Kullanıcı mesaj:Eldarion: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Bklmnt (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
Sevimleribo (mesaj | katkılar)
Etiket: VikiSevgi değişikliği
508. satır: 508. satır:


Kişiden kişiye araç kiralama başlığım nasıl reklam olarak algılanabiliyor.
Kişiden kişiye araç kiralama başlığım nasıl reklam olarak algılanabiliyor.

== Bir yıldız da sizin için! ==

{| style="background-color: #fdffe7; border: 1px solid #fceb92;"
|rowspan="2" style="vertical-align: middle; padding: 5px;" | [[File:Original Barnstar Hires.png|100px]]
|style="font-size: x-large; padding: 3px 3px 0 3px; height: 1.5em;" | '''Özgün Yıldız'''
|-
|style="vertical-align: middle; padding: 3px;" | Yetkili kardeş, Buranın nesinin bilmiyorum ama hayat amacının bir şeyleri silmek olduğunu ve bu yegane ülkünü tebrik ediyor yaptıklarının devamını diliyorum. [[Kullanıcı:Sevimleribo|Sevimleribo]] ([[Kullanıcı mesaj:Sevimleribo|mesaj]]) 13:30, 23 Nisan 2015 (UTC)
|}

Sayfanın 13.30, 23 Nisan 2015 tarihindeki hâli

kaynak geliştirme konusunda desteklerinizi rica ederim ? Eldarion Bklmnt (mesaj) 14:34, 22 Nisan 2015 (UTC)


COMSTECH İslam Dünyası Sanal Üniversiteler Ağı

Merhabalar, oluşturduğum sayfa telif hakkı ihlali gerekçesi ile silinmiş. Nedenini öğrenebilir miyim? Tam olarak neden telif hakkı ihlali olduğunu anlayamadım. Teşekkürler.

Katılımcı Sözlük

eldarion, Gece Sözlük sayfasını silmişsin, aynı gerekçeyle

Ekşi Sözlük Uludağ Sözlük ITU Sözlük

sayfalarını da silebilir misin?

Sigorta şirketleri

eldarion, Liberty Sigorta sayfasını "Kayda değer olmayan konuya sahip madde" gerekçesiyle silmişsin, aynı gerekçeyle Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi, Anadolu Hayat Emeklilik Anonim Şirketi, Aon plc, AXA, Groupama, Ray Sigorta sayfalarını da silebilir misin?

Silinen Sayfalar

eldarion bu sayfaları niye siliyorsun? kendinizce "kayda değerlik kriterleri" yaratıp özgür ansklopediyi "tr.vikipedia" adı altında özgür kullanıcılara kısıtlama getirerek herhangi bir müstehcenlik, başkalarına saldırma, kaçak yayın olmamamsına rağmen bir de küçümseyici bir etiketle "kayda değer olmayan kişi" diyerek silmeniz öncelikle büyük bir terbiyesizliktir. hadi siliyorsunuz bari sildiklerinize özelden bir mesaj atın! elderion kısıtlayıcısı! bu yapılanlar hiç hoş değil. kim olursa olsun bir insanın kayda değer olmadığı, olmayacağı anlamına gelmez. kayda değerlik sizin tanımınızla madem ki başkaları tarafından kaynak gösterilmek, kullanılmak yani tanınmış olmak gerektiği demektir? o zaman "özgür ansiklopedi vikipedia" değil **sunday.magazine.viki_media**forever yapın. biz de kayda değer değiliz yahu kendi sayfamızı oluşturma girişiminde bulunmayalım diyelim. !!! Kendi sayfasını oluşturup geliştirmesine imkân tanınmayan bir platformda insanların nasıl olup da özgürce, rahatça, bu platformu kullanmada uzmanlaşmış bir şekilde sözüm ona KAYDA DEĞER! şahıs ya da kuruluşlara katkılar sağlamasını beklersiniz, bunu anlamak mümkün değil!

Gazi Warriors

04:49, 4 Ekim 2014 Eldarion (Mesaj | Katkılar) Gazi Warriors sayfasını sildi (Genel 9: Telif hakkı ihlali yaratan sayfa) sebebi ile sildiğiniz sayfada nasıl bir telif hakkı ihlali olabilir?

Merhaba

Kayda değer okul kriteri nedeniyle sildiğiniz İstanbul Dr. Vasıf Topçu Fen Lisesi maddesi konusunda wikipedia kayda değer okul kriterlerinin aşağıdaki maddesini okumanızı öneririm. Özellikle Türkiye'deki fen liseleri yazıyor. Bu madde bir fen lisesi olduğuna göre silinme gerekçesine bir aykırılık olduğunu düşünmekteyim. Kararınızı gözden geçirmenizi rica ediyorum.

Okulun yüksek eğitim kalitesine sahip olduğunun resmi bir standartla belgelenmesi veya resmî statüsü itibariyle yüksek eğitim kalitesine sahip olduğu kabul edilen okullar (mesela ABD'deki Blue Ribbon sahibi okullar, Türkiye'deki Fen liseleri) --Sairzamanlar (mesaj) 07:32, 3 Ekim 2014 (UTC)

