Sezen Aksu tarafından yazılmış şarkılar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu liste Sezen Aksu'nun söylediği değil yazdığı veya bestelediği şarkıların listesidir. Sezen Aksu'nun bugüne kadar 400'den fazla şiir ve bestesi vardır. Bu şiirlerden 197 tanesi Eksik Şiir kitabında yayınlanmıştır.

Konu başlıkları: A B C/Ç D E F G H I/İ K L M N O/Ö P R S Ş T U/Ü V Y Z

A[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Ablam Aşktan Öldü" Yıldırım Türker Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
"Acıtmışım Canını Sevdikçe" Yıldırım Türker Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
"Adamların Adamı" Sezen Aksu Sezen Aksu Nükhet Duru Nükhet Duru (albüm) 1994
"Adem Olan Anlar" Sezen Aksu Sezen Aksu, Uzay Heparı Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
Seda Yavuz & Funky C Uzay Heparı - Sonsuza 2008
"Adı Bende Saklı" Sezen Aksu, Meral Okay Yannis Karalis Sezen Aksu Adı Bende Saklı 1998
"Adı Menekşe" Sezen Aksu, Meral Okay Sezen Aksu, Aşkın Arsunan Levent Yüksel Adı Menekşe 1998
Sezen Aksu Adı Bende Saklı (albüm)
"Ağır Abim" Sezen Aksu, Meral Okay Sezen Aksu Ayşegül Aldinç Nefes (Ayşegül Aldinç albümü) 2000
"Ağla" Sezen Aksu Sezen Aksu Ayşegül Aldinç O Kız 2010
"Ağlama Anne" Sezen Aksu Kostas Mountakis Ajda Pekkan Ajda 93 1993
"Ağlamak Güzeldir" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Ağlamak Güzeldir 1981
Göksel Mektubumu Buldun mu? 2009
"Ahbap Çavuşlar" Sezen Aksu Sezen Aksu Eşref Vakti Beyaz Sayfa 2013
Bekir Ünlüataer Ahbap Çavuşlar (single) 2015
"Ahdım Olsun" Sezen Aksu Sezen Aksu Ebru Gündeş Ahdım Olsun (album) 2001
Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Aha" Sezen Aksu Sezen Aksu Yonca Evcimik Aha 2016
"Ah Be Güzelim" Sezen Aksu Sezen Aksu Hülya Avşar Hayat Böyle 1998
"Ah Felek Yordun Beni" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
"Ahmet" Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Seki Hiç Kimse Değilim 1997
"Ah Yıllar" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Kalpten 2014
"Alaturka" Sezen Aksu Fahir Atakoğlu Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
"Aldatıldık" Sezen Aksu Sezen Aksu Rengin Rengin (albüm) 1996
"Aldatma" Sezen Aksu Cristiano Malgiaglio, G.P. Felisatti Ajda Pekkan Cool Kadın 2006
"Aldırma Deli Gönlüm" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Sakin Ol! 1992
Hülya Avşar Dost Musun Düşman Mı? 1993
Sinan Özen Ölürüm Yoluna
Ebru Gündeş Beyaz (albüm) 2011
Burak Yeter & Sertab Erener Blue (albüm) 2012
"Al Götür Beni" Sezen Aksu Anthony James & Yorgos Bellapaisiotis Lara Fabian ft. Mustafa Ceceli Al Götür Beni (Single) 2014
"Allahaşkına" Sezen Aksu Hurşit Yenigün Sezen Aksu Allahaşkına (45'lik) 1979
"Allah'ın Varsa" Sezen Aksu, Pakize Barışta Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Aman" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Es 2013
"Anadilim Aşk" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Aramıza Yollar" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
"Araya Ayrılık Girse De" Sezen Aksu Sezen Aksu Ferdi Özbeğen Ferdi Özbeğen'le Sohbet 1979
"Arkadaş Şarkısını Duyunca" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
"Arka Sokaklar" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Sade ve Sadece 2002
Sezen Aksu Yaz Bitmeden 2003
"Aslan Gibi" Sıla Sezen Aksu Linet Paylaşmak istiyorum 2009
Sıla Vaveyla 2012
"Aslolan Aşktır" Sezen Aksu Demir Demirkan, Sertab Erener Sertab Erener Sertab Gibi 1997
"Aşk" Sezen Aksu, Hurşit Yenigün Sezen Aksu, Hurşit Yenigün Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
"Aşka Şükrederim" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
"Aşk Bireysel Bir Yolculuktur" Pakize Barışta Sezen Aksu, Levent Yüksel Levent Yüksel Adı Menekşe 1998
"Aşkları Da Vururlar" Sezen Aksu, Yelda Karataş Aşkın Arsunan Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
"Aşktan N'aber" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
Sezen Aksu Yaz Bitmeden 2003
"Ateşle Oynama" Sezen Aksu Sezen Aksu Erol Evgin Erol Evgin'le Yeniden 1991
Metin Şentürk Allah Biliyor 1992
Sinan Özen Öpsene Beni 1992
Erkan Güleryüz Yegane 2009
Erol Evgin & Sıla Altın Düetler 2016
"Ayar" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
"Ayıpsın" Sezen Aksu & Aysel Gürel Sezen Aksu & Fahir Atakoğlu Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991
Ajda Pekkan Aysel'in 2013
"Ay Işığı" Sezen Aksu, Pakize Barışta Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Aykırı Çıçek" Sezen Aksu Sezen Aksu Sibel Can Akşam Sefası (albüm) 2007
"Aylardan Mayıs" Sezen Aksu Sezen Aksu Ayşegül Aldinç Nefes (Ayşegül Aldinç albümü) 2000
"Aynalar" Sezen Aksu Turhan Yükseler Sezen Aksu Sezen Aksu Söylüyor 1989
"Ayrılıklar Bitmez" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Firuze (albüm) 1982
"Ayrılmam" Sezen Aksu Gioantis Vardis Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
Aşk'ın Şarkıları 2007
Kargo (müzik grubu) Yıldızların Altında 2005
Levent Yüksel Kadın Şarkıları 2006
Emir Ersoy & Projecto Cubano & Duygu Tarhan Karnaval 2012

