Kullanıcı mesaj:Levent/Arşiv: 28 -29

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Yazar H. R. Yılmaz ile ilgili maddeyi önerdiğiniz şekilde yazdım.UmARIM olmuştur.İlginize ve duyarlılığınıza çok teşekkür ederim.Sağlıcakla kalınız

Yapmaz benim botum öyle şeyler abisi, usludur o :) Dağ taş gezmekten Vikiyi de botu da unuttuk ya, neyse :) Khutuckmsj 21:09, 7 Haziran 2009 (UTC)

Levent, bahsedilen tartışma, Ermeni iddiaları adında, neden bahsettiği anlaşılamayan bir maddeydi. Takabeg maddeye silinsin şablonu koymuştu, ben de aynısını tartışma sayfasına koydum. Kibele maddeyi Ermeni Kırımı maddesine yönlendirme yapınca tartışma bu halde kaldı. Sayfanın silinmemesi için bir neden göremiyorum. İsterseniz Tartışma: Ermeni Kırımı'na taşıyabilirsiniz.--Martianmister 10:13, 8 Haziran 2009 (UTC)

Hukuk Uyarı Şablonu[kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Ağabey. Ben tıp uyarı şablonu olduğu gibi hukuk uyarı şablonu'nu bulmak istiyorum. Acaba nerede bulabilirim? Varsa bana o şablonu gösterir misiniz? Şimdiden Teşekkür Ederim. Kullanıcı:Merdan1997 11:34, 8 Haziran 2009 (UTC)

  • Aklıma takıldı; senin grafik sayfanda en altta bazı değişiklik özetlerin (en çok hangi kullanıcıya mesaj, en çok değişiklik yaptığın madde vb.) yer alırken benimkinde bunlar yok, neden acaba? Bir fikrin var mı?  Levent İleti Katkılar   17:57, 7 Haziran 2009 (UTC)
  • Selam abi, senin kullanıcı adı değişti ya, ondan kaynaklı olabilir mi? Çünkü şurada bir şeyler var... --DsMuratileti 17:10, 8 Haziran 2009 (UTC)
  • Selam Murat; onunla ilgili olduğunu pek sanmıyorum ama neyse :) Bu arada, hukuk uyarı şablonu için "ben yaptım, aradan çekildim" anlamı çıkmış galiba; aslında bir anlamda doğru yarından itibaren haftasonuna kadar yokum, o yüzden gelişmeleri izleyemem, katılamam. Zorunlu bir vikimola :) Neyse, kolay gelsin, sevgiyle..  Levent İleti Katkılar   19:58, 8 Haziran 2009 (UTC)
  • Hayırlısı olsun abi. Ben de yokum bugünden itibaren 1 hafta falan büyük ihtimalle... Kolay gelsin o zaman ikimize de . Görüşürüz... --DsMuratileti 20:18, 8 Haziran 2009 (UTC)

maddedeki hata...[kaynağı değiştir]

2000 maddesinde ocak ayında ""16 Ocak - The Terrible Turk adındaki Türk güreşçi WCW World Heavyweight Title için Bret Hart ile güreşti.Fakat WCW World Heavyweight Title'ı kazanamadı.Ama ana kemer için mücadele eden ilk Türk güreşçi ünvanını kazandı."" yazıyor. the terrible turk linkine basınca 1800lerde bir güreşçiye yönlendiriyor. ama bu turnuva yeni bir şey sanki. o maddede hata var. Bu imzasız yazı Cromartie (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


kardesim niye kaldiriyorsun ekledigim yazilari. direk hepsini silmek ne akla hizmet. Bu imzasız yazı SerdarG00 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Rica ederim, kolay gelsin... --Kemal K.ileti 06:42, 9 Haziran 2009 (UTC)

Geri Döndürme[kaynağı değiştir]

Öncelikle kuvvetle muhtemel cevabı çok basit bir soru yöneltip, vaktinizi aldığım için özür dilerim üstad. :) Benim sorunum vandalizme uğrayan maddeleri düzgün sürümlerine geri alma konusunda. Buraya baktım fakat tatmin edici bir cevap alamadım. Hizmetlilerin bu tip maddelerde yaptıkları gibi örneğin düzgün 4-5 sürüm önceki içeriğe nasıl geri dönüş yapabilirim. Geri al sekmesine tıkladığımda çakışma hatası veriyor yada sayfada değişiklik olmuyor. İlgili sürüme tarihi tıklayıp gittiğimde ise özet kısmına manuel olarak geri alındığına dair bilgi yazmam gerekiyor. Bu konuda kullandığınız yöntemi öğrenebilir miyim, hizmetliler dışında bizler de bu yöntemi kullanabilir miyiz? Teşekkürler. --Inertia1907mesaj 10:46, 9 Haziran 2009 (UTC)

  • Tekrar teşekkürler, Gökhan üstadın hazırladığı monobook çok işime yaradı gerçekten. Umarım daha fazla katkı yaparım wikiye, kolay gelsin... --Inertia1907mesaj 20:35, 12 Haziran 2009 (UTC)

Baba naber?.Vikipediyi özlemişim:)--SelimMesaj Sayfam 10:54, 9 Haziran 2009 (UTC)

Notlar Kaynakça[kaynağı değiştir]

Selam Levent abi, Reflist'e bazı maddelerde notlar denmiş bazı maddelerde kaynakça, ikisinden keyfimiz hangisini çekerse onu mu kullanıyoruz? Notlar denmesinin sebebi footnote terimi galiba, kaynakça ise references olduğu için. Bu konudaki fikrin nedir? Ya da varsa kesin bir karar? Bazen "notlar" diyorum, bazen "kaynakça"...Şimdiden teşekkür--Tuleytula 10:04, 10 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba Levent Abi uzun zamandır karşılaşamıyoruz :) Nasılsınız? Eskişehirspor 2008-2009 Sezonu şu maddeyle baya ilgilendim seçkinliğe doğru gidebilcek bir madde midir sizce eksiklikleri nelerdir.--Aycanileti 17:30, 10 Haziran 2009 (UTC)

  • İmza atmayı ınutmuşsun Levent Abi ama nezaketinden hemen sen olduğun anlaşılıyor. Tamam ben diğer arkadaşlara danışırım. Aralarda mutlaka fikir alışverişi yapalım.--Aycanileti 17:59, 12 Haziran 2009 (UTC)
  • Her zaman Eskişehir'e beklerim.--Aycanileti 18:05, 12 Haziran 2009 (UTC)

Selam Levent bey. Ben Baküden olan wikipedisim. Lutfen burda yaratdim makalelerime dikkat edin. Kateqorilerini siz ekleyin. Ben daha çok azeride oluyorum. Sizin kateqorilerden daha cok haberim yok. Korkuyorum ki, bi sheyleri çaşkın salim. Lütfen makalelerimin kateqorilere salinması size emanet. Önceden teşekürler. Kendinize iyi bakın Allah emaneti. :) --Moonsun1981 05:45, 11 Haziran 2009 (UTC)

Hukuk Uyarı Şablonu için Teşekkür Ederim.[kaynağı değiştir]

Levent Abi, Hukuk Uyarı Şablonu için Teşekkür Ederim. Kullanıcı:Merdan1997 19:23, 11 Haziran 2009 (UTC)

Kullar Köyü - 18 Nisan 2008[kaynağı değiştir]

Sayın Levent, ben yeni bir Vikipedi kullanıcısıyım. Vikipedide arama yaparken benim doğum yerim olan Kullar ile ilgili sayfanın tarafınızdan kaldırıldığını okudum. Bu doğrumu? Bilgi verirseniz sevinirim. H. Fındık / Almanya

Kişisel sayfa[kaynağı değiştir]

Levent abi bana kişisel sayfamda yardımcı olur musun? Saygılar. --TravianTM 12 Haziran 2009 19:07 (UTC+2)

Acil değil, sonra görüşürüz öyleyse, iyi vikimolalar.--Tuleytula 17:54, 12 Haziran 2009 (UTC)

Abi hoş geldin. Ama Kullanıcı:Düşünenadam artık yok. Onun son değişiklikleri çok tuhaftı. Şifresi çalınmış olabilir. Vaktin olduğunda ilgilenir misin? Takabeg ileti 18:00, 12 Haziran 2009 (UTC)

