Japonya millî futbol takımı futbolcuları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Japonya millî futbol takımı futbolcuları listesi, Japonya Futbol Federasyonu kayıtlarına göre Japonya millî futbol takımında oynayan futbolcuların listesidir.

Futbolcular[değiştir | kaynağı değiştir]

güncelleme : 14 Kasım 2012
Oyuncu Maç Gol İlk maçı Son maçı
Mike Havenaar 9 3 2011.09.02 2012.10.12
Hiroshi Kiyotake 12 1 2011.08.10 2012.11.14
Masahiko Inoha 16 1 2011.01.17 2012.09.11
Maya Yoshida 22 2 2010.01.06 2012.11.14
Hajime Hosogai 18 1 2009.10.08 2012.11.14
Shinji Okazaki 58 29 2008.10.09 2012.11.14
Keisuke Honda 40 12 2008.06.22 2012.11.14
Yuto Nagatomo 54 3 2008.05.24 2012.11.14
Eiji Kawashima 39 0 2008.02.17 2012.11.14
Ryoichi Maeda 24 10 2007.08.22 2012.11.14
Makoto Hasebe 63 2 2006.02.10 2012.11.14
Yuichi Komano 72 1 2005.08.03 2012.09.11
Yasuhito Endo 124 10 2002.11.20 2012.11.14
Gotoku Sakai 2 0 2012.09.06 2012.11.14
Hideto Takahashi 4 0 2012.05.23 2012.11.14
Hiroki Sakai 7 0 2012.05.23 2012.11.14
Shinji Kagawa 37 12 2008.05.24 2012.10.16
Hiroki Mizumoto 5 0 2006.10.04 2012.09.06
Kengo Nakamura 63 6 2006.10.04 2012.10.16
Tomoaki Makino 11 1 2010.01.06 2012.08.15
Jungo Fujimoto 13 1 2007.03.24 2012.08.15
Atsuto Uchida 52 1 2008.01.26 2012.10.16
Yuzo Kurihara 13 2 2006.08.09 2012.10.16
Yasuyuki Konno 63 1 2005.08.03 2012.11.14
Ryo Miyaichi 2 0 2012.05.23 2012.10.16
Takayuki Morimoto 10 3 2009.10.10 2012.05.23
Tadanari Lee 11 2 2011.01.09 2012.02.29
Takashi Inui 6 0 2009.01.20 2012.10.14
Naoya Kondo 1 0 2012.02.24 2012.02.24
Junya Tanaka 1 0 2012.02.24 2012.02.24
Chikashi Masuda 1 0 2012.02.24 2012.02.24
Ryota Moriwaki 2 0 2011.06.01 2012.02.24
Yosuke Kashiwagi 4 0 2010.01.06 2012.02.24
Shusaku Nishikawa 8 0 2009.10.08 2012.02.24
Naohiro Ishikawa 6 0 2003.12.07 2012.02.24
Yoshito Okubo 54 5 2003.05.31 2012.02.24
Genki Haraguchi 1 0 2011.10.07 2011.10.07
Yuki Abe 53 3 2005.01.29 2011.10.07
Akihiro Ienaga 3 0 2007.03.24 2011.08.10
Kunimitsu Sekiguchi 3 0 2010.10.08 2011.06.07
Daigo Nishi 1 0 2011.06.01 2011.06.01
Shinzo Koroki 12 0 2008.10.09 2011.06.01
Michihiro Yasuda 7 1 2008.02.17 2011.06.01
Daiki Iwamasa 8 0 2009.10.10 2011.01.29
Takuya Honda 2 0 2011.01.17 2011.01.25
Mitsuru Nagata 2 0 2010.09.07 2011.01.21
Daisuke Matsui 31 1 2003.06.22 2011.01.13
Mu Kanazaki 5 0 2009.01.20 2010.10.12
Hideo Hashimoto 15 0 2007.06.01 2010.09.07
Seigo Narazaki 77 0 1998.02.15 2010.09.07
Yuji Nakazawa 110 17 1999.09.08 2010.09.04
Marcus Tulio Tanaka 43 8 2006.08.09 2010.06.29
Keiji Tamada 72 16 2004.03.31 2010.06.29
Junichi Inamoto 82 5 2000.02.05 2010.06.24
Shunsuke Nakamura 98 24 2000.02.13 2010.06.19
