2016 yılı Türkçe Top 20 bir numara parçaların listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

2016 yılı Türkçe Top 20 bir numara parçaların listesi, 2016 yılında Türkiye'de Nielsen Music Control'a göre en çok dinlenen şarkılar listesinde bir numara olmuş şarkıların listesidir. Şarkılar her hafta cuma günü resmi Nielsen Music Control Twitter ve Facebook hesaplarından açıklanmaktadır.[1][2]

Tarih 1 Numara Olan Şarkı Sanatçı 2 Numara Olan Şarkı Sanatçı Kaynak
8 Ocak "Yapboz" Emre Kaya "Aşk Eşittir Biz" İrem Derici [3][4]
15 Ocak "Bir Hadise Var" Mabel Matiz [5][6]
22 Ocak "Bir Hadise Var" Mabel Matiz "Yapboz" Emre Kaya [7][8]
29 Ocak "Yakın Mesafe" Burcu Güneş [9][10]
5 Şubat "Sen Sevda Mısın" Buray [11][12]
12 Şubat "Sen Sevda Mısın" Buray "Bir Hadise Var" Mabel Matiz [13][14]
19 Şubat "Yakın Mesafe" Burcu Güneş [15][16]
26 Şubat "Muhtemel Aşk" 27 (feat. Birol Namoğlu) [17][18]
4 Mart "Muhtemel Aşk" 27 (feat. Birol Namoğlu) "Sen Sevda Mısın" Buray [19][20]
11 Mart "Dantel" İrem Derici [21][22]
18 Mart "Sen Sevda Mısın" Buray [23][24]
25 Mart "Dantel" İrem Derici [25][26]
1 Nisan [27][28]
8 Nisan "Dantel" İrem Derici "Muhtemel Aşk" 27 (feat. Birol Namoğlu) [29][30]
15 Nisan "Esaret" Emre Kaya [31][32]
22 Nisan "Uzun Lafın Kısası" Ozan Doğulu (feat. Gülden Mutlu & Bahadır Tatlıöz) [33][34]
29 Nisan "Janti" Murat Boz [35][36]
6 Mayıs "Janti" Murat Boz "Bağdat" Ayla Çelik (feat. Beyazıt Öztürk) [37][38]
13 Mayıs "Bağdat" Ayla Çelik (feat. Beyazıt Öztürk) "Janti" Murat Boz [39][40]
20 Mayıs "Janti" Murat Boz "Bağdat" Ayla Çelik (feat. Beyazıt Öztürk) [41][42]
27 Mayıs "Bağdat" Ayla Çelik (feat. Beyazıt Öztürk) "Janti" Murat Boz [43][44]
3 Haziran [45][46]
10 Haziran [47][48]
17 Haziran [49][50]
24 Haziran [51][52]
1 Temmuz "Yankı" Simge [53][54]
8 Temmuz "Janti" Murat Boz "Mor" Hande Yener [55][56]
15 Temmuz "Mor" Hande Yener "Janti" Murat Boz [57][58]
22 Temmuz "Bağdat" Ayla Çelik (feat. Beyazıt Öztürk) [59][60]
29 Temmuz "Okyanus" Derya Uluğ [61][62]
5 Ağustos "Okyanus" Derya Uluğ "Mor" Hande Yener [63][64]
12 Ağustos [65][66]
19 Ağustos "Adeyyo" Ece Seçkin [67][68]
26 Ağustos "Adeyyo" Ece Seçkin "Okyanus" Derya Uluğ [69][70]
2 Eylül [71][72]
9 Eylül [73][74]
16 Eylül "Adını Bilen Yazsın" Murat Boz [75][76]
23 Eylül [77][78]
30 Eylül [79][80]
7 Ekim [81][82]
14 Ekim [83][84]
21 Ekim "Hacıyatmaz" Emirhan Cengiz (feat. Betül Demir) [85][86]
28 Ekim "Hacıyatmaz" Emirhan Cengiz (feat. Betül Demir) "Adeyyo" Ece Seçkin [87][88]
4 Kasım "Cevapsız Çınlama" Emrah Karaduman (feat. Aleyna Tilki) [89][90]
11 Kasım [91][92]
18 Kasım "Dın Dın" Emre Kaya [93][94]
25 Kasım "Hayalet" Demet Akalın [95][96]
2 Aralık "Dudak" Edis [97][98]
9 Aralık "Aşk mı Lazım" Buray [99][100]
16 Aralık "Bulutlara Esir Olduk" Oğuzhan Koç [101][102]
23 Aralık "Aşk mı Lazım" Buray [103][104]
30 Aralık "Aşk mı Lazım" Buray "Hayalet" Demet Akalın [105][106]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Nielsen'e bağlı Music Top Turkey'in Resmi Twitter Sayfası
  2. ^ Nielsen Music Turkey Resmi Facebook Sayfası
  3. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 1. haftanın lideri... YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 8 Ocak 2016. Erişim tarihi: 8 Ocak 2016. 
