Sezen Aksu tarafından yazılmış şarkılar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu liste genel olarak Sezen Aksu'nun söylediği değil yazdığı veya bestelediği şarkıların listesidir. Sezen Aksu'nun bugüne kadar 400'den fazla şiir ve bestesi vardır. Bu şiirlerden 197 tanesi Eksik Şiir kitabında yayınlanmıştır.


Konu başlıkları: A B C/Ç D E F G H I/İ K L M N O/Ö P R S Ş T U/Ü V Y Z

A[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Abanoz'daki Emine" Necati Cumalı Levent Yüksel, Sezen Aksu Levent Yüksel Levent Yüksel'in 2.CD'si 1996
"Ablam Aşktan Öldü" Yıldırım Türker Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
"Acıtmışım Canını Sevdikçe" Yıldırım Türker Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
"Adamların Adamı" Sezen Aksu Sezen Aksu Nükhet Duru Nükhet Duru (albüm) 1994
"Adem Olan Anlar" Sezen Aksu Sezen Aksu, Uzay Heparı Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
Seda Yavuz & Funky C Uzay Heparı - Sonsuza 2008
What Da Funk? ft. Simge Sağın WDF1 2017
Ceylan Ertem Adem Olan Anlar (single) 2020
"Adı Bende Saklı" Sezen Aksu, Meral Okay Yannis Karalis Sezen Aksu Adı Bende Saklı 1998
"Adı Menekşe" Sezen Aksu, Meral Okay Sezen Aksu, Aşkın Arsunan Levent Yüksel Adı Menekşe 1998
Sezen Aksu Adı Bende Saklı (albüm)
"Ağır Abim" Sezen Aksu, Meral Okay Sezen Aksu Ayşegül Aldinç Nefes (Ayşegül Aldinç albümü) 2000
"Ağla" Sezen Aksu Sezen Aksu Ayşegül Aldinç O Kız 2010
"Ağla Ağla" Sezen Aksu Sezen Aksu Defne Samyeli Ağla Ağla (single) 2019
"Ağlama Anne" Sezen Aksu Kostas Mountakis Ajda Pekkan Ajda 93 1993
Gönül Akkor Dönüş 1994
Selda Bağcan Çifte Çiftetelli 1997
40 Yılın 40 Şarkısı 2015
Nilüfer Yeniden Yeni Yine 2016
"Ağlamak Güzeldir" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Ağlamak Güzeldir 1981
Göksel Mektubumu Buldun mu? 2009
Işıl Yücesoy Zamansız 2016
"Ağlayamam" Sezen Aksu Sezen Aksu Onurr Bir Kahramanlık Hikayesi 2017
"Ahbap Çavuşlar" Sezen Aksu Sezen Aksu Cihan Okan Cihan Okan (albüm) 2010
Eşref Vakti Beyaz Sayfa 2013
Bekir Ünlüataer Ahbap Çavuşlar (single) 2015
Sezen Aksu Demo 2018
"Ahdım Olsun" Sezen Aksu Sezen Aksu Ebru Gündeş Ahdım Olsun (album) 2001
Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Aha" Sezen Aksu Sezen Aksu Yonca Evcimik Aha 2016
"Ah Be Güzelim" Sezen Aksu Sezen Aksu Hülya Avşar Hayat Böyle 1998
"Ah Felek Yordun Beni" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
"Ahmet" Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Seki Hiç Kimse Değilim 1997
"Ah Yıllar" Sezen Aksu Sezen Aksu Ferhat Göçer Biz Aşkımıza Bakalım 2010
"Ah Yıllar" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Kalpten 2014
"Alaturka" Sezen Aksu Fahir Atakoğlu Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
Tarkan İz (Fahir Atakoğlu albümü) 2008
"Aldatıldık" Sezen Aksu Sezen Aksu Rengin Rengin (albüm) 1996
Zeliha Sunal Çok Ayıp 2014
Bergüzar Korel Aykut Gürel Presents 2016
Ercüment Vural Ercüment Vural Sunar 2016
Sezen Aksu Demo 2018
"Aldatma" Sezen Aksu Cristiano Malgiaglio, G.P. Felisatti Ajda Pekkan Cool Kadın 2006
"Aldırma Deli Gönlüm" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Sakin Ol! 1992
Hülya Avşar Dost Musun Düşman Mı? 1993
Sinan Özen Ölürüm Yoluna
Ceyda Mazalto Türkiye Popstar 2003
Ebru Gündeş Beyaz (albüm) 2011
Burak Yeter & Sertab Erener Blue (albüm) 2012
Mehmet Erdem Hiç Konuşmadan 2013
"Al Götür Beni" Sezen Aksu Anthony James & Yorgos Bellapaisiotis Lara Fabian & Mustafa Ceceli Al Götür Beni 2014
"Alıngansın" Sezen Aksu Sezen Aksu Okay Barış Artık Sevilmiyor Böyle 2019
"Allahaşkına" Sezen Aksu Hurşit Yenigün Sezen Aksu Allahaşkına (45'lik) 1979
"Allah'ın Varsa" Sezen Aksu, Pakize Barışta Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Allah'tan Kork" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi & Mehmet Erdem Allah'tan Kork (single) 2019
"Alim" Sezen Aksu Sezen Aksu Aysun Kocatepe İlk Yaz 1990
"Altın Kafes" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Eğlenilecek Kızlar Evlenilecek Kızlar 2007
"Aman" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Es (albüm) 2012
"Anadilim Aşk" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Anca Beraber" Sezen Aksu Sezen Aksu Sibel Tüzün Nefes Keser Aşklar 1995
"Anladın Sen Onu" Sezen Aksu Sezen Aksu Aylin Coşkun Sinsirella 2018
"Anlasana" Sezen Aksu Sezen Aksu Rümeysa Anlasana (single) 2016
Sezen Aksu Demo 2018
"Arada Derede" Sezen Aksu Sezen Aksu Demet Sağıroğlu Sımsıcak 1998
"Aramıza Yollar" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
Naşide Göktürk Çocukluğumu Uçuruyorum 2016
"Araya Ayrılık Girse De" Sezen Aksu Sezen Aksu Ferdi Özbeğen Ferdi Özbeğen'le Sohbet 1979
"Arkadaş Şarkısını Duyunca" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
"Arka Sokaklar" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Sade ve Sadece 2002
Sezen Aksu Yaz Bitmeden 2003
"Armağan" Alper Narman, Fettah Can, Sezen Aksu Alper Narman, Fettah Can, Sezen Aksu Hande Yener Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor 2004
Fettah Can Hazine 2010
"Artık Sevilmiyor Böyle" Sezen Aksu Sezen Aksu Okay Barış Artık Sevilmiyor Böyle 2019
"Askersin" Sezen Aksu, Alper Narman Sezen Aksu, Onur Özdemir Mustafa Ceceli Kalpten 2014
"Aslan Gibi" Sıla Sezen Aksu Linet Paylaşmak istiyorum 2009
Sıla Vaveyla 2012
"Aslan Sütü" Sezen Aksu Anonim Sefarad Volume 2 2005
"Aslolan Aşktır" Sezen Aksu Demir Demirkan, Sertab Erener Sertab Erener Sertab Gibi 1997
"Aşıksın Gidiyorsun" Pakize Barışta Aykut Gürel, Sezen Aksu Yaşar Gaga Betanova 1997
Keremcem Aşk Bitti 2006
"Aşk" Sezen Aksu, Hurşit Yenigün Sezen Aksu, Hurşit Yenigün Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
"Aşk Acıtır" Sezen Aksu Sezen Aksu Yaşar Gaga Betanova 1997
"Aşk Bireysel Bir Yolculuktur" Pakize Barışta Sezen Aksu, Levent Yüksel Levent Yüksel Adı Menekşe 1998
"Aşk Dansı" Sezen Aksu Sezen Aksu Erkan Güleryüz Aşk Dansı (single) 2010
Organik 2017
Yaşar Gaga ft. Kenan Doğulu Alakasız Şarkılar, Vol. 2 2019
"Aşk Kazası" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi Aşk Kazası 1999
"Aşk Öldüyse" Zeynep Talu Sezen Aksu Evrim Özkaynak Eksik Hece 2012
"Aşka Şükrederim" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
"Aşka Yalan Dedirtmem" Sezen Aksu Eşref Mahrus Yaşar Gaga Betanova 1997
"Aşkın Kralı" Sezen Aksu Sezen Aksu Yaşar Gaga ft. Hande Yener Alakasız Şarkılar, Vol. 2 2019
"Aşkları Da Vururlar" Sezen Aksu, Yelda Karataş Aşkın Arsunan Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
"Aşktan Giderken" Yıldız Tilbe Sezen Aksu Okay Barış Artık Sevilmiyor Böyle 2019
"Aşktan Ne Haber" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
Sezen Aksu Yaz Bitmeden 2003
Aytekin Kurt Gazla Remix 2011
Mustafa Ceceli Simsiyah 2017
"Ateş Böceği" Sezen Aksu Sezen Aksu Mithat Can Özer Aşk Mevsimi 2016
"Ateşle Oynama" Sezen Aksu Sezen Aksu Erol Evgin Erol Evgin'le Yeniden 1991
Metin Şentürk Allah Biliyor 1992
Sinan Özen Öpsene Beni 1992
Erkan Güleryüz Yegane 2009
Erol Evgin & Sıla Altın Düetler 2016
"Ayar" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
"Ayıpsın" Sezen Aksu & Aysel Gürel Sezen Aksu & Fahir Atakoğlu Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991
Ajda Pekkan Aysel'in 2013
"Ay Işığı" Sezen Aksu, Pakize Barışta Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Aykırı Çiçek" Sezen Aksu Sezen Aksu Sibel Can Akşam Sefası (albüm) 2007
Sezen Aksu Demo 2018
"Aylardan Mayıs" Sezen Aksu Sezen Aksu Ayşegül Aldinç Nefes (Ayşegül Aldinç albümü) 2000
"Aynalar" Sezen Aksu Turhan Yükseler Sezen Aksu Sezen Aksu Söylüyor 1989
"Ayrılık" Sezen Aksu Sezen Aksu Enbe Orkestrası ft. Rümeysa Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası 2015
"Ayrılıklar Bitmez" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Firuze (albüm) 1982
"Ayrılmam" Sezen Aksu Gioantis Vardis Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
Aşk'ın Şarkıları 2007
Kargo Yıldızların Altında 2005
Levent Yüksel Kadın Şarkıları 2006
Emir Ersoy & Projecto Cubano & Duygu Tarhan Karnaval 2012
Melis Kar Kaçak 2014
Berkay İz 2019
"Ayşe" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Zincirimi Kırdı Aşk 2017

