Kullanıcı mesaj:Akocsg

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Merhaba Akocsg, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katıldığı Vikipedi'ye siz de katkıda bulunabilirsiniz. Tek yapmanız gereken üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik olmasına ve kişisel saldırı-hakaret içerikli olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Böcürt 09:37, 16 Haziran 2009 (UTC)

Vikipedi'de deneme yaptığınız veya katkıda bulunmak istediğiniz için teşekkürler. Denemeniz işe yaradı, ancak şu anda geri alındı, silindi ya da silinmek üzere işaretlendi. Başka bir deneme yapmak istiyorsanız lütfen deneme tahtasını kullanın. Vikipedi'ye gerçekten katkıda bulunmak istiyorsanız, nasıl katkıda bulunabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için hoş geldin sayfasına bir göz atın. Teşekkürler. --Théoden ileti 01:14, 8 Mart 2014 (UTC)


Soru ve Rica[kaynağı değiştir]

Merhaba. Bir maddeyi yeniden adlandırmak için sayfanın üst bölümünde yer alan "taşı" seçeneğini kullanabilirsiniz. Yeni bir madde başlatma konusundaki ayrıntılar için ise şu sayfaya bakmanız yeterli. İyi vikiler. --Superyetkinileti 09:53, 3 Nisan 2014 (UTC)

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Théoden ileti 13:19, 12 Nisan 2014 (UTC)


Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Son birkaç günde açmış olduğunuz yeni maddelerden ötürü bu yıldız size gelsin. Apistogramma K a h v e 6buyrun? 06:15, 4 Mayıs 2014 (UTC)

Bir kase çilek de sizin için![kaynağı değiştir]

Kısa sürede bu kadar çok madde yazdıktan sonra bir kase çilekte benden olsun Göz kırpma. Kolay gelsin! -- SiLveRLeaD mesaj 17:07, 4 Mayıs 2014 (UTC)

Kategori sorunu[kaynağı değiştir]

Merhaba. Sıralama sorunu şu tür değişikliklerle çözülebilir. İyi vikiler. --Superyetkinileti 19:00, 4 Mayıs 2014 (UTC)

Evet, her madde üzerinde değişiklik yapmak gerekecek. Madde sayısı ise katkı yoğunluğu ve hizmetli etkinliğine göre değişkenlik gösteriyor. Yeni maddelerin büyük bölümü ne yazık ki Vikipedi standartlarını karşılamıyor ve hızlı siliniyor. --Superyetkinileti 19:34, 4 Mayıs 2014 (UTC)

Msdde sayısı[kaynağı değiştir]

Sayfa güncellendi, teşekkürler. --Superyetkinileti 16:07, 8 Mayıs 2014 (UTC)

italik başlık[kaynağı değiştir]

  • merhaba, maddelerde tür ve cins adları için başlığın italik çıkması için {{italik başlık}} kullanabilir ve ilk cümlede kalın italik yazmak için beş kesme işareti kullanabilirsin. kolay gelsin. --Mskyrider ileti 10:33, 22 Mayıs 2014 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 09:22, 15 Haziran 2014 (UTC)

Resim sorunu[kaynağı değiştir]

Merhaba. İlgili resim Wikimedia Commons'ta yer almadığından bağlantı hatası oluşmakta. Görselin Türkçe Vikipedi'ye yüklenmesi gerekiyor. --Superyetkinileti 09:43, 17 Haziran 2014 (UTC)

Bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

{{Spor kulübü bilgi kutusu}} işinizi görebilir. --Superyetkinileti 16:57, 21 Haziran 2014 (UTC)

Yönlendirme oluşturmanızın önünde herhangi bir engel bulunmamakta. Bunu #REDIRECT [[hedef sayfa adı]] koduyla yapma olanağı mevcut. --Superyetkinileti 15:58, 22 Haziran 2014 (UTC)
Kodu kaynak sayfaya (örn. çiklit) eklemek yeterli. --Superyetkinileti 18:58, 22 Haziran 2014 (UTC)

unranked - incertae sedis[kaynağı değiştir]

