MusicTopTR Resmî Listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Türkiye Resmî Listesi, önceleri araştırma şirketi Nielsen Music Turkey'in ve internet sitesinde yayınlanan Türkçe Top 5 listesinde, daha sonra yine Nielsen'e bağlı olarak twitter'da Music Top Tr sayfası üzerinde ilk 3'ü yayınlanan listedir.

Başarılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl En Uzun Süre 1 Numarada Kalan Şarkıcı En Uzun Süre 1 Numarada Kalan Şarkı En Uzun Süre 1 Numarada Kalan Rock Şarkı En Uzun Süre 1 Numarada Kalan Düet/Featuring Şarkı
2006 (8) Demet Akalın (7) "Afedersin" - Demet Akalın
"Afili Yalnızlık" - Emre Aydın
(7) "Afili Yalnızlık" - Emre Aydın -
2007 (9) Mustafa Sandal, Sıla, Kenan Doğulu (9) "İndir" - Mustafa Sandal
"...Dan Sonra" - Sıla ft. Kenan Doğulu
(2) "Böyle Kahpedir Dünya" - Gripin (9) "...Dan Sonra" - Sıla ft. Kenan Doğulu
2008 (16) Rafet El Roman, Yusuf Güney (16) "Aşk-ı Virane" - Rafet El Roman & Yusuf Güney - (16) "Aşk-ı Virane" - Rafet El Roman & Yusuf Güney
2009 (13) Mustafa Ceceli (10) "Limon Çiçekleri" - Mustafa Ceceli (1) "Dünyanın Sonuna Doğmuşum" - Manga (6) "Giden Günlerim Oldu" - Gülben Ergen & Oğuzhan Koç
2010 (13) Sıla (8) "Alain Delon" - Ozan Doğulu ft. Sıla (7) "Bu Yağmurlar" - Emre Aydın (8) "Alain Delon" - Ozan Doğulu ft. Sıla
2011 (10) Sıla (8) "Sen ve Ben" - Funda Arar (5) "Tuttu Fırlattı" - Gökçe (3) "Şıkır Şıkır" - Gülben Ergen & Mustafa Sandal
2012 (10) Gökhan Türkmen (10) "Bitmesin" - Gökhan Türkmen (7) "Soğuk Odalar" - Emre Aydın & Gülden Mutlu (7) "Soğuk Odalar" - Emre Aydın & Gülden Mutlu
2013 (14) Gülşen (8) "Yatcaz Kalkcaz Ordayım" - Gülşen (-) (-)
2014 (12) Gülşen, Murat Boz, Sıla (12) "İltimas" - Gülşen & Murat Boz (-) (12) "İltimas" - Gülşen & Murat Boz
2015 (13) Gülşen (13) "Bangır Bangır" - Gülşen (-) (3) "Sebastian" - Volga Tamöz & Hande Yener
2016 (7) Ayla Çelik, Beyazıt Öztürk (7) "Bağdat" (5) "Muhtemel Aşk" - 27 & Birol Namoğlu (7) "Bağdat" - Ayla Çelik & Beyazıt Öztürk

Liste tarihi süresince, En uzun süre zirvede kalan 3 şarkıcı;

  • Gülşen - 51 hafta (13 hafta: "Bangır Bangır", 12 Hafta: ''İltimas'' , 8 hafta: "Yatcaz Kalkcaz Ordayım", 7 hafta: "Kardan Adam", 4 hafta: "Sözde Ayrılık", 3 hafta: "Bi An Gel", 3 hafta: "Yurtta Aşk Cihanda Aşk", 1 hafta: "Yeni Biri")
  • Sıla - 51 hafta (12 hafta: "...Dan Sonra", 10 hafta: "Vaziyetler", 8 hafta: "Alain Delon", 8 hafta: "Acısa da Öldürmez", 4 hafta: "Boş Yere", 3 hafta: Sevişmeden Uyumayalım", 3 hafta: "Kafa, 2 hafta: "Hediye", 1 hafta: "Yabancı")
  • Rafet El Roman - 27 hafta (17 hafta: "Aşk-ı Virane", 5 hafta: "Direniyorum", 5 hafta: "Senden Sonra")
  • Emre Aydın - 25 hafta (7 hafta: "Afili Yalnızlık", 7 hafta: "Bu Yağmurlar", 7 hafta: "Soğuk Odalar", 2 hafta: "Hoşçakal", 2 hafta: "Beni Biraz Böyle Hatırla")

İlk 5'e soktuğu şarkı ve çıkardığı 1 numara sayısına göre en başarılı 4 albüm;