B[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Baba" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi Baba (single) 2020
"Baba Evi" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Bahane" Yıldırım Türker Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Bana Ellerini Ver" Sezen Aksu Onno Tunç Harun Kolçak Beni Affet 1991
"Bana Uyar" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
Petek Dinçöz Bana Uyar 2009
"Başa Döneceksin" Sezen Aksu, Sertab Erener, Demir Demirkan, İncilay Baydar Demir Demirkan, Sertab Erener Sertab Erener Turuncu 2001
"Başka Bahar" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
Tolga Futacı Aşk Olsun 2012
"Başka Bir Şey" Sezen Aksu Antonis Vardis Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
Aşk'ın Şarkıları 2007
Sinan Özen Kar Tanesi 1990
Betül Demir Betül Demiremix 2007
"Başka Hayat" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Çok Ayıp 2004
Nükhet Duru Tam Zamanında (albüm) 2012
"Bazen" Ülkü Aker Sezen Aksu Sezen Aksu Firuze (albüm) 1982
"Begonvil" Sezen Aksu Bülent Özdemir Sezen Aksu Demo 2018
"Bekle" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
Sezen Aksu Demo 2018
"Bekleyelim de Görelim" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca İçinde Aşk Var 2004
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Bekleyemedin Mi" Sezen Aksu Sezen Aksu Adnan Şenses Adnan Şenses Bir Efsanedir 2013
Demet Akalın Pırlanta 2015
Yaşar Gaga ft. Mustafa Ceceli Alakasız Şarkılar 2017
"Belalım" Sezen Aksu, Zülfü Livaneli Zülfü Livaneli Sezen Aksu Sezen Aksu Söylüyor 1989
Bülent Ersoy Öptüm 1989
Müslüm Gürses Bir De Benden Dinleyin 1991
Özcan Deniz Asmalı Konak "Hayat" Film Müzikleri 2003
Müslüm Gürses Yalan Dünya 2010
Emre Aydın Eylül Geldi Sonra 2013
Sıla Livaneli 50. Yıl "Bir Kuşaktan Bir Kuşağa" 2016
"Belki de Aşk Lazım Değildir" Sezen Aksu Ayda Tunç, İlker Bayraktar Sertab Erener Ben Yaşarım 2020
"Ben Annemi İsterim" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
"Ben Büyük Adam Olamadım" Sezen Aksu Mustafa Ceceli Cihan Okan Cihan Okan (albüm) 2010
"Ben de Yoluma Giderim" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Ben de Yoluma Giderim (Demo 2) 2020
Yaşar İpek Ben de Yoluma Giderim (single) 2020
"Ben Kedim Yatağım" Sezen Aksu Rob Dougan Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Ben Öyle Birini Sevdim Ki" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Ben Öyle Birini Sevdim Ki 2014
Sezen Aksu Delibal Film Müziği 2015
"Ben Senin..." Sezen Aksu Sezen Aksu Evrim Özkaynak Eksik Hece 2012
Tarkan 10 (Tarkan albümü) 2017
"Ben Senin Bildiğin Erkeklerden Değilim" Sezen Aksu Levent Yüksel Levent Yüksel Levent Yüksel'in 2.CD'si 1996
"Ben Yokum" Sezen Aksu Sezen Aksu Burak Kut İlaç 2009
Nurcan Eren Tin 2017
"Beni Bırakın" Sezen Aksu Onno Tunç Levent Yüksel Med Cezir 1993
Emre Özdemir Beni Bırakın (albüm) 2015
"Beni Unutma" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Git 1986
Levent Yüksel Kadın Şarkıları 2006
"Beni Yollara Yazmışlar" Erkan Güleryüz, Sezen Aksu Sezen Aksu Erkan Güleryüz Organik 2017
"Benim Aşkım Tehlikeli Çocuk" Sezen Aksu, Meral Okay Garo Mafyan Yeşim Valiz 1997
"Benim Karanlık Yanım" Sezen Aksu Ara Dinkjian Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Benim Yerime de Sev" Sezen Aksu Bülent Özdemir Sibel Can Akşam Sefası (albüm) 2007
"Berbat" Sezen Aksu Rüya Ersavcı Rüya Ersavcı Akşam Delisi 1995
"Beş Çayı" Sezen Aksu Sezen Aksu Ziynet Sali Herkes Evine 2008
"Beşik" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Beyaz Sayfa" Sezen Aksu Sezen Aksu Sibel Can Seyyah (Sibel Can albümü) 2011
Eşref Vakti Beyaz Sayfa 2013
"Bırak Beni" Aysel Gürel Sezen Aksu, Onno Tunç Sezen Aksu Sezen Aksu Söylüyor 1989
Levent Şahin Bırak Beni (EP) 2016
"Bi Cacık Olmaz" Sezen Aksu Okay Barış Yaşar Gaga Ft. Serkan Kaya Alakasız Şarkılar, Vol. 1 2017
"Bi Daha" Sezen Aksu Baligh Hamdi Levent Yüksel Bi Daha (single) 1997
Adı Menekşe 1998
"Biçim" Sezen Aksu Sezen Aksu Okay Barış Artık Sevilmiyor Böyle 2019
"Bildiğin Gibi Değil" Sibel Algan Sezen Aksu Okay Barış Artık Sevilmiyor Böyle 2019
"Bile Bile" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi & Harun Kolçak Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
Sezen Aksu & Yaşar Gaga Düş Bahçeleri 1996
Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
Harun Kolçak ft. Aşkın Nur Yengi Çeyrek Asır 2016
"Biliyorsun" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Ağlamak Güzeldir 1981
"Bilsem" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Çok Ayıp 2004
Emel ile Yeniden 2016
"Bir Çocuk Sevdim" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Sezen Aksu'88 1988
Aylin Aslım Onno Tunç Şakıları 2007
Zeynep Dizdar Hayat Benim Elimde 2010
Yonca Lodi Bir Çocuk Sevdim 2011
"Bir Dilek Tut Benim İçin" Sezen Aksu Muhammed Yohya İzel Bir Dilek Tut Benim İçin (albüm) 2005
"Bir Dua Gibi" Sezen Aksu Sezen Aksu Ferhat Göçer Çok Sevdim İkimizi 2008
"Bir Müşterek Buluruz" Sezen Aksu Bora Öztoprak Bora Öztoprak Başıma Bela Mısın 1998
"Bir Ömürlük Misafir" Sezen Aksu, Bülent Ortaçgil Erkan Oğur Erkan Oğur Bir Ömürlük Misafir 2000
"Bir Rüya Gördüm" Sezen Aksu, Meral Okay Garo Mafyan Yeşim Valiz 1997
"Bir Seni Tanırım" Sezen Aksu Sezen Aksu Yıldız Tilbe Bir Seni Tanırım 2018
"Bir Süre Düşmanız" Sezen Aksu Sezen Aksu, Ozan Doğulu Cihan Okan Cihan Okan (albüm) 2010
"Bir Ümit Doğmaz Mı" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
Emel ile Yeniden 2016
"Bîmekân" Sezen Aksu, Meral Okay Garo Mafyan Yeşim Valiz 1997
"Bitmemiş Tango" Ali İlyas Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
"Biz Daha Ölmedik" Sezen Aksu Sezen Aksu Erol Evgin Sen Unutulacak Kadın Mısın? 1997
"Bizde Böyle" Sezen Aksu Robert Ljungson, Henrik Lars Wilstrom Ziynet Sali Herkes Evine 2008
"Bu Bahar Aşka Hazır" Yılmaz Erdoğan Sezen Aksu Yılmaz Erdoğan Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Herkes Sana Benzeyecek 2005
"Bu Bana Düşen" Sezen Aksu Sezen Aksu Yonca Lodi Fazla Aşk 2018
"Bu Benim Hayatım" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Bu Benim Hayatım (single) 2020
"Bu Gece" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Sen Ağlama (albüm) 1984
Tuğba Özerk Bu Gece (single) 2015
Berkay İz 2019
"Bu Gece Son" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Med Cezir 1993
Barış Kömürcüoğlu Türkiye Popstar 2003
Sertab Erener Uzay Heparı - Sonsuza 2008
"Bu Kadar Mı" Sezen Aksu Sezen Aksu Berkay Yansıma 2017
"Bu Sevda Bu Şehre Sığmaz" Aysel Gürel Sezen Aksu Ferdi Özbeğen Ayrılmayalım 2001
Deniz Seki İz 2014
"Bu Son Veda" Rüya Ersavcı, Sezen Aksu Rüya Ersavcı Rüya Ersavcı Akşam Delisi 1995
"Bu Yüzden" Sezen Aksu Sezen Aksu Pis'ton Tamperaman 2012
"Büklüm Büklüm" Sezen Aksu Sezen Aksu Tülay Özer Büklüm Büklüm & İlk Aşk (45'lik) 1979
Nebahat Çehre ?? 1980
Ferdi Özbeğen Mutluluklar
Kurtuluş Çok Mu Gördünüz? 1990
Yonca Lodi Aşkta ve Ayrılıkta 2001
Ata Demirer Makara 2005
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
Cenk Eren Repertuvar - Ferdi Özbeğen Şarkıları 2016
Bergüzar Korel Aykut Gürel Presents 2016
Ayta Sözeri Büklüm Büklüm (single) 2018