  • Ne yazık ki henüz seyahatim bitmedi Taka; bu konuyu Metal ya da Nou'ya aktarabilir misin? Sadece kısa bir süre daha şu an burdayım. Kendine iyi bak. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   18:03, 12 Haziran 2009 (UTC)
Tamam abi. Onlara danışacam. Kendine çok iyi bak. Görüşürüz. Takabeg ileti 18:05, 12 Haziran 2009 (UTC)
  • Merhaba levent Bey. sizden bir ricam olacak. Mesaj sayfamda arşiv oluşturmak istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Vaktiniz vara bu konuda bana yardımcı olursanız çok evinirim. Şimdiden teşekkürler... --Böcürt 18:26, 12 Haziran 2009 (UTC)


VikiProje Sanat davetiyesi
İyi günler...
Sanat alanına ilişkin maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Sanat Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. --Merube 89msj 02:41, 13 Haziran 2009 (UTC)

levent bey merhaba ben bir bölümde üzgün bir anımda biraz saçmaladım. daha sonra okudukça wikipedianın insanlık hizmetine ne kadar yararlı olduğunu da gördüm. fakat bir konuda yaptığım eklmeyi geri alsam da geçmişte görünüyor. bu konu zaten boştu ya bu konuyu (maddeyi) silip yeniden yüklesek ya da sadece benim yazdıklarım geçmişte gözükmese olur mu? bu konuda bir hakkımız olmalı lütfen yardım edin. etrafımdaki insanlara rezil olmak istemiyorum lütfen cevap yazın

levent abi bana yardımcı olun çok üzülüyorum

merhaba levent abi burada asıl oluşan sıkıntı google dan menteş köyü milas diyerek arayıp cache yani önbelleğe tıkladığımızda geçmişte yazdığım ama kimse görmeden silip kurtulamadığım bir durumdan bahsediyorum. bunun önbellekte bile görülmemesi için son değişikliklerin de değiştirilenler listesinden çıkarılması gerekiyor. bu konu yüzünden uyuyamıyorum. eleştirinin sınırını aşmışım. bir şeye teşebbüs etmişim ama geri alamıyorum. geri almak ise hakkım olmalı çünkü ben aynı sözleri kimse görmeden pişmanlıkla alabilmeliyim. levent abi bu maddenin geçmişini silersen çok büyüp biriyilik yapmış olacaksın bana. çok teşekkür ediyorum

levent abi lütfen, okul hayatım aksıyor. ben bu yazıdan zamanında vazgeçmezsem çok tedirgin olurum ya dava açılırsa diye. düşünsenize zamanında birşey yazıp silmişssiniz google önbellekte gözüküyor diye başım derde girecek. oysa ki ben o yazının görünmemesini istiyorum. peki geçmişteki 5-6 değişiklik silinemez mi? lütfen yardım edin insanlık namına Bu imzasız yazı 88.236.190.18 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

levent abi merhabaBu imzasız yazı Mmoli2001 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

biraz önce yazan bendim bana yardımcı olun lütfen bu yazı görününce kötü oldum gerçekten. sınavlarım var kafa kalmadı bende. yazın çeviri verin yapayım birşeyler yapayım ama lütfen o geçmişi benim için silin çünkü bu benim sildiğim birşey ve görünmesi benim için hoş değil

bu teknik olarak mümkün değil mi?Bu imzasız yazı Mmoli2001 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Merhaba Levent hocam nasılsınız?

Şöyle bi malum olayın arifesinde bi vikipediye bakim ne haldesiniz bir sorayım istemiştim hocam :) Öğlen denemetimi yaptım şimdi hal hatırınızı sorayım dedim :) Umarım iyisinizdir, umarım hayatınızda herşey yerli yerindedir :) Vikipedi hala bıraktığım gibi sanırsam ama biraz öğrencilerin okullarının bitmesine atfen vandalizmde bir artış var gibi ama ek sddniz de yarından sonra işbaşı yapacak galiba :) Neyse kendinize iyi bakın hocam, görüşmek üzere :)
Ekleme: Eheh ne zamandır takılmaya takılmaya imza atmayı unutmuşuz --Onur Kayabaşı sms 16:26, 13 Haziran 2009 (UTC)

  • Çok teşekkür ederim Onur; iyiyim, umarım sen de iyisindir? Yarın için bol şans ve başarılar diliyorum, inanıyorum hedefine ulaşacak bir sonuç alacaksın. Yarın öğleden sonrasını, iyi haberlerini ve mesaj sayfanın başındaki vikimola işaretinin kalkmasını dört gözle bekliyoruz. Sevgilerimle.  Levent İleti Katkılar   16:27, 13 Haziran 2009 (UTC)
  • İyi olmaya çalışıyorum işte şu son 2 gündür bol bol geziyorum, kafamı rahatlatmakla geçirdim :) Çok teşekkür ederim hocam, elimden gelenin en iyisini yapmaya çabalayacağım :) Evet o vikimoladan çıkma zamanı geldi çattı sonunda :) Yarından sonra yapmam gereken çok var :) Sanırsam yarın o hırsla direkt seçkin madde adayı olacak 2-3 maddeyi sıfırdan yazmaya başlarım :)) Neyse hocam sınavdan önce sizinle de bi diyalog kurmak istemiştim ve bunu başardığım için mutluyum. Esen kalın :) --Onur Kayabaşı sms 16:36, 13 Haziran 2009 (UTC)
  • Planların sayfana bile 14 haziranı belirtmişsin :) Hadi bakalım kolay gelsin. Başarılar.  Levent İleti Katkılar   16:40, 13 Haziran 2009 (UTC)
  • Evet onu da özellikle belirtmiştim hocam :) Teşekkürler, elimden geleni yaptığıma inanıyorum, şimdi rahat bir nefes aldım ve bugün o planladıklarımı yavaş yavaş gerçekleştirmeye başlayacağımı düşünüyorum. Aslında dün mesaj yazacaktım sizi merakta bırakmamak için ancak gece 2ye kadar ne telefonlar sustu, ne msnler ben de bunalınca bir de burda olayı yad etmek istememiştim :) Neyse dediğim gibi artık huzurluyum, mutluyum, sonuçların açıklanmasına bakacağız artık :)--Onur Kayabaşı sms 05:45, 15 Haziran 2009 (UTC)

levent bey ben bunu annemin şiddete maruz kaldığını öğrendiğim gün köylü ağzıyla yazdım ordan biri gibi. ve yüksek lisans yapan ve müfettişliğe hazırlanan biriyim genç de olsam bir itibarım var. çok yakın ilişkilere bahsedip aynı çerçevede döndüğüm için benden şüphelenilir. zaten hayatım zor biri görürsse daha da zor olacak Bu imzasız yazı Mmoli2001 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


Merhaba levent bey Esnafspor maddesi için konunun tartışma bölümüne yazdıklarım, Safranyolu Doğuşspor içinde geçerlidir. Saygılar...

http://tr.wikipedia.org/wiki/Tart%C4%B1%C5%9Fma:Esnafspor Bu imzasız yazı İguana (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

hakan şükür[kaynağı değiştir]

ne zamandan beri barcelona kadrosunda, biz onu torinolu şaban olarak biliyorduk

Merhaba Sayın Levent. Oy verdiğiniz Bayrak Kırmızısı renk düzeni kazandı. Bu renk düzeniyle oluşturulmuş haritayı görebilmek için kullanıcı sayfamı ziyaret edebilirsiniz. İyi günler. Oy verdiğiniz için teşekkürler.

