Türkiye'de yayın yapan televizyon kanalları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
(Türkiye'deki televizyon kanalları listesi sayfasından yönlendirildi)
Şuraya atla: kullan, ara

Türkiye'de yayın yapmakta olan televizyon kanallarının listesidir.

Kanal Türü Yayın merkezi Dil Altyazı Platform(lar) Çözünürlük
1 TV Georgia Genel  Gürcistan Gürcüce - Türksat 4:3 SDTV
24 Haber  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
360 Genel  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
a Haber Haber  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
A9 TV Dinî  Türkiye Türkçe - Türksat 16:9 SDTV
Abant TV Yerel (Bolu)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Ada TV Genel  KKTC Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Adana TV Yerel (Adana)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Adana Koza TV Yerel (Adana)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Adjara TV Genel  Gürcistan Gürcüce - Türksat 4:3 SDTV
Akdeniz TV Yerel (Antalya)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Akıllı TV Video  Türkiye - - Türksat 4:3 SDTV
Aks TV Yerel (Samsun)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Aksu TV Yerel (Kahramanmaraş)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Al Jazeera Haber  Katar Arapça - Digiturk, Teledünya, Türksat 16:9 SDTV
Al Jazeera English Haber  Katar İngilizce - Digiturk, Teledünya, Türksat 16:9 SDTV
Altaş TV Yerel (Ordu)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Anadolu TV Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Anc TV Sağlık  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Animal Planet Belgesel Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce, Türkçe - Kablo, Uydu 16:9 SDTV
Animal Planet HD Belgesel  Avrupa Birliği İngilizce, Türkçe - Kablo HDTV
ANS TV Genel  Azerbaycan Azerice - Türksat 4:3 SDTV
ART TV Yerel (Amasya)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
ASTV Yerel (Bursa)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
As Plus TV Genel  KKTC Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Asu TV Yerel (Adıyaman)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
atv Genel  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
atv Avrupa Genel  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Avrupa TV Genel  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Az TV Genel  Azerbaycan Azerice - Kablo, Uydu 4:3 SDTV
Baby TV Çocuk Amerika Birleşik Devletleri ABD - - Türksat 4:3 SDTV
Baghdad TV Genel  Irak Arapça - Türksat 4:3 SDTV
Bahar Shopping TV Alışveriş  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Baharoğlu TV Yerel  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Balkan TV Yerel  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Barış TV Dinî  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
BBC HD Genel  Birleşik Krallık İngilizce Türkçe D-Smart, Digiturk, Teledünya HDTV
BBC Entertainment Genel  Birleşik Krallık İngilizce Lehçe, Sırpça Digiturk, Teledünya 16:9 SDTV
BBC World News Genel  Birleşik Krallık İngilizce - Digiturk, Teledünya 16:9 SDTV
Beykent TV Haber, Kültür  Türkiye Türkçe - Teledünya, Türksat 4:3 SDTV
Bengütürk TV Haber  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Berat TV Dinî  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Bereket TV Tarım  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Beyaz TV Dinî  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
Bitlis TV Yerel (Bitlis)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Bloomberg Ekonomi Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce - Digiturk, Teledünya 16:9 SDTV
Bloomberg HT Ekonomi  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu 16:9 SDTV
BJK TV Spor  Türkiye Türkçe - Uydu 4:3 SDTV
Bursaspor TV Spor  Türkiye Türkçe - Uydu 4:3 SDTV
Business Channel Türk Tematik  Türkiye Türkçe - WebTV 4:3 SDTV
BRT 1 Genel  KKTC Türkçe - Kablo, Uydu 4:3 SDTV
Bayrak Aile Genel  KKTC Türkçe - Uydu 4:3 SDTV
Cartoon Network Çocuk  Türkiye İngilizce, Türkçe - Kablo, Uydu 4:3 SDTV
CCTV 9 Documentary Belgesel  Çin Halk Cumhuriyeti İngilizce - Kablo 4:3 SDTV
Cem TV Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu 4:3 SDTV
Cine5 Genel  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
CNBC-e Ekonomi, Dizi  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
CNN Türk Haber  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
Çağrı TV Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu 4:3 SDTV
Çay TV Yerel (Karadeniz)  Türkiye Türkçe - Uydu 4:3 SDTV
Çiftçi Tv Tarım, Hayvancılık, Ormancılık  Türkiye Türkçe Uydu, D - Smart 199. Kanal 16:9 SDTV
Denge TV Müzik  Türkiye Kürtçe - Uydu 4:3 SDTV