  • merhaba Akocsg, Yeni yüzgeçliler taksokutusunda "(unranked) = Actinopteri" yazan yerde unranked "incertae sedis" anlamında kullanılmıyor. "unranked" demek klasik sınıflandırma yoluyla bir sınıflandırma yapılmamış takson grubu demektir, hiyerarşi belirtir. Incertae sedis ise belirli bir sınıflandırma içinde hangi sınıfta olduğu belirli olmayan gruplar için kullanılır. Yani sınıf, takım gibi sol tarafta yer alan sınıflardan birine girmeyen kladistik gruplama unranked olurken, incertae sedis ise sağ tarafta familya, cins gibi taksonların karşısına yazılır, familya = incertae sedis. İkisi aynı şey değil yani. --Mskyrider ileti 04:36, 13 Temmuz 2014 (UTC)

İlgili parametre değerinden sonra <small>(Işınsal yüzgeçliler)</small> kodunu kullanabilirsiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:52, 23 Temmuz 2014 (UTC)

Bilgi kutusu sorunu[kaynağı değiştir]

Düzeltildi, bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 09:49, 31 Temmuz 2014 (UTC)

Hemşinliler sayfasında Carl Ritter alıntısının metinde olmadığını belirtmiştiniz. Acaba bunu tartışma sayfasında belirtebilir misiniz? Almanca anlamadığımdan orijinal metni sorgulayamıyorum.--Kafkasmurat- 18:25, 9 Ekim 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Akocsg![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:19, 19 Aralık 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Akocsg
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 00:58, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Eldarion'a ulaşmanız durumunda içerik geri getirilecektir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:35, 17 Nisan 2015 (UTC)

Maddeyi daha detaylı bilgiler ile açmanız gerekmektedir. Eldarion 20:09, 17 Nisan 2015 (UTC)

Basketbol bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

İstenen değişiklikler şu biçimde yapılabilir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 12:33, 2 Temmuz 2017 (UTC)

color3 parametresi şablona eklendi. İngilizce Vikipedi'de kulüp renkleri şöyle bir sayfada toplanmış, ancak bunun karşılığı bizde mevcut değil. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 16:34, 4 Temmuz 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 19:22, 4 Temmuz 2017 (UTC)

Kurtuluş Savaşı'nda SSCB-Türkiye ilişkileri konulu Sovyet işbirliği projesinin bitmesine son 3 gün[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Kurtuluş Savaşı'nda SSCB-Türkiye ilişkileri maddesini Türkçe Vikipedi'ye kazandırma" projesine son 3 gün. Proje bitim tarihi olan 31 Temmuz 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek döneme dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. Şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme gibi pek çok konuda proje önerileri mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 08:02, 29 Temmuz 2017 (UTC)

Sanat konulu Vikiproje Sovyetler Birliği birinci Ağustos 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet tabloları kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 08:30, 1 Ağustos 2017 (UTC)

Toplulukça Vikiprojeleri ve işbirliği projelerini canlandırma[kaynağı değiştir]

Selamlar. Geçmiş dönemdeki istatistiğe baktığımızda Vikiprojelere ilginin son derece azaldığını ve birçok Vikiprojenin inaktif olduğunu gördük. Bunun üzerine Vikiprojeleri canlandırmak, bir standarta kavuşturmak ve toplulukça bu konuya eğilim bir atılım yapmak üzere bir girişim başlattık. Sizin de dahil olduğunuz üzere, birçok kullanıcı kendi ilgi alanına dair çeşitli konularda halen güncel olarak katkı yapıyor, katkılarına devam ediyor. Buna karşın benzer konulara katkı yapan kullanıcıların birçoğu maalesef birbirinden bağımsız hareket etmekte ve birbiriyle ilişkisi son derece zayıf. Paralel konularda yapılan katkıların derli toplu olması, katkı sunulan konuların ilgi çekmesi, başka kullanıcılara ulaşma gibi konularda Vikiprojeler önemli yer tutuyor.