Bir numaraya yükselmiş şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Şarkıcı Şarkı Hafta sayısı
2008/2009
Rafet El Roman & Yusuf Güney
"Aşk-ı Virane"
17
2015
Gülşen
"Bangır Bangır"
13
2014
Gülşen & Murat Boz
"İltimas"
12
2007/2008
Sıla & Kenan Doğulu
"...Dan Sonra"
12
2014
Sıla
"Vaziyetler"
11
2011/2012
Burcu Güneş
"Oflaya Oflaya"
11
2012
Gökhan Türkmen
"Bitmesin"
10
2009
Mustafa Ceceli
"Limon Çiçekleri"
10
2014/2015
Gökhan Tepe
"Gelsen De Anlatsam"
9
2014
Tarkan & İskender Paydaş
"Hop De"
9
2015/2016
Emre Kaya
"Yapboz"
8
2013
Gülşen
"Yatcaz Kalkcaz Ordayım"
8
2011
Funda Arar
"Sen ve Ben"
8
2010/2011
Sıla
"Acısa da Öldürmez"
8
2010
Ozan Doğulu & Sıla
"Alain Delon"
8
2016
Ayla Çelik & Beyazıt Öztürk
"Bağdat"
7
2013
Gülşen
"Kardan Adam"
7
2013
Mustafa Sandal
"Tesir Altında"
7
2013
Bengü
"Yaralı"
7
2012
Ozan Doğulu ft. Model
"Dağılmak İstiyorum"
7
2012
Emre Aydın & Gülden Mutlu
"Soğuk Odalar"
7
2010
Emre Aydın
"Bu Yağmurlar"
7
2010
Ferhat Göçer
"Üzüm"
7
2009
Murat Dalkılıç
"Kasaba"
7
2008
Demet Akalın
"Mucize"
7
2008
Aslı Güngör & Ferhat Göçer
"Kalp Kalbe Karşı"
7
2008
İsmail YK
"Bas Gaza"
7
2013
Yalın
"Olmasa da Olur"
7
2012/2013
Murat Dalkılıç
"Lüzumsuz Savaş"
6
2009/2010
Mustafa Ceceli
"Hastalıkta Sağlıkta"
6
2009
Gülben Ergen & Oğuzhan Koç
"Giden Günlerim Oldu"
6
2009
Nil Karaibrahimgil
"Seviyorum Sevmiyorum"
6
2016
27 & Birol Namoğlu
"Muhtemel Aşk"
5
2015
Mabel Matiz
"Sarışın"
5
2015
Buray
"İstersen"
5
2014
Bengü
"Sahici"
5
2014
Bengü
"Saygımdan"
5
2013/2014
Funda Arar & Enbe Orkestrası
"Hafıza"
5
2012
Rafet El Roman
"Senden Sonra"
5
2011
Gökçe
"Tuttu Fırlattı"
5
2011
Rafet El Roman
"Direniyorum"
5
2011
Atiye
"Budur"
5
2010
Tarkan
"Öp"
5
2010
Ziynet Sali
"Rüya"
5
2016
İrem Derici
"Dantel"
4
2015
Gökhan Türkmen
"Sen İstanbulsun"
4
2015
Simge
"Miş Miş"
4
2013
Ferhat Göçer
"Git"
4
2012
Fettah Can
"Boş Bardak"
4
2011
Sıla
"Boş Yere"
4
2011
Gülşen
"Sözde Ayrılık"
4
2011
Mustafa Ceceli & Elvan Günaydın
"Eksik"
4
2010
Sertab Erener
"Rengârenk"
4
2009
Bengü
"Kocaman Öpüyorum"
4
2008
Ferhat Göçer
"Biri Bana Gelsin"
4
2016
Derya Uluğ
"Okyanus"
3
2016
Hande Yener
"Mor"
3
2016
Murat Boz
"Janti"
3
2016
Buray
"Sen Sevda Mısın"
3
2016
Mabel Matiz
"Bir Hadise Var"
3
2015
Hande Yener & Volga Tamöz
"Sebastian"
3
2014/2015
Deniz Seki
"İyisin Tabi"
3
2012
Ozan Çolakoğlu ft. Tarkan
"Aşk Gitti Bizden"
3
2012
Murat Dalkılıç
"Bir Güzellik Yap"
3
2011
Gülben Ergen & Mustafa Sandal
"Şıkır Şıkır"
3
2011
Sıla
"Kafa"
3
2010
Gülşen
"Bi' An Gel"
3
2009
Bengü
"İki Melek"
3
2009
Sertab Erener
"Bu Böyle"
3
2009
Sıla
"Sevişmeden Uyumayalım"
3
2008
Tarkan
"Vay Anam Vay"
3
2008
Serdar Ortaç
"Şeytan"
3
2015
Sıla
"Hediye"
2
2013
Gripin
"Aşk Nereden Nereye"
2
2013
Soner Sarıkabadayı
"Kutsal Toprak"
2
2012
Emre Aydın
"Beni Biraz Böyle Hatırla"
2
2011
MFÖ
"Hep Yaşın 19"
2
2010
Emre Aydın
"Hoşçakal"
2
2009
Yalın
"Ah Be Kardeşim"
2
2008
Ferhat Göçer
"Bizim Şarkımız"
2
2015
Hadise
"Yaz Günü"
1
2015
Betül Demir
"Sana N'olmuş"
1
2014
Hadise
"Nerdesin Aşkım"
1
2014
Sıla
"Yabancı"
1
2014
Gökhan Türkmen
"Çatı Katı"
1
2012
Emir
"Sudan Sebep"
1
2012
Mustafa Ceceli
"Es"
1
2012
Murat Boz
"Kalamam Arkadaş"
1
2011
Murat Boz
"Geri Dönüş Olsa"
1
2011
Gülşen
"Yeni Biri"
1
2010
Tarkan
"Adımı Kalbine Yaz"
1
2010
Hande Yener
"Bodrum"
1
2010
Gripin
"Durma Yağmur Durma"
1
2010
Gökhan Tepe
"Çok Özlüyorum Seni"
1
2009
Demet Akalın
"Toz Pembe"
1
2009
Manga
"Dünyanın Sonuna Doğmuşum"
1
2009
Serdar Ortaç
"Gram"
1
2009
Ayla Dikmen
"Anlamazdın"
1
Not: Veriler 3 Kasım 2007 - 19 Ağustos 2016 tarihleri arasındadır.

Bir numaraya yükseldiği Avrupa Top 100 listesinden anlaşılan şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Liste girişleri[değiştir | kaynağı değiştir]

2017 yılı ilk 3 başarısı göstermiş şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Not: 2017 yılı içerisindeki durumlar göz önünde bulundurulmuştur.

Şarkı Şarkıcı Tepe noktası
(listede en yüksek noktası
zirvede ise kaç hafta)
Tepe noktası tarihleri Kaynak
"Aşk mı Lazım" Buray 1 (2) 6 Ocak - 13 Ocak [1][2]
"Hayalet" Demet Akalın 2 6 Ocak - 13 Ocak [3][4]
"Bulutlara Esir Olduk" Oğuzhan Koç 3 6 Ocak [5]
"Damla Damla" Aynur Aydın 3 13 Ocak [6]
"Olay" Ayşe Hatun Önal 3 17 Mart - 5 Mayıs [7][8][9][10][11][12][13][14]

2016 yılı ilk 3 başarısı göstermiş şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Not: 2016 yılı içerisindeki durumlar göz önünde bulundurulmuştur.

Şarkı Şarkıcı Tepe noktası
(listede en yüksek noktası
zirvede ise kaç hafta)
Tepe noktası tarihleri Kaynak
"Bağdat" Ayla Çelik (feat. Beyazıt Öztürk) 1 (7) 13 Mayıs - 20 Mayıs, 27 Mayıs - 1 Temmuz [15][16][17][18][19][20][21]
"Muhtemel Aşk" 27 (feat. Birol Namoğlu) 1 (5) 4 Mart - 8 Nisan [22][23][24][25][26]
"Dantel" İrem Derici 1 (4) 8 Nisan - 6 Mayıs [27][28][29][30]
"Bir Hadise Var" Mabel Matiz 1 (3) 22 Ocak - 12 Şubat [31][32][33]
"Sen Sevda Mısın" Buray 1 (3) 12 Şubat - 4 Mart [34][35][36]
"Janti" Murat Boz 1 (3) 6 Mayıs - 13 Mayıs, 20 Mayıs - 27 Mayıs, 8 Temmuz - 15 Temmuz [37][38][39]
"Mor" Hande Yener 1 (3) 15 Temmuz - 5 Ağustos [40][41][42]
"Okyanus" Derya Uluğ 1 (3) 5 Ağustos - 26 Ağustos [43][44][45]
"Yapboz" Emre Kaya 1 (2) 8 Ocak - 22 Ocak [46][47]
"Aşk Eşittir Biz" İrem Derici 2 8 Ocak - 15 Ocak [48]
"Yakın Mesafe" Burcu Güneş 2 29 Ocak - 5 Şubat, 19 Şubat - 26 Şubat [49][50]
"Esaret" Emre Kaya 2 15 Nisan - 22 Nisan [51]
"Uzun Lafın Kısası" Ozan Doğulu (feat. Gülden Mutlu & Bahadır Tatlıöz) 2 22 Nisan - 29 Nisan [52]
"Yankı" Simge 2 1 Temmuz - 8 Temmuz [53]
"Adeyyo" Ece Seçkin 2 19 Ağustos - 26 Ağustos [54]
"İki Deli" Hande Yener (feat. Serdar Ortaç) 3 29 Ocak - 5 Şubat [55]
"Taş" Soner Sarıkabadayı 3 18 Mart - 25 Mart [56]
"Sığamıyorum" Bengü 3 29 Temmuz - 5 Ağustos [57]
"Ben Bilmem" Murat Dalkılıç 3 19 Ağustos - 26 Ağustos [58]

2015 yılı ilk 3 başarısı göstermiş şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Not: 2015 yılı içerisindeki durumlar göz önünde bulundurulmuştur.

