Kullanıcı mesaj:Robertorini

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Robertorini!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 291 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Denemelerinizi deneme tahtasında yapabilirsiniz.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları oldukça basittir ve ansiklopedik bir madde yaratmanın altın kuralları biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.
  • Yeni bir madde yaratmanızda madde sihirbazı büyük kolaylık sağlayacaktır.
  • Vikipedi'ye başka bir site ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış herhangi bir içeriğin eklenmesinin, telif politikası ihlali doğurduğu ve bu eklemelerin farkedildiğinde geri alındığı ve/veya silindiğini unutmayın.
  • Deneyimli kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarında iletilerinizin sonuna, imza atmayı "~~~~" ihmal etmeyin.
  • 18 yaşından küçükseniz çocuk koruma politikasını okumanız tavsiye edilir.
Bizi daha yakından tanımak istiyorsanız
Hakkımızda
Danışmak için
Danışma masası
İletişim için
Köy çeşmesi
Herhangi bir sorunda
Yardım sayfası
İş birliğinde bulunmak istiyorsanız
İş Birliği Projesi
Vikipedi'de neler mi var?
Gözat
En çok sorulanlar Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcıya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... Pragdonmesaj 23:55, 13 Kasım 2016 (UTC)

Yönetmen bilgileri[kaynağı değiştir]

Merhaba, Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Hangi yönetmen hakkında yardım istiyorsunuz? Bir isim alabilirsem, yardımcı olmaya çalışırım elbet :) --Pragdonmesaj 23:57, 13 Kasım 2016 (UTC)

Olgun Özdemir[kaynağı değiştir]

Mesaj atmak kolay aslında, yukarıda Geçmişi Gör sekmesinin hemen yanında + işareti var oraya basarsanız mesaj yazma kısmına kolayca ulaşabilirsiniz :) Olgun Özdemir ismine gelirsek kendisi buradaki kriterleri karşılıyorsa elbet maddesi açılabilir. Ancak kabaca baktığım kadarıyla bu kriterleri karşılamıyor. Kendisinin sadece beyazperde.com'daki bilgilerine ulaştım ve filmografisinde biri yapım sürecinde olan toplamda 2 filmi mevcut. Eğer aldığı ödül vs. varsa bunun linklerini bulabilirsek maddeyi açmada herhangi bir sıkıntı yaşamayız. --Pragdonmesaj 00:08, 14 Kasım 2016 (UTC)

http://www.imdb.com/name/nm3264980/ 2009 da çekilen almanca Die Waage Tv filmi,2010 Kültür bakanlığı destekli Adadolu'nun Renkleri Belgeseli,Vicdan Ağacı adlı Lyon en iyi film,Cluj Romanya en iyi film ve izleyici ödüllü uzun metraj kurmaca ve 2016 yılında çekilen Mor Ufuklar adlı uzun metraj Robertorini (mesaj) 00:24, 14 Kasım 2016 (UTC)

  • Cevap Cevap Vicdan Ağacı filminin kayda değerliğini ispatlayacak ödülleri var. Maddenin açılmasında bir sakınca yok gibi geldi bana. Maddeyi açmadan önce Mehmet Can Mertoğlu ve Albüm maddelerini incelemenizi öneririm. Nereye ne yazılmış, nasıl yazılmış vs. En önemli şey asla ama asla bir yerden kopyala-yapıştır yapmıyoruz. Telif hakkı ihali olduğu için direkt silinir madde. Vikipedi ilk başta zor gelebilir ama aslında zor değildir. :) Eğer incelediyseniz buradaki Olgun Özdemir bağlantısına tıklayarak Olgun Özdemir maddesini oluşturabilirsiniz. Veya Önce filmden başlayacaksanız Vicdan Ağacı bağlantısını tıklayarak başlayabilirsiniz. Ben takipte olucam bir hata vs. olursa düzeltmek için müdahale ederim. Değişiklik yapmaktan çekinmeyin asla. Aklınıza takılan başka soru varsa da sorabilirsiniz. :) --Pragdonmesaj 00:41, 14 Kasım 2016 (UTC)

