Türkiye millî futbol takımı futbolcuları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
2002 FIFA Dünya Kupası'ndaki bir maçta ilk 11

Bu liste, Türkiye millî futbol takımında forma giymiş oyuncuları içerir. Liste oluşturulurken tüm resmî ve hazırlık karşılaşmaları dikkate alınmıştır. Karma millî takım maçları listeye dahil değildir.

Millî takım formasını en fazla giyen futbolcu 120 maçla Rüştü Reçber'dir ve en fazla gol atan futbolcu 51 golle Hakan Şükür'dür. En iyi gol/maç ortalamasına sahip olan futbolcu 4 karşılaşmada 6 gol kaydeden ve böylelikle 1,5 ortalamaya ulaşan Reha Eken'dir.

Liste[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Koyu yazım aktif futbol hayatı devam eden oyuncuları gösterir. Liste sıralaması için ilk olarak maç sayısı, ardından da gol sayısı kullanılmıştır. Son güncelleme: 20 Kasım 2018
# Futbolcu Mevki Yıl(lar) Maç Gol DK Ref
1 Rüştü Reçber KL 1994-2012 120 0 2002 1996, 2000, 2008 [1]
2 Hakan Şükür FV 1992-2007 112 51 2002 1996, 2000 [2]
3 Bülent Korkmaz DF 1990-2005 102 3 2002 1996 [3]
4 Arda Turan OS 2006- 100 16 2008, 2016 [4]
5 Emre Belözoğlu OS 1999- 95 9 2002 2008 [5]
6 Tugay Kerimoğlu OS 1990-2007 94 2 2002 1996, 2000 [6]
7 Alpay Özalan DF 1995-2005 90 4 2002 1996, 2000 [7]
8 Hamit Altıntop OS 2004-2014 82 7 2008 [8]
9 Mehmet Topal OS 2008- 81 2 2008, 2016 [9]
10 Tuncay Şanlı OS 2003-2010 80 22 2008 [10]
11 Ogün Temizkanoğlu DF 1990-2002 76 5 1996, 2000 [11]
12 Abdullah Ercan OS 1992-2003 71 0 2002 1996, 2000 [12]
13 Oğuz Çetin OS 1988-1998 70 3 1996 [13]
14 Nihat Kahveci FV 2000-2010 69 19 2002 2008 [14]
15 Gökhan Gönül DF 2007- 65 1 2016 [15]
16 Fatih Akyel DF 1997-2004 64 0 2002 2000 [16]
17 Volkan Demirel KL 2004- 63 0 2008 [17]
18 Arif Erdem FV 1993-2004 60 11 2002 1996, 2000 [18]
18 Selçuk İnan OS 2007- 60 8 2016 [19]
20 Servet Çetin DF 2003-2011 59 3 2008 [20]
21 Okan Buruk OS 1992-2010 56 8 2002 2000 [21]
21 Recep Çetin DF 1988-1997 56 1 1996 [22]
23 Caner Erkin DF 2006- 53 2 2016 [23]
24 Burak Yılmaz FV 2006- 52 23 2016 [24]
24 Fatih Terim DF 1975-1985 52 2 [25]
24 Nuri Şahin OS 2005- 52 2 2016 [26]
27 Gökdeniz Karadeniz OS 2003-2008 50 6 2008 [27]
27 Hakan Balta DF 2006-2016 50 2 2008, 2016 [28]
29 Yıldıray Baştürk OS 1998-2008 49 2 2002 [29]
30 Hami Mandıralı FV 1987-1999 48 8 1996 [30]
30 Ergün Penbe OS 1994-2006 48 0 2002 2000 [31]
32 Lefter Küçükandonyadis FV 1948-1963 46 21 1954 [32]
32 Turgay Şeren KL 1950-1966 46 0 1954 [33]
34 Tayfur Havutçu OS 1994-2004 45 6 2002 2000 [34]
35 Cemil Turan FV 1969-1979 44 19 [35]
35 Sabri Sarıoğlu DF 2006-2011 44 1 2008 [36]
37 Tayfun Korkut OS 1995-2003 42 1 2000 [37]
38 Ümit Davala OS 1996-2004 41 4 2002 2000 [38]
38 Ümit Özat DF 2000-2005 41 1 2002 [39]
38 Oğuzhan Özyakup OS 2013- 41 1 2016 [40]
38 Gökhan Keskin DF 1988-1995 41 0 [41]
42 Hasan Şaş OS 1998-2006 40 2 2002 [42]
43 Ozan Tufan OS 2014- 39 4 2016 [43]
43 Şeref Has OS 1956-1967 39 1 [44]
45 Hakan Çalhanoğlu FV 2013- 38 9 2016 [45]
45 Halil Altıntop FV 2005- 38 8 [46]
45 Rıza Çalımbay OS 1981-1992 38 1 [47]
48 Sergen Yalçın OS 1994-2003 37 5 1996, 2000 [48]
48 Mehmet Aurélio OS 2006-2011 37 2 2008 [49]
48 Colin Kâzım Richards OS 2007- 37 2 2008 [50]
48 İbrahim Üzülmez DF 2003-2009 37 1 [51]
52 Metin Oktay FV 1955-1968 36 19 [52]
52 Ünal Karaman OS 1985-1996 36 3 [53]
54 Cenk Tosun FV 2013- 35 11 2016 [54]
54 Mevlüt Erdinç FV 2008- 35 8 2008 [55]
54 Gökhan Zan DF 2006-2013 35 0 2008 [56]
54 Turgay Semercioğlu DF 1975-1987 35 0 [57]
54 Volkan Babacan KL 2014- 35 0 2016 [58]
59 Sedat Özden OS 1977-1985 34 7 [59]
59 Metin Tekin FV 1983-1995 34 2 [60]
59 Naci Erdem DF 1954-1965 34 0 1954 [61]
62 Emre Aşık DF 1993-2010 33 3 2002 2008 [62]
62 Tolunay Kafkas OS 1996-2004 33 3 1996 [63]
62 Hakan Ünsal OS 1996-2004 33 0 2002 2000 [64]
65 Ogün Altıparmak FV 1961-1968 32 6 [65]
65 Engin İpekoğlu KL 1989-1999 32 0 [66]
67 Tanju Çolak FV 1984-1991 31 9 [67]
67 Şenol Güneş KL 1976-1987 31 0 [68]
67 Mehmet Özdilek OS 1990-1997 31 0 [69]
70 İbrahim Toraman DF 2002-2010 30 1 [70]
70 Erdoğan Arıca DF 1977-1986 30 0 [71]
72 Olcay Şahan OS 2013- 29 3 2016 [72]
72 Yusuf Altıntaş OS 1983-1991 29 2 [73]
72 Mustafa Ertan DF 1949-61 29 2 1954 [74]
72 Ercan Aktuna DF 1964-1971 29 0 [75]
72 Ahmet Berman FV 1955-1962 29 0 1954 [76]
77 Semih Şentürk FV 2007-2011 28 9 2008 [77]
77 Orhan Çıkırıkçı OS 1991-96 28 2 1996 [78]
77 İsmail Köybaşı DF 2009- 28 0 2016 [79]
77 Hasan Ali Kaldırım DF 2012- 28 0 [80]
81 Suat Mamat OS 1954-1963 27 5 1954 [81]
81 Ali Kemal Denizci OS 1975-1982 27 3 [82]
81 Ömer Toprak DF 2011- 27 2 [83]
81 İsmail Arca DF 1968-77 27 1 [84]
81 İsmail Demiriz DF 1983-88 27 0 [85]
