Türkiye millî futbol takımı futbolcuları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
2002 FIFA Dünya Kupası'ndaki bir maçta ilk 11

Bu liste, Türkiye millî futbol takımında forma giymiş oyuncuları içerir. Liste oluşturulurken tüm resmî ve hazırlık karşılaşmaları dikkate alınmıştır. Karma millî takım maçları listeye dahil değildir.

Millî takım formasını en fazla giyen futbolcu 120 maçla Rüştü Reçber'dir ve en fazla gol atan futbolcu 51 golle Hakan Şükür'dür. En iyi gol/maç ortalamasına sahip olan futbolcu 4 karşılaşmada 6 gol kaydeden ve böylelikle 1,5 ortalamaya ulaşan Reha Eken'dir.

Liste[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Koyu yazım aktif futbol hayatı devam eden oyuncuları gösterir. Liste sıralaması için ilk olarak maç sayısı, ardından gol sayısı kullanılmıştır. Son güncelleme: 14 Haziran 2022
# Futbolcu Mevki Yıl(lar) Maç Gol DK Kaynak
1 Rüştü Reçber KL 1994-2012 120 0 2002 1996, 2000, 2008 [1]
2 Hakan Şükür FV 1992-2007 112 51 2002 1996, 2000 [2]
3 Bülent Korkmaz DF 1990-2005 102 3 2002 1996 [3]
4 Emre Belözoğlu OS 1999-2019 101 9 2002 2008 [4]
5 Arda Turan OS 2006-2017 100 17 2008, 2016 [5]
6 Tugay Kerimoğlu OS 1990-2007 94 2 2002 1996, 2000 [6]
7 Alpay Özalan DF 1995-2005 90 4 2002 1996, 2000 [7]
8 Hamit Altıntop OS 2004-2014 82 7 2008 [8]
9 Mehmet Topal OS 2008- 81 2 2008, 2016 [9]
10 Tuncay Şanlı OS 2003-2010 80 22 2008 [10]
11 Burak Yılmaz FV 2006- 77 31 2016, 2020 [11]
12 Ogün Temizkanoğlu DF 1990-2002 76 5 1996, 2000 [12]
13 Hakan Çalhanoğlu FV 2013- 72 16 2016, 2020 [13]
14 Abdullah Ercan OS 1992-2003 71 0 2002 1996, 2000 [14]
15 Oğuz Çetin OS 1988-1998 70 3 1996 [15]
16 Nihat Kahveci FV 2000-2010 69 19 2002 2008 [16]
17 Gökhan Gönül DF 2007- 66 1 2016 [17]
18 Ozan Tufan OS 2014- 65 9 2016, 2020 [18]
19 Fatih Akyel DF 1997-2004 64 0 2002 2000 [19]
20 Caner Erkin DF 2006- 63 2 2016 [20]
20 Volkan Demirel KL 2004-2014 63 0 2008 [21]
22 Selçuk İnan OS 2007-2017 61 8 2016 [22]
23 Arif Erdem FV 1993-2004 60 11 2002 1996, 2000 [23]
24 Servet Çetin DF 2003-2011 59 3 2008 [24]
25 Okan Buruk OS 1992-2010 56 8 2002 2000 [25]
25 Recep Çetin DF 1988-1997 56 1 1996 [26]
27 Fatih Terim DF 1975-1985 52 2 [27]
27 Nuri Şahin OS 2005-2017 52 2 2016 [28]
29 Gökdeniz Karadeniz OS 2003-2008 50 6 2008 [29]
29 Hakan Balta DF 2006-2016 50 2 2008, 2016 [30]
31 Kaan Ayhan OS 2016- 49 5 2020 [31]
31 Yıldıray Baştürk OS 1998-2008 49 2 2002 [32]
33 Hami Mandıralı FV 1987-1999 48 8 1996 [33]
33 Çağlar Söyüncü DF 2016- 48 2 2020 [34]
33 Ergün Penbe OS 1994-2006 48 0 2002 2000 [35]
36 Lefter Küçükandonyadis FV 1948-1963 46 21 1954 [36]
36 Turgay Şeren KL 1950-1966 46 0 1954 [37]
38 Cenk Tosun FV 2013- 45 18 2016 [38]
38 Tayfur Havutçu OS 1994-2004 45 6 2002 2000 [39]
40 Cemil Turan FV 1969-1979 44 19 [40]
40 Sabri Sarıoğlu DF 2006-2011 44 1 2008 [41]
42 Oğuzhan Özyakup OS 2013- 43 1 2016 [42]
43 Cengiz Ünder OS 2016- 42 13 2020 [43]
43 Tayfun Korkut OS 1995-2003 42 1 2000 [44]
45 Ümit Davala OS 1996-2004 41 4 2002 2000 [45]
45 Ümit Özat DF 2000-2005 41 1 2002 [46]
45 Gökhan Keskin DF 1988-1995 41 0 [47]
48 Hasan Şaş OS 1998-2006 40 2 2002 [48]
49 Umut Bulut FV 2007-2018 39 10 [49]
49 Yusuf Yazıcı OS 2017- 39 2 2020 [50]
49 Şeref Has OS 1956-1967 39 1 [51]
49 Okay Yokuşlu OS 2015- 39 1 2020 [52]
53 Halil Altıntop FV 2005-2011 38 8 [53]
53 Rıza Çalımbay OS 1981-1992 38 1 [54]
55 Sergen Yalçın OS 1994-2003 37 5 1996, 2000 [55]
55 Mehmet Aurelio OS 2006-2011 37 2 2008 [56]
55 Colin Kâzım Richards OS 2007-2015 37 2 2008 [57]
55 İbrahim Üzülmez DF 2003-2009 37 1 [58]
59 Metin Oktay FV 1955-1968 36 19 [59]
59 Ünal Karaman OS 1985-1996 36 3 [60]
61 Mevlüt Erdinç FV 2008- 35 8 2008 [61]
61 Merih Demiral DF 2018- 35 2 2020 [62]
61 Hasan Ali Kaldırım DF 2012- 35 1 [63]
61 Gökhan Zan DF 2006-2013 35 0 2008 [64]
61 Turgay Semercioğlu DF 1975-1987 35 0 [65]
61 Volkan Babacan KL 2014- 35 0 2016 [66]
67 Sedat Özden OS 1977-1985 34 7 [67]
67 Metin Tekin FV 1983-1995 34 2 [68]
67 Naci Erdem DF 1954-1965 34 0 1954 [69]
70 Emre Aşık DF 1993-2010 33 3 2002 2008 [70]
70 Tolunay Kafkas OS 1996-2004 33 3 1996 [71]
70 Hakan Ünsal OS 1996-2004 33 0 2002 2000 [72]
73 Ogün Altıparmak FV 1961-1968 32 6 [73]
73 Engin İpekoğlu KL 1989-1999 32 0 [74]
73 Kenan Karaman OS 2017- 32 6 2020 [75]
73 Zeki Çelik DF 2018- 32 2 2020 [76]
77 Tanju Çolak FV 1984-1991 31 9 [77]
77 Şenol Güneş KL 1976-1987 31 0 [78]
77 Mehmet Özdilek OS 1990-1997 31 0 [79]
80 İbrahim Toraman DF 2002-2010 30 1 [80]
80 Erdoğan Arıca DF 1977-1986 30 0 [81]
82 Olcay Şahan OS 2013-2017 29 2 2016 [82]
82 Yusuf Altıntaş OS 1983-1991 29 2 [83]
82 Mustafa Ertan DF 1949-61 29 2 1954 [84]
82 Ercan Aktuna DF 1964-1971 29 0 [85]
82 Ahmet Berman FV 1955-1962 29 0 1954 [86]
87 Semih Şentürk FV 2007-2011 28 9 2008 [87]
87 Orhan Çıkırıkçı OS 1991-96 28 2 1996 [88]
87 İsmail Köybaşı DF 2009- 28 0 2016 [89]
90 Suat Mamat OS 1954-1963 27 5 1954 [90]
90 Ali Kemal Denizci OS 1975-1982 27 3 [91]
90 Ömer Toprak DF 2011- 27 2 [92]
90 Enes Ünal FV 2015- 27 2 2020 [93]
90 İsmail Arca DF 1968-77 27 1 [94]
90 İsmail Demiriz DF 1983-88 27 0 [95]
90 Basri Dirimlili DF 1953-1961 27 0 1954 [96]
90 Hüseyin Çimşir OS 2004-2007 27 0 [97]
98 Ertuğrul Sağlam FV 1993-1997 26 12 1996 [98]
98 Tümer Metin OS 2003-2008 26 7 2008 [99]
98 Can Bartu OS 1956-1969 26 6 [100]
98 Volkan Şen OS 2010-2017 26 2 2016 [101]
98 Alpaslan Eradlı DF 1970-1983 26 1 [102]
98 Talat Özkarslı DF 1962-1968 26 1 [103]
98 Engin Verel FV 1974-1982 26 0 [104]
98 Kadri Aytaç OS 1953-1962 26 0 1954 [105]
98 Gökhan Töre OS 2011- 26 0 [106]
107 Fatih Tekke FV 1998-2007 25 9 [107]
107 Feyyaz Uçar FV 1987-1993 25 7 [108]
107 Rıdvan Dilmen OS 1984-1992 25 4 [109]
107 Metin Kurt OS 1968-1975 25 4 [110]
107 Erdal Keser OS 1982-1991 25 3 [111]
107 Yunus Mallı OS 2015- 25 1 2016 [112]
107 Ali Artuner KL 1965-1971 25 0 [113]
107 Selçuk Şahin OS 2003-2011 25 0 [114]
115 Serkan Balcı DF 2003-2011 24 0 [115]
116 Cem Pamiroğlu DF 1977-1984 23 0 [116]
116 Semih Kaya DF 2012-2015 23 0 2016 [117]
118 Selçuk Yula FV 1981-1988 22 4 [118]
= Sanlı Sarıalioğlu FV 1964-1971 22 2 [119]
= İrfan Can Kahveci OS 2018- 22 1 2020 [120]
= Zekeriya Alp DF 1971-1975 22 0 [121]
= Necati Özçağlayan DF 1975-1981 22 0 [122]
= Ayhan Akman OS 1998-2009 22 0 2000, 2008 [123]
= Mert Günok KL 2012- 22 0 2020 [124]
= Mahmut Tekdemir OS 2015- 22 0 [125]
126 İlhan Mansız FV 2002-2003 21 7 2002 [126]
= Ziya Şengül OS 1964-1975 21 2 [127]
= Nihat Bekdik OS 1923-1932 21 1 [128]
= Deniz Barış OS 2003-2007 21 0 [129]
= Semih Yuvakuran DF 1978-1985 21 0 [130]
131 Raşit Çetiner DF 1978-1985 20 1 [131]
= Muzaffer Sipahi DF 1962-1973 20 0 [132]
= Uğurcan Çakır KL 2019- 20 0 2020 [133]
134 Saffet Sancaklı FV 1992-1996 19 6 1996 [134]
= Necati Ateş FV 2003-2006 19 5 [135]
= Ayhan Elmastaşoğlu FV 1965-1969 19 4 [136]
= Mehmet Oğuz OS 1969-1975 19 3 [137]
= Uğur Tütüneker OS 1986-1992 19 1 [138]
= Ömer Çatkıç KL 2000-2005 19 0 2002 [139]
= Müjdat Yetkiner DF 1984-1987 19 0 [140]
= Şener Özbayraklı DF 2015- 19 0 2016 [141]
142 Oktay Derelioğlu FV 1995-2001 18 9 2000 [142]
= İlyas Tüfekçi FV 1981-1987 18 6 [143]
= Mustafa Yürür OS 1960-1968 18 6 [144]
= Fevzi Zemzem FV 1965-1969 18 6 [145]
