Kullanıcı mesaj:Gökhan/17

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Gizemli Ninja tarafından 3 yıl önce Bir yıldız da sizin için! başlığına
  • İyigeceler Gökhan. Vaktin varsa botunu şurda çalıştırabilir misin? Teşekkürler, iyigecler, iyi bayramlar:)--Reality 01:01, 18 Kasım 2010 (UTC)
  • Hayır ne bürokrat ne de başka birşey sanırım bir tane hizmetli var. Sanırım steward bi de. Belki o bot statüsü verebilir. Ancak ben gerekli olduğunu sanmıyorum. Çünkü viki daha çok yeni. Herhangibir bot politikası yok. Dolayısıyla yetki almaya da gerek olduğunu sanmıyorum. Çok teşekkür ederim botunu çalıştırmayı kabul ettiğin için. Sağlıcakla kal. İyi bayramlar:)--Reality 15:33, 18 Kasım 2010 (UTC)
  • Category:Wp/gag diye bir kategori var maddelerde onun kaldırılması, category >>> kategori dönüşümleri, interwiki vs. kendin ek olarak da birşeyler yapabilirsin istersen.--Reality 18:00, 18 Kasım 2010 (UTC)
  • File >>> Dosya dönüşümleri bunu bizim vikide de yapabiliriz. Category >>> Kategori dönüşümünü de bizim vikide uygulayabiliriz.--Reality 18:01, 18 Kasım 2010 (UTC)

Bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Selamlar. Şablon:Ülke bilgi kutusu'nu Türkçeleştirdim. Bu şablon 200 kadar ülke sayfasında kullanılıyor. Şablonun Türkçeleştirilmiş versiyonu burada. İçeriği gerçek şablona yapıştırdığımda parametreler uyuşmayacağı için 200 sayfanın şablonu gözükmeyecek. Acaba botunuz bu ülke maddelerindeki parametreleri otomatikman Türkçe karşılıkları ile değiştirebilir mi? Parametrelerin Türkçe karşılıkları bu sayfanın en üstünde. Cevabınızı bekliyorum. Saygılar...--Gökçє Yörük mesaj 16:04, 20 Kasım 2010 (UTC)

  • Vakit önemli değil. Siz uygun olduğunuzda bana bildirirseniz ben de şablona Türkçe parametreleri eklerim. Esenlikler dilerim, saygılar...--Gökçє Yörük mesaj 16:53, 20 Kasım 2010 (UTC)

Sayfayı korumaya alma[kaynağı değiştir]

Selam Gökhan.

Acaba Taylor Swift maddesini korumaya alabilir misin? Sürekli bilgi kutusu siliniyor. Aynı kişi Kristen Stewart maddesinin bilgi kutusunu da silmiş.

İyi vikiler... Merve 17:31, 26 Kasım 2010 (UTC)

tesekkurler efenim[kaynağı değiştir]

Edit icin tesekkurler. Nasil calistigini bilmedigim icin kurcalamak istememistim. Selamlar--Coriolis 01:30, 1 Aralık 2010 (UTC)

Altın Küre "ö"dülü sahipleri[kaynağı değiştir]

Selamlar gökhan tekrardan. Kategori:Altın Küre ödülü sahipleri kategorisini Kategori:Altın Küre Ödülü sahipleri kategorisine taşıyabilir misiniz size zahmet? İyi vikiler--Merube 89msj 16:50, 5 Aralık 2010 (UTC)

tamamdır. --Gökhan 07:18, 24 Aralık 2011 (UTC)
  • Selamlar. Şablondaki bozulmayı göremedim. Nasıl bir bozulma acaba? Endişelendim.--Gökçє Yörük mesaj 19:01, 8 Aralık 2010 (UTC)

Selam Gökhan,

Daha önce bir kategoriye eklediğim domainim, kategoriden silinmiş, ayrıca blacklist edilmiş. Bunu spam yada benzeri bir amaçla yapmışta değilim. Bir süre kaldıktan sonra başıma bu geldi, ancak diğer ekli olanlar aynı şekilde duruyorlar. Bende bundan şüphe duydum. Acaba bu konuda (whitelist) kim, nasıl yardım eder? Bana yardımcı olabilirmisin?

Teşekkürler,

Gökhan EGE

Hangi linki eklediğini bilemiyorum. Ancak blacklist konusunda çok titiz davranılıyor. Bu sayfayı incelemeni tavsiye ederim. Bir sorun olursa yaz, kolay gelsin.--Gökhan 17:02, 14 Aralık 2010 (UTC)

GAWB yardımı[kaynağı değiştir]

Merhaba GAWB için bir değişiklik işim var, yardımcı olabilir misiniz? "Portal" sözcüğünün ekleri Türkçe ses uyumuna uymayan ender sözcüklerden. Fransızca kökenli olup ince L ile telaffuz edilen diğer kelimeler gibi (örneğin 'santral', 'hal' (sebze satılan yer), 'resital') bunun da -e hali için sözcüğün sonuna -a değil -e ekleniyor. TDK sözlüğünde bu durum verdiğim örnekler için belirtilmiş. Dolayısıyla, Kategori:Portallar içeren maddelerde bu kategorinin Kategori:Portaller olarak değiştirilmesi gerekiyor. Ayrıca Vikipedi isim alanında geçen diğer bu tür hataların da düzeltilmesi gerekir. GAWB ile bu değişiklikleri yapabilir misiniz? --İnfoCan 17:54, 17 Aralık 2010 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı--Gökhan 14:06, 23 Ocak 2011 (UTC)
Selamlar gökhan. Kategori:Valiler kategorisindeki bazı kategoriler, mesela Kategori:ABD'li Valiler, Valiler şeklinde adlandırılmış. Bu kategorileri "ABD'li valiler" şeklinde düzeltebilir misiniz? Kategori:ABD'li Valiler kategorisindeki tüm kategoriler de aynı şekilde adlandırılmış. Kategori:Türkiye valileri kategorisinde de bazı kategoriler böyle. Size zahmet bunları botla düzeltebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden ellerinize sağlık ve çok teşekkürler. Sevgiler--Merube 89msj 11:32, 28 Aralık 2010 (UTC)

oyunarkadaşı sayfasını oluşturamıyorum[kaynağı değiştir]

oyunarkadaşı sayfasını oluşturamıyorum www.oyunarkadasi.net yardım lütfen

"Biliyor muydunuz?" adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Üzerinde çalışmış olduğunuz Macaroni pengueni maddesini, Ana Sayfa'da, Vikipedi:Biliyor muydunuz bölümünde çıkması için aday gösterdim. Maddeye bağlantı veren bilgi cümlesini şurada görebilirsiniz, arzu ederseniz onu dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. İnfoCan 14:54, 20 Ocak 2011 (UTC)

selam gökhan bey, ben oyuncu bir arkadasim hakkinda wikipedi de hakkinda bir sayfa olusturmak istiyorum.ama malesef yazdigim bilgiler kabul görmedi.belki bilmedigim teknik bir hatadan dolayida olmus olabilir.sizden rica bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinirim.calismalarinizda basarilar.kolay gelsin

Havai Fişek[kaynağı değiştir]

Selam Gökhan. Sana uzun süre önce şu haritayı vermiştim, Türkçeleştirmeni rica etmiştim. Galiba unuttun. Daha kolay olsun diye şehirlerin isimlerini de giriyorum: Vidin, Vidin; Nikopol, Niğbolu; Svishtov, Ziştovi; Zimnicea ile Mecka'yı aynen (Güvenilir kaynak bulunamadı Türkçelerine dair); Ruse, Rusçuk; Silistra, Silistre; Cernavodă, Boğazköy; Constanţa; Köstence, Kavarna, Kavarna; Dobrich, Dobruca; Razgrad, Razgrad; Byala'yı aynen (Çünkü bir kasaba); Pleven, Plevne; Vratsa, İvraca; Pirot, Şehirköy; Botevgrad, Orhaniye; Gorni Dabnik aynen; Lovech, Lofça; Sevlievo, Sevli; Tarnovo, Tırnova; Svetlen aynen; Shumen, Şumnu; Varna aynen (Türkçesi de öyle); Omurtag aynen; Elena aynen; Shejnovo, Şejnova; Zlatitsa aynen; Sofia, Sofya; Pazardhik, Pazarcık; Plovdiv, Filibe; Stara - Nova Zagora kasabaları aynen; Sliven, İslimiye; Alexandroupoli, Dedeağaç. Gerisini zaten iyi bilirsin, senden ricam: Haritada sadece isimleri Türkçeleştirmen. Çünkü haritanın şekli, rengi vs. çok iyi. İyi vikilemeler, sevgiler... --Berm@nyaİleti 20:16, 2 Mart 2011 (UTC)

  • Merhaba Gökhan. Nasılsın? Nasıl gidiyor herşey? Zahmet olmazsa benim sayfamdaki fotoğraf silme uyarısına bakar mısın? Oluşturduğum bütün fotoğrafları, diğer Vikipediler’den direkt kullanamadığım için oluşturmuştum. D1’den silinme gerekçesini anlayamadım. Teşekkür ederim şimdiden. Mimar77 20:31, 7 Mart 2011 (UTC)
  • Selam Mimar. Yanıt için biraz geç oldu ama teşekkür ederim iyiyim, sen de iyisin umarım. Yukarıda cevap verilmiş de yine ben de yazayım, resimlerle ilgili bir sorun yok sadece aynısı commons'ta olduğu için buradakileri siliyoruz. Resim yine duruyor yani. Kolay gelsin.--Gökhan 19:51, 19 Mart 2011 (UTC)
  • Merhaba Gökhan, ben de iyiyim çok teşekkürler. Şimdi Homonihilis’e de mesaj atmıştım ama sanırım Vikipedi’deki ilk dönemlerimde bazı maddeleri İngilizce’den çevirdiğimde, resimleri direkt kullanamadığımda, onları tekrar yüklemiştim. Ancak aralarında gözden kaçırdıklarım var olabilir. Bu resim gibi gözden kaçmış başka yüklemelerim var mıdır sence? Rica etsem benim resim yükleme geçmişime bakıp, hepsini birden halledebilir misin? Sevgiler Mimar77 19:59, 19 Mart 2011 (UTC)

bot statüsü[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikisözlük'te bot statüsü aldı GAWB, kolay gelsin--вяí¢αи76ileti 00:23, 5 Nisan 2011 (UTC)