B[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Baba Evi" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Bahane" Yıldırım Türker Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Bana Ellerini Ver" Sezen Aksu Onno Tunç Harun Kolçak Beni Affet 1991
"Bana Uyar" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
"Başka Bahar" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
"Başka Bir Şey" Sezen Aksu Antonis Vardis Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
Sinan Özen Kar Tanesi 1990
Betül Demir Betül Demiremix 2007
"Başka Hayat" Sezen Aksu Sezen Aksu Nükhet Duru Tam Zamanında (albüm) 2012
"Bazen" Ülkü Aker Sezen Aksu Sezen Aksu Firuze (albüm) 1982
"Bekle" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
"Bekleyelim de Görelim" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca İçinde Aşk Var 2004
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Bekleyemedin Mi" Sezen Aksu Sezen Aksu Adnan Şenses Adnan Şenses Bir Efsanedir 2013
Demet Akalın Pırlanta 2015
Yaşar Gaga ft. Mustafa Ceceli Alakasız Şarkılar 2017
"Ben Annemi İsterim" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
"Beni Bırakın" Sezen Aksu Onno Tunç Levent Yüksel Med Cezir 1993
Emre Özdemir Beni Bırakın (albüm) 2015
"Benim Karanlık Yanım" Sezen Aksu Ara Dinkjian Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Benim Yerime De Sev" Sezen Aksu Bülent Özdemir Sibel Can Akşam Sefası (albüm) 2007
"Ben Kedim Yatağım" Sezen Aksu Rob Dougan Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Ben Öyle Birini Sevdim Ki" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Ben Öyle Birini Sevdim Ki 2014
Sezen Aksu Delibal Film Müziği 2015
"Ben Senin..." Sezen Aksu Sezen Aksu Tarkan 10 (Tarkan albümü) 2017
"Beş Çayı" Sezen Aksu Sezen Aksu Ziynet Sali Herkes Evine 2008
"Beşik" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Beyaz Sayfa" Sezen Aksu Sezen Aksu Sibel Can Seyyah (Sibel Can albümü) 2011
"Bırak Beni" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Sezen Aksu Söylüyor 1989
"Bi Cacık Olmaz" Sezen Aksu Okay Barış Yaşar Gaga Ft. Serkan Kaya Alakasız Şarkılar 2017
"Bi Daha" Sezen Aksu Baligh Hamdi Levent Yüksel Bi Daha (single) 1997
Adı Menekşe 1998
"Bile Bile" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi & Harun Kolçak Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
Sezen Aksu & Yaşar Gaga Düş Bahçeleri 1996
Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Biliyorsun" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Ağlamak Güzeldir 1981
"Bir Çocuk Sevdim" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Sezen Aksu'88 1988
Zeynep Dizdar Hayat Benim Elimde 2010
Yonca Lodi Bir Çocuk Sevdim 2011
"Bir Dilek Tut Benim İçin" Sezen Aksu Muhammed Yohya İzel Bir Dilek Tut Benim İçin (albüm) 2005
"Bir Ümit Doğmaz Mı" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
"Bitmemiş Tango" Ali İlyas Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
"Bizde Böyle" Sezen Aksu Robert Ljungson, Henrik Lars Wilstrom Ziynet Sali Herkes Evine 2008
"Bu Gece" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Sen Ağlama (albüm) 1984
Tuğba Özerk Bu Gece (single) 2015
"Bu Gece Son" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Med Cezir 1993
Sertab Erener Uzay Heparı - Sonsuza 2008
"Bu Sevda Bu Şehre Sığmaz" Aysel Gürel Sezen Aksu Ferdi Özbeğen Ayrılmayalım 2001
Deniz Seki İz 2014
"Bu Yüzden" Sezen Aksu Sezen Aksu Pis'ton Tamperaman 2012
"Büklüm Büklüm" Sezen Aksu Sezen Aksu Tülay Özer Büklüm Büklüm & İlk Aşk 1978 (45'likte)
Nebahat Çehre ?? 1980
Ferdi Özbeğen Mutluluklar
Yonca Lodi Aşkta ve Ayrılıkta 2001
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009

C/Ç[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Canımsın Sen" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Ceylan" Sezen Aksu Sezen Aksu Nükhet Duru Tam Zamanında (albüm) 2012
Yaşar Gaga ft. Tarkan & Sezen Aksu Alakasız Şarkılar 2017
"Cool Kadın" Sezen Aksu Can Algeç Ajda Pekkan Cool Kadın 2006
"Cuppa" Sezen Aksu Sezen Aksu Tarkan Cuppa (single) 2016
"Çağırma Beni" Sezen Aksu Marios Tokas Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
"Çakkıdı" Sezen Aksu Sezen Aksu Kenan Doğulu Festival (albüm) 2006
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Çalkala" Sezen Aksu Sezen Aksu • Aykut Gürel Aylin Coşkun Seden Gürel Star Ben 2015
"Çek Tetiği" Sezen Aksu Sezen Aksu Berdan Mardini Çek Tetiği 2011
"Çikita" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
"Çile" Sezen Aksu Arto Tunç Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Çocukluk İşte" Sezen Aksu Mustafa Ceceli Nükhet Duru Tam Zamanında (albüm) 2012
"Çok Geç" Sezen Aksu Sezen Aksu Jale 1987 Kuşadası Altın Güvercin Müzik Yarışması 1987
Ebru Polat Çok Geç 2008