= Hasan Şengün FV 1982-1985 18 2 [146]
= Tolga Seyhan DF 2004-2006 18 2 [147]
= Serdar Aziz DF 2014- 18 2 [148]
= Nevzat Güzelırmak OS 1962-1968 18 1 [149]
= Mehmet Ali Has FV 1950-1957 18 0 [150]
= Hayrettin Demirbaş KL 1991-1994 18 0 [151]
= Yılmaz Şen DF 1965-1969 18 0 [152]
= Fehmi Sağınoğlu DF 1965-1968 18 0 [153]
154 Mert Müldür DF 2018- 17 1 2020 [154]
154 Cüneyt Tanman DF 1977-1989 17 0 [155]
= Mehmet Topuz OS 2006-2011 17 0 [156]
= Ozan Kabak DF 2019- 17 0 2020 [157]
158 Zeki Rıza Sporel FV 1923-1932 16 15 [158]
= Mehmet Leblebi OS 1924-1932 16 3 [159]
= Serhat Akın FV 2002-2005 16 3 [160]
= İsfendiyar Açıksöz OS 1948-1957 16 2 [161]
= Erol Keskin FV 1948-1954 16 2 1954 [162]
= Alaattin Baydar OS 1948-1954 16 1 [163]
= Orkun Kökçü OS 2020- 16 1 2020
= İsmail Kurt DF 1958-1965 16 0 [164]
= Naci Özkaya DF 1948-1952 16 0 [165]
= Alper Potuk OS 2012- 16 0 [166]
168 Gökhan Ünal FV 2006-2009 15 4 [167]
= Suat Kaya OS 1993-2000 15 1 2000 [168]
= Emre Mor OS 2016- 15 1 2016 [169]
= Şükrü Birant DF 1964-1969 15 0 [170]
= Şenol Çorlu FV 1981-1986 15 0 [171]
= Yasin Özdenak KL 1971-1975 15 0 [172]
= Umut Meraş DF 2019- 15 0 2020 [173]
175 Ergün Acuner OS 1977-1984 14 3 [174]
= Ender Konca FV 1968-1973 14 3 [175]
= Kerem Aktürkoğlu OS 2021- 14 3 [176]
= İsa Ertürk OS 1976-1981 14 1 [177]
= Faruk Karadoğan FV 1966-1969 14 1 [178]
= Kamuran Yavuz OS 1968-1971 14 1 [179]
= Dorukhan Toköz OS 2019- 14 1 2020 [180]
= Necdet Ergün FV 1977-1984 14 0 [181]
= Erol Togay DF 1976-1980 14 0 [182]
= Hasan Vezir FV 1968-1971 14 0 [183]
185 Halil Dervişoğlu FV 2021- 13 6 2020 [184]
185 Osman Arpacıoğlu FV 1968-1974 13 3 [185]
= Bülent Eken DF 1948-1953 13 2 [186]
= İskender Günen OS 1980-1987 13 1 [187]
= Hilmi Kiremitçi FV 1957-1961 13 1 [188]
= Osman Özköylü DF 1995-2000 13 1 2000 [189]
= Hüseyin Saygun FV 1948-1951 13 1 [190]
= Muzaffer Tokaç FV 1948-1952 13 1 [191]
= Onur Kıvrak KL 2010-2017 13 0 2016 [192]
194 Bedri Gürsoy FV 1923-1928 12 2 [193]
= Erhan Önal DF 1979-1987 12 1 [194]
= Mustafa Pektemek FV 2012-2014 12 1 [195]
= Uğur Boral OS 2006-2008 12 1 2008 [196]
= Aykut Kocaman FV 1992-1995 12 1 [197]
= Cihat Arman KL 1936-1949 12 0 [198]
= Mehmet Ekici OS 2010-2015 12 0 [199]
= Sabri Dino KL 1969-1975 12 0 [200]
= Fatih Uraz KL 1985-1988 12 0 [201]
= Sercan Sararer OS 2012-2013 12 0 [202]
= Uğur Köken FV 1962-1966 12 0 [203]
= Sinan Bolat KL 2009- 12 0 [204]
206 Gündüz Kılıç FV 1936-1951 11 5 [205]
= Şükrü Gülesin FV 1948-1951 11 4 [206]
= Deniz Türüç OS 2017- 11 2 [207]
= Köksal Mesci FV 1972-1974 11 1 [208]
= Candemir Berkman DF 1961-1964 11 0 [209]
= Bülent Uygun FV 1993-1996 11 0 [210]
= Savaş Demiral OS 1986-1990 11 0 [211]
= Yaşar Duran KL 1980-1985 11 0 [212]
= Abdülkerim Durmaz DF 1984-1986 11 0 [213]
= Ali İhsan Karayiğit FV 1951-1954 11 0 [214]
= İsmet Uluğ DF 1923-1928 11 0 [215]
= Volkan Arslan OS 2003-2006 11 0 [216]
= Özer Yurteri DF 1971-1973 11 0 [217]
219 Ümit Karan FV 1999-2007 10 3 [218]
= Mustafa Denizli FV 1977-1980 10 2 [219]
= Recep Adanır FV 1951-1962 10 2 TFF 14 Ağustos 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Sercan Yıldırım FV 2009-2010 10 2 TFF 25 Kasım 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Tuncay Soyak FV 1980-1984 10 2 TFF 15 Ocak 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Olcan Adın OS 2012-2014 10 1 [220]
= Burhan Atak DF 1926-1932 10 1 [221]
= Tarık Kutver FV 1961-1964 10 1 [222]
= Mehmet Özgül OS 1973-1977 10 1 [223]
= Birol Pekel FV 1960-1964 10 1 [224]
= Özcan Arkoç KL 1958-1965 10 0 [225]
= Hüseyin Çakıroğlu OS 1983-1986 10 0 [226]
= Kadri Göktulga DF 1924-1928 10 0 [227]
= İlker Yağcıoğlu DF 1994-1997 10 0 [228]
= Kemal Serdar DF 1984-1991 10 0 [229]
= Tuncay Temeller DF 1972-1975 10 0 [230]
= Ömer Bayram DF 2018- 10 0 [231]
= Abdülkadir Ömür OS 2019- 10 0 [232]
237 Sabih Arca OS 1923-1926 9 3 [233]
= Aydın Yelken FV 1961-1965 9 3 [234]
= Nedim Doğan FV 1963-1967 9 1 [235]
= Gökmen Özdenak FV 1972-1977 9 1 [236]
= Volkan Yayın OS 1977-1981 9 1 [237]
= Rober Eryol OS 1951-1954 9 0 1954 [238]
= Ali Gençay DF 1924-1925 9 0 [239]
= Kemal Rıfat Kalpakçıoğlu DF 1924-1927 9 0 [240]
= Rasim Kara KL 1975-1978 9 0 [241]
= Sabahattin Kuruoğlu OS 1961-1965 9 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mustafa İzzet OS 2000-2004 9 0 2002 2000 TFF 15 Aralık 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mutlu Topçu DF 1994-1995 9 0 TFF 6 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Muhammed Altıntaş OS 1987-1991 9 0 TFF 19 Eylül 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Süreyya Özkefe OS 1961-1965 9 0 TFF 6 Aralık 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Selahattin Torkal DF 1948-1952 9 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Bülent Ünder OS 1973-1974 9 0 TFF 30 Ağustos 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mustafa Yücedağ OS 1988-1990 9 0 TFF 7 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Egemen Korkmaz DF 2011-2013 9 0 TFF 25 Kasım 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Tolga Zengin KL 2006-2014 9 0 2008 [242]
= Tunay Torun OS 2010- 9 0 [243]
= Taylan Antalyalı OS 2021- 9 0 2020 [244]
258 Burhan Sargın FV 1953-1954 8 7 [245]
= Serdar Dursun FV 2021- 8 7
= Okan Yılmaz FV 2003 8 5 [246]
= Şenol Birol FV 1960-1963 8 3 [247]
= Fikret Arıcan FV 1931-1937 8 2 [248]
= Fikret Kırcan FV 1948-1955 8 2 [249]
= Halil İbrahim Eren FV 1980-1984 8 1 [250]
= Faruk Yiğit FV 1991-1996 8 1 [251]
= Önder Mustafaoğlu OS 1977-1979 8 1 [252]
= Muslihittin Peykoğlu FV 1924-1928 8 1 [253]
= Saffet Akyüz FV 1995-1998 8 1 [254]
= Mesut Şen FV 1968-1972 8 1 [255]
= Ahmet Çalık DF 2015-2017 8 1 2016 [256]
= Serdar Bali OS 1978-1980 8 0 [257]
= Kemal Batmaz DF 1975-1977 8 0 [258]
= Can Arat DF 2006 8 0 TFF 7 Kasım 2017 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Şükrü Ersoy KL 1950-1957 8 0 TFF 29 Ocak 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mithat Ertuğ OS 1924-1932 8 0 TFF 7 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Eser Özaltındere KL 1977-1983 8 0 TFF 11 Ağustos 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hüsnü Özkara DF 1980-1982 8 0 TFF 5 Mart 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Eşref Özmenç OS 1951-1954 8 0 TFF 14 Ağustos 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Arif Peçenek KL 1984-1985 8 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hüsnü Savman DF 1928-1937 8 0 TFF 6 Mayıs 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Vedii Tosuncuk DF 1948-1952 8 0 TFF 29 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Müzdat Yetkiner DF 1950-1954 8 0 [259]
= Efecan Karaca OS 2019- 8 1 [260]
284 Hasan Kabze FV 2006 7 2 [261]
= Metin Yıldız OS 1980-1988 7 2 [262]
= Bilal Kısa OS 2006-2014 7 1 [263]
= Ali Çoban DF 1978-1987 7 1 [264]
= Arif Kocabıyık OS 1982-1985 7 1 [265]
= Nihat Akbay KL 1965-1976 7 0 [266]
= Mehmet Aktan DF 1973 7 0 [267]
= Ali Günçar DF 1992-1997 7 0 [268]
= Cafer Çağatay DF 1923-1927 7 0 [269]
= Celil Sağır OS 1996-1997 7 0 [270]
= Sabahattin Erboğa DF 1975-1980 7 0 [271]
= Ali Gültiken FV 1987-1991 7 0 [272]
= İbrahim Kaş DF 2007-2009 7 0 [273]
= Hakan Kutucuoğlu OS 1982-1983 7 0 [274]
