Kullanıcı mesaj:Eldarion: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
II. Niveles (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Engel süresini aşan kullanıcı
MEOGLOBAL (mesaj | katkılar)
385. satır: 385. satır:


En son yaptığınız geri alma işlemindeki bilgi silinmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? [[Kullanıcı:MEOGLOBAL|'''MEOGLOBAL''']]<sup>[[Kullanıcı mesaj:MEOGLOBAL|'''Bana mesaj atın''']]</sup> 21:42, 11 Kasım 2016 (UTC)
En son yaptığınız geri alma işlemindeki bilgi silinmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? [[Kullanıcı:MEOGLOBAL|'''MEOGLOBAL''']]<sup>[[Kullanıcı mesaj:MEOGLOBAL|'''Bana mesaj atın''']]</sup> 21:42, 11 Kasım 2016 (UTC)

devam:Bilgi

Tartışma sayfasında konu zaten görüşülüyor ve sizden başka bu bilginin kayda değer olduğunu düşünen yok. Oradaki tartışmaya katılabilirsiniz. --[[Kullanıcı mesaj:Eldarion|Eldarion]] 06:42, 12 Kasım 2016 (UTC)

*27 milyar liralık değer cümlesinin diğer konu ile birlikte silinmesinden bahsediyorum. Şu anda da yeni eklediğim bilginin aynı kullanıcı tarafından bitmek tükenmek bilmeyen bir çaba ile silindiğini görüyorum. Bu konuda nasıl bir çözüm bulabiliriz? [[Kullanıcı:MEOGLOBAL|'''MEOGLOBAL''']]<sup>[[Kullanıcı mesaj:MEOGLOBAL|'''Bana mesaj atın''']]</sup> 22:10, 12 Kasım 2016 (UTC)


== Engel süresini aşan kullanıcı ==
== Engel süresini aşan kullanıcı ==

Sayfanın 22.10, 12 Kasım 2016 tarihindeki hâli

Merhaba, Kron Telekom icin wikipedia sayfasi olusturmaya calisiyorum, ancak 2 gundur hic bir aciklama yapilmadan, kayda deger olmayan olusum yazisi ile silinmekte. Sayfa ansiklopedik bilgi icerigi ile hazirlanmisti. Bu sayfanin silinmeyecek bir sekilde hazirlanmasi icin ne yapabilirim? Kayaaatuba

Eldarion dostum problemin nedir ? ansiklopedik bilgi ekliyorum onuda siliyorsun ? iletişim kurarmısın benimle!

Hazırlamış olduğumuz sayfa iki defa "telif hakkı ihlali" gerekçesi ile silinmiştir. Sayfanın hangi bölümünde bir telif hakkı ihlali olduğu ile bilgi verilmemesi ve 'Telif Hakları' sayfasını okumuş olmama rağmen bir sebep bulamadım. Benzer şekilde hazırlanmış sayfaların yayında olması ile çelişen bu durum ile ilgili düzeltmenin bildirilmesi halinde düzeltme yapılacaktır.

Şimdiden teşekkür ederim.


Bıraktığınız not için teşekkür ederim. Sanırım kasıt şu, başka bir sayfadan (ki bu noktada İTÜ PolReC'in resmi web sayfasıyla çakışma var) alıntı yapmamamız isteniyor. Bu durumda www.polarresearch.center sitesinde Hakkımızda sekmesi için açık lisans yapmak daha makul. İyi günler

MELDA ZİREK NEDEN KAYDA DEĞER DEĞİL

merhaba Eldarion.yahu yine onca özenip yaptığım melda zireki silmişsin.o kadın kültür bakanlığı tarafından 100 türk kadınından biri seçildi haberin varmı?en dandik ödül alan ünlüler bile kayda değer oluyor bu kadın kültür bakanı tarafından özellikle seçiliyor ve kayda değer bulunmuyor.senden ricam lütfen bu özelliğini yazarak silinen biygorafiyi geri al rica ediyorum.İlla televizyona çıkmasımı gerekiyor veya sansasyonel bir habemi olması gerekiyor.bu yazarımızın 5 özel kitabı çıktı ve bakanlıktan ödül aldı.bunu dikkate al lütfen.iyi çalışmalar


Kaan

Merhaba Kaan Akalin sayfasi sonradan turkceye cevrilmis ve wikipedia kurallarina uyan bir sayfadir. Silinmesinin geri alinmasini talep ediyorum. Bir gece boyunca ugrasip cevirdim... Oleyys (mesaj) 20:06, 23 Haziran 2016 (UTC)


Mehmet Yüzüak sayfasını telif hakkı bahanesi ile küt diye silmişsiniz. O yazıyı baştan sona yazan benim. Telif hakkı varsa da bana ait ve telif falan istemiyorum. O kadar çok müziğe katkıları olan birisinin sayfasını küt diye silmeyin lütfen. Magazinsortie.com'a röportajı yapanda benim. Hürriyet gazetesi de aynen yayınladı. Biraz araştırın lütfen, tüm kaynakları da ekledim. Haber linklerini arayıp ilgili konuların yanına koydum. "Kemancı" şarkısını duymuşsunuzdur sanırım hayatınız boyunca ve sayfayı silmeden lütfen çözüm odaklı çalışın. Emeğime yazık, bir saatimi aldı çünkü. Gerekirse sanatçıya ulaşıp sorabilirsiniz. Saygılarımla. Olcay Ünal Sert

+

melda zirek biyografisi hakkında

meldazirek biyografisini telif hakkı diye silmişsiniz.bari yardım edinde sorun neyse düzelteyim.bu kadar karışık bir site görmedim.kodları vs girdim telif hakkı diyor.siteden aldım ekledim.yazar melda zirek benim müşterim.biyografisini nasıl yazzmalıyım.kopyla yapıştır olmadanmı eklemeliyim biraz açıklarmısınız?