Şarkı Şarkıcı Tepe noktası
(listede en yüksek noktası
zirvede ise kaç hafta)
Tepe noktası tarihleri Kaynak
"Bangır Bangır" Gülşen 1 (13) 7 Mayıs - 21 Temmuz, 31 Temmuz - 7 Ağustos [59][60][61][62][63][64][65][66][67][68][69][70][71]
"Gelsen De Anlatsam" Gökhan Tepe 1 (7) 15 Ocak - 5 Şubat, 12 Mart - 26 Mart [72][73][74][75][76][77][78]
"Yapboz" Emre Kaya 1 (6) 27 Kasım - 31 Aralık [79][80][81][82][83][84]
"Sarışın" Mabel Matiz 1 (5) 11 Eylül - 2 Ekim, 16 Ekim - 23 Ekim [85][86][87][88][89]
"İstersen" Buray 1 (5) 23 Ekim - 20 Kasım [90][91][92][93][94]
"Sen İstanbulsun" Gökhan Türkmen 1 (4) 12 Şubat - 5 Mart [95][96][97][98]
"Miş Miş" Simge 1 (4) 14 Ağustos - 4 Eylül [99][100][101][102]
"Sebastian" Hande Yener (feat. Volga Tamöz) 1 (3) 2 Nisan - 16 Nisan [103][104][105]
"Hediye" Sıla 1 (2) 24 Nisan - 30 Nisan [106][107]
"İyisin Tabi" Deniz Seki 1 (1) 8 Ocak - 15 Ocak [108]
"Yaz Günü" Hadise 1 (1) 24 Temmuz - 31 Temmuz [109]
"Sana N'olmuş" Betül Demir 1 (1) 9 Ekim - 16 Ekim [110]
"Benim Ol" Edis 2 19 Mart - 2 Nisan, 16 Nisan - 24 Nisan [111][112][113][114]
"Gel" Mabel Matiz 2 9 Nisan - 16 Nisan, 4 Haziran - 11 Haziran [115][116]
"Ders Olsun" Demet Akalın 2 10 Temmuz - 24 Temmuz [117][118]
"Yıllarım Gitti" Ferhat Göçer 2 11 Eylül - 18 Eylül [119]
"Bağışla" Funda Arar 2 16 Ekim - 23 Ekim [120]
"Kalbimi Koydum" Gülben Ergen (feat. Bora Duran) 2 30 Ekim - 5 Kasım [121]
"Aşk Eşittir Biz" İrem Derici 2 5 Kasım - 12 Kasım, 4 Aralık - 31 Aralık [122][123][124][125][126][127]
"Yaş Hikayesi" Merve Özbey 2 12 Kasım - 20 Kasım [128]
"Nabza Göre Şerbet" İrem Derici 3 19 Şubat - 5 Mart [129][130][131]
"İncir" Enbe Orkestrası (feat. İlyas Yalçıntaş) 3 26 Mart - 9 Nisan, 30 Nisan - 7 Mayıs [132][133][134][135]
"Günah Sevap" Aynur Aydın 3 31 Ağustos - 4 Eylül [136]
"Dan Dan" Gülşen 3 23 Ekim - 6 Kasım [137][138]
"Bir Hadise Var" Mabel Matiz 3 25 Aralık - 31 Aralık [139]

2014 yılı ilk 3 başarısı göstermiş şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Not: 2014 yılı içerisindeki durumlar göz önünde bulundurulmuştur.

Şarkı Şarkıcı Tepe noktası
(listede en yüksek noktası
zirvede ise kaç hafta)
Tepe noktası tarihleri
"İltimas" Gülşen feat. Murat Boz 1 (12) 29 Mayıs - 7 Ağustos, 21 Ağustos
"Vaziyetler" Sıla 1 (11) 27 Şubat - 8 Mayıs
"Hop De" İskender Paydaş feat. Tarkan 1 (9) 28 Ağustos - 4 Eylül, 18 Eylül - 9 Ekim - 30 Ekim
"Sahici" Bengü 1 (5) 30 Ekim - 4 Aralık
"Saygımdan" Bengü 1 (5) 16 Ocak - 20 Şubat
"İyisin Tabi" Deniz Seki 1 (2) 18 Aralık - 1 Ocak
"Gelsen de Anlatsam" Gökhan Tepe 1 (2) 4 Aralık - 18 Aralık
"Hafıza" Funda Arar feat. Enbe Orkestrası 1 (2) 9 Ocak - 23 Ocak
"Nerdesin Aşkım" Hadise 1 (1) 4 Eylül - 11 Eylül
"Yabancı" Sıla 1 (1) 7 Ağustos - 14 Ağustos
"Çatı Katı" Gökhan Türkmen 1 (1) 15 Mayıs - 22 Mayıs
"Reverans" Sıla 2 4 Aralık - 11 Aralık
"Yara Bandı" Soner Sarıkabadayı 2 3 Temmuz - 31 Temmuz
"İlahi Adalet" Demet Akalın 2 5 Haziran - 3 Temmuz
"Hadi O Zaman" Nazan Öncel feat. Tarkan 2 5 Haziran - 12 Haziran
"Alt Dudak" Hande Yener 2 14 Ağustos - 21 Ağustos
"Zorun Ne Sevgilim" İrem Derici 2 27 Mart, 3 Nisan, 17 Nisan
"İnsan" Bora Duran 2 15 Mayıs - 22 Mayıs
"Naber" Hande Yener 3 30 Ekim - 13 Kasım
"Derine" Murat Dalkılıç 3 9 Ekim - 16 Ekim
"Tabi Tabi" Sinan Akçıl 3 17 Temmuz - 24 Temmuz
"Eyvah" Emre Aydın 3 16 Ocak - 6 Şubat
"Git" Ferhat Göçer 3 9 Ocak - 16 Ocak
"Kanatlarım Var Ruhumda" Nil Karaibrahimgil 3 10 Nisan - 2 Mayıs
"Sarıl Bana" Ferhat Göçer 3 15 Mayıs - 22 Mayıs
"Apayrı" Emre Kaya 3 22 Mayıs - 29 Mayıs

2013 yılı ilk 3 başarısı göstermiş şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Not: 2013 yılı içerisindeki durumlar göz önünde bulundurulmuştur.