C/Ç[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Canımsın Sen" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Cesaretsiz Yar" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Mucize 2000
"Cesur Aşklara" Sezen Aksu, Şehrazat Emre Irmak Sibel Tüzün Nefes Keser Aşklar 1995
"Ceylan" Sezen Aksu Sezen Aksu Nükhet Duru Tam Zamanında (albüm) 2012
Yaşar Gaga ft. Tarkan & Sezen Aksu Alakasız Şarkılar 2017
"Cool Kadın" Sezen Aksu Can Algeç Ajda Pekkan Cool Kadın 2006
"Cuppa" Sezen Aksu Sezen Aksu Tarkan Cuppa (single) 2016
"Çağırma Beni" Sezen Aksu Marios Tokas Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
Muazzez Ersoy 90'dan Pop 2016
"Çakkıdı" Sezen Aksu Sezen Aksu Kenan Doğulu Festival (albüm) 2006
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Çalkala" Sezen Aksu Aykut Gürel, Sezen Aksu Seden Gürel Muhtemelen 1996
Aylin Coşkun Star Ben 2015
"Çay" Nükhet Duru Sezen Aksu Nükhet Duru Nükhet Duru (albüm) 1994
"Çek Tetiği" Sezen Aksu Sezen Aksu Berdan Mardini Çek Tetiği 2011
"Çekirdek Hatun" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Levent Yüksel'in 2.CD'si 1996
"Çikita" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
"Çile" Sezen Aksu Arto Tunç Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Çocukluğum Gençliğim" Sezen Aksu Sezen Aksu Yılmaz Morgül Cennet 2005
"Çocukluğum Nerede" Sezen Aksu Sezen Aksu Gönül Akkor Dönüş 1994
"Çocukluk İşte" Sezen Aksu Mustafa Ceceli Nükhet Duru Tam Zamanında (albüm) 2012
"Çok Ayıp" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Çok Ayıp 2004
"Çok Geç" Sezen Aksu Sezen Aksu Jale 1987 Kuşadası Altın Güvercin Müzik Yarışması 1987
Ebru Polat Çok Geç 2008
"Çürüdüm" Sezen Aksu Sezen Aksu Tuğba Yurt Sığınak (albüm) 2019

D[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Daha" Mete Özgencil Sezen Aksu Candan Erçetin Hazırım 1996
"Dansöz Dünya" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
"Dargın Değilim" Sezen Aksu Fahir Atakoğlu Sertab Erener Lâ'l 1994
Levent Yüksel Kadın Şarkıları 2006
"Davet" Sezen Aksu, Yelda Karataş Atilla Özdemiroğlu Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
"Dedikodu" Orhan Veli Kanık Sezen Aksu Levent Yüksel Med Cezir 1993
"Değiştim" Sezen Aksu Sezen Aksu Harun Kolçak Müzisyen 2006
"Deli Kızım Uyan" Şebnem Ferah, Sezen Aksu Şebnem Ferah Şebnem Ferah Kadın 1996
Levent Yüksel Kadın Şarkıları 2006
"Deli Kızın Türküsü" Gülten Akın Sezen Aksu, Bülent Özdemir Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
"Deli Değneği" Sezen Aksu, Alper Narman, Fettah Can Mohamed Rahim Emel Müftüoğlu Çok Ayıp 2004
"Deli Divanenim" Sezen Aksu Sezen Aksu Ziynet Sali Deli Divanenim (single) 2018
"Deli Oğlan" Sezen Aksu Hadise, Yves Jongen Hadise Hadise (albüm) 2008
"Delidir" Sezen Aksu Sezen Aksu Ebru Yaşar Delidir (albüm) 2011
Sezen Aksu Demo 2018
"Denemeye Değer" Sezen Aksu, Altan Çetin Ercan Saatçi, Fahir Atakoğlu Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
"Deniz Yıldızı" Sezen Aksu Arto Tunç Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Derinlik Sarhoşluğu" Sezen Aksu, Sibel Algan Sezen Aksu Yonca Lodi Fazla Aşk 2018
"Dert Faslı" Sezen Aksu, Yelda Karataş, Şehrazat Sezen Aksu, Özkan Uğur Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
Gönül Akkor Dönüş 1994
Kadir Çebi Dert Faslı (EP) 2014
"Derviş" Sezen Aksu Sezen Aksu Onurr Bir Kahramanlık Hikayesi 2017
"Dikine Dikine" Sezen Aksu Sezen Aksu Nükhet Duru Tam Zamanında (albüm) 2012
"Dinlen Dinlen Kaç" Sezen Aksu, Meral Okay Garo Mafyan Yeşim Valiz 1997
"Dip" Sezen Aksu Sezen Aksu, Ozan Bayraşa Çağrı Müftüoğlu Dip (single) 2020
"Doğum Günün Kutlu Olsun Oğlum" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
"Doktora Git" Sezen Aksu Sezen Aksu Petek Dinçöz Ne Yapayım Şimdi Ben 2009
"Doyamadım Cano" Sezen Aksu Sezen Aksu Hülya Avşar Aşıklar Delidir 2002
"Dön" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
"Dört Günlük Bir Şey" Sezen Aksu Cenk Taşkan Sezen Aksu Sevgilerimle 1980
Petro Efeslef 2007
"Dua" Sezen Aksu Anonim Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
"Dumraka" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Sayın Ah Bu Şarkılar 2000
"Duvar" Sezen Aksu, Alper Narman, Fettah Can Sezen Aksu, Alper Narman, Fettah Can Zeynep Casalini Nihayet 2004
Fettah Can Aklımda Kalanlar 2012
"Duy Beni Dinle Beni" Sezen Aksu, Ali Kocatepe Ali Kocatepe Aysun Kocatepe Hadi Gari 1994
Harun Kolçak 41 Kere Maşallah 2006
"Düğün" Sezen Aksu Kurtis Jasarev Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Düm Tek" Aysel Gürel Sezen Aksu Sezen Aksu Firuze (albüm) 1982
"Düş Bahçeleri" Sezen Aksu Sezen Aksu, Onno Tunç Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
"Düşerim" Sezen Aksu Sezen Aksu Seda Sayan Düşerim (single) 2020
"Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı" Sezen Aksu Sezen Aksu İrem Derici Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı (single) 2013
"Düşünce" Sezen Aksu Atilla Özdemiroğlu Sezen Aksu Ağlamak Güzeldir 1981
"Dünya Yıkılsa" Günay Çoban Sezen Aksu Gülşen Şimdi (albüm) 2001

E[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Efsanem Olacaksın" Sezen Aksu Omru Musthafa Burak Kut İlaç 2009
"Eğlenilecek Kızlar Evlenilecek Kızlar" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Eğlenilecek Kızlar Evlenilecek Kızlar 2007
Öyküm Ev Yapımı Müzik (Febyo Taşel albümü) 2019
"Elele" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Sakin Ol! 1992
"Eksik Hayatlar" Sezen Aksu Sezen Aksu Kenan Doğulu Ex Aşkım 2001
"Eksik Hece" Sezen Aksu Sezen Aksu Evrim Özkaynak Eksik Hece 2012
"Eksik Olma" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Eksik Olma (dijital single) 2015
"El Gibi" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu'88 1988
Zuhal Olcay Başucu Şarkıları 2001
Yavuz Bingöl Belki Yine Gelirsin 2002
Tuğba Özerk Tuğba Özerk (albüm) 2005
Bergüzar Korel Aykut Gürel Presents 2016
Rubato ft. Fatma Turgut Üç (albüm) 2019
"Elimiz Mahkum" Sezen Aksu, Pakize Barışta Sezen Aksu Levent Yüksel Adı Menekşe 1998
"Eloğlu" Sezen Aksu Sezen Aksu Günseli Deniz Kalp Ağrısı 2012
"Elveda" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991
Aşk'ın Şarkıları 2007
Emel Sayın Gücendim Sana 1992
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Enas Kafes" Sofi Pappa Sezen Aksu Ziynet Sali Ke S'Agapo 2009
"Erguvan" Sezen Aksu Sezen Aksu Yeşim Salkım Bazen 2006
"Erkeğim" Sezen Aksu Atilla Özdemiroğlu Sertab Erener Lâ'l 1994
"Erkek Güzeli" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Adı Bende Saklı 1998
"Erkekler" Sezen Aksu Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
Erkekler 1998
"Esas Oğlan" Sezen Aksu Onno Tunç Rüya Ersavcı Akşam Delisi 1995
"Eski Kafalı" Sezen Aksu Sezen Aksu Cihan Okan Cihan Okan (albüm) 2010
"Esmer" Sezen Aksu Mithat Can Özer, Sezen Aksu Erkan Güleryüz Organik 2017
"Eşsiz Yalnızlık" Sezen Aksu Ferda Anıl Yarkın Ferda Anıl Yarkın Unuttum Sanma 1999
"Ey Benim Çocukluğum" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Eyvah" Sezen Aksu Atilla Şereftuğ Ajda Pekkan Ajda 93 1993
"Eyvallah" Çetin Akcan Sezen Aksu Deniz Arcak Kıpır Kıpır 2004

F[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Farkındayım" Sezen Aksu Sezen Aksu, Fahir Atakoğlu Sezen Aksu Yaz Bitmeden 2003
"Fazla Aşk" Sibel Agan Sezen Aksu Yonca Lodi Fazla Aşk 2018
"Fesleğen" Sezen Aksu Sezen Aksu Evrim Özkaynak Eksik Hece 2012
"Fırtına" Şebnem Ferah, Sezen Aksu Şebnem Ferah Şebnem Ferah Kadın 1996
"Firuze" Aysel Gürel, Sezen Aksu Attila Özdemiroğlu Sezen Aksu Firuze 1982
Muazzez Abacı Sevdiklerinizle Muazzez Abacı'83 1983
Niran Ünsal Şarkılara Tutundum 1999
Muazzez Ersoy Nostalji 7-8-9 2002
Tarkan Aysel'in 2013