Açelya Özcan sayfasındaki bilgi silinmesi hakkında

Merhaba , ilgili sayfada fotoğrafı telif hakkı ihlali olarak belirterek silmişsiniz. Bununla ilgili bir açıklama rica ediyorum. Bunun yanı sıra, neden roller kısmındaki girilmş son bilgiyi sildiğiniz hakkında da mantıklı bir açıklama bekliyor olacağım, zira kaynağı gösterilmiş bir bilgi olup, vikipedinin tüm amacına hizmet eden şekilde girilmiştir.Avonrepus (mesaj) 15:45, 2 Ağustos 2016 (UTC)

Demet Özdemir maddesini sanıyorumki SAS oylaması olmadan silmişsiniz. Sayfanın son sürümünü rica ediyorum. --Kingbjelica (mesaj) 21:44, 22 Haziran 2016 (UTC)

Son sürümden kastım, Sakhalinio'dan bir sonraki silmeniz.(12 Haziran 2016 tarihli olan) Son iki silme arasındaki içeriği bilmiyorum ama Sakhalinio'dan sonraki silmenize(12 Haziran) kadar geçen süreçteki sürümü hatırlıyorum.--Kingbjelica (mesaj) 22:25, 22 Haziran 2016 (UTC)

https://tr.wikipedia.org/wiki/Bo%C4%9Fazi%C3%A7i_%C3%9Cniversitesi_%C4%B0%C5%9Fletme_ve_Ekonomi_Kul%C3%BCb%C3%BC sayfasını kayda değer olmayan oluşum maddesine dayanarak silmişsiniz. Fakat bu kulübün çok daha küçük çaplı muadillerinden olan 2 3 tane daha kulübün sayfası şu an çok daha az içerikle mevcut, lütfen bu işleminizi açıklayabilir misiniz ?--Duhan.esiyok (mesaj) 22:48, 22 Haziran 2016 (UTC)

Tekrar merhaba,

https://tr.wikipedia.org/wiki/Bo%C4%9Fazi%C3%A7i_%C3%9Cniversitesi_%C4%B0%C5%9Fletme_ve_Ekonomi_Kul%C3%BCb%C3%BC sayfasındaki silinen içeriğe ulaşmamın yolu var mıdır ? Saatlerce emek verdim içeriği uygun hale getirmek istiyorum--Duhan.esiyok (mesaj) 22:38, 23 Haziran 2016 (UTC)

destek

Kardeşim sen niye silip duruyorsun eklediğim yazıyı. Ben gençlere örnek teşkil edecek birini ekliyorum. Senin gibiler yüzünden ülkede adam yetişmiyor.

Kullanıcı Tartışma:Ozan Tufan sayfasina kufur yazmis , engelleyebilirmisiniz?--78.172.84.70 11:22, 23 Haziran 2016 (UTC)

VP:KET

ben KET sayfasinda engellenenleri cikarmaya calistim ama suzgece takildi siz silebilirmisiniz?--78.172.84.70 11:53, 23 Haziran 2016 (UTC)

destek

üstat okadar ugraşıp içerik girdigim özgür dogruöz sayfasını neden sildiniz..imdb.com ve sinematurk.com bile yerverdiyse bu kişiye siz neden siliyorsunuz ???

Engel

5.47.0.0/16 numaralı IP'nin sürekli sorun çıkardığını biliyorum. Ancak bu IP ile benim IP adresim arasında çakışmalar oluyor. Size bu konuda e-posta yazmıştım. Vikiçizer'e yazdığım mesaj ise şuradadır. Lütfen bu IP adresini sadece 24 saatliğine engelleyin. Teşekkürler. --Turgut46 20:23, 2 Temmuz 2016 (UTC)

Denetçi İsteği

Şikayet sayfasının sonunda şöyle bir ilginç konu ile karşılaştık, konu ile alakalı denetçilere başvurmanın uygun olacağını düşündüm. Bu konuda yardımcı olur musunuz? MEOGLOBALBana mesaj atın 17:57, 3 Temmuz 2016 (UTC)