Bornova Anadolu Lisesi[kaynağı değiştir]

BOrnova Anadolu Lisesi başlığındaki logoyu neden kaldırdınız? Bir şikayet mi vardı? Hazırlanmış bir lise logosunun da telifini bulmak zorunda olduğumuzu düşünmüyorum. Bu imzasız yazı 85.100.179.231 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Şablondaki yanlış kullanım sonucunda resim kullanılmıyor gibi görünüyormuş. Geri getirdim, kolay gelsin.--Gökhan 11:46, 6 Nisan 2011 (UTC)

Vikisözlük[kaynağı değiştir]

  • Yanlış hatırlamıyorsam şuydu Gökhan.--Reality 16:41, 6 Nisan 2011 (UTC)
  • Merhaba Gökhan. Nasılsın? Sakıncası yoksa birşey danışmak istedim. Şu fotoğrafı neden Türkçe Vikipedi’de kullanamıyorum çözemedim. Bir bilgin var mı acaba? Türkçe’ye böyle resimler yüklediğimde sonradan silinebiliyorlar da. Mimar77 19:46, 12 Nisan 2011 (UTC)
  • Merhaba Mimar, resim Commons'a yüklenmemiş. Ben atarım şimdi, sonra aynı isimle kullanabilirsin. --Gökhan 23:48, 12 Nisan 2011 (UTC)
Şimdi kullanılabilir :). Kolay gelsin.--Gökhan 23:53, 12 Nisan 2011 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim Gökhan. Mimar77 19:28, 13 Nisan 2011 (UTC)

Başlık Açmak[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben internet sitemle ilgili bir başlık açmak istiyorum fakat wikipedia bunun zararlı içerik olduğuna karar verdi. Sitemizin zararlı bir amacı yok, diğer web sitelerinin başlık açmasına izin verilmişken neden engellendiğini anlamadım. Belki bilgi eksikliğimden kaynaklanan bir konu olabilir diye size danışmak istedim. Bana yardımcı olabilir misiniz? İnternet adresi gerekliyse onu da ekleyeyim; http://cyclingtr.com/

~~gizemsezen~~

Hoş geldin Murat uzun zaman olmuştu. Seni yeniden görmek ne güzel. :)--Gökhan 01:10, 23 Nisan 2011 (UTC)

Hoş bulduk Gökhan, uzun zaman oldu neler olmuş neler değişmiş bir bakayım dedim. Umarım yine buralarda olurum. :)--Muratsahinileti 01:17, 23 Nisan 2011 (UTC)

karina evleri[kaynağı değiştir]

Merhaba karina evleri ile ilgili yazimi silmissiniz, bursada gayet bilinen buyuk bir projedir. Eksigim nedir, projenin durumuyla ilgili photo upload edemiyorum yeteri kadar edit im olmadigi icin. website www.karinaevleri.com hatam nedir

tessekurlerBu imzasız yazı Matama2 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

lara kelimesi ile ilgili yazdığım 1 saatliğine kalsa abicim? lütfen?

peki. :DBu imzasız yazı Selenerpolat (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

dosya sorunu[kaynağı değiştir]

bu resim, şu resmin kesilip düzenlenmiş hali. bu resimde herhangi bir sorun yok peki bu resimde niçin var? bu nasıl hallederiz acaba.. saygılar--xrazymesaj 13:26, 5 Mayıs 2011 (UTC)

Selam. Editör olduğumu fark ettim. Teşekkür ederim. Bir madde "Revizyon edilince" ne oluyor? -- FelecitaTRileti 15:43, 5 Mayıs 2011 (UTC)

Teşekkürler. -- FelecitaTRileti 16:45, 9 Mayıs 2011 (UTC)


resim dosyalarının silinmesi[kaynağı değiştir]

Merhaba… Mithat Cemal Kuntay maddesine eklediğim ‘Mct.JPG’ isimli resim dosyasını silmişsiniz. 1936 yılına ait bir gazeteden alınan imajın telif sorunu olmadığını düşünüyorum. Ayrıca gazete ismi ve tarihi kaynakta belirtilmişti. Diğer maddelere eklediğim bazı imajlarda aynı şekilde silinmiş bulunuyor. Silinme gerekçesini öğrenebilir miyim?.

İyi çalışmalar. ~~Azdavayca~~

Bana bir iyilik yapın: Lütfen Ermenistan bayrağı′nı Ana Sayfa′dan kaldırın. ----Cek Li Taranmesaj 12:25, 16 Mayıs 2011 (UTC)


İyi çalışmalar. Ben bir yardıma ihtiyaç duyurum ( sayfa) Sen benle bağlantı kurabilir misin? Adresim : lusjeune@yahoo.it --Mendilboldum 23:30, 17 Mayıs 2011 (UTC)

Elbette Gökhan. Kırmızılar biterse bu iş tamamdır. ;) --Kerem ileti 17:54, 26 Mayıs 2011 (UTC)

Ben bu hafta sonu Çanakkale'deyim. O yüzden biraz gecikebilir. :( --Kerem ileti 17:59, 26 Mayıs 2011 (UTC)

Gökhan beni sakın fikir döneği olarak görme ama aradan geçen uzun zamanda o maddeyi unutmuştum. Bir anda bana geri dönünce sağlıklı düşünemeyip tamam demiştim ama başka işlerim var. Şimdi en büyük hedefim bu maddeyi SL yapmak. Başka bir zamanda belki. Üzgün Üzgün Üzgün --Kerem ileti 16:21, 28 Mayıs 2011 (UTC)

Sende Beşiktaşlı mısın? --Kerem ileti 06:47, 30 Mayıs 2011 (UTC)

Öncelikle şampiyonluk gösterdiğinizi için tüm Fener camiasını tebrik ediyorum. (keşke resmî yollardan edebilsem ) Açıkçası transfer edilen bazı Türk oyuncular varya, onlardan birkaç madde açarsan öyle kıyak geçersin ki anlatamam. (Ben sana yardım etmedim ama senden istiyorum biraz yüzsüz gibi olduysa özür) --Kerem ileti 12:50, 30 Mayıs 2011 (UTC)

Geç cevap. :( Neyse, SL çalışmalarıma tatilden dönünce devam edeceğim. Yani 21 Haziran'da felan başlarım heralde.. --Kerem ileti 13:22, 10 Haziran 2011 (UTC)

Kalamar→mürekkep balığı[kaynağı değiştir]

Dev mürekkep balığı ve Humboldt mürekkep balığı(ve daha bir sürüsü) "mürekkep balığı" olarak adlandırılırken bunların mürekkep balığı değil kalamar olduğunu görebiliyoruz. Mürekkep balıkları, Sepiida ailesine dahilken Dev mürekkep balığı ve Humboldt mürekkep balığı(ve daha bir sürüsü) Teuthida ailesine dahil olup kalamar olarak sınıflandırılır. Dev mürekkep balığı isminin kulağa dev kalamardan daha hoş geldiğinin farkındayım fakat maddeler taşınmalı. İyi çalışmalar. İyi çalışmalar.--Westnest ileti 13:51, 16 Haziran 2011 (UTC)

Kişisel saldırı[kaynağı değiştir]

Mesajı sildiğin için teşekkürler Gökhan, iyi çalışmalar.--Abuk SABUK♫ ♫ 22:52, 23 Haziran 2011 (UTC)

Atatürk hk.[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Bugün Dipnottv'de okuduğum bir habere göre Vikipedi'nin İngilizce sayfası olan Wikipedia'da Diktatörler listesi başlığı altında Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Cemal Gürsel, Cevdet Sunay ve Kenan Evren diktatör olarak gösteriliyor. Atatürk dışında ki isimlerin siyasi yaşamlarını pek bilmediğim için birşey diyemeyeceğim ama Atatürk'ün diktatör olmadığı aşikar. Bu konuda birşey yapılmasını rica ediyorum. Gerekirse Wikipedia'nın yetkilileri ile görüşülsün. Bu mesajı tüm etkin yetkililere yolluyorum, saygılarımla.HaruNGs 18:36, 24 Haziran 2011 (UTC)

Ankete katılın lütfen![kaynağı değiştir]

  • Yukarıdaki çok ama çok önemli konuyu kapatmak istemezdim ancak bu anketleri 2 hafta içinde mümkün olduğu kadar çok katılımlı bir şekilde gerçekleştirmek zorundayım. Bir tez hazırlamadan dolayı. Bu yüzden lütfen bu ve buradaki anketlere katılın!' Bir kaç hizmetliye daha gönderiyorum. Hizmetli düşüncesi de gerekli çünkü. Emperyan-ileti 12:03, 25 Haziran 2011 (UTC)

Vikihaber'de hizmetlilik oylaması[kaynağı değiştir]

Koruma Talebi[kaynağı değiştir]

TSK sayfasının gündem değişkliğine bağlı olarak kademeli ve geçici olarak yarı korunmaya alınmasını talep ediyorum. --GökTR 16:02, 29 Temmuz 2011 (UTC)

Hizmetli Başvuruları[kaynağı değiştir]