Şarkı Şarkıcı Tepe noktası
(listede ise kaç hafta
kaldığı)
Tepe noktası tarihleri
"Yatcaz Kalkcaz Ordayım" Gülşen 1 (8) 28 Mart - 9 Mayıs
"Yaralı" Bengü 1 (7) 16 Mayıs - 30 Mayıs, 6 Haziran (muhtemel 1 numara), 13 Haziran - 27 Haziran
"Kardan Adam" Gülşen 1 (7) 25 Temmuz - 5 Eylül
"Tesir Altında" Mustafa Sandal 1 (7) 3 Ekim - 14 Kasım
"Olmasada Olur" Yalın 1 (6) 7 Şubat - 21 Mart
"Lüzumsuz Savaş" Murat Dalkılıç 1 (5) 3 Ocak (muhtemel 1 numara), 10 Ocak - 31 Ocak
"Git" Ferhat Göçer 1 (4) 21 Kasım - 3 Aralık
"Aşk Nereden Nereye" Gripin 1 (2) 4 Temmuz - 18 Temmuz
"Kutsal Toprak" Soner Sarıkabadayı 1 (2) 19 Eylül - 26 Eylül
"Hafıza" Funda Arar feat. Enbe 1 (2) 19 Aralık - 26 Aralık
"Saygımdan" Bengü 2 (4) 13 Aralık - 2 Ocak
"Herkes Aynı Hayatta" Mehmet Erdem 2 10 Ocak - 17 Ocak
"Zor Sevdiğimden" Sıla 2 28 Şubat - 7 Mart
"Hasta" Hande Yener 2 14 Mart - 21 Mart
"İyileşiyorum" Sertab Erener 2 14 Nisan - 2 Mayıs, 16 Mayıs, 30 Mayıs
"Teşekkür Ederim" Emre Kaya 2 23 Mayıs
"Budala" Gökhan Özen 2 4 Temmuz
"Bir Hayli" Murat Dalkılıç 2 11 Temmuz
"Kutsal Toprak" Soner Sarıkabadayı 2 1 Ağustos - 8 Ağustos, 22 Ağustos
"Ya Ya Ya Ya" Hande Yener 2 15 Ağustos
"Kalbine Sürgün" Rafet El Roman & Ezo 2 29 Ağustos
"Sen" Gülben Ergen 2 5 Eylül
"Yalnız Kuş" Göksel 3 10 Ocak

2012 yılı ilk 3 başarısı göstermiş şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Not: 2012 yılı içerisindeki durumlar göz önünde bulundurulmuştur.

Şarkı Şarkıcı Tepe noktası
(1 numara ise kaç hafta
zirvede kaldığı)
Tepe noktası tarihleri
"Oflaya Oflaya" Burcu Güneş 1 (7) 5 Ocak - 9 Şubat, 23 Şubat
"Kalamam Arkadaş" Murat Boz 1 (1) 16 Şubat
"Boş Bardak" Fettah Can 1 (4) 1 Mart - 22 Mart
"Senden Sonra" Rafet El Roman 1 (5) 29 Mart - 19 Nisan, 3 Mayıs
"Es" Mustafa Ceceli 1 (1) 26 Nisan
"Soğuk Odalar" Emre Aydın & Gülden Mutlu 1 (7) 10 Mayıs - 31 Mayıs, 14 Haziran - 28 Haziran
"Sudan Sebep" Emir 1 (1) 7 Haziran
"Bir Güzellik Yap" Murat Dalkılıç 1 (3) 5 Temmuz - 19 Temmuz
"Aşk Gitti Bizden" Ozan Çolakoğlu ft. Tarkan 1 (3) 26 Temmuz - 9 Ağustos
"Bitmesin" Gökhan Türkmen 1 (10) 16 Ağustos - 18 Ekim
"Dağılmak İstiyorum" Ozan Doğulu ft. Model 1 (7) 25 Ekim - 22 Kasım, 13 Aralık - 20 Aralık
"Beni Biraz Böyle Hatırla" Emre Aydın 1 (2) 29 Ekim - 6 Aralık
"Lüzumsuz Savaş" Murat Dalkılıç 1 (1) 27 Aralık
"Unutmuş Çoktan" Ferhat Göçer 2 5 Ocak - 2 Şubat
"Söz" Gökhan Tepe 2 8 Mart - 15 Mart
"Ne Yapardım" Gökçe 2 22 Mart
"Ayrılsak Ölürüz Biz" Ferhat Göçer 2 29 Mart
"Alışkın Değiliz" Ziynet Sali 2 29 Mart - 5 Nisan
"Çıkmaz Sokaklar" Eflatun & Burcu Güneş 2 12 Temmuz
"Uzaktan" Göksel 2 2 Ağustos - 9 Ağustos
"Yoruldum" Sıla 2 6 Eylül - 13 Eylül, 4 Ekim
"Kasma" Yalın 2 20 Eylül
"Seyre Dursun Aşk" Ozan Çolakoğlu ft. Gülşen 2 27 Eylül
"Kader" Murat Dalkılıç 2 11 Ekim
"Herşey Güzel Olacak" Ziynet Sali 2 13 Aralık
"İmkansız" Sıla 2 20 Aralık
"Yalnız Kuş" Göksel 2 27 Aralık
"Acıyor" Göksel 3 22 Mart
"Bir Yanlış Kaç Doğru" Mustafa Ceceli 3 9 Ağustos
"Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar" Gripin 3 6 Aralık
"Tanrım Dert Vermesin" Gökhan Tepe 3 27 Aralık

2011 yılı ilk 5 başarısı göstermiş şarkılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Not: 2011 yılı içerisindeki durumlar göz önünde bulundurulmuştur.

