Kullanıcı mesaj:Levent: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Yeni başlık: Geçmiş olsun
Levent (mesaj | katkılar)
439. satır: 439. satır:


İlk geçmiş olsun dileği benden olsun. Umarım sağlığınıza kavuşursunuz. Vikipedi size biraz da olsa moral verecek ise ne mutlu bu sayfalara. Hoş geldiniz. --[[Kullanıcı:Elmacenderesi|e.c.]] 19:39, 22 Kasım 2017 (UTC)
İlk geçmiş olsun dileği benden olsun. Umarım sağlığınıza kavuşursunuz. Vikipedi size biraz da olsa moral verecek ise ne mutlu bu sayfalara. Hoş geldiniz. --[[Kullanıcı:Elmacenderesi|e.c.]] 19:39, 22 Kasım 2017 (UTC)

* Çok Teşekkürler [[Kullanıcı:Elmacenderesi|e.c.]], büyük bir moral oldu bu. Bir çok şey inanılmaz derecede değişmiş. Önceden aktifken kendi kendime uyguladığım bir sistemim vardı, biraz alıştıktan sonra ona devam etmeyi düşünüyorum: "Her gün en az bir madde ekle." Tanışmadığım arkadaşlara, eski dostlara da merhaba..

Sayfanın 01.29, 23 Kasım 2017 tarihindeki hâli

Tartışma

Süresiz engele karşı birisi olduğumu hepiniz biliyorsunuz, Levent'in engelini kaldırma fikrini kısa bir süre önce Skype toplantımızda dile getirmiştim. Orada bulunan herkes durumu olumlu karşılamıştı. Troll kullanıcıların devreye girmesini de engelleyerek kısa, öz ve yapıcı bir tartışma ile engel süreci konusunda yorumlarınızı bekliyoruz. Topluluk olmak beraber karar almayı gerektirir. Mesaj sayfasında değişiklik yapabilmesi ve sorulara cevap verebilmesi adına kendi mesaj sayfasını değiştirecek şekilde engelde düzenleme yaparak Levent abinin de tartışmaya katılabilmesini sağlayacağız. Hepinize en içten sevgilerimi sunuyorum. --e.c. 16:59, 30 Kasım 2015 (UTC)

