Vikipedi:Kukla şüphelileri/Sifreyibirdahaunutursamolurum

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kullanıcı:Sifreyibirdahaunutursamolurum[kaynağı değiştir]

Kanıtlar ve iddia[kaynağı değiştir]

85.107.108.103 IP kullanıcısının belirttiği Özel:Katkılar/Secbana ve Özel:Katkılar/Sifreyibirdahaunutursamolurum kullanıcıların aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Her ikisi de Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar ve My Little Pony ile ilgililer. mesajından sonra katkıları inceledim. Secbana'nın hemen ilk katkısının SAS oylaması olması daha önceden işleyişi bildiği anlamına gelebilir. Çok kısa süre içerisinde diğer kullanıcın oylamaya katılması bunun bir göstergesi olabilir diye düşünüyorum. Dava tüm iddiaların çözümlenmesine yardımcı olacaktır. --Uğurkentmesaj 14:43, 24 Mart 2015 (UTC)

Görüşler[kaynağı değiştir]

Karar[kaynağı değiştir]

Onaylanmış Hizmetli yetkinizi kullanarak gerekli işlemleri yapabilirsiniz. --Eldarion 12:34, 27 Mart 2015 (UTC)


Ek[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Sifreyibirdahaunutursamolurum ün 2 tane daha kuklasını tespit ettim. Kullanıcı:MYLITTLEPONYFIMvk ve Kullanıcı:Princess_Twilight_Sparkle-My_Little_Pony. Bu hesaplar çok yüksek ihtimalle aynı kişiye ait --Zaitsév 08:02, 21 Nisan 2015 (UTC)

Zaitsév doğru söylüyor. Kullanıcı:MYLITTLEPONYFIMvk ve Kullanıcı:Sifreyibirdahaunutursamolurum'un ikisi de tartışma sayfaları oluşturmakla ve My Little Pony ile ilgileniyor. Diğer kullanıcı hakkında çekimserim.--Talipakyuz19 mesaj atın 07:38, 22 Nisan 2015 (UTC)
Bir şey daha farkettim. İki kullanıcıda SAS sayfalarında Yorum Yorum silinsin gibi hatalı ifadeler kullanıyor. Kesinlikle aynı kişiler.--Talipakyuz19 mesaj atın 07:53, 22 Nisan 2015 (UTC)