Merhaba

Otobiyografinizi oluşturun uygun olduğunu düşünüyorsanız gönderin demişsiniz Peki ben neden aşağıdaki konuyu tekrar editleyemiyorum. Hani soru o kadar açık ki? Hemde burada yazılan mesajları hakaret içermediği sürece silmezseniz sevinirim. Ben sadece kilit açılsın istedim. Korkmayın tekrar göndermem. Bence insanlara karşı açık ve dürüst değilsiniz. Şikayet sayfalarını da kaldırıyorsunuz. Bir telefonunuz iletişim adresiniz olsa ama yok. Bir wiki üst yetkilisi varsa sizleri de denetleyen okusun. Siz beni anlamadınız galiba buraya konuyu boş bulunup eklediğim için pişman oldum. "Özgür" gibi kelimelere aldandım. Ekleme kriterlerinizi her şeyi o kadar iyi anladım ki her defasında her defasında söylemenize hiç gerek yok. Konu hala aralamalarda gözüküyor ve tekrar düzenlenemiyor. "Kayda değer olmayan" gibi küçümseyici bir ifade içeriyor.Bugün kayda değer olmaması yarın olmayacağı anlamına gelebilir mi? Ben size ne kötü davranışta bulundum, ne de bunu hak edecek bir şey yaptım. Ben sadece editleme engelini kaldırın dedim. Benim bundan bir çıkarım yok sadece gördüğüm davranışlar beni üzüyor. 3.632.030 kişinin tanıdığı bir kayda değer değil. Ben Jimmy Wale's sözünü okuyunca fikrimi değiştirdim. Artık bu konuyu göndermek istemiyorum. Ancak silmenizi anladım ama kilitleme mahrum etmek anlamına geliyor. Bence bu kesinlikle etik değil. Alıntı " Kayda değerlik kriterlerini sağlaması halinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir." Sizce kilitli konular nasıl başkaları tarafından eklenebilir acaba? Sizden en azından kiliti açmanızı rica ediyorum. https://tr.wikipedia.org/wiki/Ulaş_Öcal wikicont (mesaj)

Düzenlediğim maddeye bi bakar mısınız

Rica etsem Selim Koray sayfasinda yaptigim degisiklikleri kontrol eder misiniz? Devriyelerin azligi nedeniyle size yazdim kusura bakmayin. Mertcst (mesaj)

Some rights Reserved

Merhaba Eldairon https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/2.0/ lisansına uygun bir şablon bulamıyorum. Bu durumda ne yapmalıyız?---- Akhilleus ileti 16:23, 22 Eylül 2014 (UTC)

Selamlar. Söz konusu lisans özgür kullanıma uygun değil, ancak adil kullanım kapsamında kullanılabilir. CC lisans olsa dahi buradaki lisanslar özgür olarak kullanılamıyor maalesef. Eldarion 17:13, 22 Eylül 2014 (UTC)

Merhaba, bilgilendirme için teşekkür ederim. Maalesef flickr'da iki fotograf var. Bir tanesi de şu https://www.flickr.com/photos/97049488@N05/10112675905/ .Ancak bu da non commercial aynı zamanda yüzü de net değil. Fotografın flickr'daki yükleyicisyle irtibat kurup lisansı değiştirmesini rica edeceğim. Değiştirmezse sizin söyledğiniz gibi adil kullanım kapsamında kullanabiliriz.---- Akhilleus ileti 06:00, 23 Eylül 2014 (UTC)

== Kullanıcı:Mert Ali Arslan: Ben kukla değilim == Merhaba Eldarion adlı Denetçi, Gözetmen, Hizmetli beni bilip bilmeden süresiz olarak engellemişiniz. Ben Worldblack kullanıcısının kuklası değilim benim amacım sadece Devriye olmaktı ama siz ne yaptınız beni kendi tartışma sayfasını değiştirimez gerekçesiyle süresiz engellediniz. Benim kukla olduğumu nerden biliyorsunuz? Beni neden engellediniz hangi gerekçeyle? Ben sadece devriye grubuna dahil olmak istemiştim bu yaptınığız bir hatadır. Sizden engellemeyi kaldırmanızı talep ediyorum. Çünkü ben kukla değilim hatta Worldblack kullanıcısına karşıyım. Bir kez daha altına çizmek istiyorum ben kukla hiç değilim bunu aklınızın bir köşesine not ediniz. Eldarion adlı denetçi lütfen engellemeyi kaldırınız. Teşekkürler.

Silinen sayfalar - Muammer Yanmaz

Asagidaki icerigi sildiginiz icin tekrar yukluyorum. Bilgi verebilir misiniz?--Tacci2023 (mesaj) 13:44, 26 Eylül 2014 (UTC)

Merhaba, bazi olusturdugum sayfalarda ihlaller oldugunu dusunerek sildiginizi gordum. Teoman Cimit ve Ozge Ersu icin size bir olcude katilabilirim, yine de silmeden tartisilmasi gerektigini dusunuyorum. Katkida bulundugum Muammer Yanmaz i silmenizi ise hic anlamadim. Kendisi fotograf sanatcisidir ve bir google arastirmasi kendisi hakkinda detayli bilgi verebilir. Bu konuda nasil ilerlemek lazim? Yol gosterirseniz sevinirim.--Tacci2023 (mesaj) 17:57, 25 Eylül 2014 (UTC)


Merhabalar, inploid için bir sayfa oluşturmak istiyorum. Daha önce benzer bir oluşturma sürecinde yayında olmayan ancak taslak olarak bulunan sayfayı kayda değer oluşum değil olarak silmişsniz. şimdi güncel verilerle sayfayı oluşturmak istiyorum. Şimdi yeniden oluşturmam için bir engel var mıdır?

Selam

Bu sıralar eski kullanıcılar gelmeye başladı. Denetçi sayfasına bakarken hakem kurulu olan vikilerde denetçilere üyeler yetki verir şeklinde bir ifade var. Kahyalar verirken, hakem kurulu olan vikilerde üyelerin vermesi şaşırtıcı. Hakemlik politikası sayfasında yazmadığı için bir sorayım dedim. --Uğurkentmesaj 17:49, 27 Eylül 2014 (UTC)

Hakem kurulu olan vikilerde, hakem kurulu tarafından mı denetçilik yetkisi veriliyor. Kolay gelsin. --Uğurkentmesaj 08:14, 28 Eylül 2014 (UTC)

Mariano Di Vaio Sayfası Hk.