  • Selam Gökhan,

Şu sayfada iki tane hizmetli oylaması var. Bir tanesinin süresi dolmuş, öbüründe de aday, adaylıktan çekilmiş, bu oylamaları sonuçlayabilir misin? İyi vikiler. -Ravagesmesaj 13:06, 2 Ağustos 2011 (UTC)

  • Gökhan şu an maddeyi göremiyorum sanırım silinmiş ancak tek gerekçe o değildi. Twinkle dan dolayı sadece bir gerekçe işaretlenebiliyor. O maddede çok büyük ihtimalle telif ihlali de vardı. Ayrıca kayda değerliği de sorgulanmalı. --Reality 23:00, 2 Ağustos 2011 (UTC)
  • Gökhan, Nimet Çubukçu'nun soyadı mı değişti evlendi falan mı? Bir baksana şuna.--Reality 23:09, 2 Ağustos 2011 (UTC)
  • Allah allah.) O zaman bir GB yapsana geçmişi ve tartışma sayfası Nimet Çubukçu maddesinde kalmış.--Reality 23:13, 2 Ağustos 2011 (UTC)

Tartışmaya Katılın![kaynağı değiştir]

Bu sayfadaki Kukla politikasını okuduktan sonra;
  • politikada anlamadığınız bölümler için lütfen bana başvurunuz.
  • politikayı kavradığınız takdirde topluluğumuz için önem teşkil eden Kukla tartışmasına lütfen katılınız.
  • Politikaların değişebilmesi Vikipedi'nin özgürlüğünün bir kanıtıdır. Sizde bize destek olun ve politikamızı geliştirmemize yardımcı olun!
  • Kukla politikasının getirmiş olduğu cezalardan dolayı Vikipedistler, Vikipedi'ye bir daha katkı yapamamaktadırlar. Lütfen tartışmaya katılın ve yorumunuzu belirtin. Teşekkürler.

--Gktr 20:49, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Oylama tartışması[kaynağı değiştir]

Daha önce fikir belirttiğiniz Oylama tartışmasının karara bağlanması için bir öneri sundum. 1 seneden fazla süredir devam eden bu konunun sonuçlanabilmesi için lütfen tartışmaya katılın. Emyilmesaj 00:23, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Uyarı için sağ ol. --Gktr 21:59, 9 Ağustos 2011 (UTC)

Reality 13:24, 16 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba Gökhan, mesaj sayfama küfür yazan anonimle ilgilenir misin...Kolay gelsin...Vikiçizer 19:37, 18 Ağustos 2011 (UTC)

Reality 04:09, 4 Eylül 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Gökhan,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Cesare pavese.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 03:17, 5 Eylül 2011 (UTC)

  • Selam Gökhan. Şu dosya zamanında silinmiş de (belki ben silmeyle işaretlemişimdir) ama commons'daki çift kopyasıyla değiştirilme unutulmuş. Rica etsem çift dosyasıyla değiştirebilir misin? Ben göremiyorum çift dosyasını. İyi günler .) --Reality 11:30, 6 Eylül 2011 (UTC)
  • İstek yapıldı Yapıldı--Gökhan 07:15, 9 Eylül 2011 (UTC)
  • Merhaba Gökhan acaba buradaki "encore" kelimesini Türkçe'ye ne olarak çevirebiliriz? Teşekkürler--Merve 14:22, 10 Eylül 2011 (UTC)

Reality 15:12, 16 Eylül 2011 (UTC)

Henri Brocard[kaynağı değiştir]

Merhaba Gökhan, bir konuda görüş isteyecektim. Şu mesajda Superyetkin'e aktardığım gibi şu resim ile belki şuradaki el yazısı örneklerini Henri Brocard maddesinde kullanmak istiyorum. Resim eski gibi görünüyor ve telif durumunu sorduğum mesajıma, kurumun müze yöneticisi tarafından kullanılmasında bir problem olmadığı şeklinde yanıt aldım. Acaba commons'a yüklemede hangi lisans kullanılmalı? --SayginerV-posta 20:53, 16 Eylül 2011 (UTC)

Telif sorusu[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Gökhan. Nasılsın? Umarım herşey yolundadır. Senden sakıncası yok ise ve vaktini almıyorsam ricam olabilir mi? Aşağıda zamanında yüklediğim ve telif sorunu olan görseller var. Bu görsellerin hepsini İngilizce vikipediden veya commons’tan yüklemiştim zaten. Zahmet olmazsa bakman mümkün mü? Silinebilir, acilen bakabilirsen sevinirim, tabi ki vaktin var ise ve müsaitsen. Kolay gelsin.[1], [2],[3], [4], [5], [6],[7],[8],[9], [10], [11] [12] [13] Mimar77 18:15, 17 Eylül 2011 (UTC)
  • Selam Mimar, geciken yanıt için kusura bakma ancak girebildim vikiye. Belirttiğin dosyaları teker teker incelicem. Sanırım bazıları silinmiş, onlara da bakarım. Görüşmek üzere, kolay gelsin. --Gökhan 18:04, 25 Eylül 2011 (UTC)
Tekrar selam şu resim dikkatimi çekti. Şimdi bazı ülkelerde bina resimlerinin telif hakları binanın mimarına ait oluyor. Fransa bunlardan biri, Belçika da öyle. Şanslıyız ki Türkiye için böyle bir sorun yok :). Resmin kamu malı olabilmesi için mimarın ölümü üzerinden belli bir süre geçmesi gerekiyor (50 yıldı sanırım). Yani yeni binalar telifli, eskileri değil. Mesela Louvre Müzesi'nin resmi kamu malı ama önündeki piramitinki değil. Bundan kurtulmak için piramidin tek başına resmini çekmek yerine müzeyle birlikte çekiyorlar. Böylece Commons için uygun hale geliyor. Şimdi bu Le Havre Kültür Merkezi'nin resmini buraya yüklerken adil kullanım gerekçesi kullanman gerektiğini düşünüyorum (resmin telif hakkı kim çekerse çeksin oranın mimarına ait). Yine de bunu Homonihilis'e ve Yabancı'ya danışıcam. Bu adil kullanımı zorlamak olur mu emin değilim. Görüşmek üzere. --Gökhan 18:29, 25 Eylül 2011 (UTC)
Evet Homonihilis yanıtladı bir de bu resim için uygun bir telif etiketi hazırladı. Gerekçeli olarak kullanılmasına bir sakınca yok. Sen de hemen eklemişsin zaten, problem yok :). --Gökhan 20:46, 25 Eylül 2011 (UTC)
  • Merhaba Gökhan. İyisindir umarım. Yokluğunda Reality’e de sordum aynı soruları. Sağolsun o da senin gibi yardımcı oluyor. Bu arada ben de bu konuda biraz daha bilgilenme için Reality’e başka sorular da sordum, görmüşsündür zaten. Benim için oldukça verimli bir hafta oldu, yeni şeyler öğrendim :) Yardımların için de cok teşekkür ederim bu arada. Sevgiler. Mimar77 21:20, 25 Eylül 2011 (UTC)
  • Selam Mimar sağol iyiyim, sen de öylesin umarım. Dosya:Burj Khalifa building.jpg resmini kullanacaksan geri getirebilirim, gerçi resim silinmiş ama maddelerdeki bağlantılar duruyor. Geri getirilmesinden sonra gerekçe eklemen gerekiyor. Kolay gelsin.--Gökhan 11:40, 27 Eylül 2011 (UTC)
  • Merhaba Gökhan. Kusuruma bakma lütfen hemen cevap yazamadım. Evet aslında o görseli geri getirebilirsen çok sevinirim. Hem sen hem de Reality sayesinde bir görselin nasıl yüklenmesi gerektiği konusunda bayağı bilgilendim. Tekrar teşekkürler Mimar77 21:23, 30 Eylül 2011 (UTC)

Resim Atölyesi[kaynağı değiştir]

  • Selamlar. Grafik Laboratuvarı'nın adını Resim Atölyesi şeklinde değiştirip geliştirmeyi düşünüyorum. Çalışmam burada. Proje kapsamında harita, grafik ve fotoğraf dosyaları düzenlenecek ve baştan ikisinin yenileri oluşturulacak. Görevlilerin adı "grafiker" olacak. Vikipedi:Resim istekleri'nin adı "VikiProje Fotoğrafhane" olacak ve fotoğraf dosyalarının yenilerinin oluşturulması için kullanılacak, aynı Almanca versiyonundaki gibi. Üye olan kullanıcıların adı "fotoğrafçı" olacak. Size danışayım dedim. Saygılar... GökçeYörük 18:49, 25 Eylül 2011 (UTC)
  • Cevabınız için teşekkürler. Çeviriyi ben devam ettirip tamamlayacağım. Amacım topluluğun bu projelerden yararlanması. Grafik Laboratuvarı'nı açtım mesela, ama aktif kullanıcı sıkıntısı çekiliyor. Bu sorunlara başka çözüm önerileri getirmeyi düşünüyorum. Proje tamamlanınca sizi de bilgilendiririm. Esenlikler dilerim, saygılar... GökçeYörük 19:04, 25 Eylül 2011 (UTC)

Resim mevzusu[kaynağı değiştir]

Selam Gökhan, iyiyim. Umarım sende de işler yolundadır.
Dediklerin doğru, Fransa'daki modern yapılar için "freedom of panaroma (panaroma serbestisi ??)" kuralı uygulanamıyor. Yapının - ve dolayısıyla bunun bir türevi olan fotoğrafın - telif hakkı mimarda. Konuyla ilgili açıklama Commons:Freedom_of_panorama#France sayfasında mevcut. Dolayısıyla fotoğraf uygun bir lisansla lisanslanmalı (sanırım bizde en:Template:Non-free architectural work yok, birazdan oluşturacağım) ve bir adil kullanım gerekçesiyle gerekçelendirilmeli. (Örn. en:File:Pompidou center.jpg) İyivikiler... [ho? ni!] 19:08, 25 Eylül 2011 (UTC)

