Kullanıcı mesaj:Gufosowa: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Gufosowa tarafından 3 yıl önce antropomorfizm başlıklı yazınız hakkinda başlığına
İçerik silindi İçerik eklendi
Fadrik (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: antropomorfizm başlıklı yazınız hakkinda
Etiketler: Mobil değişiklik mobil uygulama değişikliği Android uygulaması değişikliği
Gufosowa (mesaj | katkılar)
326. satır: 326. satır:


merhaba, insan bicimcilik antropomorfizm yazinizin islam dini ile ilgili bölümünde yer alan ifadeler hakkında diyanet işleri başkanlığından aydınlatıcı bir metin talep etmistik, yazı elimize ulaşti. içerikteki bazı ifadelerin tahrif edilmiş anlamlarının kullanıldığına yönelik bilgilendirmeler olmuştur. bu yazıyı size ulaştırmak için bir mail adresi rica edebilir miyim? teşekkürler [[Kullanıcı:Fadrik|Fadrik]] ([[Kullanıcı mesaj:Fadrik|mesaj]]) 21.55, 9 Mayıs 2021 (UTC)
merhaba, insan bicimcilik antropomorfizm yazinizin islam dini ile ilgili bölümünde yer alan ifadeler hakkında diyanet işleri başkanlığından aydınlatıcı bir metin talep etmistik, yazı elimize ulaşti. içerikteki bazı ifadelerin tahrif edilmiş anlamlarının kullanıldığına yönelik bilgilendirmeler olmuştur. bu yazıyı size ulaştırmak için bir mail adresi rica edebilir miyim? teşekkürler [[Kullanıcı:Fadrik|Fadrik]] ([[Kullanıcı mesaj:Fadrik|mesaj]]) 21.55, 9 Mayıs 2021 (UTC)
* Merhaba {{ping|Fadrik}}, Vikipedi'deki bilgiler kaynaklarla doğrulanır, kaynaksız ve yanlış anlatımlar varsa bunları kaldırabilirsiniz. Kaynaklı içerikler de tartışmaya açılabilir, doğru olmadığını düşündüğünüz bilginin bulunduğu maddenin tartışma sayfasında bunu dile getirebilirsiniz. Nelerin kaynak olabileceği konusnda [[Vikipedi:Güvenilir kaynaklar]] maddesine bakabilirsiniz. Bir ülkenin bakanlığının ya da bir bürokratının ne dediğinden çok güvenilir yazılı kaynaklar tercih edilir. Kullanıcıların kişisel e-postaları kaynak olarak kabul edilemez, çünkü kaynakları herkesin görmesi ve doğrulabilmesi gerekir.
: Ek olarak, benim antropomorfizm başlıklı bir yazım yok. İyi günler --[[User:Gufosowa|<em style="font-family:garamond;background-color:SlateGray;color:Snow">•gufosowa</em>]][[User talk:Gufosowa|<span style="font-family:garamond;background-color:SlateGray;color:Snow">•✆•</span>]] 08.44, 10 Mayıs 2021 (UTC)

Sayfanın 08.44, 10 Mayıs 2021 tarihindeki hâli

Eski davetiyeler vb arşivlendi.

Deneme tahtası kullanımınız hakkında

Deneme tahtasını başarıyla kullandınız. Teşekkürler--Hkn-bot (mesaj) 08:04, 25 Nisan 2016 (UTC)

Alt Başlık Çeviri hk.

Merhaba. Sayfama olduğunuz soruya verdiğim cevabı buraya da ekliyorum

Vikipedi çeviri aracına hiç bulaşmadım şimdiye kadar. Basitçe ingilizce vikideki makalenin, kaynak değiştir sekmesinden kaynak metnini olduğu gibi kopyalayıp bilgisayarımdaki bir metin dosyasına kaydediyorum. bu kopyaladığım kaynak metninde viki kodlama yazılım öğeleri görünür halde. Buradan paragraf paragraf çeviri yapıp hedef sayfanın yine kaynak değiştir sekmesinden sayfanın kaynak metnine ekliyorum. Ön izlemede ve sonrasında bulduğum yazım hatalarını, referans/kaynak hatalarını, viki kodlama hatalarını vs düzeltiyorum. Böylece Tüm metnin çevirisini bitirmeden parça parça makaleyi güncellemiş oluyorum.