Selamlar..Vicdan Ağacı adlı filmi böyle girdim lakin kabul edilmedi[kaynağı değiştir]

Vicdan Ağacı, 2015 yapımı yönetmen Olgun Özdemir filmi. Filmin başrollerini,Şerafettin Kaya,Turgay Tanülkü,Belgin Oturgan ve Tayfun Sav paylaşmıştır. İlk gösterimini 52. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde yapan[1] ve yapımcılığını Sargona Film'in üstlendiği film, 2015'de Lyon ve Romanya Cluj Film Festivallerinden "En İyi Film" ödülü ile Cluj "İzleyici Özel Ödülü" almıştır.[2] Robertorini (mesaj) 01:35, 15 Kasım 2016 (UTC)

Kabul edilmedi derken uyarı mı verdi sayfa? --Pragdonmesaj 01:39, 15 Kasım 2016 (UTC)
@Robertorini Çok çabuk pes ediyorsunuz :) Şöyle yapalım; ben maddeyi açayım, gerekli düzenlemeleri Kaynağı Değiştir sekmesini tıklayarak siz yapın. Böylece öğrenmiş de olursunuz. Ben şimdi açıyorum maddeyi :) --Pragdonmesaj 01:49, 15 Kasım 2016 (UTC)

Çok teşekkür ederim..peki

@Robertorini Maddeyi açtım :) Vicdan Ağacı

Bu arada her mesaj için ayrı başlık kullanmanıza gerek yok. Başlığın yanında bulunan "Kaynağı değiştir" sekmesiyle aynı başlık altına yazabilirsiniz :) Ben filmin maddesini takip edicem istediğiniz gibi değişiklik yapabilirsiniz. Gerekli düzenlemeleri, hataları ben toparlarım. Böylece nerelerde hata yaptığınızı nereye nasıl yazılması gerektiğini de kavramış olursunuz. İyi çalışmalar :) --Pragdonmesaj 02:05, 15 Kasım 2016 (UTC)

inanın sizi hayli yordum Pragdon tekrar teşekkürler :) Robertorini (mesaj) 02:09, 15 Kasım 2016 (UTC)

sevgili Pragdon senaryo yazmak ve film çekmek bu işten çok daha kolay :) bilmem anlatabildim mi ? :) Robertorini (mesaj) 02:40, 15 Kasım 2016 (UTC)

@Robertorini Sektörden biri olarak anlayabiliyorum tabi ki :) Ama biraz uğraşla hemen çözülebiliyor vikipedi. Sadece biraz üzerine düşmek gerekiyor sanırım. Kurcalamak vs. En azından ben öyle çözdüm :)--Pragdonmesaj 04:05, 15 Kasım 2016 (UTC)
iyi akşamlar ve dün ki yardımların için çok teşekkürler Pragdon bir istirhamım daha olabilir mi ? :) Robertorini (mesaj) 20:19, 15 Kasım 2016 (UTC)
Tabiki :) @Robertorini--Pragdonmesaj 20:45, 15 Kasım 2016 (UTC)
mail adresi verebiliyormuyuz ? Pragdon :)) Robertorini (mesaj) 20:50, 15 Kasım 2016 (UTC)
Buradan vermek doğru olmaz ama sistemden mail atabilirsiniz elbetteki :) Benim kullanıcı sayfama geldiğinizde soldaki listede kullanıcıya e posta gönder sekmesi olması lazım oradan mail atabilirsiniz. :)--Pragdonmesaj 20:56, 15 Kasım 2016 (UTC)

Tabi bunun için öncelikle buradaki ayarlardan Diğer kullanıcılar bana e-posta atabilsin sekmesini seçmeniz gerekmekte. --Pragdonmesaj 20:58, 15 Kasım 2016 (UTC)

sanırım gönderebildim :) Pragdon Robertorini (mesaj) 21:21, 15 Kasım 2016 (UTC)