Kullanıcı mesaj:Beyazmavi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Stultiwikia tarafından 9 ay önce Özlüyoruz başlığına
Beyazmavi şu anda Vikitatilde ama en yakın zamanda yeniden Vikipedi'de olacak.

Kaynak ihtiyacı[kaynağı değiştir]

Selamlar Rapsar. Buradaki maddeyi referans alarak Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı futbolcuları listesi (100'den fazla maçta forma giyenler) şeklinde bir madde açmayı düşünüyorum. Bir liste halinde bulabildiğim tek kaynaklar bu ve blog olan bu site. Açıkçası güncel ve sağlıklı bir madde olması için önerebileceğin bir kaynak var mı? Yoksa maçkolikten tek tek oyucuları incelemem gerekecek. Beyazmavi ileti 09:07, 1 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar. Mackolik'i ve seni tebrik ederek başlıyor, şurayı göstererek devam ediyorum. Üstteki tarihçe sekmesine, sonra da sağdaki lig kısmından Süper Lig'e denk ligleri seçerek görebilirsin istediğin istatistikleri :) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 09:18, 1 Kasım 2013 (UTC)
Ben nasıl göremedim o bölümü:) Gerçekten çok teşekkür ederim ilaç gibi oldu. Ne zaman kaynağa ihtiyacım olsa hızır gibi yetiştiğin için de ayrıca teşekkür ederim:) Beyazmavi ileti 09:23, 1 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar tekrardan. şu madde sence KD midir? Kullanılan kaynaklar kişiden bağımsız değil. İnceleyip, KD olmadığını düşünüyorsan silinmeye aday gösterir misin? Yazarla bağlantılı diğer maddeler de incelenebilir hatta.--RapsarEfendim? 15:28, 1 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar. Dediğin gibi kendisinden bağımsız veya yazılı görsel medyaya konu olan bir durumu yok. SAS'a götürüyorum şimdi. Kolay gelsin.Beyazmavi ileti 15:41, 1 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar Rapsar. Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı futbolcuları listesi (100'den fazla maçta forma giyenler) şeklindeki madde açıldı. Ancak madde isminde tereddüte düştüm. Sence bu şekilde uygun mudur yoksa Fenerbahçe'li futbolcular listesi (100'den fazla maçta forma giyenler) veya başka bir isim olabilir mi? Beyazmavi ileti 11:43, 2 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar. Aslında bana sorarsan "Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı" yerine madde adının "Fenerbahçe (futbol A takımı)" olması gerekir. Mevcut adlandırmaya göre takımın adı "Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı" izlenimi uyandırırken, parantezli kullanım sayesinde takımın adı "Fenerbahçe" ve bu maddede yalnızca futbol A takımı anlatılıyor izlenimi vermektedir (İstanbul ili değil de İstanbul (il) şeklinde kullanırız mesela). Profesyonel yerine A tercihi ise, hem genç takımların A2 olarak adlandırılması hem de genç takımda oynayanların da profesyonel olması şeklinde açıklanabilir. Mevcut adlandırma göz önüne alındığında, madde adı bence "Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı futbolcuları listesi (100'den fazla maçta forma giyenler)" olsa daha iyi, çünkü ileride yabancı takımlar için "Manchester Unitedlı, Liverpoollu, Sahtar Donetskli" gibi garip kullanımlarla karşılaşabiliriz :)--RapsarEfendim? 11:52, 2 Kasım 2013 (UTC)
Aslında doğru söylüyorsun. Bana göre de mevcut madde adında bir değişikliğe gidilebilir gibi geliyor. Zaten fenerbahce.org sitesinde de Fenerbahçe Futbol A.Ş. ve Fenerbahçe Profesyonel A Takımı şeklinde tanımlanıyor. Açıkçası bu konuda maddenin tartışma sayfasında bir tartışma başlatılabilir ve öneriler sıralanabilir. O halde açtığım maddenin adı şimdilik bu şekilde kalsın. Madde adı değişikliği olursa bu gibi maddeleri de uyarlarız artık. Açıkçası biraz da[[Kategori:Fenerbahçeli futbolcular]] ve Şablon:Fenerbahçe SK'deki farklı adlandırmalar beni tereddüte düşürdü. Keşke futbol şubesinin adı Fenerbahçe FK olsaydı da bu gibi sıkıntılar yaşanmasaydı:) Beyazmavi ileti 12:11, 2 Kasım 2013 (UTC)

