleyeceğim demiştim hatırlarsan. Burada ki maddenin kategorilerini güncelledim, söylediğin eklenti ile. Fakat o tarihten beri halen onaylanmadı, beklemede. Diğerlerini de güncellemek istiyorum fakat bu kadar uzun beklemesi normal mi? Ne yapabilirim ? Badursun(mesaj) 14:02, 19 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, iyiyim teşekkür ederim. Sen de iyisindir umarım. Sürüm kontrolüyle çok ilgilenen devriyemiz yok, ilgilenenler ise hepsine yetişemiyor haliyle. Ben de elimden geldiğince sürüm kontrolü yapmaya çalışıyorum ama hepsine yetişmek pek mümkün değil. :) Değişikliğini onayladım. Ayrıca, kullanıcı hakkını beyaz liste kullanıcı grubuna dahil ettim. Bundan böyle değişikliklerin inceleme gerektirmeden otomatikman onaylanacak. :) Sevgiler..--Théoden ileti 14:09, 19 Ağustos 2013 (UTC)
Bende iyiyim çok şükür. Ev, evlilik, evli lilik falan güzel şey :) Valla beni büyük bir takıntımdan kurtardın. Ben gerekli güncellemeleri yapıyorum. Sonra 1 maddem var hazırlayacağım. Senden bir kontrol isteyebilirim onun için. Onun haricinde valla sana çok minnettarım, çok teşekkürler tüm yardımların için. Hiç kızmadın bana :) Badursun (mesaj) 14:28, 19 Ağustos 2013 (UTC)
Mutlu bir evlilik geçirmene çok sevindim. Daimi olmasını dilerim. :) Bu arada elimden gelen her konuda, her şekilde ve durumda yardımcı olmaya hazırım. Bununla ilgili şüphe dahi duymamanı rica ederim. :) --Théoden ileti 14:41, 19 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba Rapsar, maddenin SAS da birleşmesi kararı çıktı. Madde içeriğini aktarırsan geri kalanı, malum benden olmak zorunda. :) İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:24, 19 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba. Gerekli birleştirmeyi yaptım, kolay gelsin.--RapsarEfendim? 15:27, 19 Ağustos 2013 (UTC)
Tamamdır. Ellerine sağlık. --Théodenileti 15:30, 19 Ağustos 2013 (UTC)

korunmuş sürümlere ihtiyaç var. kolay gelsin.--i.e.msj 07:05, 20 Ağustos 2013 (UTC)

Tamamdır i.e., sevgiler.. --Théodenileti 09:19, 20 Ağustos 2013 (UTC)

amasya üniversitesi sayfası değişimlerini kabul etmeme sebebinizi ayrıntılı bi şekilde msj atarsanız sevinirim girdiğim tüm bilgiler amasya üniversitesi web sayfasından alınmıştır herhangi bir telif hakkı ihlali olduğunu düşünmüyorumBu imzasız yazı AU Burak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Vikipedi ABD Telif Yasaları'na tabiidir ve telif hakkı saklı içeriklerin eklenmesipolitika ihlalidir. İlgili üniversite de içeriğini "Copyright © 2006-2012 Amasya Üniversitesi. Tüm Hakları Saklıdır." göreceğiniz üzere korumaktadır. İşbu sebeple, değişiklikleriniz reddedildi ve yapılan uyarılara uymadığınız için 24 saat süreliğine engellendiniz. Geri döndüğünüze göre, bundan böyle telif hakkı saklı içerikler eklemek ısrarınızdan vazgeçmiş olduğunuzu bilmek isteriz. İçeriği kendi cümlelerinizle, ansiklopedik bir şekilde vedoğrulanabilir birçok kaynak eşliğinde düzenleyebilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:43, 20 Ağustos 2013 (UTC)
Şu anda sayfada 5 adet değişiklik görünmekte attığınız msj dan sonra telif hakları ihlaline uygun olarak tekrar düzenledim yaptığım son değişiklikte bunlar mevcut tesekkürlerBu imzasız yazı AU Burak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Burak Yılmaz[kaynağı değiştir]