81 Basri Dirimlili DF 1953-1961 27 0 1954 [86]
81 Hüseyin Çimşir OS 2004-2007 27 0 [87]
88 Ertuğrul Sağlam FV 1993-1997 26 12 1996 [88]
88 Tümer Metin OS 2003-2008 26 7 2008 [89]
88 Can Bartu OS 1956-1969 26 6 [90]
88 Volkan Şen OS 2010- 26 2 2016 [91]
88 Alpaslan Eratlı DF 1970-1983 26 1 [92]
88 Talat Özkarslı DF 1962-1968 26 1 [93]
88 Engin Verel FV 1974-1982 26 0 [94]
88 Kadri Aytaç OS 1953-1962 26 0 1954 [95]
96 Fatih Tekke FV 1998-2007 25 9 [96]
96 Feyyaz Uçar FV 1987-1993 25 7 [97]
96 Rıdvan Dilmen OS 1984-1992 25 4 [98]
96 Metin Kurt OS 1968-1975 25 4 [99]
96 Erdal Keser OS 1982-1991 25 3 [100]
96 Ali Artuner KL 1965-1971 25 0 [101]
96 Selçuk Şahin OS 2003- 25 0 [102]
103 Yunus Mallı OS 2015- 24 1 2016 [103]
103 Serkan Balcı DF 2003-2011 24 0 [104]
105 Cem Pamiroğlu DF 1977-1984 23 0 [105]
= Semih Kaya DF 2012- 23 0 2016 [106]
107 Selçuk Yula FV 1981-1988 22 4 [107]
= Sanlı Sarıalioğlu FV 1964-1971 22 2 [108]
= Çağlar Söyüncü DF 2016- 22 1 [109]
= Zekeriya Alp DF 1971-1975 22 0 [110]
= Necati Özçağlayan DF 1975-1981 22 0 [111]
= Ayhan Akman OS 1998-2009 22 0 2000, 2008 [112]
113 İlhan Mansız FV 2002-2003 21 7 2002 [113]
= Umut Bulut FV 2007- 21 3 [114]
= Ziya Şengül OS 1964-1975 21 2 [115]
= Nihat Bekdik OS 1923-1932 21 1 [116]
= Deniz Barış OS 2003-2007 21 0 [117]
= Semih Yuvakuran DF 1978-1985 21 0 [118]
1198 Raşit Çetiner DF 1978-1985 20 1 [119]
= Muzaffer Sipahi DF 1962-1973 20 0 [120]
121 Saffet Sancaklı FV 1992-1996 19 6 1996 [121]
= Necati Ateş FV 2003-2006 19 5 [122]
= Ayhan Elmastaşoğlu FV 1965-1969 19 4 [123]
= Mehmet Oğuz OS 1969-1975 19 3 [124]
= Uğur Tütüneker OS 1986-1992 19 1 [125]
= Okay Yokuşlu OS 2015- 19 1 [126]
= Ömer Çatkıç KL 2000-2005 19 0 2002 [127]
= Müjdat Yetkiner DF 1984-1987 19 0 [128]
= Şener Özbayraklı DF 2015- 19 0 2016 [129]
130 Oktay Derelioğlu FV 1995-2001 18 9 2000 [130]
= İlyas Tüfekçi FV 1981-1987 18 6 [131]
= Mustafa Yürür OS 1960-1968 18 6 [132]
= Fevzi Zemzem FV 1965-1969 18 6 [133]
= Hasan Şengün FV 1982-1985 18 2 [134]
= Tolga Seyhan DF 2004-2006 18 2 [135]
= Nevzat Güzelırmak OS 1962-1968 18 1 [136]
= Mehmet Ali Has FV 1950-1957 18 0 [137]
= Hayrettin Demirbaş KL 1991-1994 18 0 [138]
= Yılmaz Şen DF 1965-1969 18 0 [139]
= Fehmi Sağınoğlu DF 1965-1968 18 0 [140]
= Kaan Ayhan OS 2016- 18 0 [141]
142 Cengiz Ünder OS 2016- 17 4 [142]
= Serdar Aziz DF 2014- 17 2 [143]
= Cüneyt Tanman DF 1977-1989 17 0 [144]
= Mehmet Topuz OS 2006- 17 0 [145]
146 Zeki Rıza Sporel FV 1923-1932 16 14 [146]
= Mehmet Leblebi OS 1924-1932 16 3 [147]
= Serhat Akın FV 2002-2005 16 3 [148]
= İsfendiyar Açıksöz OS 1948-1957 16 2 [149]
= Erol Keskin FV 1948-1954 16 2 1954 [150]
= Alaattin Baydar OS 1948-1954 16 1 [151]
= İsmail Kurt DF 1958-1965 16 0 [152]
= Naci Özkaya DF 1948-1952 16 0 [153]
= Alper Potuk OS 2012- 16 0 [154]
155 Gökhan Ünal FV 2006- 15 4 [155]
= Suat Kaya OS 1993-2000 15 1 2000 [156]
= Emre Mor OS 2016- 15 1 2016 [157]
= Şükrü Birant DF 1964-1969 15 0 [158]
= Şenol Çorlu FV 1981-1986 15 0 [159]
= Yasin Özdenak KL 1971-1975 15 0 [160]
161 Ergün Acuner OS 1977-1984 14 3 [161]
= Ender Konca FV 1968-1973 14 3 [162]
= İsa Ertürk OS 1976-1981 14 1 [163]
= Faruk Karadoğan FV 1966-1969 14 1 [164]
= Kamuran Yavuz OS 1968-1971 14 1 [165]
= Necdet Ergün FV 1977-1984 14 0 [166]
= Erol Togay DF 1976-1980 14 0 [167]
= Hasan Vezir FV 1968-1971 14 0 [168]
168 Osman Arpacıoğlu FV 1968-1974 13 3 [169]
= Bülent Eken DF 1948-1953 13 2 [170]
= İskender Günen OS 1980-1987 13 1 [171]
= Hilmi Kiremitçi FV 1957-1961 13 1 [172]
= Osman Özköylü DF 1995-2000 13 1 2000 [173]
= Hüseyin Saygun FV 1948-1951 13 1 [174]
= Muzaffer Tokaç FV 1948-1952 13 1 [175]
= Onur Kıvrak KL 2010- 13 0 2016 [176]
177 Bedri Gürsoy FV 1923-1928 12 2 [177]
= Erhan Önal DF 1979-1987 12 1 [178]
= Mustafa Pektemek FV 2012- 12 1 [179]
= Uğur Boral OS 2006-2008 12 1 2008 [180]
= Aykut Kocaman FV 1992-1995 12 1 [181]
= Cihat Arman KL 1936-1949 12 0 [182]
= Mehmet Ekici OS 2010- 12 0 [183]
= Sabri Dino KL 1969-1975 12 0 [184]
= Fatih Uraz KL 1985-1988 12 0 [185]
= Sercan Sararer OS 2012- 12 0 [186]
= Uğur Köken FV 1962-1966 12 0 [187]
= Gökhan Töre OS 2011- 12 0 [188]
188 Gündüz Kılıç FV 1936-1951 11 5 [189]
= Şükrü Gülesin FV 1948-1951 11 4 [190]
= Köksal Mesci FV 1972-1974 11 1 [191]
= Candemir Berkman DF 1961-1964 11 0 [192]
= Bülent Uygun FV 1993-1996 11 0 [193]
= Savaş Demiral OS 1986-1990 11 0 [194]
= Yaşar Duran KL 1980-1985 11 0 [195]
= Abdülkerim Durmaz DF 1984-1986 11 0 [196]
= Ali İhsan Karayiğit FV 1951-1954 11 0 [197]
= İsmet Uluğ DF 1923-1928 11 0 [198]
= Volkan Arslan OS 2003-2006 11 0 [199]
= Özer Yurteri DF 1971-1973 11 0 [200]
