Kullanıcı mesaj:Pragdon/2016 (Kasım) Mesaj Arşivi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

VikiProje Sovyetler Birliği Kasım ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 02:11, 1 Kasım 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kuşummanisa, siz bildirim yaptıktan 5:06:12 saat sonra Sakhalinio tarafından engellendi. Engel açıklaması:#5-Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 04:18, 4 Kasım 2016 (UTC)

soru[kaynağı değiştir]

Allah rahmet eylesin, demek daha doğrusu süleyman seba ya denilen bu ifadeyi geri almak vandalizmidir?Bu sonuca nasıl varıldı açıklayınız. Gabriyelyanofyan (mesaj) 06:53, 4 Kasım 2016 (UTC)

  • Cevap Cevap@Gabriyelyanofyan Engel talebimi ilettim. Gerekli inceleme yapılır ve eğer dediğiniz gibi bir yanlış değerlendirme ise talep pas geçilir. SAS tartışmasında da kaynaklandırmaları iyi inceleyiniz. Gerekli tüm kaynaklandırmalar yapıldı. İyi Çalışmalar. --Pragdonmesaj 07:47, 4 Kasım 2016 (UTC)

Sen yazım denetimi gerekir[kaynağı değiştir]

Sen yazım denetimi gerekir: San Cristóbal de La Laguna Piskoposluk bölgeleri.--81.38.23.134 08:49, 4 Kasım 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Mürid, siz bildirim yaptıktan 0:01:01 saat sonra Mskyrider tarafından engellendi. Engel açıklaması:#5-Vandalizm Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 17:57, 4 Kasım 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Askarosinek, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 06:12, 6 Kasım 2016 (UTC)

Keep competition[kaynağı değiştir]

We must ""Conserver"" keep this article fr.wikipedia.org/wiki/Coupe du 50e anniversaire de la KTFF (French Version) competition taking place in northern Cyprus in 2005. The admissibility of this page is currently under discussion. We must help preserve this section by putting "" # "".

This competition is dedicated to the 50 years of the Cyprus Turkish Football Association or Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu.

It is important that the Turkish Cypriot North and Turkey living in Francophone countries to experience a part of football history of the Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. The sources are also reliable.

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı. Bu zaman zarfı içerisinde ilgili katılımcıların katkılarıyla proje geliştirildi ve halen geliştirilmeye devam ediyor.

Projenin bir aylık maratonunda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler kısmına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 7 Kasım 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. İndirkey, siz bildirim yaptıktan 3:10:04 saat sonra Mskyrider tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 05:23, 8 Kasım 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Turkishairlines, siz bildirim yaptıktan 2:18:52 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 16:32, 8 Kasım 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Gabriyelyanofyan, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 21:09, 8 Kasım 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Yarramıyala, siz bildirim yaptıktan 0:20:42 saat sonra HakanIST tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 09:26, 9 Kasım 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Karelsantralservis2016, siz bildirim yaptıktan 0:25:58 saat sonra HakanIST tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 11:40, 9 Kasım 2016 (UTC)

İş Birliği Projesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Bu haftanın İş Birliği Projesi sizin ve sinema projesindekilerin ilgisini çeker diye düşünüyorum. Katılımınız bekleniyor :)--RapsarEfendim? 15:50, 10 Kasım 2016 (UTC)

@Rapsar Davet için teşekkürler. Bakmamıştım bu haftaki projeye iyi oldu yazmanız :) Dahil oluyorum hemen ^^ --Pragdonmesaj 16:52, 10 Kasım 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Yeni Sentez, siz bildirim yaptıktan 1 day, 18:58:02 saat sonra Vikiçizer tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 07:14, 11 Kasım 2016 (UTC)

Devriyelik hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba.Eskiden hayalim olan Beyaz Liste'ye kavuştum.Ama şimdi istediğim şey devriyelik.Bunun için çalışıyorum.Ama önümde engel var.Arada bir yaptığım değişiklik özetini yazmama gibi sorunlar var.Bunlar devriye olmama engel mi.Değişiklik sayımı arttırmaya çalışıyorum.Şimdiden teşekkürler. King EdizS! mesaj 17:25, 11 Kasım 2016 (UTC)