Merhabalar Mariano Di Vaio kişisi kayda değer görülmediği için silinmiş. Fakat incelerseniz kendisinin sosyal sayfalarda da milyonlarca takipçisi olacağını göreceksiniz. wikipedia da yer almadığını görmek beni şaşırtmışken, açtığım sayfayı silmiş olmanız dahada şaşırttı. Marianodivaio (mesaj) 11:55, 28 Eylül 2014 (UTC)

Selam

5 gün önce DT tiyatroları adlı kullanıcı üye olmuş. Vikidack ile benzer alanlarda katkı yapması bende şüphe uyandırdı. Bir bakabilr misin? --Uğurkentmesaj 14:48, 1 Ekim 2014 (UTC)

Silinen Tut Sözünü sayfası ile ilgili

Merhaba. 7 Kasım 2014 te vizyona girecek olan filmle ilgili yazmış olduğum sayfanın neden silindiğini merak ediyorum. Telif haklarına takıldığı bilgisi mevcut, bunun hangi sebepten kaynaklandığını ve nasıl düzeültecerek ekleyebileceğimi belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler

ahmet davutoğlu sayfasındaki hatalı bilgiler

iyi günler başbakan ahmet davutoğlu'nun sayfasındaki çocukları kısmında öz ve üvey annelerinin isimleri de yazılmış düzelterek kaldırdım fakat reddettiniz tekrar bir göz atabilir misiniz? Bunun yanı sıra A.Davutoğlunun kullanılan resmi kendisine yeterince benzemiyor bunun yerine alternatif fotoğraf yükledim fakat o da red almış ilgilenirseniz memnun olurum

Sayfalarımın "kayda değer olmadığı" gerekçesiyle silinmesi

Merhaba! dün saatlerce araştırarak eklediğim Fişekspor ve Fişekspor U-17 sayfalarının "kayda değer olmadığı" gerekçesiyle silindiğini gördüm.

Vikipedideki ilgili maddede: Bir konu kendisinden bağımsız, önemli, güvenilir, çoklu (yani birden çok) ikincil kaynaklarca içerik edilmiş veya kapsanmışsa kayda değerdir. yazıyor. Oluşturduğum bu sayfaları Google'da arattığınızda kayda değer olması için gerekli olan her şey çıkıyor. Ayrıca Küçükköyspor ya da Zeytinburnuspor gibi Amatör kulüpleri kayda değer yapan şey nedir? İlginiz için Teşekkürler! :)

Merhaba

Sizin hakkınızda bir şikayet sayfası oluşturmak üzereyim, savunma yapmak istemeniz halinde Vikipedi:Şikâyet/Hizmetli sayfasına teşrif etmenizi rica ederim. --85.108.68.16 16:27, 6 Ekim 2014 (UTC)

gizem şenel

Merhaba, ben buralarda yeniyim. Cok fazla bir bilgim yok sistem nasil calisiyor diye fakat dun baya arastirarak ekledigim Gizem Şenel sayfasi 2, kez silindi.

   08:21, 10 Ekim 2014 Eldarion (Mesaj | Katkılar) Gizem Şenel sayfasını sildi (Madde 6: Kayda değer olmayan kişi)
   21:45, 19 Nisan 2010 Kibele (Mesaj | Katkılar) Gizem Şenel sayfasını sildi (Madde 6 - Ansiklopedik olmayan kişi veya grup)
Lutfen sayfayi geri alabilir mi siniz?


Oncelikle soyle soyleyim Gizem Senel profesyonel bir aktordur arkadaslar buna ragmen keyfi bir bicimde ekledigim sayfayi siliyorlar. Lutfen yardimci olur musunuz? Umarima derdimi dogru yere yazmisimdir

Cok tesekkur ederim

-Leeloxx

Leeloxx (mesaj) 15:19, 10 Ekim 2014 (UTC)

Malt Crit

Merhaba, Malt Crit sayfasını bu sabah oluşturdum, organizasyonun sahibide benim. Telif hakkından dolayı silindiği yazıyor, Wikipedia'ya uygun olmayan nesi vardı yazının?

Edit:hazırladığım konu tekrar silinmiş; kayda değer olmadığı söyleniyor, bi öncekide telif hakkından dolayı silinmişti. Neden kaldırdığınıza karar verinde ona göre hazırlayalım veya doğrusunu söyleyin o yazılsın.


Sayfa silme

Selam Eldarion İntiharın Genel Provası (oyun) adlı sayfayı silmişiniz. Aslında hatta ben kodu kaydet dedim kaydet tikten sonra facebook girmiştim. Sayfa kontröl etmemedim. Tekrar sayfayı bakınca silmişiniz. Kusura bakmayın bir daha olmayacak. Ama size şimdiki halini silmezseniz sevinirim.

Sophokles İleti

Engelleme

Kullanıcı:ProleteryaVeKomunizm ve Kullanıcı:Vladimir Lenin engellenmiş sanırım. Bence kullanıcı engellenmeden önce kuklacılık konusunda bilgilendirilmeliydi. --Turgut46 (mesaj) 05:34, 13 Ekim 2014 (UTC)

Kullanıcı yeni olduğu için politikaları bilmiyor olabilir. Belki de bundan sonra hep Vladimir Lenin'i kullanacaktı. Kullanıcı yine de bilgilendirilmeliydi bence. --Turgut46 (mesaj) 07:01, 13 Ekim 2014 (UTC)

Politika bilmemek, politikaları çiğnemeyi gerektirmiyor. Kullanıcı her 2 hesabı da aktif olarak kullanıyormuş, katkılarından görebilirsiniz. Her kullanıcıya tek tek bütün politikaları öğretecek vaktiniz var ise, lütfen çekinmeyiniz. --Eldarion 08:43, 13 Ekim 2014 (UTC)


Beyaz liste

Selam Eldarion , ben beyaz listeye katılmak istiyordum. acaba katılabilirmiyim. kriterlere uyurmu?