Kisho Yano 19 2 2007.03.24 2010.06.14
Yuhei Tokunaga 7 0 2009.10.08 2010.04.07
Koji Yamase 13 5 2006.08.09 2010.04.07
Hisato Sato 31 4 2006.02.10 2010.02.14
Sota Hirayama 4 3 2010.01.06 2010.02.11
Mitsuo Ogasawara 55 7 2002.03.21 2010.02.11
Kensuke Nagai 1 0 2010.01.06 2010.01.06
Kazuma Watanabe 1 0 2010.01.06 2010.01.06
Takuji Yonemoto 1 0 2010.01.06 2010.01.06
Kazuya Yamamura 1 0 2010.01.06 2010.01.06
Kosuke Ota 1 0 2010.01.06 2010.01.06
Naoya Kikuchi 1 0 2010.01.06 2010.01.06
Shuichi Gonda 1 0 2010.01.06 2010.01.06
Naoki Yamada 2 0 2009.05.27 2010.01.06
Ryota Tsuzuki 6 0 2001.06.04 2009.09.09
Satoshi Yamaguchi 2 0 2009.05.27 2009.05.31
Tatsuya Tanaka 16 3 2005.07.31 2009.03.28
Kazumichi Takagi 5 0 2008.08.20 2009.02.04
Seiichiro Maki 38 8 2005.07.31 2009.02.04
Shuhei Terada 6 0 2008.05.27 2009.01.28
Takeshi Aoki 2 0 2008.08.20 2009.01.20
Yoshikatsu Kawaguchi 116 0 1997.02.13 2008.11.19
Masashi Oguro 22 5 2005.01.29 2008.08.20
Shinji Ono 56 6 1998.04.01 2008.08.20
Keita Suzuki 28 0 2006.08.09 2008.05.27
Naohiro Takahara 57 23 2000.02.13 2008.05.27
Satoru Yamagishi 11 0 2006.10.04 2008.03.26
Yuzo Tashiro 3 0 2008.02.17 2008.02.23
Ryuji Bando 7 2 2006.10.04 2008.02.23
Akira Kaji 64 2 2003.10.08 2008.02.23
Naotake Hanyu 17 0 2006.08.16 2008.02.20
Daiki Takamatsu 2 0 2006.11.15 2007.08.22
Koki Mizuno 4 0 2007.03.24 2007.07.16
Koji Nakata 57 2 2000.02.05 2007.06.05
Keisuke Tsuboi 40 0 2003.06.11 2007.06.01
Kazuki Ganaha 6 3 2006.08.09 2006.11.15
Alessandro Santos 82 7 2002.03.21 2006.11.15
Takahiro Futagawa 1 0 2006.10.04 2006.10.04
Tsukasa Umesaki 1 0 2006.09.06 2006.09.06
Yuto Sato 1 0 2006.08.16 2006.08.16
Daisuke Sakata 1 0 2006.08.09 2006.08.09
Naoshi Nakamura 1 0 2006.08.09 2006.08.09
Daigo Kobayashi 1 0 2006.08.09 2006.08.09
Hayuma Tanaka 1 0 2006.08.09 2006.08.09
Hidetoshi Nakata 77 11 1997.05.21 2006.06.22
Tsuneyasu Miyamoto 71 3 2000.06.18 2006.06.18
Takashi Fukunishi 64 7 1999.06.29 2006.06.18
Atsushi Yanagisawa 58 17 1998.02.15 2006.06.18
Teruyuki Moniwa 9 1 2003.10.08 2006.06.12
Tatsuhiko Kubo 32 11 1998.10.28 2006.05.13
Shinji Murai 5 0 2005.08.03 2006.05.09
Makoto Tanaka 32 0 2004.04.25 2006.05.09
Masashi Motoyama 28 0 2000.06.18 2006.02.18
Yoshinobu Minowa 1 0 2005.10.12 2005.10.12
Takayuki Suzuki 55 11 2001.04.25 2005.10.12
Yoichi Doi 4 0 2004.02.07 2005.10.08
Takayuki Chano 7 0 2004.04.25 2005.08.07
Atsuhiro Miura 25 1 1999.06.06 2005.05.22
Naoki Matsuda 40 1 2000.02.05 2005.01.29
Toshiya Fujita 24 3 1995.02.15 2005.01.29
Takuya Yamada 4 0 2003.12.07 2004.08.18
Norihiro Nishi 5 0 2004.04.25 2004.08.03
Nobuhisa Yamada 15 1 2002.11.20 2004.02.18
Teruaki Kurobe 4 0 2003.03.28 2004.02.07
Daisuke Oku 26 2 1998.10.28 2004.02.07