 The Emirr İletiKatkılarTasarılar 22:52, 13 Haziran 2009 (UTC)

Kategori hk.[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Murat; umarım iyisindir. Ulus Baker'i Kıbrıs'lı Türkler kategorisine değiştirmişsin ama, gördüğümüz gibi Leningrad doğumlu ve Türkiye'de yaşadı. Ailesine bakarak kategori değiştirmenin doğru olmadığı düşüncesindeyim. Geri almadan önce emeğe saygı tenelinde haber vermek istedim. Katılıyorsan sen de değiştirebilir ya da bana düşünceni belirtebilirsin.  Levent İleti Katkılar   05:15, 14 Haziran 2009 (UTC)
Merhabalar, sağolun iyiyim, umarım sizde iyisinizdir. Türkiye'de yaşayıp ve Rusya'da doğması onu öncelikli olarak Türkiye Türkü ve Sibiryalı yapmaz. Ben ailesine göre bakmadım, kendisini kitaplarında Kıbrıslı olarak tanıtmıştır, kamuoyunda da bu etniği ile ön plana çıkarılır. Vikipedi üzerinde öncelikli olarak doğum yeri ve yaşadığı yere bakılmaz. Ben bu şekilde doğru olacağını düşünüyorum. İsterseniz üçüncü bir kişinin düşüncesini de alalım. :) Saygılarla..--Muratsahinmesaj 05:26, 14 Haziran 2009 (UTC)
  • Merhaba Levent Abi, umarım her şey yolundadır. Senden küçük bir şey rica edebilir miyim acaba? Vikipedi tartışma:VikiProje Müzik sayfasının "Ayın işbirliği" başlıklı sekmesinde oy kullanabilmen mümkün mü Levent Abi? Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 09:41, 14 Haziran 2009 (UTC)

Telifli resim[kaynağı değiştir]

Merhaba Levent abi. Dosya:Hcorter-1.jpg için "OTRS maili bekleniyor" notunu düşmüşsünüz ama, Nou'ya sordum mail gelmemiş. Bu durumda resim Eylül'den bu yana o halde bekliyor demektir. Resmi şimdilik silip site yetkilisiyle yeniden temasa geçmek en doğrusu olacaktır gibi geliyor, ne dersiniz? Teşekkürler. --Yabancımsj 11:19, 14 Haziran 2009 (UTC)

Tamam o halde, 1 hafta içinde mail atmazsa silelim. Teşekkürler. --Yabancımsj 16:59, 14 Haziran 2009 (UTC)
  • Merhaba, gördüğüm kadarıyla son değişiklikler kısmına ilgi duyuyorsunuz. Size bir monobook.js sayfası oluşturdum, önce tarayıcınızın önbelleğini boşaltın (ctrl+f5) sonra herhangi birer kullanıcı ve madde sayfasında değişiklik yapmayı deneyin, sayfanızda ek fonksiyonlar oluştuğunu göreceksiniz. Bazıları çalışmayabilir, bunlar hizmetlilere ait işlevlerdir. İşinize yaramazsa söyleyin sileriz. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   16:33, 14 Haziran 2009 (UTC)

Öncelikle teşekkürler. Ben bu monobook.js nin nasıl kullanılacağını anlamadım. Önbelliği boşalttım ama herhangi bir ek fonksiyon oluşmadı. Google chrome ve internet explorerdan denedim ama olmadı. Tekrar teşekkürler.--MightY 16:43, 14 Haziran 2009 (UTC)

  • Arada da olsa proje de katkılarınızı görmek çok büyük bir zevk olur abi, bu arada en kısa zamanda vikiye -tam anlamıyla- dönebilmeniz dileğiyle, umarım herşey yolundadır. Sağlıcakla, iyi vikiler--Merube 89msj 21:24, 14 Haziran 2009 (UTC)
Biraz geç kalmış olsam da 100.000'i aşkın değişiklikle emeklerinizi teşekkürlerle kutlar, katkılarınızın kesintisiz olmasını dilerim. --Böcürt 10:24, 15 Haziran 2009 (UTC)

Mahmut Dikerdem[kaynağı değiştir]

Sevgili Levent, Mahmut Bey'e resim eklemekle beni müthiş mutlu ettin. Şimdi farkettim. Resimsiz hiç içime sinmiyordu. Teşekkürler.--Gemalmaz 15:21, 15 Haziran 2009 (UTC)

Uyarınız için teşekkür ederim. değişiklik yaptığım sayfalar benim geçmişte kullandığım sayfalardı ve artık yeni bir sayfam olduğundan onların silinmesini istemiştim. ancak sonra farkettim ki, bu değişikleri yeni kullanıcı sayfamdan yapmışım ve doğal olarak da başkasının kulllanıcı sayfasında değişiklik yapıyor gibi görünmüşüm. uyarınız için tekrar teşekkür ederim, bundan sonra daha dikkatli olacağım. iyi çalışmalar. --Alpagunat 08:33, 16 Haziran 2009 (UTC)

Dosya:FourFourTwo logo.jpg[kaynağı değiştir]

  • Bu resmi inceleyebilir misiniz? Lisans bilgilerini bulamadım da.--Reality006 19:11, 16 Haziran 2009 (UTC)
    • Evet şablonu ekledim fakat tarihini ayarlayamadım. Yardım ederseniz gerçekten sevinirim.--Reality006 19:14, 16 Haziran 2009 (UTC)

Kaynaklandırma[kaynağı değiştir]

Selam. Ahsoka Tano maddesini çeviriyorum fakat aynı kaynak pek çok yerde kullanılıyor. Kaynaklandırılınca da ayrı ayrı görülüyorlar. Ben onları "abcd" yapmak istiyorum (ismini bilmiyorum). Nasıl yapılır? --Maniaqq 18:08, 17 Haziran 2009 (UTC)

Aslında bir uğrayım demiştim. Yine cezbetti :) Umarım iyisinizdir. İyi çalışmalar. --Boyalikus 18:51, 17 Haziran 2009 (UTC)

  • Merhaba Levent Bey. 88.235.141.108 IPli kullanıcıyla ilgilenir misin? Küfürlü değişikliklerde bulunuyor. Şimdiden teşekkürler... --Böcürt 19:05, 17 Haziran 2009 (UTC)
  • Tekrar ben :) 88.254.238.236 IPli kullanıcı bütün uyarılara karşın vandalizme devam etmekte. İlgilenirseniz sevinirim. --Böcürt 19:38, 17 Haziran 2009 (UTC)

merhaba ben il florilegio konusu eklemiştim ama onu üyeliksiz oluşturmuştum..şuan üyeliğim var fakat o satfayı değiştirmem konusunda etiktlemişsiniz ama yeniyim ne yapacagımı bilmiyorum yardım edeblirmisin... Bu imzasız yazı Rot-kerim (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba!!! Ben imzamın rengini değiştirmek istiyorum. Ama çok uğraşmama rağmen yapamadım. Bana yardımcı olur musunuz???--3L!!!!!!F 08:50, 18 Haziran 2009 (UTC)

Vikiproje Tarih[kaynağı değiştir]

Vikiproje Tarih Davetiyesi


Merhabalar Levent/Arşiv: 28 -29,

Tarih ile ilişkili konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Tarih projesine davetlisiniz. Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkı sağğlayabilir ve işbirliği projesinde pek çok ödül kazanabilirsiniz.Ayrıca üzerinde çalışılan maddeleri ve istek maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

----Âkhilleus mesaj 09:24, 18 Haziran 2009 (UTC)

Tarih Projesi[kaynağı değiştir]

Vikiproje Tarih Davetiyesi


Merhabalar Levent/Arşiv: 28 -29,

Tarih ile ilişkili konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Tarih projesine davetlisiniz. Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkı sağğlayabilir ve işbirliği projesinde pek çok ödül kazanabilirsiniz.Ayrıca üzerinde çalışılan maddeleri ve istek maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Batuhan 12:47, 18 Haziran 2009 (UTC)

Madde İstekleri sayfasında isteklerr ne zaman giderilecektir?--78.163.219.51 05:26, 19 Haziran 2009 (UTC)

TEŞEKKÜRLER!!![kaynağı değiştir]

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. --3L!!!!!!F 08:13, 19 Haziran 2009 (UTC)

Anonim Kullanıcı[kaynağı değiştir]

Merhaba Levent Abi. Biraz Önce 88.***.**.14 ip adresli şahsiyet bendim. Bana mesaj atmıştınız. Biraz önce giriş yapmadığım için özür dilerim. Bu imzasız yazı Merdan1997 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selam Levent İstanbul maddesini yarı korumaya alabilirmisin? Yanlış içerikler ekliyorlar. Teşekkürler...--MightY msj 17:22, 19 Haziran 2009 (UTC)

  • Biliyorum ama ben değişikliği geri alıyorum bu sefer inat edip yeniden değiştiriyorlar. bu seferde 3GK kuralı ihlal oluyor. Bunun için dedim. Teşekkürler.--MightY msj 17:27, 19 Haziran 2009 (UTC)
  • Kısa ya da deneme gibi görünen maddeleri silinmesi için işaretlerken; hepsine rastgele "vandalizm" dememeye özen göstermelisiniz. Vandalizm olarak nitelendirilebilecek olanlar; küfürler, saldırı içeren yazılar vb.leridir. Diğerlerini durumuna göre, "deneme, kısa içerik, ansiklopedik değil" vb. şekilde belirtebilirsiniz. Katkılarınız için teşekkürler, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   17:48, 19 Haziran 2009 (UTC)
Tamam Levent Abi. bu sabah YMD'de pek fazla kişi uğraşmadı için (%90 herkes SDD'de) bayağı biçimsiz madde birikmişti de bazılarının durumunu düşünmeden hep aynı şablonu koydum. Artık biraz daha özen gösteririm...--вяí¢αи76ileti 18:03, 19 Haziran 2009 (UTC)

Sistemli vandalizm[kaynağı değiştir]

Merhaba. 74.63.93.161 IP'li kullanıcı bende sistemli vandalizm yaptığı kuşkusunu uyandırdı. Gerekçe, şu değişikliklerle özetlenebilir:

[2], [3], [4], [5], [6] ve [7]

Bu konuyla ilgilenebilir misiniz? Teşekkürler. ----Superyetkinileti 01:09, 20 Haziran 2009 (UTC)

Eklediğim dış bağlantı konu ile ilgilidir, reklam değildir! --88.240.20.67 16:09, 20 Haziran 2009 (UTC)

Sizde şablon seçimizde dikkatli olmalısınız. --88.240.20.67 16:17, 20 Haziran 2009 (UTC)

ip'yi engellediğinizde engellenmiş mi oluyoruz!? kafana göre karar verme vandalizm yapmıyoruz, size wikipedia hayatınızda başarılar, artık kendiniz katkıda bulunur, kendiniz okursunuz!.

! aağa ! adlı kullanıcı babalar günü maddesine uygunsuz resim eklemiş ilgilenir misiniz!--@Łĭ® 14:02, 21 Haziran 2009 (UTC)

anime ve manga projesi[kaynağı değiştir]

Anime ve manga'yla ilgiliyim ve bu projede yer almak isterim. Lakin Viki'de daha çok yeniyim, ne nedir pek bilmiyorum. Bu projelerde neler yapılıyor, nasıl katkıda bulunuluyor? Yardımcı olursan sevinirim.Lucifersangel 18:03, 21 Haziran 2009 (UTC)

  • Merhaba Levent, şu sayfayı silebilir misin? Yanlışlıkla açtım. Teşekkürler-- Serhan+tr 19:58, 21 Haziran 2009 (UTC)

Selam, daha önce de tartışmasını yapmıştım. Madde içerisinde portal şablonlarının, maddenin biçimi bozduğuna inanıyorum. Biliyoruz ki genelde bu tür şablonlar projelerini bildirmek için tartışma sayfalarına koyuluyor. Örneğin Almanya Seçkin Madde, VP:SM bir vikipedi projesi, ve seçkin madde olduğunu Almanya sayfasının tartışma sayfasına koyuyoruz. Bu nedenle şablonları (sadece tiyatro değil din, bilim vb) tartışma sayfasına taşımayı uygun buluyorum... Aksi şekilde bir bütünlük sağlanmış olmuyor. Ama şu anda aklıma gelen bir şeyi paylaşmak isterim, nasıl SM olan maddenin sayfasında proje amblemii şeklinde bir yıldız sayfanın sağ üst köşesinde yer alıyorsa, aynı şekilde proje kapsamında olan Vikipedi:Portalları da bazı amblemler, resimlerle belirtilebilir. Hem kibar olur, hem bütünlüğü bozmaz. Bu arada Tiyatro ile ilgili hiç SM'miz yok, yapsak iyi olacak.. İyi çalışmalar. --Boyalikus 19:06, 22 Haziran 2009 (UTC)

VP Müzik / Ayın işbirliği[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Temmuz 2009 ayının işbirliği; Müzik albümü taslakları kategorisindeki maddeleri elden geçirmek seçilmiştir.
  • Proje başlangıç: 23 Haziran 2009
  • Proje bitiş: 31 Temmuz 2009

Ya neredeyse tüm şablonlar silinmiş daha doğrusu Şablon: arattığımda hiçbir şablon hepsi görüntülenemiyor, herhalde benim yüzümden oldu Durkin 09:20, 23 Haziran 2009 (UTC)

Telif hakkıyla ilgili bir sorun[kaynağı değiştir]

Bir fotoğrafın haklarının sahibinden mail yoluyla o imajı kullanabilmek için izin aldım. Ancak bu işlem dahilinde izin aldığım imajın hangi lisans türünü kullanarak eklenebileceğini veya eklenmesinin uygunnolup olmadığını bilmiyorum. Bu konuda bana yardım edebilirseniz sevinirim. Teşekkürler. Bu imzasız yazı Aanti (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

yönlendirme[kaynağı değiştir]

Selam şurada noumenon bir yönlendirme yapmış... Karışıklık var. Tartışma:Maliye Tartışma:Maliye bölümüne kaydırılmış.. Düzeltebilir misin --Boyalikus 18:00, 23 Haziran 2009 (UTC)

Gerek yok sormama çünkü Maliye ile Maliye bölümü aynı şeyler değil.. Tartışma sayfasını yönlendirmiş zaten Maliye bölümünde Maliyenin tartışma sayfası var.. İyi çalışmalar. --Boyalikus 18:04, 23 Haziran 2009 (UTC)

[8] Bu sayfaya bi bakabilirmisin? Herhalde msn az gelmiş. İyi çalışmalar.--MightY msj 18:12, 23 Haziran 2009 (UTC)

Akıllanacakları yok gibi chat odasına çevirdik falan diyorlar. Şimdide küfüre başladılar. --MightY msj 18:17, 23 Haziran 2009 (UTC)
Rica ederim. O da tanıdıklarından mı? Takabeg ileti 17:51, 24 Haziran 2009 (UTC)

Tarafsızlık[kaynağı değiştir]

Çok özür dilerim ama ben tarafsızlığı daima savunan birisiyim. Koyduğum bütün şablonlar doğrudur ve tartışma sayfasında bunu belirttim. Galatasaray'a karşı değilim bu kanıya nereden vardınız açıklarsanız sevinirim. Zaten söz konusu siyasi bir görüş yada benzeri bir olgu değil, bir spor kulübüdür. Karşıt görüş olarak bahsettiğiniz şey en fazla daha az sempati duyma olabilir fakat ben bunu hiçbir zaman GFB ve Fenerbahçe Spor Kulübü maddelerine vandalist saldırılar yapanlar gibi değil nedenlerini göstererek tartışma sayfasında belirtiyorum.Önceki engellemelerim Telif İhlalleri ile ilgilidir ve konu ile bir bağlantısı yoktur. Eğer gerçekten bu şekilde(haksız biçimde) engelleneceksem bunu siz değerli hizmetlilerimizin takdirine bırakıyorum. Size biraz daha dikkatli davranmanızı dilerim. İyi çalışmalar.

Saygılarımla, Mehmet Berat BURSA 19:17, 24 Haziran 2009 (UTC)


Aslında bende siz engellenebilirsiniz deyince konuya açıklık getirmek istedim. Hepimiz hata yapabiliriz bende orada madde fazla boş ve kaliteli,kalıcı bilgi içermediğinden o şablonu koydum ama nedeni yanlış olabilir elbette. Tuttuğum takımla bu işleri karıştırmamaya gayret ediyorum. İnşallah bu konuda ve objektif olma konusunda aklınızda soru işareti kalmamıştır. İyi akşamlar ve iyi çalışmalar dilerim. Mehmet Berat BURSA 19:40, 24 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba, zamanında o kadar söylediydim.. Şunu da düzeltebilir misin ? teşekkürler --Boyalikus 00:13, 25 Haziran 2009 (UTC)

Levent abi merhaba. Kullanıcı:Eren67 adlı kullanıcı dün Bursaspor'un ismine saldırı yapmış :) Bursaspor Gay Milli Takımı ve Bursaspor Eşcinsel Milli Takımı diye sayfa yönlendirmesi yapmış. İptalini yaparmısın. Kolay gelsin Totenkopf division 09:04, 25 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba.Maddede sürekli değişiklik savaşı yaşanıyor.Koruma altına almalar sorunu çözmüyor.[9] tartışmada fikrinizi belirtirmisiniz?Tabi bir de Togan ve İ.Kafesoğlu kaynaklı bilgilerin kaldırılması var.Siz de onları bilimsel açıdan ciddi olmayan kaynak olarak mı kabul ediyorsunuz gerçekten??İlkinde maddede taraflı kelimeler kullanılıyor.İkincisinde kaynaklar kaldırılıyor.Aslında bariz vandalizm olduğunu düşünüyorum.Sizin tarafsız ve iyi niyetli bir vikipedist olduğunuza inanıyorum.Görüşünüz hangi yönde olursa olsun bilmek isterim.Kolay gelsin.İyi çalışmalar.--Qarapapaq ileti 15:43, 25 Haziran 2009 (UTC)

Tamam.Kusura bakmayın gözümden kaçmış.Tartışma sayfasında derdimizi anlatamayınca diğer kullanıcıların görüşünü almak istedim.Vikipedide aktif kullanıcı olduğunuz için size de yazayım dedim.Mesaj sayfanızdaki uyarıya dikkat etmemişim.Size kolay gelsin.iyi çalışmalar.--Qarapapaq ileti 11:33, 26 Haziran 2009 (UTC)

Selam Abi. Bu doğru mu? Senin adından da bahsedildi de sorayım dedim. Takabeg ileti 19:43, 25 Haziran 2009 (UTC)

Anladım. Ancak bu oyun kayda değer mi sence ? Ben hiç oynamadım da... Takabeg ileti 19:47, 25 Haziran 2009 (UTC)

siyaset ve reklam içeriği olmamasına rağmen eklediğim dış bağlantı bir şekilde engelleniyor Bu imzasız yazı Stb (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • İyi geceler üstadım; merhaba demenin bir bahanesi olsun konu; bir nostaljik yaprak daha düşmüş. Gerçi dikkatinden kaçmadığına eminim ama, yine de "bahane" işte. İyi geceler, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   19:43, 26 Haziran 2009 (UTC)
Selamlar dostum, şu yaprakların düşüşü biraz fazla mı hızlandı sanki ne? bilmiyordum, üzüldüm, bu efsaneye de öyle... bahaneler acı da olsa, merhaba'n için sağol, sevgiler. --M.M. ileti 20:08, 26 Haziran 2009 (UTC)

"Eskilerden Bir Güzel", sanatçı resmi.[kaynağı değiştir]

Merhaba Sayın Levent
Mesajınızı ancak şimdi okuyabildim. İltifatınız için teşekkür ederim. Sanatçının benim hayalimde yer etmiş bir fotoğrafını aradım ve buldum. Benim hayalimde bu şekilde kalmış. Umarım beğenirsiniz. (Az sayıda sanatçı maddesi girdiğim için lisans etiketini doğru mu seçtim bilmiyorum). Bir de Oyuncu şablonu yerleştirip yarısını doldurdum. Yarısını diyorum, çünkü en az 2 tane oyuncu şablonu var (Şablon:Oyuncu ve Şablon:Oyuncu2), herbirinin iyi ve eksik tarafları var. Mesela bu şablonda eş durumu vb eksik, ötekisinde de başka eksikler var. İki şablon tek bir şablon altında birleştirilebilse çok iyi olur aslında.Saygılarımla. İyi çalışmalar Docbaba mesaj

Selam abi. Sence Milli Mücadeleye Düşman Cemiyetler maddesi kalabilir mi? Eana kalırsa SAM'a gidecek. Zaten başlığı da uygunsuz ve kategoriler yeterli. Takabeg ileti 18:28, 27 Haziran 2009 (UTC)

Bak şimdi; başlığın uygun olmaması ve kategorinin yeterli gelmesi ayrı bir konu, düzen ve ansiklopedik açıdan uygun değil diye silinmesini istemek ayrı bir konu. Madem silinmesini istedin, sonradan neden "sö-devlet" şablonu uyguladın? Şimdi bir de "fact" eklemişsin. O nedenle ve düzenlenebilir olduğu için sil şablonunu geri aldım. Hala aynı düşüncedeysen, bu durumda en iyisi SAM istenmesi olacaktır. Kolay gelsin.  Levent İleti Katkılar   18:34, 27 Haziran 2009 (UTC)

Bir maddede çeşitli sorunlar vardı. Onu ifade etmeye çalıştım. Aslında hızlı silinebilir ama SAM'a göndereyim. İyi haftasonları. Göürşürüz. Takabeg ileti 18:37, 27 Haziran 2009 (UTC)

Silinen Sayfa[kaynağı değiştir]

Yazar Abdullah Aymaz'ın sayfasını oluşturmuştum. İlk paragrafta [10] linkini referans göstererek hayatını alıntılamıştım:
"1949'da Kütahya'nın Emet ilçesinin Hacımahmut köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Hacımahmut köyünde okudu. İmam Hatip Lisesi ve Yüksek İslâm Enstitüsü'nü İzmir'de okudu. Lise yıllarında Gurbet dergisinde yazıları yayınlandı. Tire ve İzmir'de öğretmenlikler yaptı. 1978'de yayınlanmaya başlayan Sızıntı dergisinde yazıları yayınlandı. Özel vakıf idareciliği ve eğitim hizmetlerinde bulundu. 1988 yılından bu yana gazetecilik yapmaktadır. İsmail Yediler, Hüseyin Bayram, Safvet Senih gibi müstear isimlerle kitaplar neşretti."
Daha sonra eserlerini belirtmiştim, yukarıdaki sayfadan bağımsız olarak. Madde "Ciddi telif ihlali yaratan sayfa" olma sebep gösterilerek silinmiş. Sayfanın madde 9'da da tavsiye edilen şekilde sadece telif hakkını ihlal eden kısımlarını belirtme/silme/gizleme yoluna gidilmesini tercih ederdim veya silinmeden önce bir uyarı yazılmasını. Eğer ilk baştaki 5-6 cümlelik kısımların birebir alınması sebep ise burada da anlatılan şekilde telif ihlalinin önüne geçmek için hiçbir alıntı cümle olmaksızın cümleleri değiştirerek, kendimden birşeyler katıp, yeni cümleler oluşturarak düzenleme yoluna gidebilirim. Özellikle eserler kısmını kendimin düzenlemiş olması sebebi ile sayfanın değitirlmek üzere maddenin tekrar yüklenmesi teknik olarak mümkün müdür? Teşekkürler Altaz 19:59, 27 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba. Daha önce konuştuğumuz Hasan Cihat Örter resmiyle ilgili OTRS'ye e-posta gelmemiş. Ben de resmi sildim, haberiniz olsun istedim. Kolay gelsin. --Yabancımsj 21:44, 27 Haziran 2009 (UTC)

Sil ile işaretlenmiş sayfalar[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Sanırım sorun fanatizm ile ilgili.1) 62-63 sezonu ile ilgili yaptığım değişiklik; Galatasaray ile ilgili kısmı Galatasaray Spor Kulübü ile değiştirmemden ibaret. Bir de o sezon lig tarihinin gol rekorunun kırıldığı sezondur.

2) Tüm lig tarihi: Bu madde kaynaksız idi. Kaynak eklediğim ve sıralamayı ekli kaynağa göre yaptığım için sil şablonu eklenmiş olabilir. Maddelerin her ikisinde de içerik yanlışlığı yoktur.Sultaniman 06:55, 28 Haziran 2009 (UTC)

Diğerini de geri alınca düzeldi. Konu ile ilgili uyardığınız için teşekkürler. Sultaniman 07:04, 28 Haziran 2009 (UTC)


Şu ipli kullanıcılar dert[kaynağı değiştir]

Aslında üye olmayanlar değişiklik yapamasa ne güzel olur dimi 1 değil 5 değiller yetişemiyor insan dimi Bu imzasız yazı Yunusberkan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Antik Yunanistan[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Antik Yunanistan maddesi SM olmaktan (Vikipedi:Seçkin madde incelemesi/Antik Yunanistan) bu sayfada görüleceği gibi ihraç edilmek üzere. Bizde Vikiproje:Tarih olarak maddeyi ihraç edilmekten kurtarmaya çalışıyoruz. Yardım edersen gerçekten çok seviniriz. Teşekkürler, iyi çalışmalar...--Böcürt 08:27, 28 Haziran 2009 (UTC)

Soner Şahin hakkında bilgi vermiştim ama kategorisiz diyor ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim..

Lütfen Kullanıcı:Kskgokay'ı engeller misiniz? Dün gece sabahın köründe iki saat onunla uğraştım, durmadan onun vandalizmini geri aldım; ondan Türklük şüpheleri, kişisel saldırılar falan çektim, ve gerçekten çok zordu. Özellikle herhangi bir hizmetlinin oturumu açık olmadığı için engellenemedi; ona uyarıdan başka hiç birşey veremedim. Lütfen nolur, onu şimdi engelleyin. Teşekkürler. Raning-friciz-rulcall me, I'm yours 10:44, 28 Haziran 2009 (UTC)

yalitim.com web sitesi[kaynağı değiştir]

Merhaba;

Yalıtım bölümünde Dış Bağlantılar'a eklediğimiz yalitim.com web sitesini Spam link olarak tanımlanıp silinmesi ve kullanıcı hesabımı da engellemenizle ilgili bilgi vermenizi rica ederim. yalitim.com site web sitesi yapısı ve içeriği Wikipedia'nın hiçbir politikasıyla çakışmadığı gibi; özellikle Dış Bağlantılar politikasının kurallarıyla da uyuşmaktadır.

Yaptığınız değişikliği geri almanızı, almayacaksanız da hangi kurallara göre bunu yaptığnızı açıklamanızı rica ederim.


Teşekkürler.

Nuray Ekin www.yalitim.com

İnsan kaynakları firması Manpower'ın Türkçe bir bilgisini hazırlamaya çalışıyoruz. En.wikipedia.org adresinde şirketin ingilizce bilgisi mevcut ancak Türkçe bir bilgi wikipedia'da yok. manpower.com.tr uzantılı mail adresimi engellediğiniz için o adresten artık bir giriş yapamıyorum. İlk başta çok kurumsal bir bilgi girmiştik ancak daha sonra 3. şahıs bir kişinin anlatımı ile Manpower türkiye hakkında bilgi girdik, o da silindi. Nasıl bir yol izlemeliyiz yayınlanması için? İngilizcesinden Türkçesine mi direk çevirelim? Bilgi verirseniz çok sevinirim.Bu imzasız yazı Tugceg (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kaykay Maddesi[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Kaykay maddesi hem kaliteli, hem de seçkin ama seçkin şablonunun üstüne bir de kaliteli şablonunu koyunca maddede iki simge iç içe geçiyor. Bu sıkıntı nasıl düzeltilebilir bir bilginiz var mı? Mehmet Berat BURSA 17:04, 29 Haziran 2009 (UTC)


Sağolun birde Bungee jumping maddesini değistirdim ama eski sürümüne göre nasıl olmuş diye bir fikrinizi alabilirmiyim? Mehmet Berat BURSA 17:19, 29 Haziran 2009 (UTC)

Abi [[11]] neden ki anlamadım? Zaten bir madde SM ise KM koşullarını da karşılıyordur haliyle. İki şablona gerek var mı ki? Geçmişinde KM adaylığı varsa tartışma sayfasına eklemek kafi bence ama ne dersin. Bu arada keyifler nasıl, umarım sağlıklar yerindedir. Kendine iyi bak abi, sağlıcakla...--Merube 89msj 23:02, 29 Haziran 2009 (UTC)

Gün olur da Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan yorulursanız, Sertab dinleyin. Belki keyfiniz yerine gelir.--Veritas ileti 17:53, 30 Haziran 2009 (UTC)

İncelikler Yüzünden[kaynağı değiştir]

En sevdiğimiz şarkılar arasında İncelikler Yüzünden ortak çıktı İyi çalışmalar.--Veritas ileti 17:53, 30 Haziran 2009 (UTC)

merhaba,

bir kişi eklemiştim gerçek bilgileri ve olayları içeriyordu tarafınızdan silinmiş, bu kişiyi ekleyen ilk bendimkişi hakkında silinen bilgilertamamen doğru ve kaynaklardan alınmıştır Bu imzasız yazı Korayhan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

yeni portal kurmak için...[kaynağı değiştir]

İngilizce vikipedide olan video oyunları portalını kurmak istiyorum. Kullanıcı:Coolland,Kullanıcı:Durkin ve Kullanıcı:Berkay0652 bana katılacaklarını söylediler. coolland ile şablon denemeleri yapıyoruz yardıma ihtiyacımız olursa, yanlış yaptığımız bir şey olursa uyarın, teşekkürler Kıdemli 19:19, 30 Haziran 2009 (UTC)


merhaba eklediğimiz kişi hakkındaki medyada çıkan ve dünya basınında çıkan haberlere linke açarak ulaşabilirsiniz ve ben bu kişiyi ilk ekleyen kişi olmuştum [12] Bu imzasız yazı Korayhan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.


ne demek ansiklopedik bilgi?

galiba kendiniz bihabersiniz wikipedia'nın kurallarından.

internette kaynakçası bulunan, bilgisi bulunan herşey sayfa yapılabilir.

lütfen değiştirdiğiniz sayfayı hemen geri getirin, yoksa sizi şikayet edeceğim. Bu imzasız yazı 88.237.220.78 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tıp Davetiyesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Tıp davetiyesi

Merhaba Levent/Arşiv: 28 -29, Tıp ile ilgili maddeleri düzenleyip, geliştiren Tıp Projesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --~~~~

--MightY msj 18:33, 2 Temmuz 2009 (UTC)

  • Merhaba; bu konuda düşüncem net değil Merube; şöyle de düşünülemez mi: "bir maddenin SM ise KM koşullarını da karşılıyor" olacağını, ancak Vikipedi'yi bilenler bilir - ki onların da tümü değil. Günü birlik giren, bir kereliğine giren .. vb. kişiler için yararlı olur denebilir. Dilersen başka görüşlere de başvuralım, eğilime bağlı olarak o değişikliği geri alabiliriz, ne dersin?  Levent İleti Katkılar   04:31, 30 Haziran 2009 (UTC)
  • Merhaba Levent abi, öncelikle hayli geç cevabım için kusura bakma lütfen. O halde tüm SM'lere aynı zamanda KM şablonu da eklemek gerekmez mi? Bence tek SM şablonu her iki şablonu da içinde barındırdığından KM şablonuna gerek yok abi. Dediğiniz gibi, başka vikipedistlerin de görüşünü alalım bence de. İyi vikiler, iyi çalışmalar levent abi, görüşmek üzere...--Merube 89msj 03:52, 3 Temmuz 2009 (UTC)

Telif hakkı ihlali[kaynağı değiştir]

Hypersoar sayfasında biri bilgileri Top Trups'tan yazmış. Bilgiler aynı. Müdahale ederseniz çok sevinirim. İyi günler.--Zoologist 2009 09:42, 3 Temmuz 2009 (UTC)

Zoologist 2009[kaynağı değiştir]

Hayır. Top Trups sitesinden değil kartlarından yazmış. Vikipedi'nın arama motoruna Hypersoar yazarsanız görürsünüz. Karttakilerin aynısını yazmış. İyi günler.--Zoologist 2009 11:19, 4 Temmuz 2009 (UTC)

Merhaba,merak ettim LAMP sayfası temizlik amaçlı silinmiş diyordu.Ne tür bir temizlik? Bu imzasız yazı Linuxmint (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

levent bey hlc ile ilgili eklemeden dolayı özür dilerim.nasıl kullanıldığını bilmiyorum. Bu imzasız yazı 94.122.195.244 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

aynı olay umre kelimesinde vardı onuda hemen kaldırdım.hayırlı akşamlar dilerim.tekrar özür dilerim.

  • Kaç gündür yoksun arkadaşım? Özletme kendini.  Levent İleti Katkılar   18:44, 5 Temmuz 2009 (UTC)
    • Merhaba, bir müddet daha yokum:) Görüşmek üzere, hoşcakalın...Vikipedist 08:25, 6 Temmuz 2009 (UTC)

Merhaba, Wehrmacht Ermeni Lejyonu maddesinin silinme nedeninde Kullanıcı:Takabeg'in katkıda bulunan tek kullanıcı olduğunu söylediniz. Maddeyi aslında ben oluşturdum, geçmişini izleye bilirsiniz [13]. Bence Wehrmacht Ermeni Lejyonu adını da Ermeni Lejyonu (Almanya) maddesine redirect edebiliriz. Teşekkürler. Atabəy 23:07, 6 Temmuz 2009 (UTC)

Konumun silinmesi[kaynağı değiştir]

Akvaryum.com ve Akvaristler derneği başlığının kaldırılmasından büyük üzüntü duyduğumu ve bunu mantıklı bulmadığımı söylemek istedim Levent Bey. İngiliz wikipedia'sında çok fazla madde varken ve insanlar aradıkları neredeyse herşeyi orada bulabilirken ben dünyanın en çok tıklanan ve 32.000 üyesi bulunan sitesini ve Türkiyenin tek akvarist derneğini tanıtamıyorum. Bu çok üzücü ve anlamlandıramadığım bir durum çünki wikipedia'nın içeriğine ters bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bunu bana daha önce yol gösterdiğiniz için size söylemek istedim, Teşekkürler. --Cbukowski 16:35, 9 Temmuz 2009 (UTC)

Abi merhaba. Anemi mi daha sık kullanılıyor kansızlık mı? Bence anemi daha sık ama, emin olamadım da :). --Merube 89msj 19:42, 10 Temmuz 2009 (UTC)

Bu arada Asetil salisilik asit maddesinin adını aspirin yapabilir misin abi? Aspirin hep kullanılan adı, asetilsalisilik asit bilimsel toplantılar dahi aspirin diye kullanılıyor. Kansızlık çok gözümü tırmaladığı için sormak istedim, türkçe ama yine de işte. Abi tez vikiye tam dönüş yapabilmen dileğiyle, tıp projesinde yardımına ihtiyaç çok. Vikipedi işlerinden bahsetmiyorum dahi :). --Merube 89msj 19:56, 10 Temmuz 2009 (UTC)

  • Aynı zamanda ticari marka. Ancak tıbbi toplantılar dahi böyle, diğer vikilerde öyle. İlk kullanılan ticari marka adı olsa da o kadar çok geniş anlamdaki. Coraspin mesela içeriğinde ASA var ama aspirin içeriyo da diyoruz. Reklama girmez yani rahat ol abi :))--Merube 89msj 20:06, 10 Temmuz 2009 (UTC)
  • Çok saol abi. Seni bulduğuma göre, ne zaman üye oluyorsun tip projesine :))--Merube 89msj 20:11, 10 Temmuz 2009 (UTC)


Banada yaptı aynı şeyi. Boşveerr salla gitsin. Hep yapıyo bunu... Bu imzasız yazı 88.242.210.160 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sorun değil. Bende tatile çıkacağımdan bende bekletebilirim. --Cbukowski 22:00, 10 Temmuz 2009 (UTC)

  • Selam Levent abi. Şu kullanıcıya bir bakar mısın? İyi çalışmalar..--MightY msj 12:04, 11 Temmuz 2009 (UTC)

Kategorisiz şablonu[kaynağı değiştir]

Merhaba. Bu şablonu, kaynak kodunu yapıştırmak yerine {{kategorisiz}} biçiminde kullanabilirseniz sevinirim. İlk kullanım bu sayfada sorun yaratıyor. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 12:09, 11 Temmuz 2009 (UTC)

Teşekkürler, iyi çalışmalar --Superyetkinileti 12:13, 11 Temmuz 2009 (UTC)
  • Buradan da görüleceği üzere engel süresi henüz dolmamış. Ayrıca sizin de bildiğiniz gibi engellemeler süre sonunda otomatik olarak kalkıyor. Kullanıcı 22:57'den itibaren katkıda bulunmaya başlayabilecek. İyivikiler... [ho? ni!] 18:07, 11 Temmuz 2009 (UTC)

Merhaba bende opera tarayıcısında monobook düzgün çalışmıyor. Örneğin üst taraftaki sekmeler gözükmüyor. İmza tuşunun olduğu satırdaki monobook parçası da düzgün çalışmıyor. Bunun nedeni ne olabilir? Ama chrome,mozilla'da oluyor.--♣♪♫♠♪Vikipedist♫♣♪♠Mesaj Sayfam 08:03, 12 Temmuz 2009 (UTC)

Kategori Hakkında Tartışma[kaynağı değiştir]

Kategori tartışma:Doğu Türkistan ve Kategori tartışma:Uygurlar sayfalarındaki (aynı konulu) tartışmaya bakabilir misiniz?Altaz 12:25, 12 Temmuz 2009 (UTC)

Merhabalar. Malesef Türkçe'de her önüne gelen bir karşılık uydurmuş, hepsini yönlendirdim :) Aslında İngilizce'de de bizdekinden farklı değil :) İyi geceler, iyi çalışmalar..--Abuk SABUK♫ ♫ 23:04, 12 Temmuz 2009 (UTC)

Yönlendirme hakkında[kaynağı değiştir]

Tekrar merhaba. Önceki mesajı yazmadan önce "TARTIŞMA İÇİN BANA GÖRÜŞ SORMAYIN" yazısını farketmemiştim, önce onun için özür. Tartışma:Çin Cumhuriyeti'nde belirttiğim gibi Chinese Taipei sayfası Tayvan'a yönlendirilmiş, bunu Çin Cumhuriyeti'ne çevirmek gerektiğini düşünüyorum. Bir de sayfaları yönlendirme işi nasıl yapılıyor, size sormadan ben de yapabilir miydim bu işi? Altaz 00:51, 13 Temmuz 2009 (UTC)

Teşekküre teşekkür[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ödül için teşekkürler. Siz beni böyle yüreklendirdikçe içimdeki hata düzeltme duygusu kabarıyor --Superyetkinileti 08:24, 13 Temmuz 2009 (UTC)

Sizi de bir gün beklerim. Tabii nereyi kazandığım kesinleştirkten sonra .--Veritas ileti 09:22, 13 Temmuz 2009 (UTC)

Tebrikleriniz için çok çok teşekkürler. Sizi de bir gün beklerim. Hatta belki Boğaziçi'ni kazanabilirsem (%1 olasılık) siz beni beklersiniz--Veritas ileti 09:22, 13 Temmuz 2009 (UTC)

Siz İzmirliydiniz sanırım. Bir an İstanbul diye hatırlamışım --Veritas ileti 09:58, 13 Temmuz 2009 (UTC)

Alexander Rybak sayfasına Muhammet2131 tarafından vandallık yapılmıştır. Siz de şöyle anlı şanlı bir uyarı mesajı atarsanız sevinirim :D!-- KüçükYumurcakÖzgür  10:47, 13 Temmuz 2009 (UTC)

  • Merhaba Levent Abi. Sanırım e-postana hiç bakmıyorsun. Ben şey diyecektim, acaba sizin ev Güzelbahçe tarafında mı yoksa Balçova tarafında mı? --♪♫Berkay0652|ileti 20:13, 13 Temmuz 2009. (UTC)

Opera'nın sonuçları nasıl?--Captain BradleyMesaj Sayfam 04:51, 14 Temmuz 2009 (UTC)

Güneydın abi. [14]'e bakar mısın? Küfürlü kısımları gizleyerek aktardım da. Bence Fıkra kültürü ile Küfür ayrı şeylerdir. Yine de sakıncalı gördüğün kısımları kaldırırsan sevineceğim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 04:57, 14 Temmuz 2009 (UTC)

  • Takabeg, çok yorucu bir işte çalışıyorum bugün eve gelmem 21:30'u buldu. Ona konsantre olamayacağım, daha genç bir hizmetli arkadaştan rica eder misin?  Levent İleti Katkılar   19:21, 14 Temmuz 2009 (UTC)
Tamam Abi. İyi çalışmalar ve tatiller. Takabeg ileti 23:53, 14 Temmuz 2009 (UTC)

Altunayva, Ağın maddesi mevcut. Yani bu madde silinmeli... dikkatinizden kaçmış herhalde... kolay gelsin...--LINKIи PKileti 15:19, 14 Temmuz 2009 (UTC)

Resim inceleme[kaynağı değiştir]

Dosya:Turki halklar.png dosyasını incelenebilir mi? "Bu medya henüz bir hizmetli tarafından incelenmemiştir" yazıyor. Tartışma sayfasına da yazdım. Etnik ve politik konulu bir tartışma kapsamına girmiyor sanırım. Hizmetliler arasında bir iş bölümü var mıdır bilmiyorum, varsa ilgili hizmetli kimdir?Altaz 16:22, 14 Temmuz 2009 (UTC)

  • Merhabalar Levent. Aslında ikisinide kullanıyordum. Hangisi rastgelirse. Ama o kadar önemli değil. İlginiz için teşekkür ederim, iyi çalışmalar..--C. Jones msj 19:44, 14 Temmuz 2009 (UTC)
  • Bu arada {{Transfer}} şeklinde bir şablon yaptım. Sizce uygun mu bir uyarı şablonu. Yorumunuzu bekliyorum.--C. Jones msj 19:50, 14 Temmuz 2009 (UTC)
  • Bende gerekli olduğunu düşünyorum çünkü birisi oyuncular hakkında değişiklik yapıyor. Hangi değişiklik şablonu göndereceğimize karar veremiyoruz. Dediğin gibi köy çeşmesinde duyurabiliriz. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar..--C. Jones msj 19:56, 14 Temmuz 2009 (UTC)

levent bey, dün "eflatuna" müzik grubu ile ilgili olarak eklediğim maddenin ve grubumun adı olan kullanıcı kimliğimin süresiz engellendiğini üzülerek gördüm. sizden gelen uyarı, kullandığım kullanıcı adının uygun olmadığı yönündeydi. maalesef grubumun adı budur ve bu yüzden dürüst davranmayı düşünerek tercih ettiğim mail adresi grupeflatuna@hotmail.com olmuştur. kişilere ait olması gereken bir mail adresi gerekiyorsa şu an üzerinden kayıt olduğum mail adresim bana aittir. ayrıca www.eflatuna.com sitesinden de ulaşabileceğiniz info@eflatuna.com adresi de bulunmaktadır. tam adım nihat mustafa aykurt. daha önce "tual" grubundaydım ve wikipedia ya tual maddesini eklemiştik. bu şimdi kurduğum yeni müzik grubumdur ve tüm telif hakları mesam tarafından adıma kayıtlıdır, yani herhangi bir telif ihlali de sözkonusu değildir. ayrıca kemalk adlı admin tarafından yazılmış "ansiklopedik bilgi giriniz" notunu gördüm. "tual" ansiklopedik olarak görüldüyse "eflatuna" nın da aynı şansa sahip olması gerektiğini düşündüm. cevabınızı bekler, saygılar sunarım. Bu imzasız yazı Mustafa aykurt (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sil şablonları[kaynağı değiştir]

  • Öncelikle Yeni madde incelemekle yaptığınız katkılara teşekkürler. Ancak silinmesi için bir sayfayı işaretlemeden önce biraz daha özen gösterirseniz daha iyi olacak. Birden fazla örneğe rastlayınca bire hatırlatayım dedim işte bir tanesi: Osi katmanları, "düzen ve ansiklopedik açıdan uygun değil" demişsiniz ama pek öyle olmamasının yanısıra asıl telif ihlali gerekçesiyle silinmesi gerekirdi, silindi. Tekrar teşekkürler, iyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   19:30, 15 Temmuz 2009 (UTC)
Eveti haklısın, ama sen de takdir edersin ki, telif ihlalini yakalamak diğerlerine göre biraz zordur--вяí¢αи76ileti 08:01, 16 Temmuz 2009 (UTC)
Ayrıca bir madde için bazen birden fazla silme gerekçesi çıkabiliyor YMD'ye daha çok önem veriyorum... Hatta ansiklopedik olmadığından geçmişte yaptığım bir iki maddeyi bile sildirdim. Yani aslında soru şu bir maddede hem düzensizlik hem telif ve hem bilmem ne olunca 2 ya da daha fazla mı gerekçe koymalıyız? veya hangi gerekçe seçeceğimize nasıl karar vereceğiz?--вяí¢αи76ileti 08:53, 16 Temmuz 2009 (UTC)
  • Ayrıca telif kontrolu yapmak hiç zor değil: rastgele bir cümle seçip bir arama motoru ile araştırırsak sonuç hemen görülebiliyor. Bazı tarayıcılar (firefox, opera, avant vb.) seçilen cümleyi sağ tıkladığınızda otomatik arama imkanı veriyor ki bu işleri daha da kolaylaştırır. Sizin "düzenle" dediğiniz iki örneğe (Guadeloupe Millî Futbol Takımı ve Camilla Belle) baktığımda buna rastladım ve silindiler. Yine telif kontrolu için Copyscape vb. programlar da kullanılabilir.  Levent İleti Katkılar   18:02, 16 Temmuz 2009 (UTC)
Evet, ben de google kullanıyordum. Bundan sonra daha da dikkatli olacağım. Ara vermeden 6-7 saat bakınca dikkatim dağılmış olmalı...Üzgün Vikipedi hasreti işte aylarca girmeyince böyle oluyor--вяí¢αи76ileti 18:09, 16 Temmuz 2009 (UTC)
Teşekkürler, evet, vikipedi sevdalısının molası bu kadar oluyor:) Kolay gelsin...Vikipedist 19:25, 16 Temmuz 2009 (UTC)

Levent abi neden benim yazdığım yeni konuların hepsini siliyorsunuz.Vikipedi ye katkı bulunmak için üye oldum ma sürekli benim yazdığım konuları siliyorsunuz. Bu imzasız yazı 88.239.142.29 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Hasan Cihat Örter[kaynağı değiştir]

Hi. You set {{delete}} template on fr:Hasan Cihat Örter, could you please explain why ? then I'll delete the file. Thank you. Elfix 16:03, 17 Temmuz 2009 (UTC)

  • Merhaba Levent Abi. Aslında e-posta ile ulaşmak istemiştim ama bazen insan üşenip ona bakmayabiliyor. Yarınki buluşmayı konuştuktan sonra bizimkiler yarın bir yere gideceklerini söylediler. Ben de sana söz verip yüzüstü bırakmak istemediğimden geziyi biraz geç vakte aldırdım. Eğer sana eziyet olmazsa, yarın sabah dokuz-on gibi buluşmamız mümkün müdür? Ayrıca e-postada buluşma yerini de söyleyebilmen mümkün mü? Boşuna kontör harcama. Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 14:05, 18 Temmuz 2009 (UTC)

Kızgınlık[kaynağı değiştir]

Dostum, hatır sormasam hatır sormuyorsun. Yani şimdi ben başlığa bunu yazmıyayım da ne yazayım :)  Levent İleti Katkılar   21:34, 18 Temmuz 2009 (UTC)

Aman diyim, üstadımızı kızdırmak ne haddimize? İşi gücü vardır, güzel güzel maddeler yazıyordur, vandal kovalıyordur, meşgul etmeyelim diyedir sessizliğimiz. Yoksa, sormam mı hal hatır, aşkolsun. Umarım yerindedir keyifler.. --M.M.ileti 21:39, 18 Temmuz 2009 (UTC)
  • Aman üstad müstad yok :) neden yok söylerim sonra. hatta yarın bi e-posta yazarım. saygı ve sevgiyle..  Levent İleti Katkılar   21:41, 18 Temmuz 2009 (UTC)
Tamamdır, sevgiler, saygılar bizden.. --M.M.ileti 21:43, 18 Temmuz 2009 (UTC)