Sophokles ileti 14 Ekim 2014, 16:27 (UTC)

Ben engellemeden önce onu uyarmadığınızı söylüyorum. Bütün politikaları açıklayın demedim. Engellemeden önce bir uyarı yapılmalıydı. Uyarı şablonları bu işe yarıyor. Uyarıya rağmen eğer hâlâ kuklayı kullanmaya devam ederse o zaman engellenebilirdi. Her neyse engeli kısa tutunuz. --Turgut46 (mesaj) 06:38, 14 Ekim 2014 (UTC)

KarlMarx301

Merhaba Eldarion. Engelleme günlüğünde Vladimir Lenin adlı kullanıcıyı ProleteryaVeKomunizm adlı kullanıcının kuklası olduğu gerekçesiyle engellediğini gördüm. Yine çok benzer bir kullanıcı adı ile yine engellenen önceki 2 kullanıcının yaptığı editleri yapan KarlMarx301 adında yeni bir kullanıcı daha çıktı. Bana önceki kullanıcının kuklası olduğu izlenimini verdi. --Bluefin (mesaj) 20:57, 14 Ekim 2014 (UTC)

Merhaba

Türklerin genetik Tarihi başlığı altında ki tüm yayınlar taraflı ve yanlıştır. İngilizceden çevrildiği iddia edilmesine rağmen kesinlikle öyle bir şey yapılmamış bulunmaktadır kendiniz de incelerseniz göreceksiniz. Verilen tüm kaynaklar çok eski veya yoruma açık kaynaklarıdır. Bir çoğu hiç bir akademik değer taşımayan sadece ideolojik kaynaklarıdır bir an önce gereğinin yapılmasını rica ederim.

https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=T%C3%BCrklerin_genetik_tarihi&veaction=edit

--Darkcaine (mesaj) 13:47, 15 Ekim 2014 (UTC)Dark

soru

akordion çalan çerkez kızı sayfasını "Kayda değer olmayan konuya sahip madde" gerekçesiyle silmişsin. Şunu merak ediyorum bir ressamın eserinin kayda değer olup olmadığını yargılayacak kadar resimden anlıyormusun. anlamıyorsan bu hakkı nereden buluyorsun. senin duymamış olman veya cehaletin ressemın suçumu. tabi koca wiki önüne geleni kontrolör olarak kullanırsa olacağı bu.

Yardımınıza ihtiyacım var

Merhaba Eldarion. Ömer Sevinçgül maddesini silmişsiniz. Elbette geçerli bir nedeniniz vardır. Ben yeniden oluşturdum. Elimden geldiği kadar doğru yapmaya çalıştım ama yine de eksiklerim olabilir. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Ömer Sevinçgül kitaplarını okuduğum bir yazar. Medyada pek görünmüyor ama aslında önemli biri. Yirminin üzerinde kitabı var. Kitapları başka dillere de çevriliyor. Gerek bu konuda gerekse bundan sonra yazacağım maddelerde deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler :) --SemiramisArman (mesaj) 13:47, 18 Ekim 2014 (UTC)


Vikiproje

Selam Eldarion Aklıma bir fikir geldi tabi sizde uygun görürseniz. Vikiproje Sinema , açsak ve üye katılım yapılsa üye olan kullanıcı sayfalarına ekleseler. sinema alında , katkılar yapılsa mesela bilgi kutusuna ihtiyaç olan sinema filmleri , bozuk dosyalar , bozuk sayfalar .vs düzeldilse. Acaba böyle birşey yapabilirmiyiz.-- Sophokles (ileti panosu ) 11:42, 20 Ekim 2014 (UTC)

Sayın Eldarion Yayınladığım sayfayı telif hakkından dolayı yayından kaldırmışsınız. İlgili sayfada resmi web sitemizdeki bilgiler içermektedir. Lütfen yaptığınız yayın yasağını kaldırınız...

Limango

Merhabalar, sabah oluşturduğum sayfa telif hakkı ihlali gerekçesi ile silinmiş. Nedenini öğrenebilir miyim? Tam olarak neden telif hakkı ihlali olduğunu anlayamadım. Teşekkürler. Lavachequirit (mesaj) 17:27, 20 Ekim 2014 (UTC)

Kukla şüphesi

Selamlar, Kullanıcı:Wikicont ile Kullanıcı:Wikiconen kukla hesap olabilir mi acaba ?Sait71 17:26, 22 Ekim 2014 (UTC)

Amacı Olmayan Grup

Kayda değer konuya sahip olmayan madde mi? Sanırım bu sizi ilgilendirmiyor her gün binlerce kişi Amacı Olmayan Grup'un ne olduğunu merak edip internette araştırmaya koyuluyor sayfayı geri almanızı rica ediyorum.

Selam

Selam Eldarion, Thëodenn adlı şu kullanıcıyı bir denetleyebilir misin? Çünkü Vikidack'ın kuklalarına çok benziyor. Ve ayrıca kayıt olur olmaz İBP'ye katılması kuşkularımı arttırdı. Çünkü engellenen kullanıcılar kayıt olur olmaz İBP'ye başlıyordu. Yazı stili de benziyor. Zahmet olmazsa bakar mısın. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 14:09, 27 Ekim 2014 (UTC)

Kullanıcı adı

Selamlar Eldarion, şu kullanıcı adı sanırım uygun değil! İyi Vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 10:09, 28 Ekim 2014 (UTC)

Yoruyoruz seni...

Selam Eldarion, bu haftaki İBP 44. haftadaki revizyonları silebilir misin? Hakaret içeren kelimeler var. Ayrıca Şehir tiyatroları adlı kullanıcı bana Devlet tiyatrolarını hatırlattı. İsim uygun mu ya da kuklacı mı? Değişiklikler benziyor da. Zahmet olmazsa. :) --Uğurkentmesaj 15:14, 28 Ekim 2014 (UTC)


Engel talebi

Kullanıcı:82.222.117.192 IP üzerinden Vandallık yapmakta ve kullanıcı hâlâ etkin. Bilginize..--Eğitmenmahmut msj 16:39, 29 Ekim 2014 (UTC)

+

176.219.149.232 no'lu IP kullanıcı ile ilgilenebilir misin, lütfen? (Vandalizm)..--Eğitmenmahmut msj 21:23, 29 Ekim 2014 (UTC)

Muammer Yanmaz sayfasının silinmesi isteği üzerine

Merhabalar, Muammer Yanmaz ben. Sözlükteki sayfamı silmek istiyorsunuz sanırım. Eksik birşeyler var ise tamamlayabilirim. Neredeyse 30 senedir fotoğraf üretmeye çalışıyorum. Önümüzdeki ay kitabı çıkacak olan 40 İstasyon gibi onlarca fotoğraf projesi gerçekleştirdim, sergiler açtım. 10 senedir de 40 Haramiler isimli fotoğraf grubunun kurucusuyum ve burada fotoğraf dersleri vermekteyim. Vikipedi ansiklopedisinde da ne yapmak gerekiyor ki ismimiz silinmesin bilemedim. Yol gösterirseniz sevinirim.