Cevap Cevap Merhaba @EdizS, değişiklik özetini yazmayı bazen hepimiz unutuyoruz. Özeti yazmak önemlidir elbet ama elzem de değildir. Çok kafana takma o kısmı :) Devriyelikte Vandalizm ile mücadele, değişiklik sayısından çok daha önemlidir. Bu sebeple vandalizmle mücadeleye yoğunlaşmanız sizin açınızdan daha verimli olabilir bu süreçte. İyi çalışmalar. --Pragdonmesaj 07:33, 13 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba.Öncelikle yorumumu okuduğunuz için teşekkürler.Benim vandalizm ile mücadelem yeni yeni başlamakta.Daha geçen birisini gözlemleyip hizmetlilere bildirdim ve o kullanıcıyı engellediler.Vandal kullanıcıları her gördüğümde direkt yetkililere bildiriyorum. İyi günler :)) King EdizS! Efendim? 08:49, 13 Kasım 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum İyi gözlemlemek gerek sanırım ben de ilk başta zorlandım bulmaya çalışırken. Halbuki orada durmakta! Ayrıca kaynak kitabın bu yayınevinden basıldığına dair kaynaktır. Kaldırmak gereksiz geldi bana. --Pragdonmesaj 12:55, 12 Kasım 2016 (UTC)
Selamlar. İlgili kaynak(?) bir CV, güvenilir kabul edilir mi? Edilmez. Ben de CV yazabilirim mesela, siz de yazabilirsiniz. Kitap çıkmışsa çıkmıştır zaten, ayrı ayrı kaynak göstermeye kasılmasa da olur. Kitabın direkt kendisini göstermekten bir farkı yok. Sırf yayınevi ile organik ilişkisi yok diye kaynak arama çabaları da gerekli değil gibi. Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 13:06, 12 Kasım 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
merhabalar,

bir yönetmen ve filmlerini girmek istiyorum..yardımcı olabilirmisin ? Robertorini (mesaj) 23:54, 13 Kasım 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Mesaj atmak bile zor :) Olgun Özdemir Robertorini (mesaj) 00:00, 14 Kasım 2016 (UTC)

Olgun Özdemir[kaynağı değiştir]

http://www.imdb.com/name/nm3264980/

2009 da çekilen almanca Die Waage Tv filmi,2010 Kültür bakanlığı destekli Adadolu'nun Renkleri Belgeseli,Vicdan

Ağacı adlı Lyon en iyi film,Cluj Romanya en iyi film ve izleyici ödüllü uzun metraj kurmaca ve 2016 yılında çekilen Mor Ufuklar adlı uzun metraj Robertorini (mesaj) 00:24, 14 Kasım 2016 (UTC)

Olgun Özdemir[kaynağı değiştir]

Mesajım geldimi size bilmiyorum :) Robertorini (mesaj) 00:37, 14 Kasım 2016 (UTC)

Vicdan Ağacı[kaynağı değiştir]

Çok teşekkürler Robertorini (mesaj) 00:44, 14 Kasım 2016 (UTC)

https://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Unmik_logo.JPG dosya ekledim lisans yerini görmemişim lütfen silme yetkiniz varsa silip yüklermisiniz?Zaten büyük ihtimalle telifli değil çünkü aynısını Vikipedi'den alıp yazarını yazdım.Eğer yetkiniz yoksa bir hizmetliye bildirip silermisiniz veya düzeltirmisiniz?

  • @EdizS Lisanslamasını yaptım. Herhangi bir sıkıntı yok şu an. İyi çalışmalar :) --Pragdonmesaj 13:13, 14 Kasım 2016 (UTC)
  • Çok teşekkürler.Sizede iyi çalışmalar :) King EdizS! Efendim? 13:17, 14 Kasım 2016 (UTC)

Selamlar..Vicdan Ağacı adlı filmi böyle girdim lakin kabul edilmedi[kaynağı değiştir]