Nasılsın Théoden :) Bu isimle yazınca da başkasına yazıyormuş hissi uyandı şimdi bende :) Ne diyecektim spora ve futbola olan bakış açını biliyorum ancak şu aralar futbol da en büyük sorun Burak Yılmaz'ın transferi bu yüzden sayfa dikkat edersen günlerdir son bir haftadır fazlasıyla vandalizm ile uğraşıyor transfer dönemi de 1 eylülde sona eriyor şu bir hafta on günlüğüne sayfayı koruma altına alırmısın rica etsem :) (Pipapo7 (mesaj) 19:49, 20 Ağustos 2013 (UTC))

Teşekkür ederim iyiyim Pipapo, sen de iyisindir umarım. :) Ben bile alıştım yahu, eski kullanıcı adımı yazan biri olunca, aratıyorum bile "kim bu acaba?" diye. :) Konumuza dönersek, madde geçmişine baktım da, öyle koruma gerektirecek bir durum şimdilik görmüyorum. Birde genelde maddelerde nadiren tam koruma(sadece hizmetliler değişiklik yapabilir) yapılır, mevcut sorunlu değişikliklerin çoğunluğu kayıtlı kullanıcılar tarafından yapıldığı içinde olursa bu gerekir. Bunlarda çok yoğun değiller. Ancak maddeyi izleme listeme aldım. Vandalizm sorunu büyürse, derhal koruma altına alırım. :) Sevgiler.. --Théoden ileti 20:03, 20 Ağustos 2013 (UTC)
Sağol teşekkürler bende iyiyim :) Tatil için geri sayım yapıyorum on gün içinde deniz, kum, güneş üçlüsüne kavuşacağım inş :) :) Genelde eskiyi çabuk unutamam o yüzden benim başta kendi kullanıcı adım dahil yazarken azcık daha zamana ihtiyacım var :) :) Dediğin gibi konumuza dönersek de ben bu 10 günlük süre zarfında oluşabilecek durumu da göz önünde bulundurarak sana yazdım ama izleme listendeyse sorun yok zaten :) İyi geceler hoşçakal :) (Pipapo7 (mesaj) 20:11, 20 Ağustos 2013 (UTC))
Oh, oh şimdiden iyi tatiller diyeyim o zaman. Biz tatilden dönmüş/gidememiş vikipedistler için de deniz, kum, güneş üçlemesinin keyfini çıkart. :) İyi geceler.. --Théoden ileti 20:41, 20 Ağustos 2013 (UTC)

Şimdilik biraz daha beklemek uygun olabilir. Ancak kısa zaman sonra olabilir gözüküyor. Teşekkürler.--i.e.msj 20:44, 20 Ağustos 2013 (UTC)

Sen öyle diyosan, tamamdır. Katkılarına göz gezdiririm zaman içerisinde ben de. Ayrıca BL için uygun olduğunu düşündüğün kullanıcıları bildirirsen çok sevinirim. İyi geceler.. --Théoden ileti 21:09, 20 Ağustos 2013 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Gecenin bu saatindeki takdirin beni gerçekten çok mutlu etti, teşekkür ederim:) Elimden geleni yapıyorum, elimden geldiğince de yapmaya devam etmeyi planlıyorum. Bu arada Orta Dünya'ya hoş geldin:P Sevgiler. --Hobbit28iletialpi 00:04, 21 Ağustos 2013 (UTC)

Bana karşı olan yardımlarınız, sabrınız için teşekkürler... Umarım bir gün gerçeğini ısmarlamak nasip olur :) --Mert Taşkın ileti 05:25, 21 Ağustos 2013 (UTC)
Çok teşekkür ederim Mert, öğlen kahvesi pek iyi geldi. :) Elimden gelen her konuda ve durumda, her zaman yardıma hazırım. Aksini düşünme bile :).. Sevgilerimle.. --Théoden ileti 09:37, 21 Ağustos 2013 (UTC) --Théoden ileti 09:37, 21 Ağustos 2013 (UTC)

Selam Teo, şurada sanki 70'li yıllardan kalma bir senaryoda rolünüz var gibi geliyor bana, oynamayı kabul ederseniz çekimlerin gerçekçiliği için elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz.AngelusMSJ 07:59, 21 Ağustos 2013 (UTC)

