Kullanıcı mesaj:Gökçe7

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Gökçe Yörük[kaynağı değiştir]

  • İyi akşamlar. Ben Gökçe Yörük. 2008-2012 arasında oldukça aktif bir kullanıcıydım. Birçok kez sizinle de iletişimimiz olmuştu, hatırlarsanız. 2012 yılında Vikipedi'den bir süreliğine ayrılmak zorunda kaldım. Bugünlerde dönmeye karar verdiğimde şöyle bir sorunla karşılaştım: Şifremi unutmuşum ve şifre gönderme talebi yaptığım e-posta adresim de uzun bir süre kullanılmadığı için kapatılmış. Şurada yaşadığım durumun çözümü var sanırım. Şimdilik geçici bir hesap açtım. Orada yazılanlar gibi eski hesabıma tekrar kavuşmak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü buradaki yazarlık geçmişime çok önem veriyordum, böyle olmasına üzüldüm. Gerektiği taktirde sosyal medya başta olmak üzere çeşitli kanallar aracılığıyla Gökçe Yörük olduğumu birçok şekilde kanıtlayabilirim. Şimdiden teşekkür ederim. Esenlikler dilerim, saygılar... Gökçe7 (mesaj) 18:43, 18 Şubat 2016 (UTC)
Merhaba Gökçe Yörük. Tekrar hoş geldin, seni yeniden buralarda görmek güzel. Bu konuda ne yapabiliriz bakacağım, görüşmek üzere. --Gökhan (mesaj) 00:12, 19 Şubat 2016 (UTC)
Tekrar merhaba, IRC'a gelebilir misin? --Gökhan (mesaj) 17:35, 20 Şubat 2016 (UTC)


Selam Gökçe sana dönmeyi unuttum. Süperyetkin senin durumunla ilgili yanıt yazmıştı. İşlem Meta üzerinden halledilebiliyormuş.
"Zamanında Hedda Gabler için yerel olarak yapılan işlem artık yalnızca Meta üzerinde gerçekleştirilebiliyor. Durumu şu sayfada dile getirip sonucu beklemeliyiz. --Superyetkinileti 18:02, 10 Mart 2016 (UTC)"

--Gökhan (mesaj) 18:36, 24 Mart 2016 (UTC)