  4. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 1. haftanın ikincisi... AŞK EŞİTTİR BİZ". Nielsen Music Turkey. 8 Ocak 2016. Erişim tarihi: 8 Ocak 2016. 
  5. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 2. haftanın lideri... YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 15 Ocak 2016. Erişim tarihi: 16 Ocak 2016. 
  6. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 2. haftanın ikincisi... BİR HADİSE VAR". Nielsen Music Turkey. 15 Ocak 2016. Erişim tarihi: 16 Ocak 2016. 
  7. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 3. haftanın lideri... BİR HADİSE VAR". Nielsen Music Turkey. 22 Ocak 2016. Erişim tarihi: 22 Ocak 2016. 
  8. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 3. haftanın ikincisi... YAPBOZ". Nielsen Music Turkey. 22 Ocak 2016. Erişim tarihi: 22 Ocak 2016. 
  9. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 4. haftanın lideri... BİR HADİSE VAR". Nielsen Music Turkey. 29 Ocak 2016. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016. 
  10. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 4. haftanın ikincisi... YAKIN MESAFE". Nielsen Music Turkey. 29 Ocak 2016. Erişim tarihi: 1 Şubat 2016. 
  11. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 5. haftanın lideri... BİR HADİSE VAR". Nielsen Music Turkey. 5 Şubat 2016. Erişim tarihi: 7 Şubat 2016. 
  12. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 5. haftanın ikincisi... SEN SEVDA MISIN". Nielsen Music Turkey. 5 Şubat 2016. Erişim tarihi: 7 Şubat 2016. 
  13. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 6. haftanın lideri... SEN SEVDA MISIN". Nielsen Music Turkey. 12 Şubat 2016. Erişim tarihi: 19 Şubat 2016. 
  14. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 6. haftanın ikincisi... BİR HADİSE VAR". Nielsen Music Turkey. 12 Şubat 2016. Erişim tarihi: 19 Şubat 2016. 
  15. ^ "MusicTopTR Resmi listesinde 2016 7. haftanın lideri... SEN SEVDA MISIN". Nielsen Music Turkey. 19 Şubat 2016. Erişim tarihi: 19 Şubat 2016. 
  16. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 7. haftanın ikincisi... YAKIN MESAFE". Nielsen Music Turkey. 19 Şubat 2016. Erişim tarihi: 19 Şubat 2016. 
  17. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 8. haftanın lideri... SEN SEVDA MISIN". Nielsen Music Turkey. 26 Şubat 2016. Erişim tarihi: 28 Şubat 2016. 
  18. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 8. haftanın ikincisi... MUHTEMEL AŞK". Nielsen Music Turkey. 26 Şubat 2016. Erişim tarihi: 28 Şubat 2016. 
  19. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 9. haftanın lideri... MUHTEMEL AŞK". Nielsen Music Turkey. 4 Mart 2016. Erişim tarihi: 12 Mart 2016. 
  20. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 9. haftanın ikincisi... SEN SEVDA MISIN". Nielsen Music Turkey. 4 Mart 2016. Erişim tarihi: 12 Mart 2016. 
  21. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 10. haftanın lideri... MUHTEMEL AŞK". Nielsen Music Turkey. 11 Mart 2016. Erişim tarihi: 12 Mart 2016. 
  22. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 2016 10. haftanın ikincisi... DANTEL". Nielsen Music Turkey. 11 Mart 2016. Erişim tarihi: 12 Mart 2016. 
  23. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 11. haftanın lideri... MUHTEMEL AŞK". Nielsen Music Turkey. 18 Mart 2016. Erişim tarihi: 30 Mart 2016. 
  24. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 11. haftanın ikincisi... SEN SEVDA MISIN". Nielsen Music Turkey. 18 Mart 2016. Erişim tarihi: 30 Mart 2016. 
  25. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 12. haftanın lideri... MUHTEMEL AŞK". Nielsen Music Turkey. 25 Mart 2016. Erişim tarihi: 30 Mart 2016. 
  26. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 12. haftanın ikincisi... DANTEL". Nielsen Music Turkey. 25 Mart 2016. Erişim tarihi: 30 Mart 2016. 