D[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Daha" Mete Özgencil Sezen Aksu Candan Erçetin Hazırım 1996
"Dansöz Dünya" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
"Dargın Değilim" Sezen Aksu Fahir Atakoğlu Sertab Erener Lâ'l 1994
Levent Yüksel Kadın Şarkıları 2006
"Davet" Sezen Aksu, Yelda Karataş Atilla Özdemiroğlu Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
"Dedikodu" Orhan Veli Kanık Sezen Aksu Levent Yüksel Med Cezir 1993
"Deli Kızın Türküsü" Gülten Akın Sezen Aksu, Bülent Özdemir Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
"Deli Oğlan" Sezen Aksu Hadise, Yves Jongen Hadise Hadise (albüm) 2008
"Denemeye Değer" Sezen Aksu, Altan Çetin Ercan Saatçi, Fahir Atakoğlu Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
"Deniz Yıldızı" Sezen Aksu Arto Tunç Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Dikine Dikine" Sezen Aksu Sezen Aksu Nükhet Duru Tam Zamanında (albüm) 2012
"Doğum Günün Kutlu Olsun Oğlum" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
"Doyamadım Cano" Sezen Aksu Sezen Aksu Hülya Avşar Aşıklar Delidir 2002
"Dön" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
"Dört Günlük Bir Şey" Sezen Aksu Cenk Taşkan Sezen Aksu Sevgilerimle 1980
"Dua" Sezen Aksu Anonim Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
"Düğün" Sezen Aksu Kurtis Jasarev Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Düm Tek" Aysel Gürel Sezen Aksu Sezen Aksu Firuze (albüm) 1982
"Düş Bahçeleri" Sezen Aksu Sezen Aksu, Onno Tunç Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
"Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı" Sezen Aksu Sezen Aksu İrem Derici Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı (single) 2013
"Düşünce" Sezen Aksu Atilla Özdemiroğlu Sezen Aksu Ağlamak Güzeldir 1981
"Dünya Yıkılsa" Günay Çoban Sezen Aksu Gülşen Şimdi (albüm) 2001

E[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Elele" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Sakin Ol! 1992
"Eksik Olma" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Eksik Olma (dijital single) 2015
"El Gibi" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu'88 1988
"Elimiz Mahkum" Sezen Aksu, Pakize Barışta Sezen Aksu Levent Yüksel Adı Menekşe 1998
"Elveda" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Enas Kafes" Sofi Pappa Sezen Aksu Ziynet Sali Ke S'Agapo 2009
"Erkeğim" Sezen Aksu Atilla Özdemiroğlu Sertab Erener Lâ'l 1994
"Erkek Güzeli" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Adı Bende Saklı 1998
"Erkekler" Sezen Aksu Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
Erkekler 1998
"Ey Benim Çocukluğum" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Eyvah" Sezen Aksu Atilla Şereftuğ Ajda Pekkan Ajda 93 1993

F[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Farkındayım" Sezen Aksu Sezen Aksu, Fahir Atakoğlu Sezen Aksu Yaz Bitmeden 2003

G[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Geçer" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Sezen Aksu'88 1988
Metin Şentürk Hazinem 2000
Tan (şarkıcı) Sözümü Tutamadım 2007
Özcan Deniz Evim Sensin Soundtrack 2012
Burcu Güneş Gül Kokusu (albüm) 2013
Linet Yorum Farkı II (albüm) 2015
"Geçiyor Bizden De" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Gel Kıyma" Sezen Aksu Bülent Özdemir Sibel Can Özledin mi? 2005
"Gelmeyeceğim" Sezen Aksu Sezen Aksu Ayşegül Aldinç Benden Söylemesi 1991
"Geri Dön" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Sen Ağlama (albüm) 1984
Hüseyin Karadayı & Betül Demir Fresh (albüm) 2009
"Gelen Gideni Aratır" Sezen Aksu, Hurşit Yenigün Sezen Aksu, Hurşit Yenigün Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
"Gidemem" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Kardelen (albüm) 2005
Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
Ferhat Göçer Yolun Açık Olsun (Ferhat Göçer albümü) 2007
"Gidersen" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
"Gidiyorum" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Söylüyor 1989
Ozan Doğulu ft. Sezen Aksu 130 Bpm Allegro 2011
"Gidiyorum Bu Şehirden" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deliveren 2000
"Git" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Git (albüm) 1986
"Göç" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Gölge Etme" Sezen Aksu Hurşit Yenigün Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
Demet Akalın Dans Et 2008
"Gözlerine Göz Değmiş" Sezen Aksu Sezen Aksu, Levent Yüksel Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
"Gül" Sezen Aksu, Meral Okay Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Güle Güle" Sezen Aksu Sezen Aksu İzel Bir Dilek Tut Benim İçin (albüm) 2005
"Güllerim Soldu" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Gülümse 1991
"Günaha Davet" Sezen Aksu Sezen Aksu, Kıvanch K Yonca Evcimik Günaha Davet 1998
Ebru Polat Günaha Davet (single) 2013
"Günahın Boynuma" Sezen Aksu Sezen Aksu, Levent Yüksel Sertab Erener Lâ'l 1994
"Gün Gelir" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
"Güngörmemişler" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
"Güvercin" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008