Kendisini şahsen tanımasam da zamanında olumlu katkılarda bulunan biri olduğu belli, bildiğim kadarıyla şifre paylaşımından dolayı engel verilmiş. Ancak aynı durumu tekrarlamayacaksa neden olmasın. Engellemeyi değil katılımı teşvik etmemiz gerekiyor. --Turgut46 18:49, 30 Kasım 2015 (UTC)
Bende Elma gibi istisnai durumlarda süresiz engelin doğru olmadığını düşünüyorum. Levent Bey gibi Vikipedi'ye daha önceden sayısız olumlu katkılar veren birinin tekrardan aramıza katılmasının ansiklopedinin gelişimi açısından olumlu katkı sağlayacağını düşünüyorum. Selamlarımla, iyi vikiler, Eski KA Fenerli1978 SakhalinioBuyrun beniiiim? 02:47, 1 Aralık 2015 (UTC)
Katılıyorum, engel kaldırılarak sayısız emek vermiş bir kullanıcı yeniden kazanılabilr, sonuçta kullanıcının bir daha hizmetli olamayacağı aşikar. Hakan·IST 11:51, 1 Aralık 2015 (UTC)
  • Hizmetli şifresini bilerek ve isteyerek hizmetli olmayan biriyle paylaşarak bu topluluğun geçmişindeki en büyük kukla faaliyetlerinden birini gerçekleştiren, bu yolla topluluğun kendisine verdiği yetkileri suistimal eden bir kullanıcının engelinin kaldırılmasını doğru bulmuyorum. İyivikiler... [ho? ni!] 06:27, 1 Aralık 2015 (UTC)
  • Soru Kullanıcının engeli kaldırıldığında, hesabının statüsü ne olacak? Örneğin, hizmetlilik hakları iade edilecek mi? Veya tekrar hizmetli olmasının önü açılabilecek mi? Misal devriyelik için başvurabilecek mi; beyaz listeye dahil olabilecek mi; en basitinden oy kullanma hakkı olacak mı? Daha önce engellenmiş olduğu, kullanıcı sayfasında belirtilecek mi? Kullanıcının tartışma sayfasında tartışıldığı için soruyorum: Karar diğer kullanıcılar için emsal teşkil edebilecek mi? Örneğin kullanıcının engellenmesine sebep olan şüpheli hesapların engeli de kaldırılacak mı? Okuduğum kadarıyla o hesapların sahipleri farklı kişiler çünkü. Anladığım kadarıyla kullanıcı engellenirken belirli kriterlere göre hareket ediliyor, engel kaldırılırken de bir takım kriterlerin belirlenmiş olması gerekmez mi? Bunlar benim merak ettiklerim. --85.107.106.0 08:54, 1 Aralık 2015 (UTC)
  • Açıkçası geçmişte neler yaşandı bilmiyorum, neden engellendiğinin tartışması vb bir bağlantı var mı? Ayrıca engelleme günlüğünde e-posta ile küfrettiği yazılmış. İstisnalara olumlu bakmıyorum ancak bir istisna olacaksa iyice değerlendirmek isterim. Saygılarımla. --KediÇobanı🐈 09:15, 1 Aralık 2015 (UTC)
Geçmişe buradan bakıyorum. --KediÇobanı🐈 09:34, 1 Aralık 2015 (UTC)
  • Süresiz engelin (ban değil indefinite block) kaldırılabileceğini düşünüyorum ben de. Bu kadar büyütmemek lazım olayı, yapılan şey politikalara göre uygunsuz olsa da niyet kötü değildi. Kendisi de yaptığı hatanın farkında. Amacı buraya katkı yapmak olan herkese kapımızın açık olması gerektiğini düşünüyorum.--RapsarEfendim? 11:58, 1 Aralık 2015 (UTC)
  • @Sakhalinio ve @Rapsar'ın yorumlarına tamamen katılıyorum. Kesinlikle engelinin kaldırılması ve devriye yetkilerinin verilmesi taraftarıyım. --i.e.msj 13:27, 1 Aralık 2015 (UTC)
  • Engelin kaldırılmasının uygun olacağını düşünüyorum, devriye olarak. Rapsar'ın düşüncesine katılıyorum. --Sadrettin 19:54, 1 Aralık 2015 (UTC)
  • engel açılsın ya da açılmasın diye bir düşünce belirtmeden soruyorum ki sorulmuş yukarıda: "kullanıcı engellenirken belirli kriterlere göre hareket ediliyor, engel kaldırılırken de bir takım kriterlerin belirlenmiş olması gerekmez mi?" yoksa 'kısa' tutulması istenen bu konuşmanın ahbap-çavuş ilişkisi çerçevesinde sürdürülüp sonuca bağlanmasına mı karar verildi skype'ta? eğer bu kriterler belirlenmezse engellemeler verilirken 'vikipedi'ye katkıları var, engellenmesin' denmesinin önünde de bir engel kalmıyor.. ben de en içten sevgilerimi sunuyorum ve levent'in söyleyeceklerini duymak istiyorum konu hakkında, madem mesaj sayfası engeli açılmış... --kibele 08:45, 2 Aralık 2015 (UTC)