Hitoshi Sogahata 4 0 2001.11.07 2003.09.10
Yuichiro Nagai 4 1 2003.04.16 2003.06.22
Ryuzo Morioka 38 0 1999.03.31 2003.06.08
Toshihiro Hattori 44 2 1996.09.11 2003.06.08
Yutaka Akita 44 4 1995.10.24 2003.06.08
Akira Narahashi 38 0 1994.09.27 2003.06.08
Masashi Nakayama 53 21 1990.07.31 2003.06.08
Yoshiteru Yamashita 3 0 2001.06.04 2003.04.16
Eisuke Nakanishi 14 0 1997.09.07 2002.11.20
Kazuyuki Toda 20 1 2001.05.31 2002.06.18
Tomokazu Myojin 26 3 2000.02.13 2002.06.18
Daisuke Ichikawa 10 0 1998.04.01 2002.06.18
Akinori Nishizawa 29 10 1997.05.21 2002.06.18
Hiroaki Morishima 64 12 1995.05.21 2002.06.18
Yasuhiro Hato 15 0 2001.04.25 2002.05.02
Teruyoshi Ito 27 0 1997.06.08 2001.11.07
Nozomi Hiroyama 2 0 2001.10.04 2001.10.07
Chikara Fujimoto 2 0 2001.07.01 2001.10.04
Kenichi Uemura 4 0 2001.04.25 2001.06.07
Hiroshi Nanami 67 9 1995.08.06 2001.04.25
Shigeyoshi Mochizuki 15 1 1997.06.15 2001.03.24
Shoji Jo 35 7 1995.09.20 2001.03.24
Tomoyuki Sakai 1 0 2000.12.20 2000.12.20
Hideaki Kitajima 3 1 2000.10.17 2000.12.20
Keiji Kaimoto 1 0 2000.10.20 2000.10.20
Daijiro Takakuwa 1 0 2000.10.20 2000.10.20
Go Oiwa 3 0 2000.02.05 2000.06.11
Yoshiharu Ueno 1 0 2000.06.06 2000.06.06
Kazuyoshi Miura 89 55 1990.09.26 2000.06.06
Hiromi Kojima 1 0 2000.04.26 2000.04.26
Takashi Hirano 15 4 1997.06.08 2000.02.20
Masaaki Sawanobori 16 3 1993.04.08 2000.02.20
Atsushi Yoneyama 1 0 2000.02.16 2000.02.16
Tomoyuki Hirase 2 0 2000.02.05 2000.02.13
Wagner Lopes 20 5 1997.09.28 1999.09.08
Naoki Soma 58 4 1995.05.28 1999.09.08
Masayuki Okano 25 2 1995.09.20 1999.07.05
Masami Ihara 122 5 1988.01.27 1999.07.05
Kota Yoshihara 1 0 1999.07.02 1999.07.02
Masahiro Ando 1 0 1999.07.02 1999.07.02
Toshihide Saito 17 0 1996.08.25 1999.07.02
Kazuaki Tasaka 7 0 1995.05.28 1999.06.29
Tsuyoshi Kitazawa 58 3 1991.06.02 1999.06.06
Takashi Shimoda 1 0 1999.03.31 1999.03.31
Norio Omura 30 4 1995.05.21 1998.06.26
Motohiro Yamaguchi 58 4 1995.01.06 1998.06.26
Tadatoshi Masuda 1 0 1998.02.15 1998.02.15
Tadashi Nakamura 16 0 1995.02.15 1998.02.15
Takuya Takagi 44 27 1992.05.31 1997.11.08
Yasuto Honda 29 1 1995.10.24 1997.10.26
Takeshi Watanabe 1 0 1997.08.13 1997.08.13
Ryuji Michiki 4 0 1996.10.13 1997.08.13
Hideto Suzuki 1 0 1997.06.28 1997.06.28
Yasuyuki Moriyama 1 0 1997.06.15 1997.06.15
Hiroshige Yanagimoto 30 0 1995.01.08 1997.03.27
Masakiyo Maezono 19 4 1994.05.22 1997.03.15
Hisashi Kurosaki 24 4 1989.05.05 1997.02.13
Kenichi Shimokawa 9 0 1995.06.10 1997.02.09
Naoki Sakai 1 0 1996.10.13 1996.10.13
Kazuya Maekawa 17 0 1992.06.07 1996.10.13
Yoshiyuki Hasegawa 6 0 1995.02.15 1996.05.29
Masaki Tsuchihashi 1 0 1996.05.26 1996.05.26
Nobuyuki Kojima 4 0 1995.06.06 1996.02.19
