2015 yılı Türkçe Top 20 bir numara parçaların listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

2015 yılı Türkçe Top 20 bir numara parçaların listesi, 2015 yılında Türkiye'de Nielsen Music Control'a göre en çok dinlenen şarkılar listesinde bir numara olmuş şarkıların listesidir. Şarkılar her hafta perşembe günü resmi Nielsen Music Control Twitter ve Facebook hesaplarından açıklanmaktadır.[1][2]

Tarih 1 Numara Olan Şarkı Sanatçı 2 Numara Olan Şarkı Sanatçı Kaynak
8 Ocak "İyisin Tabi" Deniz Seki "Gelsen De Anlatsam" Gökhan Tepe [3][4]
15 Ocak "Gelsen De Anlatsam" Gökhan Tepe "İyisin Tabi" Deniz Seki [5][6]
22 Ocak "Sen İstanbul'sun" Gökhan Türkmen [7][8]
29 Ocak [9][10]
5 Şubat [11][12]
12 Şubat "Sen İstanbul'sun" Gökhan Türkmen "Gelsen De Anlatsam" Gökhan Tepe [13][14]
19 Şubat [15][16]
26 Şubat [17][18]
5 Mart [19][20]
12 Mart "Gelsen De Anlatsam" Gökhan Tepe "Sen İstanbul'sun" Gökhan Türkmen [21][22]
19 Mart "Benim Ol" Edis [23][24]
26 Mart [25][26]
2 Nisan "Sebastian" Hande Yener (feat. Volga Tamöz) [27][28]
9 Nisan "Gel" Mabel Matiz [29][30]
16 Nisan "Benim Ol" Edis [31][32]
24 Nisan "Hediye" Sıla "Sebastian" Hande Yener (feat. Volga Tamöz) [33][34]
30 Nisan [35][36]
7 Mayıs "Bangır Bangır" Gülşen "Hediye" Sıla [37][38]
14 Mayıs "Sebastian" Hande Yener (feat. Volga Tamöz) [39][40]
21 Mayıs [41][42]
28 Mayıs "Hediye" Sıla [43][44]
4 Haziran "Gel" Mabel Matiz [45][46]
11 Haziran "Hediye" Sıla [47][48]
18 Haziran [49][50]
25 Haziran [51][52]
2 Temmuz "Yaz Günü" Hadise [53][54]
10 Temmuz "Ders Olsun" Demet Akalın [55][56]
21 Temmuz [57][58]
24 Temmuz "Yaz Günü" Hadise "Bangır Bangır" Gülşen [59][60]
31 Temmuz "Bangır Bangır" Gülşen "Yaz Günü" Hadise [61][62]
7 Ağustos [63][64]
14 Ağustos "Miş Miş" Simge "Bangır Bangır" Gülşen [65][66]
21 Ağustos "Sarışın" Mabel Matiz [67][68]
31 Ağustos [69][70]
4 Eylül [71][72]
11 Eylül "Sarışın" Mabel Matiz "Yıllarım Gitti" Ferhat Göçer [73][74]
18 Eylül "Miş Miş" Simge [75][76]
26 Eylül "İstersen" Buray [77][78]
2 Ekim "Sana N'olmuş" Betül Demir [79][80]
9 Ekim "Sana N'olmuş" Betül Demir "İstersen" Buray [81][82]
16 Ekim "Sarışın" Mabel Matiz "Bağışla" Funda Arar [83][84]
23 Ekim "İstersen" Buray "Sana N'olmuş" Betül Demir [85][86]
30 Ekim "Kalbimi Koydum" Gülben Ergen (feat. Bora Duran) [87][88]
6 Kasım "Aşk Eşittir Biz" İrem Derici [89][90]
13 Kasım "Yaş Hikayesi" Merve Özbey [91][92]
20 Kasım "Yapboz" Emre Kaya [93][94]
27 Kasım "Yapboz" Emre Kaya "İstersen" Buray [95][96]
4 Aralık "Aşk Eşittir Biz" İrem Derici [97][98]
11 Aralık [99][100]
18 Aralık [101][102]
25 Aralık [103][104]
31 Aralık [105][106]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Nielsen'e bağlı Music Top Turkey'in Resmi Twitter Sayfası
  2. ^ Nielsen Music Turkey Resmi Facebook Sayfası
  3. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2015 ilk haftanın Lideri.. İYİSİN TABİ". Nielsen Music Turkey. 8 Ocak 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  4. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2015 ilk haftanın ikincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 8 Ocak 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  5. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2. haftanın birincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 15 Ocak 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  6. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2. haftanın ikincisi.. İYİSİN TABİ". Nielsen Music Turkey. 15 Ocak 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  7. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 3. haftanın birincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 22 Ocak 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  8. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 3. haftanın ikincisi.. SEN İSTANBUL'SUN". Nielsen Music Turkey. 22 Ocak 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  9. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 4. haftanın birincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 29 Ocak 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  10. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 4. haftanın ikincisi.. SEN İSTANBUL'SUN". Nielsen Music Turkey. 29 Ocak 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  11. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 5. haftanın birincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 5 Şubat 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  12. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 5. haftanın ikincisi.. SEN İSTANBUL'SUN". Nielsen Music Turkey. 5 Şubat 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  13. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 6. haftanın Lideri.. SEN İSTANBUL'SUN". Nielsen Music Turkey. 12 Şubat 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  14. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 6. haftanın ikincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 12 Şubat 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  15. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 7. haftanın Lideri.. SEN İSTANBUL'SUN". Nielsen Music Turkey. 19 Şubat 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  16. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 7. haftanın ikincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 19 Şubat 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  17. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 8. haftanın Lideri.. SEN İSTANBUL'SUN". Nielsen Music Turkey. 26 Şubat 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  18. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 8. haftanın ikincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 26 Şubat 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  19. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 9. haftanın Lideri.. SEN İSTANBUL'SUN". Nielsen Music Turkey. 5 Mart 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  20. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 9. haftanın ikincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 5 Mart 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  21. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 10. haftanın birincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 12 Mart 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  22. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 10. haftanın ikincisi.. SEN İSTANBUL'SUN". Nielsen Music Turkey. 12 Mart 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  23. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 11. haftanın birincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 19 Mart 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  24. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 11. haftanın ikincisi. BENİM OL". Nielsen Music Turkey. 19 Mart 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  25. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 12. haftanın birincisi.. GELSEN DE ANLATSAM". Nielsen Music Turkey. 26 Mart 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  26. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 12. haftanın ikincisi. BENİM OL". Nielsen Music Turkey. 26 Mart 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  27. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 13. haftanın Lideri.. SEBASTIAN". Nielsen Music Turkey. 2 Nisan 2015. 5 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  28. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 13. haftanın ikincisi. BENİM OL". Nielsen Music Turkey. 2 Nisan 2015. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  29. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 14. haftanın Lideri.. SEBASTIAN". Nielsen Music Turkey. 9 Nisan 2015. 7 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  30. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 14. haftanın ikincisi. GEL". Nielsen Music Turkey. 9 Nisan 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  31. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 15. haftanın Lideri.. SEBASTIAN". Nielsen Music Turkey. 16 Nisan 2015. 5 Haziran 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  32. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 15. haftanın ikincisi. BENİM OL". Nielsen Music Turkey. 16 Nisan 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  33. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 16. haftanın Lideri.. HEDİYE". Nielsen Music Turkey. 24 Nisan 2015. 2 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  34. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 16. haftanın ikincisi.. SEBASTIAN". Nielsen Music Turkey. 24 Nisan 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  35. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 17. haftanın Lideri.. HEDİYE". Nielsen Music Turkey. 30 Nisan 2015. 2 Ağustos 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  36. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 17. haftanın ikincisi.. SEBASTIAN". Nielsen Music Turkey. 30 Nisan 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  37. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 18. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 7 Mayıs 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  38. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 18. haftanın ikincisi.. HEDİYE". Nielsen Music Turkey. 7 Mayıs 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  39. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 19. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 14 Mayıs 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  40. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 19. haftanın ikincisi.. SEBASTIAN". Nielsen Music Turkey. 14 Mayıs 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  41. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 20. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 21 Mayıs 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  42. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 20. haftanın ikincisi.. SEBASTIAN". Nielsen Music Turkey. 21 Mayıs 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  43. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 21. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 28 Mayıs 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  44. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 21. haftanın ikincisi.. HEDİYE". Nielsen Music Turkey. 28 Mayıs 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  45. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 22. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 4 Haziran 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  46. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 22. haftanın ikincisi. GEL". Nielsen Music Turkey. 