G[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Geçer" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Sezen Aksu'88 1988
Metin Şentürk Hazinem 2000
Tan Sözümü Tutamadım 2007
Özcan Deniz Evim Sensin Soundtrack 2012
Burcu Güneş Gül Kokusu (albüm) 2013
Linet Yorum Farkı II (albüm) 2015
"Geçiyor Bizden De" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Gel Kıyma" Sezen Aksu Bülent Özdemir Sibel Can Özledin mi? 2005
"Gel Günaha Girelim" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Mucize (Emel Müftüoğlu albümü) 2000
Zeynep Mansur Yudum Yudum 2013
"Gelen Gideni Aratır" Sezen Aksu Hurşid Yenigün Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
Cihan Güçlü Kim Anlıyor Ki 2015
"Gelmeyeceğim" Sezen Aksu Sezen Aksu Ayşegül Aldinç Benden Söylemesi 1991
"Gelsin Hayat Bildiği Gibi" Sezen Aksu, Ceza Sezen Aksu, Ceza Sezen Aksu, Ceza Yerli Plaka 2006
"Geri Dön" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Sen Ağlama (albüm) 1984
Yavuz Bingöl Yare 2007
Hüseyin Karadayı & Betül Demir Fresh (albüm) 2009
Muazzez Abacı & Serkan Kaya Sezen'imin Şarkıları 2018
"Geri Dönülmüyor" Sezen Aksu, Ayşe Özyılmazel Sezen Aksu, Ayşe Özyılmazel Ayşe Özyılmazel Geri Dönülmüyor (single) 2020
"Gidemem" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Kardelen (albüm) 2005
Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
Ferhat Göçer Yolun Açık Olsun (Ferhat Göçer albümü) 2007
Kibariye Anlayamazsın 2008
Ercüment Vural Ercüment Vural Sunar 2016
Deniz Seki Uzun Hikaye (albüm) 2018
"Giden Gençliğe" Ümit Yaşar Oğuzcan Sezen Aksu, Recep Aktuğ Recep Aktuğ Canım / Giden Gençliğe 1981
"Gidersen" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
"Gidiyorum" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Söylüyor 1989
Sinan Özen Kar Tanesi 1990
Emre Şen Anormal 2009
Ozan Doğulu ft. Sezen Aksu 130 Bpm Allegro 2011
Burçin Hazan (EP) 2013
Metin Şentürk Kelebek 2015
Muazzez Abacı Sezen'imin Şarkıları 2018
İrem Derici Mest Of 2019
"Gidiyorum Bu Şehirden" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deliveren 2000
"Git" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Git (albüm) 1986
Halil Sezai Ervah-ı Ezel 2015
"Git Buradan" Sezen Aksu, Sinan Akçıl Sinan Akçıl İzel Bir Dilek Tut Benim İçin 2005
"Gitme" Erkan Güleryüz, Sezen Aksu Selim Hiçyılmaz Erkan Güleryüz Organik 2017
"Gitme Sakın" Sezen Aksu Sezen Aksu Yonca Lodi Fazla Aşk 2018
"Gizli" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Es (albüm) 2012
"Gizli Aşk" Meral Okay, Sezen Aksu Giorgios Stavrianos Ozan Çolakoğlu ft. Sezen Aksu 01 2012
"Göç" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Gölge Etme" Sezen Aksu Hurşit Yenigün Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
Demet Akalın Dans Et 2008
"Gönülden Gönüle" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Bana Özel 1998
Emel ile Yeniden 2016
"Gözlerine" Mabel Matiz Sezen Aksu, Mabel Matiz Mabel Matiz Gözlerine (single) 2019
"Gözlerine Göz Değmiş" Sezen Aksu Sezen Aksu, Levent Yüksel Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
"Gözümün Bebeği" Sezen Aksu Aşkın Arsunan Sibel Tüzün Nefes Keser Aşklar 1995
"Gözümün Bebeği" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi Gözümün Bebeği 2011
"Gül" Sezen Aksu, Meral Okay Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Gül Bakalım" Sezen Aksu Sezen Aksu Erkan Güleryüz Aşk Dansı (single) 2010
Organik 2017
"Güle Güle" Sezen Aksu Sezen Aksu İzel Bir Dilek Tut Benim İçin (albüm) 2005
Ercüment Vural Ercüment Vural Sunar 2016
"Güllerim Soldu" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Gülümse 1991
Günce Koral Volume II 2006
Bergüzar Korel Aykut Gürel Presents 2016
"Günah Gibi" Aysel Gürel Sezen Aksu, Onno Tunç Gönül Akkor Dönüş 1994
"Günaha Davet" Sezen Aksu Sezen Aksu, Kıvanch K Yonca Evcimik Günaha Davet 1998
Ebru Polat Günaha Davet (single) 2013
"Günahın Boynuma" Sezen Aksu Sezen Aksu, Levent Yüksel Sertab Erener Lâ'l 1994
"Gün Gelir" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
"Güngörmemişler" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
"Güvercin" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
Gökhan Özen Başka 2010
Aslızen Beyaz Geceler 2016

H[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Hadi Git" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991
Ebru Polat Olanlar Oldu 2011
"Hadi Kızlar" Sezen Aksu Sezen Aksu Nilüfer Kendi Cennetim 2015
"Hala Haber Bekliyorum Senden" Sezen Aksu Arto Tunç Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Hakim Bey" Sezen Aksu Sezen Aksu Zülfü Livaneli Yangın Yeri 1996
Levent Yüksel Adı Menekşe 1998
Mehmet Erdem Herkes Aynı Hayatta 2012
"Hata" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Sevgilerimle 1980
Ferdi Özbeğen Nice Yıllara
Hülya Avşar Hülya Gibi 1991
Ebru Gündeş Dön Ne Olur 1999
Ozan Doğulu & Mustafa Ceceli 130 Bpm 2010
Ercüment Vural Ercüment Vural Sunar 2016
Yılmaz Morgül Pop 2017
Muazzez Abacı Sezen'imin Şarkıları 2018
"Hatıralar" Sezen Aksu Sezen Aksu Nil Burak Benim Sevdam 1984
"Hatırla" Sezen Aksu Ercan Saatçi Muazzez Ersoy Senin İçin 2002
"Havada Kokun Dağılmadan" Sezen Aksu, Ali Kocatepe Ali Kocatepe Aysun Kocatepe Nerelerdeydin 2009
"Hayat Sana Teşekkür Ederim" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deliveren 2000
Bergüzar Korel Aykut Gürel Presents 2016
"Hayat Beklemez" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Hayat Beklemez 2008
"Hayat Böyle" Sezen Aksu Sezen Aksu Hülya Avşar Hayat Böyle 1998
"Hayat Zaten Zor" Sezen Aksu Onno Tunç Levent Yüksel Levent Yüksel'in 2.CD'si 1996
"Hayatta Başarılar Diliyorum" Sezen Aksu Amr Mostafa Ebru Gündeş Kaçak (albüm) 2006
"Hayır" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu'88 1988
Esma Er No 2 2012
"Hayırsız Arama" Sezen Aksu Sezen Aksu Alpay (şarkıcı) Muhabbet Kuşları 1997
"Hayrünnisa" Sezen Aksu, Meral Okay Faudel Levent Yüksel Adı Menekşe 1998
"Hazan" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Adı Bende Saklı 1998
Burçin Hazan (EP) 2013
Bülent Nargaz Anlatsam Anlamazlar (EP) 2017
"Haziran Vakti" Sezen Aksu Sezen Aksu Nilüfer Kendi Cennetim 2015
"Hediye" Sezen Aksu Elias Rahbani, Ziad Rahbani Gönül Akkor Dönüş 1994
Özcan Deniz Hediye 2007
"Helal Ettim Hakkımı" Sezen Aksu, Meral Okay Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
Erkekler 1998
"Hele Bir Dokun, Hele Bir Yan Sezen Aksu Sezen Aksu Yıldız Tilbe Kış Gülleri 2018
"Hemen Şimdi" Ece Aksoy Sezen Aksu, Aşkın Arsunan Yonca Evcimik Günaha Davet 1998
"Hep Bi' Şey Eksik" Sezen Aksu Sezen Aksu Gonca Vuslateri Hep Bi' Şey Eksik (single) 2020
"Hepsi Senin mi?" Sezen Aksu Sezen Aksu Tarkan Aacayipsin 1994
"Her Gece" Sezen Aksu Onno Tunç Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
"Herkes Haklı" Sezen Aksu Sezen Aksu Betül Demir Herkes Haklı (single) 2010
Mıknatıs 2011
"Herkes Yaralı" Sezen Aksu Sezen Aksu Ebru Gündeş Şahane 2003
Sezen Aksu Bahane 2005
Ercüment Vural Ercüment Vural Sunar 2016
"Her Şey Fani" Sezen Aksu Sezen Aksu Tarkan 10 (Tarkan albümü) 2017
Sezen Aksu Demo 2018
"Her Şeye Rağmen" Sezen Aksu Sezen Aksu Tarkan Kalbim (Enbe Orkestrası albümü) 2010
"Her Şeyi Yak" Sezen Aksu Thanos Mikroutsikos Sezen Aksu Gülümse 1991
Sibel Can Bir Güneş Batışında
Ferdi Özbeğen Şarkılarım
Ümit Besen Gökkuşağı 1992
Duman (müzik grubu) Belki Alışman Lazım 2002
Erci E Bin Arabama 2004
Barış Akarsu Ayrılık Zamansız Gelir 2007
Serkan Kaya Miras 2017
Muazzez Abacı & Ferman Akgül Sezen'imin Şarkıları 2018
"Herşey Eskir" Sezen Aksu Sezen Aksu Meyra Başka Bir Kadın 2005
"Her Yer Gökkuşağı" Sezen Aksu Sezen Aksu Nükhet Duru ft. Mehmet Erdem Tam Zamanında (albüm) 2012
"Hıdırellez" Sezen Aksu, Pakize Barışta Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Hicran" Sezen Aksu Sezen Aksu Nükhet Duru Tam Zamanında (albüm) 2012
"Hop Dedik" Sezen Aksu Sezen Aksu Betül Demir Mıknatıs 2011
"Hoşgeldin" Sezen Aksu Ara Dinjikan Sezen Aksu Deliveren 2000
"Hoşgeldin Hüzün" Sezen Aksu, Yelda Karataş Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Hovarda (single) 1995
Emel ile Yeniden 2016
"Hovarda" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Hovarda (single) 1995
Ruhun Duymaz
Emel ile Yeniden 2016
Ebru Gündeş 13,5 2012
"Homini Pufidi Tumba" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
"Hu Hu" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Hükümsüz" Günay Çoban Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005