H[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Hadi Git" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991
Ebru Polat Olanlar Oldu 2011
"Hadi Kızlar" Sezen Aksu Sezen Aksu Nilüfer Kendi Cennetim 2015
"Hala Haber Bekliyorum Senden" Sezen Aksu Arto Tunç Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Hakim Bey" Sezen Aksu Sezen Aksu Zülfü Livaneli Yangın Yeri 1996
Levent Yüksel Adı Menekşe 1998
Mehmet Erdem Herkes Aynı Hayatta 2012
"Hata" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Sevgilerimle 1980
Ferdi Özbeğen Nice Yıllara
Hülya Avşar Hülya Gibi 1991
Ebru Gündeş Dön Ne Olur 1999
Ozan Doğulu & Mustafa Ceceli 130 Bpm 2010
"Hatıralar" Sezen Aksu Sezen Aksu Nil Burak Benim Sevdam 1984
"Hayat Sana Teşekkür Ederim" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deliveren 2000
"Hayat Beklemez" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Hayat Beklemez 2008
"Hayat Böyle" Sezen Aksu Sezen Aksu Hülya Avşar Hayat Böyle 1998
"Hayır" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu'88 1988
Esma Er No 2 2012
"Hayırsız Arama" Sezen Aksu Sezen Aksu Alpay (şarkıcı) Muhabbet Kuşları 1997
"Hayrünnisa" Sezen Aksu, Meral Okay Faudel Levent Yüksel Adı Menekşe 1998
"Hazan" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Adı Bende Saklı 1998
"Haziran Vakti" Sezen Aksu Sezen Aksu Nilüfer Kendi Cennetim 2015
"Helal Ettim Hakkımı" Sezen Aksu, Meral Okay Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
Erkekler 1998
"Hemen Şimdi" Ece Aksoy Sezen Aksu, Aşkın Arsunan Yonca Evcimik Günaha Davet 1998
"Hepsi Senin mi?" Sezen Aksu Sezen Aksu Tarkan Aacayipsin 1994
"Her Gece" Sezen Aksu Onno Tunç Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
"Herkes Haklı" Sezen Aksu Sezen Aksu Betül Demir Herkes Haklı (single) 2010
"Herkes Yaralı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Her Şey Fani" Sezen Aksu Sezen Aksu Tarkan 10 (Tarkan albümü) 2017
"Her Şeyi Yak" Sezen Aksu Thanos Mikroutsikos Sezen Aksu Gülümse 1991
Sibel Can Bir Güneş Batışında
Duman (müzik grubu) Belki Alışman Lazım 2002
Barış Akarsu Ayrılık Zamansız Gelir 2007
Serkan Kaya Miras 2017
"Her Yer Gökkuşağı" Sezen Aksu Sezen Aksu Nükhet Duru ft. Mehmet Erdem Tam Zamanında (albüm) 2012
"Hıdırellez" Sezen Aksu, Pakize Barışta Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Hicran" Sezen Aksu Sezen Aksu Nükhet Duru Tam Zamanında (albüm) 2012
"Hop Dedik" Sezen Aksu Sezen Aksu Betül Demir Mıknatıs 2011
"Hoşgeldin" Sezen Aksu Ara Dinjikan Sezen Aksu Deliveren 2000
"Hovarda" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Hovarda (single) 1995
Ruhun Duymaz
Ebru Gündeş 13,5 2012
Emel Müftüoğlu Emel ile Yeniden 2016
"Homini Pufidi Tumba" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
"Hu Hu" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Hükümsüz" Günay Çoban Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005

I/İ[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Islak İmza" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Kalpten 2014
"Işık Doğudan Yükselir" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
"İçime Sinmiyor" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
Göksel Hayat Rüya Gibi 2010
"İhanetten Geri Kalan" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"İki Gözüm (Gel Barışalım Artık)" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Lâ'l 1994
Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
Ferman Toprak Hayatı Tesbih Yapmışım 2013
"İkimizin Yerine" Sezen Aksu Sezen Aksu Tarkan Ölürüm Sana 1997
Ebru Gündeş 13,5 2012
"İkinci Bahar" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Firuze (albüm) 1982
Özdemir Erdoğan İkinci Bahar (albüm) 1985
"İlle De Aşk" Sezen Aksu Alexander Dim Papaconstantinou, Bilal Hajji, Nadir Khayat, Armando Chirtian Perez, Sam Debbie Mustafa Ceceli Kalpten 2014
"İmdat" Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi, Uzay Heparı Aşkın Nur Yengi Sıramı Bekliyorum 1993
"İmkansız Aşk" Sezen Aksu, Pakize Barışta Sezen Aksu Levent Yüksel Adı Menekşe 1998
"İmkansızım" Sezen Aksu Nino Varon Aşkın Nur Yengi Sıramı Bekliyorum 1993
"İncelikler Yüzünden" Sezen Aksu, Pakize Barışta Demir Demirkan, Sertab Erener Sertab Erener Sertab Gibi 1997
"İnfilak" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen İnfilak (Single) 2018
"İnsanlık Hali" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Uçacaksın 2004
"İstanbul" Sezen Aksu Fahir Atakoğlu Levent Yüksel Med Cezir 1993
"İstanbul İstanbul Olalı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
"İstanbul Yokmuş Bundan Başka" Yıldırım Türker Sezen Aksu Sezen Aksu Kayıp Şehir (single) 2013
"İsyancı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"İtirafçı Olma" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"İyileşiyorum" Sezen Aksu, Turan Sarıbay Özgen Akçetin Sertab Erener Sade 2013
Yaşar Gaga ft. Özgen Akçetin & Sezen Aksu Alakasız Şarkılar 2017
"İyi Mi" Sezen Aksu Sezen Aksu Yonca Evcimik Günaha Davet 1998
"İzmir'in Kızları" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"İzmir Yanıyor" Sezen Aksu Sezen Aksu Ferhat Göçer Yolun Açık Olsun 2007
Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2009