Digi Kanal Tanıtım  Türkiye Türkçe - Uydu 4:3 SDTV
Dijle TV Müzik  Türkiye Kürtçe - Uydu 4:3 SDTV
Discovery Channel Türkiye Belgesel  Türkiye İngilizce, Türkçe - D-Smart, Digiturk, Filbox, Teledünya, Tivibu 16:9 SDTV
Discovery HD Showcase Belgesel  Türkiye Türkçe - Uydu HDTV
Discovery Science Belgesel İngilizce, Türkçe 16:9 SDTV
Disney Channel Çocuk  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu 4:3 SDTV
Disney Junior Çocuk Amerika Birleşik Devletleri ABD Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu 4:3 SDTV
Disney XD Çocuk  Türkiye İngilizce, Türkçe - Digiturk 16:9 SDTV
Dizi Smart Platin Dizi  Türkiye Türkçe - D-Smart HDTV
Dizi Smart Premium Dizi  Türkiye Türkçe - D-Smart HDTV
Dizi TV Dizi  Türkiye Orijinal dil, Türkçe - Filbox, Tivibu HDTV
Dizimax Comedy Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Digiturk HDTV
Dizimax Drama Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Digiturk HDTV
Dizimax Entertainment Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Digiturk HDTV
Dizimax Sci-Fi Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Digiturk 16:9 SDTV
Dizimax Vice Dizi  Türkiye İngilizce, Türkçe - Digiturk HDTV
Dog TV Tematik - - - Uydu 16:9 SDTV
Dost TV Dinî  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu 4:3 SDTV
DR TV Sağlık  Türkiye Türkçe - Uydu 4:3 SDTV
Dream TV Müzik  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu 16:9 SDTV
Dream Türk Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu 16:9 SDTV
DRT TV Yerel (Denizli)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Düğün TV Tematik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Duck TV Çocuk  Türkiye - - Digiturk, Teledünya, Tivibu HDTV
Duygu TV Yerel  Türkiye - - -
Dünya TV Genel  Türkiye Kürtçe, Türkçe - Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
E! Eğlence Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce - Digiturk 4:3 SDTV
e2 Eğlence  Türkiye İngilizce, Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
E Haber Haber  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Ege TV Yerel (İzmir)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Ekin TV Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Eltr Genel  Kazakistan Kazakça - Türksat 4:3 SDTV
ESPN America Spor Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce - Digiturk, Tivibu 4:3 SDTV
ESPN Classic Spor Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce - Digiturk, Tivibu 4:3 SDTV
Euro D Genel  Türkiye Türkçe - Türksat 16:9 SDTV
Euronews Haber  Avrupa Birliği Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
Eurosport Spor  Fransa Fransa, Türkçe - D-Smart, Digiturk, Teledünya, Tivibu HDTV
Eurosport 2 Spor  Fransa İngilizce, Türkçe - D-Smart, Teledünya, Tivibu 16:9 SDTV
EuroStar Genel  Türkiye Türkçe - Türksat 16:9 SDTV
Ezgi TV Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Expo Channel Alışveriş  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
FB TV Spor  Türkiye Türkçe - Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
Fox Genel  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
Fox Life Dizi Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce, Türkçe - D-Smart, Teledünya, Tivibu HDTV
FOX Sports Spor Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce - D-Smart, Teledünya, Tivibu 16:9 SDTV
FOX Crime Dizi  Türkiye İngilizce - D-Smart, Teledünya, Tivibu 16:9 SDTV
Flash TV Eğlence  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
FX Dizi Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce, Türkçe - D-Smart, Teledünya, Tivibu HDTV
Gala TV Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Gaziantep Olay TV Yerel (Gaziantep)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Genç TV Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Ginx Tematik Türkçe - Tivibu 4:3 SDTV
GS TV Spor  Türkiye Türkçe - Digiturk 16:9 SDTV
Güneydoğu TV Yerel (Şanlıurfa)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Habertürk TV Haber  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
Halk TV Haber  Türkiye Türkçe - Digiturk, Türksat 4:3 SDTV
Hatay Radyo Televizyon Yerel (Hatay)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Hayat TV Haber  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Hazar TV Genel  Azerbaycan Azerice - Türksat 4:3 SDTV
Hilal TV Dinî  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
History Channel Belgesel Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce, Türkçe - Digiturk HDTV
HTV Sağlık  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Home & Entertainment Tematik  Türkiye Orijinal dil - Digiturk 16:9 SDTV
Irmak TV Dinî  Türkiye Türkçe - Teledünya, Türksat 16:9 SDTV
İMC TV Tematik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