Takım renkleri[kaynağı değiştir]

Selamlar Fenerli1978. Spor ve Fenerbahçe ile ilgili olarak fikrinizi almak istediğim bir konu var. Sizce buradaki hikaye doğru mudur ? Açıkçası konunun tepki çekmesinden endişeleniyorum. Neticede zorunluluktan lacivert olduğu gözüküyor:) İyi çalışmalar. Beyazmavi ileti 14:41, 3 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar Beyazmavi, Takımın renklerinin kesinlikle sarı beyaz olduğu doğru ama hikaye ile ilgili hiçbir bilgim yok. Ama daha önceden Fenerbahçe Spor Kulübü Müzesinde çalışmış bir arkadaşım var. Fenerbahçe tarihinide ii bilir. Ona facebbok tan bir yazayım. Kendisi bildiğim kadarıyla şu anda yurt dışında müsait olduğunda hemen cevap verir. Ayrıca maddeye de katkıda bulunabilirmi bir sorarım. Kendisinde birçok kaynak olduğunu biliyorum. Saygı ve Selamlarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 15:01, 3 Kasım 2013 (UTC)
Gerçekten çok memnun olurum. Yaptığım çalışmada sona geldim diyebilirim ancak renk hikayesi, madde için çok önemli ve bu bölümü daha net kaynaklandırabilirsek tepki çekmesinin önüne geçmiş oluruz. Zira bende bir Fenerli olarak bugüne kadar laciverte hep bir anlam yüklemiştim, meğerse zorunluluktan olmuş:) Ayrıca maddeye gerçekleştirilecek her türlü katkı için çok memnun olurum. Ben sizden cevap bekliyorum o halde. Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar diliyorum. Beyazmavi ileti 15:13, 3 Kasım 2013 (UTC)
Tekrardan Selamlar, Seni unuttuğumu sanmaman için bu mesajı yolluyorum. Arkadaşım ile konuştum. O yazıyı okudu ve daha geliştirerek bana dönecek. Ama daha öncedende dediğim gibi şu adan bildiğim kadarıyla yurtdışında dönmesi biraz zaman alabilir. Kendisi Fenerbahçe tarihi hakkında çok geniş bilgiye sahip. O bana dönünce bende seni hemen bilgilendireceğim. Bu arada galibiyetimiz kutlu olsun :) . Selamlar ve saygılarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 10:25, 11 Kasım 2013 (UTC)
Selamlar..Açıkçası uzakta olan bir arkadaştan haber beklediğimiz için bende beklemedeydim. Konuyla ilgilenip üzerine düştüğün ve beni son durumdan haberdar ettiğin için ayrıca teşekkür ederim :) Zaman benim için hiç sorun değil, önemli olan bu konudaki en doğru bilgiyi aktarabilmemiz. O halde ben haber bekliyorum.. Bir de fazla fanatik görünmeyecek şekilde bunu nasıl söylerim bilmiyorum ama söylemeden de edemeyeceğim; "burası Kadıköy burdan çıkış yok" :) İyi çalışmalar diliyorum.. Beyazmavi ileti 21:42, 11 Kasım 2013 (UTC)

Kıreli Muharebesi[kaynağı değiştir]

Selamlar Kibele. Kıreli Muharebesi'ni inceleyebilir misin? Açıkçası söz konusu içerikle ilgili internette hiçbir bilgi yok. Sadece tek cümleyle Akkoyunlulara karşı kazanılan bir zafer olarak tanımlanıyor. Tabi bir de maddeyi oluşturan kullanıcının kişisel yorumlar da ayrı bir konu:) Bir de belki gözünden kaçmıştır, geçen konuştuğumuz konu içinşurada oylamayı açtım:) İyi çalışmalar diliyorum. Beyazmavi ileti 18:39, 3 Kasım 2013 (UTC)

silindi beyazmavi. oylamanın farkındayım, teşekkürler. kibele 18:49, 3 Kasım 2013 (UTC)