Muammer Yanmaz--Muammeryanmaz (mesaj) 17:31, 30 Ekim 2014 (UTC)

Köy maddeleri

Merhaba. Kullanıcı:Anton.aldemir şurada uyardığıma rağmen hala köy maddeleri hakkında alınan kararları ihlal ederek düzensiz ve ansiklopedik olmayan bilgiler eklemekte. Aynı zamanda uslübu hiç uygun değil. Şurada söyledikleri gibi. İyi vikiler--Ömer Berkaymesaj 18:35, 31 Ekim 2014 (UTC)

Duygu Canbaşın silinmesi

Lütfen silinmesin kaynakta var çok eski bir sunucu kalmalı kararınızı silme yönünde vermeyin--212.253.148.45 21:44, 2 Kasım 2014 (UTC)

Güvenilir kaynak

Salam Eldarion, bir karışıklık olabilir mi, ben bu siteleri referans olarak verdiğimi hatırlamıyorum.ZohakMSJ 13:06, 3 Kasım 2014 (UTC)

Başkalarının katkıları, ama Tamamdır, sorun yok ZohakMSJ 13:27, 3 Kasım 2014 (UTC)

+

Emin misiniz / kesin mi??

engel

  • Kimi, neden ve niçin engellediğinize dikkat edin. Kullanıcı:Jumpeax'ın açtığını sandığınız kuklalar aslında [1] Aguzer adlı kötü niyetli kişi tarafından açılan kuklalardır. Bir çoğu Jumpeax'ın üzerine kalmıştır (hizmetlilerin işini çok iyi yapması yüzünden(!)). ne yazık ki bu tespit edilenidir. Ayrıca buyrun

Özür ve istek

Merhaba neden olduğunu anlamadığım şekilde iki onaylanmış sayfadaki aynı referans siteyi kasıtlı olarak kaldırmışsınız. Bunun çok farklı manalara gelebileceğini umarım biliyorsunuzdur. Kaldırdığınız referanslar tamamen diyetisyenler tarafından yazılmış, onaylanmış ve uzun zamandır wikipedia'da durmaktaydı. Bu websitesine karşı bir tavrınız yoksa geri koyarsanız sevinirim. Kaynakçalarını değiştirdiğiniz sayfalar:https://tr.wikipedia.org/wiki/Diyet https://tr.wikipedia.org/wiki/Kilo_vermek

Lütfen Duygu Canbaşı silmeyin daha sayfalarınıza herhangi bir müdahelede bulunulmayacaktır kişi kaydadeğerdir biyografi değiştirilmiş kaynakta eklenmiştir çok eski bir sunucudur kendisi onu silerseniz komple bütün sunucularıda silin gitsin o zaman lütfen burdan ekledim diye silindiğini tahmin ediyorum ama bu bilgisayar internek kafeye ait maddeyi ekleyen benim benim herhangi bir tutumum olmadı yeğenimde girmnekte genç bir arkadaş lütfen kalmasını sağlayın ayrıca yin ebenim ekledğim sildiğiniz Deniz Teztel ve Çiler Erbil açılmayacaktır olabilir ama Duygu Canbaş konusundaki kararınızı lütfen gözden geçirin kalmasını rica ederim saygılar sayın yetkilş--176.42.36.13 08:19, 5 Kasım 2014 (UTC)

selam eldarion, bu kullanıcının kişisel yorumları bir değil, iki değil. defalarca da uyarıldı. sanırım vikipedi kurallarını uygulamak gerekiyor. bu tür yorumların yapılmasına göz yummak çalışma ortamını tehdit etmekte. --kibele 21:52, 5 Kasım 2014 (UTC)

çıkartılan ihlaller geri ekleniyor. vikipedi'de mesaj sayfalarının özel mülk olmadığını da hatırlatmakta yarar var. --kibele 22:00, 5 Kasım 2014 (UTC)

Selam

Selam Eldairon, şu Wondercx adlı kullanıcı bana kukla gibi geldi. Wordblack gibi geldi bana. --Uğurkentmesaj 18:53, 9 Kasım 2014 (UTC)

Ayrıca daha 1 haftalık kayıt olan Toliére ve Son Tatbikat adlı kullanıcıların katkıları birbirine benziyor. --Uğurkentmesaj 15:40, 12 Kasım 2014 (UTC)

Referans silme kaldırma nasıl yapılıyor?

Merhaba şu sayfayı nasıl kaldırabilirim? https://tr.wikipedia.org/wiki/Hedef_Magazin google aramalarda sitenin önüne geçti.

/* Duygu Canbaş */

Düzenlendi kaydadeğer olmadığı yönünde oy vermiştiniz kalması yönünde düzenlendi ama bir bakarsanız saygılar...--Yer Demir Gök Bakır (mesaj) 14:50, 14 Kasım 2014 (UTC)

çizgi madde

şu kılbıyık sayfasını tekrar ekledim dursun.en azından böyle birşeyin az da olsa bir karakter olması hasebiyle bilinmesi gerekir.türklüğünden utanma sakın!yazar vikist..--Ytipoli (mesaj) 21:33, 18 Kasım 2014 (UTC)

Merhaba Eldarion, tiyatrocu Hakan Salınmış'ın maddesini yazmaya girişiyordum ki daha önce maddesi olduğu ve kayda değer kişi olmadığı için silindiğini gördüm. Mümkünse ilgili tartışmanın sayfasının linkini bulabilirsen, okumak istiyorum. Doğrusu madde yazılabilir gibi geliyor bana ama peşin hükümlü olmayayım. İyi vikiler...эртлй ილეტი იაზ 07:30, 24 Kasım 2014 (UTC)

Rica

Eldarion merhaba... Şu kullanıcıyı müsait olduğunda denetlemen mümkün mü?. Teşekkürler, sevgiler.. --Théoden ileti 00:46, 29 Kasım 2014 (UTC)

Sizi özledik Eldarion!