İnanın ne kastettiğinizi ima ettiğinizi anlamıyor, anlamak için kafa dahi yormuyorum. Lütfen,kullanıcılar değil, maddeler üzerine eğiliniz. Hıncınızı bu mesajla aldıysanız da, ne mutlu. Şimdi diğer işlerinize odaklanabilirsiniz. --Théoden ileti 09:32, 21 Ağustos 2013 (UTC)
Eksik mesaj için özür, ayrıntılar şurada[5]AngelusMSJ 09:48, 21 Ağustos 2013 (UTC)
Anladım, ben taraf olduğunuz kullanıcılarla bir oldum, size diş biliyorum yani?. Ancak, öyle kötü bir işbirlikçiyim ki, Kullanıcı:Jumpeax'ı kısa süre önce 1 ay süreliğineengelledim. Gerçekten ne kötü bir işbirlikçiyim değil mi? Biliniz ki en ufak şeylerde şikayet sayfasını renklendirmekten hoşlanmam. İlgili maddede yaptığım sürüm kontrolleri dışında tek düzenleme değişikliğimi bulabilir misiniz çok merak ediyorum. Bu o madde olur, başka madde olur. Benim tek yaptığım, politikaların gerekliliklerini uygulamak, hatırlatmak. Bunu yaptığım için bir tarafsam, birçok kişinin bir tarafıyım demektir. Bu konu hakkında attığım son mesajdır. İyi günler.. --Théoden ileti 10:11, 21 Ağustos 2013 (UTC)
Bu meselede kendisine kötü davranılan kişi ben değilim, Wikipedianın tarafsızlığı ve bilimselliğidir. Benim kaldırmış olduğum içeriklere dikkat etseydiniz böyle bir hataya düşmüş olmazdınız. Kolay gelsin.AngelusMSJ 10:19, 21 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba, Théoden. Kullanıcı:Hmtktrk ve Kullanıcı:Muallim Fatih BL için uygundur diye düşünüyorum. Kolay gelsin.--i.e.msj 19:40, 21 Ağustos 2013 (UTC)

Merbaba i.e., Kullanıcı:Hmtktrk'ü beyaz listeye aldım. Diğer kullanıcının katkı geçmişine baktığımda bazı sorunlu değişiklikler görüyorum. Birkaç zaman yakından takip edip, duruma göre BL işini düşünmek daha doğru olacak gibi. Bu arada SR sorumluluğun için kutlarım. Sevgiler.. --Théoden ileti 20:38, 21 Ağustos 2013 (UTC)
Teşekkürler.--i.e.msj 20:44, 21 Ağustos 2013 (UTC)

Kullanıcı hakkınız beyaz liste grubuna dahil edildi. İ.e.'nin belirttiği durumlara hassasiyet göstermeniz ve vandalizmden uzak katkılarınızın sürmesi dileğiyle. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:32, 21 Ağustos 2013 (UTC)

Teşekkür ediyorum, size de iyi çalışmalar. --hmtktrk ileti 06:28, 22 Ağustos 2013 (UTC)

Beyaz listeye girmek istiyorum ama bir türlü nasıl yapacağımı bilmiyorum acaba yardım edebilir misiniz???????Vikipedide ki beyaz liste şartlarını okudum ama bir sonuç alamadım.Ömer BerkayiletiÖmer Berkay(mesaj) 15:23, 22 Ağustos 2013 (UTC)

Kullanıcı hakkınız beyaz liste grubuna dahil edildi. Vandalizmden uzak katkılarınızın sürmesi dileğiyle. İyi çalışmalar.. --Théodenileti 15:38, 22 Ağustos 2013 (UTC)

Vikipedi'ye 1 yıldan fazla bir süredir yaklaşık 30 madde üzerinde 100'den fazla değişiklik ile katkıda bulundum. Hiç engellenmedim. Yani demek istediğim, Beyaz Liste şartlarını yerine getirdiğimi sanıyorum. Fakat yine de normalde otomatik olarak Beyaz Liste'ye alınmam gerekirken böyle bir şey şimdiye kadar gerçekleşmedi. Bunu manuel olarak gerçekleştirmeniz mümkün mü? Teşekkürler...Kullanıcı:FurkanYalcin3 (mesaj)katkılar