4 Haziran 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  47. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 23. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 11 Haziran 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  48. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 23. haftanın ikincisi.. HEDİYE". Nielsen Music Turkey. 11 Haziran 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  49. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 24. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 18 Haziran 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  50. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 24. haftanın ikincisi.. HEDİYE". Nielsen Music Turkey. 18 Haziran 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  51. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 25. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 25 Haziran 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  52. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 25. haftanın ikincisi.. HEDİYE". Nielsen Music Turkey. 25 Haziran 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  53. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 26. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 2 Temmuz 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  54. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 26. haftanın ikincisi.. YAZ GÜNÜ". Nielsen Music Turkey. 2 Temmuz 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  55. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 27. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 10 Temmuz 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  56. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 27. haftanın ikincisi.. DERS OLSUN". Nielsen Music Turkey. 10 Temmuz 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  57. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 28. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 21 Temmuz 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  58. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 28. haftanın ikincisi.. DERS OLSUN". Nielsen Music Turkey. 21 Temmuz 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  59. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 29. haftanın Lideri.. YAZ GÜNÜ". Nielsen Music Turkey. 24 Temmuz 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  60. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 29. haftanın ikincisi.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 24 Temmuz 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  61. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 30. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 31 Temmuz 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  62. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 30. haftanın ikincisi.. YAZ GÜNÜ". Nielsen Music Turkey. 31 Temmuz 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  63. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 31. haftanın Lideri.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 7 Ağustos 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  64. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 31. haftanın ikincisi.. YAZ GÜNÜ". Nielsen Music Turkey. 7 Ağustos 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  65. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 32. haftanın Lideri.. MIŞ MIŞ". Nielsen Music Turkey. 14 Ağustos 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  66. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 32. haftanın ikincisi.. BANGIR BANGIR". Nielsen Music Turkey. 14 Ağustos 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  67. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 33. haftanın Lideri.. MIŞ MIŞ". Nielsen Music Turkey. 21 Ağustos 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  68. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 33. haftanın ikincisi.. SARIŞIN". Nielsen Music Turkey. 21 Ağustos 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  69. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 34. haftanın Lideri.. MIŞ MIŞ". Nielsen Music Turkey. 31 Ağustos 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  70. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 34. haftanın ikincisi.. SARIŞIN". Nielsen Music Turkey. 31 Ağustos 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  71. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 35. haftanın Lideri.. MIŞ MIŞ". Nielsen Music Turkey. 4 Eylül 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  72. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 35. haftanın ikincisi.. SARIŞIN". Nielsen Music Turkey. 4 Eylül 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  73. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 36. haftanın Lideri.. SARIŞIN". Nielsen Music Turkey. 11 Eylül 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  74. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 36. haftanın ikincisi. YILLARIM GİTTİ". Nielsen Music Turkey. 11 Eylül 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  75. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 37. haftanın Lideri.. SARIŞIN". Nielsen Music Turkey. 18 Eylül 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  76. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 37. haftanın ikincisi.. MIŞ MIŞ". Nielsen Music Turkey. 