İmedi TV Genel  Gürcistan Gürcüce - Türksat 4:3 SDTV
İZ TV Belgesel  Türkiye Türkçe - Digiturk HDTV
Karahisar TV Yerel (Afyon)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kaçkar TV Yerel (Rize)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kadırga TV Yerel (Trabzon)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanal 3 Yerel (Afyon)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanal 7 Dinî  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
Kanal 7 Avrupa Dinî  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanal 9 Yerel (Elazığ)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanal 5 Bölgesel (Güneydoğu)  Türkiye Türkçe - Karasal, Türksat 4:3 SDTV
Kanal 26 Yerel (Eskişehir)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanal 32 Yerel (Isparta)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanal 34 Pazarlama  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanal 35 Yerel (İzmir)  Türkiye Türkçe - Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
Kanal 52 Yerel (Ordu)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanal 55 Yerel (Samsun)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanal 67 Yerel (Zonguldak)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanal 99 Dinî  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanal A Haber  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
Kanal Avrupa Genel  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanal B Haber  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
Kanal D Genel  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
Kanal K Yerel (Nevşehir)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanal Sim Genel  KKTC Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanal T Eğlence  Türkiye Türkçe - Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
Kanal T (KKTC) Genel  KKTC Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanal Urfa Yerel (Şanlıurfa)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kanaltürk Genel  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
Kapadokya TV Yerel (Nevşehir)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Karadeniz TV Müzik  Türkiye Türkçe - Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
Karadeniz Türk Müzik  Türkiye Türkçe - Teledünya, Türksat 4:3 SDTV
Kardelen TV Bölgesel (Doğu)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kıbrıs TV Genel  KKTC Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kıbrıs Genç TV Genel  KKTC Türkçe - Teledünya, Türksat 4:3 SDTV
Kidz TV Çocuk  Türkiye Orijinal dil, Türkçe - Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
Kocaeli TV Yerel (Kocaeli)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kon TV Yerel (Konya)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Konya TV Yerel (Konya)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Köy TV Belgesel  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kral Pop Avrupa Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Kral Pop TV Müzik  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
Kral TV Müzik  Türkiye Türkçe - Digiturk, Türksat 4:3 SDTV
Kral Karadeniz TV Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Lig TV Spor  Türkiye Türkçe - Digiturk HDTV
Lig TV 2 Spor  Türkiye Türkçe - Digiturk HDTV
Lig TV 3 Spor  Türkiye Türkçe - Digiturk HDTV
Luli TV Çocuk  İsrail - - D-Smart 16:9 SDTV
Maestro TV Genel  Türkiye Gürcüce - Türksat 16:9 SDTV
MaxSmart Premium Dizi  Türkiye Türkçe - D-Smart 4:3 SDTV
Maxi TV Video  Türkiye - - Teledünya, Türksat 4:3 SDTV
Mavi Karadeniz TV Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Mediplus TV Sağlık  Türkiye Türkçe - Tivibu 4:3 SDTV
Medya TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu 4:3 SDTV
Mehtap TV Dinî  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
Meltem TV Dinî  Türkiye Türkçe - IPTV, Uydu 4:3 SDTV
Mesaj TV Dinî  Türkiye Türkçe - Kablo, Uydu 4:3 SDTV
Mezzo Müzik  Fransa - - Digiturk 16:9 SDTV
Mezzo Live HD Müzik  Fransa - - Digiturk HDTV
MGM Movies Film Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce - Digiturk 16:9 SDTV
minika Çocuk Çocuk  Türkiye İngilizce, Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
minika GO Çocuk  Türkiye İngilizce, Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
MMC TV Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Mobility Channel Tematik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
MovieMax Premier Film  Türkiye Türkçe - Digiturk HDTV
MovieMax 2 Film  Türkiye Türkçe - Digiturk HDTV
MovieSmart Action Film  Türkiye Türkçe - D-Smart HDTV
MovieSmart Classic Film  Türkiye Türkçe - D-Smart HDTV
MovieSmart Family Film  Türkiye Türkçe - D-Smart HDTV