--guyver 13:02, 4 Mayıs 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi Yeni Katılımcı Yıldızı


VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi Yeni Katılımcı Yıldızı
Tebrikler. VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında bir projeye katılmanız şerefine Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünü kazandınız. Gelecekteki iş birliği projelerine katılımınızın devamını bekleriz.

--Ahmet Turhan (mesaj) 12:10, 1 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde 3. oldunuz


VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde 3. oldunuz
Tebrikler. VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında düzenlenen "Sovyet filmleri listesindeki maddeleri oluşturmak ve listede yer alan filmlere yönetmen, oyuncu, tür bilgilerini eklemek" konulu işbirliği projesinde 3. oldunuz. Gelecekteki iş birliği projelerine katılımınızın devamını bekleriz.

--Ahmet Turhan (mesaj) 12:10, 1 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi Kaynak gösterme yıldızı


VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi Kaynak gösterme yıldızı
Tebrikler. VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında kaynak ekleme konulu bir projeye katılmanız şerefine Kaynak gösterme yıldızı ödülünü kazandınız. Gelecekteki iş birliği projelerine katılımınızın devamını bekleriz.

--Ahmet Turhan (mesaj) 18:10, 3 Mayıs 2017 (UTC)

"Altın Madalya" Ödülünün Sahibi Oldunuz!


İş Birliği Projesi Ödülleri
Vikiproje Video Oyunları İş Birliği Projesi'nde 1. oldunuz!
Tebrikler, bu altın madalya sizin için. Video Oyunları Projesi kapsamında düzenlenen "Video oyunu şirketleri kategorisindeki tartışma sayfası bulunmayan alt sayfaların tartışma sayfalarının oluşturulması ve proje şablonu eklenmesi." konulu iş birliği projesinde 1. oldunuz. Önümüzdeki iş birliği projelerinde art arda 2 kere daha birinci sırada yer alırsanız "Geleneksel Birinci Dalı", 2 kere daha ilk 3'te yer alırsanız "Alışılmış Katılımcı Yıldızı" ödüllerinin sahibi olabileceğinizi hatırlatır, gelecekteki iş birliği projelerinde katılımlarınızın devamını bekleriz.
 SunSoldiers  ✉  13:42, 27 Ocak 2018 (UTC)

Tebrikler

Selam Gufosowa, Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Başlamadan önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları yeniden okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriyeye ya da hizmetli arkadaşlarımdan birine sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız okuyucuya gösterilmeden önce devriyeler tarafından incelenmeyi bekleyen değişiklikleri Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişikliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiniz. Anlamadığınız veya emin olamadığınız değişikliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanı bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler#mw-prefsection-gadgets sayfasında işinizi kolaylaştırabilecek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olmazı diyebiliriz.

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni eklenen katkıları da canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program bir değişikliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Ayrıca programda diğer çevrim içi Huggle kullanıcıları ile fikir alışverişi yapabileceğiniz bir chat penceresi de var.

Çok konuştum biliyorum. Haydi kolay gelsin. --Selahattin ilhan (mesaj) 19.00, 24 Şubat 2018 (UTC)Yanıtla

Barnstar of Diligence.png
Katkılarınızdan dolayı teşekkürler. SakhalinioBuyrun beniiiim? 20.37, 26 Şubat 2018 (UTC)Yanıtla

Curiosity sayfasına yaptığınız değişiklikler

62. satıra eklediğiniz "Bir gezgin robot olan Curiosity kendi davranışını belirlemesini sağlayan yapay zekaya sahiptir." cümlesi benim editim ile uygun olduğu bölüme taşınmıştır, düzenlenmiş ve güvenilir kaynaklar ile listelenmiştir. Tekrardan eklediğiniz bilgi 117. satırda zaten daha doğru bir biçimde var. Eklediğiniz bilgiyi silmedim, sadece yanıltıcılığını gidermek için düzenledim, güvenilir kaynak ekledim ve uygun olduğu bölüme taşıdım. erentar 23.46, 18 Mart 2019 (UTC)Yanıtla