K[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Kaçak" Sezen Aksu Bülent Özdemir Ebru Gündeş Kaçak (albüm) 2006
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Kaçın Kurası" Sezen Aksu Sezen Aksu Sibel Tüzün Nefes Keser Aşklar 1995
Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
"Kaçırıcam Seni" Yıldırım Türker Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
"Kaç Yıl Geçti Aradan" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978 (İlk önce 1977'de 45'likte)
Grup Hepsi Tempo (albüm) 2006
Pınar Aylin Hit 70'ler 2011
Sibel Tüzün Kaç Yıl Geçti Aradan (single) 2014
"Kaderim" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Adı Bende Saklı 1998
"Kadınım" Sezen Aksu Uzay Heparı Levent Yüksel Med Cezir 1993
Yüksek Sadakat Uzay Heparı - Sonsuza 2008
"Kahpe Kader" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deliveren 2000
Ebru Gündeş 13,5 2012
"Kahpe" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülşen Şimdi (albüm) 2001
"Kalaşnikov" Sezen Aksu, Meral Okay Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Kalbim Ağrıyor" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
"Kalp Unutmaz" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Kanaryam" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
"Kanıma Dokunuyor" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Kör Aşık 2000
"Kan Tutmuyor" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
"Karaağaç" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Levent Yüksel'in 2. CD'si 1995
"Kara Kutu" Sezen Aksu Cheb Hasni Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
"Karanfil" Sezen Aksu Sezen Aksu & Uzay Heparı Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991
Mustafa Ceceli Uzay Heparı - Sonsuza 2008
"Kardelen" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Kardelen (albüm) 2005
"Kasım Yağmurları" Sezen Aksu, Pakize Barışta Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Kaybedenler" Sezen Aksu Sezen Aksu Ebru Gündeş Ahdım Olsun (albüm) 2001
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Kaybolan Yıllar" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978 (İlk önce 1977'de 45'likte)
Ferdi Özbeğen Ferdi Özbeğen'le Sohbet 1979
Ozan Doğulu & Sezen Aksu 130 Bpm 2010
"Kendi Kendime" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Allahaısmarladık 1977
"Kendimce" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
"Ke S'Agapo" Sofi Pappa Sezen Aksu Ziynet Sali Ke S'Agapo 2009
"Keskin Bıçak" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deliveren 2000
Kurtuluş Türkgüven Keskin Bıçak 2000
"Kınalı Kuzum" Sezen Aksu Bülent Özdemir Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Kıran Kırana" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
"Kibir" Sezen Aksu Sezen Aksu Hande Yener Nasıl Delirdim? (albüm) 2007
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Koca Kıçlı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Kolay Değil" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Git (albüm) 1986
Tuğba Özerk Kolay Değil (albüm) 2012
"Komple" Sezen Aksu Anonim Burak Kut Komple 2007
"Köprü" Sezen Aksu Özdemir Erdoğan Sezen Aksu Ağlamak Güzeldir 1977
"Kördüğüm" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Köz" Sibel Algan Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Kurşuni Renkler" Sezen Aksu Onno Tunç Göksel Yollar (albüm) 1997
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçelerinde 2009
"Kusura Bakma" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Kusura Bakma 1976 (45'likte)
Adı Bende Saklı 1998
"Kutlama" Sezen Aksu Arto Tunç Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Küçüğüm" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
Uzay Heparı - Sonsuza 2008
"Küçük Bir Aşk Masalı" Sezen Aksu Ali Kocatepe Sezen Aksu & Özdemir Erdoğan İkinci Bahar (albüm) 1985
Keremcem & Seden Gürel Maia (Single) 2005
"Küt Küt" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Uçacaksın 2004

L[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"La İlahe İllallah" Yunus Emre Sezen Aksu Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
"Lâ'l" Sezen Aksu Fahir Atakoğlu Sertab Erener Lâ'l 1994
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Lale Devri" Sezen Aksu Bülent Özdemir Sibel Can Özledin mi? 2005
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Lamba" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
"Le Le Le" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
Rengin Rengin (albüm) 1996
Sibel Tüzün Le Le Le (single) 2014
"Li Lal Lal La La" Sezen Aksu Sezen Aksu Ayşegül Aldinç Li Lal La La La 2011

M[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Manifesto" Sezen Aksu Şehrazat Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017
"Masal" Sezen Aksu, Meral Okay Giancarlo Bigazzi, Marco Falagiani Sertab Erener Lâ'l 1994
"Masum Değiliz" Sezen Aksu, Meral Okay Sezen Aksu, Uzay Heparı Sezen Aksu Deli Kızın Türküsü 1993
4 Yüz & Cahit Berkay Uzay Heparı - Sonsuza 2008
"Mecbursun" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Lâ'l 1994
"Medcezir" Sezen Aksu Levent Yüksel Levent Yüksel Med Cezir 1993
"Memet" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Menajer" Sezen Aksu Sezen Aksu & Arto Tunç Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Menekşe" Mithat Can Özer Sezen Aksu Nükhet Duru Tam Zamanında (albüm) 2012
"Mıknatıs" Sezen Aksu Sezen Aksu Betül Demir Mıknatıs 2011
"Mış Gibi" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Gülben Ergen (albüm) 2006
"Minik Serçe" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
"Muhabbet Kuşları" Sezen Aksu Sezen Aksu Alpay (şarkıcı) Muhabbet Kuşları 1997
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçelerinde 2009
"Mutlu Sonsuz" Sezen Aksu Sezen Aksu, Ozan Bayraşa Çağatay Ulusoy Delibal Film Müziği 2015
"Müstehak" Sezen Aksu Sezen Aksu Ebru Gündeş Araftayım (albüm) 2014