MovieSmart Fest Film  Türkiye Türkçe - D-Smart HDTV
MovieSmart Gold Film  Türkiye Türkçe - D-Smart HDTV
MovieSmart Platin Film  Türkiye Türkçe - D-Smart HDTV
MovieSmart Platin 2 Film  Türkiye Türkçe - D-Smart HDTV
MovieSmart Premium Film  Türkiye Türkçe - D-Smart HDTV
MovieSmart Premium 2 Film  Türkiye Türkçe - D-Smart HDTV
MovieSmart Türk Film  Türkiye Türkçe - D-Smart HDTV
MovieSmart Yeşilçam Film  Türkiye Türkçe - D-Smart 4:3 SDTV
MPL TV Dinî  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
MTV Müzik  Türkiye İngilizce - Digiturk 4:3 SDTV
MTV Hits Müzik  Türkiye İngilizce - Digiturk 16:9 SDTV
MTV Live HD Müzik  Türkiye İngilizce - Digiturk HDTV
National Geographic Channel Belgesel  Türkiye İngilizce, Türkçe - D-Smart, Digiturk, Teledünya, Tivibu HDTV
Nat Geo People Belgesel  Türkiye Türkçe - D-Smart, Digiturk, Teledünya, Tivibu HDTV
Nat Geo Wild Belgesel  Türkiye Türkçe - D-Smart, Digiturk, Teledünya, Tivibu HDTV
NBA TV Spor  Türkiye İngilizce, Türkçe - D-Smart HDTV
NHK World Haber  Japonya İngilizce, Japonca - Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
Nickelodeon Çocuk  Türkiye Türkçe - Digiturk 4:3 SDTV
Nickelodeon HD Çocuk  Türkiye Türkçe - Digiturk HDTV
Nostalgia TV Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
NTV Haber  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
NTV Avrupa Haber  Türkiye Türkçe - Türksat 16:9 SDTV
NTV Spor Spor  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
NTV Spor Smart HD Spor  Türkiye Türkçe - D-Smart HDTV
Number One TV Müzik  Türkiye Türkçe - Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
Number One Türk TV Müzik  Türkiye Türkçe - Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
Nurs Lokman Hekim TV Dinî  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Olay TV Yerel (Bursa)  Türkiye Türkçe - Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
on4 Dinî  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Pamukkale TV Yerel (Denizli)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Planet Çocuk Çocuk  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
Planet Mutfak Yemek  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
Planet Pembe Dizi  Türkiye Türkçe - Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
Planet Türk Film  Türkiye Türkçe - Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
Play TV Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Powertürk TV Müzik  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
Powertürk HD Müzik  Türkiye Türkçe - Teledünya, Türksat HDTV
Rah-e-farda Genel  Afganistan Darice - Türksat 4:3 SDTV
Rumeli TV Yerel (İstanbul)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Russian Travel Guide Belgesel  Rusya İngilizce, Rusça, Türkçe - Teledünya 4:3 SDTV
Rustavi 2 Genel  Gürcistan Gürcüce - Türksat 4:3 SDTV
Samanyolu Avrupa Dinî  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Samanyolu TV Dinî  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
Samanyolu Haber Haber  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
Sci Tech TV Belgesel  Türkiye Orijinal dil - IPTV, Kablo 16:9 SDTV
Sebil TV Dinî  Türkiye Türkçe - Uydu 4:3 SDTV
Semerkand TV Dinî  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu HDTV
Shopping TV Pazarlama  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Shorts TV Film Orijinal dil - Tivibu 4:3 SDTV
Sinema TV Film  Türkiye Orijinal dil, Türkçe - Filbox, Teledünya, Tivibu HDTV
Sinema TV 2 Film  Türkiye Orijinal dil, Türkçe - Filbox, Teledünya, Tivibu HDTV
Sinema TV 1001 Film  Türkiye Orijinal dil, Türkçe - Filbox, Teledünya, Tivibu HDTV
Sinema TV Aile Film  Türkiye Orijinal dil, Türkçe - Filbox, Teledünya, Tivibu HDTV
Sinema TV Aksiyon Film  Türkiye Orijinal dil, Türkçe - Filbox, Teledünya, Tivibu HDTV
Sinema TV Aşk Film  Türkiye Orijinal dil, Türkçe - Filbox, Teledünya HDTV
Show Max Dizi  Türkiye Türkçe - Digiturk 4:3 SDTV
Show Türk Genel  Türkiye Türkçe - Türksat 16:9 SDTV
Show TV Genel  Türkiye Türkçe vh1 Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
Sipas Vizyon TV Yerel (Sivas)  Türkiye Türkçe - Uydu 4:3 SDTV
Sivas Radyo Televizyonu Yerel (Sivas)  Türkiye Türkçe - IPTV, Uydu 4:3 SDTV
Smart Çocuk Çocuk  Türkiye Türkçe - D-Smart 4:3 SDTV
Smart Portal İnteraktif  Türkiye Türkçe - D-Smart 4:3 SDTV
PromoSmart Portal Tanıtım  Türkiye Türkçe - Türksat 16:9 SDTV
sportstv Spor  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
sportstv HD Spor  Türkiye Türkçe - Digiturk HDTV
Star TV Genel  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
Sufi TV Dinî  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Tarımtürk TV Tematik  Türkiye Türkçe - Türksat 16:9 SDTV