Merhabalar, öncelikle belirtmem gerekir ki, kullanıcı mesaj sayfalarını boşaltmayı önermiyoruz. Mesaj sayfanızı boşaltmak yerine[6]. Katkılarınıza biraz göz gezdirdiğimde, beyaz liste için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Bu zararlı değişiklikleriniz var demek değil, yalnızca listeye dahil ettiğim kullanıcının katkılarından emin olmam gerekir. Ancak, bu demek değil ki 5 ay sonra belki uygun olursunuz. Mevcut değişikliklerinize vandalizmden uzak bir şekilde devam edin. Katkılarınızı yakından takip ediyor olacağım, uygun olduğunuzu gördüğüm anda BL'ye dahil edileceksiniz. İyi çalışmalar.. --Théodenileti 22:31, 22 Ağustos 2013 (UTC)
merhaba
theoden selamlar.semih yolşen adlı wikipedia başlığımız var fakat sizin tarafınızdan silinmiş.bize yardımcı olurmusun o silinen sayfayı tekrar aktif nasıl yapabiliriz.buradan en iyi anlayan benim arkadaslarımın arasında ve semih yolşen baslıgını acanda benim fakat silinmiş.üzgünüm ama elimden gelen en iyisiyle yaptım ben o sayfayı:( yardımcı olursan sana minnettar olucam lütfen.Bu imzasız yazı Yazaryirmi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Merhabalar, silinmiş içeriğe göz gezdirdiğimde ansiklopedik açıdan sorunlu gözükmekte. Bunun dışında, kişinin kayda değerlik (kişi) kıstaslarını karşıladığından şüphelerim var. Bu sebeplerle maddeyi geri getirmem mümkün değil. Bu elbette, maddeyi sizinde tekrar oluşturamayacağınız anlamına gelmiyor. Kişinin kayda değer olduğunu ispat edecek,doğrulanabilir, üçüncü ağızdan kaleme alınmış birçok kaynakla ve en önemlisiansiklopedik bir şekilde maddeyi yeniden oluşturabilirsiniz. Ancak, aynı şekilde veyahut kayda değerlik ispatı sağlayacak içerikten yoksun şekilde oluşturduğunuz yeni maddede silinmekle yüz yüze kalacaktır. Size önerim, maddeyi oluşturmadan önce kişinin gerçekten ansiklopedik bir kişilik olup olmadığı konusunda iyice düşünmeniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:05, 23 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba Theoden nasılsın? Bir şey dikkatimi çekti süresiz olarak bu ip adresi aralığı 88.235.128.0/18 engellenmiş çok nadir de olsa bu aralıktan da giriyorum kullanıcı adıyla girdiğim için dikkatimi çekmemişti acaba engeli kaldırırmısın rica etsem? (Pipapo7(mesaj) 15:37, 23 Ağustos 2013 (UTC))

Merhaba Pipapo, iyiyim sen nasılsın?. Kullanıcı:Superyetkin'e konuyla ilgili bir mesaj attım. İlgilenecektir. İyi çalışmalar.. --Théodenileti 15:54, 23 Ağustos 2013 (UTC)
Teşekkür ederim sağol bende iyiyim. Zahmet oldu sana valla Kullanıcı:Superyetkin'e bende mesaj atardım sen halledebiliyorsan diye yazmıştım teşekkür ederim yinede. İyi akşamlar :) (Pipapo7 (mesaj) 15:56, 23 Ağustos 2013 (UTC))
Engeli veren Vito gözüküyor. Verilen engellerde de engelleyen dışında başka bir hizmetlinin açması 2. paragraf sonunda göreceğin üzere önerilmiyor. Bu durumda en doğrusunu Superyetkin bilir diye ona haber verdim. Zahmet ne demek. :) --Théodenileti 16:09, 23 Ağustos 2013 (UTC)

Sinem Ulusoy[kaynağı değiştir]

Theoden bu Kullanıcı:Grafu55 tek bir madde üzerine yönelmiş ve içerik silinmeli ayrıca kullanıcı engellemeli bir ilgilenirsen sevinirim. (Pipapo7 (mesaj) 16:06, 23 Ağustos 2013 (UTC))

Sayfa silindi, kullanıcı uyarıldı. Tekrarı olursa engel durumu uyarı sebep göz önüne alınacaktır. Bunun dışında notebook'um donuyor. Senin yüzünden!. :) Sevgiler.. --Théoden ileti 16:15, 23 Ağustos 2013 (UTC)
Tamamdır. İnan benimkisi de şuan o modda anlaşıyorlar sanırım karşılıklı :) bu yüzden en iyisi yemeğe gitmek zaten tatile gidince kullanıcı vikitatilde yapıcam buraları sana bırakacağım :) Kendine çok iyi bak iyi akşamlar görüşürüz :) (Pipapo7 (mesaj) 16:19, 23 Ağustos 2013 (UTC))