Siz de kendi ilgi alanınıza göre bir Vikiprojede sorumluluk almak ve katkılarınızı bu yönde kolektif bir şekilde geliştirmek ister misiniz? Burada tartışma sürüyor, lütfen görüşlerinizle birlikte siz de aramıza bize katılın. İlgi alanınızı kapsayan Vikiprojelerde sorumluluk almak veya kendi Vikiprojenizi oluşturmaya ne dersiniz? Katkılarınızı Vikiprojeler eşliğinde sürdürmeniz ansikopedik bilgilerin gelişmesine hızlı bir ivme kazandıracaktır. Katkılarınızı bekliyoruz. --Ahmet Turhan (mesaj) 09:25, 2 Ağustos 2017 (UTC)

Ödüllü işbirliği projesinin bitimine son 10 gün[kaynağı değiştir]

Rus Kültür Derneği katkılarıyla düzenlenen "Rusya ve SSCB konulu 250 madde oluşturma" konulu bir ay süreli iş birliği projesi olan Ödüllü İşbirliği Projesine son 10 gün. 250 madde açma hedefli projenin %38,8'i (97 madde) an itibariyle tamamlandı, geri kalan maddeler açılmayı bekliyor.

Ödül olarak; birinciye toplam 1000 ruble (yaklaşık 60 ₺) değerinde üç kitap, ikinciye toplam 500 ruble değerinde (yaklaşık 30 ₺) değerinde iki kitap, üçüncüye toplam 250 ruble (yaklaşık 15 ₺) değerinde bir kitap ödül olarak verilecektir. Proje bitim tarihi olan 14 Eylül 2017 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:41, 4 Eylül 2017 (UTC)

Seçkin madde çalışması - Vikiproje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu George Koval maddesini Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde olarak kazandırmaktır.

Her iki haftada bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:00, 16 Eylül 2017 (UTC)

Vikiproje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği'nin dış ilişkileri şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:26, 2 Ekim 2017 (UTC)

Telif yüzünden silinmiş madde[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Samim Göreç maddesi şurada görebileceğiniz telifli binlerce madde girdiği için topluca maddeleri silinen ve maddeleri yeniden açılmaya çalışılan Mirada adlı kullanıcının içeriğini internetteki arşiv sitelerinden biri vasıtasıyla görüp maddeyi aynen açmışsınız. Öncelikle internetteki hiçbir metni bire bir alarak Vikipedi'ye kopyala yapıştır yapamayacağınıza dair Vikipedi politikası olan VP:TELİF sayfaını okumanızı öneririm. Maddeyi aynı analama gelecek şekilde yeniden yazdım. Kontrol etmenizi tavsiye ederim. Kolay gelsin...--Śαвяí¢αи76ileti 11:51, 14 Ekim 2017 (UTC)

Merhaba. Ben o siteyi Wiki'den içerik çalan/doğrudan kopyalayan sitelerden biri olduğunu sanmıştım, o yüzden biraz da kendim bilgi ekleyerek sayfayı yeniden oluşturdum. Ama düzeltmişsiniz zaten, sağolun. Akocsg (mesaj) 14:57, 14 Ekim 2017 (UTC)

Kupa fotoğrafları[kaynağı değiştir]

@Sakhalinio Merhaba. Fenerbahçe basketbol sayfasında kupaların fotolarını eklediğini gördüm. Ben son zamanlarda FB ile ilgili maddeleri genişletmekteyim, belki fark etmişsindir. Türkçe ve ingilizce vikiye ayrıca bir sezonda üç ya da daha fazla kazanılan kupaların bir arada gösterildiği fotolar eklemek istiyorum. Bu üçleme/dörtlemelere ingilizcede treble, quadruple vs. deniyor. Bizim kulüp bunları başarmasına rağmen hiç güzel bir şekilde çekmemiş, ya da ben görmedim.

Fb şubelerinden bunu şimdiye dek futbol, erkek basketbol, kadın masa tenisi ve kadın voleybol takımları başarmıştır.

Futbol takımı 1967-68 sezonunda tam beş kupa (Türkiye ligi, TR Kupası, Süper Kupa, Spor Toto Kupası ve Balkan Kupası) kazandı. Erkek basketbol takımı 2016-17 sezonunda üç kupa (Lig, Süper Kupa ve Euroleague), kadın masa tenisi (galiba 2013-14 sezonunda) yine üç (Lig, TR Kupası ve Avrupa şampiyonlar ligi) ve son olarak kadın voleybol takımı 2009-10 sezonunda 4 kupa (Lig, TR Kupası, Süper Kupa, Dünya şampiyonluğu) kazanmıştır.