Şarkı Şarkıcı Tepe noktası
(1 numara ise kaç hafta
zirvede kaldığı)
Tepe noktası tarihleri
"Acısa da Öldürmez" Sıla 1 (3) 6 Ocak - 20 Ocak
"Eksik" Mustafa Ceceli & Elvan Günaydın 1 (4) 27 Ocak - 17 Şubat
"Sen ve Ben" Funda Arar 1 (8) 24 Şubat - 14 Nisan
"Budur" Atiye 1 (5) 21 Nisan - 19 Mayıs
"Yeni Biri" Gülşen 1 (1) 26 Mayıs
"Direniyorum" Rafet El Roman 1 (5) 2 Haziran - 23 Haziran, 21 Temmuz
"Kafa" Sıla 1 (3) 30 Haziran - 14 Temmuz
"Şıkır Şıkır" Gülben Ergen & Mustafa Sandal 1 (3) 28 Temmuz - 11 Ağustos
"Tuttu Fırlattı" Gökçe 1 (5) 18 Ağustos - 15 Eylül
"Sözde Ayrılık" Gülşen 1 (4) 22 Eylül - 13 Ekim
"Hep Yaşın 19" MFÖ 1 (2) 20 Ekim, 3 Kasım
"Boş Yere" Sıla 1 (4) 27 Ekim, 17 Kasım - 1 Aralık
"Geri Dönüş Olsa" Murat Boz 1 (1) 10 Kasım
"Oflaya Oflaya" Burcu Güneş 1 (4) 8 Aralık - 29 Aralık
"Hoşçakal" Emre Aydın 2 3 Şubat
"Sen Gidiyorsun" Gripin 2 10 Şubat
"Olacak Olacak" Demet Akalın 2 3 Mart - 10 Mart
"Oluruna Bırak" Sıla 2 17 Mart - 31 Mart
"Son Defa" Emre Aydın 2 7 Nisan
"Sitemkar" Gökhan Özen 2 14 Nisan - 21 Nisan
"İstanbul" Sertab Erener 2 28 Nisan - 5 Mayıs
"Kayıp" Tarkan 2 12 Mayıs
"Aşkım" Bengü 2 7 Temmuz
"Unuttun mu Beni?" Sezen Aksu 2 21 Temmuz, 4 Ağustos, 1 Eylül
"Yakar Geçerim" Ajda Pekkan 2 11 Ağustos
"Oflaya Oflaya" Burcu Güneş 2 1 Aralık
"Sadece Arkadaşız" Özgün 2 25 Ağustos, 8 Eylül
"Birkaç Beden Önce" Gökhan Tepe 3 3 Şubat - 10 Şubat
"Hayır Olamaz" Seksendört 3 5 Mayıs
"Değmesin Ellerimiz" Model 3 14 Temmuz
"Söyle" Seksendört 3 22 Eylül - 29 Eylül
"Vay" Sezen Aksu 3 27 Ekim
"Yanımda Kal" Rafet El Roman 3 15 Aralık - 22 Aralık
"Kalamam Arkadaş" Murat Boz 3 29 Aralık
"Toz" Özgün 4 13 Ocak
"Bize Yeter" Ziynet Sali 4 3 Şubat
"Merhaba Merhaba" Murat Dalkılıç 4 10 Şubat - 10 Mart
"Suya Hapsettim" Deniz Seki 4 31 Mart - 14 Nisan
"Kırmızı Halı" Gökhan Tepe 4 26 Mayıs
"Atma" Sinan Akçıl & Hande Yener 4 2 Haziran - 16 Haziran
"Yarı Çıplak" Gülben Ergen 4 29 Eylül - 20 Ekim
"Saat 03:00" Bengü 4 17 Kasım
"Düştüysek Kalkarız" Yonca Lodi 5 6 Ocak
"Acımayacak" Tarkan 5 3 Mart
"Erkekler Ağlamaz" Nilüfer & Şebnem Ferah 5 24 Mart
"Superman" Hadise 5 12 Mayıs, 26 Mayıs - 2 Haziran
"Elimle" Serdar Ortaç 5 16 Haziran
"Ezdirmem" Gökhan Özen 5 22 Eylül
"Sabıka" Demet Akalın 5 6 Ekim
"Aklımda Sen Varsın" Tuğba Özerk 5 27 Ekim

Başarılar[değiştir | kaynağı değiştir]

Kadın Sanatçılar[değiştir | kaynağı değiştir]

2009-2015 yılları arasındaki verilerle.

Sanatçı En Uzun Süre 1 Numarada Kalan Şarkısı 1 Numarada Yer Aldığı Toplam Hafta
Gülşen Bangır Bangır (13) 47
Sıla Vaziyetler (11) 33
Bengü Yaralı (7) 24
Funda Arar Sen ve Ben (8) 12
Burcu Güneş Oflaya Oflaya(11) 11
Gülben Ergen Giden Günlerim Oldu (6) 9
Nil Karaibrahimgil Seviyorum Sevmiyorum (6) 6
Gökçe Tuttu Fırlattı (5) 5
Atiye Budur (5) 5
Ziynet Sali Rüya (5) 5
Sertab Erener Rengarenk (4) 4
Deniz Seki İyisin Tabi (3) 3
Hadise Nerdesin Aşkım (1) 2
Simge Miş Miş (1) 1
Hande Yener Bodrum(1) 1
Demet Akalın Toz Pembe (1) 1
Ayla Dikmen Anlamazdın (1) 1

Erkek Sanatçılar[değiştir | kaynağı değiştir]

2009-2015 yılları arasındaki verilerle.

Sanatçı En Uzun Süre 1 Numarada Kalan Şarkısı 1 Numarada Yer Aldığı Toplam Hafta
Emre Aydın Bu Yağmurlar 18
Mustafa Ceceli Limon Çiçekleri 17
Murat Dalkılıç Kasaba 15
Rafet El Roman Direniyorum, Senden Sonra(5) 11
Ferhat Göçer Üzüm (8) 11
Gökhan Türkmen Bitmesin (10) 14
Mabel Matiz Sarışın (5) 8
Gökhan Tepe Gelsen de Anlatsam (7) 8
Yalın Olmasada Olur (6) 8
Tarkan Öp 6
Fettah Can Boş Bardak (4) 4
Soner Sarıkabadayı Kutsal Toprak (2) 2
Murat Boz Geri Dönüş Olsa, Kalamam Arkadaş (1) 2
Serdar Ortaç Gram (1) 1
Emir Sudan Sebep (1) 1