Devriye Başvurusu[kaynağı değiştir]

Devriye olabilmek için bir başvuru yaptım ve kabul olmasını bekliyorum.Eğer yardımcı olmak isterseniz lütfen başvurumu konrtol edebilir misiniz?Kullanıcı:Ömer BerkayKullanıcı mesaj:Ömer BerkayÖmer Berkay (mesaj) 23:19, 23 Ağustos 2013 (UTC)

Yarattığım boş zamanlarda başvuru sahiplerinin katkılarını inceleyerek bir karar vermeye çalışıyorum. Başvurunuz, yakın zamanda ben ya da diğer hizmetli arkadaşlarım tarafından bir karara bağlanacaktır. İyi geceler.. --Théodenileti 23:36, 23 Ağustos 2013 (UTC)

Devriyelik yetkiniz etkinleştirilmiştir. Katkılarınızın artarak sürmesi dileğiyle. İyi çalışmalar..--Théoden ileti 10:31, 24 Ağustos 2013 (UTC)

Teşekkürler ve Saygılar, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:58, 24 Ağustos 2013 (UTC)

Değişiklik[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden, Dota 2 maddesinde bekleyen değişiklikler konusunda yardımlarınızı rica ederim. Son kontrol tarihi 26 Temmuz 2013 olarak gözüküyor. Teşekkürler.TamerC(mesaj) 14:31, 24 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, değişikliğiniz Kullanıcı:Rapsar tarafından kontrol edilmiş. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 19:41, 24 Ağustos 2013 (UTC)
Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Tamer Çelik (mesaj) 20:29, 24 Ağustos 2013 (UTC)

Selam theodon yaptığım değişiklikler 1 haftadır onaylanmadı lüten kontrol edermisin teşekkürlerBu imzasız yazı AU Burak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Değişikliğiniz incelendi. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 19:44, 24 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba... Novelette maddesi Kullanıcı:Voyagembaz tarafından "Türkçe olmayan karakterler içermektedir" gibi komik bir not ile silinmek üzere işaretlenmiş. Hızlı silme koşullarına bir göz attığımda ise not ile örtüşen bir sebep göremiyorum. Durumu düzeltebilir misiniz? (mesaj)katkılar

Merhabalar, silme etiketi çıktı ve madde onaylandı. Ellerinize sağlık. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 19:48, 24 Ağustos 2013 (UTC)

İsim değişikliği için 2013 Mısır Askeri Müdahalesi adlı yönlendirme sayfasını silebilir misiniz? İmla kurallarına göre bu 2013 Mısır askeri müdahalesi yanlış. İsim değişikliği için bu yönlendirmenin silinmesi gerekiyor. GökçeYörük 12:37, 25 Ağustos 2013 (UTC)

Tamamdır. İyi çalışmalar.. --Théodenileti 12:45, 25 Ağustos 2013 (UTC)
Teşekkür ederim. Esenlikler dilerim... GökçeYörük 12:49, 25 Ağustos 2013 (UTC)