= Enes Ünal FV 2015- 11 0 [201]
= Sinan Bolat KL 2009- 11 0 [202]
202 Ümit Karan FV 1999-2007 10 3 [203]
= Mustafa Denizli FV 1977-1980 10 2 [204]
= Recep Adanır FV 1951-1962 10 2 TFF
= Sercan Yıldırım FV 2009- 10 2 TFF
= Tuncay Soyak FV 1980-1984 10 2 TFF
= Olcan Adın OS 2012- 10 1 [205]
= Burhan Atak DF 1926-1932 10 1 [206]
= Tarık Kutver FV 1961-1964 10 1 [207]
= Mehmet Özgül OS 1973-1977 10 1 [208]
= Birol Pekel FV 1960-1964 10 1 [209]
= Özcan Arkoç KL 1958-1965 10 0 [210]
= Hüseyin Çakıroğlu OS 1983-1986 10 0 [211]
= Kadri Göktulga DF 1924-1928 10 0 [212]
= İlker Yağcıoğlu DF 1994-1997 10 0 [213]
= Kemal Serdar DF 1984-1991 10 0 [214]
= Tuncay Temeller DF 1972-1975 10 0 [215]
= Yusuf Yazıcı OS 2017- 10 0 [216]
220 Sabih Arca OS 1923-1926 9 3 [217]
= Aydın Yelken FV 1961-1965 9 3 [218]
= Nedim Doğan FV 1963-1967 9 1 [219]
= Gökmen Özdenak FV 1972-1977 9 1 [220]
= Volkan Yayım OS 1977-1981 9 1 [221]
= Rober Eryol OS 1951-1954 9 0 1954 [222]
= Ali Gençay DF 1924-1925 9 0 [223]
= Kemal Rıfat Kalpakçıoğlu DF 1924-1927 9 0 [224]
= Rasim Kara KL 1975-1978 9 0 [225]
= Sabahattin Kuruoğlu OS 1961-1965 9 0 TFF
= Mustafa İzzet OS 2000-2004 9 0 2002 2000 TFF
= Mutlu Topçu DF 1994-1995 9 0 TFF
= Muhammet Altıntaş OS 1987-1991 9 0 TFF
= Süreyya Özkefe OS 1961-1965 9 0 TFF
= Selahattin Torkal DF 1948-1952 9 0 TFF
= Bülent Ünder OS 1973-1974 9 0 TFF
= Mustafa Yücedağ OS 1988-1990 9 0 TFF
= Egemen Korkmaz DF 2011- 9 0 TFF
= Tolga Zengin KL 2006- 9 0 2008 [226]
= Tunay Torun OS 2010- 9 0 [227]
240 Burhan Sargun FV 1953-1954 8 7 [228]
= Okan Yılmaz FV 2003 8 5 [229]
= Şenol Birol FV 1960-1963 8 3 [230]
= Fikret Arıcan FV 1931-1937 8 2 [231]
= Fikret Kırcan FV 1948-1955 8 2 [232]
= Halil İbrahim Eren FV 1980-1984 8 1 [233]
= Faruk Yiğit FV 1991-1996 8 1 [234]
= Önder Mustafaoğlu OS 1977-1979 8 1 [235]
= Muslih Peykoğlu FV 1924-1928 8 1 [236]
= Saffet Akyüz FV 1995-1998 8 1 [237]
= Mesut Şen FV 1968-1972 8 1 [238]
= Ahmet Çalık DF 2015- 8 1 2016 [239]
= Serdar Bali OS 1978-1980 8 0 [240]
= Kemal Batmaz DF 1975-1977 8 0 [241]
= Can Arat DF 2006 8 0 TFF
= Şükrü Ersoy KL 1950-1957 8 0 TFF
= Mithat Ertuğ OS 1924-1932 8 0 TFF
= Eser Özaltındere KL 1977-1983 8 0 TFF
= Hüsnü Özkara DF 1980-1982 8 0 TFF
= Eşref Özmenç OS 1951-1954 8 0 TFF
= Arif Peçenek KL 1984-1985 8 0 TFF
= Hüsnü Savman DF 1928-1937 8 0 TFF
= Vedii Tosuncuk DF 1948-1952 8 0 TFF
= Müzdat Yetkiner DF 1950-1954 8 0 [242]
= Mahmut Tekdemir OS 2015- 8 0 [243]
265 Hasan Kabze FV 2006 7 2 [244]
= Metin Yıldız OS 1980-1988 7 2 [245]
= Bilal Kısa OS 2006- 7 1 [246]
= Ali Çoban DF 1978-1987 7 1 [247]
= Arif Kocabıyık OS 1982-1985 7 1 [248]
= Nihat Akbay KL 1965-1976 7 0 [249]
= Mehmet Aktan DF 1973 7 0 [250]
= Ali Günçar DF 1992-1997 7 0 [251]
= Cafer Çağatay DF 1923-1927 7 0 [252]
= Celil Sağır OS 1996-1997 7 0 [253]
= Sabahattin Erboğa DF 1975-1980 7 0 [254]
= Ali Gültiken FV 1987-1991 7 0 [255]
= İbrahim Kaş DF 2007-2009 7 0 [256]
= Hakan Kutucuoğlu OS 1982-1983 7 0 [257]
= Turhan Sofuoğlu FV 1989-1992 7 0 [258]
= Ersan Gülüm DF 2013- 7 0 [259]
= Eren Talu DF 1982-1983 7 0 [260]
= Ali Yavaş DF 1975-1976 7 0 [261]
= Gökhan Gedikali DF 1987-1990 7 0 [262]
= Serdar Gürler OS 2017- 7 0 [263]
= Ömer Bayram DF 2018- 7 0 [264]
285 Emre Akbaba OS 2017- 6 3 [265]
= Nihat Yayöz OS 1969-1971 6 2 [266]
= Onur Kayador DF 1980-1984 6 1 TFF
= Koray Avcı OS 2004-2005 6 1 TFF
= Mehmet Türkkan FV 1973-1975 6 1 TFF
= Muharrem Gürbüz DF 1980-1984 6 1 TFF
= Hamit Akbay KL 1924-1925 6 0 TFF
= Ali Eren Beşerler DF 1999 6 0 TFF
= Serdar Kesimal DF 2010- 6 0 TFF
= Ali Beratlıgil FV 1956-1957 6 0 TFF
= Rıdvan Bolatlı DF 1953-1954 6 0 TFF
= Ceyhun Gülselam OS 2008-2010 6 0 TFF
= Mehmet Ekşi DF 1978-1981 6 0 TFF
= Fahri Tatan OS 2006 6 0 TFF
= Fatih Sonkaya DF 2003-2004 6 0 TFF
= Tuna Güneysu FV 1979-1982 6 0 TFF
= İsmail Kartal DF 1982-1985 6 0 TFF
= Yaşar Mumcuoğlu FV 1965-1970 6 0 TFF
= Saffet Akbaş DF 1996-1999 6 0 TFF
= Güngör Şahinkaya OS 1980-1984 6 0 TFF
= Saim Tayşengil DF 1955-1958 6 0 TFF
= Yusuf Tunaoğlu FV 1973-1975 6 0 TFF
= Nusret Ülük OS 1952-1956 6 0 TFF
= Vedat İnceefe DF 1996-1997 6 0 TFF
= Ulvi Yenal KL 1926-1928 6 0 TFF
= Hasan Özer FV 2001 6 0 TFF
= Yusuf Şimşek OS 2007-2009 6 0 TFF
= Serdar Kurtuluş DF 2007- 6 0 [267]
= Mert Günok KL 2012- 6 0 [268]
= Yasin Öztekin OS 2015- 6 0 [269]
= İrfan Can Kahveci OS 2018- 6 0 [270]
314 Fahrettin Cansever OS 1949-1954 5 3 [271]
= Garbis İstanbulluoğlu FV 1952-1953 5 3 [272]
= Halit Deringör FV 1948-1950 5 2 [273]
= Zafer Bilgetay DF 1980-1981 5 1 [274]
= Rebii Erkal FV 1931-1937 5 1 [275]
= Kemalettin Şentürk OS 1995-1996 5 1 [276]
= Rahim Zafer DF 1995-1996 5 1 [277]