Vicdan Ağacı, 2015 yapımı yönetmen Olgun Özdemir filmi. Filmin başrollerini,Şerafettin Kaya,Turgay Tanülkü,Belgin Oturgan ve Tayfun Sav paylaşmıştır. İlk gösterimini 52. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde yapan[1] ve yapımcılığını Sargona Film'in üstlendiği film, 2015'de Lyon ve Romanya Cluj Film Festivallerinden "En İyi Film" ödülü ile Cluj "İzleyici Özel Ödülü" almıştır.[2] --Robertorini (mesaj) 01:35, 15 Kasım 2016 (UTC)

sizide rahatsız ediyorum[kaynağı değiştir]

Hiçbir şekilde kaydetmedi.Ben bu işi berecemeyeceğim sanırım :) Robertorini (mesaj) 01:45, 15 Kasım 2016 (UTC)

Tiyatro topluluğu bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Merhaba Rapsar, Altıdan Sonra Tiyatro sas'ından sonra biraz baktım etrafa ama bu tiyatro toplulukları için kullanılan bilgi kutusuna rastlayamadım. Sanırım böyle bir bilgi kutumuz veya muadili yok. Olmalı mı olmamalı mı ondan da emin olamadım senin de fikrini alayım dedim. Bilgi kutusu hazırlamayı bilmediğim (çözemediğim) için de elimden bir şey gelmiyor bu konuda. Sence yapılmalı mı böyle bir şey? --Pragdonmesaj 15:58, 16 Kasım 2016 (UTC)

Selam. Benim bir bilgim yok ama Şablon:Kuruluş bilgi kutusu kullanılabilir şimdilik, yeteri oluyorsa.--RapsarEfendim? 16:09, 16 Kasım 2016 (UTC)
@Rapsar Kuruluş bilgi kutusu benim de gözüme çarptı ama sanki tam karşılamıyormuş gibi geldi ama şimdilik bu kullanılabilir sanırım. Devlet Tiyatrosunda o kullanılmış. --Pragdonmesaj 16:50, 16 Kasım 2016 (UTC)
İngilizce Vikipedi'de şunu buldum ben ama o da zaten kuruluş bilgi kutusundaki parametreler kullanılarak oluşturulmuş.--RapsarEfendim? 16:58, 16 Kasım 2016 (UTC)
@Rapsar Sanki bu İngilizce Vikipedideki kutu "kuruluş bilgi kutusu"ndan çok daha iyi gibi geldi bana. Direkt amaca yönelik, olması gereken parametreler var. Türkçeleştirsek mi acaba? :) --Pragdonmesaj 17:05, 16 Kasım 2016 (UTC)
Sen öyle diyorsan öyledir :) Uyarlayabilirsin diye düşünüyorum, zaten çok basit bir yapısı var. Sen yapabildiğin kadarını yap, ben daha sonra bakarım olmadı.--RapsarEfendim? 17:14, 16 Kasım 2016 (UTC)
@Rapsar Tamamdır o zaman :). Anladığım kadarıyla standart şablon oluşturur gibi oluşturuyoruz. Yanılıyor muyum? --Pragdonmesaj 17:19, 16 Kasım 2016 (UTC)
  • Tekrar selamlar. Şablon değil, belgeleme şablonu oluşturduğundan herhangi bir işlevi olmayacaktı onun :( Neyse, ben oluşturayım dedim ama kuruluş bilgi kutusuna göre hiçbir artısı yokmuş. Oradaki parametreleri aynen alıp, kırpıp bunu oluşturmuşlar. Bu tip bilgi kutularını biz siliyoruz :) İngilizce Vikipedi'deki bahsi geçen şablondaki tüm parametreleri Altıdan Sonra Tiyatro maddesine ekledim. Bu şablonu oluşturmuş olsaydık, birebir aynı kullanım ve sonucu elde edecek, ekstradan gereksiz bir şablonumuz olacaktı kısacası. Oraya bir logo da eklense iyi olacak. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 08:17, 19 Kasım 2016 (UTC)
@Rapsar Gecenin bir vakti uykusuz şablon işine girersem öyle olur tabi :) Neyse eline sağlık ben bir el atayım bu tiyatro topluluklarına, etrafta bolca KD olmayan madde de var. İyi çalışmalar. --Pragdonmesaj 19:26, 19 Kasım 2016 (UTC)