Gerekli bilgiyi, buradan alabilirsiniz.--Eldarion 19:42, 3 Temmuz 2016 (UTC)
  • Bu haliyle başvurmam gerekir mi? İlgili kısımı okudunuz mu? Çok garip şeyler döndüğünü düşünüyorum. MEOGLOBALBana mesaj atın 19:52, 3 Temmuz 2016 (UTC)
Burada kukla kullanımının yasak olduğu durumlar ile ilgili bilgi bulabilirsiniz. Bu haliyle kişisel yorumlarınız dışında, herhangi bir dayanağınız yok gibi görünüyor. --Eldarion 05:17, 4 Temmuz 2016 (UTC)
Aslında kukla konusunun tamamen dışında bir şikayetti o yüzden size sormuştum. MEOGLOBALBana mesaj atın 15:01, 4 Temmuz 2016 (UTC)

teşekkür

kullanıcı mesaj sayfamı koruma altına aldığınız için çok teşekkür ediyorum. bayram tatili sebebiyle yoktum buralarda, ilgilenemedim. sevgiler.--Dekolteli Kefen 07:20, 8 Temmuz 2016 (UTC)

bu ip vandalizme meraklı belli ki, sayfamı koruma altına almanızı rica ediyorum. --Dekolteli Kefen 18:34, 8 Temmuz 2016 (UTC)

Uyarı

Bu tip değişiklikler ile politik görüşlerinizi Vikipedi'ye yansıtmayınız. Bu sayfayı okumanızı öneririm. Eldarion 08:56, 10 Temmuz 2016 (UTC)

@Eldarion: Bahsi geçen örnekteki konu, kişilerin etnik kökenlerinin maddenin ilk tanım cümlesinde, yani ilk satırda olacağına ve bunun da kaynaklara dayandırılarak verilmesi gerektiğine yönelik bir değişiklik. Bunu yaparken kişinin kendi beyanı, aile kökenlerine yönelik araştırmalar vb. gibi yöntemler izlenebilir. Söz konusu kaynakta kişinin kendisini tanımladığı bir cümleden alıntı yapılmıştı, siyasi bir görüş yayma veya bunu ansiklopediye kabul ettirme gibi durumlarla ile ilgili bir referans bulunmamaktadır, zaten olamaz da. --Ahmet Turhan (mesaj) 10:09, 10 Temmuz 2016 (UTC)
Konu bu değil, şahıs hakkında yapmış olduğunuz "devrimci" güzellemesidir. Size göre devrimci olan, başkasına göre bebek katili ve terörist olabilir. Gerekli bilgiyi buradan alabilirsiniz. Eldarion 12:10, 10 Temmuz 2016 (UTC)
@Eldarion Evet bu konuda haklısınız, TBA kapsamında kullanılmaması gereken bir ifade, uyarı ve hatırlatmanız için teşekkür ederim, fakat siz maddede yukarıdaki duruma tekabül eden etnik ifadeyi ve kaynağı çıkarmışsınız? Bu son söylediğinizin şu değişikliğinizdeki söz konusu çıkarılan kaynakla ve etnisite ile olan ilgisini anlayamadım. --Ahmet Turhan (mesaj) 13:16, 10 Temmuz 2016 (UTC)

Merhaba! surada yer alan değişiklik özetlerindeki ifadeler ile ilgilenebilirmisiniz. Maurice Flesier message 15:02, 12 Temmuz 2016 (UTC)

Cemşid Demiroğlu

Merhaba Eldarion. Tıp dünyasının önemli bir ismi olan ve bağımsız kaynaklarca fazlaca ele alınan Cemşid DEMİROĞLU maddesi ile ilgili silme fiilinizi politalarımızla denk düşmediğini düşünüyorum. Bir filmin herhangi bir sahnesinde göründü diye 6-7 yaşındaki çocuklara dahi madde açarken; yazılı ve görsel basında kapsamlıca yer bulmuş; yurtiçi yurtdışı akademik eserleri olan ve de üniversite kuran Cemşid Bey'in maddesini detaylıca incleyip incelemediğinizi öğrenmem mümkün olur mu? --Mecnun (mesaj) 19:16, 12 Temmuz 2016 (UTC)

Merhabalar

Arnica sayfası için özgün içerik yazıyoruz, aldığı ödüllerden ve ülkemiz için gerçekleştirdiği ilklerden bahsediyoruz.

Yazıyı neden sildiğinizi öğrenebilirmiyim?

Yasal tehdit

Selam Eldarion, Şurada bana yönelik yasal tehdit mevcuttur. İlgili arkadaş telif hakkı ihlali de yapıyor. Gerekli işlemleri yapmanızı diliyorum. İyi çalışmalar. --Kingbjelica (mesaj) 12:28, 15 Temmuz 2016 (UTC)


Eldarion, kukla tarafından defalarca açılmış olan Hazar Motan sayfasını silip, sayfanın açılması uzun bir sire engellerseniz iş yükümüz azalacaktır. İyi çalışmalar.--Kingbjelica (mesaj) 13:28, 15 Temmuz 2016 (UTC)

Hazar Motan

ATV'nin resmi web sitesinde biyografisine yer verilmiş, Habertürk, Radikal ve Sabah ile yapılmış röportajları var. Bence kayda değer. Bırakın da buna siz değil, topluluk karar versin. --Turgut46 13:56, 15 Temmuz 2016 (UTC)

Maalesef kaynak eklemeden silmişsiniz maddeyi. Bence maddeyi ve SAS'ı getirin de buna topluluk karar versin. Maddeye kaynak eklemek isteyen de eklesin, siz de SAS'da görüş bildirin. Hayırlı günler. --Turgut46 14:02, 15 Temmuz 2016 (UTC)
Maddeyi baştan yazmak zor, silinen maddeyi geri getirmek ise daha kolay. Eğer maddeyi geri getirmeyecekseniz silinen maddenin içeriğini gönderin o halde. --Turgut46 14:16, 15 Temmuz 2016 (UTC)