= Niko Kovi DF 1974-1977 5 1 [278]
= Niyazi Sel FV 1931-1937 5 1 [279]
= Zafer Biryol FV 2004 5 1 [280]
= Ahmet İlhan Özek OS 2013- 5 1 [281]
= Kerim Frei OS 2012- 5 0 TFF
= Hamit Arslan DF 1924-1925 5 0 TFF
= Abdullah Çevrim FV 1962-1968 5 0 TFF
= Ahmet Börtücene DF 1972-1974 5 0 TFF
= Feridun Buğeker FV 1952-1955 5 0 TFF
= Turan Doğangün OS 1966-1969 5 0 TFF
= Ahmet Erol DF 1948-1949 5 0 TFF
= Yılmaz Gökdel OS 1964-1965 5 0 TFF
= Ekrem Günalp DF 1971-1974 5 0 TFF
= Galip Haktanır OS 1948-1950 5 0 TFF
= Mehmet Işıkal DF 1969-1971 5 0 TFF
= Nedim Kaleci KL 1923-1925 5 0 TFF
= Mert Korkmaz DF 1998-1999 5 0 TFF
= Necmi Mutlu KL 1961-1964 5 0 TFF
= Mehmet Reşat Nayır OS 1936-1937 5 0 TFF
= Coşkun Özarı DF 1955-1958 5 0 TFF
= Kadir Özcan DF 1975-1976 5 0 TFF
= Şanver Göymen KL 1994-1996 5 0 TFF
= Selim Özer DF 1997-1998 5 0 TFF
= Cevat Seyit OS 1927-1932 5 0 TFF
= İsmet Yamanoğlu FV 1951-1953 5 0 TFF
= Bahtiyar Yorulmaz FV 1979-1981 5 0 TFF
= Zafer Özgültekin KL 2002-2003 5 0 TFF
= Çetin Zeybek OS 1954 5 0 [282]
= Hasan Okan Gültang KL 1995 5 0 [283]
= Bekir İrtegün DF 2012- 5 0 [284]
353 Reha Eken FV 1948-1950 4 6 [285]
= Melih Atacan OS 1973-1974 4 3 [286]
= Selahattin Almay FV 1931-1932 4 3 [287]
= Bülent Aziz Esel FV 1949-1950 4 3 [288]
= Mehmet Nazif Gerçin DF 1924-1926 4 0 [289]
= Reşit Kaynak FV 1976-1979 4 1 [290]
= Sadullah Acele FV 1979-1980 4 0 [291]
= Sami Açıköney FV 1925-1931 4 0 [292]
= Ahmet Yıldırım OS 2003 4 0 [293]
= İshak Doğan OS 2013- 4 0 [294]
= Emre Taşdemir DF 2015- 4 0 [295]
= Sait Altınordu FV 1932-1937 4 0 TFF
= Murat Alyüz DF 1948 4 0 TFF
= Ayhan Aşut OS 1969 4 0 TFF
= Muzaffer Badalıoğlu DF 1981-1983 4 0 TFF
= Çağlayan Derebaşı DF 1962-1969 4 0 TFF
= Emre Güngör DF 2008-2010 4 1 TFF
= Erkan Avseren DF 1995-1996 4 0 TFF
= Okan Gedikali KL 1985-1988 4 0 TFF
= Osman Göktan OS 1961 4 0 TFF
= Zafer Göncüler DF 1973-1975 4 0 TFF
= Hakan Arıkan KL 2007 4 0 TFF
= İbrahim Akın OS 2006 4 0 TFF
= Raşit Karasu OS 1974-1975 4 0 TFF
= Kaya Köstepen FV 1958-1963 4 0 TFF
= Mehmet Polat DF 2000-2002 4 0 TFF
= Mehmet Yıldız FV 2007-2009 4 0 TFF
= Murat Hacıoğlu FV 2004 4 0 TFF
= Mustafa Özer OS 1995 4 0 TFF
= Nuri Hüseyin Tok FV 1975-1977 4 0 TFF
= Önder Turacı DF 2004-2009 4 0 TFF
= Şevki Şenlen FV 1972-1978 4 0 TFF
= Serhat Güller OS 1992-1993 4 0 TFF
= Alper Timur OS 1984 4 0 TFF
= Onursal Uraz OS 1965-1966 4 0 TFF
= Varol Ürkmez KL 1958-1965 4 0 TFF
= Yılmaz Urul KL 1964-1965 4 0 TFF
= Volkan Yaman DF 2006-2007 4 0 TFF
= Vural Korkmaz OS 1995-1997 4 0 TFF
= İsmet Yurtsu OS 1961-1963 4 0 TFF
= Çağlar Birinci DF 2008-2010 4 0 [296]
= Engin Baytar OS 2010- 4 0 [297]
= Emre Çolak OS 2012- 4 0 [298]
= Serkan Kırıntılı KL 2018- 4 0 [299]
= Mehmet Zeki Çelik DF 2018- 4 0 [300]
396 Bekir Refet FV 1924-1928 3 3 [301]
= Latif Yalınlı FV 1927-1928 3 3 [302]
= Kemal Faruki FV 1927-1928 3 2 [303]
= Ceyhun Güray DF 1981-1984 3 1 [304]
= Cihan Haspolatlı DF 2002-2003 3 1 [305]
= Kayhan Kaynak FV 1987 3 1 [306]
= Gürsel Aksel FV 1965-1968 3 1 [307]
= Sinan Alayoğlu FV 1962-1965 3 1 [308]
= Hakkı Yeten FV 1931-1936 3 1 [309]
= Ozan İpek OS 2010- 3 0 [310]
= Ahmet Dursun FV 2000 3 0 [311]
= Tuncay Becedek OS 1962-1965 3 0 [312]
= Bilal Yılmaz DF 1982-1983 3 0 [313]
= Nazmi Bilge FV 1955 3 0 [314]
= Hüsamettin Böke KL 1926-1932 3 0 [315]
= Hayri Ragıp Candemir OS 1924-1926 3 0 [316]
= Sadi Çoban OS 1924-1927 3 0 TFF
= Fikret Demirer FV 1984 3 0 TFF
= Osman Denizci OS 1980-1982 3 0 TFF
= Ayfer Elmastaşoğlu FV 1966-1973 3 0 TFF
= Ergun Ercins OS 1957-1960 3 0 TFF
= Eren Güngör DF 2008-2009 3 0 TFF
= Ersen Martin FV 2004-2006 3 0 TFF
= Ergin Gürses FV 1965-1966 3 0 TFF
= Ayhan Hançer DF 1955-1957 3 0 TFF
= Fethi Heper FV 1968-1971 3 0 TFF
= Adem İbrahimoğlu KL 1983 3 0 TFF
= Ahmet Karlıklı DF 1958-1962 3 0 TFF
= Öner Kılıç FV 1977-1980 3 0 TFF
= Savaş Koç OS 1988 3 0 TFF
= Avni Kurgan KL 1931-1932 3 0 TFF
= Metin Aktaş KL 2000-2002 3 0 TFF
= Murat Ocak DF 2006 3 0 TFF
= Zafer Öğer KL 1984 3 0 TFF
= Ali İhsan Okçuoğlu OS 1964 3 0 TFF
= Vedat Okyar DF 1969-1971 3 0 TFF
= Ömer Erdoğan 2010 3 0 TFF
= Orhan Ak DF 2004-2006 3 0 TFF
= Necmi Perekli FV 1976-1977 3 0 TFF
= Ramazan Tunç DF 1997-2001 3 0 TFF
= Fuat Saner OS 1972-1973 3 0 TFF
= Serdar Özkan OS 2007-2008 3 0 TFF
= Musa Sezer OS 1948-1949 3 0 TFF
= Coşkun Taş FV 1954 3 0 TFF
= Hakan Tecimer OS 1989-1990 3 0 TFF
= Güngör Tekin DF 1977-1979 3 0 TFF
= Nuri Toygun FV 1969 3 0 TFF
= Mustafa Turgat OS 1979-1980 3 0 TFF
= Ülken Durak DF 1990-1991 3 0 TFF
= Şenol Ustaömer OS 1984-1985 3 0 TFF
= Mücahit Yalçıntaş OS 1988 3 0 [317]
= Selçuk Yalçıntaş OS 1974 3 0 [318]