= Turhan Sofuoğlu FV 1989-1992 7 0 [275]
= Ersan Gülüm DF 2013- 7 0 [276]
= Eren Talu DF 1982-1983 7 0 [277]
= Ali Yavaş DF 1975-1976 7 0 [278]
= Gökhan Gedikali DF 1987-1990 7 0 [279]
= Serdar Gürler OS 2017-2018 7 0 [280]
= Berkan Kutlu OS 2021- 6 0 [281]
303 Emre Akbaba OS 2017- 6 3 [282]
= Nihat Yayöz OS 1969-1971 6 2 [283]
= Onur Kayador DF 1980-1984 6 1 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Koray Avcı OS 2004-2005 6 1 TFF 21 Kasım 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mehmet Türkkan FV 1973-1975 6 1 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Muharrem Gürbüz DF 1980-1984 6 1 TFF 6 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hamit Akbay KL 1924-1925 6 0 TFF 7 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ali Eren Beşerler DF 1999 6 0 TFF 6 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Serdar Kesimal DF 2010-2011 6 0 TFF 25 Temmuz 2017 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ali Beratlıgil FV 1956-1957 6 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Rıdvan Bolatlı DF 1953-1954 6 0 TFF 28 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ceyhun Gülselam OS 2008-2010 6 0 TFF 19 Ocak 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mehmet Ekşi DF 1978-1981 6 0 TFF 6 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Fahri Tatan OS 2006 6 0 TFF 27 Eylül 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Fatih Sonkaya DF 2003-2004 6 0 TFF 19 Temmuz 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Tuna Güneysu FV 1979-1982 6 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= İsmail Kartal DF 1982-1985 6 0 TFF 4 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yaşar Mumcuoğlu FV 1965-1970 6 0 TFF 19 Temmuz 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Saffet Akbaş DF 1996-1999 6 0 TFF 27 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Güngör Şahinkaya OS 1980-1984 6 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Saim Tayşengil DF 1955-1958 6 0 TFF 5 Kasım 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yusuf Tunaoğlu FV 1973-1975 6 0 TFF 8 Ağustos 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Nusret Ülük OS 1952-1956 6 0 TFF 14 Ağustos 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Vedat İnceefe DF 1996-1997 6 0 TFF 6 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ulvi Yenal KL 1926-1928 6 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hasan Özer FV 2001 6 0 TFF 28 Haziran 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yusuf Şimşek OS 2007-2009 6 0 TFF 21 Kasım 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Serdar Kurtuluş DF 2007-2013 6 0 [284]
= Yasin Öztekin OS 2015- 6 0 [285]
= Nazım Sangaré DF 2019- 6 0 [286]
= Berkay Özcan OS 2018- 6 0 [287]
= Rıdvan Yılmaz DF 2021- 6 0 [288]
332 Fahrettin Cansever OS 1949-1954 5 3 [289]
= Garbis İstanbulluoğlu FV 1952-1953 5 3 [290]
= Halit Deringör FV 1948-1950 5 2 [291]
= Doğukan Sinik DF 2022- 5 2
= Zafer Bilgetay DF 1980-1981 5 1 [292]
= Rebii Erkal FV 1931-1937 5 1 [293]
= Kemalettin Şentürk OS 1995-1996 5 1 [294]
= Rahim Zafer DF 1995-1996 5 1 [295]
= Niko Kovi DF 1974-1977 5 1 [296]
= Niyazi Sel FV 1931-1937 5 1 [297]
= Zafer Biryol FV 2004 5 1 [298]
= Ahmet İlhan Özek OS 2013-2014 5 1 [299]
= Kerim Frei OS 2012- 5 0 TFF 28 Eylül 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hamit Arslan DF 1924-1925 5 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Abdullah Çevrim FV 1962-1968 5 0 TFF 7 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ahmet Börtücene DF 1972-1974 5 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Feridun Buğeker FV 1952-1955 5 0 TFF 27 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Turan Doğangün OS 1966-1969 5 0 TFF 31 Ekim 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ahmet Erol DF 1948-1949 5 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yılmaz Gökdel OS 1964-1965 5 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ekrem Günalp DF 1971-1974 5 0 TFF 15 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Galip Haktanır OS 1948-1950 5 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mehmet Işıkal DF 1969-1971 5 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Nedim Kaleci KL 1923-1925 5 0 TFF 7 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mert Korkmaz DF 1998-1999 5 0 TFF 11 Ağustos 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Necmi Mutlu KL 1961-1964 5 0 TFF 27 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mehmet Reşat Nayır OS 1936-1937 5 0 TFF 6 Mayıs 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Coşkun Özarı DF 1955-1958 5 0 TFF 27 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Kadir Özcan DF 1975-1976 5 0 TFF 6 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Şanver Göymen KL 1994-1996 5 0 TFF 28 Mayıs 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Selim Özer DF 1997-1998 5 0 TFF 28 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Cevat Seyit OS 1927-1932 5 0 TFF 4 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= İsmet Yamanoğlu FV 1951-1953 5 0 TFF 6 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Bahtiyar Yorulmaz FV 1979-1981 5 0 TFF 19 Ocak 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Zafer Özgültekin KL 2002-2003 5 0 TFF 21 Ocak 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Çetin Zeybek OS 1954 5 0 [300]
= Hasan Okan Gültang KL 1995 5 0 [301]
= Bekir İrtegün DF 2012-2014 5 0 [302]
= Emre Taşdemir DF 2015- 5 0 [303]
= Salih Özcan OS 2022- 5 0
376 Reha Eken FV 1948-1950 4 6 [304]
= Melih Atacan OS 1973-1974 4 3 [305]
= Selahattin Almay FV 1931-1932 4 3 [306]
= Bülent Aziz Esel FV 1949-1950 4 3 [307]
= Mehmet Nazif Gerçin DF 1924-1926 4 0 [308]
= Reşit Kaynak FV 1976-1979 4 1 [309]
= Sadullah Acele FV 1979-1980 4 0 [310]
= Sami Açıköney FV 1925-1931 4 0 [311]
= Ahmet Yıldırım OS 2003 4 0 [312]
= İshak Doğan OS 2013-2014 4 0 [313]
= Sait Altınordu FV 1932-1937 4 0 TFF 3 Mayıs 2013 tarihinde Archive.is sitesinde arşivlendi
= Murat Alyüz DF 1948 4 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ayhan Aşut OS 1969 4 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Muzaffer Badalıoğlu DF 1981-1983 4 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Çağlayan Derebaşı DF 1962-1969 4 0 TFF 28 Eylül 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Emre Güngör DF 2008-2010 4 1 TFF 18 Ocak 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Erkan Avseren DF 1995-1996 4 0 TFF 23 Ekim 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Okan Gedikali KL 1985-1988 4 0 TFF 22 Ağustos 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Osman Göktan OS 1961 4 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Zafer Göncüler DF 1973-1975 4 0 TFF 30 Eylül 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hakan Arıkan KL 2007 4 0 TFF 1 Aralık 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= İbrahim Akın OS 2006 4 0 TFF 14 Mart 2009 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Raşit Karasu OS 1974-1975 4 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Kaya Köstepen FV 1958-1963 4 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mehmet Polat DF 