Tatlıses TV Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Tek Rumeli TV Yerel (İstanbul)  Türkiye Türkçe - Teledünya, Türksat 4:3 SDTV
Teledünya Info Tanıtım  Türkiye Türkçe - Teledünya, Türksat 16:9 SDTV
Style Network Tematik Amerika Birleşik Devletleri ABD İngilizce, Türkçe - Digiturk 16:9 SDTV
Top Shop TV Pazarlama  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Tuna Shopping TV Pazarlama  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
TR 1 Genel  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
TAY TV Spor  Türkiye Türkçe - Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
TJK TV Spor  Türkiye Türkçe - Digiturk, Türksat 4:3 SDTV
TMB TV Müzik  Türkiye Türkçe - Teledünya, Türksat 16:9 SDTV
TGRT Belgesel Belgesel  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
TGRT EU Genel  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
TGRT Haber Haber  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
TRT 1 Genel  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
TRT 3 Spor  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
TRT Kurdî Genel  Türkiye Kürtçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
TRT Çocuk Çocuk  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat 4:3 SDTV
TRT Diyanet Dinî  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
TRT Avaz Yöresel  Türkiye Çok dilli - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
TRT Belgesel Belgesel  Türkiye İngilizce, Türkçe Almanca, İngilizce, Rumence Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
TRT Et-Türkiyye Genel  Türkiye Arapça - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
TRT Haber Haber  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
TRT HD Tematik  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
TRT Müzik Müzik  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
TRT Okul Eğitim  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
TRT Spor Spor  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
TRT Türk Haber  Türkiye Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat 16:9 SDTV
Türkiyem TV Yerel (Malatya)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Turkmax Gurme Yemek  Türkiye Türkçe - Digiturk HDTV
Türkmeneli TV Genel  Irak Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Türksat Saat Bilgi  Türkiye - - Türksat 4:3 SDTV
TV 1 Yerel (Kayseri)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
tv2 Tematik  Türkiye İngilizce, Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
tv4 Genel  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
TV5 Dinî  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
tv8 Genel  Türkiye Orijinal dil, Türkçe - Digiturk, Karasal, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
TV 9 Genel  Gürcistan Gürcüce - Türksat 4:3 SDTV
TV 10 Dinî  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
TV 25 Genel  Gürcistan Gürcüce - Türksat 4:3 SDTV
TV 58 Yerel (Sivas)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
TV 2000 Eğlence  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
TV Kayseri Yerel (Kayseri)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
TVNET Haber  Türkiye Türkçe - Digiturk, Teledünya, Tivibu, Türksat HDTV
TVT Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 16:9 SDTV
Ulusal Kanal Haber  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu 4:3 SDTV
Unitel Yerel (Ankara)  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu 16:9 SDTV
Uzay TV Yerel (Diyarbakır)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Ülke TV Haber  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu HDTV
Vadi TV Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Viva TV Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Vizyon Türk TV Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Vatan TV Müzik  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
VH1 Europe Müzik  Birleşik Krallık İngilizce - Digiturk 16:9 SDTV
Vuslat TV Yerel (Malatya)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
World Travel Channel Belgesel  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu 16:9 SDTV
Yaban TV Belgesel  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu 4:3 SDTV
Yaren TV Yerel (Çankırı)  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Yeni Asır TV Haber  Türkiye Türkçe - IPTV, Uydu 4:3 SDTV
Yıldız TV Sağlık  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Yol TV Haber-Kültür sanat  Türkiye Türkçe - Türksat 4:3 SDTV
Yozgat TV Yerel (Yozgat)  Türkiye Türkçe - Web 4:3 SDTV
Yumurcak TV Çocuk  Türkiye Türkçe - IPTV, Kablo, Uydu 16:9 SDTV
Yurdum TV Müzik  Türkiye Türkçe - Uydu 16:9 SDTV

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]