= Hüseyin Yazıcı DF 1967-1968 3 0 [319]
= Tolga Ciğerci OS 2016- 3 0 [320]
= Uğur Demirok DF 2014- 3 0 [321]
= Kenan Karaman OS 2017- 3 0 [322]
= Berkay Özcan OS 2018- 3 0 [323]
454 Çağdaş Atan OS 2004 2 1 [324]
= Eşref Bilgiç FV 1931-1932 2 1 [325]
= Aykut Yiğit FV 1984 2 0 [326]
= Şevket Yorulmaz FV 1950-1951 2 0 [327]
= Ali Bilgin DF 2006 2 0 [328]
= Cafer Aydın FV 1997 2 0 [329]
= Aydın Tohumcu KL 1967-1968 2 0 TFF
= Hüseyin Kartal FV 2003 2 0 TFF
= Osman Akyol OS 1994-1996 2 0 TFF
= Yekta Kurtuluş OS 2010- 2 0 TFF
= Yiğit İncedemir OS 2010- 2 0 TFF
= Tuncay Mesçi OS 1976-1981 2 0 TFF
= Abdullah Duran OS 1991 2 0 TFF
= Lütfü Aksoy DF 1932-1936 2 0 TFF
= Sadık Aksöz FV 1981 2 0 TFF
= Yaşar Alpaslan DF 1936 2 0 TFF
= Batuhan Karadeniz FV 2008- 2 0 TFF
= Muammer Birdal DF 1981 2 0 TFF
= Aydın Çelik FV 1975-1977 2 0 TFF
= Cengiz Atila DF 1994-1995 2 0 TFF
= Ahmet Ceyhan DF 1978 2 0 TFF
= Muzaffer Çizer FV 1931-1932 2 0 TFF
= Necdet Çoruh OS 1956 2 0 TFF
= Erdoğan Dağdelen OS 1949 2 0 TFF
= Coşkun Demirbakan DF 1978 2 0 TFF
= Erol Dinler FV 1984 2 0 TFF
= Candan Dumanlı FV 1962 2 0 TFF
= Kamil Ekin OS 1950 2 0 TFF
= Engin Özdemir OS 1996 2 0 TFF
= Ercan Koloğlu DF 1990-1995 2 0 TFF
= Çetiner Erdoğan FV 1971-1975 2 0 TFF
= Necmettin Erdoğdu DF 1949-1950 2 0 TFF
= Savaş Erol DF 1978 2 0 TFF
= Ercan Ertuğ FV 1955-1956 2 0 TFF
= Evren Turhan OS 1997 2 0 TFF
= Coşkun Ferman OS 1965 2 0 TFF
= Necati Göçmen FV 1971 2 0 TFF
= Nedim Günar DF 1954-1955 2 0 TFF
= Bahattin Güneş DF 1985 2 0 TFF
= Arif Güney FV 1979 2 0 TFF
= Halil İbrahim Kara DF 1994-1995 2 0 TFF
= Şeref İncirmen DF 1980 2 0 TFF
= Burhan Işın OS 1926-1927 2 0 TFF
= Vahit Kolukısa DF 1971 2 0 TFF
= Nejat Küçüksorgunlu DF 1957 2 0 TFF
= Vahyi Oktay DF 1926 2 0 TFF
= Numan Okumuş DF 1965 2 0 TFF
= Ömer Kılıç DF 1995 2 0 TFF
= Necmi Onarıcı FV 1954 2 0 TFF
= Zeki Önatlı OS 1988 2 0 TFF
= Güven Önüt FV 1965 2 0 TFF
= Osman Akyol OS 1994-1996 2 0 TFF
= Osman Yıldırım OS 1990-1991 2 0 TFF
= Vahap Özbayar OS 1971 2 0 TFF
= Hasan Kemal Özdemir OS 1985-1990 2 0 TFF
= Özer Hurmacı OS 2010- 2 0 TFF
= Mümin Özkasap KL 1969 2 0 TFF
= Turgay Poyraz DF 1981 2 0 TFF
= Faruk Sağnak FV 1951 2 0 TFF
= Yalçın Saner DF 1963 2 0 TFF
= Doğan Sel DF 1964-1965 2 0 TFF
= Selahattin Özbir DF 1996 2 0 TFF
= Tuğrul Şener FV 1974 2 0 TFF
= Sercan Görgülü FV 1990 2 0 TFF
= Serdar Topraktepe OS 1996-1997 2 0 TFF
= Sinan Kaloğlu FV 2006-2008 2 0 TFF
= Selim Soydan FV 1962 2 0 TFF
= Tarık Daşgün OS 1995-1998 2 0 TFF
= İsmail Taviş DF 1986 2 0 TFF
= Abdurrahman Temel OS 1971 2 0 TFF
= Altan Tetik OS 1965 2 0 TFF
= Tolga Doğantez DF 2001 2 0 TFF
= Burhan Tözer OS 1969 2 0 TFF
= Muhtar Tucaltan OS 1951 2 0 TFF
= İbrahim Tusder OS 1936 2 0 TFF
= Zafer Tüzün FV 1984 2 0 TFF
= Cemil Usta DF 1976 2 0 TFF
= Volkan Kilimci KL 1996-1998 2 0 TFF
= Müjdat Yalman DF 1974 2 0 TFF
= Bilal Yaşar DF 1982-1983 2 0 TFF
= Aleko Yordan OS 1962 2 0 TFF
= Yusuf Tepekule OS 1993-1994 2 0 TFF
= Kamil Rona FV 1924 2 0 [330]
= Soner Aydoğdu OS 2012- 2 0 [331]
= Cenk Gönen KL 2012- 2 0 [332]
= Harun Tekin KL 2017- 2 0 [333]
= Barış Yardımcı DF 2017- 2 0 [334]
= Atila Turan DF 2017- 2 0 [335]
= Deniz Türüç OS 2017- 2 0 [336]
= Ertuğrul Ersoy DF 2018- 2 0 [337]
= Mert Müldür DF 2018- 2 0 [338]
= Aytaç Kara OS 2013- 2 0 [339]
548 Şeref Görkey FV 1936 1 1 [340]
= Ergun Öztuna FV 1957 1 1 [341]
= Ziya Doğan OS 1984 1 0 [342]
= Giray Kaçar DF 2011- 1 0 [343]
= Abdullah Matay FV 1958 1 0 [344]
= Zeynel Soyuer DF 1961 1 0 [345]
= Altan Aksoy OS 1998 1 0 TFF
= Serkan Aykut FV 1997 1 0 TFF
= Ahmet Açıkgöz OS 1961 1 0 TFF
= Ertan Adatepe FV 1962 1 0 TFF
= Adnan Erkan KL 1996 1 0 TFF
= Kadir Akbulut DF 1986 1 0 TFF
= İsmail Akbaşlı FV 1984 1 0 TFF
= Ayhan Akbin FV 1980 1 0 TFF
= Hakkı Alaç OS 1936 1 0 TFF
= Ali Güneş OS 2004 1 0 TFF
= Ali Tandoğan OS 2004 1 0 TFF
= Münir Altay DF 1961 1 0 TFF
= Erhan Altın DF 1981 1 0 TFF
= Bahri Altıntabak DF 1961 1 0 TFF
= Ersel Altıparmak FV 1969 1 0 TFF
= Erhan Arslan KL 1985 1 0 TFF
= Bilal Arular DF 1978 1 0 TFF
= Muzaffer Atacan OS 1980 1 0 TFF
= Bora Öztürk FV 1981 1 0 TFF
= Rasim Atala KL 1926 1 0 TFF
= Aydın Toscalı DF 2007 1 0 TFF
= Baki Mercimek DF 2006 1 0 TFF
= Bekir Barçın OS 1977 1 0 TFF
= Faruk Barlas DF 1937 1 0 TFF
= Fevzi Baron DF 1923 1 0 TFF
= Selim Bayburt OS 1937 1 0 TFF
= İsmet Berberoğlu DF 1950 1 0 TFF
= Emin Bey OS 1923 1 0 TFF
= Bülent Bölükbaşı OS 2004 1 0 TFF
= İhsan Büyükbuğdaypınar DF 1966 1 0 TFF
= Beyhan Çalışkan OS 1985 1 0 TFF
= Cenk İşler FV 2000 1 0 TFF
= Hüseyin Çetinkaya DF 1980 1 0 TFF
= Ceyhun Eriş OS 2009 1 0 TFF
= Necdet Cici FV 1932 1 0 TFF
= Yavuz Çoker DF 1965 1 0 TFF