Dosya:TijenKarasTRT1.jpg

Dosya:TijenKarasTRT1.jpg bir TV programından ekran görüntüsünü içeriyor. Adil kullanım kapsamına giriyor mu girmiyor mu? İncelerseniz sevinirim. --II. Niveles (mesaj) 06:46, 16 Temmuz 2016 (UTC)


Turgut Alp Bekoğlu Kayda Değerlik

Merhabalar, Dün Turgut Alp Bekoğlu için yaptığımız düzenleme kayda değerli olmayan sanatçı açıklaması ile silinmiştir. Kendisi Türkiye'nin en iyi müzisyenlerinden ve bateristlerindendir. Gerek yurtiçi gerek yurtdışı yaptığı konserler ve albümler ses getirmiştir. Kayda değerli bulunmaması için daha ayrıntılı bir cevap rica ediyorum. Ayrıca zaten daha önce kendisinin vikipedia da sayfası mevcuttu. Biz sadece geliştirdik. Fakat kayda değerli görülmedi. Ayrıntılı cevap beklemekteyiz. İyi Çalışmalar. bknz: http://istanbulcymbals.com/artists/50/turgut-alp-bekolu.html

Ahmet Yüter sayfasının silinmesi!

Merhaba, ilgili sayfayı "kayda değer olmayan kişi" olarak işaretlediniz. İlgili kişi medyada oldukça tanınan ve canlı yayınlara, yazılı basınlara katılan, camiye ünlüleri davet edip sohbetler düzenleyen tanınan, bir çok kitabı olan bir yazardır. Google üzerinden yüzlerce link bulabilirsiniz. Ricam sayfayı son düzenlememizle tekrar yayına almanızdır.

Erdal Öztürk

Erdal Öztürk maddesi nedeniyle haber olmuşsunuz. http://www.hurriyet.com.tr/erdal-ozturk-darbe-kurbani-oldu-40157840 --Kafkasmurat- 09:08, 21 Temmuz 2016 (UTC)

Habip Aydoğdu

Sayın Eldarion; Uzun zamandır görüşemedik İyi olduğunuzu umuyorum Habip Aydoğdu ile ilgili Habip Aydoğdu.jpg adlı dosya tarafınızdan silinmiştir. Dosya, sanatçının atölyesini ziyaretimde çektiğim bir fotoğraf karesi olup, telif hakkı bana ait. Silindiği için göremiyorum. Acaba farklı bir lisansla mı yükleme yaptım. İzniniz olursa GNU Özgür Belgeleme Lisansı ile yeniden yüklemek istiyorum. Selam ve sevgiler. Kapçak (mesaj) 12:45, 22 Temmuz 2016 (UTC)

UYARI için

uyarıdan dolayı teşekkür ederim ancak wikipedia politikalarından vandalizmi ihlal etmediğimi bildirir,iyi çalışmalar dilerim. Prof.Dr. Zeki Mert Kuku (mesaj) 15:41, 22 Temmuz 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Nezaket Yıldızı
galiba iyi bir devriyesiniz ve bilgilendirme amaçlı wikipedi için bir çok katkınız olmuş gerek bana olan uyarılarınız gerek wikipedia değişikleriniz için çok teşekkürler Prof.Dr. Zeki Mert Kuku (mesaj) 08:00, 23 Temmuz 2016 (UTC)

Beyaz Listeye girme başvurusu

Beyaz listeye girmem için beni size yönlendirdiler. Yani bu mesaj bir beyaz liste başvurusudur. Teşekkürler... --BySharky 17:12, 24 Temmuz 2016 (UTC)

Vikisöz yetkisi

merhaba, Vikipedi ve Vikisöz'deki yetkiler farklı sanıyorum? Vikisöz'de değişikliklerin onaya gitmeden yayınlanmasını nasıl sağlayabilirim? Örneğin bir değişiklik talebim 1 Mayıs'tan beri bekliyor.

selamlar, Frock~trwiki (mesaj) 07:39, 26 Temmuz 2016 (UTC)

Hakan Tütüncü

Hakan Tütüncü sayfasındaki fotoğrafı neden kaldırdınız Girgicmehmett (mesaj) 12:09, 26 Temmuz 2016 (UTC)

Hakan Tütüncü

Yüklediğim fotoğraf Hakan Tütüncünün twitter profil resmidir neden vandalizm olarak spamlıyorsun anlamış değilim. Eğer sen bu sayfanın yetkililerinden isin yardım etmen gerekiyor aksine sen işimizi zorlaştırıyorsun kaynak hepsi belirtili kaynağın içinde de fotoğraf var yardımcı ol Girgicmehmett (mesaj) 12:47, 26 Temmuz 2016 (UTC)

Yardımcı ol o zaman sürekli bilgi bilgi uyarı uyarı olmaz sen koy resmi o zaman

Hakan Tütüncü

Yanlışlıkla oldu dedik telif hakkı olduğunu bilmiyordum dedim ama sayfayı sildiniz. Sayfayı geri kayıt etmenizi rica ediyorum Girgicmehmett (mesaj) 13:08, 26 Temmuz 2016 (UTC)

Denetçi isteği

Merhaba. Şöyle bir denetçi isteği beklemedeyken ben de benzer bir istekte bulunmuşum. İkisini birden inceleyebilir misin?--RapsarEfendim? 21:53, 31 Temmuz 2016 (UTC)

Evet ak koyun kara koyun ortaya çıksın ben bıktım bu iftiraları yemekten 2 oldu. 1. davayı ben açtım aylardır sonuç yok yeni açılan davaya da kısa süre içinde sonuçlandırırsanız sevinirim. --II. Niveles (mesaj) 21:54, 31 Temmuz 2016 (UTC)

Bilgi

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 12:37, 1 Ağustos 2016 (UTC)


Merhabalar Eldarion!