Çalışma kontrolü[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden, yeni kullanıcı adın hayırlı olsun :) Biraz geç fark ettim :D Benim yine sorunlu bir maddem var, hakkında çok fazla bilgi olmayan bir madde. Bir kaç gündür de oldukça çok kurcalıyorum ki sorunsuzca maddeleştirebileyim diye fakat ne yaparsam yapayım üstüne bir şey katamadım.Bu madde için ne yapabilirim ? En son ulaşabildiğim bilgi Ege Serbest bölge kaydı oldu. Orda da çok fazla bilgi yok. Bu şirkette grubunda ki son maddem, bitirip yeni maddelere yelken açmayı planlıyorum Badursun (mesaj) 14:26, 25 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, teşekkür ederim. :) Maddeye şöyle bir göz gezdirip, Google üzerinde bakındığımda ne yazık ki ben de tıkandım. Bu sebeple, bu çalışmanın maddeleştirilmesini onaylayamayacağım. Ancak, ilgili şirketin ana maddesi içeriğinde bu oluşuma yer verebilirsin. Hatta kayda değerlik sorunu yaşanan diğer maddeleri de alt başlıklar altında bu maddeye aktarıp, ana maddeyi daha da zenginleştirebilirsin. Belirtmem gerekir ki sayfa taşımaktan bahsetmiyorum, madde içeriğini ana maddeye başlığını açarak kopyalamaktan-(tabi dış bağlantılar, kaynakça bölümlerini es geçerek kopyalanacak. Kaynaklar ana madde kaynakçasında zaten yer bulacak, dış bağlantılar içinde yine ana madde dış bağlantıları kullanılacak)-bahsediyorum. Bunun için ilgili madde içeriğini, ana maddeye aktarman ve aktardığın içeriğin olduğu maddeye mesela; A maddesi diyelim; A maddesini,ana maddeye (B maddesi olsun bu da) aktardıktan sonra, yine A maddesine {{geçmiş birleştir}} şablonu koyman yeterli. Bunu yapınca A maddesinin geçmişi bir hizmetli tarafından B maddesine taşınacak ve katkıların yok olmayacak. Bunu önermemdeki sebep, çok az kaynaklı olan maddeler ile ilgili daha sonra sorun yaşanmasını önlemek. Söyleyebileceklerim bunlar, anlamadığın bir nokta varsa belirtirsen tekrar üzerinden geçerim. İyi akşamlar.. --Théoden ileti 16:11, 25 Ağustos 2013 (UTC)
Merhaba, nasıl yapacağımı tam olarak anlamadım ama çalışma sayfamda bir taslak oluşturmaya çalışacağım. Sonrasında seni tekrardan rahatsız edeceğim. Bol şans bana :)Badursun (mesaj) 07:23, 26 Ağustos 2013 (UTC)
Selam, Şimdi bir çalışma dosyası hazırladım fakat birleştirme işaretlerini kullanmamı söylemiştin. Yalnız bu madde henüz çalışma dosyamda olduğu için birleştirme yapmama gerek yok sanırım. Yani sonuç olarak çalışma dosyam şöyle bir şey oldu. Bu şekilde bu maddeyi güncellemem yeterli olacak mıdır ?Badursun (mesaj) 10:26, 26 Ağustos 2013 (UTC)
Evet, çalışma sayfasında yer aldığı için geçmiş birleştirme uygulanmasına gerek yok. Bu tür aktarmalarda, bilgi kutusunu da yok ediyoruz. Düzenlediğim haliyle uygundur. Biraz kaynak bakınabilmen önemli yalnız. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:31, 26 Ağustos 2013 (UTC)
Ana madde ile birleştirmek açıkcası içime sinmedi. Çünkü var olan bilgiler orada kayboluyor. Aradığımız zaman da ana madde göze çarpacaktı bu yüzden biraz daha derin bilgi aramaya başladım ve 2 tane daha kaynak buldum. Bu kaynaklardan verileri biraz daha güncelledim. Aslında bu iki kaynak ileEge Serbest Bölgesi si için de bir madde açabilirim sanırım. Ben çalışma dosyamı tekrar güncelledim eski hali üzerinden. Buradan bir kontrol eder misin yeterlilik kaydı için :) Bu sefer olmuştur diye düşünüyorum :)) Badursun(mesaj) 11:30, 27 Ağustos 2013 (UTC)
Kaynakları çoğaltabilirsen, çok iyi olur. Bunun dışında bir sorun göremiyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:36, 27 Ağustos 2013 (UTC)

Selamlar Théoden, şuradaki resim kırpma çalışmasına bakabilir misiniz?. telifini orjinal kaynakta olduğu gibi verdim.bir eksiklik varmı diye kontrol etmeniz mümkün mü? teşekkürler, iyi çalışmalar diliyorum.Beyazmavi ileti 21:55, 25 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, ben de biraz düzenledim. Üretenin, mevcut dosyada varolduğu haliyle "bilinmiyor" olarak kalması daha uygundu. Bunun dışında dosyanın orijinal görüntüsüne de açıklamada yer verdim. Ellerinize sağlık. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 22:47, 25 Ağustos 2013 (UTC)
Öncelikle ilginiz için teşekkürler, henüz commonsta dosya yükleme konusunda çok tecrübeli sayıldığımı söyleyemem:) hata yapmamak adına desteğinize ihtiyaç duydum. emeğiniz için tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar diliyorum..Beyazmavi ileti 23:02, 25 Ağustos 2013 (UTC)

Kaynaksız bilgi[kaynağı değiştir]