Seçil Akın maddesi yardım...[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Silinmeye_aday_sayfalar#Se.C3.A7il_Ak.C4.B1n - Madde SAS'ta oylama için yardımcı olabilirmisiniz...--195.142.6.103 20:20, 16 Kasım 2016 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Merhaba.Açmış olduğum sayfayı (UNMIK) en iyi siz düzenlediniz.Vikipedi'ye bilgi kazandırdığım için çok mutluyum.Sizinde yardımınız sayesinde sayfa büyüdü ve bu hale geldi.Teşekkür ederim King EdizS! Efendim? 15:12, 17 Kasım 2016 (UTC)

  • Cevap Cevap Merhaba @EdizS, rica ederim, bayadır aklımdaydı düzenlemek yeni ele alabildim. Vakit buldukça geliştirmeye devam edelim :) İyi çalışmalar. --Pragdonmesaj 15:15, 17 Kasım 2016 (UTC)
  • İlk açtığım sayfa buydu.Yakında eğer Vikipedi'de yoksa sayfa açmaya devam edeceğim.Eskiden pek bir bilgim yoktu ama siz ve bazıları bana yardım etti.Eskiden bir şablon bile yapamazken artık çoğu şeyi düzenleyebiliyorum.Vikipedi'ye katkı sağlamaya devam edeceğim.İyi günler :) King EdizS! Efendim? 15:19, 17 Kasım 2016 (UTC)

Bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Merhaba Txrazy, Tiyatro grupları için şu bilgi kutusunun biraz daha geliştirilmişinin Türkçesini yapmaya çalışıyorum ancak bir türlü beceremedim. Şablon hazırlamak gibi çözebildiğim bir şey değil. Parametreleri kavrayamadım bir türlü. Bu konuda bilgin vardır diye umut ederek yazdım sana yardımcı olabilir misin acaba? --Pragdonmesaj 20:09, 16 Kasım 2016 (UTC)

  • Örnek olarak şunu da bırakayım buraya :) --Pragdonmesaj 20:11, 16 Kasım 2016 (UTC)
Müsait olduğumda ilgileneceğim. xrazymesaj
Şurada bir şeyler yaptım. Belki işinizi görür. xrazymesaj 17:06, 19 Kasım 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Alperakkayaofficial, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 05:47, 18 Kasım 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Antalya deluxe, siz bildirim yaptıktan 4 gün 13:35:12 saat sonra HakanIST tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 09:37, 18 Kasım 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Prokariyer, siz bildirim yaptıktan 12:46:45 saat sonra HakanIST tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 09:41, 18 Kasım 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Samidundar, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 23:32, 18 Kasım 2016 (UTC)


Kişisel saldırıları konusu[kaynağı değiştir]

Selamlar. Kişisel saldırıların konu alındığı şu konuya dair görüşleriniz varsa, şahit olduysanız veya bir eleştiriye sahipseniz fikirlerinizi aktarabilir misiniz? --Ahmet Turhan (mesaj) 12:00, 21 Kasım 2016 (UTC)

Sayfam neden silinmeye aday gösterildi?[kaynağı değiştir]

1944 Milliyetçilik Olayı sayfam neden silinmeye aday gösterildi? Eklemem gereken her şeyi ekledim. Cevap verirseniz sevinirim. 18:44, 21 Kasım 2016 (UTC)Batıkan Bildim (mesaj)

  • Merhaba @Batıkan Bildim, açtığınız madde Kayda değerlik kriterlerini sağlamıyor. Sağlıyor diyorsanız bunun madde içerisinde Güvenilir kaynaklarca desteklenip kanıtlanması gerekir. Madde SAS'a aday gösterildi diye silinmesi gerekmiyor. Gerekli düzenlemeler yapılırsa madde kalabilir.

Hazır sizi bulmuşken Ülkücülük maddesindeki değişikliğinize de değinmek istiyorum. Anayasayı kaynak olarak gösteriyorsunuz ancak anayasada Türk Milliyetçiliği diye bir ibare geçmiyor. Lütfen anayasayı iyi okuyalım. Bir de barış dini islam ifadesi Tarafsız bakış açısı politikamıza aykırı. Kime göre neye göre barış dini? O kısım da bu sebeple maddeden çıkarıldı. İyi çalışmalar. --Pragdonmesaj 20:56, 21 Kasım 2016 (UTC)