2000-2002 4 0 TFF 24 Kasım 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mehmet Yıldız FV 2007-2009 4 0 TFF 24 Kasım 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Murat Hacıoğlu FV 2004 4 0 TFF 14 Ağustos 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mustafa Özer OS 1995 4 0 TFF 23 Ekim 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Nuri Hüseyin Tok FV 1975-1977 4 0 TFF 6 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Önder Turacı DF 2004-2009 4 0 TFF 25 Ocak 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Şevki Şenlen FV 1972-1978 4 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Serhat Güller OS 1992-1993 4 0 TFF 2 Ekim 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Alper Timur OS 1984 4 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Onursal Uraz OS 1965-1966 4 0 TFF 29 Ocak 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Varol Ürkmez KL 1958-1965 4 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yılmaz Urul KL 1964-1965 4 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Volkan Yaman DF 2006-2007 4 0 TFF 15 Ocak 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Vural Korkmaz OS 1995-1997 4 0 TFF 14 Ağustos 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= İsmet Yurtsu OS 1961-1963 4 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Çağlar Birinci DF 2008-2010 4 0 [314]
= Engin Baytar OS 2010-2012 4 0 [315]
= Adem Büyük FV 2013-2014 4 0 [316]
= Emre Çolak OS 2012-2017 4 0 [317]
= Serkan Kırıntılı KL 2018 4 0 [318]
= Emre Kılınç OS 2019- 4 0 [319]
= Altay Bayındır KL 2021- 4 0 2020 [320]
= Ferdi Kadıoğlu DF 2022- 4 0
420 Bekir Refet FV 1924-1928 3 3 [321]
= Latif Yalınlı FV 1927-1928 3 3 [322]
= Kemal Faruki FV 1927-1928 3 2 [323]
= Ceyhun Güray DF 1981-1984 3 1 [324]
= Cihan Haspolatlı DF 2002-2003 3 1 [325]
= Kayhan Kaynak FV 1987 3 1 [326]
= Gürsel Aksel FV 1965-1968 3 1 [327]
= Sinan Alayoğlu FV 1962-1965 3 1 [328]
= Hakkı Yeten FV 1931-1936 3 1 [329]
= Yunus Akgün OS 2022- 3 1
= Ozan İpek OS 2010-2011 3 0 [330]
= Ahmet Dursun FV 2000 3 0 [331]
= Tuncay Becedek OS 1962-1965 3 0 [332]
= Bilal Yılmaz DF 1982-1983 3 0 [333]
= Nazmi Bilge FV 1955 3 0 [334]
= Hüsamettin Böke KL 1926-1932 3 0 [335]
= Hayri Ragıp Candemir OS 1924-1926 3 0 [336]
= Sadi Çoban OS 1924-1927 3 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Fikret Demirer FV 1984 3 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Osman Denizci OS 1980-1982 3 0 TFF 26 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ayfer Elmastaşoğlu FV 1966-1973 3 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ergun Ercins OS 1957-1960 3 0 TFF 27 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Eren Güngör DF 2008-2009 3 0 TFF 3 Aralık 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ersen Martin FV 2004-2006 3 0 TFF 31 Ocak 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ergin Gürses FV 1965-1966 3 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ayhan Hançer DF 1955-1957 3 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Fethi Heper FV 1968-1971 3 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Adem İbrahimoğlu KL 1983 3 0 TFF 3 Aralık 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ahmet Karlıklı DF 1958-1962 3 0 TFF 22 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Öner Kılıç FV 1977-1980 3 0 TFF 6 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Savaş Koç OS 1988 3 0 TFF 7 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Avni Kurgan KL 1931-1932 3 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Metin Aktaş KL 2000-2002 3 0 TFF 2 Eylül 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Murat Ocak DF 2006 3 0 TFF 7 Eylül 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Zafer Öğer KL 1984 3 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ali İhsan Okçuoğlu OS 1964 3 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Vedat Okyar DF 1969-1971 3 0 TFF 15 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ömer Erdoğan 2010 3 0 TFF 28 Nisan 2021 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Orhan Ak DF 2004-2006 3 0 TFF 31 Ocak 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Necmi Perekli FV 1976-1977 3 0 TFF 29 Aralık 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ramazan Tunç DF 1997-2001 3 0 TFF 28 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Fuat Saner OS 1972-1973 3 0 TFF 28 Ekim 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Serdar Özkan OS 2007-2008 3 0 TFF 6 Aralık 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Musa Sezer OS 1948-1949 3 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Coşkun Taş FV 1954 3 0 TFF 27 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hakan Tecimer OS 1989-1990 3 0 TFF 7 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Güngör Tekin DF 1977-1979 3 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Nuri Toygun FV 1969 3 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mustafa Turgat OS 1979-1980 3 0 TFF 6 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ülken Durak DF 1990-1991 3 0 TFF 15 Ağustos 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Şenol Ustaömer OS 1984-1985 3 0 TFF 2 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mücahit Yalçıntaş OS 1988 3 0 [337]
= Selçuk Yalçıntaş OS 1974 3 0 [338]
= Hüseyin Yazıcı DF 1967-1968 3 0 [339]
= Tolga Ciğerci OS 2016- 3 0 [340]
= Uğur Demirok DF 2014- 3 0 [341]
= Güven Yalçın FV 2019- 3 0 [342]
= Berat Özdemir OS 2021- 3 0 [343]
478 Çağdaş Atan OS 2004 2 1 [344]
= Eşref Bilgiç FV 1931-1932 2 1 [345]
= Aykut Yiğit FV 1984 2 0 [346]
= Şevket Yorulmaz FV 1950-1951 2 0 [347]
= Ali Bilgin DF 2006 2 0 [348]
= Cafer Aydın FV 1997 2 0 [349]
= Aydın Tohumcu KL 1967-1968 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hüseyin Kartal FV 2003 2 0 TFF 15 Ağustos 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Osman Akyol OS 1994-1996 2 0 TFF 11 Ocak 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yekta Kurtuluş OS 2010-2011 2 0 TFF 29 Ocak 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yiğit İncedemir OS 2010 2 0 TFF 16 Kasım 2010 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Tuncay Mesçi OS 1976-1981 2 0 TFF 28 Mart 2008 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Abdullah Duran OS 1991 2 0 TFF 3 Nisan 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Lütfü Aksoy DF 1932-1936 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Sadık Aksöz FV 1981 2 0 TFF 10 Aralık 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yaşar Alpaslan DF 1936 2 0 TFF 6 Mayıs 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Batuhan Karadeniz FV 2008-2009 2 0 TFF 7 Aralık 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Muammer Birdal DF 1981 2 0 TFF 7 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Aydın Çelik FV 1975-1977 2 0 TFF 15 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Cengiz Atila DF 1994-1995 2 0 TFF 7 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ahmet Ceyhan DF 1978 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Muzaffer Çizer FV 1931-1932 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Necdet Çoruh OS 1956 