Hajime Moriyasu 35 1 1992.05.31 1996.02.19
Masaharu Suzuki 2 0 1995.10.24 1996.02.14
Kentaro Sawada 4 0 1995.09.20 1996.02.14
Shinkichi Kikuchi 7 0 1994.09.27 1995.10.28
Masahiro Fukuda 45 9 1990.07.27 1995.10.28
Tetsuji Hashiratani 72 6 1988.01.27 1995.10.28
Kentaro Hayashi 2 0 1995.08.06 1995.08.09
Ruy Ramos 32 1 1990.09.26 1995.08.09
Koji Noguchi 1 0 1995.08.06 1995.08.06
Katsuo Kanda 1 0 1995.05.28 1995.05.28
Kenta Hasegawa 27 4 1989.01.20 1995.02.26
Shigetatsu Matsunaga 40 0 1988.10.26 1995.02.26
Satoshi Tsunami 78 2 1980.12.22 1995.02.21
Hiromitsu Isogai 2 0 1995.01.06 1995.01.08
Toshihiro Yamaguchi 4 0 1994.07.08 1995.01.08
Yoshihiro Natsuka 11 1 1994.05.22 1995.01.08
Takumi Horiike 58 2 1986.08.01 1995.01.08
Yoshiro Moriyama 7 0 1994.07.08 1994.10.11
Masahiro Endo 8 0 1994.05.29 1994.10.11
Teruo Iwamoto 9 2 1994.05.22 1994.10.11
Takafumi Ogura 5 1 1994.05.22 1994.10.09
Nobuhiro Takeda 18 1 1987.04.08 1994.10.03
Naoto Otake 1 0 1994.09.27 1994.09.27
Takahiro Yamada 1 0 1994.09.27 1994.09.27
Kenji Honnami 3 0 1994.05.29 1994.07.14
Tetsuya Asano 8 1 1991.06.02 1994.07.14
Koji Kondo 2 0 1994.05.22 1994.05.29
Yoshiaki Sato 1 0 1994.05.22 1994.05.22
Mitsunori Yoshida 35 2 1988.06.02 1993.10.28
Toshinobu Katsuya 27 0 1985.09.22 1993.10.28
Yasutoshi Miura 3 0 1993.10.04 1993.10.18
Hiroshi Hirakawa 13 0 1985.03.21 1992.06.07
Yasuharu Sorimachi 4 0 1990.07.27 1991.07.27
Akihiro Nagashima 4 0 1990.07.27 1991.07.27
Yuji Sakakura 6 0 1990.07.27 1991.07.27
Masanao Sasaki 20 0 1988.06.02 1991.06.02
Shinichi Morishita 28 0 1985.06.04 1991.06.02
Shiro Kikuhara 5 0 1990.07.29 1990.10.01
Katsuyoshi Shinto 15 1 1987.05.27 1990.10.01
Toru Sano 9 0 1988.01.27 1990.09.28
Katsumi Oenoki 5 0 1989.05.05 1990.07.29
Shinichiro Tani 1 0 1990.07.27 1990.07.27
Atsushi Natori 6 0 1988.10.26 1989.07.23
Satoru Mochizuki 7 0 1988.01.27 1989.07.23
Yoshiyuki Matsuyama 10 4 1987.04.08 1989.07.23
Takashi Mizunuma 32 7 1984.04.18 1989.07.23
Tomoyuki Kajino 9 1 1988.06.02 1989.06.25
Osamu Maeda 14 6 1988.01.27 1989.06.18
Masaaki Mori 8 0 1988.06.02 1989.06.04
Tomoyasu Asaoka 8 0 1987.04.12 1989.05.05
Katsuhiro Kusaki 2 0 1988.01.27 1988.10.26
Hiromi Hara 75 37 1978.11.19 1988.10.26
Kiyotaka Matsui 15 0 1984.05.31 1988.06.02
Yuji Sugano 1 0 1988.02.02 1988.02.02
Satoshi Tezuka 25 2 1980.06.11 1988.02.02
Nobuyo Fujishiro 2 0 1988.01.27 1988.01.30
Akihiro Nishimura 49 2 1980.06.18 1988.01.30
Kuniharu Nakamoto 5 0 1987.09.02 1987.10.26
Hisashi Kato 61 6 1978.11.23 1987.10.26
Yasuhiko Okudera 32 9 1972.07.12 1987.10.26
Yasuharu Kurata 6 0 1986.09.20 1987.09.26
Toshio Matsuura 22 6 1981.06.02 1987.09.26
Kazuo Echigo 6 1 1986.07.25 1987.09.18