Şablonu oluşturdum: {{Telifli mimari örneği}}. Biraz karmaşık olabilir, bir bakarsan iyi olur. İyivikiler... [ho? ni!] 19:27, 25 Eylül 2011 (UTC)

kontrol isteği[kaynağı değiştir]

Selamlar. YMD'de ilginç bir kullanıcıyla karşılaştım. Şu katkıları OTRS diyor ama OTRS'yi nasıl kullanacağımı bilmediğimden bu katkıları kontrol edemedim. Bakarsan sevinirim. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 14:00, 1 Ekim 2011 (UTC)

Merhaba Gökhan, şurada vandal var iki gündür. Kolay gelsin...Vikiçizer 18:52, 21 Ekim 2011 (UTC)

Engelledim ama, gitmiş sanırım. Yine devam ederse ip aralığını engelleriz bir süre için. Kolay gelsin.--Gökhan 19:17, 21 Ekim 2011 (UTC)

Merhaba Gökhan. Şunu da engelleyebilir misin lütfen? Teşekkürler.--Abuk SABUK msj 23:42, 11 Kasım 2011 (UTC)

  • Haha geç kalmışım.--Abuk SABUK msj 23:43, 11 Kasım 2011 (UTC)
Hızlıyımdır huyum kurusun :).--Gökhan 01:07, 24 Kasım 2011 (UTC)

Yerleşim maddeleri kişilerin özel sayfasımı[kaynağı değiştir]

iyi günler kullanıcı kmoksy Tartışma:Tortum sayfasını kişisel tartışma sayfası gibi kullanıyor,Yerleşim maddelerinin bu şekilde kullanılması doğrumu ben sildiğim zamanda Yeni açılacak KUKLA davası için kanıt niteliğindedir diye not düşüyor ve sayfayı geri alıyor, yerleşim maddelerinde böyle kişisel tartışma konularına yer verilmemeli bu zarar verir,el atmanızı istiyorum.--Yolcular 05:52, 12 Kasım 2011 (UTC)

Sana bir e-posta attım. --e.c. 00:55, 24 Kasım 2011 (UTC)

Yanıtladım, kolay gelsin.--Gökhan 01:06, 24 Kasım 2011 (UTC)

Çok çok teşekkür ederim. Uzun bir aradan sonra ilk kez yıldız aldım. :) Sanırım bu ikinci yıldızım oldu. Vandalizmle savaşmaya devam!! İyi sabahlar...--Myrat ileti 03:10, 1 Aralık 2011 (UTC)

:) Hazır muhabbete başlamışken sorayım bari: Yok mu SM projeniz yakın zamanda. Elementler, Yılan ısırığı vs. Uzun zamandır bekliyorlar öyle.--Myrat ileti 03:21, 1 Aralık 2011 (UTC)

Autodesk Maya Sayfasındaki Reklam Linki[kaynağı değiştir]

Merhaba

http://tr.wikipedia.org/wiki/Autodesk_Maya sayfasında yer alan www.cgpar... linki ticari bir siteye ait reklam amaçlı girilmiş linkdir. Bu sitede reklam yapılmasına izin verilmediğinden linkin kaldırılması gerektiğine inanıyorum.

İlgilendiğiniz için teşekkürler. Temizlendi. --Gökhan 04:07, 1 Aralık 2011 (UTC)

Merhabalar. Bu projeye bence iyi bir hayat öpücüğü gerekli. Ne dersiniz? Bence hemen çalışmaya başlayalım, katılımcı sayısını artıralım ve ayın projesini düzenli olarak uygulanabilir hale getirelim. Değerli katkılarınızla proje için umudum bir hayli artacak. Şimdiden teşekkürler. İyi günler.

 The Emirr İleti 19:06, 02 Aralık 2011 (UTC+4)

selam gokhan vikipedi ye yeni katildim tam olarak ne yap maliyim bilmiyorum yardimci olurmusun

projelere nasil katilicam

Bir şikayet[kaynağı değiştir]

İngilizce Wikipedia'da, şahsıma yönelik ağır hakaretler ve tehditler içeren aşağıdaki mesaj, burada Vikipedi'de de aktif olan Camoka4 adlı kullanıcınıza aittir. Çeşitli araştırmalarıma tekabülen, söz konusu kişinin IP adres bilgileri dahil tüm bilgiler belirgin olduğundan, yasal mercilere başvuru yapacağım. Sizleri durumdan haberdâr kılmak istedim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Esen kalınız. Bakınız --Ozguroot 00:18, 29 Aralık 2011 (UTC)

Bilmeniz gerekirdi, sadece Türkçe Vikipedi'de değil tüm dillerdeki projelerde yasal tehdit yasaktır ve süresiz engel gerektirir. Bu sorunu İngilizce Wikipedia'da halletmeniz gerekirdi. Kullanıcı hesabınız bu sebeple engellendi, bilginize. --Gökhan 15:50, 29 Aralık 2011 (UTC)

Fizik biliminin branşları hakkında[kaynağı değiştir]

ben fiziği branşlarına ayırmaya çalıştım özellikle klasik mekaniği buradan kontrol edermisiniz.Doğukan Mustafa Aydın'er 19:33, 21 Ocak 2012 (UTC)

--Doğubatıkuzeygüney 11:34, 27 Ocak 2012 (UTC) İYİ GÜNLER; bir şey soracaktım. burada tam olarak ne yapıyorsun? yazarmısın? çalışan mı? yardımcı mı? ne zamandır buradasın???

Kullanıcıyım işte ne oldu ki? 4-5 yıldır buradayım :). --Gökhan 21:34, 11 Şubat 2012 (UTC)

Değişim Onayı[kaynağı değiştir]

Merhaba ben yeni katıldım buraya.. Ama katılmadan önce 3 değişiklik yapmıştım.. Üye adım falan olmadan elbet. Onlarla ilgilenip onaylanmasını istiyorum. 'Perran Kutman' sayfasında. Teşekkürler.. Bu imzasız yazı Snowqui (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Hoş geldiniz. Yaptığınız değişiklikler onaylanmış, teşekkürler.--Gökhan (tartışma) 08:47, 24 Mart 2012 (UTC)

Azerbaycan'Iran : Dili Azerbaycan Türkçesi, başkenti Tebriz, nüfusu 40 milyon.[kaynağı değiştir]

s.a

lutfen su sayfa ya bakiniz

http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk_D%C3%BCnyas%C4%B1

Türk Dünyası ve Nüfus

(( Azerbaycan': Dili Azerbaycan Türkçesi, başkenti Bakü, nüfusu 9 milyon. ))

biz Azerbaycan of Iran : Dilimiz Azerbaycan Türkçesi, başkentimiz  Tebriz, nüfusumuz  40 milyon.

Aceba neden Iran Azerileri yazilmib !?

teskur javabiniz icin. bekliyorum.

İran'da yaşadıkları için olabilir. Ne yazılması gerektiğini düşünüyorsunuz? --Gökhan (mesaj) 13:24, 20 Mayıs 2012 (UTC)

Gökhan merhaba ! Nasılsın ? şurda bir tartışma var. belki fikir belirtirsin. Ayrıca bu aralar yoğun musun ? --Boyalikus (mesaj) 09:43, 3 Haziran 2012 (UTC)

Vikiproje Fizik[kaynağı değiştir]

Vikiproje fizik hala devam ediyor mu? Emresulun93 (mesaj) 17:21, 16 Haziran 2012 (UTC)Emresulun93Emresulun93 (mesaj) 17:21, 16 Haziran 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~AtakanCanileti 13:41, 18 Haziran 2012 (UTC)

[14] Şurada bir şikayet başlattım, yeni bir uygulama varmış görüş bildirirseniz sevinirim --Boyalikus (mesaj) 12:40, 23 Haziran 2012 (UTC)

Kuantum renk dinamiği[kaynağı değiştir]

  • Selam Gökhan. İnternetten biraz arama yaptım. Kendi bildiklerimi de ekledim. Sonuç olarak ilgili madde adını Kuantum renk dinamiği olarak değiştirdim. İyi geceler :) --Reality 00:25, 27 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba Gökhan. Osmanlı Donanması'nda GAWB değişiklik yapmış, eline sağlık. Fakat birkaç ref etiketini de değişmiş, bozulmalara ve değişimlere sebep olmaz umarım? --Berm@nyaİleti 08:31, 16 Temmuz 2012 (UTC)

Kolay gelsin eski dost. :) Umarım iyisindir. --yabancım 19:43, 17 Temmuz 2012 (UTC)

İyiyim sağolasın. Sevgiler. --yabancım 19:50, 17 Temmuz 2012 (UTC)

Selam. Anasayfada sorun var gibi gözüküyor. Milesbroke (mesaj) 00:42, 1 Ağustos 2012 (UTC)

merhaba, bir kullanıcı Gelengi maddesine eklediğim kaynak göster şablonlarını çıkarıp bir de tartışma sayfasında benle dalga geçmiştir. Ne yapmak gerek. Anlamadım, burası özgün araştırmaların yayınlandığı bir yerse ben de kendi araştırmalarımı yayınlamak istiyorum. Mümkün müdür?


Kullanıcı ısrarla özgün araştırmasını yayınlıyor. Kafasına göre çeviri yapmak serbest mi? Almanca biliyor diye nispet mi yapıyor anlamadım. Neden benim değişikliklerimi geri alıyor? Haksızlık bu.