N[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Neredesiniz" Sezen Aksu Sezen Aksu, Recep Aktuğ Sezen Aksu Firuze (albüm) 1982
"Neme Lazım" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
"Neye Yarar" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978 (İlk önce 1977'de 45'likte)
"Nihayet" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002

O/Ö[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Oh Oh" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deliveren 2000
Tuğba Yurt Oh Oh (albüm) 2015
"O Kız" Sezen Aksu Sezen Aksu Ayşegül Aldinç O Kız 2010
"Oldu Mu?" Sezen Aksu Onno Tunç Sezen Aksu Sezen Aksu'88 1988
Nez NeZamanı 2011
"Olmadı Gitti" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991
"Olmaz" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
"Onu Alma Beni Al" Sezen Aksu Arto Tunç Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
Hepsi Şaka (10+1) 2008
"O Sensin" Sezen Aksu, Pakize Barışta Goran Bregoviç Sezen Aksu Düğün ve Cenaze 1997
"Oyalanma" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Sakin Ol! 1992
"Oyun Bitti" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Sakin Ol! 1992
"Öyle Bakma" Sezen Aksu Onno Tunç Fatih Erkoç 1989 Eurovision Şarkı Yarışması Türkiye Finali 1989
Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990

P[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Pembe Düşler" Sezen Aksu Sezen Aksu Nil Burak Benim Adım Şarkıcı 1979
"Perişanım Şimdi" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Pişman Olduğun Zaman" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Portakal Orda Kal" Sezen Aksu Sezen Aksu Teoman ft. Ömür Gedik Hop Dedik Orda Kal 2011
Aşk ve Gurur

R[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Rakkas" Sezen Aksu, Yelda Karataş Atilla Özdemiroğlu Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
Düş Bahçeleri 1996
"Rastgele" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
"Roman Kızı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Ruhuma Asla" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Adı Bende Saklı (albüm) 1998
Gülşen Ama Bir Farkla 2007
"Ruhun Duymaz" Sezen Aksu, Meral Okay Sezen Aksu, Onno Tunç Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
"Rumeli Havası" Cihan Sezer Sezen Aksu Sezen Aksu Deliveren 2000
"Rüya" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Lâ'l 1994

S[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Sakatlık Bende" Sezen Aksu Ercan Saatçi Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
"Sakin Ol" Sezen Aksu Sezen Aksu & Uzay Heparı Sertab Erener Sakin Ol! 1992
Gülşen Uzay Heparı - Sonsuza 2008
Doğukan Manço ft. Tuğba Yurt Sakin Ol! (single) 2014
"Sandık Lekesi" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Sade ve Sadece 2002
"Sarhoş Olunca Anılar" Aysel Gürel Sezen Aksu Ferdi Özbeğen Seviyorum Delicesine 1983
"Sarı Odalar" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Sarı Odalar 1999
Deliveren 2000
"Savaşma Seviş Benle" Sezen Aksu Sezen Aksu, Kıvanç K. Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
"Sayım" Cemal Süreya Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
"Sen" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
"Sen De Mi?" Sezen Aksu Aşkın Arsunan Aşkın Nur Yengi Sıramı Bekliyorum 1993
"Senden Sonra Tufan" Sezen Aksu Bülent Özdemir Ajda Pekkan Cool Kadın 2006
"Sen Ağlama" Sezen Aksu, Aysel Gürel Onno Tunç Sezen Aksu Sen Ağlama (albüm) 1984
Ferdi Özbeğen Belki Bir Gün 1985
Sertab Erener Onno Tunç Anısına 2005
Kargo Yıldızların Altında 2007
"Seni Aldattım" Sezen Aksu Enrico Macias Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
Ebru Polat Kalp Ayazı 2009
"Seni Gidi Vurdumduymaz" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Allahaısmarladık 1977 (İlk önce 1976'da 45'likte)
"Seni İstiyorum" Sezen Aksu, Aysel Gürel Onno Tunç Sezen Aksu Sezen Aksu'88 1988
Şarkı Söylemek Lazım 2002
Metin Şentürk Yaktın Beni 1993
Ebru Gündeş 13'5 2012
"Seni Kimler Aldı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Gülümse 1991
Cengiz İmren Galiba 2012
Papyon (müzik grubu) İlk Ateş 2012
"Seni Yerler" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
Ebru Polat Kalp Ayazı 2009
"Seninle Başka" Sezen Aksu Nil Burak Nil Burak Benim Adım Şarkıcı 1979
"Sensiz İçime Sinmiyor" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Allahaşkına (45'lik) 1979
"Serserim Benim" Sezen Aksu Uzay Heparı Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991
Teoman Uzay Heparı - Sonsuza 2008
"Sevdam Ağlıyor" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Lâ'l 1994
Ege Suya Düşen Sesler 2010
Yaşar Gaga ft. Kibariye Alakasız Şarkılar 2017
"Sevgilim" Sezen Aksu Turhan Yükseler Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991
"Seyrüsefer" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Sertab Gibi 1997
"Sıramı Bekliyorum" Sezen Aksu Apostolos Kaldaras Aşkın Nur Yengi Sıramı Bekliyorum 1993
Sinan Özen Ölürüm Yoluna
Cihat Uğurel ft. Suadiye Sıramı Bekliyorum 2015
"Sızı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
"Sıla" Sezen Aksu, Sıla Sezen Aksu, Sıla Sıla Sıla (albüm) 2007
"Siyah Beyaz" Sezen Aksu & Naşide Göktürk Bülent Özdemir Aşkın Nur Yengi Sıramı Bekliyorum 1993
"Sizli Bizli" Sezen Aksu Sezen Aksu Nükhet Duru Tam Zamanında (albüm) 2012
"Son Fasıl" Sezen Aksu, Meral Okay Sezen Aksu Sezen Aksu Nefes (Ayşegül Aldinç albümü) 2000
"Son İstanbul'da" Sezen Aksu, Meral Okay Baligh Hamdi Levent Yüksel Adı Menekşe 1998
"Son Sardunyalar" Sezen Aksu, Yelda Karataş Atilla Özdemiroğlu Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
"Sorma" Sezen Aksu Sezen Aksu Ayşegül Aldinç Benden Söylemesi 1991
Zeki Müren Sorma (albüm) 1992
Müslüm Gürses Sandık (albüm) 2008
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
Aydilge Sorma (Dijital Tekli) 2011
Emre Kaya Teşekkür Ederim 2013
"Söz" Sezen Aksu Sezen Aksu Ajda Pekkan Aynen Öyle 2008
"Söz Bitti" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Turuncu (albüm) 2001
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Susma" Sezen Aksu Christos Nikolopoulos Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
"Suçluyum" Sezen Aksu Atilla Özdemiroğlu Sertab Erener Sakin Ol! 1992
"Sürüklüyorum Çaresizliğimi" Nilüfer Sezen Aksu Sezen Aksu Sevgilerimle 1980

