Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Arşiv/Şubat 2011

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.

SONUÇ: 12 Ekim'den beri oylaması devam eden madde yeterli desteği sağlayamamış ve KM seçilememiştir. Üzgünüm. Eleştiriler dahilinde gerekli düzenlemeler tam anlamıyla yapılırsa tekrar aday gösterilebilir.--[ahzaryamed]₪.ileti 19:25, 6 Şubat 2011 (UTC)

SexyBack[kaynağı değiştir]

Bence kaliteli madde düzeyinde. Yeterli kaynak ve bilgini olduğunu düşünüyorum.Merve 17:11, 12 Ekim 2010 (UTC)

  • Yorum Yorum İngilizcesine göre başlıklar kısa. Bu yüzden tam olarak kapsamlı değil. Oradakilerin tamamı eklenirse SM dahi olur...--Rapsar 07:45, 13 Ekim 2010 (UTC)
  • Yorum Yorum Oradakiler eklenirse SM olursa, bu haliyle KM olabilir demektir :) Kaynak gereken noktalar kaynaklandrılmalı. --82 ~145 ileti 17:59, 13 Ekim 2010 (UTC)

Cevap Cevap Listeler bölümünde bazı kaynaklar eksikti, onlara kaynak gösterdim.Merve 12:36, 22 Ekim 2010 (UTC)

  • Karşı Karşı Şimdilik. Madde kapsamsız. Çeviri olduğu çok göze batıyor, bazı cümlelerde anlatılmak istenen açık değil. Eylül 2006'da Timberlake The Weekend Mail'e SexyBack albümün ikinci veya üçüncü şarkısı olacağını, Timbaland ile 10 şarkı daha kaydettiğini söyledi. mesela. Art arda gelen şu cümlelerde de anlam karmaşası oluşmuş; Şarkı C major anahtarından oluşur ve dakika başına 117 vuruş içerir. Şarkı 4/4'lük vuruşlardan oluşur,[11] bass ritimler, elektronik seslerden yer alır.. Bunun gibi birçok yerde böyle karışıklıklar var. Maddenin uzunluğu göz yanıltmasın...--Rapsar 18:32, 22 Ekim 2010 (UTC)
  • Karşı Karşı Rapsar'a katılarak.--Drlp ileti 08:35, 31 Ekim 2010 (UTC)
  • Cevap Cevap Bana da "karışık" gelen yerleri düzenledim. Yeniden maddeyi inceleyip "karışıklık" olan yerleri belirtirsen düzenlemeye çalışırım. Merve 14:58, 6 Kasım 2010 (UTC)
  • Destek Destek -- Son kahraman ileti 13:48, 8 Aralık 2010 (UTC)
  • Destek Destek Maddenin büyük bölümünü okudum. Gördüğüm kadarıyla bir terslik yok, KM olabilir. Geriye kalanı okuyunca da bir sorun görürsem belirtirim. --82 ~145 ileti 12:39, 11 Aralık 2010 (UTC)

*Karşı Karşı Kırmızı bağlantıların giderilmesi lazım. Bazı yerler için kaynak istedim. Yine şarkı sözleri İngilizce verilmiş bunlar çevrilmeli. Uzun cümleler anlaşılabilirliği etkiliyor. Arkadaşlarında da dediği gibi çeviri olduğu çok göze batıo. Cümleleri illa çevirideki gibi değilde daha anlaşılır şekilde yazılabilir. Yine sürümler kısmında çevrilmemiş yerler mevcut. "succession box" şablonunda da çevirilmemiş yerler mevcut. Resimlerde "lisanslama" ve "adil kullanım gerekçelendirme" eksikleri mevcut şu an. Commonsta mevcut olan resim aşırı bulanık. Kaliteli madde için uygun mu bilmiyorum. --Dukeileti 17:16, 3 Ocak 2011 (UTC)

  • Karşı Karşı -- Ciddi oranda kaynaklandırma sorunu var, birde kırmızı bağlantıların çokluğu göze çarpıyor. Zamana ihtiuacı olduğu kanısındayım. Emeğinize sağlık. - Nebe?viye mesaj 18:47, 3 Ocak 2011 (UTC)
  • Destek Destek -- Madde iyi ve uygun. Sadece giriş bölümünde kaynak hatası var o düzeltilmeli. ¨E M P E R Y A N¨ 19:50, 5 Ocak 2011 (UTC)
  • Cevap Cevap Giriş bölümündeki yerlere kaynak verdim. "succession box" kısmındaki listelerin isimlerini çevirdim. Resmi lisanslandırdım. Commonstaki resme gelince "aşırı bulanık" olduğunu düşünmüyorum. Eğer serbest telifli, daha iyi bir resim bulabilirseniz değiştirebilirsiniz. Sanırım 5-6 tane kırmızı bağlantı var onları da yakın zamanda giderilir. "Çeviri olduğu çok göze batıyor." cümlesi bir kaç defa söylendi. Elimden geldiğince düzenlemeye çalıştım ama hala yeterinde iyi olmamış demekki. Madde yalnızca benim değil, anlaşılması zor olan cümleleri sizinde düzeltebileceğinizi düşünüyorum. Eğer çok göze battığı yerleri belirtirseniz tekrar gözden geçirebilirim.--Merve 17:30, 6 Ocak 2011 (UTC)
  • Destek Destek --Dukeileti 22:21, 5 Şubat 2011 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.