= Timuçin Çuğ DF 1973 1 0 TFF
= Cüneyt Aksu OS 1996 1 0 TFF
= Cahit Dikici OS 1961 1 0 TFF
= Hasan Ekin OS 1932 1 0 TFF
= Emre Toraman DF 2006 1 0 TFF
= Erbil Uzel OS 1996 1 0 TFF
= Ercüment Şahin FV 1996 1 0 TFF
= Haluk Erdemoğlu FV 1965 1 0 TFF
= Erkan Özbey DF 2002 1 0 TFF
= Rasim Erten KL 1977 1 0 TFF
= Özcan Esinduy OS 1955 1 0 TFF
= Faruk Bayar DF 2004 1 0 TFF
= Feti Okuroğlu DF 1994 1 0 TFF
= Fevzi Tuncay KL 2000 1 0 TFF
= Mustafa Gedik FV 1981 1 0 TFF
= Aydın Güleş OS 1972 1 0 TFF
= Türker Gülsoy OS 1971 1 0 TFF
= Yüksel Gündüz FV 1962 1 0 TFF
= Zeki Günel FV 1926 1 0 TFF
= Bülent Gürbüz KL 1955 1 0 TFF
= Mustafa Güven FV 1959 1 0 TFF
= Hakan Bayraktar OS 2001 1 0 TFF
= Hamza Hamzaoğlu OS 1993 1 0 TFF
= Hasan Çelik FV 1993 1 0 TFF
= Hasan Vural DF 1996 1 0 TFF
= İbrahim Köseoğlu OS 1996 1 0 TFF
= Melih Ilgaz OS 1950 1 0 TFF
= İlhan Sancaktar DF 1996 1 0 TFF
= Yenal Kaçıra DF 1953 1 0 TFF
= Akgün Kaçmaz OS 1953 1 0 TFF
= Rahmi Kaleci FV 1961 1 0 TFF
= Mustafa Kalpakaslan FV 1975 1 0 TFF
= Ömer Kaner OS 1974 1 0 TFF
= Özer Kanra FV 1963 1 0 TFF
= Orhan Kapucu FV 1986 1 0 TFF
= Sedat Karaoğlu DF 1981 1 0 TFF
= Selahattin Karasu OS 1973 1 0 TFF
= Kadri Kartal OS 1956 1 0 TFF
= Yorgo Kasapoğlu FV 1956 1 0 TFF
= İbrahim Kelle OS 1923 1 0 TFF
= Ahmet Keloğlu OS 1984 1 0 TFF
= Kenan Yelek DF 2004 1 0 TFF
= Şevket Kesler DF 1981 1 0 TFF
= Seracettin Kırklar OS 1956 1 0 TFF
= Erdal Kocaçimen KL 1949 1 0 TFF
= Özcan Köksoy DF 1965 1 0 TFF
= Rıza Köprülü OS 1937 1 0 TFF
= Doğan Küçükduru FV 1974 1 0 TFF
= Kürşat Duymuş DF 2004 1 0 TFF
= Rasih Minkari FV 1937 1 0 TFF
= Mehmet Yılmaz FV 2004 1 0 TFF
= Mustafa Özkan FV 2003 1 0 TFF
= Necip Uysal OS 2010- 1 0 TFF
= Aydemir Nemli FV 1956 1 0 TFF
= Nuri Çolak DF 2001 1 0 TFF
= Süleyman Oktay DF 1981 1 0 TFF
= Orkun Usak KL 2006 1 0 TFF
= Ahmet Özacar FV 1962 1 0 TFF
= Vahap Özaltay FV 1932 1 0 TFF
= Tezcan Ozan FV 1974 1 0 TFF
= Mustafa Özbey KL 1980 1 0 TFF
= Özden Öngün KL 1998 1 0 TFF
= Hayati Özkan OS 1932 1 0 TFF
= Ertan Öznur FV 1969 1 0 TFF
= Orhan Özselek DF 1975 1 0 TFF
= Niyazi Öztunç FV 1936 1 0 TFF
= Hasan Polat OS 1937 1 0 TFF
= Ahmet Şahin FV 1965 1 0 TFF
= Sedat Balkanlı DF 1993 1 0 TFF
= Serdar Kulbilge KL 2007 1 0 TFF
= Nevruz Şerif OS 1976 1 0 TFF
= Yavuz Şimşek KL 1971 1 0 TFF
= Sinan Yeşil OS 1996 1 0 TFF
= Hasan Kamil Sporel DF 1923 1 0 TFF
= Tamer Tuna DF 2000 1 0 TFF
= Tayfun Hut DF 1991 1 0 TFF
= Güngör Tetik OS 1963 1 0 TFF
= Muammer Tokgöz DF 1950 1 0 TFF
= Refik Osman Top OS 1924 1 0 TFF
= Mehmet Tuncer Ergon OS 1971 1 0 TFF
= İhsan Türemen OS 1932 1 0 TFF
= Turgay Bahadır FV 2010- 1 0 TFF
= Ufuk Süer DF 1996 1 0 TFF
= Uğur Dağdelen FV 1998 1 0 TFF
= Uğur İnceman OS 2004- 1 0 TFF
= Mustafa Ulucan DF 1982 1 0 TFF
= Ümit Birol OS 1991 1 0 TFF
= Ümüt Hatipoğlu OS 1996 1 0 TFF
= Kemalettin Ünlü DF 1952 1 0 TFF
= Bülent Varol FV 1950 1 0 TFF
= Vedat Vatansever OS 1992 1 0 TFF
= Yasin Çakmak DF 2008 1 0 TFF
= Yasin Çelik DF 1998 1 0 TFF
= Altay Yavuzaslan KL 1969 1 0 [346]
= Necdet Yıldırım DF 1968 1 0 [347]
= Talat Yörük OS 1965 1 0 [348]
= Aydın Yılmaz OS 2012- 1 0 [349]
= Atınç Nukan DF 2015- 1 0 [350]
= Ümit Kurt DF 2015- 1 0 [351]
= Güray Vural OS 2017- 1 0 [352]
= Tarkan Serbest OS 2018- 1 0 [353]

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ TFF.org'da R. Reçber
  2. ^ TFF.org'da H. Şükür
  3. ^ TFF.org'da B. Korkmaz
  4. ^ TFF.org'da A. Turan
  5. ^ TFF.org'da E. Belözoğlu
  6. ^ TFF.org'da T. Kerimoğlu
  7. ^ TFF.org'da A. Özalan
  8. ^ TFF.org'da H. Altıntop
  9. ^ TFF.org'da M. Topal
  10. ^ TFF.org'da T. Şanlı
  11. ^ TFF.org'da O. Temizkanoğlu
  12. ^ TFF.org'da A. Ercan
  13. ^ TFF.org'da O. Çetin
  14. ^ TFF.org'da N. Kahveci
  15. ^ TFF.org'da G. Gönül
  16. ^ TFF.org'da F. Akyel
  17. ^ TFF.org'da V. Demirel
  18. ^ TFF.org'da A. Erdem
  19. ^ TFF.org'da S. İnan
  20. ^ TFF.org'da S. Çetin
  21. ^ TFF.org'da O. Buruk
  22. ^ TFF.org'da R. Çetin
  23. ^ TFF.org'da C. Erkin
  24. ^ TFF.org'da B. Yılmaz
  25. ^ TFF.org'da F. Terim
  26. ^ TFF.org'da N. Şahin
  27. ^ TFF.org'da G. Karadeniz
  28. ^ TFF.org'da H. Balta
  29. ^ TFF.org'da Y. Baştürk
  30. ^ TFF.org'da H. Mandıralı
  31. ^ TFF.org'da E. Penbe
  32. ^ TFF.org'da L. Küçükandonyadis
  33. ^ TFF.org'da T. Şeren
  34. ^ TFF.org'da T. Havutçu
  35. ^ TFF.org'da C. Turan
  36. ^ TFF.org'da S. Sarıoğlu
  37. ^ TFF.org'da T. Korkut
  38. ^ TFF.org'da Ü. Davala
  39. ^ TFF.org'da Ü. Özat
  40. ^ TFF.org'da O. Özyakup
  41. ^ TFF.org'da G. Keskin
  42. ^ TFF.org'da H. Şaş
  43. ^ TFF.org'da O. Tufan
  44. ^ TFF.org'da Ş. Has
  45. ^ TFF.org'da H. Çalhanoğlu
  46. ^ TFF.org'da H. Altıntop