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

Genel
Özel
  1. ^ "MusicTopTR Resmi Listesi'nde 1. haftanın lideri... AŞK MI LAZIM". Nielsen Music Turkey. 6 Ocak 2017. https://twitter.com/MusicTopTR/status/817355184582049792. Erişim tarihi: 6 Ocak 2017. 
  2. ^ "MusicTopTR Resmi Listesi'nde 2. haftanın lideri... AŞK MI LAZIM". Nielsen Music Turkey. 13 Ocak 2017. https://twitter.com/MusicTopTR/status/819876784242040832. Erişim tarihi: 13 Ocak 2017. 
  3. ^ "MusicTopTR Resmi Listesi'nde 1. haftanın ikincisi... HAYALET". Nielsen Music Turkey. 6 Ocak 2017. https://twitter.com/MusicTopTR/status/817347575762325505. Erişim tarihi: 6 Ocak 2017. 
  4. ^ "MusicTopTR Resmi Listesi'nde 2. haftanın ikincisi... HAYALET". Nielsen Music Turkey. 13 Ocak 2017. https://twitter.com/MusicTopTR/status/819869185006333952. Erişim tarihi: 13 Ocak 2017. 
  5. ^ "MusicTopTR Resmi Listesi'nde 1. haftanın üçüncüsü... BULUTLARA ESİR OLDUK". Nielsen Music Turkey. 6 Ocak 2017. https://twitter.com/MusicTopTR/status/817340063650611201. Erişim tarihi: 6 Ocak 2017. 
  6. ^ "MusicTopTR Resmi Listesi'nde 2. haftanın üçüncüsü... DAMLA DAMLA". Nielsen Music Turkey. 13 Ocak 2017. https://twitter.com/MusicTopTR/status/819861664292073472. Erişim tarihi: 13 Ocak 2017. 
  7. ^ "MusicTopTR Resmi Listesi'nde 11. haftanın üçüncüsü... OLAY". Nielsen Music Turkey. 17 Mart 2017. https://twitter.com/MusicTopTR/status/842688246303920128. Erişim tarihi: 17 Mart 2017. 
  8. ^ "MusicTopTR Resmi Listesi'nde 12. haftanın üçüncüsü... OLAY". Nielsen Music Turkey. 24 Mart 2017. https://twitter.com/MusicTopTR/status/845224958162845697. Erişim tarihi: 24 Mart 2017. 
  9. ^ "MusicTopTR Resmi Listesi'nde 13. haftanın üçüncüsü... OLAY". Nielsen Music Turkey. 31 Mart 2017. https://twitter.com/MusicTopTR/status/847761677802188800. Erişim tarihi: 31 Mart 2017. 
  10. ^ "MusicTopTR Resmi Listesi'nde 14. haftanın üçüncüsü... OLAY". Nielsen Music Turkey. 7 Nisan 2017. https://twitter.com/MusicTopTR/status/850302238597795840. Erişim tarihi: 7 Nisan 2017. 
  11. ^ "MusicTopTR Resmi Listesi'nde 15. haftanın üçüncüsü... OLAY". Nielsen Music Turkey. 14 Nisan 2017. https://twitter.com/MusicTopTR/status/852861558988431363. Erişim tarihi: 14 Nisan 2017. 
  12. ^ "MusicTopTR Resmi Listesi'nde 16. haftanın üçüncüsü... OLAY". Nielsen Music Turkey. 21 Nisan 2017. https://twitter.com/MusicTopTR/status/855383185449988098. Erişim tarihi: 21 Nisan 2017. 
  13. ^ "MusicTopTR Resmi Listesi'nde 17. haftanın üçüncüsü... OLAY". Nielsen Music Turkey. 28 Nisan 2017. https://twitter.com/MusicTopTR/status/857912389072801793. Erişim tarihi: 28 Nisan 2017. 
  14. ^ "MusicTopTR Resmi Listesi'nde 18. haftanın üçüncüsü... OLAY". Nielsen Music Turkey. 5 Mayıs 2017. https://twitter.com/MusicTopTR/status/860456611680329728. Erişim tarihi: 5 Mayıs 2017. 
  15. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 19. haftanın Lideri. BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 13 Mayıs 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/731114434157019136. Erişim tarihi: 25 Mayıs 2016. 
  16. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 21. haftanın Lideri. BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 27 Mayıs 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/736187855580581888. Erişim tarihi: 11 Haziran 2016. 
  17. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 22. haftanın Lideri. BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 3 Haziran 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/738724551228559360. Erişim tarihi: 11 Haziran 2016. 
  18. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 23. haftanın Lideri. BAĞDAT - Ayla Çelik". Nielsen Music Turkey. 10 Haziran 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/741268936487010304. Erişim tarihi: 11 Haziran 2016. 
  19. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 24. haftanın Lideri. BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 17 Haziran 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/743797977769189377. Erişim tarihi: 23 Haziran 2016. 
  20. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 25. haftanın Lideri. BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 24 Haziran 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/746342391842541568. Erişim tarihi: 1 Temmuz 2016. 
  21. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 26. haftanın Lideri. BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 1 Temmuz 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/748879054418345984. Erişim tarihi: 1 Temmuz 2016. 
  22. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 9.haftanın Lideri... MUHTEMEL AŞK". Nielsen Music Turkey. 4 Mart 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/705770163375890432. Erişim tarihi: 12 Mart 2016. 
  23. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 10.haftanın Lideri... MUHTEMEL AŞK". Nielsen Music Turkey. 11 Mart 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/708306766296190977. Erişim tarihi: 12 Mart 2016. 
  24. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 11.haftanın Lideri... MUHTEMEL AŞK". Nielsen Music Turkey. 18 Mart 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/710843488531824640. Erişim tarihi: 30 Mart 2016. 
  25. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 12.haftanın Lideri... MUHTEMEL AŞK". Nielsen Music Turkey. 25 Mart 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/713380104588693504. Erişim tarihi: 30 Mart 2016. 
  26. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 13.haftanın Lideri... MUHTEMEL AŞK". Nielsen Music Turkey. 1 Nisan 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/715901812725915651. Erişim tarihi: 14 Nisan 2016. 
  27. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 14. haftanın Lideri... DANTEL". Nielsen Music Turkey. 8 Nisan 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/718430879845101568. Erişim tarihi: 14 Nisan 2016. 
  28. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 15. haftanın Lideri... DANTEL". Nielsen Music Turkey. 15 Nisan 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/720967551400939520. Erişim tarihi: 28 Nisan 2016. 
  29. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 16. haftanın Lideri... DANTEL". Nielsen Music Turkey. 22 Nisan 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/723511936353210371. Erişim tarihi: 28 Nisan 2016. 
  30. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 17. haftanın Lideri... DANTEL". Nielsen Music Turkey. 9 Mayıs 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/726040991115923456. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2016. 
  31. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 3. haftanın Lideri.. BİR HADİSE VAR". Nielsen Music Turkey. 22 Ocak 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/690549826497466368. Erişim tarihi: 22 Ocak 2016. 
  32. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 4. haftanın Lideri.. BİR HADİSE VAR". Nielsen Music Turkey. 29 Ocak 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/693086537056178176. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016. 
  33. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 5. haftanın Lideri.. BİR HADİSE VAR". Nielsen Music Turkey. 5 Şubat 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/695623282113044481. Erişim tarihi: 7 Şubat 2016. 
  34. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 6. haftanın Lideri... SEN SEVDA MISIN". Nielsen Music Turkey. 12 Şubat 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/698152275638882305. Erişim tarihi: 19 Şubat 2016. 
  35. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 7. haftanın Lideri... SEN SEVDA MISIN". Nielsen Music Turkey. 19 Şubat 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/700696696267939840. Erişim tarihi: 19 Şubat 2016. 
  36. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 8. haftanın Lideri... SEN SEVDA MISIN". Nielsen Music Turkey. 26 Şubat 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/703233428838354946. Erişim tarihi: 28 Şubat 2016. 
  37. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 18. haftanın Lideri. JANTİ". Nielsen Music Turkey. 9 Mayıs 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/728577681449684993. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2016. 
  38. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 20. haftanın Lideri... JANTİ". Nielsen Music Turkey. 20 Mayıs 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/733658803527405568. Erişim tarihi: 25 Mayıs 2016. 
  39. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 27. haftanın Lideri... JANTİ". Nielsen Music Turkey. 8 Temmuz 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/751415762808692736. Erişim tarihi: 15 Temmuz 2016. 
  40. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 28.haftanın Lideri... MOR". Nielsen Music Turkey. 15 Temmuz 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/753952489813213184. Erişim tarihi: 15 Temmuz 2016. 
  41. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 29.haftanın Lideri... MOR". Nielsen Music Turkey. 22 Temmuz 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/756489205908373507. Erişim tarihi: 4 Ağustos 2016. 
  42. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 30.haftanın Lideri... MOR". Nielsen Music Turkey. 29 Temmuz 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/759026022817918976. Erişim tarihi: 4 Ağustos 2016. 
  43. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 31. haftanın Lideri... OKYANUS". Nielsen Music Turkey. 5 Ağustos 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/761562693677543424. Erişim tarihi: 13 Ağustos 2016. 
  44. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 32. haftanın Lideri... OKYANUS". Nielsen Music Turkey. 12 Ağustos 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/764099399064678402. Erişim tarihi: 13 Ağustos 2016. 
  45. ^ https://twitter.com/MusicTopTR/status/766636076329033728
  46. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 1. haftanın Lideri.. YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 8 Ocak 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/685476366859505666. Erişim tarihi: 8 Ocak 2016. 
  47. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 2. haftanın Lideri.. YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 15 Ocak 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/688013115091513345. Erişim tarihi: 16 Ocak 2016. 
  48. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 1. haftanın ikincisi... AŞK EŞİTTİR BİZ". Nielsen Music Turkey. 8 Ocak 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/685468688498167808. Erişim tarihi: 8 Ocak 2016. 
  49. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 4. haftanın ikincisi... YAKIN MESAFE". Nielsen Music Turkey. 29 Ocak 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/693078844903919618. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016. 
  50. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 7. haftanın ikincisi... YAKIN MESAFE". Nielsen Music Turkey. 19 Şubat 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/700688976269729792. Erişim tarihi: 19 Şubat 2016. 