Merhaba bunlar için kaynak isteyebilirsiniz tabii. Hayvanlar için Türkçede kullanılan adı varsa kullanıyoruz yoksa latince bırakıyoruz.--Gökhan (mesaj) 23:48, 20 Ağustos 2012 (UTC)

Teşekkürler,peki ne olacak ben kaynak istiyorum, başkası da onu siliyor. Böyle mi, devam edecek bu iş? Sonsuza kadar kaynak mı isteyeceğim ben88.241.160.229 23:55, 20 Ağustos 2012 (UTC)

İş birliği[kaynağı değiştir]

Merhaba Gökhan, nasılsın? Bu haftanın projesi belki ilgini çekebilir, senin çevirdiğin iki madde de projeye dahil. Haber vermiş olayım, iyi çalışmalar. --yabancım 16:15, 24 Eylül 2012 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Seçkin madde üretimi için çeviri tamamlama ve kırmızılık giderme çalışması konulu 39. hafta İBP'sine katıldığınız için teşekkürler. Katılımınızın devamını dilerim. Sargonileti 06:59, 1 Ekim 2012 (UTC)

I wanted to move it to the Turkish name (Teletabiler), but can't. Shouldn't it be named Teletabiler? This is the offical Turkish name. I don't even know why it was ever moved in the first place. Also, could you merge the edit history on Charlotte'un Sevgi Ağı 2: Wilbur’un Yol Macerası with Charlotte'un Sevgi Ağı 2: Wilbur'un Yol Macerası? Bambifan101 (mesaj) 21:57, 18 Ekim 2012 (UTC)

If you want proof the Turkish name is real here you go: http://www.google.com/search?q=Teletabiler&rls=com.microsoft:en-us&ie=UTF-8&oe=UTF-8&startIndex=&startPage=1. 98.90.4.59 22:25, 2 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba Gökhan. Aguzer şu haritayı talebim üzerine Türkçeleştirmiş. Yalnız şöyle kaygılarım var. Aguzer ise bu mesajıma şöyle yanıt verdi. Sence daha aslına sadık bir harita yapılabilir mi ya da yapılsa daha iyi olmaz mı? Bu konuda deneyimli olduğundan görüşün ve yardımın meseleye ışık tutacaktır. Şimdiden teşekkürler. --yabancım 18:22, 12 Kasım 2012 (UTC)

İnceleme için teşekkürler Gökhan. --yabancım 19:23, 15 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba, bu sayfanın geçmişinde silinmesi gereken oldukça yoğun vandalizm içerikleri bulunmakta. Sanırım sayfayı da koruma altına almalı bir süre.. İlgilenebilir misiniz?.. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 00:26, 13 Kasım 2012 (UTC)

Bir şey sormak istiyorum. SVG dosyalarında oluşturduğum yazılar ve grafikler kayıttan sonra büyüklük olarak, yer olarak bozuluyor. Bundan dolayı bir çok düzenleme sürümü yüklemek zorunda kalıyorum. Bunu nasıl çözerim ? ---Aguzer#Cx|13|Kasım|2012|13:36|

Teşekkür ederim..---Aguzer#Cx|13|Kasım|2012|14:20|

Merhaba Gökhan/17 , kardeş projelerimiz olan Vikikitap ve Vikihaber ilgisizlikten dolayı güncelliğini ve dinamikliğini kaybetmektedir. Bu projelerin yeni ve gönüllü kullanıcılara ihtiyacı var.

Bu projelere de destek vermeniz dileğiyle..

---Aguzer#Cx|14|Kasım|2012|14:22|

gökhancım,uzay giysisi maddesindeki roket şablonunu onaylaman gereklidir.--85.102.236.227 14:38, 5 Ocak 2013 (UTC)

Roket şablonu olmasa da madde onaylanmış. İyi çalışmalar. --Gökhan (mesaj) 13:09, 6 Ocak 2013 (UTC)

uzay giysisi değişikliğni onaylarmısınız--85.102.120.200 11:35, 18 Ocak 2013 (UTC)

roket maddesindeki Dosya:Roket.JPG dosyası kategorisi yapılmamış--85.102.193.89 13:05, 7 Şubat 2013 (UTC)

Resim inceleme[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Gökhan. Nasılsın? Umarım iyisindir. Ben bu dosyayı izleme listeme almıştım. Şüpheli dosya şablonunu da ben eklemiştim. Nedenini soracak olursan. 2552 X 1664 boyutlarındaki aynı resmin 7 ve 8 Haziran 2012 tarihlerinde bu internet sitesinde bulunduğunu tespit etmiştim. Oysa söz konusu görüntünün buraya eklenme tarihi 26 Nisan 2013 ve arada 10 aylık bir zaman var. Bu nedenle söz konusu görüntüyü bu defa telif hakkı nedeniyle silinmesi için işaretlemek istiyorum. Bir bilgi vereyim istedim.--i.e.msj 01:04, 25 Mayıs 2013 (UTC)
  • Merhaba Mukaddime yeni uğraş alanında kolaylıklar dilerim. --Gökhan (mesaj) 18:37, 10 Haziran 2013 (UTC)
Teşekkür ederim Gökhan. Mukaddimeileti 18:49, 10 Haziran 2013 (UTC)

VikiProje Breaking Bad davetiyesi[kaynağı değiştir]

Bagratlı hanedanı ya Bagrationi hanedanı?![kaynağı değiştir]

Sayın Gökhan. Şu madde adında ortaya çıkan belirsizliğin aradan kalkması için Tartışma lütfen katılabilir misiniz? -- Kullanıcı:M.Salis (mesaj) 14:o5, 13 Eylül 2013 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Selam Gökhan, Vikipedi'de adil kullanım görüntülerinin yasalar gereği kaldırılmasıyla ilgili büyük çaplı bir çalışma başlattık. Bu konuda gerçekten büyük çapta topluluk tartışmasına ihtiyacımız var. Rica etsem, kısa bir vaktini bu konudaki tartışmaya ayırabilir misin?--i.e.msj 23:07, 15 Eylül 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
aynn Gonca123456 (mesaj) 09:51, 6 Kasım 2013 (UTC)

gökhancım,şu tıraş fırçası maddesindeki değişikliği onayla canımın içi.--85.102.100.14 20:38, 19 Aralık 2013 (UTC)

kaptan kılbıyık sayfasını ona--85.102.113.50 10:46, 19 Nisan 2014 (UTC)

  • Anlaşılmadı. --Gökhan (mesaj) 09:25, 21 Nisan 2014 (UTC)

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 12:08, 28 Haziran 2014 (UTC)

Tüm hizmetlilere çağrı[kaynağı değiştir]

Su tartışma sayfasına görüş bildirmeniz gerekmekte. --85.108.67.222 18:29, 2 Temmuz 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Fotoğrafçı Yıldızı
herzaman iyi bir modellik yapmışımdır <3 Selime2000 (mesaj) 01:10, 19 Ağustos 2014 (UTC)

Sizi özledik Gökhan/17![kaynağı değiştir]

Gökhan/17, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:44, 19 Aralık 2014 (UTC)

yaşayan insanların biyografileri hakkında[kaynağı değiştir]

Mahmut Boz isimli futbolcu son olarak ptt 1.lig Gaziantep büyükşehir belediyesporda kiralık oynamış, son transfer döneminde herhangi bir takımla anlaşamayıp 1 yıldır memleketi eskişehire yerleşmiştir. Konunun ansiklopedik değeri kalmamıştır.

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Gökhan
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:03, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Hoşgeldin Gökhan. Görünce bir selam vereyim dedim. İşler nasıl gidiyor. Keyfin nasıl. --Uğurkentmesaj 20:32, 10 Nisan 2015 (UTC)

yeni sayfa açma hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba Gökhan, yeni bir sayfa açmak istiyorum ama önceden açmak istediğim sayfa farklı nedenlerle silinmiş.(eksik bilgi, yanlış kaynak gibi) yeniden açabilmek için yapmam gerekenler tam olarak nedir. Bana yardımcı olabilir misin? Şimdiden teşekkürler, sevgiler.Ecettaa (mesaj) 14:50, 13 Nisan 2015 (UTC)

Vikipedi silinecek dosyalar[kaynağı değiştir]

veliban kullanıcı dosyası madde kriteri oluşturmuyor.--Veliban (mesaj) 20:07, 1 Temmuz 2015 (UTC)

Anlayamadım. Sorun nedir?--Gökhan (mesaj) 17:42, 2 Temmuz 2015 (UTC)

veliban kullanıcı dosyasındaki resimleri sil kullanıcı hesabını da kapat.kaptan kılbıyık fetih.jpg v.s dosya içerikleri vardır.--Veliban (mesaj) 12:24, 3 Temmuz 2015 (UTC)

Yüklediğiniz resimler kayıtlarda görünmüyor. Zaten silinmiş olabilirler. Kullanıcı hesabınızı kapatamıyorum. Katkı yapmayı bırakma hakkına sahipsiniz elbette. Kolay gelsin. --Gökhan (mesaj) 16:33, 3 Temmuz 2015 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Fenerli1978Buyrun beniiiim? 09:01, 26 Temmuz 2015 (UTC)

Sorun belediye logosunun şehir maddesinde kullanılmış olması sanıyorum. Makul bir gerekçe (o ise elbette) ancak değişiklik özetinde de durum belirtilseydi daha yararlı olurdu. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar. --Gökhan (mesaj) 14:45, 28 Temmuz 2015 (UTC)

Şablonlar hakkında[kaynağı değiştir]

Selamlar, şablonlar hakkında tanımsal bilgileri okudum ama aklımda halen soru işaretleri bulunmakta.