Selam, Kullanıcı:CEMOMKU uyarılara rağmen sürekli olarak belirli bir bakış açısına göre aynı maddeleri değiştirmeye çalışıyor. Ben değişiklik yapmaya çalıştığı sayfaları temizlemiştim. Kendisine uyarılar gönderdim ancak bunları ciddiye almıyor. Muhtemelen kendisi geçen sene aynı sayfalara yine bu kaynaksız (Alevilik, Laz, Kemençe gibi) bilgileri eklemeye çalışan kişi. Acaba sende uyarı gönderebilir misin bu kullanıcıya? Teşekkürler.--i.e.msj 12:09, 26 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba, kullanıcı yapılan uyarılara kulak asmaması sebebiyle, 24 saat süreliğine engellendi. Haber verdiğin için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:32, 26 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba. Touristica Tur isimli üyeliğimi süresiz durdurmuşsun. Ayrıca kaydettiğim sayfayı da silmişsin. Arkadaşım bu sana çok saçma gelebilir ki gelmiyorsa kullanıcı adıma anlık bak ve okumanı sürdür. Böyle bir yazıyı, sayfayı onaylıyorsunuz Moda Turizm ama benim sayfamı ve kullanıcı adımı engelliyorsunuz?? Pes gerçekten. Acaba siz, Şakamısınız?(mesaj) 15:15, 26 Ağustos 2013 (UTC)

Öncelikle, yeni kullanıcı adınızın çok hoş olduğunu belirtmek isterim. İğnelemek için oldukça uygun ancak, şaka değilim(z). Yarattığınız madde kayda değer olmayan bir şirkete aitti ve bu sebeple silindi. Şirketle ilintili olan kullanıcı adı da kullanıcı adı politikasıuyarınca süresiz engellendi. Engellenen sadece kullanıcı adınızdı ve siz aynı ip adresi ve e-posta ile yeniden aramıza döndünüz. Bunun dışında yine kayda değer olmayan ve gözden kaçan bir maddeyi haber verdiğiniz için teşekkürler, o da silindi. Vikipedi'ye tekrar hoş geldiniz. Bundan sonraki değişikliklerinizin yalnızca ansiklopedik değerde olmasını dilerim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:30, 26 Ağustos 2013 (UTC)

Sayfa Geri Getirme[kaynağı değiştir]

Merhaba Theoden, BGA sayfası için OTRS izni geldi, Kullanıcı:Erpro nun ilgilenebilmesi için geri getirebilmeniz mümkün mü? İyi çalışmalar --taysin (mesaj)19:03, 26 Ağustos 2013 (UTC)

  • Tekrar Merhaba, BGA maddesinde bulunan içerik ilgili siteye ait değil çıkıyor. Bu yüzden şuan için içeriğin geri getirilmemesi gerekmetedir. İyi çalışmalar --taysin (mesaj)19:11, 26 Ağustos 2013 (UTC)
Merhabalar, duruma göre haber verirseniz gereğini yaparım. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 19:50, 26 Ağustos 2013 (UTC)

üniversiteLER HAKKINDA[kaynağı değiştir]

üniversite sayısı arttı ama 191 olmadı daha bu arada ankara bilge üniversitesinin adı değişti.ankara yüksek ihtisas üniversitesi oldu. http://www.bilge.edu.tr/ http://www.tyih.gov.tr/TR,22/ankara-bilge-universitesi.html 11:40, 27 Ağustos 2013 (UTC) SEVGİ EROL

Vikipedi tartışma:Sürüm kontrolündeki yorumumu hangi hakla sildin?Dobrobien(mesaj) 20:51, 27 Ağustos 2013 (UTC)

