Kullanıcı mesaj:Exte00

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Hoşgeldiniz Exte00![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil okun gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --SE Mesaj 17:25, 7 Eylül 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
Uyarı
Uyarı
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --kibelemesaj 18:35, 7 Eylül 2008 (UTC)


Muratsahinileti 13:14, 1 Kasım 2008 (UTC)

|}


Yalova ya katkınızdan dolayı teşekkürler[kaynağı değiştir]

Elinize sağlık yeni maddelerin devamını bekliyoruz :)

Yalova ile ilgili maddelere katkısından dolayı bu ödülExte00'a sunulmuştur ! 85.101.238.14285.101.238.142 10:05, 4 Eylül 2009 (UTC)

Esas ben inceliğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Ödülümü profilime ekliyorum tekrar teşekkürler :) --Exte00 ileti 08:32, 6 Eylül 2009 (UTC)

Kukark kırımı[kaynağı değiştir]

Merhaba Exte, Kukark katliamı maddesi, daha önce silinmeye aday gösterildikten sonra silinmesine karar verilmiş olan maddenin tamamen aynısı olduğu için silindi. Maddeyi yeni kaynaklarla yeniden yazabilirsiniz. Bunu yaparken, bu sayfadaki yorumları da dikkate almanızı tavsiye ederim. İyi çalışmalar. --G Ö K H A N 23:25, 7 Eylül 2009 (UTC)

Taliş-Mugan Özerk Cumhuriyeti[kaynağı değiştir]

Taliş-Mugan Özerk Cumhuriyeti maddesini çevirecekmisiniz. Çevirseniz iyi olur çünkü maddeye sil şablonu eklenmiş. Çünkü maddenin tek bir kelimesi bile çevrilmemiş. İyi çalışmalar.--FinlandiyalımEsAj 13:38, 11 Eylül 2009 (UTC)

Merhabalar çalışmaya bugün başlıyorum. İyi akşamlar --Exte00 ileti 17:11, 11 Eylül 2009 (UTC)

Merhaba benim bir sorum olacak. İngilizce maddeleri tükçeye çevirince kaynağı ingilizce vikipedi olarak ekleyebiliyormuyuz? Başka bir vikipedi üyesinden yardım istediğimde hangi tarihli ingilizce sürümünü kaynak olarak kullanabilirsiniz gibi birşey söylemişti ve beni çeviri grubundaki üyelere yönlendirdi. Kaynağı ne olarak eklemem lazım?

Merhabalar yabancı dilde wikipedideki bir maddeyi Türkçeye çevirirken kaynaklar bölümüne yabancı dildeki kaynakları ekleyebilirsiniz iyi wikilemeler. --Exte00 ileti 17:06, 1 Ekim 2009 (UTC)

  • Peki direk o konunun ingilizce vikideki adresini kaynak olarak eklesek olurmu?
  • Dediğim gibi ingilizce vikideki kaynak adresini madde sonunda kaynaklar bölümüne ekleyebilirsiniz iyi günler dilerim. --Exte00 ileti 13:57, 2 Ekim 2009 (UTC)

Taliş-Mugan Özerk Cumhuriyeti maddesinin çevirisine devam edecekmisiniz yoksa bitti mi? Bittiyse çeviri şablonunu kaldırabilirim. İyi çalışmalar.--FinlandiyalımEsAj 16:57, 2 Ekim 2009 (UTC)

  • Merhaba, maddenin basit halini hazırladım vakit buldukça diğer kısımlarıda çevirip maddeyi genişleteceğim. Hayırlı sabahlar dilerim. --Exte00 ileti 09:32, 5 Ekim 2009 (UTC)

Teşekkürler, fakat mesajınızı benim mesaj sayfama yazarsanız daha güzel olacak.--FinlandiyalımEsAj 16:08, 5 Ekim 2009 (UTC)

Acil Çeviri Yardımı[kaynağı değiştir]

Selamlar! Şu anda QuarkXPress maddesini Wikipedia'dan tercüme etmeye çalışıyorum. Birkaç cümleyi tam anlamıyla çözemedim. Yardımcı olur musunuz?--Mustafa Bakacak ileti 21:16, 28 Mart 2010 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Exte00,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 17:31, 4 Ekim 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Exte00,

Vikipedistleri biraraya getirmek ve başta Vikipedi olmak üzere Türkçe Wikimedia projelerini tanıtmak amacıyla bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

26 Kasım 2011 Cumartesi - 15:00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Taksim, Beyoğlu, İstanbul, Katılımcı sayısına göre organizasyon mekanı belirlenecektir.


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle...

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 2 Temmuz 2012