Tüm bu kupaları bir arada (tercihen FB müzesi ortamında) gösteren fotolar var mı? Yoksa çekme ihtimali var mı? O resimler olsa hepsini teker teker maddelere yerleştirirdim. Bu konuda yardımcı olabilirsen çok sevinirim. Bence büyük bir eksik bu.

Bir de erkek voleybol takımının kazandığı CEV Challenge Kupasının resmi olsa güzel olurdu. Saygılarımla. Akocsg (mesaj) 15:55, 14 Ekim 2017 (UTC)

Merhabalar Akocsg, ben kulüple olan ilişkilerimden dolayı bu fotoğrafları çekebilmem mümkün olabilir. Önümüzdeki haftalarda yine kulübe gittiğimde Alp Bacıoğlu ile de görüşme hedefim var. Ondan çeşitli materyallere erişimde talep edebilirim. Diye umut ediyorum. Selamlarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 17:52, 14 Ekim 2017 (UTC)

@Sakhalinio Gerçekten mükemmel olur bunu yapabilirsen. Kulüp için de çok iyi bir reklam ve tanıtım olur bu. FB müzesinde fotoğraf çekmek yasak mı? Ben daha önce hiç gitmedim de, maalesef pek imkanım da yok. Bir sonuç çıkınca beni bilgilendirirsen sevinirim. Akocsg (mesaj) 01:55, 15 Ekim 2017 (UTC)

Müzenin girişide ücretsiz, fotoğraf çekmekte serbest. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam hergün saat ücretsiz stadyum turları bile var. Selamlar SakhalinioBuyrun beniiiim? 06:23, 15 Ekim 2017 (UTC)
Merhaba Akocsg, uzun süre sonra bugün kulübe gidebildim. Müze sorumlusu bayanla görüştüm ama özellikle eski kupaların nerelere koyulduğunu bilmediğini, yerleştirme işleri ile Alp Bey'in ilgilendiğini söyledi. Alp Bey'de Bursa'daki maç için bugün gelmeyeceğini söyledi. Alp Bey'den bi randevu alarak tekrardan gideceğim ama sen tekrar bana istediğin kupaları yazarmısın. Mail yolla seçeneğini kullanarak atarsan çok daha verimli olur. Selamlar ve iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 08:17, 8 Aralık 2017 (UTC)
Merhaba Akocsg, Özel:E-postaGönder sayfasına kullanıcı adını girerek e posta gönder seçeneğini kullanabilirsiniz. Selamlar ve iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 21:20, 8 Aralık 2017 (UTC)

Futbol bilgi kutusu standartları[kaynağı değiştir]

Eski resmi liglerin ve kupaların yer almamasını sağlayan standartları görebilir miyim? Nerede yazıyor? Akocsg (mesaj) 04:59, 25 Ekim 2017 (UTC)

Merhaba. Şablonlarımızdaki mevcut düzen bu yönde, standardımız bu şekilde yani. Aksi yönde bir öneriniz var ise yahut bu mevcut düzeni uygunsuz buluyorsanız, Vikiproje:Spor/Tartışmalar sayfasında bir tartışma başlatabilirsiniz. Aktif olarak kullanılan bir sayfa.--RapsarEfendim? 05:23, 25 Ekim 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ikinci ödüllü işbirliği projesi[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında
Sovyetler Birliği'nde Kürtler konulu 50 madde oluşturma konulu ikinci ödüllü işbirliği projesi
Vikiproje:Sovyetler Birliği sorumlularının periyodik olarak ödüllü projeler gerçekleştirme kararı sonrasında gerçekleşen birinci projenin ardından ikinci proje olarak "Sovyetler Birliğİ'nde Kürtler" konulu 50 madde oluşturma konulu 15 gün süreli iş birliği projesi düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. Projeye BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • 16 Kasım 2017 Perşembe günü UTC ile saat 00:01'de başlayacak ve 1 Aralık 2017 Cuma günü UTC ile saat 23:59'da bitecek olan 15 günlük süre zarfında katkılarıyla en çok puan alan üç katılımcıya ödül verilecektir. Bununla birlikte her katılımcıya projeye özgü sürpriz bir teşekkür armağanı gönderilecektir.
  • Etkinlik sonunda puanlama sonucu sıralamada ilk üçte yer alan katılımcılara proje sorumluları imzalı olarak verilecek hediyeler:
  • Birinci: Toplam altı adet Kürtçe dilinde yazılmış kitap ödülü;