Merhaba, katkılarınız için teşekkürler, ancak bahsettiğiniz değişiklikte eklemiş olduğum Türkçe kaynak ve gezgin robot sayfasına verilen viki iç bağlantısı kaldırılmış. Kaynağın Türkçe olması önemli, çünkü orada terimlerin Türkçe karşılıkları kullanılıyor. Yabancı dildeki bilgileri Türkçe'ye çevirirken karşılaştığımız en büyük zorluklardan biri doğru terimi tespit etmek. Bu yüzden Türkçe kaynaklar değerli. İç bağlantılar da Vikipedi'nin önemli bir parçası. Maddeler arasında dolaşımı kolaylaştırıyor, insanların yeni bilgi keşfetmesini sağlıyor, ayrıca Google gibi arama motorlarının listelerinde Vikipedi sayfalarını yukarı taşıyor. Bu iki sebeple eklediğim bilgilerin maddede tutulması gerektiğini düşünüyorum.
Bu tartışmayı maddenin tartışma sayfasında yapmamız daha doğru olur, uygunsa oraya taşıyalım. --•gufosowa•✆• 00.03, 19 Mart 2019 (UTC)Yanıtla
Uygundur, ikimizi de mutlu edecek son bir edit yapacağım, mutlu olmazsanız lüfen yazın! erentar 00.12, 19 Mart 2019 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü


İş Birliği Projesi ödülü


İş Birliği Projesi ödülü


Selam

Şarkıcıların takma isimleri listesi'ne "El Puma" lakaplı sevdiğim bir sanatçıyı ekledim. Nedense burada maddesi de yok. Bilmem onunla bir ilgisi var mı ama tamamlamayı beceremedim... Bir başka erkek sanatçının 2. bir takma adı gibi kaldı nedense. En başta. Bir zahmet bakar mısınız, düzeltebilecek misiniz? Peşin teşekkürler. E4024 (mesaj) 21.23, 6 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

Selam, düzelttim sanırım. Architect of rock girdisi rowspan="2" koduyla iki satıra yayılıyormuş. O iki satırın arasına yazdığınız için satırlar karışmış. --•gufosowa•✆• 21.44, 6 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla
Vay! Çok hızlı oldu. Kutlarım. E4024 (mesaj) 21.46, 6 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

Türkçe Rap

Merhaba. Türkçe rap tarihi konusunda şu hususların maddeye eklenebileceğini düşünüyorum:

  1. Türklerde rap batıdan çok daha eskidir. Azerbaycan'da meyxana olarak adlandırılan rap türü ile ilgili 1800'lerden kalma yazılı kayıtlar vardır.
  2. Dünyada batılı tarzda ilk Türkçe rapi Azerbaycanlı Çingiz Mustafayev seslendirmiştir.
  3. Dj Hakan Gündüz'ün 1986 yılında rap tarzı çalışmaları olmuştur.
  4. MFÖ'nün bazı şarkıları da Türkiye'deki en eski rap tarzı şarkılardandır (bunlarla ilgili Google araması yaparak daha etraflı bilgi edinebilirsiniz.) --95.15.95.161 23.12, 15 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Ansiklopedik degil diye silindi: Grup Ses'e göre Türkiye'de kasetlerinde Türkçe rap'e 1980'lerde ilk yer veren DJ Hakan Gündüz olmuştur.[1] --88.236.200.98 15.03, 22 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba, bu bilgi için farklı bir kaynağınız var mı? Bu haliyle Grup Ses'in öznel fikri izlenimi veriyor. Teşekkürler. --•gufosowa•✆• 12.13, 28 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Rica

Merhaba, Hüda Şaravi maddesine katkı yaptığınızı gördüm, acaba rica etsem Atatürk'le ilgili olan kısmı da çevirebilir misiniz? İyi çalışmalar.--Nushirevan11 09.54, 28 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Nushirevan11, kısmı çevirdim ama kolay olmadı çünkü metnin bazı kısımları anlaşılmaz durumdaydı. Mesela "Huda Sha'arawi was the president and member of twelve women" kısmını çok emin olmadan "Hüda Şaravi 12 kadının başkanı olarak katıldı" diye çevirdim. Bazı kısımları hiç anlayamadığım için çevirmeyip "..." koydum. Mesela "This is the ideal of leaving Oh the elder sister of the Islamic countries" cümlesinin sanırım orta kısmı kaybolmuş. İngilizce vikiye bu kısmın @Aybeg tarafından eklenmiş. Belki o bize yardımcı olabilir. Ben belirtilen kaynağa internette ulaşamadım, bu kaynağın Arapça'dan İngilizce'ye çevirisinde ve dijital ortama aktarılmasında hatalar olmuş olabilir. --•gufosowa•✆• 12.12, 28 Mart 2020 (UTC)Yanıtla
Merhaba, bahsettiğiniz kısımda bir hata yaşanmış olsa gerek. "(...)" konulması anlamsızlığın yerini alması bakımından daha iyi. – Aybeg 16.34, 28 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Adı Değişikliği