  27. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 13. haftanın lideri... MUHTEMEL AŞK". Nielsen Music Turkey. 1 Nisan 2016. Erişim tarihi: 14 Nisan 2016. 
  28. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 13. haftanın ikincisi... DANTEL". Nielsen Music Turkey. 1 Nisan 2016. Erişim tarihi: 14 Nisan 2016. 
  29. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 14. haftanın lideri... DANTEL". Nielsen Music Turkey. 8 Nisan 2016. Erişim tarihi: 14 Nisan 2016. 
  30. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 14. haftanın ikincisi... MUHTEMEL AŞK". Nielsen Music Turkey. 8 Nisan 2016. Erişim tarihi: 14 Nisan 2016. 
  31. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 15. haftanın lideri... DANTEL". Nielsen Music Turkey. 15 Nisan 2016. Erişim tarihi: 28 Nisan 2016. 
  32. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 15. haftanın ikincisi... ESARET". Nielsen Music Turkey. 15 Nisan 2016. Erişim tarihi: 28 Nisan 2016. 
  33. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 16. haftanın lideri... DANTEL". Nielsen Music Turkey. 22 Nisan 2016. Erişim tarihi: 28 Nisan 2016. 
  34. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 16. haftanın ikincisi... UZUN LAFIN KISASI". Nielsen Music Turkey. 22 Nisan 2016. Erişim tarihi: 28 Nisan 2016. 
  35. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 17. haftanın lideri... DANTEL". Nielsen Music Turkey. 9 Mayıs 2016. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2016. 
  36. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 17. haftanın ikincisi... JANTİ". Nielsen Music Turkey. 9 Mayıs 2016. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2016. 
  37. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 18. haftanın lideri... JANTİ". Nielsen Music Turkey. 9 Mayıs 2016. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2016. 
  38. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 18. haftanın ikincisi... BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 9 Mayıs 2016. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2016. 
  39. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 19. haftanın lideri... BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 13 Mayıs 2016. Erişim tarihi: 25 Mayıs 2016. 
  40. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 19. haftanın ikincisi... JANTİ". Nielsen Music Turkey. 13 Mayıs 2016. Erişim tarihi: 25 Mayıs 2016. 
  41. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 20. haftanın lideri... JANTİ". Nielsen Music Turkey. 20 Mayıs 2016. Erişim tarihi: 25 Mayıs 2016. 
  42. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 20. haftanın ikincisi... BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 20 Mayıs 2016. Erişim tarihi: 25 Mayıs 2016. 
  43. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 21. haftanın lideri... BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 27 Mayıs 2016. Erişim tarihi: 11 Haziran 2016. 
  44. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 21. haftanın ikincisi... JANTİ". Nielsen Music Turkey. 27 Mayıs 2016. Erişim tarihi: 11 Haziran 2016. 
  45. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 22. haftanın lideri... BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 3 Haziran 2016. Erişim tarihi: 11 Haziran 2016. 
  46. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 22. haftanın ikincisi... JANTİ". Nielsen Music Turkey. 3 Haziran 2016. Erişim tarihi: 11 Haziran 2016. 
  47. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 23. haftanın lideri... BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 10 Haziran 2016. Erişim tarihi: 11 Haziran 2016. 
  48. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 23. haftanın ikincisi... JANTİ". Nielsen Music Turkey. 10 Haziran 2016. Erişim tarihi: 11 Haziran 2016. 
  49. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 24. haftanın lideri... BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 17 Haziran 2016. Erişim tarihi: 23 Haziran 2016. 
  50. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 24. haftanın ikincisi... JANTİ". Nielsen Music Turkey. 17 Haziran 2016. Erişim tarihi: 23 Haziran 2016. 
  51. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 25. haftanın lideri... BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 24 Haziran 2016. Erişim tarihi: 1 Temmuz 2016. 
  52. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 25. haftanın ikincisi... JANTİ". Nielsen Music Turkey. 24 Haziran 2016. Erişim tarihi: 1 Temmuz 2016. 
  53. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 26. haftanın lideri... BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 1 Temmuz 2016. Erişim tarihi: 1 Temmuz 2016. 
  54. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 26. haftanın ikincisi... YANKI". Nielsen Music Turkey. 1 Temmuz 2016. Erişim tarihi: 1 Temmuz 2016. 
  55. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 27. haftanın lideri... JANTİ". Nielsen Music Turkey. 8 Temmuz 2016. Erişim tarihi: 15 Temmuz 2016. 