Öncelikle yaptığım çevirilerin iyi olmasının yanı sıra görüntünün de iyi olmasını istiyorum. Bu yüzden İngilizce vikideki şablonlara benzer şablonlar yaratmak istiyorum. Ama şablon içinde kullanılan şablonlardan mıdır bilmiyorum, işlemim başarısız oluyor. Şablonların korumalı olması bir şeyi değiştirir mi? Kaynak kodunu kopyalabilme hakkına sahipsem sadece çevirisini yaparak maddelerimde kullanabilir miyim? Örneğin İngilizce Calculus şablonunu, Türkçe Kalkülüs şablonu olarak kullanmak istiyorum. Bunun için yapmam gereken işlemler nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Vikipedi dosya yükleme sihirbazı açılmıyor[kaynağı değiştir]

Vikipedi dosya yükleme sihirbazı açılmıyor, tıklıyorum "Dosya yüklemeye başlamak için buraya tıklayınız" yazısına hiçbir şey gelmiyor https://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Dosya_Y%C3%BCkleme_Sihirbaz%C4%B1 altta kategori (+) ve Vikipedi resim yardım yazan kısımın yanındaki (-) ve yön işaretleri olan kısım kaybolup geri geliyor sadece form felan açılmıyor. İşletim sistemim windows 10 kullandığım tarayıcı google chrome, Diyapazon rumuzlu arkadaşa sordum onun işletim sistemi windows 7 imiş chrome'da ve tüm tarayıcılarda sorunsuz açılıyormuş bende neden açılmıyor? Ben her tarayıcıda denedim hiçbiri de açmıyor bu formu, chrome'da içerik ayarlarında da Javascript kısmında "Tüm sitelerin Javascript çalıştırmasına izin ver(önerilen)" işaretli ama açmıyor bana yardımcı olabilir misiniz? Saygılar. --Vicenarcotics (mesaj) 15:15, 22 Kasım 2015 (UTC)

Evet sorun var gibi görünüyor. Sorunun kaynağını bulana kadar, resimleri sağ menüde bulunan araçlar başlığındaki dosya yükle sekmesine tıklayarak yükleyebilirsiniz. Kolay gelsin. --Gökhan (mesaj) 19:32, 25 Kasım 2015 (UTC)

Kerbela (oyun) Seçkin Madde Adaylığı hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba, 2 Ekim'de günün maddesi olan Kerbela (oyun)'unun seçkin madde adaylığını değerlendirerek görüşünüzü tartışma bölümünde paylaşırsanız sevinirim. Selamlar, Frock~trwiki (mesaj) 07:14, 26 Kasım 2015 (UTC)

Yazım silindi[kaynağı değiştir]

Kendim hakkında yazdığım sayfa silindi. Bunun sebebini öğrenebilir miyim? --Umut Çatakoğlu (mesaj) 20:19, 4 Ocak 2016 (UTC)

Selam Vikiçizer AWB'yi bot hesabı açıp kullansan daha iyi olmaz mı? Bu şekilde izleme listesini ve son değişiklikleri takip etmek biraz zor. Ya da gözümden kaçan bir şey mi var awb değişikliklerini gizlemek için? Ne yapabiliyorsak bakalım. Kolay gelsin. --Gökhan (mesaj) 19:15, 27 Ocak 2016 (UTC)

  • Merhaba Gökhan, bu bir süre önce konuşuldu. Ben de özellikle çok kullanıcının olmadığı saatlere denk getirmeye çalışıyorım. Değişiklik aralarını uzun tutmaya çalışıyorum. Benimki birkaç AWB kullanıcısı yanında devede kulak, onlar sana pek denk gelmiyor sanırım. Birönlem olarak küçük değişiklik olara da işaretleyebilirim, izleme listen küçük değişikliklere kapalıysa. Ama esasen bu değişikliklerin de kullanıcılar tarafından görülmesini istiyorum çünkü bu değişiklikler AWB ye eklenmiş değişiklikler, itirazı olan olabilir. İtirazını bana kolayca yapabilir, zaten tam otomatik değil yarı otomatik. Bir de yakında AWB değişikliği bitecek, en azından azalacak çünkü standart değişiklikte ilgilendiğim madde sayısı azaldı. Hedef değişiklik AWB yapıldığında diğer kullanıcılarca görülmesinde ayrı bir fayda var. Neticede ben de birşeyler yapayım diyorum ama tam otomatik botla uğraşmak beni aşabilir, tercih etmem, ama bu değişikliklerin de yapılması lazım. Mesela Teacher0691 var 50bin üzeri awbsi var. HakanIST var, onlar benden ilerde. Ne yaptılar/yapıyorlar bilmiyorum...Vikiçizer (mesaj) 19:41, 27 Ocak 2016 (UTC)

Şükrü Sözen Maddesinin Kontrolü[kaynağı değiştir]

Şuradaki maddenin kontrol edilmesini rica ediyorum. KadirAvcix (mesaj) 11:16, 30 Ocak 2016 (UTC)

Merhaba maddeyi düzenledim lütfen telif haklarına dikkat ediniz. Ayrıntılı bilgiyi şu sayfada bulabilirsiniz. İyi çalışmalar. --Gökhan (mesaj) 16:10, 30 Ocak 2016 (UTC)

Hangi dosya için kullanım gerelçesi kullanmam gerekiyor? --Cemre Önder Döner 20:59, 31 Ocak 2016 (UTC)

Dosya:Carrie Underwood - Smoke Break (Official Single Cover).jpg resmi adil kullanım kapsamında ve neden telifli bir dosyayı yüklemek istediğinizi belirtmek için gerekçe kullanmanız gerekiyor. Nasıl yapacağınızı yukarıdaki mesajımda yazmıştım. Bir sorunuz olursa bana ya da aktif kullanıcılardan birine danışabilirsiniz. Kolay gelsin. --Gökhan (mesaj) 23:24, 31 Ocak 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özel Yıldız
Beni beyaz listeye aldığınız için teşekkür ederim :) ElemdariSeqqa (mesaj) 03:45, 1 Şubat 2016 (UTC)

Gökçe Yörük[kaynağı değiştir]

  • İyi akşamlar. Ben Gökçe Yörük. 2008-2012 arasında oldukça aktif bir kullanıcıydım. Birçok kez sizinle de iletişimimiz olmuştu, hatırlarsanız. 2012 yılında Vikipedi'den bir süreliğine ayrılmak zorunda kaldım. Bugünlerde dönmeye karar verdiğimde şöyle bir sorunla karşılaştım: Şifremi unutmuşum ve şifre gönderme talebi yaptığım e-posta adresim de uzun bir süre kullanılmadığı için kapatılmış. Şurada yaşadığım durumun çözümü var sanırım. Şimdilik geçici bir hesap açtım. Orada yazılanlar gibi eski hesabıma tekrar kavuşmak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü buradaki yazarlık geçmişime çok önem veriyordum, böyle olmasına üzüldüm. Gerektiği taktirde sosyal medya başta olmak üzere çeşitli kanallar aracılığıyla Gökçe Yörük olduğumu birçok şekilde kanıtlayabilirim. Şimdiden teşekkür ederim. Esenlikler dilerim, saygılar... Gökçe7 (mesaj) 18:43, 18 Şubat 2016 (UTC)
  • IRC'e hangi bağlantıdan gidiyorduk hatırlayamadım. Gökçe7 (mesaj) 18:45, 20 Şubat 2016 (UTC)

merhaba ilk başladığım zamanlarda hemen beyaz listeye alınmıştım ancak çeviri hatalarım yüzünden tekrar çıkarıldım.üzerinden uzun zaman geçti ve artık hatalarımı düzelttiğimi düşünüyorum eğer uygun görülürse tekrar beyaz liste olabilir miyim?--Krystal (mesaj) 17:21, 22 Şubat 2016 (UTC)

Hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim. iyi aksamlar Lem.

Ermeni Kırımı[kaynağı değiştir]

Sayın Gökhan Merhaba, Birkaç gün önce beni beyaz listeye eklemiştiniz. Ermeni Kırımı sayfası değişiklik savaşları sebebiyle korumaya alındı. Ancak korumaya alınmadan önce daha önce tartışma sayfasında tartışılmış, devriyeler tarafından kontrol edilmiş, kaynaklı bilgi üç geri dönüş kuralını ihlal eden ve tarafsız davranmayan bir kullanıcı tarafından silindi. Dikkat çekmek isterim, burada hiçbir kişisel çıkarım yoktur dediğim gibi tümü Türk Tarih Kurumu kaynaklarından alınmış bilgidir. Ve bu bilgileri ve kaynakları silen kullanıcı tartışma sayfasında konu üzerinde tartışmadı ve kouyu maskelemek için sanki biz değişiklik yapıyormuşuz gibi bize tartışma sayfasını gösterdi. Sayın Süperyetkin'e meseleyi mesaj attım ancak meşguliyetinden veya ihtilaflı konuya girmek istemediğinden henüz bir müdahalede bulunmadı, üstelik konu üzerinde cevap alamıyoruz kendisinden. Beyaz liste özelliğiyle yaptıkları değişikliği düzeltmeyelim diye IP adresini kukla olarak kullandılar. Her şey bir yana eklediğimiz kaynakları sildiler, Gerekçesiz Kaynak Silme vandallık değil midir? İsterseniz size değişiklik dökümünü yollayabilirim. İvedi olarak cevabınızı bekliyoruz. Teşekkürler. İyi çalışmalar. Aynamahruti (mesaj) 19:45, 28 Şubat 2016 (UTC) Birde (engellenmiş hesabının kukla tarafından yapılan trollama geri alındı. konuyu ilk önce tartışma sayfasında tartışın!) o kadar bilgiyi ve kaynağı silme gerekçesine böyle anlamsız bir şey yazmışlar. Sayın Süperyetkin'de sayfanın bu haline koruma getiriyor. Lütfen ilgili kullanıcının engelleme talebi mevcut kendisi daha öncede vandallıktan sabıkalı engel günlüğünde 2 defa engeli var ilgilenir misiniz? Sayfayı [15] daha önce kabul edilmiş sürüme getirir misiniz? Teşekkürler. Aynamahruti (mesaj) 19:55, 28 Şubat 2016 (UTC)