 • Ehmed Huseyni - Berhemên Gıştî-I  • Ehmed Huseyni - Berhemên Gıştî-I  • Mela Bırhanê Tarînî - Medrese, Ji Her Aliyî Ve Medreseyên Me  • Newaf Mîro - Du Kes Yek Mırov  • Dilawer Zeraq - Nexşên Li Giyan  • Ahmedê Hepo - Bawerî

  • İkinci: Toplam beş adet Kürtçe dilinde yazılmış kitap ödülü;

 • Memo Şahin - Çîroka Koçberên Bêparêzer, Kurdên Elmanyayê  • Mahmut Baran - Êdî Navê Min Bêrîvane  • Sirri Ayhan - Dansa Berber  • Ali Yüzen - Dengê Felefeyê  • Eküp Kıran - Pilingê Serhedê

  • Üçüncü: Toplam dört adet Kürtçe dilinde yazılmış kitap ödülü;

 • Şiwan Osman Mıstefa - Kurdistan Û Prosesa Îslamkırına Kurdan  • Lokman Ayabe - Gava Heyatê  • Özgür Kıyak - Rêwıyên Bê Welat  • Celadet Alî Bedirxan - Ferheng

  • Projeye katılmak için katılımcılar bölümüne isminizi ekleyin, kendinize proje için bir alt sayfa oluşturun ve bu sayfada oluşturduğunuz maddelerin başına # işareti koyarak maddeleri alt alta yazın.
  • Açılması, geliştirilmesi, düzenlenmesi ve kaynak eklenmesi gereken maddeler burada listelenmiştir. Listede yer alan kırmızı bağlantılı herhangi bir maddeyi açabilirsiniz. Ayrıca açılacak maddelerde bu kaynaklardan yararlanabilirsiniz.

Periyodik olarak ödüllü işbirliği projeleri devam edecek ve katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 14:12, 15 Kasım 2017 (UTC)

Eksiklik şablonu[kaynağı değiştir]

{{Başlık genişlet}} şablonu kullanılabilir. --Superyetkinileti 17:26, 24 Kasım 2017 (UTC)

Seçkin içerik[kaynağı değiştir]

Selamlar. Vikiproje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleşecek Aralık 2017 işbirliğinde Türkçe Vikipedi'ye seçkin madde ve seçkin liste kazandırmayı düşünüyoruz. Burada İngilizce Vikipedi'de seçkin madde veya seçkin liste olan seçkin içerik oluşturma önerileri mevcut. Siz de görüşünüzü bildirerek ve projenin bir parçası olarak gerek Vikipedi'nin gerekse projenin gelişmesine yardımcı olun ve sizin de seçkin içeriklerde isminiz olsun. --MediaWiki message delivery (mesaj) 07:46, 28 Kasım 2017 (UTC)

Seçkin liste çalışması[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği liderleri listesi ve Sovyetler Birliği başbakanları listesi maddelerini Türkçe Vikipedi'ye seçkin liste olarak kazandırmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:31, 1 Aralık 2017 (UTC)

Iptal edilen website[kaynağı değiştir]

Selam. Maalesef bugün futbolistik.com adlı sitenin yok olduğunu öğrendim. 1933 Türkiye Futbol Şampiyonası gibi makalelerde kullanılıyordu, bayağı faydalı ve güzel bir kaynaktı. 1935 sezonundaki aynı kaynak bot tarafından arşivlenmiş, bu diğerlerinde niye yapılmadı? Diğer sezonlardaki kaynakları arşivleyebilir misin? Botlarla hiç alakam yok benim maalesef.