Ş[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Şahane Bir Şey Yaşamak" Sezen Aksu Cheb Khaled, RedOne, Alex Papaconstantinou, AJ Junior & Björn Djupström Yaşar Gaga Ft. Sezen Aksu Alakasız Şarkılar 2017
"Şanıma İnanma" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
Alpay Kulay Ft. Viki Karnezi Düet 2015
"Şarkı Söylemek Lazım" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
"Şeker Şeyler" Sezen Aksu, Binnur Erdem Sezen Aksu Yonca Evcimik Günaha Davet 1998
"Şen Şarkı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Şarkı Söylemek Lazım (albüm) 2002
"Şeytan Azapta" Sezen Aksu Ozan Çolakoğlu Tarkan Aacayipsin 1994
"Şikayetim Yok" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Nefes (Ayşegül Aldinç albümü) 2000
"Şımarık" Sezen Aksu Sezen Aksu Tarkan Ölürüm Sana 1997
"Şimal Yıldızı" Sezen Aksu, Meral Okay Sezen Aksu Sezen Aksu Adı Bende Saklı 1998
"Şöyle Yürekli Bir Sevda" Aysel Gürel Sezen Aksu Sezen Aksu Firuze (albüm) 1982
"Şu Saniye" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Yaz Bitmeden 2003
Linet Yorum Farkı (albüm) 2012
"Şükran" Sezen Aksu Sezen Aksu Sibel Can Galata (albüm) 2014
"Şüphe" Pakize Barışta Sezen Aksu, Aşkın Arsunan Levent Yüksel Adı Menekşe 1998

T[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Takvim" Sezen Aksu Sezen Aksu Ferhat Göçer Çok Sevdim İkimizi 2008
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Tanrı'nın Gözyaşları" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Tatlı Kaçık" Sezen Aksu Anonim Yonca Evcimik Günaha Davet 1998
"Tebdil-İ Mekan" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Tempo" Sezen Aksu Sezen Aksu Grup Hepsi Tempo 2006
"Tenlerin Seçimi" Sezen Aksu Sezen Aksu Mustafa Ceceli Mustafa Ceceli (albüm) 2009
"Tesadüf Aşk" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Tesadüf Aşk (single) 2015
"Tuana" Sezen Aksu Paco De Lucia Levent Yüksel Med Cezir 1993
"Tutuklu" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Adı Bende Saklı 1998
"Tutunamadım" Sezen Aksu Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Tükeneceğiz" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Sen Ağlama (albüm) 1984
Ebru Gündeş Evet (albüm) 2008
Burak Yeter & Sezen Aksu Blue 2012

U/Ü[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Uçurtma Bayramları" Sezen Aksu Onno Tunç Levent Yüksel Med Cezir 1993
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Unut" Sezen Aksu Garo Mafyan Sezen Aksu Sezen Aksu'88 1988
Ebru Gündeş 13,5 2012
"Unutamadım" Sezen Aksu Uzay Heparı Sertab Erener Sakin Ol! 1992
Emre Altuğ Uzay Heparı - Sonsuza 2008
"Unutamam" Sezen Aksu Sezen Aksu Enbe Orkestrası & Mustafa Ceceli Enbe Orkestrası (albüm) 2007
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
Ebru Gündeş 13,5 (albüm) 2012
"Unuttun mu Beni?" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
Linet Yorum Farkı II (albüm) 2015
"Unutursun" Sezen Aksu Sezen Aksu, Uzay Heparı Aşkın Nur Yengi Sıramı Bekliyorum 1993
Zeynep Casalini Uzay Heparı - Sonsuza 2009
"Uslanmadım" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Uslanmadım 2004
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Uzaklarda Bir Çizgide" Nilüfer Sezen Aksu Sezen Aksu Sevgilerimle 1980
"Üfle De Söneyim" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Biraz Pop Biraz Sezen 2017

V[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Vakit Tamam" Sezen Aksu Sezen Aksu Ziynet Sali Sonsuz Ol (albüm) 2012
"Var Git Turnam" Sezen Aksu & Meral Okay ?? Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
"Vay" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Öptüm 2011
Joy Türk Yalnızlık Şarkıları 2012
Edis Her Şey Aşktan Film Müziği 2016
"Vazgeçtim" Sezen Aksu Ara Dinkjian Sezen Aksu Gülümse 1991
Müslüm Gürses Sandık (albüm) 2008
"Vitrin" Sezen Aksu Can Algeç Ajda Pekkan Cool Kadın 2006
"Vurula Vurula" Sezen Aksu Sezen Aksu Yonca Evcimik Günaha Davet 1998
"Vurulduk" Sezen Aksu Sezen Aksu & Uzay Heparı Sertab Erener Sakin Ol! 1992
Buz Uzay Heparı - Sonsuza 2008