Beni bu hatalı işlemim konusunda uyardığın için teşekkür etmek istiyordum. Hatalı bir hareket yaptığımın farkında değildim. İzninle sana bu durum hakkında bir şey sormak istiyorum. Bu hatalı davranışımın "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması gerekçeleriyle meydana geldiğinin farkındayım. Ancak aklıma takılan bir şey var. Bu görüntü filmin kendisinden alınmış bir ekran görüntüsüydü. Bir daha aynı hatayı tekrarlamamak için soruyorum, tam olarak nerede hata yaptığımı bana belirtebilir misiniz lütfen? Vikipedi, serbest telifli olmayan filmlerden ekran görüntüsü için lisanslama özelliği koyduğu için böyle bir girişimde bulunmuştum.

Hatalı hareketimi engellediğin için bir kez daha teşekkür eder, İyi Vikiler dilerim! ऐ๑ Süleyman Onur ( buyrun benim? ) 01:45, 2 Ağustos 2016 (UTC)

Kişisel Saldırı, İtham ve Tehdit

Merhaba, şu ve şu itham, kişisel saldırı, ve tehditleri gözden geçirir misiniz?-- Pragdonmesaj 13:05, 2 Ağustos 2016 (UTC)

Vandalizm

Kullanıcı:Sacrosanct tarafından aşağıda belirttiğim tarihlerde vandalizm de bulunmuştur.

  1. 19:35, Ağustos 3, 2016 (fark | geçmiş) . . (-319)‎ . . k Jüpiter ‎ (Ts1) (Etiketler: Süzgeç 57, Görsel Düzenleyici değişikliği)
  2. 19:33, Ağustos 3, 2016 (fark | geçmiş) . . (+3)‎ . . Jüpiter ‎ (Etiket: Görsel Düzenleyici değişikliği)
  3. 19:33, Ağustos 3, 2016 (fark | geçmiş) . . (-1)‎ . . k Jüpiter ‎ (Etiket: Görsel Düzenleyici değişikliği)
  4. 19:32, Ağustos 3, 2016 (fark | geçmiş) . . (+1)‎ . . k Jüpiter ‎ (Etiket: Görsel Düzenleyici değişikliği)
  5. 19:31, Ağustos 3, 2016 (fark | geçmiş) . . (+1)‎ . . Jüpiter ‎ (Etiket: Görsel Düzenleyici değişikliği)
  6. 19:30, Ağustos 3, 2016 (fark | geçmiş) . . (+49)‎ . . Jüpiter ‎ (Etiketler: Süzgeç 57, Görsel Düzenleyici değişikliği)
  7. 22:01, Temmuz 11, 2016 (fark | geçmiş) . . (-215)‎ . . Jüpiter ‎ (Etiket: Görsel Düzenleyici değişikliği)
  8. 21:52, Temmuz 11, 2016 (fark | geçmiş) . . (+2)‎ . . Jüpiter ‎ (Etiket: Görsel Düzenleyici değişikliği)
  9. 21:47, Temmuz 11, 2016 (fark | geçmiş) . . (+16)‎ . . Jüpiter ‎ (Etiket: Görsel Düzenleyici değişikliği)
  10. 21:42, Temmuz 11, 2016 (fark | geçmiş) . . (+8)‎ . . Jüpiter ‎ (Etiket: Görsel Düzenleyici değişikliği)
  11. 20:40, Temmuz 10, 2016 (fark | geçmiş) . . (+35)‎ . . Jüpiter ‎ (Etiketler: Süzgeç 57, Görsel Düzenleyici değişikliği)

Bu kanıtlar göz önünde bulundurularak diğer değişiklikleri incelenerek engellenmesini talep ediyorum.Prof.Dr. Zeki Mert Kuku (mesaj) 18:48, 5 Ağustos 2016 (UTC)

Mücahit Küçükyılmaz

Merhabalar, Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Mücahit Küçükyılmaz sayfasını oluşturmaya niyetlendim ancak sizin kayda değerlilik dolayısıyla kaldırdığınızı gördüm, Bu kişi Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu organizasyonun başındaki kişi organizasyon geçtiğimiz günlerde Uluslararası Bisiklet Birliği tarafından Dünya Turu takvimine dahil edildi. Kayda Değerlilik kriterlerini okudum sizin yorumunuz nedir? iyi vikilemeler--Lucky Lucianom 13:34, 9 Ağustos 2016 (UTC)

Ahmet Reyiz Yılmaz

Yaptığım değişiklik inceleme bekliyor lütfen yardımcı olurmusunuz.