  51. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 15.haftanın ikincisi... ESARET". Nielsen Music Turkey. 15 Nisan 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/720960107832545280. Erişim tarihi: 28 Nisan 2016. 
  52. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 16. haftanın ikincisi. UZUN LAFIN KISASI". Nielsen Music Turkey. 22 Nisan 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/723504262936928257. Erişim tarihi: 28 Nisan 2016. 
  53. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 26.haftanın ikincisi... YANKI". Twitter. 1 Temmuz 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/748871392863653888. Erişim tarihi: 1 Temmuz 2016. 
  54. ^ https://twitter.com/MusicTopTR/status/766628395212017665
  55. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 4. haftanın üçüncüsü. İKİ DELİ". Twitter. 29 Ocak 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/693071403302666240. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016. 
  56. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 11. haftanın üçüncüsü... TAŞ". Twitter. 18 Mart 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/710828339817218050. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2016. 
  57. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 30. haftanın üçüncüsü... SIĞAMIYORUM". Nielsen Music Turkey. 29 Temmuz 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/759010806302318592. Erişim tarihi: 4 Ağustos 2016. 
  58. ^ https://twitter.com/MusicTopTR/status/766620965296017409
  59. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 18. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 7 Mayıs 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/596306287610171392. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  60. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 19. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 14 Mayıs 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/598851017489408000. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  61. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 20. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 21 Mayıs 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/601387741012721664. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  62. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 21. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 28 Mayıs 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/603924614683693056. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  63. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 22. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 4 Haziran 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/606461226873454592. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  64. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 23. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 11 Haziran 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/608997926644404224. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  65. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 24. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 18 Haziran 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/611534751795675136. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  66. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 25. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 25 Haziran 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/614071263804424192. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  67. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 26. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 2 Temmuz 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/616607893618606080. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  68. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 27. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 10 Temmuz 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/619507488505864193. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  69. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 28. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 21 Temmuz 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/623500701365366784. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  70. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 30. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 31 Temmuz 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/627109307025371136. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  71. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 31. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 7 Ağustos 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/629646296773754880. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  72. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2. haftanın birincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 15 Ocak 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/555741850272014336. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  73. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 3. haftanın birincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 22 Ocak 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/558270665468674049. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  74. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 4. haftanın birincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 29 Ocak 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/560815046276972544. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  75. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 5. haftanın birincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 5 Şubat 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/563351630247395328. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  76. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 10. haftanın birincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 12 Mart 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/576035558172028928. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  77. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 11. haftanın birincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 19 Mart 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/578571726952534016. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  78. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 12. haftanın birincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 26 Mart 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/581109017046552576. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  79. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 47. haftanın Lideri.. YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 27 Kasım 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/670256154371575808. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  80. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 48. haftanın Lideri.. YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 4 Aralık 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/672792890653937664. Erişim tarihi: 4 Aralık 2015. 
  81. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 49. haftanın Lideri.. YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 11 Aralık 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/675329601615355905. Erişim tarihi: 11 Aralık 2015. 
  82. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 50. haftanın Lideri.. YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 18 Aralık 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/677866294243401728. Erişim tarihi: 19 Aralık 2015. 
  83. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 51. haftanın Lideri.. YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 25 Aralık 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/680402851017945088. Erişim tarihi: 30 Aralık 2015. 
  84. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 52. haftanın Lideri.. YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 4 Ocak 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/684019184880193536. Erişim tarihi: 4 Ocak 2016. 
  85. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 36. haftanın Lideri.. SARIŞIN". Nielsen Music Turkey. 11 Eylül 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/642337250748047360. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  86. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 37. haftanın Lideri.. SARIŞIN". Nielsen Music Turkey. 18 Eylül 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/644873999235817476. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  87. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 38. haftanın Lideri.. SARIŞIN". Nielsen Music Turkey. 26 Eylül 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/647690589400641536. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  88. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 39. haftanın Lideri.. SARIŞIN". Nielsen Music Turkey. 2 Ekim 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/649947333657018368. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  89. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 41. haftanın Lideri.. SARIŞIN". Nielsen Music Turkey. 16 Ekim 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/655020816057417728. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  90. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 42. haftanın Lideri İSTERSEN". Nielsen Music Turkey. 23 Ekim 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/657557446920130561. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  91. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 43. haftanın Lideri İSTERSEN". Nielsen Music Turkey. 30 Ekim 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/660105214435938304. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  92. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 44. haftanın Lideri İSTERSEN". Nielsen Music Turkey. 6 kasım 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/662623254247526400. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  93. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 45. haftanın Lideri İSTERSEN". Nielsen Music Turkey. 13 kasım 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/665182802896375808. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  94. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 46. haftanın Lideri İSTERSEN". Nielsen Music Turkey. 20 kasım 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/667719488670932992. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  95. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 6. haftanın Lideri.. SEN İSTANBUL'SUN". Nielsen Music Turkey. 12 Şubat 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/565888416462934018. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  96. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 7. haftanın Lideri.. SEN İSTANBUL'SUN". Nielsen Music Turkey. 19 Şubat 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/568425198258671616. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  97. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 8. haftanın Lideri.. SEN İSTANBUL'SUN". Nielsen Music Turkey. 