Hisashi Kaneko 7 1 1986.07.25 1987.09.18
Satoshi Miyauchi 20 0 1984.09.30 1987.09.18
Yasutaro Matsuki 11 0 1984.04.15 1986.09.28
Koichi Hashiratani 29 3 1981.02.08 1986.09.28
Kazushi Kimura 54 26 1979.05.31 1986.09.28
Yoshinori Ishigami 12 0 1984.09.30 1986.09.24
Osamu Taninaka 3 0 1984.09.30 1986.08.01
George Yonashiro 2 0 1985.10.26 1985.11.03
Tetsuya Totsuka 18 3 1980.12.22 1985.11.03
Takeshi Koshida 19 0 1980.12.22 1985.11.03
Yutaka Ikeuchi 8 0 1983.02.12 1985.08.11
Takeshi Okada 24 1 1980.06.09 1985.08.11
Shinobu Ikeda 1 0 1985.06.04 1985.06.04
Shinji Tanaka 17 0 1980.03.30 1985.06.04
Kazuaki Nagasawa 9 0 1978.07.13 1985.06.04
Masaru Uchiyama 1 0 1985.05.26 1985.05.26
Atsushi Uchiyama 2 0 1984.09.30 1985.02.23
Koji Tanaka 20 3 1982.07.15 1984.05.31
Nobutoshi Kaneda 58 6 1977.06.15 1984.05.31
Kazumi Tsubota 7 0 1981.03.08 1984.04.26
Kazuo Saito 32 0 1976.01.28 1984.04.26
Hideki Maeda 65 11 1975.08.04 1984.04.26
Hiroyuki Usui 38 15 1974.02.12 1984.04.26
Mitsuhisa Taguchi 59 0 1975.09.08 1984.04.21
Masafumi Yokoyama 31 10 1979.08.23 1984.04.18
Tetsuo Sugamata 23 0 1978.07.23 1984.04.15
Yahiro Kazama 19 0 1980.12.22 1983.09.25
Kazuo Ozaki 17 3 1981.02.08 1983.03.06
Hiroshi Yoshida 9 1 1981.02.08 1983.02.25
Toru Yoshikawa 1 0 1983.02.12 1983.02.12
Mitsugu Nomura 12 0 1981.06.02 1982.07.18
Ryoichi Kawakatsu 13 0 1981.02.08 1982.07.18
Masaaki Kato 3 1 1981.08.30 1981.09.08
Toshihiko Okimune 2 0 1981.08.30 1981.09.03
Naoji Ito 1 0 1981.06.19 1981.06.19
Shigemitsu Sudo 13 0 1979.08.23 1981.03.08
Haruhisa Hasegawa 15 4 1978.11.19 1981.03.08
Yoshio Kato 8 0 1980.06.09 1981.02.24
Tsutomu Sonobe 7 0 1978.05.23 1981.02.24
Satoshi Yamaguchi 1 0 1981.02.19 1981.02.19
Masakuni Yamamoto 4 0 1980.12.26 1981.02.19
Yasuhito Suzuki 4 0 1980.12.22 1980.12.30
Hiroyuki Sakashita 1 0 1980.12.28 1980.12.28
Takayoshi Yamano 2 0 1980.06.11 1980.06.18
Hiroshi Soejima 3 0 1980.06.09 1980.06.18
Kozo Tashima 7 1 1979.06.27 1980.06.18
Ikuo Takahara 4 2 1980.03.22 1980.04.02
Yuji Kishioku 10 2 1979.05.31 1980.04.02
Yukitaka Omi 6 0 1978.05.23 1980.04.02
Eijun Kiyokumo 42 0 1974.09.28 1980.04.02
Hiroshi Ochiai 63 9 1974.09.07 1980.04.02
Keizo Imai 29 0 1974.09.03 1980.04.02
Yoshikazu Nagai 69 9 1971.08.13 1980.03.30
Tatsuhiko Seta 25 0 1973.05.22 1980.03.22
Mitsuo Kato 1 0 1979.08.23 1979.08.23
Michio Yasuda 1 0 1979.08.23 1979.08.23
Nobuo Fujishima 65 7 1971.09.29 1979.08.23
Shigeharu Ueki 1 0 1979.07.13 1979.07.13
Katsuyuki Kawachi 3 0 1979.06.16 1979.07.13
Yoshiichi Watanabe 6 1 1979.06.16 1979.07.13
Shigemi Ishii 15 0 1974.02.12 1979.07.11
Kazuyoshi Nakamura 5 1 1979.03.04 1979.07.01
Mitsuo Watanabe 28 4 1974.02.12 1979.07.01