Merhaba. Kullanıcı adı değişikliği konusunda uyarınız için teşekkür ederim ancak acemi olduğum için doğru başvuruyu yapıp yapmadığımı bilmiyorum. Kontrol etmeniz mümkünse, kontrol edebilir misiniz?--Witcher Türkiye (mesaj) 14.39, 1 Nisan 2020 (UTC)Yanıtla

Yazılım ve Kodlama İle İlgili Çeviriler

Selamlar. Umarım iyisinizdir. Bu platforma bir kaç gün önce katıldım, ve elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyorum. @Euvonia'nın yönlendirmesi ile bu sayfada sizin isminize ulaştım. Yazılım (programlama) ile ilgili aklıma takılan bir husus var. Bir kaç çeviri ve katkı yapıyorum fakat birçok terimin Türkçe karşılığını bilmiyorum. Bazı terimleri İngilizce kullanmam mümkün mü? Değilse nasıl bir politika izlemem uygun olur? İyi akşamlar diliyorum. Saygılar. AnilTheDeveloper (mesaj) 21.04, 8 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla

  • Merhabalar. Benim de çok sık karşılaştığım bir durum. Özellikle yeni terimlerin Türkçe karşılığını bulmakta zorlanıyorum. Benim izlediğim yöntem scholar.google.com'da Türkçe makale aratmak. Mesela "Fuzzy Logic" teriminin karşılığını merak ettim ve "türkçe" kelimesini de ekleyerek şu aramayı yaptım. Türk üniversitelerinde yazılan tez ve makaleler hem İngilizce hem Türkçe özete sahip olduğu için çok yeni terimlerin karşılığını bulmak mümkün. Eğer akademik yayınlarda yoksa başka yerde olması da zor. Bu durumda, aşikar bir Türkçe karşılığı yoksa orjinali kullanılabilir. Mesela, Scrum maddesi İngilizce adıyla açılmış. UML gibi yaygınlaşmış kısaltmaların da orjinalini kullanmak gerekebilir. Eğer kelimenin Türkçe karşılığı varsa ama terim olarak karşılığından emin değilsem kendim çevirip parantez içinde orjinal İngilizce karşılığını koyuyorum (Örnek). Gelecekte bunun terim karşılığını bilen bir kullanıcı gelirse orjinal terime bakarak bunları düzeltebilir. İyi akşamlar. --•gufosowa•✆• 16.56, 9 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba Sn. Gufosowa

Siz sanırım KM ve SM uzmanısınız. Kamil Tolon maddesini KM veya SM yapabilir miyiz? Ben aday gösterdim trol denerek geri alındı. Saygı ve sevgilerimle--178.244.95.65 16.42, 9 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba. KM ve SM konularında pek tecrübeli olduğumu söyleyemem. Bahsettiğiniz sayfa güzel yazılmış ve kaynaklandırılmış. Hala geliştirilecek yanları olabilir ama trol olmadığı net. Geri alan kişi bir hata yapmış olabilir. Tekrar aday gösterip ciddi olduğunuzu belirten bir not eklerseniz yanlış anlaşılmaları önleyebilir. Geri alan kişiye mesaj bırakmanız da yardımcı olabilir. İyi günler --•gufosowa•✆• 09.51, 10 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla
Siz aday gösterseniz ben dün de gösterdim trol dendi. Bu madde benim dedemin maddesi. Lütfen rica ediyorum sizden--88.230.166.220 10.29, 10 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla
Merhaba, ben bugüne kadar hiç KM ve SM adayı göstermedim. Kriterlerini de çok iyi bilmiyorum doğrusu. Eğer siz kriteleri okuduysanız ve KM/SMlik sağladığını düşünüyorsanız aday gösterme hakkınız var. Bunun için aracıya ihtiyacınız yok. Aday gösterme sürecini doğru takip etmeye dikkat edin ve değişiklik özetinde ciddi olduğunuzu belirtin lütfen. --•gufosowa•✆• 13.20, 10 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla

Teşekkürler ama 2 kere aday gösterdim zaten kabule etmediler. Sanırım deneyimli bir kullanıcının aday göstermesi gerekli. Yine de yardımlarınız için teşekkürler--88.230.152.39 13.23, 10 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla

İyi vikiler

Sevgili Gufosowa, Vikipedi'ye katkılarınız için çok teşekkürler. Covid-19 önlemleri kapsamında pek çoğumuzun evinden çıkmadığı şu dönemi elimizden geldiğince Türkçe Vikipedi'ye katkı için kullanmak en güzel uğraş! Türkçe Vikipedi'nin her alanda uzman kişilerin bilgisine, emeğine çok ihtiyacı var ve katkılarınız çok değerli. Elinize sağlık.