Siteyi açmaya çalışınca "account has been suspended" yazıyor. Acaba senin fikrin var mı bunun niye böyle olduğunu? Geri gelebilir mi o site? Selamlar, Akocsg (mesaj) 21:28, 18 Aralık 2017 (UTC)

Merhaba. İlgili siteyi ilk defa duydum. Site kapanmışsa içeriği geri getirme şansı yok ne yazık ki. Archive.org'da bazı linklerin arşivi olup olmadığını kontrol edebilirsin yalnızca. İyi günler.--RapsarEfendim? 05:39, 19 Aralık 2017 (UTC)

Ödüllü işbirliği projesinin bitimine son 1 hafta[kaynağı değiştir]

Moskova Yurttaşları Evi, Rus Kültür Derneği ve Kor Yayınevi katkılarıyla düzenlenen "Ekim Devrimi'nin 100. yılı projesi" konulu bir buçuk ay süreli iş birliği projesi olan Ödüllü İşbirliği Projesinin bitimine son bir hafta. "100. yıla 100 madde" şiarıyla Ekim Devrimi'nin 100. yılına vesilesiyle 100 madde açma projede maddeler hala sizler tarafından açılmayı bekliyor.

Ödül olarak; birinciye Rus Kültür Derneği tarafından Vyaçeslav Molotov'un torunu ve aynı zamanda Rusya Duma milletvekili olan Vyaçeslav Nikonov'un Ekim 1917 isimli kitabı, Kor Yayınevi tarafından Sovyet Devrimi I, Sovyet Devrimi II, Emmanuil Kazakeviç - Mavi Defter ve Nikolay Dobrolyubov - Oblomovluk Nedir? isimli 4 kitap ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta; ikinciye Kor Yayınevi tarafından Maksim Gorki'nin Makar Çudra, Mujik ve Bozkırda isimli 3 adet kitabı ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta, üçüncüye ise Kor Yayınevi tarafından Ivan Popov - Kavganın Şafağı ve Jan Otchenachek - Yurttaş Brych isimli 2 adet kitap ile Ekim Devrimi özel baskılı çanta ödül olarak verilecektir. Bununla birlikte tüm katılımcılara Kor Yayınevi tarafından Marksizm ve Dil ve Sosyalizm ve Din adlı eserler ile Moskova Yurttaşları Evi tarafından projeye özgü hatıra ödülleri hediye olarak verilecektir.

Projenin bitim tarihi olan 4 Şubat 2018 gününe kadar katılımınızı ve katkılarınızı bekliyoruz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:14, 29 Ocak 2018 (UTC)

Sovyet kozmonotları projesi[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sovyetler Birliği işbirliği[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

Dosya:Laika ac Memorial Museum of Astronautics (6849617334) (cropped).jpg
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet kozmonotlar kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 13.44, 17 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

Değerlendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba, Türkiye Futbol Şampiyonası sayfası değerlendirilmemiş, bunu nerede nasıl isteyebilirim? Akocsg (mesaj) 16.06, 4 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Bu gibi konuları Rapsar biliyor olabilir. --Turgut46 16.13, 4 Mart 2018 (UTC)[yanıtla]

Sovyetler Birliği konulu işbirliği projelerine ara verildi[kaynağı değiştir]

Burada istatistiksel olarak listelendiği üzere; şu ana kadar 3'ü ödüllü olmak üzere toplam 27 işbirliği projesi düzenlendi. Projeler kapsamında çeşitli ödüller dağıtıldı. Ancak sorumlu eksikliği nedeniyle Sovyetler Birliği konulu işbirliği projelerine ara verilmiştir. Gelecekte Vikiproje:Sovyetler Birliği'nden sorumlu olmak isteyenlere duyurulur. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11.52, 21 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

Vikiproje:Sovyetler Birliği'ni canlandıralım![kaynağı değiştir]



VikiProje:Sovyetler Birliği'ni canlandıralım!
Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje:Sovyetler Birliği'nde 2 yıl 9 ay geride kaldı. Proje katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Proje kapsamında 3'ü ödüllü olmak üzere toplam 28 adet işbirliği projesi oluşturuldu. Bu kapsamda toplam 46 katılımcı işbirliği projelerine katkı sağladı, yüzlerce madde periyodik olarak düzenlenen işbirliği projeleri kapsamında oluşturuldu ve düzenlendi. Bunun yanında pek çok yeni kategoriler ve şablonlar meydana getirilerek proje ile ilgili maddeler geliştirildi. (detaylı istatistik) Proje kapsamında Rusya Federasyonu Devlet Marşı ve George Koval seçkin madde olarak Vikipedi'ye kazandırıldı. Sovyetler Birliği liderleri listesinin adaylığı ise devam etmekte.