Mitsunori Fujiguchi 26 2 1972.07.12 1978.12.15
Atsuyoshi Furuta 32 0 1971.08.13 1978.12.15
Ichiro Hosotani 4 1 1978.07.13 1978.07.26
Hisao Sekiguchi 3 1 1978.05.23 1978.07.26
Akira Nishino 12 1 1977.03.06 1978.07.26
Toyohito Mochizuki 2 0 1978.07.21 1978.07.23
Choei Sato 1 0 1978.07.21 1978.07.21
Mitsuru Komaeda 2 2 1976.08.10 1977.06.15
Masaki Yokotani 20 0 1974.07.23 1977.06.15
Kozo Arai 47 4 1970.12.10 1977.06.15
Kunishige Kamamoto 76 75 1964.03.03 1977.06.15
Nobuo Kawakami 41 0 1970.07.31 1977.03.06
Kuniya Daini 44 0 1972.07.12 1976.12.04
Hiroji Imamura 4 0 1976.08.08 1976.08.22
Daishiro Yoshimura 46 7 1970.08.02 1976.08.22
Toshio Takabayashi 12 2 1974.02.12 1976.08.20
Akira Matsunaga 10 2 1973.05.22 1976.04.11
Takaji Mori 56 2 1966.12.16 1976.03.31
Aritatsu Ogi 62 11 1963.08.08 1976.03.17
Michio Ashikaga 7 0 1971.09.23 1975.09.08
Kazumi Takada 16 0 1970.12.12 1975.09.08
Koji Funamoto 19 0 1967.09.27 1975.09.08
Shusaku Hirasawa 11 1 1972.08.04 1974.09.28
Kenzo Yokoyama 49 0 1964.10.16 1974.09.28
Kazuhisa Kono 1 0 1974.02.20 1974.02.20
Noritaka Hidaka 4 0 1972.09.14 1973.06.23
Minoru Kobata 13 0 1970.07.31 1973.06.23
Yoshitada Yamaguchi 49 0 1964.10.16 1973.06.23
Seiichi Sakiya 3 0 1971.09.27 1972.08.06
George Kobayashi 3 0 1972.07.16 1972.07.22
Kiyoshi Tomizawa 9 2 1965.03.14 1971.10.02
Hiroshi Katayama 38 0 1961.08.02 1971.10.02
Teruki Miyamoto 58 19 1961.06.11 1971.10.02
Ryuichi Sugiyama 56 15 1961.05.28 1971.10.02
Masakatsu Miyamoto 44 1 1958.12.25 1971.10.02
Tadahiko Ueda 13 7 1970.08.02 1971.09.23
Yoshio Kikugawa 16 0 1969.10.12 1971.08.13
Takeshi Ono 3 0 1965.03.25 1971.08.13
Teruo Nimura 5 0 1970.12.10 1970.12.19
Eizo Yuguchi 5 1 1969.10.18 1970.12.18
Takeo Takahashi 14 4 1966.12.17 1970.12.18
Masafumi Hara 5 0 1970.07.31 1970.12.17
Yusuke Omi 5 1 1970.08.04 1970.12.16
Norio Yoshimizu 4 1 1970.07.31 1970.08.16
Yasuyuki Kuwahara 12 5 1966.12.14 1970.07.31
Tsuyoshi Kunieda 2 0 1969.10.16 1969.10.18
Masashi Watanabe 39 12 1958.12.25 1969.10.18
Mitsuo Kamata 44 2 1958.12.25 1969.10.18
Junji Kawano 2 0 1968.03.31 1969.10.16
Ikuo Matsumoto 11 1 1966.12.10 1969.10.16
Tadao Onishi 1 0 1969.10.10 1969.10.10
Shigeo Yaegashi 45 11 1956.06.03 1968.10.14
Ryozo Suzuki 24 0 1961.08.15 1968.04.04
Hisao Kami 15 0 1964.10.16 1968.03.31
Masahiro Hamazaki 2 0 1966.12.16 1966.12.19
Kazuo Imanishi 3 0 1966.12.10 1966.12.18
Shozo Tsugitani 12 4 1961.08.15 1965.03.27
Masanobu Izumi 1 0 1965.03.25 1965.03.25
Katsuyoshi Kuwahara 2 0 1965.03.22 1965.03.25
Saburo Kawabuchi 26 8 1958.12.25 1965.03.22
Nobuyuki Oishi 1 0 1964.03.03 1964.03.03
Takao Nishiyama 1 0 1964.03.03 1964.03.03
Tsukasa Hosaka 19 0 1960.11.06 1964.03.03