Eldarion, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:43, 19 Aralık 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Teknik Yıldız
Türkçe Vikipedi'ye katkılarınız için. Drgulcu 19:01, 8 Ocak 2015 (UTC)

Invitation to Medical Translation

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Demet Sabancı Çetindoğan

Merhaba. Ben Demet Sabancı Çetindoğan'ın Mediasa adlı firmasında çalışıyorum. Daha önce "Demet Sabancı Çetindoğan" adında bir sayfa hazırlamıştık. Bu sayfayı bizim yönetim kurulumuzda olan birisi hazırlamıştı. Hiçbir yerden (web sitesi, haber, veya başka bir kaynaktan) altıntı yapılmamıştı. Bu sayfanın telif hakkından dolayı silindiğini farkettik. Neden silinmiştir. Geri alabilir misiniz?

NİYE CEVAP YAZMIYORSUNUZ

İlhan.er (mesaj) 09:47, 20 Şubat 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz!

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Eldarion
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:02, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Sayfam silindi(neden)

ben 25 mart 16:41 geçerken Mojang sayfasını açmıştım.Ertesi gün silindi bunun nedeni ne olabilir.Eksiğim neyse öğrenmek istiyorum.

Bilgi

Selamlar Uğurkent. Öncelikle hizmetli görevinde bol sabırlar ve başarılar dilerim. Zira ilki çok lazım olacaktır. İkinci olarak burası ile ilgilendim. --Eldarion 12:39, 27 Mart 2015 (UTC)

Selam Eldarion. Mesajın için teşekkür ederim. Bir nebze kolaylık sağlamaya çalışıyoruz. İş yoğunluğundan dolayı aktif olamayacağını söylemiştin. Umarım işlerini halletmişsindir. Bu zamanlarda etkin hizmetlilerimizi arar olduk. Bu kadar zaman da beklemiyordum. Sen aktif olmayınca özellikle denetçi isteklerinde sorunlar oldu. Dava için de teşekkür ederim. Tekrardan hoşgeldin diyorum. --Uğurkentmesaj 15:52, 27 Mart 2015 (UTC)

Arsuz

Kullanıcı:Arsuz ve Kullanıcı:MHA18 adlı kullanıcılar Kullanıcı:Wordblack'ın kuklası galiba. Benzer maddeler üzerinde katkıları var. Ve uyarıları dikkate almayıp telif hakkı ihlalinde bulunmaya devam ediyorlar. --Uğurkentmesaj 16:34, 27 Mart 2015 (UTC)

Maddenin geri getirilmesi

Pembe ve Mavi maddesini geri getirip, SAS'a çıkartabilir misiniz? Teşekkürler. --85.107.78.157 04:17, 28 Mart 2015 (UTC)

Otel.com sayfasının silinmesi

Selamlar,

Çalışmakta olduğum Otel.com firması için bir sayfa oluşturmuştum Vikipedi'de. Dün akşamüstü tarafınızdan silinmiş. Nedenini öğrenebilir miyim?

Sayfanın tekrardan aktif olması için ne yapmalı?

Esenlikler...

Ufukself (mesaj) 05:30, 1 Nisan 2015 (UTC)

IP Engel

Selam Eldarion. SAİT71 giriş yapamadığını Facebook üzerinden bildirdi, buradaki engelin kapsamını değiştirdim, bilgine. Sevgiler, saygılar. --Khutuckmsj 08:31, 1 Nisan 2015 (UTC)

Berkin Elvan

Madde kesinlikle taraflı bir şekilde yazılmış. Bunu bir nebze olsa giderici bir cümle ekliyorum, anında silmişsiniz. Buna makul bir açıklama yapabilir misiniz?

Enver Yücel Sayfası oluşturma

--Ynkclk (mesaj) 06:33, 3 Nisan 2015 (UTC)Merhaba Kurucumuz Enver Yücel'in sayfasını açmaya çalışıyorum ama siliniyor. Nasıl bir yol izlemem gerekli?

Hikmet Anıl Öztekin

Hikmet Anıl Öztekin tanınmış bir şahıs. Murat Dalkılıç'tan bir farkı yok. Sosyal medyada milyonlarca insan takip ediyor. Lütfen sayfayı geri alınız! --Umitk aydin (mesaj) 00:28, 4 Nisan 2015 (UTC)

Saygı değer "Vikipedi bir ansiklopedidir" diyen eldarion

https://tr.wikipedia.org/wiki/Recep_Tayyip_Erdo%C4%9Fan peki buna ne diyeceksiniz bu özgeçmiş mi değilmi siz benim kim olduğu bilmeden ne yapıyorsunuz ben C# ve C++ dalında önemli algoritmalar geliştirmiş birisiyim öyle özgeçmiş yayınlanmayacaksa diğer, sadece sizin gördüğünüz ve haberlerde izlediğiniz insanları önemli kişiler sayarak onlarla ilgili bir şeyler yapamıyorsunuz. tabi sadece recep tayyip erdoğan için değil şu anda yaşayan bir sürü aşıklarda var . Peki sen kimsin diye soracaksanız . Ben dennis ritch'in C dilini geliştirdiğini ve onunla Unix işletim sistemini yazdığını biliyorum . Ben C# ve C dilinde kimsenin aklına gelmeyecek algoritmalar bildiğimi söylüyorum. Tabi Bunları sizin "Vikipedi bir ansiklopedidir. " dediğiniz yerde araştıracağınızıda biliyorum söylediklerimi araştırmanıza gerek yok zaten istesenizde anlamazsınız Abdurrahman Eker 09:54, 4 Nisan 2015 (UTC)

Sayfam silindi

Merhaba Eldarion .Ben ana renkleri yazdım.Ama siz sildiniz.Peki ama neden sildiniz?Ben onu sizin sildiğiniz günden 1-2 gün önce yazdım.Bu arada sürüm kontrolü nasıl yapılır? (vikipedisssttt (mesaj) 11:23, 4 Nisan 2015 (UTC))Vikipedisssttt

Ansiklopedik bilgi derken!!!