I/İ[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Islak İmza" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Kalpten 2014
"Işık Doğudan Yükselir" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
"İçime Sinmiyor" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
Göksel Hayat Rüya Gibi 2010
Gökçe Bahadır Aykut Gürel Presents 2018
"İhanet Kalbime Kötülük Koydu" Sezen Aksu Sezen Aksu Seden Gürel Hesaplaşma 2002
"İhanetten Geri Kalan" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"İki Gözüm (Gel Barışalım Artık)" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Lâ'l 1994
Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
Alpay Kulay Türkiye Popstar 2003
Ferman Toprak Hayatı Tesbih Yapmışım 2013
Erkan Güleryüz Organik 2017
"İkili Delilik" Sezen Aksu, Halil Koçak Halil Koçak Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"İkimizin Yerine" Sezen Aksu Sezen Aksu Tarkan Ölürüm Sana 1997
Müslüm Gürses İkimizin Yerine 2003
Ebru Gündeş 13,5 2012
"İkinci Bahar" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Firuze (albüm) 1982
Özdemir Erdoğan İkinci Bahar (albüm) 1985
Levent Yüksel ft. Seyran Orman Kurt Esirgeme'den 2013
Muazzez Abacı Sezen'imin Şarkıları 2018
"İllallah" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Arabesk 2002
"İlle De Aşk" Sezen Aksu Alexander Dim Papaconstantinou, Bilal Hajji, Nadir Khayat, Armando Chirtian Perez, Sam Debbie Mustafa Ceceli Kalpten 2014
"İlk Aşk" Sezen Aksu Hurşid Yenigün Tülay Özer Büklüm Büklüm & İlk Aşk (45'lik) 1979
"İmansız" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi Aşk Kazası 1999
"İmdat" Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi, Uzay Heparı Aşkın Nur Yengi Sıramı Bekliyorum 1993
"İmkansız Aşk" Sezen Aksu, Pakize Barışta Sezen Aksu Levent Yüksel Adı Menekşe 1998
"İmkansızım" Sezen Aksu Nino Varon Aşkın Nur Yengi Sıramı Bekliyorum 1993
Sezen Aksu Şarkı Gibi Şarkılar 2018
"İncelikler Yüzünden" Sezen Aksu, Pakize Barışta Demir Demirkan, Sertab Erener Sertab Erener Sertab Gibi 1997
"İnfilak" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen İnfilak (single) 2018
"İnsanlık Hali" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Uçacaksın 2004
"İstanbul" Sezen Aksu Fahir Atakoğlu Levent Yüksel Med Cezir 1993
Gönül Akkor Dönüş 1994
Sertab Erener İz (Fahir Atakoğlu albümü) 2008
Nilüfer Yeniden Yeni Yine 2016
"İstanbul İstanbul Olalı (Ah İstanbul)" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
Kibariye Gülümse Kaderine 2006
"İstanbul Yokmuş Bundan Başka" Yıldırım Türker Sezen Aksu Sezen Aksu Kayıp Şehir (single) 2013
"İster Gel, İster Gelme" Sezen Aksu Sezen Aksu Seden Gürel Hesaplaşma 2002
"İsyancı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"İtirafçı Olma" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
Levent Yüksel Topyekün 2012
"İyileşiyorum" Sezen Aksu, Turan Sarıbay Özgen Akçetin Sertab Erener Sade 2013
Yaşar Gaga ft. Özgen Akçetin & Sezen Aksu Alakasız Şarkılar 2017
"İyi Ki Yaşadım" Sezen Aksu Sezen Aksu Yeşim Salkım Bazen 2006
"İyi Mi" Sezen Aksu Sezen Aksu Yonca Evcimik Günaha Davet 1998
"İzmir'in Kızları" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
Bergüzar Korel Aykut Gürel Presents 2016
"İzmir Yanıyor" Sezen Aksu Sezen Aksu Ferhat Göçer Yolun Açık Olsun 2007
Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2009

K[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Kaçak" Sezen Aksu Bülent Özdemir Ebru Gündeş Kaçak (albüm) 2006
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Kaçın Kurası" Sezen Aksu Sezen Aksu Sibel Tüzün Nefes Keser Aşklar 1995
Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
Ercüment Vural Ercüment Vural Sunar 2016
Bergüzar Korel Aykut Gürel Presents 2016
Muazzez Ersoy 90'dan Pop 2016
İrem Derici Mest Of 2019
"Kaçırıcam Seni" Yıldırım Türker Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
"Kaç Yıl Geçti Aradan" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978 (İlk önce 1977'de 45'likte)
Ferdi Özbeğen Teşekkürler 1979
Nadide Sultan Aşktan Ölsem 2000
Grup Hepsi Tempo (albüm) 2006
Pınar Aylin Hit 70'ler 2011
Vokaliz Dinle Burayı 2011
Sibel Tüzün Kaç Yıl Geçti Aradan (single) 2014
Ziynet Sali Bugün Adım Leyla 2014
Bergüzar Korel Aykut Gürel Presents 2016
"Kaderim" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Adı Bende Saklı 1998
Serhan Sokulgan ft. Gülşen Bitti Ruhumun Gezmeleri (Maxi-single) 2008
Burçin Hazan (EP) 2013
"Kadın Delisi" Sezen Aksu Sezen Aksu Esra Özmen Kadın Delisi 2003
"Kadınım" Sezen Aksu Uzay Heparı Levent Yüksel Med Cezir 1993
Yüksek Sadakat Uzay Heparı - Sonsuza 2008
"Kahpe" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülşen Şimdi (albüm) 2001
"Kahpe Felek" Sezen Aksu Sezen Aksu Seden Gürel Muhtemelen 1996
"Kahpe Kader" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deliveren 2000
Ebru Gündeş 13,5 2012
"Kalaşnikov" Sezen Aksu, Meral Okay Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Kalbim Ağrıyor" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
"Kalp Unutmaz" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Kalp Ağrısı" Sezen Aksu Sezen Aksu Günseli Deniz Kalp Ağrısı 2012
"Kamera" Sezen Aksu, Alper Narman, Onurr, Ghost Writer Pritam Chakraborty Simge Kamera (single) 2016
"Kanaryam" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
"Kanıma Dokunuyor" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Kör Aşık 2000
"Kan Tutmuyor" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
"Karaağaç" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Levent Yüksel'in 2. CD'si 1996
"Kara Gözlerinden Yaş" Sezen Aksu Sezen Aksu Erol Evgin Erol Evgin ile Yeniden 1991
"Kara Kutu" Sezen Aksu Cheb Hasni Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
"Karanfil" Sezen Aksu Sezen Aksu & Uzay Heparı Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991
Mustafa Ceceli Uzay Heparı - Sonsuza 2008
"Kardelen" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Kardelen (albüm) 2005
"Karım" Sezen Aksu Sezen Aksu Cihan Okan Cihan Okan (albüm) 2010
"Karşıyım" Sezen Aksu Sezen Aksu Harun Kolçak Müzisyen 2006
Sezen Aksu Karşıyım (Demo 2) 2020
"Kasım Yağmurları" Sezen Aksu, Pakize Barışta Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Kaybedenler" Sezen Aksu Sezen Aksu Ebru Gündeş Ahdım Olsun (albüm) 2001
Levent Yüksel Uslanmadım 2004
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
Kaybedenler (Demo 2) 2020
"Kaybolan Yıllar" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978 (İlk önce 1977'de 45'likte)
Ferdi Özbeğen Ferdi Özbeğen'le Sohbet 1979
Ozan Doğulu & Sezen Aksu 130 Bpm 2010
Bergüzar Korel Aykut Gürel Presents 2016
Ercüment Vural Ercüment Vural Sunar 2016
"Kayıp Şehir" Yıldırım Türker Sezen Aksu Sezen Aksu Kayıp Şehir (single) 2013
"Kendi Kendime" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Allahaısmarladık 1977
"Kendiliğinden Olmalı" Sezen Aksu Ercan Saatçi İzel Kendiliğinden Olmalı 2019
"Kendimce" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
Erkan Güleryüz Organik 2017
"Ke S'Agapo" Sofi Pappa Sezen Aksu Ziynet Sali Ke S'Agapo 2009
"Keskin Bıçak" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deliveren 2000
Kurtuluş Türkgüven Keskin Bıçak 2000
İbrahim Tatlıses Yetmez mi? 2001
Esra Eren Şişşt Sen 2015
"Kınalı Kuzum" Sezen Aksu Bülent Özdemir Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Kıran Kırana" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
"Kırık Telli" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Uslanmadım 2004
"Kız Leyla" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Kız Leyla (single) 2015
Ben Yaşarım 2020
"Kızıl Kıyamet" Sibel Algan Sezen Aksu, İlker Bayraktar Yonca Lodi Fazla Aşk 2018
"Ki Sen" Sezen Aksu İlker Bayraktar Mustafa Ceceli Ki Sen (single) 2020
"Kimsenin Ahı Kimsede Kalmaz" Ali Kocatepe Sezen Aksu Aysun Kocatepe İlk Yaz 1990
"Kibir" Sezen Aksu Sezen Aksu Hande Yener Nasıl Delirdim? (albüm) 2007
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
Nihat Doğan 1071
Gönül Yazar & Rashit Forever 2010
"Kiraz Mevsimi" Sezen Aksu Sezen Aksu Cenk Eren Kiraz Mevsimi 2006
"Koca Kıçlı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Kolay Değil" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Git (albüm) 1986
Tuğba Özerk Kolay Değil (single) 2012
"Komple" Sezen Aksu Anonim Burak Kut Komple 2007
"Komşu Kızı" Sezen Aksu Hüseyin Bitmez Cihan Okan Cihan Okan (albüm) 2010
Eşref Vakti Şimdi 2015
"Konduramadım" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu ft. Okay Barış Konduramadım (single) 2020
"Konuşalım, Sevişelim, Kırıştıralım" Pakize Barışta Sezen Aksu, Aykut Gürel Yaşar Gaga Betanova 1997
"Köprü" Sezen Aksu Özdemir Erdoğan Sezen Aksu Ağlamak Güzeldir 1977
"Kördüğüm" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Köz" Sibel Algan Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Kurşuni Renkler" Sezen Aksu Onno Tunç Göksel Yollar (albüm) 1997
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçelerinde 2009
Gökhan Türkmen En Baştan... 2014
Ufuk Yıldırım Yaşasın Arabesk 2019
"Kusura Bakma" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Kusura Bakma 1976 (45'likte)
Adı Bende Saklı 1998
Yeşim Salkım Bazen 2006
Faruk K Fark 2011
"Kutlama" Sezen Aksu Arto Tunç Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Küçüğüm" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
Uzay Heparı - Sonsuza 2008
Bergüzar Korel Aykut Gürel Presents 2016
"Küçük Bir Aşk Masalı" Sezen Aksu Ali Kocatepe Sezen Aksu & Özdemir Erdoğan İkinci Bahar (albüm) 1985
Keremcem & Seden Gürel Maia (Single) 2005
Bengü & Neco 41 Kere Maşallah 2006
Aysun Kocatepe ft. Cemil Demirbakan Aşka 22 Durak 2016
"Küt Küt" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Uçacaksın 2004