26 Şubat 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/570962013570134016. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  98. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 9. haftanın Lideri.. SEN İSTANBUL'SUN". Nielsen Music Turkey. 5 Mart 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/573490934681309184. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  99. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 32. haftanın Lideri.. MIŞ MIŞ". Nielsen Music Turkey. 14 Ağustos 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/632182767665737733. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  100. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 33. haftanın Lideri.. MIŞ MIŞ". Nielsen Music Turkey. 21 Ağustos 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/634719308346753024. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  101. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 34. haftanın Lideri.. MIŞ MIŞ". Nielsen Music Turkey. 31 Ağustos 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/638343135022686208. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  102. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 35. haftanın Lideri.. MIŞ MIŞ". Nielsen Music Turkey. 4 Eylül 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/639800473437011969. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  103. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 13. haftanın Lideri.. SEBASTIAN". Nielsen Music Turkey. 2 Nisan 2015. 5 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150605190816/https://twitter.com/MusicTopTR/status/583630184747765760. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  104. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 14. haftanın Lideri.. SEBASTIAN". Nielsen Music Turkey. 9 Nisan 2015. 7 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150707124038/https://twitter.com/MusicTopTR/status/586167182196899840. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  105. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 15. haftanın Lideri.. SEBASTIAN". Nielsen Music Turkey. 16 Nisan 2015. 5 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150605191332/https://twitter.com/MusicTopTR/status/588704048234242048. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  106. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 16. haftanın Lideri.. HEDİYE". Nielsen Music Turkey. 24 Nisan 2015. 2 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150802085505/https://twitter.com/MusicTopTR/status/591595298037878785. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  107. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 17. haftanın Lideri.. HEDİYE". Nielsen Music Turkey. 30 Nisan 2015. 2 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150802085555/https://twitter.com/MusicTopTR/status/593777710222180352. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  108. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2015 ilk haftanın Lideri.. İYİSİN TABİ". Nielsen Music Turkey. 8 Ocak 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/553205067630018560. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  109. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 29. haftanın Lideri.. YAZ GÜNÜ". Nielsen Music Turkey. 24 Temmuz 2015. https://www.facebook.com/musictoptr/photos/pb.1605140996395815.-2207520000.1448644804./1657666124476635/?type=3&theater. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  110. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 40. haftanın Lideri SANA N'OLMUŞ". Nielsen Music Turkey. 9 Ekim 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/652484113987948545. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  111. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 11. haftanın ikincisi. BENİM OL". Nielsen Music Turkey. 19 Mart 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402185646/https://twitter.com/MusicTopTR/status/578564256192278528. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  112. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 12. haftanın ikincisi. BENİM OL". Nielsen Music Turkey. 26 Mart 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402185810/https://twitter.com/MusicTopTR/status/581100872517718016. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  113. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 13. haftanın ikincisi. BENİM OL". Nielsen Music Turkey. 2 Nisan 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150402190048/https://twitter.com/MusicTopTR/status/583622716743376896. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  114. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 15. haftanın ikincisi. BENİM OL". Nielsen Music Turkey. 16 Nisan 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/588696191581425665. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  115. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 14. haftanın ikincisi. GEL". Nielsen Music Turkey. 9 Nisan 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/586159387829501953. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  116. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 22. haftanın ikincisi. GEL". Nielsen Music Turkey. 4 Haziran 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/606453304797839361. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  117. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 27. haftanın ikincisi.. DERS OLSUN". Nielsen Music Turkey. 10 Temmuz 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/619499421580021761. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  118. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 28. haftanın ikincisi.. DERS OLSUN". Nielsen Music Turkey. 21 Temmuz 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/623493612316303360. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  119. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 36. haftanın ikincisi. YILLARIM GİTTİ". Nielsen Music Turkey. 11 Eylül 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/642329508410982400. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  120. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 41. haftanın ikincisi BAĞIŞLA". Nielsen Music Turkey. 16 Ekim 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/655013095832735744. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  121. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 43. haftanın ikincisi KALBİMİ KOYDUM". Nielsen Music Turkey. 30 Ekim 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/660101663794024448. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  122. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 44. haftanın ikincisi AŞK EŞİTTİR BİZ". Nielsen Music Turkey. 6 Kasım 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/662615742173618177. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  123. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 48. haftanın ikincisi AŞK EŞİTTİR BİZ". Nielsen Music Turkey. 4 Aralık 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/672785150187577345. Erişim tarihi: 4 Aralık 2015. 
  124. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 49. haftanın ikincisi AŞK EŞİTTİR BİZ". Nielsen Music Turkey. 11 Aralık 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/675321855868280833. Erişim tarihi: 11 Aralık 2015. 
  125. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 50. haftanın ikincisi AŞK EŞİTTİR BİZ". Nielsen Music Turkey. 18 Aralık 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/677858559837790208. Erişim tarihi: 19 Aralık 2015. 
  126. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 51. haftanın ikincisi AŞK EŞİTTİR BİZ". Nielsen Music Turkey. 25 Aralık 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/680395197524623362. Erişim tarihi: 30 Aralık 2015. 
  127. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 52. haftanın ikincisi AŞK EŞİTTİR BİZ". Nielsen Music Turkey. 4 Ocak 2016. https://twitter.com/MusicTopTR/status/684011782034329601. Erişim tarihi: 4 Ocak 2016. 
  128. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 45. haftanın ikincisi YAŞ HİKAYESİ". Nielsen Music Turkey. 13 Kasım 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/665175068922781696. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  129. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2015 7. haftanın üçüncüsü.. NABZA GÖRE ŞERBET". Nielsen Music Turkey. 19 Şubat 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/568409789560168448. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2016. 
  130. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2015 8. haftanın üçüncüsü.. NABZA GÖRE ŞERBET". Nielsen Music Turkey. 26 Şubat 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/570947021206630400. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2016. 
  131. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2015 9. haftanın üçüncüsü.. NABZA GÖRE ŞERBET". Nielsen Music Turkey. 5 Mart 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/573475619645886464. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2016. 
  132. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2015 12. haftanın üçüncüsü.. İNCİR". Nielsen Music Turkey. 26 Mart 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/581093324083302400. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2016. 
  133. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2015 13. haftanın üçüncüsü.. İNCİR". Nielsen Music Turkey. 2 Nisan 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/583615474426052608. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2016. 
  134. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2015 14. haftanın üçüncüsü.. İNCİR". Nielsen Music Turkey. 9 Nisan 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/586152219067736064. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2016. 
  135. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2015 17. haftanın üçüncüsü.. İNCİR". Nielsen Music Turkey. 30 Nisan 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/593762359841263616. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2016. 
  136. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 34. haftanın üçüncüsü.. GÜNAH SEVAP". Nielsen Music Turkey. 31 Ağustos 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/638328077559402496. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2016. 
  137. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 42. haftanın üçüncüsü DAN DAN". Nielsen Music Turkey. 23 Ekim 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/657542266479878144. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2016. 
  138. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 43. haftanın üçüncüsü DAN DAN". Nielsen Music Turkey. 30 Ekim 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/660094210050232320. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2016. 
  139. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 51. haftanın üçüncüsü.. BİR HADİSE VAR". Nielsen Music Turkey. 25 Aralık 2015. https://twitter.com/MusicTopTR/status/680387738047234048. Erişim tarihi: 26 Mayıs 2016.