İkazınız için teşekkürler ancak bir meseleyi anlayamadım. Murat Dalkılıç veya yeni yetme sanatçılar için viki sayfası oluşturuluyorken neden popüler bir yazar için viki sayfası oluşturmak engelleniyor?! Ben burda mantıki bir gerekçe göremedim. --Umitk aydin (mesaj) 15:15, 4 Nisan 2015 (UTC)

GSR koruma

Merhaba hocam. Buralarda olduğunuzu gördüğüm için ricada bulunmak istedim. Korumalı hale gelmiş {{Şablon:GSR koruma/2015-04-11}} sayfasını oluşturabilir misiniz? Ana sayfa resimsiz kalmış. --i.e.msj 06:53, 11 Nisan 2015 (UTC)

Sanjaya Belatthaputta

Merhaba Sanjaya Belatthaputta maddesi neden uyarı yapmadan silindi. Yedeğini almamamıştım. Bu işlemler bir kaç defa başıma geldi. açıkçası gönüllü katkı verme isteğimi köreltiyor. Bu konuda katı ve bürokratik davranıldığını düşünüyorum.Her maddedi kendi sayfamızda geliştirirsek ortak çalışmma ilkesini gerçekleştirmek pek kolay olmaz. Devamı halinde bunu tartışmaya alacağım. Bazı teknik konularda çalışmaya daldığım için maddeyi hemen geliştirmeyi sağlayamadım. Ama emeğim var o maddede ve kimsenin uyarmadan silme hakkının olduğunu sanmıyorum. Kullanıcı:Nighteagle2000/Sanjaya Belatthaputta sayfasına kopyalayabilmem için işlemi geri alır mısınız özgürüm (mesaj) 14:53, 11 Nisan 2015 (UTC)

isim vermede genel olarak konuyu burda] tartışmaya açtım. Görüşlerini bekliyorum. özgürüm (mesaj) 15:13, 11 Nisan 2015 (UTC)

Mehmet Helvacı

Selamlar Eldarion, uzun süredir yazışmamıştık. Nasılsın umarım iyisindir. Benim silinsin diye işaretlediğim ve seninde haklı nedenlerle silmiş olduğun sayfa için kullanıcı Abuzer Kendigelen sayfasını örnek göstererek bununda KD olabileceğini söylemekte. İstersen bunu bir SAS yapalım orada karar verilsin. Ne dersin? Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:43, 13 Nisan 2015 (UTC)

Selamlar, sayfayı geri getirdim. SAS'a aday gösterebilirse iyi olur. Örnek verdiğin sayfa bile aday olabilir sanıyorum. --Eldarion 13:47, 13 Nisan 2015 (UTC)
Eski sayfa daha önceden SAS olmuş. Ben ilgili sayfayı SAS yapıyorum. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:51, 13 Nisan 2015 (UTC)

Tarık Beyhan

Neden bu sayfayı sildiniz? Neden wikipedia'da düzgün yazılmış olsa da bir çok makaleyi siliyorsunuz? İngilizce versiyonda milyonlarca kayıt bulunabilirken burada hiçbirşey bulamama nedenimiz bu olmasın? En uyduruk dizide oynayan oyunculara bile sayfa açılırken bir çok akademisyenin sayfasını siliyorsunuz. Wikipedia popüler kültür rehberi mi? --Wikiemekci (mesaj) 15:21, 13 Nisan 2015 (UTC)

Selam

Selam Eldarion, Zaitsev'in attığı şu mesajla ilgilenebilir misin? --Uğurkentmesaj 17:36, 13 Nisan 2015 (UTC)

SelfCup Inc. sayfası gerçek bilgilere dayanır ve oldukça önemli bir şirketi anlatmaktadır.

Eldarion, merhaba benim yazdığım bu sayfa neden silindi kayda değer bir sayfadır ve tümü gerçekleri ifade eder emek verilerek hazırlanan bu sayfayı nasıl olurda silersini bunun gibi önemli şirketleride siliyormuşsunuz bence siz işinizi güzel yapmıyorsunuz vikipedi türkiye adminine ulaşacağım ve bu konuyu belirteceğim derhal sayfamı etkinleştiriniz siz nasıl olurda bir şirketin sayfasını silersiniz SelfCup Türkiye çapında büyük bir sosyal paylaşım hizmeti sunan şirket yani facebook kadar önemli bir şirket peki neden facebook silinmiyorda benim oluşturduğum tamamiyle doğru bilgilere dayanan sayfa siliniyor merak ediyorum bu hakkınızı kötüye kullanımı gösterir ve sizin karşınızda cahil bir insan yok Vikipedinin ilkelerini okusaydınız böyle birşey yapamazdınız. hakkınızıkötüye kullanıyorsunuz. lütfen mesajıma en kısa sürede cevap veriniz yoksa türkiye yöneticisine kadar taşıyacağım bu konuyu sildiğiniz sayfa saatlerce uğraşılan bir sayfadır bunu nasıl geri gerireceksiniz. lütfen bana bir açıklama ypaın ve yapmalısınızda zaten bu sizin işiniz sizi şikayet ederim. Merhababnberk (mesaj) 10:56, 14 Nisan 2015 (UTC)

Bir Rica

Merhaba Eldarion,

Şu denetçi isteğiyle ilgilenme şansın var mı acaba?| ɾɐsǝɯ zoɯɐʞɐʎ | 13:31, 14 Nisan 2015 (UTC) Teşekkür ederim.

Merhaba

Merhabalar. Önemli bir iş adamının ricası üzerine, onun kendi kaleminden olan biyografisini Vikipedi'ye eklemek istiyoruz. Yapmamız gereken nedir, nasıl eklenmelidir. 2 kere ekledik ve onay alamadık.