Öncelikle nezaketi elden bırakmamanızı rica ederim. Sorunuzun cevabına gelirsek; tartışma sayfaları yalnızca içeriği geliştirmeye yönelik olan konular için kullanılmaktadır. Bunun dışındaki içerik eklemeleri geri alınmaktadır. Ancak, bu sorununuzu dile getiremezsiniz demek değildir. İlgili şikayetinizi Köy çeşmesine taşıdım. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:00, 27 Ağustos 2013 (UTC)
teşekkürler --Dobrobien (mesaj) 21:02, 27 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba, şuan devriye olmak için gereksinimleri karşılıyorum, sistem neden almadı bilmiyorum. Ayrıca spor maddeleriyle ilgilenen çok az devriye var (6 gündür kontrol edilmeyen sayfa var), Vikipedi'de çok zaman geçiriyorum ve spor ağırlıklı olmak üzere diğer maddeleri kontrol ederek Vikipedi'ye katkıda bulunabileceğime inanıyorum. Dikkate alırsanız sevinirim, kolay gelsin. --hmtktrk ileti 10:17, 28 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, devriyelik yetkiniz etkinleştirilmiştir. Tarafsız bakış açısı vetelif hakkı politikalarına özellikle dikkat etmeniz ve katkılarınızın artarak sürmesi dileğiyle. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:54, 28 Ağustos 2013 (UTC)
Çok teşekkürler, elimden gelen her şeyi yapacağım. --hmtktrk ileti 10:56, 28 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar... "238 Hypatia" şeklinde açılması gereken maddeyi yanlışlıkla 218 Hypatia şeklinde açtım. 218'i 238 olarak düzeltebilir misiniz? Teşekkürler...FurkanYalcin3 (mesaj) 14:17, 28 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, sayfa taşınmıştır. Yalnız bu işlemleri sizinde yapabileceğinizi belirtmek isterim. Eğer taşımak istediğiniz sayfanın bir geçmişi yoksa, sayfa üzerinde yer alan "taşı" sekmesini kullanarak, uygun başlığa taşıma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer taşımak istediğiniz maddenin bir geçmişi varsa, bunun içinSayfa taşıma taleplerini kullanarak, hizmetlilerin taşıması için istekte bulunabilirsiniz. Madde için ellerinize sağlık, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:56, 28 Ağustos 2013 (UTC)
Bilgilendirme için teşekkürler. Size de iyi çalışmalar...FurkanYalcin3 (mesaj) 15:04, 28 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba, vandalizm amaçlı değişiklik gördüm, bilginize. Kolay gelsin... --hmtktrk ileti09:54, 29 Ağustos 2013 (UTC)

VikiProje Edebiyat davetiyesi
İyi günler...
Edebiyat alanına ilişkin maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve genel olarak Edebiyat Portalı altında toplamayı hedefleyen Edebiyat Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.


Korunmuş sürüm[kaynağı değiştir]

Aday resimler seçilebileceği için 11'ine kadar yaptım. Vikipedi:Günün seçkin resmi/Eylül 2013korunmuş sürümlere bir el atabilir misin?--i.e.msj18:39, 29 Ağustos 2013 (UTC)

Tamamdır İncelemeelemani, ellerine sağlık.. --Théoden ileti 20:23, 29 Ağustos 2013 (UTC)

Harita Ekleme[kaynağı değiştir]

Şehirlerin bilgi kutularını oluştururken harita eklemede ve şehrin harita üzerindeki konumu ayarlamıyorum kısacası yapamıyorum acaba biraz bilgi verir misiniz??? Kullanıcı Mesaj:Ömer BerkayÖmer Berkay (mesaj) 23:26, 29 Ağustos 2013 (UTC)

Bağlantı vermeden en kolay şeklini anlatayim. Eğer şehir ya da köy maddesine harita eklemek istiyorsanız, bilgi kutusundaki "Harita" bölümüne mesela; Ankara'nın bir ilçesi söz konusu diyelim, "Harita: Ankara in Turkey.svg" yapıyoruz. Maddedebu harita görünecek. Diğer harita başlığına da ilin siyasi haritası için "Harita1: Ankara districts.png " yapıyoruz. Onun için de buharita bilgi kutusunda görünecek. Boyut için genelde "250px." kullanılıyor. Eğer diğer ülkelere ait maddelere harita eklemek istiyorsanız, ilgili maddenin sayfanın sol alt bölgesinde bulunan diğer dillerdeki sürümlerine bakarak, orada yer alan haritayı buradaki maddeye ekleyebilirsiniz. En kolay bu şekilde anlatabilirim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 00:17, 30 Ağustos 2013 (UTC)

Merhaba, Bu kullanıcı ısrarla telif hakkı ihlal eden içerik ekliyor. İyi akşamlar... --hmtktrk ileti 19:22, 31 Ağustos 2013 (UTC)

Merhabalar, kullanıcının derdi vandalizm yapmaktı. Yarattığı tüm maddeler silindi. Haber verdiğiniz için teşekkürler.. --Théoden ileti 21:04, 31 Ağustos 2013 (UTC)