L[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"La İlahe İllallah" Yunus Emre Sezen Aksu Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
"Lâ'l" Sezen Aksu Fahir Atakoğlu Sertab Erener Lâ'l 1994
Sezen Aksu İz (Fahir Atakoğlu albümü) 2008
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Lale Devri" Sezen Aksu Bülent Özdemir Sibel Can Özledin mi? 2005
Faruk Tınaz Dinlenesi Şarkılar 2007
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
Sibel Can ft. Şilay Turhan Esirgeme'den 2013
"Lamba" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
"Le Le Le" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
Rengin Rengin (albüm) 1996
Sibel Tüzün Le Le Le (single) 2014
"Li Lal Lal La La" Sezen Aksu Sezen Aksu Ayşegül Aldinç Li Lal Lal La La 2011

M[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Mabed" Pakize Barışta Sezen Aksu Yaşar Gaga Betanova 1997
"Mahçup" Sezen Aksu Anonim Sefarad Volume 2 2005
"Manifesto" Sezen Aksu Şehrazat Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Masal" Sezen Aksu, Meral Okay Giancarlo Bigazzi, Marco Falagiani Sertab Erener Lâ'l 1994
"Masum Değiliz" Sezen Aksu, Meral Okay Sezen Aksu, Uzay Heparı Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
4 Yüz & Cahit Berkay Uzay Heparı - Sonsuza 2008
"Mecbursun" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Lâ'l 1994
Ebru Gündeş Araftayım 2014
What Da Funk? ft. Gülçin Ergül WDF1 2017
"Medcezir" Sezen Aksu Levent Yüksel Levent Yüksel Med Cezir 1993
Emel Sayın El Bebek Gül Bebek 1993
Sıfır KM Albüm 2009
Bergüzar Korel Aykut Gürel Presents, Vol. 2 2020
"Medet" Sıla Gençoğlu Sezen Aksu Sıla Gençoğlu Acı (EP) 2019
"Memet" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Menajer" Sezen Aksu Sezen Aksu & Arto Tunç Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Mendilimde Gülüşün" Sezen Aksu Alef Hamid Yaşar Gaga Betanova 1997
"Menekşe" Mithat Can Özer Sezen Aksu Nükhet Duru Tam Zamanında (albüm) 2012
"Metres" Sezen Aksu, Meral Okay Garo Mafyan Yeşim Valiz 1997
"Mıknatıs" Sezen Aksu Sezen Aksu Betül Demir Mıknatıs 2011
"Mış Gibi" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Gülben Ergen (albüm) 2006
"Minik Serçe" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
"Mucize" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Mucize 2000
"Muhabbet Kuşları" Sezen Aksu Sezen Aksu Alpay (şarkıcı) Muhabbet Kuşları 1997
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçelerinde 2009
"Mustafa" Sezen Aksu, Meral Okay Garo Mafyan Yeşim Valiz 1997
"Mutlu Sonsuz" Sezen Aksu Sezen Aksu, Ozan Bayraşa Çağatay Ulusoy Delibal Film Müziği 2015
"Müstehak" Sezen Aksu Sezen Aksu Ebru Gündeş Araftayım 2014

N[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Nafile" Sezen Aksu Sezen Aksu Orhan Helvacıoğlu Baş Selamı (EP) 2020
"Nazlanma" Sezen Aksu, Aşkın Nur Yengi Aşkın Nur Yengi Aşkın Nur Yengi Hesap Ver (albüm) 1991
Onur Mete Nazlanma (single) 2019
"Ne Güzel Olur" Sezen Aksu Sezen Aksu Okay Barış Artık Sevilmiyor Böyle 2019
"Ne Yapalım Kader" Sezen Aksu Demir Demirkan, Sezen Aksu Mithat Can Özer Aşk Mevsimi 2016
"Ne Yapayım Şimdi Ben" Sezen Aksu Sezen Aksu Petek Dinçöz Ne Yapayım Şimdi Ben 2009
Sezen Aksu Ne Yapayım Şimdi Ben (Demo 2) 2020
"Neredesiniz" Sezen Aksu Sezen Aksu, Recep Aktuğ Sezen Aksu Firuze (albüm) 1982
Recep Aktuğ Siyah Gül 2011
"Neme Lazım" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
"Neye Yarar" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978 (İlk önce 1977'de 45'likte)
Gökçe Bahadır Aykut Gürel Presents 2018
"Nezaket" Sezen Aksu Sezen Aksu Günce Koral Su (albüm) 2008
Erkan Güleryüz Organik 2017
"Nihayet" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
"Ninni" Sezen Aksu Fahir Atakoğlu Sezen Aksu 2 (Fahir Atakoğlu albümü) 1996

O/Ö[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Oh Oh" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deliveren 2000
Tuğba Yurt Oh Oh 2015
"O Kız" Sezen Aksu Sezen Aksu Ayşegül Aldinç O Kız 2010
"Oldu Mu?" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Sezen Aksu'88 1988
Nez NeZamanı 2011
Yasin Keleş ft. Betül Demir İlk 2014
"Olmadı Gitti" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991
Nadide Sultan Nadide's 2010 2010
"Olmaz" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
Burak Kut Komple 2007
"Onu Alma Beni Al" Sezen Aksu Arto Tunç Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
Hepsi Şaka (10+1) 2008
"Onursuz Olabilir Aşk" Sezen Aksu Sezen Aksu Okay Barış Artık Sevilmiyor Böyle 2019
"O Sensin" Sezen Aksu, Pakize Barışta Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Oyalanma" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Yaz Bitmeden 2003
"Oyun Bitti" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Sakin Ol! 1992
"Öp" Tarkan, Sezen Aksu Tarkan, Ozan Çolakoğlu Tarkan Adımı Kalbine Yaz 2010
"Öpücem" Sezen Aksu, Sibel Algan Sezen Aksu Simge Ben Bazen 2018
"Örümcek" Sezen Aksu Sezen Aksu Özgün Biz Ayrıldık 2009
"Öyle Bakma" Sezen Aksu Onno Tunç Fatih Erkoç 1989 Eurovision Şarkı Yarışması Türkiye Finali 1989
Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990

P[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Pembe Balon" Sezen Aksu Sezen Aksu Petek Dinçöz Ne Yapayım Şimdi Ben 2009
"Pembe Düşler" Sezen Aksu Sezen Aksu Nil Burak Benim Adım Şarkıcı 1979
"Perişanım Şimdi" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
Mine Koşan Dört Mevsim 2009
Muazzez Abacı & Sezen Aksu Sezen'imin Şarkıları 2018
"Pervane" Sezen Aksu, Alper Narman Sezen Aksu, Onur Özdemir Mustafa Ceceli Kalpten 2014
"Peşine Düştüm" Sezen Aksu Garo Mafyan Yeşim Valiz 1997
"Pişman Olduğun Zaman" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Portakal Orda Kal" Sezen Aksu Sezen Aksu Teoman ft. Ömür Gedik Hop Dedik Orda Kal 2011
Aşk ve Gurur

R[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Rahatı Kaçan Ağaç" Sezen Aksu Dionissis Tsaknis Ayça Tekindor Ciddiyete Davet 2008
"Rakkas" Sezen Aksu, Yelda Karataş Atilla Özdemiroğlu Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
Düş Bahçeleri 1996
Ferhat Göçer Ferhat Göçer Remixes 2009
"Rastgele" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
"Rengarenk" Sezen Aksu Aykut Gürel Yaşar Gaga Betanova 1997
"Roman Kızı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Ruhuma Asla" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Adı Bende Saklı (albüm) 1998
Gülşen Ama Bir Farkla 2007
"Ruhun Duymaz" Sezen Aksu, Meral Okay Sezen Aksu, Onno Tunç Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
"Rumeli Havası" Cihan Sezer Sezen Aksu Sezen Aksu Deliveren 2000
"Rüya" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Lâ'l 1994