Maalesef sorumlu eksikliği nedeniyle projeye ara vermek zorunda kalmıştık. Ağustos 2019 itibariyle projeyi tekrar canlandırmak istiyoruz. Proje bülteninde yapılan gelişmeler ve yenilikler yer almakta. Projeyi tekrar canlandırmak için sizin katkılarınıza ihtiyacımız var. Anket ve oylamalar sayfasında görüşlerinizi bildirerek gelecek işbirliği projelerinin kolektif biçimde ilerleyebilmesi için yardımcı olun, Sovyetler Birliği ile ilgili maddelerin geliştirilmesine katkıda bulunun. Birlikte çalışmak için iletişime geçebilirsiniz. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeniden canlanmak umuduyla iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 11.24, 17 Temmuz 2019 (UTC)[yanıtla]

Sovyet casusları projesi[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında belli periyotlarla tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Ağustos 2019'un proje konusu Sovyet casuslar şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 13.44, 17 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

--MediaWiki message delivery (mesaj) 09.59, 29 Temmuz 2019 (UTC)[yanıtla]

Sovyet gazeteleri projesi[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında belli periyotlarla tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Eylül 2019'un proje konusu Sovyetler Birliği'nde yayınlanmış gazeteler kategorisine ait maddeleri oluşturulmasıdır.

Her ay bir planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18.59, 1 Eylül 2019 (UTC)[yanıtla]

Sayın: Akocsg hangi gerekçe ile Milli Küme sayfasından aşağıdaki bilgiyi kaldırdınız. Siz burada Fenerbahçe taraftarlığınızla değil Vikipedist kimliğinizle yer almalısınız. Aşağıdaki bilgi maddeyle ilgili Türkiye Futbol Federasyonunun resmi kararıdır.

Türkiye Futbol Federasyonu 2013 yılında 7/32760 sayılı önerge ile TBMM'ye 1959 öncesi şampiyonlukların neden yıldız kriterine dahil edilmediğini soran MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri'ye cevaben Tahkim kurulunun şampiyonların tespitini yaparken yalnızca milli olan ligleri göz önünde bulundurduğunu bunun sonucu olarak yerel olarak oynanan ve Türkiye'nin tamamını kapsamayan liglerin 'Milli' olarak kabul edilmediği bildirmiştir. Bu nedenle Milli Küme Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Milli lig olarak kabul görmemekte ve yıldız kriterine dahil edilmemektedir. [4]

Tartışma sayfasında gerekli cevap ve bilgileri verdim. Burada taraftarlık yapan ben değil, sizsiniz! O resmi belge Milli Küme veya Türkiye Futbol Birinciliği ile alakalı değil. Belgenin neresinde bu iki şampiyonanın adı geçiyor? O iki şampiyonanın milli değil de mahalli olduğu iddiasına da burada daha fazla değinmeyeceğim. Maddelerde ve tartışma sayfasında yeterince bilgi verdim. Artı maddelerin kendilerinde de açık ve net kaynaklar var! Bu kaynağı da okumakta fayda var: TFF.

Büyük harflerle "memleketin futbol birincisi" yazıyor, siz daha fazla inkar etmek istiyorsanız o sizin bileceğiniz iş. Saygılarmla, Akocsg (mesaj) 13.00, 15 Eylül 2019 (UTC)[yanıtla]

Yılın maddeleri 2019 yarışması başlıyor[kaynağı değiştir]

Kasım - Aralık 2019'da, Türkçe Vikipedi'deki maddeler ilk kez Yılın maddeleri yarışmasına ev sahipliği yapacak. Katılımcılar Türkçe Vikipedi'nin en iyileri arasından seçilen aday maddelerden seçimini yapacaktır. Yarışma kurallarına burada ulaşılabilir. Yarışma birkaç aşamadan oluşacaktır;