  56. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 27. haftanın ikincisi... MOR". Nielsen Music Turkey. 8 Temmuz 2016. Erişim tarihi: 15 Temmuz 2016. 
  57. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 28. haftanın lideri... MOR". Nielsen Music Turkey. 15 Temmuz 2016. Erişim tarihi: 15 Temmuz 2016. 
  58. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 28. haftanın ikincisi... JANTİ". Nielsen Music Turkey. 15 Temmuz 2016. Erişim tarihi: 15 Temmuz 2016. 
  59. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 29. haftanın lideri... MOR". Nielsen Music Turkey. 22 Temmuz 2016. Erişim tarihi: 4 Ağustos 2016. 
  60. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 29. haftanın ikincisi... BAĞDAT". Nielsen Music Turkey. 22 Temmuz 2016. Erişim tarihi: 4 Ağustos 2016. 
  61. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 30. haftanın lideri... MOR". Nielsen Music Turkey. 29 Temmuz 2016. Erişim tarihi: 4 Ağustos 2016. 
  62. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 30. haftanın ikincisi... OKYANUS". Nielsen Music Turkey. 29 Temmuz 2016. Erişim tarihi: 4 Ağustos 2016. 
  63. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 31. haftanın lideri... OKYANUS". Nielsen Music Turkey. 5 Ağustos 2016. Erişim tarihi: 13 Ağustos 2016. 
  64. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 31. haftanın ikincisi... MOR". Nielsen Music Turkey. 5 Ağustos 2016. Erişim tarihi: 13 Ağustos 2016. 
  65. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 32. haftanın lideri... OKYANUS". Nielsen Music Turkey. 12 Ağustos 2016. Erişim tarihi: 13 Ağustos 2016. 
  66. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 32. haftanın ikincisi... MOR". Nielsen Music Turkey. 12 Ağustos 2016. Erişim tarihi: 13 Ağustos 2016. 
  67. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 33. haftanın lideri... OKYANUS". Nielsen Music Turkey. 19 Ağustos 2016. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2016. 
  68. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 33. haftanın ikincisi... ADEYYO". Nielsen Music Turkey. 19 Ağustos 2016. Erişim tarihi: 19 Ağustos 2016. 
  69. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 34. haftanın lideri... ADEYYO". Nielsen Music Turkey. 26 Ağustos 2016. Erişim tarihi: 26 Ağustos 2016. 
  70. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 34. haftanın ikincisi... OKYANUS". Nielsen Music Turkey. 26 Ağustos 2016. Erişim tarihi: 26 Ağustos 2016. 
  71. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 35. haftanın lideri... ADEYYO". Nielsen Music Turkey. 2 Eylül 2016. Erişim tarihi: 2 Eylül 2016. 
  72. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 35. haftanın ikincisi... OKYANUS". Nielsen Music Turkey. 2 Eylül 2016. Erişim tarihi: 2 Eylül 2016. 
  73. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 36. haftanın lideri... ADEYYO". Nielsen Music Turkey. 9 Eylül 2016. Erişim tarihi: 9 Eylül 2016. 
  74. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 36. haftanın ikincisi... OKYANUS". Nielsen Music Turkey. 9 Eylül 2016. Erişim tarihi: 9 Eylül 2016. 
  75. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 37. haftanın lideri... ADEYYO". Nielsen Music Turkey. 16 Eylül 2016. Erişim tarihi: 16 Eylül 2016. 
  76. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 37. haftanın ikincisi... ADINI BİLEN YAZSIN". Nielsen Music Turkey. 16 Eylül 2016. Erişim tarihi: 16 Eylül 2016. 
  77. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 38. haftanın lideri... ADEYYO". Nielsen Music Turkey. 23 Eylül 2016. Erişim tarihi: 23 Eylül 2016. 
  78. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 38. haftanın ikincisi... ADINI BİLEN YAZSIN". Nielsen Music Turkey. 23 Eylül 2016. Erişim tarihi: 23 Eylül 2016. 
  79. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 39. haftanın lideri... ADEYYO". Nielsen Music Turkey. 30 Eylül 2016. Erişim tarihi: 30 Eylül 2016. 
  80. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 39. haftanın ikincisi... ADINI BİLEN YAZSIN". Nielsen Music Turkey. 30 Eylül 2016. Erişim tarihi: 30 Eylül 2016. 
  81. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 40. haftanın lideri... ADEYYO". Nielsen Music Turkey. 7 Ekim 2016. Erişim tarihi: 7 Ekim 2016. 