2 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Erdoğan Dağdelen OS 1949 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Coşkun Demirbakan DF 1978 2 0 TFF 22 Aralık 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Erol Dinler FV 1984 2 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Candan Dumanlı FV 1962 2 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Kamil Ekin OS 1950 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Engin Özdemir OS 1996 2 0 TFF 26 Mayıs 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ercan Koloğlu DF 1990-1995 2 0 TFF 9 Ağustos 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Çetiner Erdoğan FV 1971-1975 2 0 TFF 1 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Necmettin Erdoğdu DF 1949-1950 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Savaş Erol DF 1978 2 0 TFF 6 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ercan Ertuğ FV 1955-1956 2 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Evren Turhan OS 1997 2 0 TFF 24 Ekim 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Coşkun Ferman OS 1965 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Necati Göçmen FV 1971 2 0 TFF 15 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Nedim Günar DF 1954-1955 2 0 TFF 27 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Bahattin Güneş DF 1985 2 0 TFF 30 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Arif Güney FV 1979 2 0 TFF 6 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Halil İbrahim Kara DF 1994-1995 2 0 TFF 5 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Şeref İncirmen DF 1980 2 0 TFF 6 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Burhan Işın OS 1926-1927 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Vahit Kolukısa DF 1971 2 0 TFF 15 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Nejat Küçüksorgunlu DF 1957 2 0 TFF 5 Kasım 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Vahyi Oktay DF 1926 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Numan Okumuş DF 1965 2 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ömer Kılıç DF 1995 2 0 TFF 21 Temmuz 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Necmi Onarıcı FV 1954 2 0 TFF 28 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Zeki Önatlı OS 1988 2 0 TFF 18 Ekim 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Güven Önüt FV 1965 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Osman Akyol OS 1994-1996 2 0 TFF 11 Ocak 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Osman Yıldırım OS 1990-1991 2 0 TFF 7 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Vahap Özbayar OS 1971 2 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hasan Kemal Özdemir OS 1985-1990 2 0 TFF 4 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Özer Hurmacı OS 2010 2 0 TFF 26 Kasım 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mümin Özkasap KL 1969 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Turgay Poyraz DF 1981 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Faruk Sağnak FV 1951 2 0 TFF 29 Eylül 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yalçın Saner DF 1963 2 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Doğan Sel DF 1964-1965 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Selahattin Özbir DF 1996 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Tuğrul Şener FV 1974 2 0 TFF 15 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Sercan Görgülü FV 1990 2 0 TFF 7 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Serdar Topraktepe OS 1996-1997 2 0 TFF 10 Mart 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Sinan Kaloğlu FV 2006-2008 2 0 TFF 18 Ocak 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Selim Soydan FV 1962 2 0 TFF 6 Aralık 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Tarık Daşgün OS 1995-1998 2 0 TFF 29 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= İsmail Taviş DF 1986 2 0 TFF 7 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Abdurrahman Temel OS 1971 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Altan Tetik OS 1965 2 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Tolga Doğantez DF 2001 2 0 TFF 2 Eylül 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Burhan Tözer OS 1969 2 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Muhtar Tucaltan OS 1951 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= İbrahim Tusder OS 1936 2 0 TFF 6 Mayıs 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Zafer Tüzün FV 1984 2 0 TFF 4 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Cemil Usta DF 1976 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Volkan Kilimci KL 1996-1998 2 0 TFF 1 Eylül 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Müjdat Yalman DF 1974 2 0 TFF 1 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Bilal Yaşar DF 1982-1983 2 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Aleko Yordan OS 1962 2 0 TFF 5 Aralık 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yusuf Tepekule OS 1993-1994 2 0 TFF 6 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Kamil Rona FV 1924 2 0 [350]
= Soner Aydoğdu OS 2012 2 0 [351]
= Cenk Gönen KL 2012 2 0 [352]
= Harun Tekin KL 2017 2 0 [353]
= Barış Yardımcı DF 2017 2 0 [354]
= Atila Turan DF 2017 2 0 [355]
= Aytaç Kara OS 2013-2018 2 0 [356]
= Ertuğrul Ersoy DF 2018- 2 0 [357]
= Ahmed Kutucu FV 2019- 2 0 [358]
= Mert Çetin DF 2019- 2 0 [359]
= Halil Akbunar OS 2021- 2 0 [360]
= Barış Alper Yılmaz OS 2021- 2 0
= Eren Elmalı DF 2022- 2 0
575 Şeref Görkey FV 1936 1 1 [361]
= Ergun Öztuna FV 1957 1 1 [362]
= Ziya Doğan OS 1984 1 0 [363]
= Giray Kaçar DF 2011 1 0 [364]
= Abdullah Matay FV 1958 1 0 [365]
= Zeynel Soyuer DF 1961 1 0 [366]
= Altan Aksoy OS 1998 1 0 TFF 25 Ekim 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Serkan Aykut FV 1997 1 0 TFF 31 Temmuz 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ahmet Açıkgöz OS 1961 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ertan Adatepe FV 1962 1 0 TFF 6 Ekim 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Adnan Erkan KL 1996 1 0 TFF 1 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Kadir Akbulut DF 1986 1 0 TFF 18 Ekim 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= İsmail Akbaşlı FV 1984 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ayhan Akbin FV 1980 1 0 TFF 29 Ocak 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hakkı Alaç OS 1936 1 0 TFF 6 Mayıs 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ali Güneş OS 2004 1 0 TFF 9 Mart 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ali Tandoğan OS 2004 1 0 TFF 25 Kasım 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Münir Altay DF 1961 1 0 TFF 27 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Erhan Altın DF 1981 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Bahri Altıntabak DF 1961 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ersel Altıparmak FV 1969 1 0 TFF 22 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Erhan Arslan KL 1985 1 0 TFF 10 Aralık 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Bilal Arular DF 1978 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Muzaffer