bir de sorum var @Elmacenderesi'ne: köy çeşmesinde 'Bürokrat olarak tarafsız kalacağım ve yorumlara göre işlem gerçekleştireceğiz.' demiş. engeli veren hizmetliyi bu tartışmadan haberdar ettiniz mi? --kibele 09:05, 2 Aralık 2015 (UTC)
@Kibele Vaktiyle engeli veren Elmacenderesi değil mi zaten? Yanlış mı görüyorum yoksa ben. --Mavrikantmsj 19:24, 2 Aralık 2015 (UTC)
@Yabancı ayarları değiştirmiş, yanlış görmüşüm. teşekkürler. --kibele 19:40, 2 Aralık 2015 (UTC)
  • Kişi bazlı bu tartışmayı sürdürmektense kesinlikle vandal olmayan ve affedilemeyecek bir cürüm işlememiş ama süresiz engel almış Vikipedi katılımcılarının engellerinin (belki belli şartlar dahilinde) kaldırılması için bir politika/topluluk kararı alınması gerektiğini düşünüyorum. Levent'in engelini okudugumda çok abartılı bir karar olduğunu düşünmüştüm. Ben olsam şifre paylaşımından sadece hizmetli yetkisinin alınmasını savunurdum. Engelinin kaldırılabiliceğini düşündüğüm TürkSüvarisi'de var. Toplulukla uyumsuz ama buraya katkı yapmak istediği ortada. Ayrıca engellenmiş olması onun katkı yapmasını durduramıyor. Sürekli IP ile değişiklik yaptığını görüyoruz. Vikipedi'de etkin pişmanlık politikası olması lazım. --Mavrikantmsj 19:24, 2 Aralık 2015 (UTC)
engeli veren kişi olarak şimdiden türksüvarisi'nin engelini kaldırmayacağımı söyleyeyim. bu kadar uzun süreli zarar veren, katkısından çok geri alınması gereken yoğun değişiklikler yapan, defalarca pişman olduğunu söyleyip aynı minvalde devam eden ve defalarca ve defalarca fırsat verilen başka bir kullanıcı yok vikipedi'de. ıp ile aynı türde değişikliği görüldüğünde de engellenmeli. --kibele 19:40, 2 Aralık 2015 (UTC)
Elma'nın hizmetliliği bırakma noktasına geldiğinden bahsedilmiş. Bu süreçte hizmetliliği ve bürokratlığı bırakanlar var aslında ama neyse... Bu tartışmadan sonra artık buraya tek tük uğrayanlar da var. Sebebi bu kadar açık ve net kuklacılığın savunuluyor olmasıydı. Hevesi kırılan, Vikiye inancı büyük bir darbe yiyen bu kullanıcıların da çok kıymetli katkıları vardı, Levent olayından sonra gelmez oldular. Bunları da göz önüne almak gerek. Levent'in yasağına gelince: Levent şifresini paylaştığı için hizmetliliği alındı, kuklasıyla ortak hareket ederek, Viki dışında konuşup anlaştıkları konularda aynı yönde birlikte hareket ederek (ya da birbirlerinin şifrelerin kullanarak) belli tartışmalarda kanaat değiştirmeye çalıştılar. Şimdi Levent buraya döndükten bir süre sonra, yeni bulacağı deneyimli/deneyimsiz kullanıcı arkadaşlarını benzeri şekilde kullanacak mı? Oylamalarda belli bir yönde kanaat oluşturmaya çalışacak mı? En vahimi hizmetli oylamalarında, "kanka" olacağı bir kullanıcının seçilmesini sağlayacak mı? Sonra bu "kanka" hizmetlisinden şifresini isteyip hizmetliymiş gibi davranacak mı? Benim çok ciddi şüphelerim var... Tüm bunlardan bağımsız olarak "belli durumlar sebebiyle engellenen kullanıcıların belli kurallar çerçevesinde engeli kaldırılsın mı?" konusu tartışılmalıdır, ama Levent çerçevesinde değil, hiçbir kullanıcı çerçevesinde de değil, durum bazında tartışılmalıdır. İyivikiler... [ho? ni!] 05:16, 3 Aralık 2015 (UTC)