Sayın Gökhan tekrar merhaba,

Mesele sayfanın korumadan çıkmış olması değil, ne olursa olsun Türk tarafını destekler kaynakları koydurmamak için birlik olmuş bir grup kullanıcı var. Bakın ben hiçbir mesajı silmiyorum ya da gerekçe yazmaktan ve tartışmaktan kaçmıyorum. Ancak bu kullanıcılar sanki meseleyi biz (biz dediğim Türk ve ABD kaynaklarını ekleyenler)(birde biz ve siz yaptınız olayı diyorlar oysaki birlik olan kendileri) tartışmak yerine kişisel hale getiriyormuşuz gibi göstermek için mesajları silip manipüle ediyorlar. Daha önce şikayet etmeme ve kullanıcı:Kibele,kullanıcı:Tahtaciyik adamik üç geri dönüş kuralını ihlal edip, gerekçesiz kaynak silmelerine rağmen kullanıcı:Superyetkin neden birşey yapmıyor? Üstelik bu Kibele hakkındaki tek şikayet değil, kendisi Türkiye karşıtı her türlü madde içerisinde! Bu kullanıcıya çoktan müdahale edilmeliydi.
Kullanıcı mesaj:Vitruvian
Kibele'nin sildiği mesaj
İyi çalışmalar.Aynamahruti (mesaj) 21:58, 1 Mart 2016 (UTC)

Var Olan madde[kaynağı değiştir]

Merhaba, https://tr.wikipedia.org/wiki/Girl%27s_Day_(musiqi_qrupu) bu sayfadan zaten bir tane var bakınız Girl's Day diğer sayfa ya silinmeli yada taşınmalı diye düşünüyorum.--Krystal (mesaj) 17:21, 7 Mart 2016 (UTC)

Kullanıcı hesabı[kaynağı değiştir]

Zamanında Hedda Gabler için yerel olarak yapılan işlem artık yalnızca Meta üzerinde gerçekleştirilebiliyor. Durumu şu sayfada dile getirip sonucu beklemeliyiz. --Superyetkinileti 18:02, 10 Mart 2016 (UTC)

The Simpsons[kaynağı değiştir]

@Gökhan merhaba, burada bir tartışma var müdahil olur musunuz? İyi vikiler.Aynamahruti (mesaj) 16:01, 23 Mart 2016 (UTC)

Merhaba, Beyaz Liste için bir hizmetliye mesaj atmam gerekiyormuş sanırım. Bu süreç nasıl işliyor bilmiyorum. Kullanıcılar kısmında gördüğüm kadarıyla normalde özel başvuru süreci gibi bir durum yok ancak bana gönderilen mesajda bir hizmetliye mesaj atmam gerektiği söylendi. Koşulları karşılıyorsam eğer listeye dahil olmak isterim. Pragdon (mesaj) 14:28, 28 Mayıs 2016 (UTC)

İlgilenildi. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:38, 28 Mayıs 2016 (UTC)

YANLIŞ ANLAŞILMA[kaynağı değiştir]

YAPMAYA ÇALIŞTIĞIM DEĞİŞİKLİK SİSTEM TARAFINDAN AĞIR VANDALİZM OLARAK DERLENDİRİLİYOR. [[Dosya:Asdashg.jpg|küçükresim]] Gayet yararlı ama yükleyemiyorum ! --Babalaraco (mesaj) 22:05, 23 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba resmi yüklemişsiniz zaten. Ancak bazı sorunları var ve bu haliyle silinecektir. Kaynak belli değil; resmi bir yerden kesmiş olmanız o resmi size ait yapmaz, esas kaynağı belirtmelisiniz. Lisans belli değil (telifli mi değil mi anlaşılmıyor - muhtemelen telifli-). Bu sorunları giderdikten sonra resim Vikipedi'de kullanılabilir hale gelecektir. Yardım:Resim yükleme sayfası size yardımcı olacaktır. İyi çalışmalar. --Gökhan (mesaj) 13:37, 24 Haziran 2016 (UTC)

Sayfa koruma talebi[kaynağı değiştir]

Selamlar, az önce engellediğiniz anonim tarafından mesaj sayfama 2 kez küfür içerikli yazı yazılmış. Rica etsem mesaj sayfamı bir süre yarı korumaya alır mısınız? Teşekkürler. Bora_mesaj gönder 01:38, 30 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba Bora. Küfürlü değişiklikleri sayfanızın geçmişinden sildim. Şu anki koruma bittiğinde saldırı devam ederse yine bakarız. Kolay gelsin. --Gökhan (mesaj) 01:44, 30 Haziran 2016 (UTC)

Yaklaşık 1 yıldır Altay Teknik Direktörü Serdar Sabuncu sayfası oluşturmaya çalışıyorum. Sayfayı oluşturmak için bir çok şey yapmama rağmen Örneğin yüzlerce kaynaktan bir kaçını ekledim. resmi internet sitelerden link ekledim. Fakat ne yaparsam yapayım sayfa aynı gün siliniyor. Sizden ricam gerekirse kullanıcı adımı ve şifremi vereyim bu sayfanın oluşumu için yardımcı olun. Çünkü hatalarımı söylemeden silip geçiyorlar. Teşekkür ederim.FUTBOL KARİYER (mesaj) 19:58, 20 Ağustos 2016 (UTC)

Yaklaşık 1 yıldır Altay Teknik Direktörü Serdar Sabuncu sayfası oluşturmaya çalışıyorum. Sayfayı oluşturmak için bir çok şey yapmama rağmen Örneğin yüzlerce kaynaktan bir kaçını ekledim. resmi internet sitelerden link ekledim. Fakat ne yaparsam yapayım sayfa aynı gün siliniyor. Sizden ricam gerekirse kullanıcı adımı ve şifremi vereyim bu sayfanın oluşumu için yardımcı olun. Çünkü hatalarımı söylemeden silip geçiyorlar. Teşekkür ederim.FUTBOL KARİYER (mesaj) 20:45, 20 Ağustos 2016 (UTC)

Basketbol Şampiyonlar Ligi ve 2016-17 Sezonu[kaynağı değiştir]

Merhaba. Basketbol Şampiyonlar Ligi ile 2016-17 sezonu maddelerini açmak niyetim vardı. Basketbol şampiyonlar ligi için benden önce açtınız. 2016-17 Basketbol Şampiyonlar Ligi olarak sayfayı oluşturdum. Bilginize. Hancer i figan (mesaj) 17:41, 24 Ağustos 2016 (UTC)

Canik Sancağı ve Canik beylikleri haritaları[kaynağı değiştir]

Merhaba Cobija, grafik lab'ında bahsettiğin haritalar için kaynak gerekiyor. Ardından iki haritayı da yükleyebiliriz. Kolay gelsin. --Gökhan (mesaj) 13.51, 11 Haziran 2018 (UTC)Yanıtla

Çok sevindim. Kâzım Dilcimen'in Canik Beyleri adlı kitabından alınma her iki harita da. Kitabın önsözünde salnâmelerde tasvir edildiği kadarı ile bu kitap için çizildiği belirtiliyor. Başka da bir kaynak yok açıkçası. --Cobija (mesaj) 21.48, 11 Haziran 2018 (UTC)Yanıtla

Hizmetlilik yetkilerinin geri alınmasına dair politika teklifi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Köy çeşmesinin politika kısmında, hizmetlilik yetkilerinin geri alınmasına dair bir politika teklifi sunuldu. Toplu olarak bu mesajı tüm hizmetlilere, ilgili tekliften haberdar olunması ve görüşlerini paylaşmaları ricasıyla atıyorum. İyi günler.--Rapsar--MediaWiki message delivery (mesaj) 18.24, 26 Temmuz 2018 (UTC)Yanıtla

Vikipedi:Vikibahar 2019[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Vikipedi:Vikibahar 2019, 23 Mart günü başlıyor! Köy çeşmesindeki duyuruyu inceleyebilir, proje sayfasına giderek projeyle alakalı daha ayrıntılı bilgileri alabilirsiniz! Katılımınızı bekliyoruz!--Rapsar (MediaWiki message delivery (mesaj) 00.07, 21 Mart 2019 (UTC))Yanıtla

Vikibahar 2019[kaynağı değiştir]

Yarışmayı organize eden kullanıcı olarak katılımcıların, yarışma kurallarını okumalarını ve kurallara dikkat etmelerini hatırlatan toplu bir mesaj atmak istedim :) İyi günler.--Rapsar (MediaWiki message delivery (mesaj) 21.14, 23 Mart 2019 (UTC))Yanıtla

Cevherriz Hanım Efendi adlı Vikipedi Sayfası Oluşturdum ve Bu Sayfa'nın Beyaz Liste'ye Alınmasını Rica Ederim[kaynağı değiştir]

Öncelikle Hayırlı Günleriniz olsun, Ben Earslaner2001 vikipedi'ye katkı sağlıyorum da, sizden ricam vardır. Cevherriz Hanım Efendi adlı vikipedi sayfası oluşturdum ve sayfamda hiçbir sıkıntı olmadığını başka bir devriye kullanıcısı söyledi ve ben de incelediğim de pek kusuru yoktu. Ricam şu; Bu Sayfayı İnceler misiniz ve Beyaz Listeye Alınabilir mi? -- Earslaner2001 (mesaj) 20:08 , 24 Temmuz 2019 (UTC)

Silinen madde hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba Hocam

Kapıda Servis başlığını neden sildiniz amacımız reklam değildi insanların girişimizden bilgi sahibi olmasını istemiştik.