  82. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 40. haftanın ikincisi... ADINI BİLEN YAZSIN". Nielsen Music Turkey. 7 Ekim 2016. Erişim tarihi: 7 Ekim 2016. 
  83. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 41. haftanın lideri... ADEYYO". Nielsen Music Turkey. 14 Ekim 2016. Erişim tarihi: 14 Ekim 2016. 
  84. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 41. haftanın ikincisi... ADINI BİLEN YAZSIN". Nielsen Music Turkey. 14 Ekim 2016. Erişim tarihi: 14 Ekim 2016. 
  85. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 42. haftanın lideri... ADEYYO". Nielsen Music Turkey. 21 Ekim 2016. Erişim tarihi: 21 Ekim 2016. 
  86. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 42. haftanın ikincisi... HACIYATMAZ". Nielsen Music Turkey. 21 Ekim 2016. Erişim tarihi: 21 Ekim 2016. 
  87. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 43. haftanın lideri... HACIYATMAZ". Nielsen Music Turkey. 28 Ekim 2016. Erişim tarihi: 28 Ekim 2016. 
  88. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 43. haftanın ikincisi... ADEYYO". Nielsen Music Turkey. 28 Ekim 2016. Erişim tarihi: 28 Ekim 2016. 
  89. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 44. haftanın lideri... HACIYATMAZ". Nielsen Music Turkey. 4 Kasım 2016. Erişim tarihi: 4 Kasım 2016. 
  90. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 44. haftanın ikincisi... CEVAPSIZ ÇINLAMA". Nielsen Music Turkey. 4 Kasım 2016. Erişim tarihi: 4 Kasım 2016. 
  91. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 45. haftanın lideri... HACIYATMAZ". Nielsen Music Turkey. 11 Kasım 2016. Erişim tarihi: 11 Kasım 2016. 
  92. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 45. haftanın ikincisi... CEVAPSIZ ÇINLAMA". Nielsen Music Turkey. 11 Kasım 2016. Erişim tarihi: 11 Kasım 2016. 
  93. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 46. haftanın lideri... DIN DIN". Nielsen Music Turkey. 18 Kasım 2016. Erişim tarihi: 18 Kasım 2016. 
  94. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 46. haftanın ikincisi... CEVAPSIZ ÇINLAMA". Nielsen Music Turkey. 18 Kasım 2016. Erişim tarihi: 18 Kasım 2016. 
  95. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 47. haftanın lideri... HAYALET". Nielsen Music Turkey. 25 Kasım 2016. Erişim tarihi: 25 Kasım 2016. 
  96. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 47. haftanın ikincisi... CEVAPSIZ ÇINLAMA". Nielsen Music Turkey. 25 Kasım 2016. Erişim tarihi: 25 Kasım 2016. 
  97. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 48. haftanın lideri... HAYALET". Nielsen Music Turkey. 2 Aralık 2016. Erişim tarihi: 2 Aralık 2016. 
  98. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 48. haftanın ikincisi... DUDAK". Nielsen Music Turkey. 2 Aralık 2016. Erişim tarihi: 2 Aralık 2016. 
  99. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 49. haftanın lideri... HAYALET". Nielsen Music Turkey. 9 Aralık 2016. Erişim tarihi: 9 Aralık 2016. 
  100. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 49. haftanın ikincisi... AŞK MI LAZIM". Nielsen Music Turkey. 9 Aralık 2016. Erişim tarihi: 9 Aralık 2016. 
  101. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 50. haftanın lideri... HAYALET". Nielsen Music Turkey. 16 Aralık 2016. Erişim tarihi: 16 Aralık 2016. 
  102. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 50. haftanın ikincisi... BULUTLARA ESİR OLDUK". Nielsen Music Turkey. 16 Aralık 2016. Erişim tarihi: 16 Aralık 2016. 
  103. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 51. haftanın lideri... HAYALET". Nielsen Music Turkey. 23 Aralık 2016. Erişim tarihi: 23 Aralık 2016. 
  104. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 51. haftanın ikincisi... AŞK MI LAZIM". Nielsen Music Turkey. 23 Aralık 2016. Erişim tarihi: 23 Aralık 2016. 
  105. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 52. haftanın lideri... AŞK MI LAZIM". Nielsen Music Turkey. 30 Aralık 2016. Erişim tarihi: 30 Aralık 2016. 
  106. ^ "MusicTopTR Resmi Listesinde 52. haftanın ikincisi... HAYALET". Nielsen Music Turkey. 30 Aralık 2016. Erişim tarihi: 30 Aralık 2016. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]