  • Öncelikle olumlu ve yapıcı bir tutumla burada bu tartışmayı başlatan sayın e.c.'ne teşekkür ederek, ben de konu ile ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Geçmişte yaşananları bilmiyorum. Söz konusu engelli arkadaşımız her ne kadar engel almış olsa da genel olarak topluluk üzerinde olumlu bir imaj oluşturduğu yukarıda hakkında yazılanlardan anlaşılıyor. ilk yorumda yer alan " Topluluk olmak beraber karar almayı gerektirir " ifadesinden ve 'kuralları/politikaları topluluk belirler' gerçeğinden hareketle, bu konuda bir karar almamız gerekiyor. Bunu yaparken, sayın Vikiçizer 'in ifadelerini de göz önünde bulundurmamız, yabana atmamamız gerekiyor. Zaten göz önünde bulundurulmasaydı kişiye münhasır böyle bir tartışma başlatılmazdı. Çalışmaları-tutum ve davranışları ile topluluk üzerinde olumlu bir etki bıraktığı, eski (kıdemli) kullanıcılar tarafından yazılan buraya kadarki yorumlardan da anlaşılıyor. Engelli arkadaşın 'bir şifre verme' olayından bahsediliyor. Aldığı engelin üzerinden beş yıl geçmiş. Beş yıllık süre bence 'süresiz engel' le farklı olmasa gerek. Eğer iyi niyet dışında bu tür konuları fazla irdelemek isteyen varsa, yaklaşık bir yıl önce yaşadığımız bir engel olayını lütfen hatırlasın. O olayla karşılaştırarak bir durum değerlendirilmesi yapıldığında : engel alan söz konusu hizmetli Levent'in kendi engelini kaldırmaya yeltenmediği ve böyle bir şeyi yapmadığı da aşikâr. Halbuki topluluğun seçtiği ve yetkilendirdiği bir bürokrat tarafından kendisine verilen engeli, kendi başına kaldıran bir hizmetliyi sanırım unutmadık. Yani kurallar istenildiğinde uygulanmalı, istenilmediğinde uygulanmamalı anlayışından vazgeçmemiz gerekiyor. Bu örneklendirmeyi yapmamdaki sebep, kesinlikle bir yerlere sataşmak değil. Şapkamızı önümüze koymamız gerektiği ile ilgili ve öncelikle iğneyi kendimize batırmamız gerektiği ile ilgilidir. Ama yine de kim ne anlarsa, anladığı ile kalsın. Sonuç itibariyle; hakkında tartıştığımız Levent 'in topluluk kararı üzerine, devriye yetkisi ile tekrar vikipediye dönmesinin sağlanmasından yanayım. Hatta bu tartışmanın oylama ile sonuçlandırılmasının bu konuda alınacak kararı kolaylaştıracağına da inanıyorum. Herkese selam ve sevgiler..--Eğitmenmahmut msj 12:35, 3 Aralık 2015 (UTC)
  • Ana metinde de belirttiğim gibi konu engelin burada bir oylama yaparak kaldırılması değil, böyle bir niyette olsaydım değerlendirmeyi dava esnasında yapan kişi olarak engeli açabilir ya da hadi oylayalım derdim. Olay engeli açmak değil, bunu tartışmamız ve kutsal olan bu yerdeki katkılara yenilerini katabilmemiz. İyi niyet aramak yerine daima kaosu seçmemeliyiz, topluluk olarak politika üretebilecek seviyedeyiz. Vito, Nerval'ın engelini kaldırdığında Vikipedi birşey kaybetmedi, aksine kazandık, tek maddeye değişiklik yapsa hepimizin yararına, bu kutsal yapının yararına. Hiçbirimiz buradan bir çıkar elde etmiyoruz, Bazen elektronik posta adresimize köy öğretmenleri ileti gönderiyor, teşekkür ediyorlar. Biz bilgilendirme işi yaparak insanların hayallerindeki süreci işletiyoruz. Karşılıksız bir dünyadayız kendi içimizde. Kazanalım ve kaybetmemek için çabalayalım. Kısa olmasından kastım önemli işlerinizi bir tarafa bırakıp, buranın eski tartışmalarımız gibi trolleri çeken yapılanmaya bürünmemesi idi. Tekrar ediyorum, konumuz bir oylama, hadi engeli açalım şeklinde bir tartışma değil! Ne yapabiliriz ve ne yapmalıyız olmalıdır. Sevgiler. --e.c. 00:03, 4 Aralık 2015 (UTC)