Atacan OS 1980 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Bora Öztürk FV 1981 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Rasim Atala KL 1926 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Aydın Toscalı DF 2007 1 0 TFF 22 Mayıs 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Baki Mercimek DF 2006 1 0 TFF 11 Temmuz 2010 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Bekir Barçın OS 1977 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Faruk Barlas DF 1937 1 0 TFF 25 Aralık 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Fevzi Baron DF 1923 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Selim Bayburt OS 1937 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= İsmet Berberoğlu DF 1950 1 0 TFF 15 Şubat 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Emin Bey OS 1923 1 0 TFF 8 Ağustos 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Bülent Bölükbaşı OS 2004 1 0 TFF 27 Aralık 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= İhsan Büyükbuğdaypınar DF 1966 1 0 TFF 6 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Beyhan Çalışkan OS 1985 1 0 TFF 23 Ekim 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Cenk İşler FV 2000 1 0 TFF 25 Aralık 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hüseyin Çetinkaya DF 1980 1 0 TFF 6 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ceyhun Eriş OS 2009 1 0 TFF 9 Eylül 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Necdet Cici FV 1932 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yavuz Çoker DF 1965 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Timuçin Çuğ DF 1973 1 0 TFF 1 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Cüneyt Aksu OS 1996 1 0 TFF 5 Mart 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Cahit Dikici OS 1961 1 0 TFF 30 Eylül 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hasan Ekin OS 1932 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Emre Toraman DF 2006 1 0 TFF 3 Aralık 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Erbil Uzel OS 1996 1 0 TFF 3 Eylül 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ercüment Şahin FV 1996 1 0 TFF 22 Eylül 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Haluk Erdemoğlu FV 1965 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Erkan Özbey DF 2002 1 0 TFF 6 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Rasim Erten KL 1977 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Özcan Esinduy OS 1955 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Faruk Bayar DF 2004 1 0 TFF 10 Mart 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Feti Okuroğlu DF 1994 1 0 TFF 5 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Fevzi Tuncay KL 2000 1 0 TFF 3 Haziran 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mustafa Gedik FV 1981 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Aydın Güleş OS 1972 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Türker Gülsoy OS 1971 1 0 TFF 15 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yüksel Gündüz FV 1962 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Zeki Günel FV 1926 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Bülent Gürbüz KL 1955 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mustafa Güven FV 1959 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hakan Bayraktar OS 2001 1 0 TFF 24 Kasım 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hamza Hamzaoğlu OS 1993 1 0 TFF 19 Ağustos 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hasan Çelik FV 1993 1 0 TFF 11 Aralık 2018 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hasan Vural DF 1996 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= İbrahim Köseoğlu OS 1996 1 0 TFF 4 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Melih Ilgaz OS 1950 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= İlhan Sancaktar DF 1996 1 0 TFF 7 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yenal Kaçıra DF 1953 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Akgün Kaçmaz OS 1953 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Rahmi Kaleci FV 1961 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mustafa Kalpakaslan FV 1975 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ömer Kaner OS 1974 1 0 TFF 6 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Özer Kanra FV 1963 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Orhan Kapucu FV 1986 1 0 TFF 23 Ekim 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Sedat Karaoğlu DF 1981 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Selahattin Karasu OS 1973 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Kadri Kartal OS 1956 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yorgo Kasapoğlu FV 1956 1 0 TFF 5 Kasım 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= İbrahim Kelle OS 1923 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ahmet Keloğlu OS 1984 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Kenan Yelek DF 2004 1 0 TFF 8 Şubat 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Şevket Kesler DF 1981 1 0 TFF 3 Temmuz 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Seracettin Kırklar OS 1956 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Erdal Kocaçimen KL 1949 1 0 TFF 29 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Özcan Köksoy DF 1965 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Rıza Köprülü OS 1937 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Doğan Küçükduru FV 1974 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Kürşat Duymuş DF 2004 1 0 TFF 4 Ocak 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Rasih Minkari FV 1937 1 0 TFF 13 Eylül 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mehmet Yılmaz FV 2004 1 0 TFF 18 Ocak 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mustafa Özkan FV 2003 1 0 TFF 14 Ağustos 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Necip Uysal OS 2010 1 0 TFF 19 Ocak 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Aydemir Nemli FV 1956 1 0 TFF 14 Şubat 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Nuri Çolak DF 2001 1 0 TFF 28 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Süleyman Oktay DF 1981 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Orkun Usak KL 2006 1 0 TFF 7 Ağustos 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ahmet Özacar FV 1962 1 0 TFF 6 Aralık 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Vahap Özaltay FV 1932 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Tezcan Ozan FV 1974 1 0 TFF 15 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mustafa Özbey KL 1980 1 0 TFF 6 Ekim 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Özden Öngün KL 1998 1 0 TFF 25 Kasım 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hayati Özkan OS 1932 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ertan Öznur FV 1969 1 0 TFF 29 Ocak 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Orhan Özselek DF 1975 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Niyazi Öztunç FV 1936 1 0 TFF 26 Nisan 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hasan Polat OS 1937 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ahmet