1944 Milliyetçilik Olayı sayfasına ekleyeceğim başka bir şey yok. Bir şey söyleyin ekleyeyim. Ayrıca o değişikliği ben yapmadım. Benim yaptığım değişiklik başka. Lütfen iyi inceleyin. 14:54, 22 Kasım 2016 (UTC)Batıkan Bildim (mesaj)

  • @Batıkan Bildim Ekleyebileceğiniz bir şey yoksa kayda değer değildir. Bulabilirseniz bağımsız kaynak bulup ekleyin maddeye. Gazete haberleri, akademik yazılar vs. vs. Değişiklikten kastım yaptığım silme işlemini geri almanız. Ben yapmadım dediğiniz hatalı verileri maddeye geri yüklüyor. İyi çalışmalar. --Pragdonmesaj 15:27, 22 Kasım 2016 (UTC)

Ekleyebileceğim bir şey yoksa kayda değer olmadığından değil, eklenebilecekleri eklediğimden dolayı. Bir kitap sayfasına ne eklenebilir ki? Üstelik 48 sene önce çıkan bir kitap bu. Eğer daha bilgi olsa idi eklerdim. Silinmeye aday gösterilecek bir şey yoktur. Kaldırılmalı bence. İyi günler. 16:07, 22 Kasım 2016 (UTC)Batıkan Bildim (mesaj)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı görseli önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Kasım ayının son haftasına girmemiz münasebetiyle, başta bir sonraki ay olan Aralık 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 12 aday görsel bulunmaktadır. Ayın görseli seçimlerine dair görüşlerinizi bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:49, 22 Kasım 2016 (UTC)

Vandalizm düzeltme hk.[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Pragdon. Vikiçizer'in mesaj sayfasındaki bir saldırıyı geri alırken -sanırım saniye farkıyla- sizin yazmış olduğunuz bir mesajı da silmişim. Aslında sayfa geçmişinden yazdıklarınızı kopyalayıp yapıştırmayı düşündüm size zahmet vermemek adına fakat hoş olmayabileceğini düşünerek müsaitseniz sizin yapmanız için haber vermek istedim. Kusuruma bakmayın lütfen, iyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 17:47, 22 Kasım 2016 (UTC)
  • @Dr. Coal Nazik özrünüz için teşekkür ederim. Durumu farkettim zaten, hatta ben geri alacaktım vandalizmi ama benden önce davranmışsınız :) İyi çalışmalar. --Pragdonmesaj 17:50, 22 Kasım 2016 (UTC)

Bones bölümleri[kaynağı değiştir]

Merhaba, Bones bölümleri listesinde şöyle bir sorun var. Belli bir yerden sonraki şablonlar çalışmıyor. Gizli kategorilere baktım madde şablon içerme sınırını aşan sayfalar kategorisine eklenmiş. Ama Orta Doğu Teknik Üniversitesi maddesindeki sadece kaynak şablonlarını saysak bile 300 şablon var en az. Bahsi geçen madde de en fazla bu kadar şablon vardır. Sorun ne olabilir acaba? İyi vikiler. 😊 ~ HastaLaVi2 (mesaj) 15:01, 23 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba, @HastaLaVi2 burada denediğimde şablonda bir sıkıntı olmadığı gözüküyor. Biraz daha kurcalayacağım. Bir gelişme olursa yazarım tekrardan olmadı teknik bölümde paylaşırız konuyu :) --Pragdonmesaj 15:10, 23 Kasım 2016 (UTC)
İlginiz için teşekkürler, bu tür teknik konular olduğunda nerede paylaşacağımı bilemediğim için gördüğüm ilk kişiye mesaj atıyorum. :) ~ HastaLaVi2 (mesaj) 15:12, 23 Kasım 2016 (UTC)
@HastaLaVi2 Vikipedi:Köy çeşmesi (teknik) Ben genelde buraya yazıyorum. Bahsettiğin başlıkta "Ev videosu yayını" diye bir alt başlık var oranın kaynaklarında bir sıkıntı var. Bu sıkıntıdan kaynaklı böyle bir problem yaşanıyor olabilir. Oralardaki sorunu çözebilirsem Bones şablonu sıkıntısını da çözeriz gibi. --Pragdonmesaj 15:15, 23 Kasım 2016 (UTC)