  • Kukla politikasında süresiz engel kuralı var. Eğer süresiz engele karşı duruşunuzda samimiyseniz ilk önce bu politikayı değiştirelim. Genel bir aftan söz etmiyoruz. Kişiye özel karar verilmesi ise tarafsızlıkla bağdaşmaz. Bu tür kullanıcılar bağışlandığında kişisel tartışmaların alevlenme olasılığı var. Alexandre M. 18:21, 5 Aralık 2015 (UTC)
  • Açıkçası ben Levent şu an bu konu hakkında ne düşünüyor duymak isterim. Kendisi bir açıklama yapmayacak mı? --Zaitsév 16:15, 28 Aralık 2015 (UTC)
  • Bence enwikideki öneriyi geliştirip uygulayabileceğimiz bir süreç başlatabiliriz. Sayın, @Elmacenderesi @Sakhalinio @Kibele @Homonihilis-- Hakan·IST 16:06, 3 Ocak 2016 (UTC)
  • IP adresileri katkı yapabiliriken bir kullanıcını bundan daha düşük bir konumda olması tutarlı değil. Bence hiç kimseye uzun süreli engeler verirlmemeli onun yerine normal kullanıcı seviyesine getirilmeli. Geri dönenler konusunda endişesi olanlar için belli sınırlamalar koyabiliriz. Mesela 1 yıl boyunca hiçbir tartışmada oy kullanamasın gibi. Kişi 1 yıl sonra tekrar değerlendirilir normal hakları geri verilir falan. Endişeli yaklaşanlar bu öneriye nasıl bakıyor? --Mavrikantmsj 21:41, 3 Ocak 2016 (UTC)
  • Süresiz engeller verilirken Levent gibi deneyimli kullanıcıların iki kez düşünülmesi gerek bence. Kullanıcı yaklaşık 6 yıldır engelli ve hatalarından ders çıkarmış olduğunu düşünüyorum. O zamanki tartışmaları ve Levent'i engele götüren şeylerin neler olduğunu tam hatırlamıyorum, geçmişinden birazcık araştırdım. Vikipedi'ye geri dönmenize sıcak bakıyor, bunu gönülden istiyorum. --Kudyaz 00:53, 6 Şubat 2016 (UTC)
  • Ben de engel konusu hakkında en ufak bir bilgi sahibi olmama rağmen yazılanlardan ve genel tavrınız olarak vikiye yeniden dönüş konusunda bir şansı daha hakettiğinizi düşünüyorum. Mavrikant'a katılıyorum çünkü kötü kukla kullanımı yasaktır. Eğer 1 yıl boyunca izlenir ve oylamalarda bu yönde bir yanlışınız görülmezse bence de tüm haklarınız geri verilebilir. Bu ve benzeri sebeplerle engellenmiş kullanıcılara da iyi bir örnek olması açısından engelinizin kaldırılmasını diliyorum sadece. Umarım herkes ders almış olarak geri döner. --Teacher0691 (mesaj) 01:16, 6 Şubat 2016 (UTC)
  • Çeşmeye de yazdım, bende geri dönmesini/dönmeni çok isteyen bir kullanıcıyım (yıllar önce binlerce katkı yapıp; 4-5 yıldır aktif olmayan kullanıcıları gördüğümde keşke geri dönüp buraları canlandırsalar derim hep). O nedenle insanların hata yapabileceğini ve ikinci bir şansın olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak böyle bir durumda da bize yol gösterecek, belki başka geri dönüşlere de zemin hazırlayacak bir sağlam politikamızın olmasını ve bu geri dönüşün de o politika çatısı altında usule uygun yapılması gerektiğini düşünüyorum. Eğer gerçekten böyle bir şey isteniyorsa, şu dakikadan itibaren görüş belirten ve geri dönüşü destekleyen kullanıcılar öncü olarak "pişmanlık politikası" tarzında bir politika taslağı hazırlayabilirler.Sait71 22:21, 6 Şubat 2016 (UTC)
@SAİT71 desteğiniz için teşekkür ediyorum. Geri dönüp katkılarda bulunmayı istiyorum. Diğer arkadaşlarla birlikte sizin de söylediğiniz gibi bu konuda bir politika ya da kural oluşturulursa ya da bir arkadaşın belirttiği gibi "şartlı tahliye" türü bir girişimden yararlanmak isterim. Köy çeşmesine yazamadığım için buradan olumlu görüş belirten diğer arkadaşlara ve konuyu açan @Bermanya'ya da sizin aracılığınızla teşekkürlerimi iletiyorum.
(Not: Olumsuz görüş belirten arkadaşların gerekçeleri de makuldür, kişiye özel ayrıcalık tanınması haklı bir tepki nedenidir.)  Levent İleti Katkılar   10:38, 10 Şubat 2016 (UTC)