Şahin FV 1965 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Sedat Balkanlı DF 1993 1 0 TFF 5 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Serdar Kulbilge KL 2007 1 0 TFF 28 Ocak 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Nevruz Şerif OS 1976 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yavuz Şimşek KL 1971 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Sinan Yeşil OS 1996 1 0 TFF 14 Ağustos 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Hasan Kamil Sporel DF 1923 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Tamer Tuna DF 2000 1 0 TFF 25 Ekim 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Tayfun Hut DF 1991 1 0 TFF 20 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Güngör Tetik OS 1963 1 0 TFF 5 Kasım 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Muammer Tokgöz DF 1950 1 0 TFF 11 Mart 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Refik Osman Top OS 1924 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mehmet Tuncer Ergon OS 1971 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= İhsan Türemen OS 1932 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Turgay Bahadır FV 2010 1 0 TFF 20 Şubat 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ufuk Süer DF 1996 1 0 TFF 5 Mart 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Uğur Dağdelen FV 1998 1 0 TFF 16 Haziran 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Uğur İnceman OS 2004 1 0 TFF 26 Kasım 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Mustafa Ulucan DF 1982 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ümit Birol OS 1991 1 0 TFF 7 Kasım 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Ümüt Hatipoğlu OS 1996 1 0 TFF 28 Şubat 2014 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Kemalettin Ünlü DF 1952 1 0 TFF 2 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Bülent Varol FV 1950 1 0 TFF 3 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Vedat Vatansever OS 1992 1 0 TFF 9 Haziran 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yasin Çakmak DF 2008 1 0 TFF 1 Aralık 2011 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Yasin Çelik DF 1998 1 0 TFF 22 Ocak 2012 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.
= Altay Yavuzaslan KL 1969 1 0 [367]
= Necdet Yıldırım DF 1968 1 0 [368]
= Talat Yörük OS 1965 1 0 [369]
= Aydın Yılmaz OS 2012 1 0 [370]
= Salih Uçan OS 2013- 1 0 [371]
= Uğur Çiftçi OS 2013 1 0 [372]
= Atınç Nukan DF 2015 1 0 [373]
= Ümit Kurt DF 2015 1 0 [374]
= Güray Vural OS 2017 1 0 [375]
= Tarkan Serbest OS 2018 1 0 [376]
= Ömer Ali Şahiner OS 2019- 1 0 [377]
= Abdulkadir Parmak OS 2019- 1 0 [378]
= Mert Hakan Yandaş OS 2020- 1 0 [379]
= Gökhan Akkan KL 2021- 1 0 [380]
= Alpaslan Öztürk DF 2021- 1 0 [381]
= Doğan Alemdar KL 2022- 1 0
= Cenk Özkaçar DF 2022- 1 0
= Tiago Çukur FV 2022- 1 0

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ TFF.org'da R. Reçber
  2. ^ TFF.org'da H. Şükür
  3. ^ TFF.org'da B. Korkmaz
  4. ^ TFF.org'da E. Belözoğlu
  5. ^ TFF.org'da A. Turan
  6. ^ TFF.org'da T. Kerimoğlu
  7. ^ TFF.org'da A. Özalan
  8. ^ TFF.org'da H. Altıntop
  9. ^ TFF.org'da M. Topal
  10. ^ TFF.org'da T. Şanlı
  11. ^ TFF.org'da B. Yılmaz
  12. ^ TFF.org'da O. Temizkanoğlu
  13. ^ TFF.org'da H. Çalhanoğlu
  14. ^ TFF.org'da A. Ercan
  15. ^ TFF.org'da O. Çetin
  16. ^ TFF.org'da N. Kahveci
  17. ^ TFF.org'da G. Gönül
  18. ^ TFF.org'da O. Tufan
  19. ^ TFF.org'da F. Akyel
  20. ^ TFF.org'da C. Erkin
  21. ^ TFF.org'da V. Demirel
  22. ^ TFF.org'da S. İnan
  23. ^ TFF.org'da A. Erdem
  24. ^ TFF.org'da S. Çetin
  25. ^ TFF.org'da O. Buruk
  26. ^ TFF.org'da R. Çetin
  27. ^ TFF.org'da F. Terim
  28. ^ TFF.org'da N. Şahin
  29. ^ TFF.org'da G. Karadeniz
  30. ^ TFF.org'da H. Balta
  31. ^ TFF.org'da K. Ayhan
  32. ^ TFF.org'da Y. Baştürk
  33. ^ TFF.org'da H. Mandıralı
  34. ^ TFF.org'da Ç. Söyüncü
  35. ^ TFF.org'da E. Penbe
  36. ^ TFF.org'da L. Küçükandonyadis
  37. ^ TFF.org'da T. Şeren
  38. ^ TFF.org'da C. Tosun
  39. ^ TFF.org'da T. Havutçu
  40. ^ TFF.org'da C. Turan
  41. ^ TFF.org'da S. Sarıoğlu
  42. ^ TFF.org'da O. Özyakup
  43. ^ TFF.org'da C. Ünder
  44. ^ TFF.org'da T. Korkut
  45. ^ TFF.org'da Ü. Davala
  46. ^ TFF.org'da Ü. Özat
  47. ^ TFF.org'da G. Keskin
  48. ^ TFF.org'da H. Şaş
  49. ^ TFF.org'da U. Bulut
  50. ^ TFF.org'da Y. Yazıcı
  51. ^ TFF.org'da Ş. Has
  52. ^ TFF.org'da O. Yokuşlu
  53. ^ TFF.org'da H. Altıntop
  54. ^ TFF.org'da R. Çalımbay
  55. ^ TFF.org'da S. Yalçın
  56. ^ TFF.org'da M. Aurélio
  57. ^ TFF.org'da K. Richards
  58. ^ TFF.org'da İ. Üzülmez
  59. ^ TFF.org'da M. Oktay
  60. ^ TFF.org'da Ü. Karaman
  61. ^ TFF.org'da M. Erdinç
  62. ^ TFF.org'da M. Demiral
  63. ^ TFF.org'da H. A. Kaldırım
  64. ^ TFF.org'da G. Zan
  65. ^ TFF.org'da T. Semercioğlu
  66. ^ TFF.org'da V. Babacan
  67. ^ TFF.org'da S. Özden
  68. ^ TFF.org'da M. Tekin
  69. ^ TFF.org'da N. Erdem
  70. ^ TFF.org'da E. Aşık
  71. ^ TFF.org'da T. Kafkas
  72. ^ TFF.org'da H. Ünsal
  73. ^ TFF.org'da O. Altıparmak
  74. ^ TFF.org'da E. İpekoğlu
  75. ^ TFF.org'da K. Karaman
  76. ^ TFF.org'da Z. Çelik
  77. ^ TFF.org'da T. Çolak
  78. ^ TFF.org'da Ş. Güneş
  79. ^ TFF.org'da M. Özdilek
  80. ^ TFF.org'da İ. Toraman
  81. ^ TFF.org'da E. Arıca
  82. ^ TFF.org'da O. Şahan
  83. ^ TFF.org'da Y. Altıntaş
  84. ^ TFF.org'da M. Ertan
  85. ^ TFF.org'da E. Aktuna
  86. ^ TFF.org'da A. Berman
  87. ^ TFF.org'da S. Şentürk
  88. ^ TFF.org'da O. Çıkırıkçı
  89. ^ TFF.org'da İ. Köybaşı
  90. ^ TFF.org'da S. Mamat
  91. ^ TFF.org'da A. K. Denizci
  92. ^ TFF.org'da Ö. Toprak
  93. ^ TFF.org'da E. Ünal
  94. ^ TFF.org'da İ. Arca
  95. ^ TFF.org'da İ. Demiriz
  96. ^ TFF.org'da B. Dirimlili
  97. ^ TFF.org'da H. Çimşir
  98. ^ TFF.org'da E. Sağlam
  99. ^ TFF.org'da T. Metin
  100. ^ TFF.org'da C. Bartu
  101. ^ TFF.org'da V. Şen
  102. ^ TFF.org'da E. Eratlı
  103. ^ TFF.org'da T. Özkarslı
  104. ^ TFF.org'da E. Verel
  105. ^ TFF.org'da K. Aytaç
  106. ^ TFF.org'da G. Töre
  107. ^ TFF.org'da F. Tekke
  108. ^ TFF.org'da F. Uçar
  109. ^ TFF.org'da R. Dilmen
  110. ^ TFF.org'da M. Kurt
  111. ^ TFF.org'da E. Keser
  112. ^ TFF.org'da Y. Mallı
  113. ^ TFF.org'da A. Artuner
  114. ^ TFF.org'da S. Şahin
  115. ^ TFF.org'da S. Balcı
  116. ^ TFF.org'da C. Pamiroğlu
  117. ^ TFF.org'da S. Kaya
  118. ^ TFF.org'da S. Yula
  119. ^ TFF.org'da S. Sarıalioğlu
  120. ^ TFF.org'da İ. C. Kahveci
  121. ^ TFF.org'da Z. Alp
  122. ^ TFF.org'da N. Özçağlayan
  123. ^ TFF.org'da A. Akman
  124. ^ TFF.org'da M. Günok
  125. ^ TFF.org'da M. Tekdemir
  126. ^ TFF.org'da İ. Mansız
  127. ^ TFF.org'da Z. Şengül
  128. ^ TFF.org'da N. Bekdik
  129. ^ TFF.org'da D. Barış
  130. ^ TFF.org'da S. Yuvakuran
  131. ^ TFF.org'da R. Çetiner
  132. ^ TFF.org'da M. Sipahi
  133. ^ TFF.org'da U. Çakır
  134. ^ TFF.org'da S. Sancaklı
  135. ^ TFF.org'da N. Ateş
  136. ^ TFF.org'da A. Elmastaşoğlu
  137. ^ TFF.org'da M. Oğuz
  138. ^ TFF.org'da U. Tütüneker
  139. ^ TFF.org'da Ö. Çatkıç
  140. ^ TFF.org'da M. Yetkiner
  141. ^ TFF.org'da Ş. Özbayraklı
  142. ^ TFF.org'da O. Derelioğlu
  143. ^ TFF.org'da İ. Tüfekçi
  144. ^ TFF.org'da M. Yürür