Eğer Vikipedi'ye katkılarınız sırasında sorunuz, yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir konu olursa deneyimli bir vikipediste veya Köy Çeşmesi'ne mesaj bırakabilirsiniz. Ayrıca birine hızlıca ulaşabilmek için Wiki-dışı bir ortamı kullanmak isterseniz şu adresteki Telegram grubuna da katılabilirsiniz.

Size Türkçe Vikipedi' başta olmak üzere Türkçe özgür bilgi ve içeriğin gelişimi ve desteklenmesi için çalışan Wikimedia Topluluğu Kullanıcı Grubu Türkiye (WMTR) adlı oluşumu da tanıtmak isterim.

WMTR üyeleri üniversiteler, kütüphaneler ve müzelerle çalışarak Vikipedi'yi geliştirmeye, katkıları arttırmaya çalışmakta. Bir süre önce İstanbul'da Salı akşamları düzenli olarak vikipedistler arasında sosyal buluşmalar gerçekleştirilmeye başladı. Şimdi bu buluşmalar çevrimiçi olarak İstanbul ve İstanbul dışından dileyen tüm vikipedistlerin katılımı ile gerçekleşiyor. Müsait olduğunuz bir zaman dilerseniz bu toplantılara da bekleriz. Tarafıma e-posta ile ulaşabilirseniz adresinize davet göndermek isteriz.

Kolay gelsin ve iyi viki'ler, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 22.40, 30 Mayıs 2020 (UTC)Yanıtla

Teşekkürler

OpenCV ile ilgili bir madde açmışsınız. Bu kütüphaneyle ilgilenmiş birisi olarak teşekkür etmek istedim.--Brcan (mesaj) 19.27, 10 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

Rica ederim, sevindim. Haftanın iş birliği projesi kapsamında oluşturdum. --•gufosowa•✆• 19.34, 10 Haziran 2020 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Bursayadairhersey, siz bildirim yaptıktan 2:13:09 saat sonra Chansey tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 18.46, 31 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için!

Özen Yıldızı
Merhabalar. Son zamanlarda birtakım yerinde tespitleriniz ve gözlemlerinize denk geldim. Bu yıldızı vermek isterim, bu tarz katkı yapan kullanıcıların artması dileğiyle... İyi çalışmalar :) NanahuatlEfendim? 09.29, 10 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla

Şeriat

Merhaba @Gufosowa şeriat sayfasında din savaşı yerine bakınca cihat çıkıyor bu konuyla ilgili başka kullanıcıların fikrini almak iyi olacaktır diye düşünüp size yazıyorum. Ben orda din savaşı kısmına bakınca cihat çıkmasını doğru bulmuyorum çünkü İslam'da kölelere kötü davranmak yasaktır(Nisa suresi 36-39.ayetler) bu yüzden orda sadece din savaşı yazması daha doğru olur. Bu imzasız yazı Hawking'in yolu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 08.29, 25 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

İBP - Teslim Edilememiş Yıldızların Tespiti Çağrısı

Merhaba Gufosowa.

2020'nin son haftalarına gelmekte olduğumuz şu günlerde, geçmiş bazı haftalarda İBP katılımcılarının hakettikleri bazı yıldızların arşive ve yıldız koleksiyonuna eklenmemiş olduğunu şans eseri farkettim. Takdir edersiniz ki, unutulan yıldızları bulmak için geriye dönük 40+ haftanın tek kişi tarafından kontrol edilmesi oldukça zor. Bu sebeple, herkes kendi kontrolünü kendisi yapıp, hak ettiğini düşündüğü ama alamadığı yıldızları haftasıyla birlikte bildirirse geriye dönük tekrar kontrol edip güncelleme yaparak yıl bitmeden herkesin koleksiyonunu olması gerektiği haline getirebiliriz.

Yıldızıma kavuşmak istiyorum diyen herkesi kendi eksik yıldızlarını tespit etmeye davet ediyorum. Tespitlerinizi bana mesaj bırakarak bildirebilirsiniz.