Merhaba Vikipedi..

  • 9 yıl önce ilk tanıştığımda hayran kaldığım bu proje için "mutlaka yapabileceğim bir şeyler olmalı" demiştim. İlk günlerin acemiliğini atlatmanın ardından, kendime bir slogan edindim: "Her gün en az bir madde ekle".. Buna yeterince uyabildim. Ek olarak madde geliştirmeler, düzeltme ve ekler, yıkıcı girişimlere karşı savunma, arada güzel dostluklar.. Zaman çabuk ve güzel geçti. Kişisel sorunlar yaşadığım bir boşlukta yaptığım o hata ile uzaklaştırıldım, ama uzak kalamadım. Anonim olarak izlemeye çalıştım. Çok değişmiş, gelişmiş Vikipedi. Yaptığım hatadan dolayı gerçekten pişmanım.Bunca süre uzak kalmamalıydım.
  • Engelimin kalkmasını zaman zaman istedim, bazı hizmetlilere yazdım. Şimdi bu durumun gündeme gelmesi umutlarımı artırdı. Yapılmaması gereken bir şey yaparak bunca süre uzak kalmakla dersimi aldım, cezamı çektiğimi düşünüyorum. Tartışmalarda oy kullanmayı düşünmüyorum, sadece görüş belirtip geçerim. Devriyelik dahil hiç bir konuda gözüm yok, eskiden de olmamıştı. Zamanında hizmetli olmak istememin nedeni, o dönemdeki vandalizmin yoğunluğu karşısında mevcut hizmetlilerin yetişememesiydi. Takdir görülürse, yine madde açmaya, düzeltme ve geliştirmeler yapmaya devam ederim, zamanım, gücüm ve sağlığım yettiğince (Örneğin dün ölüm yıldönümü nedeniyle göz attığım Öztürk Serengil maddesinin bir kısmının TBA'na uygun olmadığını farkettim). Bu hafta Vikipedi 15. yaşını kutlayacak, benimse 10. yılıma denk geliyor. Uzun süre düşündüm, yazabileceklerim bu kadar. Engel sürecimde kırdığım, üzdüğüm tüm arkadaşlardan tekrar özür diliyorum. Ayrıca topluluğun zamanını aldım, bunu da katkılarımla telafi etmem gerekiyor. Durumu takdirinize bırakıyorum. Saygılarımla.  Levent İleti Katkılar   10:10, 11 Ocak 2016 (UTC)
  • İyi çalışmalar dilerim :) Sadrettin 14:07, 12 Ocak 2016 (UTC)