  145. ^ TFF.org'da F. Zemzem
  146. ^ TFF.org'da H. Şengün
  147. ^ TFF.org'da T. Seyhan
  148. ^ TFF.org'da S. Aziz
  149. ^ TFF.org'da N. Güzelırmak
  150. ^ TFF.org'da M. A. Has
  151. ^ TFF.org'da H. Demirbaş
  152. ^ TFF.org'da Y. Şen
  153. ^ TFF.org'da F. Sağınoğlu
  154. ^ TFF.org'da M. Müldür
  155. ^ TFF.org'da C. Tanman
  156. ^ TFF.org'da M. Topuz
  157. ^ TFF.org'da O. Kabak
  158. ^ TFF.org'da Z. R. Sporel
  159. ^ TFF.org'da M. Leblebi
  160. ^ TFF.org'da S. Akın
  161. ^ TFF.org'da İ. Açıksöz
  162. ^ TFF.org'da E. Keskin
  163. ^ TFF.org'da A. Baydar
  164. ^ TFF.org'da İ. Kurt
  165. ^ TFF.org'da N. Özkaya
  166. ^ TFF.org'da A. Potuk
  167. ^ TFF.org'da G. Ünal
  168. ^ TFF.org'da S. Kaya
  169. ^ TFF.org'da E. Mor
  170. ^ TFF.org'da Ş. Birant
  171. ^ TFF.org'da Ş. Çorlu
  172. ^ TFF.org'da Y. Özdenak
  173. ^ TFF.org'da U. Meraş
  174. ^ TFF.org'da E. Acuner
  175. ^ TFF.org'da E. Konca
  176. ^ TFF.org'da K. Aktürkoğlu
  177. ^ TFF.org'da İ. Ertürk
  178. ^ TFF.org'da F. Karadoğan
  179. ^ TFF.org'da K. Yavuz
  180. ^ TFF.org'da D. Toköz
  181. ^ TFF.org'da N. Ergün
  182. ^ TFF.org'da E. Togay
  183. ^ TFF.org'da H. Vezir
  184. ^ TFF.org'da H. Dervişoğlu
  185. ^ TFF.org'da O. Arpacıoğlu
  186. ^ TFF.org'da B. Eken
  187. ^ TFF.org'da İ. Günen
  188. ^ TFF.org'da H. Kiremitçi
  189. ^ TFF.org'da O. Özköylü
  190. ^ TFF.org'da H. Saygun
  191. ^ TFF.org'da M. Tokaç
  192. ^ TFF.org'da O. Kıvrak
  193. ^ TFF.org'da B. Gürsoy
  194. ^ TFF.org'da E. Önal
  195. ^ TFF.org'da M. Pektemek
  196. ^ TFF.org'da U. Boral
  197. ^ TFF.org'da A. Kocaman
  198. ^ TFF.org'da C. Arman
  199. ^ TFF.org'da M. Ekici
  200. ^ TFF.org'da S. Dino
  201. ^ TFF.org'da F. Uraz
  202. ^ TFF.org'da S. Sararer
  203. ^ TFF.org'da U. Köken
  204. ^ TFF.org'da S. Bolat
  205. ^ TFF.org'da G. Kılıç
  206. ^ TFF.org'da Ş. Gülesin
  207. ^ TFF.org'da D. Türüç
  208. ^ TFF.org'da K. Mesci
  209. ^ TFF.org'da C. Berkman
  210. ^ TFF.org'da B. Uygun
  211. ^ TFF.org'da S. Demiral
  212. ^ TFF.org'da Y. Duran
  213. ^ TFF.org'da A. Durmaz
  214. ^ TFF.org'da A. İ. Karayiğit
  215. ^ TFF.org'da İ. Uluğ
  216. ^ TFF.org'da V. Arslan
  217. ^ TFF.org'da Ö. Yurteri
  218. ^ TFF.org'da Ü. Karan
  219. ^ TFF.org'da M. Denizli
  220. ^ TFF.org'da O. Adın
  221. ^ TFF.org'da B. Atak
  222. ^ TFF.org'da T. Kutver
  223. ^ TFF.org'da M. Özgül
  224. ^ TFF.org'da B. Pekel
  225. ^ TFF.org'da Ö. Arkoç
  226. ^ TFF.org'da H. Çakıroğlu
  227. ^ TFF.org'da K. Göktulga
  228. ^ TFF.org'da İ. Yağcıoğlu
  229. ^ TFF.org'da K. Serdar
  230. ^ TFF.org'da T. Temeller
  231. ^ TFF.org'da Ö. Bayram
  232. ^ TFF.org'da A. Ömür
  233. ^ TFF.org'da S. Arca
  234. ^ TFF.org'da A. Yelken
  235. ^ TFF.org'da N. Doğan
  236. ^ TFF.org'da G. Özdenak
  237. ^ TFF.org'da V. Yayım
  238. ^ TFF.org'da R. Eryol
  239. ^ TFF.org'da A. Gençay
  240. ^ TFF.org'da K. R. Kalpakçıoğlu
  241. ^ TFF.org'da R. Kara
  242. ^ TFF.org'da T. Zengin
  243. ^ TFF.org'da T. Torun
  244. ^ TFF.org'da T. Antalyalı
  245. ^ TFF.org'da B. Sargun
  246. ^ TFF.org'da O. Yılmaz
  247. ^ TFF.org'da Ş. Birol
  248. ^ TFF.org'da F. Arıcan
  249. ^ TFF.org'da F. Kırcan
  250. ^ TFF.org'da H. İ. Eren
  251. ^ TFF.org'da F. Yiğit
  252. ^ TFF.org'da Ö. Mustafaoğlu
  253. ^ TFF.org'da M. Peykoğlu
  254. ^ TFF.org'da S. Akyüz
  255. ^ TFF.org'da M. Şen
  256. ^ TFF.org'da A. Çalık
  257. ^ TFF.org'da S. Bali
  258. ^ TFF.org'da K. Batmaz
  259. ^ TFF.org'da M. Yetkiner
  260. ^ TFF.org'da E. Karaca
  261. ^ TFF.org'da H. Kabze
  262. ^ TFF.org'da M. Yıldız
  263. ^ TFF.org'da B. Kısa
  264. ^ TFF.org'da A. Çoban
  265. ^ TFF.org'da A. Kocabıyık
  266. ^ TFF.org'da N. Akbay
  267. ^ TFF.org'da M. Aktan
  268. ^ TFF.org'da A. Günçar
  269. ^ TFF.org'da C. Çağatay
  270. ^ TFF.org'da C. Sağır
  271. ^ TFF.org'da S. Erboğa
  272. ^ TFF.org'da A. Gültiken
  273. ^ TFF.org'da İ. Kaş
  274. ^ TFF.org'da H. Kutucuoğlu
  275. ^ TFF.org'da T. Sofuoğlu
  276. ^ TFF.org'da E. Gülüm
  277. ^ TFF.org'da E. Talu
  278. ^ TFF.org'da A. Yavaş
  279. ^ TFF.org'da G. Gedikali
  280. ^ TFF.org'da S. Gürler
  281. ^ TFF.org'da B. Kutlu
  282. ^ TFF.org'da E. Akbaba
  283. ^ TFF.org'da N. Yayöz
  284. ^ TFF.org'da S. Kurtuluş
  285. ^ TFF.org'da Y. Öztekin
  286. ^ TFF.org'da N. Sangare
  287. ^ TFF.org'da B. Özcan
  288. ^ TFF.org'da R. Yılmaz
  289. ^ TFF.org'da F. Cansever
  290. ^ TFF.org'da G. İstanbulluoğlu
  291. ^ TFF.org'da H. Deringör
  292. ^ TFF.org'da Z. Bilgetay
  293. ^ TFF.org'da R. Erkal
  294. ^ TFF.org'da K. Şentürk
  295. ^ TFF.org'da R. Zafer
  296. ^ TFF.org'da N. Kovi
  297. ^ TFF.org'da N. Sel
  298. ^ TFF.org'da Z. Biryol
  299. ^ TFF.org'da A. Özek
  300. ^ TFF.org'da Ç. Zeybek
  301. ^ TFF.org'da H. O. Gültang
  302. ^ TFF.org'da B. İrtegün
  303. ^ TFF.org'da E. Taşdemir
  304. ^ TFF.org'da R. Eken
  305. ^ TFF.org'da M. Atacan
  306. ^ TFF.org'da S. Almay
  307. ^ TFF.org'da B. A. Esel
  308. ^ TFF.org'da M. N. Gerçin
  309. ^ TFF.org'da R. Kaynak
  310. ^ TFF.org'da S. Acele
  311. ^ TFF.org'da S. Açıköney
  312. ^ TFF.org'da A. Yıldırım
  313. ^ TFF.org'da İ. Doğan
  314. ^ TFF.org'da Ç. Birinci
  315. ^ TFF.org'da E. Baytar
  316. ^ TFF.org'da A. Büyük
  317. ^ TFF.org'da E. Çolak
  318. ^ TFF.org'da S. Kırıntılı
  319. ^ TFF.org'da E. Kılınç
  320. ^ TFF.org'da A. Bayındır
  321. ^ TFF.org'da B. Refet
  322. ^ TFF.org'da L. Yalınlı
  323. ^ TFF.org'da K. Faruki
  324. ^ TFF.org'da C. Güray
  325. ^ TFF.org'da C. Haspolatlı
  326. ^ TFF.org'da K. Kaynak
  327. ^ TFF.org'da G. Aksel
  328. ^ TFF.org'da S. Alayoğlu
  329. ^ TFF.org'da H. Yeten
  330. ^ TFF.org'da O. İpek
  331. ^ TFF.org'da A. Dursun
  332. ^ TFF.org'da T. Becedek
  333. ^ TFF.org'da B. Yılmaz
  334. ^ TFF.org'da N. Bilge
  335. ^ TFF.org'da H. Böke
  336. ^ TFF.org'da H. R. Candemir
  337. ^ TFF.org'da M. Yalçıntaş
  338. ^ TFF.org'da S. Yalçıntaş
  339. ^ TFF.org'da H. Yazıcı
  340. ^ TFF.org'da T. Ciğerci
  341. ^ TFF.org'da U. Demirok
  342. ^ TFF.org'da G. Yalçın
  343. ^ TFF.org'da B. Özdemir
  344. ^ TFF.org'da Ç. Atan
  345. ^ TFF.org'da E. Bilgiç
  346. ^ TFF.org'da A. Yiğit
  347. ^ TFF.org'da Ş. Yorulmaz
  348. ^ TFF.org'da A. Bilgin
  349. ^ TFF.org'da C. Aydın
  350. ^ TFF.org'da K. Rona
  351. ^ TFF.org'da S. Aydoğdu
  352. ^ TFF.org'da C. Gönen
  353. ^ TFF.org'da H. Tekin
  354. ^ TFF.org'da B. Yardımcı
  355. ^ TFF.org'da A. Turan
  356. ^ TFF.org'da A. Kara
  357. ^ TFF.org'da E. Ersoy
  358. ^ TFF.org'da A. Kutucu
  359. ^ TFF.org'da M. Çetin
  360. ^ TFF.org'da H. Akbunar
  361. ^ TFF.org'da Ş. Görkey
  362. ^ TFF.org'da E. Öztuna
  363. ^ TFF.org'da Z. Doğan
  364. ^ TFF.org'da G. Kaçar
  365. ^ TFF.org'da A. Matay
  366. ^ TFF.org'da Z. Soyuer
  367. ^ TFF.org'da A. Yavuzaslan
  368. ^ TFF.org'da N. Yıldırım
  369. ^ TFF.org'da T. Yörük
  370. ^ TFF.org'da A. Yılmaz
  371. ^ TFF.org'da S. Uçan
  372. ^ TFF.org'da U. Çiftçi
  373. ^ TFF.org'da A. Nukan
  374. ^ TFF.org'da Ü. Kurt
  375. ^ TFF.org'da G. Vural
  376. ^ TFF.org'da T. Serbest
  377. ^ TFF.org'da Ö. A. Şahiner
  378. ^ TFF.org'da A. Parmak
  379. ^ TFF.org'da M. H. Yandaş
  380. ^ TFF.org'da G. Akkan
  381. ^ TFF.org'da A. Öztürk