Etkinlik takvimine buradan ulaşılabilir. Bu sene Türkçe Vikipedi'de ilk kez yapılacak yarışmaya tüm Vikipedistler davetlidir.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 08.21, 2 Kasım 2019 (UTC)[yanıtla]

2019 Yılın maddeleri adaylığı için son gün[kaynağı değiştir]

Türkçe Vikipedi'nin en iyilerinin maddelerinin seçileceği 2019 Yılın maddeleri yarışmasının maddeleri aday gösterme süresi 25 Kasım'da 23:59 (UTC+03.00)'da sona eriyor. Yarışma kriterlerine uyan maddeleri Yılın maddesi olması için aday gösterin. 2019 Bu sene ilki yapılan yarışmaya tüm Vikipedistler davetlidir.

Etkinlik takvimine buradan ulaşılabilir.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13.13, 24 Kasım 2019 (UTC)[yanıtla]

Sizleri Formula 1 Vikiprojesine davet ediyoruz![kaynağı değiştir]

VikiProje Formula 1 davetiyesi
Merhaba Akocsg, Formula 1 ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Formula 1 Projesi'ne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 14.10, 7 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]
Eğer bu Vikiproje ile ilgili daha fazla mesaj almak istemiyorsanız, lütfen buraya adınızı ekleyin.

VikiProje Psikoloji daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje
Psikoloji
Daveti

Merhabalar Akocsg!, Psikoloji ile ilgili maddeleri düzenlemek ve geliştirmeyi amaç edinen Psikoloji VikiProjesine davetlisiniz.


--evrifaessa ❯❯❯ mesaj

{{yk:kaynaksız-mesaj|1=Borussia düsseldorf arma.png}} ‒ToprakM  22.05, 6 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Sizleri Kuzey Makedonya Vikiprojesine davet ediyoruz![kaynağı değiştir]

Vikiproje Kuzey Makedonya davetiyesi
Vikiproje Kuzey Makedonya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar listesine adınızı ekleyip Vikiproje Kuzey Makedonya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.


--Veselov350💬 08.23, 24 Aralık 2020 (UTC)[yanıtla]

Formula yetiştirme serileri görev gücü davetiyesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Formula 1 yetiştirme serileri görev gücü davetiyesi
Merhaba Akocsg', Formula 1'in yetiştirme serileri ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen Formula yetiştirme serileri görev gücüne katılmak için sizi davet ediyoruz. Daha fazla bilgi için görev gücü sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar --MediaWiki message delivery (mesaj) 12.15, 18 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]


VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar Akocsg! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 18.28, 31 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

--Pamfilyalı (mesaj) 18.28, 31 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar Akocsg! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 16.54, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

--07 (mesaj) 16.54, 21 Aralık 2021 (UTC)[yanıtla]

VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar Akocsg! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 15.51, 15 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

07 💬 15.51, 15 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]

Svg. Formatında Logo Yükleme Hk.[kaynağı değiştir]

Merhabalar.

2017 yılında yüklemiş olduğunuz bu [1] svg. uzantılı Fenerbahçe Basketbol Takımı logosunun bir diğer versiyonu olarak kulübe ait tüm şubelere uygun olacak şekilde yeniden düzenlenmesi (logo üstünde bulunan yıldızın silinerek) için bana yardımcı olabilir misiniz? Çünkü, kulübe ait tüm maddelerde PNG. uzantısı var ve bu, kulübün resmî sitede de belirttiği orijinal armadan [2] çok uzak. Fenerbahce1994 (mesaj) 11.51, 6 Mayıs 2022 (UTC)[yanıtla]

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC

Selam,

Türkiye'deki yangın maddelerini geliştirmeyi amaçlayan Vikiproje Türkiye Yangınları'na davetlisiniz. Daveti kabul ederseniz kullanıcı adınızı Katılımcılar listesine eklemeyi ve kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Türkiye yangınları}} şablonunu eklemeyi unutmayın.

Daha fazla soru veya destek için Vikiproje Türkiye Yangınları Koordinasyon Merkezi'ne veya mesaj sayfama beklerim. Mustafa MVC