S[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Sadakatsiz Aşk Olmaz" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Uslanmadım 2004
"Sakatlık Bende" Sezen Aksu Ercan Saatçi Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
Ercan Saatçi Manşet 1998
"Sakin Ol" Sezen Aksu Sezen Aksu & Uzay Heparı Sertab Erener Sakin Ol! 1992
Gülşen Uzay Heparı - Sonsuza 2008
Doğukan Manço ft. Tuğba Yurt Sakin Ol! (single) 2014
"Sana Kalsa" Sezen Aksu Sezen Aksu Okay Barış Artık Sevilmiyor Böyle 2019
"Sancı" Sezen Aksu Garo Mafyan Yeşim Valiz 1997
"Sandık Lekesi" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Sade ve Sadece 2002
"Sardunya" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Topyekün 2012
"Sarhoş Olunca Anılar" Aysel Gürel Sezen Aksu Ferdi Özbeğen Seviyorum Delicesine 1983
"Sarı Gül" Sezen Aksu Sezen Aksu Cihan Okan Cihan Okan (albüm) 2010
"Sarı Odalar" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Sarı Odalar 1999
Deliveren 2000
Muazzez Abacı Sezen'imin Şarkıları 2018
Ayçin Asan Çiçek Gibi (EP) 2019
"Sarı Sonbahar" Sezen Aksu Anonim Cenk Eren Kiraz Mevsimi 2006
"Savaşma Seviş Benle" Sezen Aksu Sezen Aksu, Kıvanç K. Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
"Sayım" Cemal Süreya Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
"Seçilmiş Hayatlar" Sezen Aksu Sezen Aksu Erol Evgin Erol Evgin ile Yeniden 1991
"Selamsız" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Uslanmadım 2004
"Sen" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
"Sen De Mi?" Sezen Aksu Aşkın Arsunan Aşkın Nur Yengi Sıramı Bekliyorum 1993
"Senden Sonra Tufan" Sezen Aksu Bülent Özdemir Ajda Pekkan Cool Kadın 2006
"Sen Ağlama" Sezen Aksu, Aysel Gürel Onno Tunç Sezen Aksu Sen Ağlama (albüm) 1984
Ferdi Özbeğen Belki Bir Gün 1985
Sertab Erener & Tuluğ Tırpan Onno Tunç Şarkıları 2007
Kargo Yıldızların Altında 2007
"Sen Ciddisin" Sezen Aksu Sezen Aksu Okay Barış Artık Sevilmiyor Böyle 2019
"Sen Çoktan Gitmişsin" Sezen Aksu Ozan Çolakoğlu Tarkan Adımı Kalbine Yaz 2010
"Seni Aldattım" Sezen Aksu Enrico Macias Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
Gökhan Sezen Yorumcu 2006
Ebru Polat Kalp Ayazı 2009
"Seni Gidi Vurdumduymaz" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Allahaısmarladık 1977 (İlk önce 1976'da 45'likte)
Bergüzar Korel Aykut Gürel Presents 2016
"Seni İstiyorum" Sezen Aksu, Aysel Gürel Onno Tunç Sezen Aksu Sezen Aksu'88 1988
Şarkı Söylemek Lazım 2002
Metin Şentürk Yaktın Beni 1993
Ebru Gündeş 13'5 2012
"Seni Kimler Aldı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Gülümse 1991
Gökhan Sezen Yorumcu 2006
Serhan Sokulgan Sahip 2010
Cengiz İmren Galiba 2012
Papyon (müzik grubu) İlk Ateş 2012
Mehmet Erdem Hepsi Benim Yüzümden 2015
Nilüfer Yeniden Yeni Yine 2016
Muazzez Abacı Sezen'imin Şarkıları 2018
"Seni Yerler" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
Ebru Polat Kalp Ayazı 2009
"Seninle Başka" Sezen Aksu Nil Burak Nil Burak Benim Adım Şarkıcı 1979
"Sensiz İçime Sinmiyor" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Allahaşkına (45'lik) 1979
"Serserim Benim" Sezen Aksu Uzay Heparı Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991
Teoman Uzay Heparı - Sonsuza 2008
"Sevdam Ağlıyor" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Lâ'l 1994
Ege Suya Düşen Sesler 2010
Nilüfer Yeniden Yeni Yine 2016
Yaşar Gaga ft. Kibariye Alakasız Şarkılar, Vol. 1 2017
"Seven Üzülür" Sezen Aksu Sezen Aksu Seda Sayan Sıkı Sıkı 2004
"Sevgilim" Sezen Aksu Turhan Yükseler Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991
"Sevgilim Yoksa Sen Sevgilim Olmayabilir Misin" Yılmaz Erdoğan Sezen Aksu Yılmaz Erdoğan Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Herkes Sana Benzeyecek 2005
"Sevme" Sezen Aksu Sezen Aksu Erol Evgin Erol Evgin '88 1988
"Seyrüsefer" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Sertab Gibi 1997
"Sıramı Bekliyorum" Sezen Aksu Apostolos Kaldaras Aşkın Nur Yengi Sıramı Bekliyorum 1993
Aşk'ın Şarkıları 2007
Sinan Özen Ölürüm Yoluna 1993
Cihat Uğurel ft. Suadiye Sıramı Bekliyorum 2015
"Sızı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
Ebru Üstüntaş Türbülans 2008
Ayla Işıl Şarkıların İzinde 2013
"Sıla" Sezen Aksu, Sıla Sezen Aksu, Sıla Sıla Sıla (albüm) 2007
"Siyah Beyaz" Sezen Aksu & Naşide Göktürk Bülent Özdemir Aşkın Nur Yengi Sıramı Bekliyorum 1993
"Sizli Bizli" Sezen Aksu Sezen Aksu Nükhet Duru Tam Zamanında (albüm) 2012
"Son Fasıl" Sezen Aksu, Meral Okay Sezen Aksu Sezen Aksu Nefes (Ayşegül Aldinç albümü) 2000
"Son İstanbul'da" Sezen Aksu, Meral Okay Baligh Hamdi Levent Yüksel Adı Menekşe 1998
"Son Sardunyalar" Sezen Aksu, Yelda Karataş Atilla Özdemiroğlu Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
"Sorma" Sezen Aksu Sezen Aksu Ayşegül Aldinç Benden Söylemesi 1991
Bülent Ersoy Ablan Kurban Olsun Sana 1992
Zeki Müren Sorma (albüm) 1992
Müslüm Gürses Sandık 2008
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
Seçil Heper Assolistler 2 2010
Aydilge Yalnızlıkla Yaptım 2013
Emel Sayın ft. Yıldız Sunar Aktürk Esirgeme'den 2013
Emre Kaya Teşekkür Ederim 2013
"Söz" Sezen Aksu Sezen Aksu Ajda Pekkan Aynen Öyle 2008
Sezen Aksu ft. Ali Pekin & Gözde Ucan Esirgeme'den 2013
"Söz Bitti" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Turuncu (albüm) 2001
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Sözümün Eriyim" Sezen Aksu Sezen Aksu Yıldız Kaplan Işıl Işıl 2005
"Sultanım" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Aşkla 2000
"Susma" Sezen Aksu Haris Alexiou Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
Aşk'ın Şarkıları 2007
Gökhan Türkmen Ara (EP) 2012
"Suçluyum" Sezen Aksu Atilla Özdemiroğlu Sertab Erener Sakin Ol! 1992
"Sürüklüyorum Çaresizliğimi" Nilüfer Sezen Aksu Sezen Aksu Sevgilerimle 1980

Ş[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Şahane Bir Şey Yaşamak" Sezen Aksu Cheb Khaled, RedOne, Alex Papaconstantinou, AJ Junior & Björn Djupström Yaşar Gaga ft. Sezen Aksu Alakasız Şarkılar, Vol. 1 2017
"Şaka Yaptım" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Aşkla 2000
"Şanıma İnanma" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
Alpay Kulay ft. Viki Karnezi Düet 2015
Yaşar Gaga ft. Ata Demirer Alakasız Şarkılar, Vol. 2 2019
"Şarkı Söylemek Lazım" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
Bergüzar Korel Aykut Gürel Presents 2016
Ercüment Vural Ercüment Vural Sunar 2016
"Şeker Şeyler" Sezen Aksu, Binnur Erdem Sezen Aksu Yonca Evcimik Günaha Davet 1998
"Şen Şarkı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
"Şeytan Azapta" Sezen Aksu Ozan Çolakoğlu Tarkan Aacayipsin 1994
"Şıngırdak Yarim" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Levent Yüksel'in 2.CD'si 1996
Rubato Üç (albüm) 2019
"Şikayetim Yok" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Nefes (Ayşegül Aldinç albümü) 2000
"Şımarık" Sezen Aksu Sezen Aksu Tarkan Ölürüm Sana 1997
"Şimal Yıldızı" Sezen Aksu, Meral Okay Sezen Aksu Sezen Aksu Adı Bende Saklı 1998
"Şöyle Yürekli Bir Sevda" Aysel Gürel Sezen Aksu Sezen Aksu Firuze (albüm) 1982
"Şu Saniye" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Yaz Bitmeden 2003
Linet Yorum Farkı (albüm) 2012
"Şuh Nefes" Sezen Aksu Amr Diab Cenk Eren Kiraz Mevsimi 2006
"Şükran" Sezen Aksu Sezen Aksu Sibel Can Galata (albüm) 2014
"Şüphe" Pakize Barışta Sezen Aksu, Aşkın Arsunan Levent Yüksel Adı Menekşe 1998

T[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Tahtalara Vur" Sezen Aksu Sezen Aksu Burak Kut Burak Kut (albüm) 2000
"Takvim" Sezen Aksu Sezen Aksu Ferhat Göçer Çok Sevdim İkimizi 2008
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Tanrı Hediyesi" Harun Kolçak, Sezen Aksu Harun Kolçak, Sezen Aksu Harun Kolçak Müzisyen 2006
"Tanrı'nın Gözyaşları" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Tatlı Kaçık" Sezen Aksu Anonim Yonca Evcimik Günaha Davet 1998
"Tebdil-İ Mekan" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Tehdit" Sibel Algan Sezen Aksu Levent Yüksel Topyekün 2012
"Tempo" Sezen Aksu Sezen Aksu Grup Hepsi Tempo 2006
"Tenlerin Seçimi" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
"Terlik Geliyor" Sezen Aksu Sezen Aksu Yaşar Gaga ft. Özkan Uğur Alakasız Şarkılar, Vol. 1 2017
"Tesadüf Aşk" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Tesadüf Aşk (single) 2015
"Tuana" Sezen Aksu Paco De Lucia Levent Yüksel Med Cezir 1993
Elif Nun Tuana (single) 2014
"Tutsak" Ece Aksoy, Ersin Salman, Onat Kutlar, Sezen Aksu, Onno Tunç Onno Tunç Sezen Aksu Gülümse 1991
Nilüfer Onno Tunç Şarkıları 2007
"Tutuklu" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Adı Bende Saklı 1998
Yeşim Salkım Bazen 2006
Aytekin Ataş Seyir Defteri 2013
Muazzez Abacı Sezen'imin Şarkıları 2018
"Tutunamadım" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Tuzum Kuru" Meral Okay, Sezen Aksu Onno Tunç, Sezen Aksu Levent Yüksel Levent Yüksel'in 2.CD'si 1996
"Tükeneceğiz" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Sen Ağlama (albüm) 1984
Korhan Yaz Beni 2005
Ahmet Koç Sözün Bittiği Yer 2007
Ebru Gündeş Evet (albüm) 2008
Burak Yeter & Sezen Aksu Blue 2012
Ufuk Yıldırım Yaşasın Arabesk 2019