BL

Merhaba. Şu beyaz liste üyesi vandalizm yapıyor, gerekeni yapabilir misin? İyi günler.--RapsarEfendim? 12:06, 24 Ağustos 2016 (UTC)

+

Selamlar, şu arkadaşın belirli bir süre projeden uzaklaştırılması gerekiyor. İyi çalışmalar.--Kingbjelica (mesaj) 13:16, 24 Ağustos 2016 (UTC)

Girdiğim başlığın neden silindiğini anlayamadım?

Merhaba,

Kayda değerlik kriterini karşılayan bir madde girmeme rağmen silindi. Hakkında 200den fazla makale ve köşe yazısı olan bir başlık girdim ancak başlık kayda değerlik kriterini karşılamadığı için silinmiş. Bu konuda yardımcı olur musunuz?

merhaba

hocam beni lütfen artık beyaz listeye alın.Terkimasiva (mesaj) 14:59, 27 Ağustos 2016 (UTC)

Devriyelik başvurusu

Selamlar.. Söyleyip söylememek hakkında baya kararsız kaldım ama sonunda söylemeye karak verdim.. Yaklaşık bir hafta önce Devriyelik başvurusu yaptım ama halen sadece 1 cevap var.. Bi bakabilir misiniz.? Ahmedhalil1222 (mesaj) 01:17, 2 Eylül 2016 (UTC)

Bu, kötüye işaret değildir, herhangi bir olumsuz düşünmeye kapılmayınız. Belki de devriyeler, yeni katkılarınızı bekliyordur. Değişikliklerinizi takip ediyorlardır. Siz, katkı yapmaya devam edin. Değerlendirmeler zaman alabilir. thecatchercintherye Mesaj 18:36, 2 Eylül 2016 (UTC)

Beyaz liste olmak istiyorum

Başlıkta da belirttiğim gibi beyaz liste olmak istiyorum. Vikipedi'den nasıl olunacağına baktım başvurusuz hizmetliler tarafından yapılabiliyormuş. Beni de beyaz liste yapın lütfen.

Bhutan'ın vize politikası

Öncelikle merhaba, ben Bhutan'ın vize politikasıyla ilgili bir harita yaptım (http://i.hizliresim.com/vZjGW6.png). Haritayı Bhutan'ın vize politikası sayfasına yüklemek istediğimde karşıma şu mesaj çıktı: Bu eylem otomatikman zararlı olarak tanımlanmıştır, ve bu nedenle izin verilmemektedir. Eğer değişikliğinizin yapıcı olduğuna inanıyorsanız, lütfen bir yönetici ile irtibat kurun, ve ne yapmaya çalıştığınız hakkında bilgilendirin. Eyleminizin eşleştiği suistimal kuralının kısa bir açıklaması: Cross-wiki upload filter. "Eğer değişikliğinizin yapıcı olduğuna inanıyorsanız, lütfen bir yönetici ile irtibat kurun." dediği için sana danıştım. Yardımcı olursan çok seninirim. Emir Özen (mesaj) 15:13, 14 Eylül 2016 (UTC)

+Selam

Şu ip'yi inceleyebilir misiniz? Kullanıcı:Manaviko tarafından engel delme amaçlı olarak kullanılıyor gibi. --esc2003 (mesaj) 06:57, 15 Eylül 2016 (UTC)

...

Merhaba, kolay gelsin. Beyaz liste olmak istiyorum. Mümkünse beni de beyaz liste üyesi yapar mısınız? Şimdiden teşekkürler. Emirbabababa (mesaj) 13:37, 20 Eylül 2016 (UTC)

Neye göre Vandal oluyorum Niveles denen kullanıcı bahanesindeki kişi bana Tete diyor dalga geçer gibi... Dilek Budak maddesi kaydadeğerdir bu maddeyi bir başkası eklese silermiydiniz sayın Eldarion... Maddeyi SAS'a götürün lütfen....

Aynı gün içinde 3 farklı hesaptan değişiklik yaptığı düşünülen kukla

Vikipedi:Denetçi isteği/Dava/Yurttaş Tete 4 davasında delilleriyle ortaya koydum. Kullanıcı:Yurttaş Tete aynı gün içinde 3 farklı hesaptan değişiklik yapmıştır. Daha önce kukla hesap kullandığı gibi günümüzde de davranışlarına devam etmektedir. Sizden talebim bir denetçi olarak belirttiğim denetçi talebini en kısa süre içinde sonuçlandırmanızdır. Saygılar. --II. Niveles (mesaj) 11:29, 26 Eylül 2016 (UTC)

II Niveles denen zaat o Yurttaş Tete diye bilmem nerden zırt pırt mesaj atan haşere işine bak katkı yapılıyor siliyorsan maddeyi sil geri çevirme yaparken Tete filan rol atıyorsun kendini şikayet et kukla kim o delil diye sunduklarını müsait yerine tıka yap....--Zerddolus (mesaj) 14:46, 26 Eylül 2016 (UTC)

Kullanıcı:Zerddolus adlı kukla şüphelisini dava etmem sebebiyle kullanıcı ve mesaj sayfama saldırılar düzenlemeye başlamıştır.