Bosna-Hersek'in Ab üyelik başvurusu hakkında[kaynağı değiştir]

Birkaç haber okudum Bosna-Hersek'in ab üyelik başvurusunun kabul edildiği hakkında.Ama tam emin değilim.Adaymı değilmi?Eğer iyi bir bilgiye sahipseniz Avrupa birliği maddesini düzeltirseniz sevinirim.İyi günler King EdizS! Efendim? 17:05, 23 Kasım 2016 (UTC)

  • @EdizS Gerekli olan bilgiler Avrupa Birliği'nin gelecekteki genişlemesi ve Avrupa Birliği başlığından işlenmiş zaten, buradaki bilgiler dışında kayda değer bir gelişme yok. Sadece başvuruları kabul edilmiş. :) --Pragdonmesaj 17:23, 23 Kasım 2016 (UTC)
  • Merhaba.Zaten o bilgileri ben düzenledim(tabii sonradan değişiklik olmadıysa).Ama yanlışlık olabilir diye size yazdım.Soruma cevap verdiğiniz için teşekkürler.King EdizS! Efendim? 17:28, 23 Kasım 2016 (UTC)

Merhaba Pragdon, sizden şu başlığı çevirmenizi istesem benim için bunu yapar mısınız? Turgut46 22:05, 23 Kasım 2016 (UTC)

  • Merhaba @Turgut46, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım ancak bu konuda kendimi iyi olarak sınıflandıramam. Çeviri grubuna da bir istekte bulunmakta fayda var. Ancak dediğim gibi elimden geleni yaparım :) --Pragdonmesaj 22:14, 23 Kasım 2016 (UTC)
Yapamadığınız yerde bırakın, başkasından rica ederim. --Turgut46 22:29, 23 Kasım 2016 (UTC)


VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son hafta![kaynağı değiştir]


VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulması projesinde son haftaya girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları listesinde eksik olan maddeleri kapsayan proje 30 Kasım 2016 günü sona eriyor, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 00:01, 25 Kasım 2016 (UTC)

Sulh teşebbüsü[kaynağı değiştir]

Allah'ın bahşetmiş olduğu bu değerli projede zaman zaman her adem evladının yaptığı bir kaç hurd hatalarımız olabilir. Önemli olan husus kişinin yeri geldiğinde kendini tartıp nerede ne şekilde hata yapmış ise gün yüzüne çıkarması ve bu hataları telafi etme yolunda bir adım atması gerekir. Bu doğrultuda bozuk olarak tanımlanan şahsımın şahsınıza olan her hürmetsizlik, hücum ve habis hadiseler adına özürlerimi bildiriyor, birlikte sevgi ve saygı çerçevesinde projemizi yükselteceğimiz günleri umut ediyorum. Saygılar. --II. Niveles 01:27, 25 Kasım 2016 (UTC)

  • Cevap Cevap Merhaba @II. Niveles hocam, insanoğluyuz bir şekilde gerilip, duygusal davranıp kırıcı olabiliyoruz. Sanal bir ortamdayız en nihayetinde. Duygularımız hislerimiz bu klavye aracılığı ile karşı tarafa iletilmemekte. Bu sebeple de bolca yanlış anlaşılma yaşanmakta. Velhasıl kelam, özrünü kabul ederek aynı özrü ben de size karşı diliyorum. Bu güne kadarki sürtüşmelerdeki kırıcı olduğum, siz üzen ne kadar kelime, cümle varsa affola. :) Saygılar. --Pragdonmesaj 08:28, 25 Kasım 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Batıkan Bildim, siz bildirim yaptıktan sonra 5 gün geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 15:49, 27 Kasım 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. 31 Çeken Çetin Çiftçioğlu, siz bildirim yaptıktan 0:16:18 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#13-Uygunsuz kukla kullanımı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 16:11, 27 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği projesi önerisi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi kapsamında Aralık 2016 projesini seçiyoruz. Sizin de önerilerinize ihtiyacımız var. Proje önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 8 aday proje mevcut. Adaylıklara ya da yeni projeler önerilerinize dair görüşlerinizi bekliyoruz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 16:15, 29 Kasım 2016 (UTC)