Geriye dönük yıldızlar şöyle dursun, bundan sonrasına bakalım diyenleri ise haftalık İBP'lerimize bekliyorum. Bu haftanın projesi "Meksika mutfağı maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir ve projeyi ilk beş sırada tamamlayan kullanıcılar, Yeme-İçme Yıldızı ödülünün de sahibi olacaktır.

Sevgiler, iyi vikiler. LostMyMind (mesaj) 21.38, 27 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

-İZM'LER SÖZLÜĞÜ

Benim yazdığım -izm'leri neden sildiniz? Gufosowa --92.44.156.209 19.40, 14 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Kayda değer olmadıkları için sildim. Her birini ayrı ayrı Google'da arattım ve hiç sonuç gelmediğini gördüm. Eğer kullanımdaki sözcükler olsalardı web'de bunlara rastlayabilirdik. Eğer web'de değil de geleneksel kaynaklarda kullanılıyorsa, bu kaynakları <ref> kullanarak ekleyebilirsiniz.
Yeni kullanıcıların cesaretini kırmak istemem, ama Viki'yi derli toplu tutmak için biraz seçici olmamız gerekiyor. Vikipedi:Kayda değerlik ve Vikipedi:Özgün araştırmalara yer vermemek sayfalarını okumanızı öneririm. İyi günler --•gufosowa•✆• 19.54, 14 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Yani şimdi ekspresyonizm, empresyonizm, revizyonizm ve siyonizm hariç her yonizm uydurma mı sana göre? Gufosowa --92.44.156.209 20.18, 14 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Haha, güzel espri! İyi vikiler :) --•gufosowa•✆• 10.30, 15 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

KOMPLO TEORİSİ

Konspirasyonizm silinmiş Gufosowa neden? --176.42.246.40 18.51, 23 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Google'da bu terimi aradığımda sadece 11 sonuç veriyor. Bunlar da forum, wiki vb kaynaklar. Belli ki kelimenin yaygın bir kullanımı yok. --•gufosowa•✆• 19.02, 23 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Bunlar benim yazılarım sanırım. Böyle giderse yakında En İyi Arkadaşım sayfasındaki bölüm sayısını 57 değil de başka bir sayıyla düzeltirsiniz artık. --176.42.246.40 19.03, 23 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Eğer yeni kelime icat etmek istiyorsanız forumlara ve wikilere yazmak yerine makale ve kitap yazmanız daha etkili olur, ama o zahmete değer mi bilmem. --•gufosowa•✆• 10.04, 24 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla

Ermenistan vikiprojesine davetlisiniz!

VikiProje Ermenistan davetiyesi
VikiProje Ermenistan'a davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Ermenistan'ı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 17.36, 3 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı engel talebi bildirimi

Merhaba. Berke Kaluç, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 12.37, 10 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Anerka,
1. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kendisine hiç bağlantı verilmemiş (öksüz) maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 10.53, 11 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Gufosowa,
1. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kendisine hiç bağlantı verilmemiş (öksüz) maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Düzenleme Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 10.53, 11 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Gufosowa,
1. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kendisine hiç bağlantı verilmemiş (öksüz) maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 10.53, 11 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 195.142.81.227, siz bildirim yaptıktan 1:21:01 saat sonra Vito Genovese tarafından engellendi. Engel açıklaması :#13-Uygunsuz kukla kullanımı: Statik IP. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 14.11, 17 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Gufosowa,
2. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Şablon:Çevrimiçi yemek siparişi maddelerinin oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 06.55, 18 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

Selam!

Merhaba Gufosowa. VP:Video oyunları katılımcılarında seni görünce yazmak istedim. 1,5 aydır deneme tahtamda yavaş yavaş en:Cyberpunk 2077 maddesini çeviriyorum (Kaliteli madde olmasını düşünüyorum). Eğer ilgilenirsen seni şuraya beklerim :) Robingunes 13.57, 18 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

Selam @Robingunes, davetin için teşekkürler, güzel bir çalışma. Vakit buldukça katılmak isterim. Sayfada yapıldı şablonları gördüm, görev paylaşımı için nasıl bir metot kullanıyorsun? --•gufosowa•✆• 14.08, 18 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla
Teşekkür ederim cevabın için. "görev paylaşımı için nasıl bir metot kullanıyorsun?" derken tam olarak ne kastettiğini anlayamadım ancak maddenin 5 başlığı tamamlandı (tabi akıcılık vs. için en son üstünden geçilmesi gerek). Robingunes 15.22, 18 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. Emotekno, siz bildirim yaptıktan 0:38:21 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#9-Uygun olmayan kullanıcı adı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 19.21, 21 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı Engel Talebi bildirimi