U/Ü[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Uçurtma Bayramları" Sezen Aksu Onno Tunç Levent Yüksel Med Cezir 1993
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Unut" Sezen Aksu Garo Mafyan Sezen Aksu Sezen Aksu'88 1988
Lara Adam Gibi Adam 2005
Gökhan Sezen Yorumcu 2006
Ebru Gündeş 13,5 2012
Nilüfer Yeniden Yeni Yine 2016
"Unutamadım" Sezen Aksu Uzay Heparı Sertab Erener Sakin Ol! 1992
Emre Altuğ Uzay Heparı - Sonsuza 2008
"Unutamam" Pakize Barışta Aykut Gürel, Sezen Aksu Yaşar Gaga Betanova 1997
"Unutamam" Sezen Aksu Sezen Aksu Enbe Orkestrası & Mustafa Ceceli Enbe Orkestrası (albüm) 2007
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
Ebru Gündeş 13,5 2012
"Unuttun mu Beni?" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
Linet Yorum Farkı II (albüm) 2015
Ercüment Vural Ercüment Vural Sunar 2016
"Unutursun" Sezen Aksu Sezen Aksu, Uzay Heparı Aşkın Nur Yengi Sıramı Bekliyorum 1993
Zeynep Casalini Uzay Heparı - Sonsuza 2009
"Uslandım Artık" Sezen Aksu Bülent Özdemir Nükhet Duru Nükhet Duru (albüm) 1994
Aşkın Nur Yengi Yasemin Yağmurları 2004
Gülşah Buzlu Alerjim Var 2006
"Uslanmadım" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Uslanmadım 2004
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Uslanmıyor Bu" Sezen Aksu Sezen Aksu Zeynep Bastık Uslanmıyor Bu (single) 2020
"Uzaklarda Bir Çizgide" Nilüfer Sezen Aksu Sezen Aksu Sevgilerimle 1980
"Üfle De Söneyim" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Üşüdüm" Sezen Aksu Sezen Aksu Betül Demir Mıknatıs 2011
Rubato Üç (albüm) 2019

V[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Vakit Tamam" Sezen Aksu Sezen Aksu Ziynet Sali Sonsuz Ol (albüm) 2012
"Valiz" Sezen Aksu, Meral Okay Garo Mafyan Yeşim Valiz 1997
"Var Git Turnam" Sezen Aksu, Meral Okay A. İsahakian Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
Sevcan Orhan Zemheriden Ötesi Bahar 2011
"Vay" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
Joy Türk Yalnızlık Şarkıları 2012
Edis Her Şey Aşktan Film Müziği 2016
Ercüment Vural Ercüment Vural Sunar 2016
"Vazgeçtim" Sezen Aksu Ara Dinkjian Sezen Aksu Gülümse 1991
Mine Koşan Adım Gibi Biliyorum
Müslüm Gürses Sandık 2008
"Vitrin" Sezen Aksu Can Algeç Ajda Pekkan Cool Kadın 2006
Ece Dorsay Dünyamın Haritası 2015
"Vurula Vurula" Sezen Aksu Sezen Aksu Yonca Evcimik Günaha Davet 1998
"Vurulduk" Sezen Aksu Sezen Aksu & Uzay Heparı Sertab Erener Sakin Ol! 1992
Buz Uzay Heparı - Sonsuza 2008

Y[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Yağızım" Sezen Aksu Şehrazat Demet Sağıroğlu Kınalı Bebek 1994
"Yağmurlar" Sezen Aksu, Şebnem Ferah Şebnem Ferah Şebnem Ferah Kadın (albüm) 1996
Emrah Erdogan Ar+ı 2002
Rubato İki 2016
"Yakışıklı" Sezen Aksu Sezen Aksu Göksel Yollar 1997
"Yakıştı Mı Bize" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Çok Ayıp 2004
"Yaktılar Halim'imi" Sezen Aksu, Meral Okay Fahir Atakoğlu Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
"Yalan Olmasın" Sezen Aksu Erol Temizel Hande Yener Nasıl Delirdim? (albüm) 2007
"Yalancı Dünya" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deliveren 2000
Deha Mutasyon 2013
"Yalnızlık Senfonisi" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Sakin Ol! 1992
Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
Gökhan Sezen Yorumcu 2006
Model Diğer Masallar 2011
Joy Türk Yalnızlık Şarkıları 2012
"Yanıyom Ölüyom" Sezen Aksu Sezen Aksu Rengin Rengin (albüm) 1996
Eşref Vakti Eşref Vakti (albüm) 2011
Mine Geçili Bir Ömrün Şarkıları (albüm) 2013
"Yani" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Gülben Ergen (albüm) 2006
"Yankı" Sezen Aksu, Deniz Erten Simge, Ersay Üner Simge Yankı (single) 2016
"Yanmışım Sönmüşüm Ben" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Yansın Bakalım" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Yansın Bakalım (single) 2017
"Yansın İstanbul" Sezen Aksu Sezen Aksu Rümeysa Yansın İstanbul (single) 2016
Sezen Aksu Demo 2018
"Yaradana Kurban" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
"Yar Senin Derdin Ne" Sezen Aksu Sezen Aksu Hülya Avşar Aşıklar Delidir 2002
"Yarası Saklım" Sezen Aksu, Yelda Karataş Sezen Aksu Hülya Avşar Yarası Saklım 1995
Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
"Yas" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Levent Yüksel'in 2. CD'si 1996
Kubat Bugün (albüm) 1997
Sıfır KM Albüm 2009
Gökhan Türkmen Biraz Ayrılık 2010
Tuğba Yurt Sığınak (albüm) 2019
"Yasa" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Uçacaksın 2004
"Yasak Elmam" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi Gözümün Bebeği 2011
"Yasaksa Yasak" Bülent Çınar Sezen Aksu Nükhet Duru Nükhet Duru (albüm) 1994
"Yaşasın Kötülük" Sezen Aksu Sezen Aksu Yonca Evcimik Yaşasın Kötülük 1997
"Yavru Kuşum" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Çok Ayıp 2004
"Yaz" Ali İlyas Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
Sezen Aksu Yaz Bitmeden 2003
Ferhat Göçer Yaz (single) 2017
"Yaz Geldi" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Çok Ayıp 2004
"Yazık" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
Aşk'ın Şarkıları 2007
Ebru Gündeş Beyaz (albüm) 2011
Nilüfer Yeniden Yeni Yine 2016
Muazzez Abacı Sezen'imin Şarkıları 2018
"Yegane" Sezen Aksu Sezen Aksu Erkan Güleryüz Yegane 2009
Organik 2017
"Yeni ve Yeni Kalanlar" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Yeni ve Yeni Kalanlar (single) 2014
"Yeniden" Sezen Aksu Uğur Başar Aşkın Nur Yengi & Harun Kolçak 1987 Kuşadası Altın Güvercin Müzik Yarışması 1987
Teslim Oldum (Harun Kolçak albümü) 1998
"Yeniden Başla" Sezen Aksu Fahir Atakoğlu Levent Yüksel Med Cezir 1993
"Yeniden Doğup Gelsem" Şebnem Ferah, Sezen Aksu Şebnem Ferah Şebnem Ferah Kadın 1996
"Yeter" Sezen Aksu Atilla Özdemiroğlu Sezen Aksu Sen Ağlama (albüm) 1984
Deniz Seki Sahici 2008
Yonca Lodi Milat (albüm) 2010
"Yeter" Sezen Aksu Sezen Aksu Erol Evgin Erol Evgin'le Yeniden 1991
Betül Demir Süper 2008
"Yeter Ki" Sezen Aksu Sezen Aksu Saadet Sun Sıfıra Sıfır & Yeter Ki 1978 (45'likte)
"Yeter Ki Onursuz Olmasın Aşk" Sezen Aksu Sezen Aksu, Uzay Heparı Levent Yüksel Med Cezir 1993
Sinan Özen Ölürüm Yoluna 1993
Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
Kenan Doğulu Uzay Heparı - Sonsuza 2008
Funda Arar Hoşgeldin 2015
Serkan Kaya Gönül Bahçem 2015
Muazzez Ersoy 90'dan Pop 2016
Yaşar Gaga ft. Kibariye Alakasız Şarkılar 2017
"Yetinmeyi Bilir misin?" Sezen Aksu Serkan Işın Karaca İçinde Aşk Var 2004
Sezen Aksu Yetinmeyi Bilir misin? (Demo 2) 2020
"Yıllar" Sezen Aksu Onno Tunç Harun Kolçak Beni Affet 1991
"Yıldızlar" Sezen Aksu, Meral Okay Alexander Borodin Burak Kut Burak Kut (albüm) 2000
"Yine Sevicem İşte" Sezen Aksu Sezen Aksu Yaşar Gaga Betanova 1997
Emel Yalçın Endorfin 2010
"Yok Ki" Sezen Aksu Sezen Aksu Ajda Pekkan Cool Kadın 2006
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Yol Arkadaşım" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Yol Bitti Çoktan" Sezen Aksu Sezen Aksu Ferhat Göçer Çok Sevdim İkimizi 2008
Sezen Aksu Demo 2018
"Yola Çıkmalı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Adı Bende Saklı 1998
"Yoldan Çıktım" Sezen Aksu Fatih Ahıskalı Cihan Okan Cihan Okan (albüm) 2010
Eşref Vakti Beyaz Sayfa 2013
Rubato İki (albüm) 2016
"Yolun Açık Olsun" Sezen Aksu Sezen Aksu Ferhat Göçer Yolun Açık Olsun 2007
"Yorgun Akşamlar" Sezen Aksu, Hurşit Yenigün Sezen Aksu, Hurşit Yenigün Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
"Yüz Yüzeyim" Sezen Aksu Sertab Erener Sertab Erener Sertab Gibi 1997
"Yüz Seksen Derece" Sibel Algan Sezen Aksu Okay Barış Artık Sevilmiyor Böyle 2019

Z[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Zalim" Sezen Aksu Eldar Mansurov Levent Yüksel Levent Yüksel'in 2. CD'si 1996
Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
Sıfır KM Albüm 2009
Aydan Kaya Adım Adım 2012
Kanun Yıldırım ft. Barış Kömürcüoğlu Zalim (single) 2016
Bergüzar Korel Aykut Gürel Presents, Vol. 2 2020
"Zaten Yaz 3 Aydı" Sezen Aksu Sezen Aksu Okay Barış Artık Sevilmiyor Böyle 2019
"Zehir Gibisin" Sezen Aksu Raúl Orellana & Jaime Stinus & José Luis Abel Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991
Aşk'ın Şarkıları 2007
"Zeybek" Sezen Aksu Sezen Aksu & İlker Bayraktar Sıla Meşk (EP) 2019
"Zorlama" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Çok Ayıp 2004