  47. ^ TFF.org'da R. Çalımbay
  48. ^ TFF.org'da S. Yalçın
  49. ^ TFF.org'da M. Aurélio
  50. ^ TFF.org'da K. Richards
  51. ^ TFF.org'da İ. Üzülmez
  52. ^ TFF.org'da M. Oktay
  53. ^ TFF.org'da Ü. Karaman
  54. ^ TFF.org'da C. Tosun
  55. ^ TFF.org'da M. Erdinç
  56. ^ TFF.org'da G. Zan
  57. ^ TFF.org'da T. Semercioğlu
  58. ^ TFF.org'da V. Babacan
  59. ^ TFF.org'da S. Özden
  60. ^ TFF.org'da M. Tekin
  61. ^ TFF.org'da N. Erdem
  62. ^ TFF.org'da E. Aşık
  63. ^ TFF.org'da T. Kafkas
  64. ^ TFF.org'da H. Ünsal
  65. ^ TFF.org'da O. Altıparmak
  66. ^ TFF.org'da E. İpekoğlu
  67. ^ TFF.org'da T. Çolak
  68. ^ TFF.org'da Ş. Güneş
  69. ^ TFF.org'da M. Özdilek
  70. ^ TFF.org'da İ. Toraman
  71. ^ TFF.org'da E. Arıca
  72. ^ TFF.org'da O. Şahan
  73. ^ TFF.org'da Y. Altıntaş
  74. ^ TFF.org'da M. Ertan
  75. ^ TFF.org'da E. Aktuna
  76. ^ TFF.org'da A. Berman
  77. ^ TFF.org'da S. Şentürk
  78. ^ TFF.org'da O. Çıkırıkçı
  79. ^ TFF.org'da İ. Köybaşı
  80. ^ TFF.org'da H. A. Kaldırım
  81. ^ TFF.org'da O. Tufan
  82. ^ TFF.org'da A. K. Denizci
  83. ^ TFF.org'da Ö. Toprak
  84. ^ TFF.org'da İ. Arca
  85. ^ TFF.org'da İ. Demiriz
  86. ^ TFF.org'da B. Dirimlili
  87. ^ TFF.org'da H. Çimşir
  88. ^ TFF.org'da E. Sağlam
  89. ^ TFF.org'da T. Metin
  90. ^ TFF.org'da C. Bartu
  91. ^ TFF.org'da V. Şen
  92. ^ TFF.org'da E. Eratlı
  93. ^ TFF.org'da T. Özkarslı
  94. ^ TFF.org'da E. Verel
  95. ^ TFF.org'da K. Aytaç
  96. ^ TFF.org'da F. Tekke
  97. ^ TFF.org'da F. Uçar
  98. ^ TFF.org'da R. Dilmen
  99. ^ TFF.org'da M. Kurt
  100. ^ TFF.org'da E. Keser
  101. ^ TFF.org'da A. Artuner
  102. ^ TFF.org'da S. Şahin
  103. ^ TFF.org'da Y. Mallı
  104. ^ TFF.org'da S. Balcı
  105. ^ TFF.org'da C. Pamiroğlu
  106. ^ TFF.org'da S. Kaya
  107. ^ TFF.org'da S. Yula
  108. ^ TFF.org'da S. Sarıalioğlu
  109. ^ TFF.org'da Ç. Söyüncü
  110. ^ TFF.org'da Z. Alp
  111. ^ TFF.org'da N. Özçağlayan
  112. ^ TFF.org'da A. Akman
  113. ^ TFF.org'da İ. Mansız
  114. ^ TFF.org'da U. Bulut
  115. ^ TFF.org'da Z. Şengül
  116. ^ TFF.org'da N. Bekdik
  117. ^ TFF.org'da D. Barış
  118. ^ TFF.org'da S. Yuvakuran
  119. ^ TFF.org'da R. Çetiner
  120. ^ TFF.org'da M. Sipahi
  121. ^ TFF.org'da S. Sancaklı
  122. ^ TFF.org'da N. Ateş
  123. ^ TFF.org'da A. Elmastaşoğlu
  124. ^ TFF.org'da M. Oğuz
  125. ^ TFF.org'da U. Tütüneker
  126. ^ TFF.org'da O. Yokuşlu
  127. ^ TFF.org'da Ö. Çatkıç
  128. ^ TFF.org'da M. Yetkiner
  129. ^ TFF.org'da Ş. Özbayraklı
  130. ^ TFF.org'da O. Derelioğlu
  131. ^ TFF.org'da İ. Tüfekçi
  132. ^ TFF.org'da M. Yürür
  133. ^ TFF.org'da F. Zemzem
  134. ^ TFF.org'da H. Şengün
  135. ^ TFF.org'da T. Seyhan
  136. ^ TFF.org'da N. Güzelırmak
  137. ^ TFF.org'da M. A. Has
  138. ^ TFF.org'da H. Demirbaş
  139. ^ TFF.org'da Y. Şen
  140. ^ TFF.org'da F. Sağınoğlu
  141. ^ TFF.org'da K. Ayhan
  142. ^ TFF.org'da C. Ünder
  143. ^ TFF.org'da S. Aziz
  144. ^ TFF.org'da C. Tanman
  145. ^ TFF.org'da M. Topuz
  146. ^ TFF.org'da Z. R. Sporel
  147. ^ TFF.org'da M. Leblebi
  148. ^ TFF.org'da S. Akın
  149. ^ TFF.org'da İ. Açıksöz
  150. ^ TFF.org'da E. Keskin
  151. ^ TFF.org'da A. Baydar
  152. ^ TFF.org'da İ. Kurt
  153. ^ TFF.org'da N. Özkaya
  154. ^ TFF.org'da A. Potuk
  155. ^ TFF.org'da G. Ünal
  156. ^ TFF.org'da S. Kaya
  157. ^ TFF.org'da E. Mor
  158. ^ TFF.org'da Ş. Birant
  159. ^ TFF.org'da Ş. Çorlu
  160. ^ TFF.org'da Y. Özdenak
  161. ^ TFF.org'da E. Acuner
  162. ^ TFF.org'da E. Konca
  163. ^ TFF.org'da İ. Ertürk
  164. ^ TFF.org'da F. Karadoğan
  165. ^ TFF.org'da K. Yavuz
  166. ^ TFF.org'da N. Ergün
  167. ^ TFF.org'da E. Togay
  168. ^ TFF.org'da H. Vezir
  169. ^ TFF.org'da O. Arpacıoğlu
  170. ^ TFF.org'da B. Eken
  171. ^ TFF.org'da İ. Günen
  172. ^ TFF.org'da H. Kiremitçi
  173. ^ TFF.org'da O. Özköylü
  174. ^ TFF.org'da H. Saygun
  175. ^ TFF.org'da M. Tokaç
  176. ^ TFF.org'da O. Kıvrak
  177. ^ TFF.org'da B. Gürsoy
  178. ^ TFF.org'da E. Önal
  179. ^ TFF.org'da M. Pektemek
  180. ^ TFF.org'da U. Boral
  181. ^ TFF.org'da A. Kocaman
  182. ^ TFF.org'da C. Arman
  183. ^ TFF.org'da M. Ekici
  184. ^ TFF.org'da S. Dino
  185. ^ TFF.org'da F. Uraz
  186. ^ TFF.org'da S. Sararer
  187. ^ TFF.org'da U. Köken
  188. ^ TFF.org'da G. Töre
  189. ^ TFF.org'da G. Kılıç
  190. ^ TFF.org'da Ş. Gülesin
  191. ^ TFF.org'da K. Mesci
  192. ^ TFF.org'da C. Berkman
  193. ^ TFF.org'da B. Uygun
  194. ^ TFF.org'da S. Demiral
  195. ^ TFF.org'da Y. Duran
  196. ^ TFF.org'da A. Durmaz
  197. ^ TFF.org'da A. İ. Karayiğit
  198. ^ TFF.org'da İ. Uluğ
  199. ^ TFF.org'da V. Arslan
  200. ^ TFF.org'da Ö. Yurteri