bilgi

Doruk455 14:45, 5 Şubat 2016 (UTC)

  • Merhaba @Doruk455, söz konusu görseli yanlış anımsamıyorsam şu bağlantıdan almıştım. Ancak şu an engelli olduğum için dosya üzerinde herhangi bir değişiklik yapmam mümkün değil. Bilginize.  Levent İleti Katkılar   17:18, 5 Şubat 2016 (UTC)
    • Görüntü bir filmden alınma, gerekli düzeltmeyi yaptım.-- Hakan·IST 18:03, 5 Şubat 2016 (UTC)

Füsun Sayek silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Füsun Sayek) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Füsun Sayek sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.-- Hakan·IST 06:24, 27 Mart 2016 (UTC)

İyivikiler... [ho? ni!] 09:15, 8 Nisan 2016 (UTC)

İyivikiler... [ho? ni!] 09:16, 8 Nisan 2016 (UTC)

Kudyaz 21:03, 14 Nisan 2016 (UTC)

Kudyaz 00:09, 18 Mayıs 2016 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 10:37, 2 Haziran 2016 (UTC)

Kırsal Çevre ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kırsal Çevre ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kırsal Çevre ve Ormancılık Sorunları Araştırma Derneği sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 09:35, 17 Haziran 2016 (UTC)

Tiyatro Candela silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Tiyatro Candela) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Tiyatro Candela sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 09:36, 17 Haziran 2016 (UTC)

Dosya hataları

Deniz (mesaj) 09:06, 16 Aralık 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 09:06, 16 Aralık 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 09:08, 16 Aralık 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 21:00, 16 Aralık 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 20:19, 9 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 20:19, 9 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 14:00, 22 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 14:01, 22 Ocak 2017 (UTC)

Yenikapı Tiyatrosu silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Yenikapı Tiyatrosu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Yenikapı Tiyatrosu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 22:31, 23 Ocak 2017 (UTC)

Dosya hataları 2

Deniz (mesaj) 21:55, 28 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 21:55, 28 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 21:55, 28 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 21:56, 28 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 21:56, 28 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 21:56, 28 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:35, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:36, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:36, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:36, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:36, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:37, 30 Ocak 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 09:03, 17 Şubat 2017 (UTC)

Düş Hekimi 1 silinmeye aday gösterildi

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Düş Hekimi 1) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Düş Hekimi 1 sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 ☾★ 19:44, 16 Mart 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 19:47, 2 Nisan 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 19:47, 2 Nisan 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 19:47, 2 Nisan 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 19:47, 2 Nisan 2017 (UTC)

Vikiproje İnternet İBP Daveti

Vikiproje İnternet Ayın İBP Daveti



Vikiproje İnternet İş Birliği Projesi Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
İnternet ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan Vikiproje İnternet projesi kapsamında her ay tekrarlanan İnternet İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Her ay planlı bir şekilde İnternet konusu ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! ~~~~


MediaWiki message delivery (mesaj) 16:20, 5 Ağustos 2017 (UTC)

İnternet ve internet sansürü şablonundaki oluşturulmamış maddelerin 20'sinin oluşturulması konulu İnternet İş Birliği Projesi'nin bitmesine son 15 gün


Bu ayın Vikiproje İnternet İş Birliği Projesi olan İnternet ve internet sansürü şablonundaki oluşturulmamış maddelerin 20'sinin oluşturulması konulu projenin bitmesine kalan son 15 gün. Proje bitim tarihi olan 31 Ağustos 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, iş birliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.
Bu mesaj Vikiproje İnternet toplu mesaj listesindeki kullanıcılara otomatik olarak gönderilmşitir. Bu tarz mesajlar almak istemiyorsanız listeden adınızı kaldırabilirsiniz -- MediaWiki message delivery (mesaj) 00:36, 15 Ağustos 2017 (UTC)


Geçmiş olsun

İlk geçmiş olsun dileği benden olsun. Umarım sağlığınıza kavuşursunuz. Vikipedi size biraz da olsa moral verecek ise ne mutlu bu sayfalara. Hoş geldiniz. --e.c. 19:39, 22 Kasım 2017 (UTC)

  • Çok Teşekkürler e.c., büyük bir moral oldu bu. Bir çok şey inanılmaz derecede değişmiş. Önceden aktifken kendi kendime uyguladığım bir sistemim vardı, biraz alıştıktan sonra ona devam etmeyi düşünüyorum: "Her gün en az bir madde ekle." Tanışmadığım arkadaşlara, eski dostlara da merhaba..