Michihiro Ozawa 36 0 1956.06.03 1964.03.03
Yasuo Takamori 30 0 1955.01.02 1963.08.15
Yoshinobu Ishii 1 0 1962.09.21 1962.09.21
Takayuki Kuwata 5 2 1961.05.28 1962.09.21
Takehiko Kawanishi 8 0 1959.12.20 1962.09.21
Yoshio Furukawa 19 0 1956.06.03 1962.09.21
Masao Uchino 18 3 1955.01.02 1962.09.12
Ryuzo Hiraki 30 1 1954.03.14 1962.09.12
Ken Naganuma 4 1 1954.03.07 1961.11.28
Hiroshi Saeki 4 0 1958.12.25 1961.08.15
Koji Sasaki 14 1 1958.12.25 1961.08.10
Kenji Tochio 2 0 1961.05.28 1961.06.11
Tatsuya Shiji 1 1 1961.05.28 1961.05.28
Hiroshi Ninomiya 12 9 1958.12.25 1961.05.28
Akira Kitaguchi 10 1 1958.05.26 1959.12.13
Masanori Tokita 12 2 1951.03.07 1959.09.05
Seishiro Shimatani 1 0 1959.01.11 1959.01.11
Hiroaki Sato 15 0 1955.01.02 1959.01.11
Gyoji Matsumoto 1 0 1958.12.28 1958.12.28
Yoshinori Shigematsu 1 0 1958.05.28 1958.05.28
Waichiro Omura 5 0 1956.06.03 1958.05.28
Isao Iwabuchi 8 2 1955.01.05 1958.05.28
Takashi Takabayashi 9 2 1954.03.14 1958.05.28
Kenzo Ohashi 1 0 1958.05.26 1958.05.26
Tadao Kobayashi 3 0 1956.06.03 1956.11.27
Toshio Iwatani 8 4 1951.03.07 1956.06.10
Yukio Shimomura 1 0 1955.10.09 1955.10.09
Takashi Tokuhiro 1 0 1955.10.09 1955.10.09
Reizo Fukuhara 2 0 1955.01.05 1955.10.09
Hisataka Okamoto 5 0 1955.01.02 1955.10.09
Tomohiko Ikoma 5 0 1955.01.02 1955.10.09
Nobuo Matsunaga 4 0 1954.03.14 1955.10.09
Arawa Kimura 6 1 1954.03.07 1955.10.09
Shunichiro Okano 2 0 1955.01.02 1955.01.11
Yasukazu Tanaka 4 0 1955.01.02 1955.01.11
Kakuichi Mimura 4 0 1955.01.02 1955.01.11
Yozo Aoki 1 0 1955.01.05 1955.01.05
Hidemaro Watanabe 2 0 1954.03.14 1954.05.03
Masao Ono 3 0 1954.03.14 1954.05.03
Koji Miyata 6 0 1951.03.07 1954.05.03
Yoshio Okada 7 0 1951.03.07 1954.05.03
Takashi Kano 7 2 1951.03.07 1954.05.03
Hirokazu Ninomiya 6 1 1940.06.16 1954.05.03
Taizo Kawamoto 9 4 1934.05.13 1954.05.03
Hiroto Muraoka 2 0 1954.03.07 1954.05.01
Taro Kagawa 5 0 1951.03.07 1954.05.01
Takeshi Inoue 1 0 1954.03.07 1954.03.07
Osamu Yamaji 1 0 1954.03.07 1954.03.07
Shigeo Sugimoto 3 0 1951.03.07 1954.03.07
Seki Matsunaga 1 0 1951.03.09 1951.03.09
Ken Noritake 1 0 1951.03.09 1951.03.09
Nobuyuki Kato 1 0 1951.03.09 1951.03.09
Ko Arima 3 0 1951.03.07 1951.03.09
Megumu Tamura 3 0 1951.03.07 1951.03.09
Yukio Tsuda 4 0 1940.06.16 1951.03.09
Kim Sung-Gan 1 0 1940.06.16 1940.06.16
Kazu Naoki 1 0 1940.06.16 1940.06.16
Saburo Shinosaki 1 0 1940.06.16 1940.06.16
Takashi Kasahara 1 0 1940.06.16 1940.06.16
Lee Yoo-Hyung 1 0 1940.06.16 1940.06.16
Kunitaka Sueoka 1 0 1940.06.16 1940.06.16
Kim Yong-Sik 3 0 1936.08.04 1940.06.16
Tokutaro Ukon 5 1 1934.05.15 1940.06.16
Shogo Kamo 2 0 1936.08.04 1936.08.07
Takeshi Kamo 2 0 1936.08.04 1936.08.07