  201. ^ TFF.org'da E. Ünal
  202. ^ TFF.org'da S. Bolat
  203. ^ TFF.org'da Ü. Karan
  204. ^ TFF.org'da M. Denizli
  205. ^ TFF.org'da O. Adın
  206. ^ TFF.org'da B. Atak
  207. ^ TFF.org'da T. Kutver
  208. ^ TFF.org'da M. Özgül
  209. ^ TFF.org'da B. Pekel
  210. ^ TFF.org'da Ö. Arkoç
  211. ^ TFF.org'da H. Çakıroğlu
  212. ^ TFF.org'da K. Göktulga
  213. ^ TFF.org'da İ. Yağcıoğlu
  214. ^ TFF.org'da K. Serdar
  215. ^ TFF.org'da T. Temeller
  216. ^ TFF.org'da Y. Yazıcı
  217. ^ TFF.org'da S. Arca
  218. ^ TFF.org'da A. Yelken
  219. ^ TFF.org'da N. Doğan
  220. ^ TFF.org'da G. Özdenak
  221. ^ TFF.org'da V. Yayım
  222. ^ TFF.org'da R. Eryol
  223. ^ TFF.org'da A. Gençay
  224. ^ TFF.org'da K. R. Kalpakçıoğlu
  225. ^ TFF.org'da R. Kara
  226. ^ TFF.org'da T. Zengin
  227. ^ TFF.org'da T. Torun
  228. ^ TFF.org'da B. Sargun
  229. ^ TFF.org'da O. Yılmaz
  230. ^ TFF.org'da Ş. Birol
  231. ^ TFF.org'da F. Arıcan
  232. ^ TFF.org'da F. Kırcan
  233. ^ TFF.org'da H. İ. Eren
  234. ^ TFF.org'da F. Yiğit
  235. ^ TFF.org'da Ö. Mustafaoğlu
  236. ^ TFF.org'da M. Peykoğlu
  237. ^ TFF.org'da S. Akyüz
  238. ^ TFF.org'da M. Şen
  239. ^ TFF.org'da A. Çalık
  240. ^ TFF.org'da S. Bali
  241. ^ TFF.org'da K. Batmaz
  242. ^ TFF.org'da M. Yetkiner
  243. ^ TFF.org'da M. Tekdemir
  244. ^ TFF.org'da H. Kabze
  245. ^ TFF.org'da M. Yıldız
  246. ^ TFF.org'da B. Kısa
  247. ^ TFF.org'da A. Çoban
  248. ^ TFF.org'da A. Kocabıyık
  249. ^ TFF.org'da N. Akbay
  250. ^ TFF.org'da M. Aktan
  251. ^ TFF.org'da A. Günçar
  252. ^ TFF.org'da C. Çağatay
  253. ^ TFF.org'da C. Sağır
  254. ^ TFF.org'da S. Erboğa
  255. ^ TFF.org'da A. Gültiken
  256. ^ TFF.org'da İ. Kaş
  257. ^ TFF.org'da H. Kutucuoğlu
  258. ^ TFF.org'da T. Sofuoğlu
  259. ^ TFF.org'da E. Gülüm
  260. ^ TFF.org'da E. Talu
  261. ^ TFF.org'da A. Yavaş
  262. ^ TFF.org'da G. Gedikali
  263. ^ TFF.org'da S. Gürler
  264. ^ TFF.org'da Ö. Bayram
  265. ^ TFF.org'da E. Akbaba
  266. ^ TFF.org'da N. Yayöz
  267. ^ TFF.org'da S. Kurtuluş
  268. ^ TFF.org'da M. Günok
  269. ^ TFF.org'da Y. Öztekin
  270. ^ TFF.org'da İ. C. Kahveci
  271. ^ TFF.org'da F. Cansever
  272. ^ TFF.org'da G. İstanbulluoğlu
  273. ^ TFF.org'da H. Deringör
  274. ^ TFF.org'da Z. Bilgetay
  275. ^ TFF.org'da R. Erkal
  276. ^ TFF.org'da K. Şentürk
  277. ^ TFF.org'da R. Zafer
  278. ^ TFF.org'da N. Kovi
  279. ^ TFF.org'da N. Sel
  280. ^ TFF.org'da Z. Biryol
  281. ^ TFF.org'da A. Özek
  282. ^ TFF.org'da Ç. Zeybek
  283. ^ TFF.org'da H. O. Gültang
  284. ^ TFF.org'da B. İrtegün
  285. ^ TFF.org'da R. Eken
  286. ^ TFF.org'da M. Atacan
  287. ^ TFF.org'da S. Almay
  288. ^ TFF.org'da B. A. Esel
  289. ^ TFF.org'da M. N. Gerçin
  290. ^ TFF.org'da R. Kaynak
  291. ^ TFF.org'da S. Acele
  292. ^ TFF.org'da S. Açıköney
  293. ^ TFF.org'da A. Yıldırım
  294. ^ TFF.org'da İ. Doğan
  295. ^ TFF.org'da E. Taşdemir
  296. ^ TFF.org'da Ç. Birinci
  297. ^ TFF.org'da E. Baytar
  298. ^ TFF.org'da E. Çolak
  299. ^ TFF.org'da S. Kırıntılı
  300. ^ TFF.org'da M. Z. Çelik
  301. ^ TFF.org'da B. Refet
  302. ^ TFF.org'da L. Yalınlı
  303. ^ TFF.org'da K. Faruki
  304. ^ TFF.org'da C. Güray
  305. ^ TFF.org'da C. Haspolatlı
  306. ^ TFF.org'da K. Kaynak
  307. ^ TFF.org'da G. Aksel
  308. ^ TFF.org'da S. Alayoğlu
  309. ^ TFF.org'da H. Yeten
  310. ^ TFF.org'da O. İpek
  311. ^ TFF.org'da A. Dursun
  312. ^ TFF.org'da T. Becedek
  313. ^ TFF.org'da B. Yılmaz
  314. ^ TFF.org'da N. Bilge
  315. ^ TFF.org'da H. Böke
  316. ^ TFF.org'da H. R. Candemir
  317. ^ TFF.org'da M. Yalçıntaş
  318. ^ TFF.org'da S. Yalçıntaş
  319. ^ TFF.org'da H. Yazıcı
  320. ^ TFF.org'da T. Ciğerci
  321. ^ TFF.org'da U. Demirok
  322. ^ TFF.org'da K. Karaman
  323. ^ TFF.org'da B. Özcan
  324. ^ TFF.org'da Ç. Atan
  325. ^ TFF.org'da E. Bilgiç
  326. ^ TFF.org'da A. Yiğit
  327. ^ TFF.org'da Ş. Yorulmaz
  328. ^ TFF.org'da A. Bilgin
  329. ^ TFF.org'da C. Aydın
  330. ^ TFF.org'da K. Rona
  331. ^ TFF.org'da S. Aydoğdu
  332. ^ TFF.org'da C. Gönen
  333. ^ TFF.org'da H. Tekin
  334. ^ TFF.org'da B. Yardımcı
  335. ^ TFF.org'da A. Turan
  336. ^ TFF.org'da D. Türüç
  337. ^ TFF.org'da E. Ersoy
  338. ^ TFF.org'da M. Müldür
  339. ^ TFF.org'da A. Kara
  340. ^ TFF.org'da Ş. Görkey
  341. ^ TFF.org'da E. Öztuna
  342. ^ TFF.org'da Z. Doğan
  343. ^ TFF.org'da G. Kaçar
  344. ^ TFF.org'da A. Matay
  345. ^ TFF.org'da Z. Soyuer
  346. ^ TFF.org'da A. Yavuzaslan
  347. ^ TFF.org'da N. Yıldırım
  348. ^ TFF.org'da T. Yörük
  349. ^ TFF.org'da A. Yılmaz
  350. ^ TFF.org'da A. Nukan
  351. ^ TFF.org'da Ü. Kurt
  352. ^ TFF.org'da G. Vural
  353. ^ TFF.org'da T. Serbest