Y[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Yağızım" Sezen Aksu Şehrazat Demet Sağıroğlu Kınalı Bebek 1994
"Yağmurlar" Sezen Aksu, Şebnem Ferah Şebnem Ferah Şebnem Ferah Kadın (albüm) 1996
Emrah Erdogan Ar+ı 2002
"Yaktılar Halimi" Sezen Aksu, Meral Okay Fahir Atakoğlu Sezen Aksu Işık Doğudan Yükselir 1995
"Yalancı Dünya" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deliveren 2000
"Yalan Olmasın" Sezen Aksu Erol Temizel Hande Yener Nasıl Delirdim? (albüm) 2007
"Yalnızlık Senfonisi" Sezen Aksu Sezen Aksu Sertab Erener Sakin Ol! 1992
Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
Model Diğer Masallar 2011
Joy Türk Yalnızlık Şarkıları 2012
"Yanıyom Ölüyom" Sezen Aksu Sezen Aksu Rengin Rengin (albüm) 1996
Eşref Vakti ?? 2011
Mine Geçili Bir Ömrün Şarkıları (albüm) 2013
"Yani" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Gülben Ergen (albüm) 2006
"Yankı" Sezen Aksu, Deniz Erten Simge, Ersay Üner Simge Yankı (single) 2016
"Yanmışım Sönmüşüm Ben" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Bahane (albüm) 2005
"Yansın Bakalım" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Yansın Bakalım (Single) 2017
"Yaradana Kurban" Sezen Aksu Sezen Aksu Emel Müftüoğlu Ruhun Duymaz 1995
"Yar Senin Derdin Ne" Sezen Aksu Sezen Aksu Hülya Avşar Aşıklar Delidir 2002
"Yarası Saklım" Sezen Aksu, Yelda Karataş Sezen Aksu Hülya Avşar Yarası Saklım 1995
Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
"Yas" Sezen Aksu Sezen Aksu Levent Yüksel Levent Yüksel'in 2. CD'si 1995
Kubat Bugün (albüm) 1997
"Yasa" Sezen Aksu Sezen Aksu Gülben Ergen Uçacaksın 2004
"Yaşasın Kötülük" Sezen Aksu Sezen Aksu Yonca Evcimik Yaşasın Kötülük 1997
"Yaz" Ali İlyas Sezen Aksu Işın Karaca Anadilim Aşk 2001
Sezen Aksu Yaz Bitmeden 2003
Ferhat Göçer Yaz (single) 2017
"Yazık" Sezen Aksu Sezen Aksu Aşkın Nur Yengi Sevgiliye (Aşkın Nur Yengi albümü) 1990
Aşk'ın Şarkıları 2007
"Yeniden" Sezen Aksu Uğur Başar Aşkın Nur Yengi & Harun Kolçak 1987 Kuşadası Altın Güvercin Müzik Yarışması 1987
"Yeniden Başla" Sezen Aksu Fahir Atakoğlu Levent Yüksel Med Cezir 1993
"Yeni ve Yeni Kalanlar" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Yeni ve Yeni Kalanlar (single) 2014
"Yeter" Sezen Aksu Atilla Özdemiroğlu Sezen Aksu Sen Ağlama (albüm) 1984
Deniz Seki Sahici 2008
Yonca Lodi Milat (albüm) 2010
"Yeter" Sezen Aksu Sezen Aksu Erol Evgin Erol Evgin'le Yeniden 1991
Betül Demir Süper 2008
"Yeter Ki" Sezen Aksu Sezen Aksu Saadet Sun Sıfıra Sıfır & Yeter Ki 1978 (45'likte)
"Yeter Ki Onursuz Olmasın Aşk" Sezen Aksu Sezen Aksu, Uzay Heparı Levent Yüksel Med Cezir 1993
Sinan Özen Ölürüm Yoluna 1993
Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
Kenan Doğulu Uzay Heparı - Sonsuza 2008
Yaşar Gaga ft. Kibariye Alakasız Şarkılar 2017
"Yetinmeyi Bilir Misin" Sezen Aksu Serkan Işın Karaca İçinde Aşk Var 2004
"Yıllar" Sezen Aksu Onno Tunç Harun Kolçak Beni Affet 1991
"Yok Ki" Sezen Aksu Sezen Aksu Ajda Pekkan Cool Kadın 2006
Sezen Aksu Yürüyorum Düş Bahçeleri'nde... 2009
"Yola Çıkmalı" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Adı Bende Saklı 1998
"Yol Arkadaşım" Sezen Aksu Sezen Aksu Sezen Aksu Deniz Yıldızı (albüm) 2008
"Yoldan Çıktım" Sezen Aksu Fatih Ahıskalı Rubato İki (albüm) 2016
"Yorgun Akşamlar" Sezen Aksu, Hurşit Yenigün Sezen Aksu, Hurşit Yenigün Sezen Aksu Serçe (albüm) 1978
"Yüz Yüzeyim" Sezen Aksu Sertab Erener Sertab Erener Sertab Gibi 1997

Z[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkı Söz Müzik Seslendiren Albüm Albüm yılı
"Zalim" Sezen Aksu Eldar Mansurov Levent Yüksel Levent Yüksel'in 2. CD'si 1995
Sezen Aksu Düş Bahçeleri 1996
Kanun Yıldırım ft. Barış Kömürcüoğlu Zalim (single) 2016
"Zehir Gibisin" Sezen Aksu Raúl Orellana & Jaime Stinus & José Luis Abel Aşkın Nur Yengi Hesap Ver 1991