Kullanıcı mesaj:Canyouimagine

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Canyouimagine!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 281 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları oldukça basittir ve ansiklopedik bir madde yaratmanın altın kuralları biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.
  • Yeni bir madde yaratmanızda madde sihirbazı büyük kolaylık sağlayacaktır.
  • Vikipedi'ye başka bir site ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış herhangi bir içeriğin eklenmesinin, telif politikası ihlali doğurduğu ve bu eklemelerin farkedildiğinde geri alındığı ve/veya silindiğini unutmayın.
  • Deneyimli kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında iletilerinizin sonuna, imza atmayı "~~~~" ihmal etmeyin.
Bizi daha yakından tanımak istiyorsanız
Hakkımızda
Danışmak için
Danışma masası
İletişim için
Köy çeşmesi
Herhangi bir sorunda
Yardım sayfası
İş birliğinde bulunmak istiyorsanız
İş Birliği Projesi
Vikipedi'de neler mi var?
Gözat
En çok sorulanlar Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcılya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Talha Çakırileti 13:33, 28 Temmuz 2013 (UTC)

Teşekkürler! --Talha Çakırileti 20:43, 30 Temmuz 2013 (UTC)

Vikipedi'ye kendi çekiminiz olmayan yaşayan insanlara ait fotoğrafları yüklemeniz, telif hakları politikamıza ters düşmektedir. Lütfen ilgili politikaya riayet ediniz. --Garbino ileti 11:04, 30 Temmuz 2013 (UTC)

dediğinden hiçbir şey anlamadım.Bu imzasız yazı Canyouimagine (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Merhabalar, bu ve bu sayfaları incelerseniz. Bahsettiğim konudan haberdar olabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 11:07, 31 Temmuz 2013 (UTC)
ben tamamen çıkmak istiyorum dondurma felan var mı vikiyi?Bu imzasız yazı Canyouimagine (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Vikipedi'de kullanıcı adı dondurma/silme vs. gibi işlemler yapılmamaktadır. Kullanıcı adınızı kullanmak istemiyorsanız, yapmanızı önereceğim şey aynı kullanıcı adı ile değişiklik yapmamanız. İyi günler.. --Garbino ileti 11:24, 31 Temmuz 2013 (UTC)
Lütfen telif hakkı sahibinin izni ve onayı olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz!
Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --i.e.msj 11:47, 31 Temmuz 2013 (UTC)

Hakan Algül[kaynağı değiştir]

Hakan Algül birçok sinema ve tv de yönetmenlik yapmış, ben sayfasını ekledim ve silindi önemsiz bir kişi olmaz.Bu imzasız yazı Canyouimagine (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, maddede kişinin kayda değer olduğunu ispat edecek hiçbir veri bulunmuyordu. Yani bu durumda kayda değer görülmeyen yaratılan sayfa daha çok. Eğer ansiklopedik bir düzenle yazılmış, doğrulanabilir birçok kaynakla desteklenen bir madde yaratırsanız. Silinebilirliği çok düşük olacaktır. Lütfen ilgili bağlantıları incelemeyi ihmal etmeyiniz. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 10:01, 1 Ağustos 2013 (UTC)
uyarı
Lütfen başka kaynaklardan izin alınmaksızın kopyalanan herhangi bir içeriği Vikipedi'ye eklemeyiniz.
Bu tür bir içerik Vikipedi kurallarına aykırı olduğu için derhal silinecektir.
Vakit kaybını engellemek için bu noktaya dikkat etmenizi önemle rica ediyoruz.--i.e.msj 22:28, 16 Mart 2014 (UTC)
Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 09:46, 18 Mart 2014 (UTC)


Resim yanıt[kaynağı değiştir]