Hakaret ve sayfa boşaltma sayfa boşaltma 2 artık gereği yapılsın. --II. Niveles (mesaj) 14:54, 26 Eylül 2016 (UTC)

Giresun Üniversitesi Sayfası Şablonundaki Rektör Bilgisi güncellenmiş ama denetçi gerekiyor!

Selamlar Eldarion,

https://tr.wikipedia.org/wiki/Giresun_%C3%9Cniversitesi sayfasında Şablonda yer alan rektör bilgisi güncel değildir, değişiklik aylar önce yapılmış ama henüz bir devriye tarafından "görülmemiştir".

Yeni rektör Cevdet Coşkun için de https://tr.wikipedia.org/wiki/Cevdet_Co%C5%9Fkun sayfası aktif olmasına rağmen iki madde arasındaki korelasyon sağlanamamıştır.

Gereğini bilgilerinize saygılarımızla arz ederiz efendim:)

Teşekkürler, Selamlar..

Pixofun

Eldarion merhaba!

Pixofun hakkında yazdığım sayfa kayda değer olmaması sebebiyle silinmiş. Benzer oyun şirketlerine ait sayfalar mevcut Vikipedi'de. Kayda değer olması için başlığın ne içermesi gerekiyor? Kaynak verildi, reklam içerikli değil. İlgili sayfaya baktım fakat kayda değerlik sayfasında hiçbir maddeyle bağdaştıramadım. Silinme nedenini detaylı öğrenebilir miyim veya tekrar kontrol edebilir misiniz?


Tekrar merhaba, Sayfaya baktım, "iş yeri güncel proje listesini" uygun olarak görmüş olabilirsiniz. Fakat daha önce de dediğim gibi benzer oyun şirketlerinin Vikipedi sayfaları mevcut ve onların formatlarına bakarak yazmıştım özellikle. Deneyimsiz bir yazar olmamdan dolayı mı reddediliyor yazdıklarım? Diğer türk oyun şirketlerinin sayfa girişleri daha tecrübeli birileri tarafından mı yazılmış? CerenS (mesaj) 12:48, 5 Ekim 2016 (UTC)


Canermen (mesaj) 12:22, 9 Ekim 2016 (UTC) Merhaba, sayfaya özgeçmiş eklenmedi.Neden kayıt dışında bırakıldığını öğrenebilirmiyim

Mahmut Orhan

Selam. Mahmut Orhan sayfasını kayda değer olmadığı gerekçesiyle silmişsiniz ancak tartışma sayfasında maddenin Vikipedi:Kayda değerlik (müzik)#Müzisyen ve müzik grubu kriterlerinden en az birini sağladığını belirtmiş ve maddeye kaynak eklemiştim. Madde ilgili yönergedeki 2. ve 9. kriterleri sağlıyor. Dolayısıyla maddeyi geri getirmenizi rica ediyorum.--B.S.R.F. 💬 07:16, 16 Ekim 2016 (UTC)

Beyaz Liste

Acaba mümkünse Beyaz Liste yetkisi alabilirmiyim? Hasmetlihasmet--Msj✔ 19:04, 17 Ekim 2016 (UTC)

Sayfamızı Silmenizin Nedeni Nedir?

Saatlerce uğraşıp emek verdiğimiz şirketimiz hakkında bilgi içeren sayfamızı kayda değer oluşum bulmayarak silmişsiniz. Size göre kayda değer oluşum nedir? Ülkemizin savunma sanayi ne katkı sağlayan 12 yıllık şirketimizi neye göre değerlendirip bu hakkı kendinizde buluyorsunuz? Bu şekilde kafanıza göre sayfa siliyorsanız aynı sektörde olan diğer büyük vakıf şirketlerinin sayfalarınında silinmesi gerekir. Böyle bir durum ancak Vikipedi Türkçede olur, emin olun yabancılar okumadan anlamadan emek verilmiş bir sayfayı küt diye silmezler. Sizi şiddetle kınıyorum. Vikipedi nezdinde gerekeni yapacağım.

Bir çikolatalı kek de sizin için!

Afiyet olsun Yüriyengemi (mesaj) 10:03, 18 Ekim 2016 (UTC)

Fethullah Gülen

Merhabalar, dün geceden beri arama motoruna bu madde taratıldığında bir ölüm tarihi ile karşı karşıya kalınmakta. Kaynağın bizden olmadığı görülüyor sizin düşünceniz nedir? iyi vikilemeler. --Lucky Lucianom 05:54, 21 Ekim 2016 (UTC)

Beyaz Liste Başvurusu

Merhabalar,

Beyaz liste başvurusu yapmak istiyorum. Normalde mesaj sayfanızı meşgul etmek istemedim, ancak bir kaç kişinin bu şekilde başvuru yaptığını görünce ben de şansımı denemek istedim. Teşekkürler, iyi akşamlar. Burakolik (mesaj) 00:17, 23 Ekim 2016 (UTC)

Vandalizm

Sayın Eldarion, Kullanıcı:Tim4424 sayfama sürekli vandalizm yapıyor, lütfen onu engeller misiniz? Bambi (ileti) 20:44, 25 Ekim 2016 (UTC)

Görsel ekleme hk.