--Hhuseyinakyuz (mesaj) 15:19, 15 Nisan 2015 (UTC)

"Demet Sabancı Çetindoğan" sayfası

Merhaba. Ben Demet Sabancı Çetindoğan'ın Mediasa adlı firmasında çalışıyorum. Daha önce "Demet Sabancı Çetindoğan" adında bir sayfa hazırlamıştık. Bu sayfayı bizim yönetim kurulumuzda olan birisi hazırlamıştı. Hiçbir yerden (web sitesi, haber, veya başka bir kaynaktan) altıntı yapılmamıştı. Bu sayfanın telif hakkından dolayı silindiğini farkettik. Neden silinmiştir. Geri alabilir misiniz?


62.244.199.234 11:46, 16 Nisan 2015 (UTC)

Kayıt silme

Merhabalar, Zaman harcayarak yaptığımız kayıtlar siliniyor, bunların arşivlemesi ile ilgili bir bölüm var mı? Yok ise ve bunu biliyorsanız, neden böyle bir uygulamada bulunuyorsunuz? Bir yazı taslak olarak yer alabilir, özgün girişler olduğu belirtilerek madde konulur başına sadece. Sonra da bu zamanla düzeltilir.

Daniyar Ismayilov

Merhaba, benim yazdigim Daniyar Ismayilov (Avrupa Samp. da madalya kazanmis milli halterci) sayfasini silmissiniz. Lütfen o sayfanin icerigini geri getirir misiniz?Akocsg (mesaj) 20:02, 17 Nisan 2015 (UTC)

kukla

Selam Eldarion

Kibele ve Uğur'a yazdım. Heralde meşguller. Bir kukla durumu var. Kullanıcı:Sifreyibirdahaunutursamolurum kuklacısı Kullanıcı:Secbana adlı bir kuklaya sahipti. Sanırım 2 tane daha tespit ettim: Kullanıcı:MYLITTLEPONYFIMvk ve Kullanıcı:Princess Twilight Sparkle-My Little Pony . Denetçi isteğine gerek var mı yoksa buraya mı yazayım? --Zaitsév 10:56, 18 Nisan 2015 (UTC)

Kloro Floro Karbon sayfası

Sayfam silindi.Temizlik işlemi yazıyor,bana açıklarsanız sevinirim (vikipedisssttt (mesaj) 15:19, 18 Nisan 2015 (UTC))Vikipedisssttt

Attığın bazı mesajlar

Uğurkent, kibele ve Eldarion'a kula konusunda mesajlar atmışsın. Bence Superyetkin'e atman daha doğru olur.--Talipakyuz19 mesaj atın 18:48, 18 Nisan 2015 (UTC)

İlgili sayfaya ek yaparsanız, uygun bir vakitte ilgilenmeye çalışırım. Eldarion 19:45, 18 Nisan 2015 (UTC)
Tekrar merhaba Eldarion. ilgili sayfayı güncelledim. Bir bakarsan sevinirim --Zaitsév 08:05, 21 Nisan 2015 (UTC)

neden sildiniz?

Merhaba, ben bugün uzun uğraşlarla ve Vikiye uygun hale getirebilmek adına düzenlemeler yaparak Temel Aksoy sayfasını oluşturdum, ve sonrasında birkaç vikipedissten yardım alabilmek adına yazdım. Düzenlememiz gereken ne varsa düzenleyebilirim diye konustuk ve daha kendilerinden yanıt alamadan sayfayı siz silmişsiniz. Sebebini öğrenebilir miyim? Direk yeni olan hiç kimseye ve yeni oluşturulan sayfalara karşı önyargıyla mı yaklaşılıyor? Daha da önemlisi kayda değer kişi olup olmamasına kim karar veriyor? mesela sizce sildiğiniz sayfadaki kişiyle https://tr.wikipedia.org/wiki/Nüvit_Candaner linkindeki kişi arasında ne gibi bir kayda değersizlik farkı var merak ettim. Öğrenmek istedim. Bu konuyla ilgili samimi yardımlarınızı rica ediyoruz. Teşekkürler. Ecettaa (mesaj) 20:40, 21 Nisan 2015 (UTC)

sayfa silinme sebeb?

merhaba İbrahim Sevinç 00:04, 22 Nisan 2015 (UTC)Eldarion

Daha önce wikipedia da onaylanmış olan https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=%C4%B0brahim_Sevin%C3%A7&action=edit&redlink=1 ibrahim sevinç sayfasını sildiniz.İbrahim Sevinç 00:04, 22 Nisan 2015 (UTC)Eldarion tekrar güncelledim onaylanmadı.İbrahim Sevinç 00:04, 22 Nisan 2015 (UTC)Superyetkin kayda değer kişi diyor. önceden bir sıkıntı yokken onaylanmışken şimdi neden silindi.İbrahim Sevinç 00:04, 22 Nisan 2015 (UTC)Kibele düzeltme yapılması gerekiyorsa yapabilirim. ama bunun nedeninin öğrenmek istiyorum. İbrahim Sevinç 00:04, 22 Nisan 2015 (UTC)Eldarion , İbrahim Sevinç 00:04, 22 Nisan 2015 (UTC)Superyetkin , İbrahim Sevinç 00:04, 22 Nisan 2015 (UTC)Kibele

İbrahim sevinç ile bilgi ve kaynaklar aşağıdaki gibidir http://www.sinematurk.com/kisi/170499-ibrahim-sevinc/ http://www.sinematurk.com/kisi/170499-ibrahim-sevinc/

saygılar kolay gelsin

İbrahim Sevinç 00:04, 22 Nisan 2015 (UTC)Eldarion Eldarion İbrahim Sevinç 00:04, 22 Nisan 2015 (UTC)Superyetkin Superyetkin İbrahim Sevinç 00:04, 22 Nisan 2015 (UTC)Kibele

Nasıl reklam

Kişiden kişiye araç kiralama başlığım nasıl reklam olarak algılanabiliyor.

Bir yıldız da sizin için!

Özgün Yıldız
Yetkili kardeş, Buranın nesinin bilmiyorum ama hayat amacının bir şeyleri silmek olduğunu ve bu yegane ülkünü tebrik ediyor yaptıklarının devamını diliyorum. Sevimleribo (mesaj) 13:30, 23 Nisan 2015 (UTC)