18 Eylül 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  77. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 38. haftanın Lideri.. SARIŞIN". Nielsen Music Turkey. 26 Eylül 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  78. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 38. haftanın ikincisi İSTERSEN". Nielsen Music Turkey. 26 Eylül 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  79. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 39. haftanın Lideri.. SARIŞIN". Nielsen Music Turkey. 2 Ekim 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  80. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 39. haftanın ikincisi SANA N'OLMUŞ". Nielsen Music Turkey. 2 Ekim 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  81. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 40. haftanın Lideri SANA N'OLMUŞ". Nielsen Music Turkey. 9 Ekim 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  82. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 40. haftanın ikincisi İSTERSEN". Nielsen Music Turkey. 9 Ekim 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  83. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 41. haftanın Lideri.. SARIŞIN". Nielsen Music Turkey. 16 Ekim 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  84. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 41. haftanın ikincisi BAĞIŞLA". Nielsen Music Turkey. 16 Ekim 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  85. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 42. haftanın Lideri İSTERSEN". Nielsen Music Turkey. 23 Ekim 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  86. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 42. haftanın ikincisi SANA N'OLMUŞ". Nielsen Music Turkey. 23 Ekim 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  87. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 43. haftanın Lideri İSTERSEN". Nielsen Music Turkey. 30 Ekim 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  88. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 43. haftanın ikincisi KALBİMİ KOYDUM". Nielsen Music Turkey. 30 Ekim 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  89. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 44. haftanın Lideri İSTERSEN". Nielsen Music Turkey. 6 Kasım 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  90. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 44. haftanın ikincisi AŞK EŞİTTİR BİZ". Nielsen Music Turkey. 6 Kasım 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  91. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 45. haftanın Lideri İSTERSEN". Nielsen Music Turkey. 13 Kasım 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  92. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 45. haftanın ikincisi YAŞ HİKAYESİ". Nielsen Music Turkey. 13 Kasım 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  93. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 46. haftanın Lideri İSTERSEN". Nielsen Music Turkey. 20 Kasım 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  94. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 46. haftanın ikincisi YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 20 Kasım 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  95. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 47. haftanın Lideri.. YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 27 Kasım 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  96. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 47. haftanın ikincisi... İSTERSEN". Nielsen Music Turkey. 27 Kasım 2015. Erişim tarihi: 27 Kasım 2015. 
  97. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 48. haftanın Lideri.. YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 4 Aralık 2015. Erişim tarihi: 4 Aralık 2015. 
  98. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 48. haftanın ikincisi AŞK EŞİTTİR BİZ". Nielsen Music Turkey. 4 Aralık 2015. Erişim tarihi: 4 Aralık 2015. 
  99. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 49. haftanın Lideri.. YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 11 Aralık 2015. Erişim tarihi: 11 Aralık 2015. 
  100. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 49. haftanın ikincisi AŞK EŞİTTİR BİZ". Nielsen Music Turkey. 11 Aralık 2015. Erişim tarihi: 11 Aralık 2015. 
  101. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 50. haftanın Lideri.. YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 18 Aralık 2015. Erişim tarihi: 19 Aralık 2015. 
  102. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 50. haftanın ikincisi AŞK EŞİTTİR BİZ". Nielsen Music Turkey. 18 Aralık 2015. Erişim tarihi: 19 Aralık 2015. 
  103. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 51. haftanın Lideri.. YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 25 Aralık 2015. Erişim tarihi: 30 Aralık 2015. 
  104. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 51. haftanın ikincisi AŞK EŞİTTİR BİZ". Nielsen Music Turkey. 25 Aralık 2015. Erişim tarihi: 30 Aralık 2015. 
  105. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 52. haftanın Lideri.. YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 4 Ocak 2016. Erişim tarihi: 4 Ocak 2016. 
  106. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 52. haftanın ikincisi AŞK EŞİTTİR BİZ". Nielsen Music Turkey. 4 Ocak 2016. Erişim tarihi: 4 Ocak 2016. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]