Merhaba, Ben ağırlıkla tiyatro oyunu maddeleri oluşturup geliştirdiğim için, sonradan sorun yaşamamak için şunu netleştirmek istedim. VP:AK çerçevesinde

Promosyon Görüntüler başlığında {Promosyon adil kullanım} şeklinde bir lisans var. "Medyaya tanıtım amaçlı olarak özgür şekilde dağıtılmış olan promosyon görüntü paketleri için." diyor.

ve Tanıtım fotoğrafları başlığında da {Promosyon adil kullanım} şeklinde bir lisans var. "Bir sanatçının, ünlünün, politikacının basına dağıtılmak üzere yalnızca yüzünü gösteren (headshots) veya poz resimleri için.(Telif hakkı bilgilerinin ve promosyon amaçlı olduğunun açıkça gerekçelendirilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde bu tür görüntüler Silme politikası uyarınca derhal silinir.)" diyor. Bunun üzerine iki sorum;

  • Bir oyunun resmi sitesinden yayınlanmış tanıtım görselleri, fotoğrafları yukardaki promosyon adil kullanımına girer mi?

örnek: SBR-Tesir sitesindeki fotoğraflar.

  • ve daha önce kullanıcılara sorup cevap alamadığım..

(Yine örneğin bir tiyatro topluluğunun) sosyal medya hesaplarından "herkese açık" olarak paylaşılan bir görsel VP:AK olarak kullanılabilir mi? teşekkürler, selamlar, Frock~trwiki (mesaj) 16:47, 5 Kasım 2016 (UTC)

Bilgi

Selamlar. Öncelikle sosyal medya sitesinde telif hakkı saklıdır ibaresi mevcut ise, yükleyen kullanıcı kamu malı olarak serbest bıraksa bile telif hakkı serbest olmuyor maalesef. Ama içerik önce başka bir sitede telifsiz yayınlandı ise kullanılabilir. Adil kullanım resimleri ise, kişi maddeleri hariç olacak şekilde kullanılabilir. --Eldarion 10:12, 9 Kasım 2016 (UTC)


merhaba,

bilgi için teşekkürler fakat ilk kısmı anlayamadım. Örnek verirsem daha net olur benim için.

  • örnek1:

https://www.instagram.com/p/BMj1Q2ZBb4J/ adresinde herkese açık paylaşılan bu tanıtım görseli, kaynak gösterilerek promosyon adil kullanım olarak (örneğin oyunun vikipedi sayfası) vikipedi sayfasında kullanılabilir mi?

  • örnek2: Misal, bu sitede Tesir tiyatro oyunun tanıtım görselleri bulunuyor. Bu görüntüler bu site kaynak gösterilerek promosyon adil kullanım olarak Tesir oyunu vikipedi sayfasında kullanılabilir mi?

http://www.siyahbeyazverenkli.com/tesir/

Bu bilgileri net alabilirsem çok sevinirim, çünkü görsellerin maddelere katkısı büyük.

selamlar,

Frock~trwiki (mesaj)

Adil kullanım kapsamında, oyun maddelerinde kullanımlarda bir sorun göremedim. --Eldarion 10:03, 10 Kasım 2016 (UTC)

buna sevindim,

teşekkürler,

iyi çalışmalar,

Frock~trwiki (mesaj) 14:17, 10 Kasım 2016 (UTC)

PartyNextDoor

Kasetcalar adlı kullanıcının başlattığı PARTYNEXTDOOR maddesi üzerinde çalışmak niyetindeydim, ancak bugün gördüm ki silinmiş. İçeriği geri getirmeniz mümkün mü? Teşekkürler, kolay gelsin. --Kemal K. 13:44, 9 Kasım 2016 (UTC)

ABD Seçimleri

2016 ABD başkanlık seçimleri sayfasnı rica etsem düzenler misiniz.--Wikizeki Zeki Mert Kuku (mesaj) 14:38, 9 Kasım 2016 (UTC)

En son yaptığınız geri alma işlemindeki bilgi silinmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? MEOGLOBALBana mesaj atın 21:42, 11 Kasım 2016 (UTC)

devam:Bilgi

Tartışma sayfasında konu zaten görüşülüyor ve sizden başka bu bilginin kayda değer olduğunu düşünen yok. Oradaki tartışmaya katılabilirsiniz. --Eldarion 06:42, 12 Kasım 2016 (UTC)

  • 27 milyar liralık değer cümlesinin diğer konu ile birlikte silinmesinden bahsediyorum. Şu anda da yeni eklediğim bilginin aynı kullanıcı tarafından bitmek tükenmek bilmeyen bir çaba ile silindiğini görüyorum. Bu konuda nasıl bir çözüm bulabiliriz? MEOGLOBALBana mesaj atın 22:10, 12 Kasım 2016 (UTC)

Engel süresini aşan kullanıcı

Kullanıcı:Buqrakral 12 Ekim 2016 tarihinde 1 hafta engellenmiştir. Ancak kullanıcı 13 Ekim 2016 tarihinde yani engelinin 1. gününde Kullanıcı:Bugrakekec hesabında bir değişiklik yaparak engel süresini delmiştir. 13 Ekim 2016 tarihinde yapılan bir değişiklik engelden 1 gün sonra.

Bu durumu Kullanıcı:Vikiçizer'e bildirdim oda beni size yönlendirdi bu mes eleyi de bildiriyorum. --II. Niveles (mesaj) 21:48, 12 Kasım 2016 (UTC)