Merhaba. 94.123.200.89, siz bildirim yaptıktan 0:36:19 saat sonra Dr. Coal tarafından engellendi. Engel açıklaması :#13-Uygunsuz kukla kullanımı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler.--KET Bot (mesaj) 11.07, 27 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

Vikipedi 20. yaşgünü hediyeleri

Merhaba Gufosowa, öncelikle Vikipedi'nin 20. yaşgünü etkinliklerine katıldığınız için çok teşekkürler. hediyeleri size ulaştırabilmemiz için bizimle kargonun ulaşabileceği İsim Soyad, adres veya kargoyu alabileceğiniz MNG Kargo şubesi adını ve telefon numarasını bana imzamın sonundaki e-posta yollama seçeneği ile yada wmtr@wikimedia.org.tr adresine ulaştırabilir misiniz? Adres vermek istemezseniz İstanbul, İzmit'te elden teslim etme şansımız olabilir. Selamlar, Sakhalinio (mesaj - e-posta) 14.33, 31 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

Mikro ulus

Bu sayfaya ekleme yaptım ingilizce vikipedinin çevirisini ekledim yani. Kontrol edin lütfen. Berke Kaluç (mesaj) 10.32, 3 Şubat 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Gufosowa,
6. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Afiş aranan filmler kategorisindeki filmlere afiş eklenmesi" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 2.'si ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. Ornek11222mesaj 09.20, 16 Şubat 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Gufosowa,
8. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Yazım ve noktalama yanlışları içeren maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 20.36, 3 Mart 2021 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Gufosowa,
9. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Kategori:Güncellenmesi gereken maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. ----anerka'ya söyleyin 13.00, 8 Mart 2021 (UTC)Yanıtla

Gerçekleri gördük

Sen haklısın Gufosowa. Türkçede verifikasyonizm diye bir terim yok. Ben o kadar kitap inceledim hiçbirisinde verifikasyonizm diye bir şey yazmıyordu. Sen haklısın Gufosowa. --151.250.121.154 12.30, 17 Mart 2021 (UTC)Yanıtla

Mikro ulus

Merhaba, mikro ulus sayfasında kontrol edilmemiş 4 değişiklik var. Kontrol eder misiniz? Berke Kaluç (mesaj) 08.20, 18 Mart 2021 (UTC)Yanıtla

antropomorfizm başlıklı yazınız hakkinda

merhaba, insan bicimcilik antropomorfizm yazinizin islam dini ile ilgili bölümünde yer alan ifadeler hakkında diyanet işleri başkanlığından aydınlatıcı bir metin talep etmistik, yazı elimize ulaşti. içerikteki bazı ifadelerin tahrif edilmiş anlamlarının kullanıldığına yönelik bilgilendirmeler olmuştur. bu yazıyı size ulaştırmak için bir mail adresi rica edebilir miyim? teşekkürler Fadrik (mesaj) 21.55, 9 Mayıs 2021 (UTC)Yanıtla

  • Merhaba @Fadrik, Vikipedi'deki bilgiler kaynaklarla doğrulanır, kaynaksız ve yanlış anlatımlar varsa bunları kaldırabilirsiniz. Kaynaklı içerikler de tartışmaya açılabilir, doğru olmadığını düşündüğünüz bilginin bulunduğu maddenin tartışma sayfasında bunu dile getirebilirsiniz. Nelerin kaynak olabileceği konusnda Vikipedi:Güvenilir kaynaklar maddesine bakabilirsiniz. Bir ülkenin bakanlığının ya da bir bürokratının ne dediğinden çok güvenilir yazılı kaynaklar tercih edilir. Kullanıcıların kişisel e-postaları kaynak olarak kabul edilemez, çünkü kaynakları herkesin görmesi ve doğrulabilmesi gerekir.
Ek olarak, benim antropomorfizm başlıklı bir yazım yok. İyi günler --•gufosowa•✆• 08.44, 10 Mayıs 2021 (UTC)Yanıtla
  1. ^ Bant Mag., “Rap Macun: 1986’dan 1995’e kasetlerden bir Türkçe rap seçkisi”, 20.10.2017