Koichi Oita 2 0 1936.08.04 1936.08.07
Rihei Sano 2 0 1936.08.04 1936.08.07
Akira Matsunaga 2 1 1936.08.04 1936.08.07
Yasuo Suzuki 2 0 1934.05.15 1936.08.07
Motoo Tatsuhara 4 0 1934.05.13 1936.08.07
Teizo Takeuchi 4 0 1930.05.25 1936.08.07
Tadao Horie 3 0 1934.05.15 1936.08.04
Takeshi Natori 1 1 1934.05.20 1934.05.20
Shunichi Kumai 2 0 1934.05.13 1934.05.20
Teiichi Matsumaru 3 0 1934.05.13 1934.05.20
Takashi Kawanishi 3 0 1934.05.13 1934.05.20
Hideo Sakai 3 0 1934.05.13 1934.05.20
Shiro Misaki 3 0 1934.05.13 1934.05.20
Ichiji Otani 3 1 1934.05.13 1934.05.20
Akira Nozawa 3 3 1934.05.13 1934.05.20
Yukio Goto 4 0 1930.05.25 1934.05.20
Teruo Abe 2 0 1934.05.13 1934.05.15
Hiroshi Kanazawa 2 0 1934.05.13 1934.05.15
Shoichi Nishimura 2 1 1934.05.13 1934.05.15
Masao Nozawa 2 0 1930.05.25 1930.05.29
Saizo Saito 2 0 1930.05.25 1930.05.29
Tokizo Ichihashi 2 1 1930.05.25 1930.05.29
Tadao Takayama 2 1 1930.05.25 1930.05.29
Hideo Shinojima 2 1 1930.05.25 1930.05.29
Shiro Teshima 2 2 1930.05.25 1930.05.29
Takeo Wakabayashi 2 4 1930.05.25 1930.05.29
Yasuo Haruyama 4 0 1927.08.27 1930.05.29
Nagayasu Honda 4 0 1927.08.27 1930.05.29
Shigemaru Takenokoshi 5 1 1925.05.20 1930.05.29
Tameo Ide 1 0 1930.05.25 1930.05.25
Michiyo Taki 1 0 1927.08.29 1927.08.29
Shigeru Takahashi 2 0 1927.08.27 1927.08.29
Tamotsu Asakura 2 0 1927.08.27 1927.08.29
Haruo Arima 2 0 1927.08.27 1927.08.29
Ko Takamoro 2 0 1927.08.27 1927.08.29
Daigoro Kondo 2 0 1927.08.27 1927.08.29
Junji Nishikawa 2 0 1927.08.27 1927.08.29
Misao Tamai 2 1 1927.08.27 1927.08.29
Shigeyoshi Suzuki 2 1 1927.08.27 1927.08.29
Shojiro Sugimura 1 0 1927.08.27 1927.08.27
Kinjiro Shimizu 1 0 1925.05.20 1925.05.20
Kiyonosuke Marutani 1 0 1925.05.20 1925.05.20
Sakae Takahashi 1 0 1925.05.20 1925.05.20
Masuzo Madono 2 0 1925.05.17 1925.05.20
Masao Takada 2 0 1925.05.17 1925.05.20
Sachi Kagawa 2 0 1925.05.17 1925.05.20
Jiro Miyake 2 0 1925.05.17 1925.05.20
Hifuyo Uchida 2 0 1925.05.17 1925.05.20
Uichiro Hatta 2 0 1925.05.17 1925.05.20
Toshio Miyaji 2 0 1925.05.17 1925.05.20
Yoshimatsu Oyama 2 0 1925.05.17 1925.05.20
Yanosuke Watanabe 2 0 1925.05.17 1925.05.20
Kiyoo Kanda 4 0 1923.05.23 1925.05.20
Shiro Azumi 3 0 1923.05.23 1925.05.17
Shumpei Inoue 1 0 1923.05.24 1923.05.24
Kikuzo Kisaka 2 0 1923.05.23 1923.05.24
Setsu Sawagata 2 0 1923.05.23 1923.05.24
Toshio Hirabayashi 2 0 1923.05.23 1923.05.24
Shizuo Miyama 2 0 1923.05.23 1923.05.24
Usaburo Hidaka 2 0 1923.05.23 1923.05.24
Fukusaburo Harada 2 0 1923.05.23 1923.05.24
Ryuzo Shimizu 2 1 1923.05.23 1923.05.24
Naoemon Shimizu 2 1 1923.05.23 1923.05.24
Yoshio Fujiwara 1 0 1923.05.23 1923.05.23

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]