Merhaba, madde kayda değer olmadığı için silindi. Vikipedi:Kayda değerlik sayfasını incelemenizi tavsiye ederim. Bir sorunuz olursa mesaj yazabilirsiniz. İyi çalışmalar, kolay gelsin. --Gökhan (mesaj) 12.57, 16 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla

birçok firmanın vikipedi sayfası var çoğu ticari biz burada girişim hakkında bilgi verip insanların bilmesini istiyoruz reklam versem zaten gerekli yerlerde veriyorum. Hislon0 (mesaj) 13.09, 16 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla

Hoşgeldin[kaynağı değiştir]

Merhaba Gökhan,

Hoşgeldin demek istedim:) Umarım kaldığın yerden devam edersin.

İyi çalışmalar.--Vikiçizer (mesaj) 19.49, 16 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba Vikiçizer, hoş bulduk, çok teşekkür ederim. Evet, niyetim o. Bu arada sen nasılsın? Hiç hızını kesmemişsin gördüğüm kadarıyla :).--Gökhan (mesaj) 20.16, 16 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla
Kestik zaman zaman:) ama buralardayız. Bakalım elden geldiğince devam. Eski kullanıcıları görünce seviniyorum. Güzel işler yaparız umarım hep beraber. --Vikiçizer (mesaj) 20.21, 16 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla

Selam[kaynağı değiştir]

Selam Melodramajansofficial0 (mesaj) 17.20, 18 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla

Selam, hoş geldiniz. Yalnız kullanıcı adınız uygun değil ("Ticari markalar kullanıcı adı olarak kullanılamaz."). Bu hesap engellenecek ancak aynı e-posta adresini kullanarak yeni bir hesap açabilirsiniz. Kolay gelsin. --Gökhan (mesaj) 17.50, 18 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla

sayfa düzenleme[kaynağı değiştir]

Merhabalar!

Almanya sayfasında kaynaksız gördüğüm bilgiyi araştırdım ve doğruluğunu teyit edemedim. Bu sebepten ötürü bilgiyi sayfadan sildim. Ancak bilgi yeniden eklenmiş ve ekleyen devriyeye mesaj gönderemiyorum. Nasıl yapabileceğimi öğretir misiniz ?

Selam[kaynağı değiştir]

Selam 𐰇𐱅𐰚𐰤. Nasılsın? Kullanıcı adı değiştirdiğini ancak farkedebildim. Hayırlı olsun :). Bir de ricam olacak. Yüzüklerin Efendisi filmlerini taşıdım, yalnız Vikipedi'de daha çok yönlendirme sayfalarına bağlantı verilmiş. AWB kullanarak bu bağlantıları düzeltebilir misin? Teşekkür ederim şimdiden, kolay gelsin.--Gökhan (mesaj) 10.47, 3 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

Selamlar, Gökhan. Teşekkür ederim :) Benim de aklımdaydı o iş, taşıma yapılmasını bekliyordum. Birazdan başlayacağım. --𐰇𐱅𐰚𐰤 (mesaj) 11.19, 3 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla
Şunları da taşır mısın, geride kalmışlar: Tartışma:Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (film), Tartışma:Yüzüklerin Efendisi: İki Kule (film), Tartışma:Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği (film) --𐰇𐱅𐰚𐰤 (mesaj) 12.19, 3 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla
Hatırlattığın için teşekkür ederim. Tartışma sayfalarını işaretlemeyi unutmuşum. --Gökhan (mesaj) 12.38, 3 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

"PapazaTaklaAttıranİmam" gibi kullanıcı adları dini hassasiyetlere dokunduğu için uygun kabul edilmiyor sanıyorum. İlginize... Teşekkürlerimle. E4024 (mesaj) 21.08, 5 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba, bu kullanıcı adında herhangi bir sorun göremedim. Elbette diğer kullanıcıların da fikirlerini alabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Gökhan (mesaj) 22.52, 5 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla
Slm. Veron Algos sayfasını yapan Kullanıcı:Veronalgosresmi herhalde uygun bir kullanıcı adı değil. İlginize... E4024 (mesaj) 19.38, 21 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla
Selam, bilgilendirme için teşekkürler. --Gökhan (mesaj) 19.59, 27 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

Sürüm Gizleme[kaynağı değiştir]

Selamlar Gökhan. Necah el-Attar maddesinin ilk oluşturulma sürümünde YİB ihlali doğuran bir vandalizm mevcut. Ben maddeyi düzenledim, size zahmet sürümü gizler misiniz? Teşekkürler iyi çalışmalar. Chansey 01.38, 1 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Selamlar Chansey, bildirim için teşekkürler. İyi çalışmalar. --Gökhan (mesaj) 01.44, 1 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Değişiklik[kaynağı değiştir]

Şu değişikliğin silinmesi gerek. Teşekkürler. E4024 (mesaj) 04.56, 1 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba, sürüm gizlenmiş. Teşekkürler. --Gökhan (mesaj) 14.24, 1 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Slippery nipple silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Slippery nipple) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Slippery nipple sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--E4024 (mesaj) 15.05, 4 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Bir değişiklik hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba, sayfa taşıma talebi sayfasında bir maddenin taşınması konusunda ihtilaf varsa o madde adı taşınmaz. Taşıma yapmanız politikaları ihlal ettiğiniz anlamına gelir. Lütfen dikkatli davranınız.-Nushirevan11 23.35, 10 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba, talep sayfasında yorumunuza yanıt verilmişti. Taşıma yapılırken ihtilafın devam ettiğini gösteren bir durum yoktu. Burada politika ihlali gibi bir durum göremiyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Gökhan (mesaj) 10.33, 11 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Gerçeküstü Yıldız
Zamanında beni beyaz liste kullanıcı grubuna alıp, katkı yapmamı kolaylaştırdığınız için teşekkür ederim. Dr.Suskun (mesaj) 19.50, 24 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Merhabalar, 2020'nin 2. haftasının İş Birliği Projesi, Uluslararası UNICEF İyi Niyet Elçileri ve Savunucuları maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir ve bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.30, 25 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla

merhaba[kaynağı değiştir]

vikibahar etkinliğine adımı kutuya nasıl yazabılırım? nasıl katılabilirim? teşekkurler --Soundofsilences (mesaj) 13.38, 28 Mayıs 2020 (UTC)--Soundofsilences (mesaj) 13.38, 28 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba Soundofsilences, adınızı katılımcılar listesine ekledim. Vikipedi:Vikibahar 2020 sayfasındaki yarışmaya katılım kısmını okuduktan sonra katkıda bulunmaya başlayabilirsiniz. Yardıma ihtiyaç duyarsanız yazmaktan çekinmeyin. İyi çalışmalar. --Gökhan (mesaj) 12.42, 29 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Merhabalar. 2020'nin 23. haftasının İş Birliği Projesi, Spike Lee filmografisindeki film maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir ve bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 21.20, 1 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

Deniz Beşer başlığı[kaynağı değiştir]

Merhaba, Geçtiğimiz dakikalar içerisinde Deniz Beşer konulu başlığımı sildiniz. 20 seneden beri sanatla ilgili gerek Türkiye'de gerekse yurtdışında çalışmalar yapan bir insanla ilgili bir bilgi paylaşımımın neden siliniyor acaba?

İyi çalışmalar.

Soyutben (mesaj) 12.08, 4 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba, başlık telif ihlali gerekçesi ile silinmiş. Vikipedi:Telif hakları/SSS sayfasını inceledikten sonra katkıda bulunmaya devam etmenizi tavsiye ederim. Bir sorunuz olursa yazmaktan çekinmeyin. İyi çalışmalar. --Gökhan (mesaj) 12.16, 4 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

Vikiproje Evrimsel Biyoloji İş Birliği Daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Evrimsel biyoloji davetiyesi

Merhaba Gökhan/17, evrimsel biyoloji ile ilgili maddeleri düzenleyip geliştiren Evrimsel biyoloji Vikiprojesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --~~~~


Brcan (mesaj) 00.43, 6 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

Çeviri[kaynağı değiştir]

Selamlar. Oganesson maddesi üzerinde çalışırken şu cümleyi tam olarak anlayamadım: "Newer experimental results and theoretical predictions have confirmed the exponential decrease in cross sections with lead and bismuth targets as the atomic number of the resulting nuclide increases". Kaynakta da "...exponential decrease of the cross sections with increasing number of transferred nucleons." şeklinde geçiyor, yine anlam kazanmadı bende :) Bakabilir misin?--NanahuatlEfendim? 07.29, 6 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Merhabalar. 2020'nin 24. haftasının İş Birliği Projesi, açılması istenen maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir ve bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 01.01, 8 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Merhabalar. 2020'nin 25. haftasının İş Birliği Projesi, kadın millî ragbi birliği takımı maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Merhabalar. 2020'nin 26. haftasının İş Birliği Projesi, Viki bağlantısı olmayan maddelerde iç bağlantı verilmesi olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 21.21, 22 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Merhabalar. 2020'nin 27. haftasının İş Birliği Projesi, Wolf Kimya Ödülü sahibi maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 06.20, 29 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

Merhabalar. 2020'nin 28. haftasının İş Birliği Projesi, Bayrak taşıyıcı hava yolu maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Projeye katılımınızı bekleriz :)--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 23.19, 6 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Beyaz Liste[kaynağı değiştir]

Merhaba, Beyaz Liste için bir hizmetliye mesaj atmam gerekiyormuş. Listeye girmek istiyorum. Bana yardım edebilir misiniz? --Gizemli Ninja (mesaj) 23.02, 4 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Beyaz Listeye beni dahil ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Gizemli Ninja (mesaj) 16.14, 7 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla