Kullanıcı mesaj:Faalp

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Faalp![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil okun gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --M. M. ileti 20:20, 31 Ağustos 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки

Tuvaca maddesine katkılarınız için teşekkürler. İyi çalışmalar.--Tevfik1958 20:05, 30 Aralık 2008 (UTC)

Ekii Faalp! Under Tuvaca, sections Diyalog and Kelimeler, can I ask you to select free text to use as examples instead of text from the lessons I wrote? Not everything on TyvaWiki has a free license. Those lessons are owned by me. Please see tyvawiki:Proverbs, tyvawiki:Riddles, tyvawiki:The_Marmot_and_the_Ram, and tyvawiki:Shaman_Wolf_and_Scholar_Wolf for examples you can probably use. Chetterdim! --==Göktürk alfabesi==

Selam. Göktürk Alfabesi#Çin karakterinin tarihsel gelişimi ile karşılaştırımı maddeyle alakalı mı ? Takabeg ileti 16:17, 7 Mart 2010 (UTC)

Selam. Göktürk Alfabesi#Çin karakterinin tarihsel gelişimi ile karşılaştırımı maddesiyle alakalı olduğunu düşündüm. Şekil benzerliği sebebiyle okuyucular karşılaştırmaları gerekebilir. Ana maddede kargaşalık çıkarırsa silinmesi uygundur.

Hatalı yönlendirmeler yapmayınız.[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Hatalı yönlendirme yaptınız.

Merhaba,

Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemenizi takdir ve teşekkürle karşılıyoruz; çünkü sayısız kişiye karşılıksız bilgi sunan bu ansiklopedi, gönüllülük kavramıyla ayakta durabilmektedir.
Vikipedi sayfalarında yönlendirmeler belirli kurallara göre yapılmaktadır. Bu anlamda, yönlendirme yapmak için gerekli bilgileri bu sayfada bulabilirsiniz. Yapacağınız işlemden emin değilseniz, gözden kaçma olasılığına karşın, sayfayı kaydetmeden önce; Son değişiklikler sayfasında görebileceğiniz herhangi bir vikipedist'ten yardım alabilirsiniz.

Tekrar hoşgeldiniz, iyi çalışmalar. - M.M.ileti 23:16, 19 Mart 2010 (UTC)


Vikipedi'yi tanıyın..

"Özgür ansiklopedi" Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, çünkü bu ansiklopedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bugünkü haline geldi. Hemen, şu anda yüz binlerce sayfamızdan herhangi biri (çoğu) üstünde değişiklik yapmaya başlayabilirsiniz. Belki de eklediğiniz içerik silinmiş, ya da geri alınmış olabilir. Ancak bizim önerimiz; Vikipedi sayfaları içinde bol bol gezinmeniz, öncelikle üstte mavi bağlantıyla verilen hoş geldiniz ve Beş temel taş sayfalarımıza bir göz atmanız, işleyişi kavrayıp, nasıl sayfa yazılacağını ve değişiklik yapılacağını öğrendikten sonra yeni sayfa oluşturmaya başlamanız ya da değişiklikler yapmanızdır. Bu öneri size cesaretinizi kaybettirmesin. Aklınıza takılan herhangi bir soru ya da sorun olduğunda, herhangi bir vikipediste, ya da sayfanızın solunda Son değişiklikler sekmesinde göreceğiniz bir kullanıcıya çekinmeden ileti yazarak danışabilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz der, güzel ve yararlı bir zaman geçirmenizi umarız. Merube 89msj 16:41, 21 Mart 2010 (UTC)


Burda eklediğiniz Türk dünyası nüfusu değil Turkic states'ın nüfusu. Takabeg ileti 10:35, 18 Nisan 2010 (UTC) Uyarılar için Sağolasın .


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Faalp,

Oluşturmuş olduğunuz Tuba Türkçesi adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 20:30, 22 Mayıs 2010 (UTC)

Tuva Cum. maddesinde Tannu-Ola'dan bahsedilmiyor... Takabeg ileti 11:26, 4 Ağustos 2010 (UTC) yeni eklenmiş ve bahse konu olmuştur.

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış dosya yüklediniz![kaynağı değiştir]

RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yüklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz: Resim yükleme yardım sayfası,

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı
Gökhan 05:01, 8 Kasım 2010 (UTC)
Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - ki bl 23:11, 25 Şubat 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Faalp,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Ergaki.JPG adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 22:45, 6 Mart 2011 (UTC)

taysin (mesaj) 15:37, 9 Mayıs 2011 (UTC)

Merhabalar Faalp, yukarıdaki dosyayı kendi çalışmanız olarak belirtmişsiniz. Bu durumda resme dilediğiniz bir lisans modeli seçebilirsiniz. Resmin Vikipedi'de kullanılabilmesi için şu lisanslardan birini seçmelisiniz. İlgili lisansın şablonunu seçip, sayfadaki bakım şablonunu kaldırabilirsiniz. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 18:53, 19 Mayıs 2011 (UTC)

Lütfen sadece ansiklopedik bilgiler giriniz[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Superyetkinileti 19:08, 15 Ağustos 2011 (UTC)

Reality 23:09, 24 Eylül 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Faalp,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 18:38, 4 Ekim 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Faalp,

Vikipedistleri biraraya getirmek ve başta Vikipedi olmak üzere Türkçe Wikimedia projelerini tanıtmak amacıyla bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

26 Kasım 2011 Cumartesi - 15:00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Taksim, Beyoğlu, İstanbul, Katılımcı sayısına göre organizasyon mekanı belirlenecektir.


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle...

en:User:Sborsody


Selamlar Faalp, ilgili maddede yaptığın değişiklikler maddenin kapsamını aşıyor. Sungur için anlam ayrım sayfası açılmalı ve diğer anlamları için bu sayfadan dağıtım yapılmalı. Emek sarfedip yazdığınız maddeden kaybınız olsun istemem ama bu hali ile yaptığınız eklemeler kaldırılmaya en azından tekrar düzenlenmeye mahkum~Tarkovsky~ 11:58, 20 Aralık 2011 (UTC)

gereği yapıldı. ~Faalp~

Merhaba, maddenin içeriği sanırım biraz telifli olmuş gibi duruyor1. Teşekkürler --i.e. msj 08:26, 19 Ocak 2012 (UTC)

Sarıg-Sep isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Reality 18:15, 22 Ocak 2012 (UTC)

Tuva depremi isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Reality 18:15, 22 Ocak 2012 (UTC)

  • Şagaan-Arık maddesinde kiril alfabesiyle yazılmış kısımlar var. Rica etsem onları da Türkçe'ye çevirebilir misiniz?--Reality 18:19, 22 Ocak 2012 (UTC)

Yönlendirmeler[kaynağı değiştir]

Lütfen farklı alan adları arasında yönlendirme yapmayınız. Kategoriden maddeye, maddeden şablona, şablondan maddeye vs. gibi. Ayrıca kategorilerde zaten #redirect yönlendirme sistemi kullanılmamaktadır. Çok nadir ve gerekli durumlarda {{kategori yönlendirme}} şablonu ile yönlendirmeler yapılır. Lütfen Vikipedi:Kategorilendirme ve Yardım:Kategori sayfalarına bakınız. Bu tarz hatalı oluşturduğunuz sayfalar varsa, lütfen silinmek üzere işaretleyiniz, eğer eski temiz sürümleri varsa o sürümlere geri alınız. İyi vikiler--Merube 89msj 18:36, 23 Ocak 2012 (UTC)

Ulug-Hem İli[kaynağı değiştir]

Ulug-Hem İli maddesinde Ulug-Hem bir il midir? Öyle ise madde adının Ulug-Hem (il) olması daha iyi olabilir, örnek olarak Antalya (il). Ne dersiniz? --anerka'ya söyleyin 20:07, 29 Ocak 2012 (UTC)

Merhabalar, kolaylıklar gelsin. Tuva Nüfusu isimli maddeye eklediğim sil şablonu tarafınızca kaldırılmış. Bir kaç inceleme yaptığımda konu ile ilgili görüşümü Tartışma sayfasında belirttim. Sizin de bu konu hakkında yorumunuzu bekliyorum. Sizce nasıl olmalı? İyi çalışmalar --i.e. msj 14:25, 8 Şubat 2012 (UTC)

Tuva depremi isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--Reality 15:44, 25 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba Faalp, güzel katkıların var ve az önce hepsini onayladım ama bazı sorunlar var. Yani, sakın yanlış anlama hevesini kırmak için yazmıyorum. Sadece bilgi vermek amacıyla yazıyorum. Oluşturduğun sayfalar, görünüm olarak çok bozuk duruyorlar. Örneğin, tüm Tuva maddelerine Tuva Cumhuriyeti şeklinde bir şablon ekliyorsun ama neredeyse altı aydır bu şablonu mutlaka bir gün oluştucaktır gözüyle bakıyorum. Bazı maddelere interviki ekliyorsun, bazılarına eklemiyorsun. Bazı maddelere kategori ekliyorsun, bazılarına eklemiyorsun. Yani, diğer Vikipedi'lerde araştırma yapmadığını düşündürüyor bana bu. Resimleri maddenin sağına soluna gelişgüzel atman da, maddenin görünümü etkiliyor. Elbette, inşallah bu Tuva konusuna meraklı biri çıkar da düzeltir. Vikipedi katkılar ile büyüyor ve senin de tüm kelimelerine kesinlikle ihtiyaç var. Madde oluştururken, Tercihlerim bölümünde Gelişmiş değişiklik araç çubuğunu etkinleştir aracını etkinleştirerek, metin yazma kutusunun sağında bulunan otomatik referans oluşturma araçlarını, referansların daha güzel ve anlamlı durması için kullanabilirsin mesela. Elbette, karar senin ve tüm katkıların için teşekkür ederim. Umarım, bu söylediklerimin sana yararı olur. Sevgiler.--i.e.msj 11:22, 4 Mart 2014 (UTC)

Şüphenin giderilmesi gereken dosya[kaynağı değiştir]

i.e.msj 13:06, 11 Mayıs 2014 (UTC)

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Eldarion 05:52, 3 Ekim 2014 (UTC)


Global account[kaynağı değiştir]

Hi Faalp! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (mesaj) 11:50, 17 Ocak 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Faalp
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:02, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

İyi vikiler[kaynağı değiştir]

Sevgili Faalp, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Covid-19 önlemleri kapsamında pek çoğumuzun evinden çıkmadığı şu dönemi elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi' başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi viki'ler, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 22.31, 13 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

https://amara.org/en/videos/DWb3t4pZpqIS/tr/2811037 / https://commons.wikimedia.org/wiki/TimedText:WIKITONGUES-_Aydyn_speaking_Tuvan.webm.tr.srt ? Arlo Barnes (mesaj) 02.29, 8 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Barıın-Hemçik kojuunu sumuları[kaynağı değiştir]

Merhaba, oluşturduğunuz Barıın-Hemçik kojuunu sumuları maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Madde 1 - Taslak kriterlerini sağlamayan kısa/tanımsız içerik" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız veya herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsiniz. İyi Vikiler. ᕓikiolog ♥෴ 15.15, 29 Ağustos 2022 (UTC)[yanıtla]

Ağustos 2023[kaynağı değiştir]

Bilgi simgesi Katkılarınız için teşekkür ederiz. Lütfen değişikliklerinizi yalnızca gerçekten küçük bir değişiklik ise "küçük" olarak işaretleyin. Yardım:Küçük değişiklik sayfasında belirtildiği gibi, küçük değişiklik değişikliği yapanın yeniden incelenmesine gerek duyulmayacak ve asla tartışma yaratmayacak nitelikte olduğuna inandığı değişikliktir. Küçük değişiklik, tipografik düzeltmeler, format değişiklikleri veya içeriği değiştirmeden metnin yeniden düzenlenmesi gibi şeylerden oluşur. Ek olarak, bariz vandalizm ve test değişikliklerinin geri alınması "küçük" olarak etiketlenebilir. Teşekkürler. --stultiwikiabana yaz 01.11, 24 Ağustos 2023 (UTC)[yanıtla]