VP:YTY ihlali[kaynağı değiştir]

Selamlar Sabri76. Bu kullanıcının engellenmesi gerekiyor sanırım. Şurada açık bir şekilde politika ihlali var. Güler Kömürcü maddesi ile ilgili. İyi çalışmalar. Beyazmavi ileti 07:41, 4 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar. Hallettim. Haber verdiğin için sağ ol. Kolay gelsin...--вяí¢αи76ileti 08:46, 4 Kasım 2013 (UTC)

BURSASPOR - TEXAS[kaynağı değiştir]

Bursaspor un taraftar grubu TEXAS 1967 de kurulmuştur. 1999 da değil. ve Türkiyenin ilk kurulan taraftar grubudur.. benim düzenlememi lütfen değiştirmeyin çünkü TEXAS 1967 de kurulmuştur !! Bu imzasız yazı Maccogk (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 18:16, 4 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar Maccogk. Öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Yapmış olduğunuz değişiklik kaynak bilgisi gerektirmektedir. Bu nedenle geri alındı. Ancak bu değişikliği kaynak göstererek düzenlerseniz ilgili değişikliğiniz kabul edilecektir. İyi çalışmalar diliyorum. Beyazmavi ileti 21:23, 4 Kasım 2013 (UTC)
https://www.facebook.com/TEXASTEXAS16/posts/432334683482957 buyur beyaz mavi kaynak .Bu imzasız yazı Maccogk (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 15:38, 5 Kasım 2013 (UTC)
Vermiş olduğunuz site doğrulanabilir bir kaynak değildir. Lütfen maddeye güvenilir kaynaklar ekleme yolunu deneyiniz. İyi çalışmalar diliyorum. Beyazmavi ileti 16:17, 5 Kasım 2013 (UTC)

Belde maddeleri[kaynağı değiştir]

Selamlar Sadrettin. Malum bu haftanın İBP'si Türkiye'deki yerleşim birimleri üzerine olacak. Öneride beldelere de köyler için olan şablonu ekleyeceğini belirtmiştin. Malum belde maddelerinin durumu da köy maddelerinden farksız. Eğer zamanın varsa konuyla ilgilenmeni rica edecektim. İyi çalışmalar diliyorum. Beyazmavi ileti 20:22, 3 Kasım 2013 (UTC)

Selam. Ben onu ekledim diye hatırlıyordum. Yanlış hatırlıyorum o zaman. maddeyi değiştirirken üstte çıkan uyarıyı mı, tartışma sayfalarına eklenen şablonu mu kastediyorsun? bunu anlamamış olabilrim belki. --Sadrettin mesaj 20:53, 4 Kasım 2013 (UTC)
Ben aslında tartışma sayfasını kastetmiştim ancak hangisi olursa olsun aynı derde deva olacaktır. Önemli olan belde maddelerinde de Eklenen her bilgi için kaynak gösterilmelidir. vb. ifadeleri ihtiva edecek şablonun bulunması. Açıkçası bu uyarı olmadan belde maddelerinde düzenlemeye gitmek sıkıntı olacak. Çoğunun içeriği köy maddeleri gibi. Beyazmavi ileti 21:16, 4 Kasım 2013 (UTC)

Vikiproje:Spor tartışma daveti[kaynağı değiştir]

Selamlar Cekli829. VikiProje Spor katılımcısı olarak, burada başlatılmış olan tartışmaya katılabilir misiniz? İyi çalışmalar diliyorum. Beyazmavi ileti 17:14, 4 Kasım 2013 (UTC)

Tabii. Olur. ----Safir yüzüklü CekliAltından konuş 04:36, 5 Kasım 2013 (UTC)

Vikiproje Süper lig kulüplerinin madde adı değişikliği önerisi[kaynağı değiştir]

Merhaba Beyazmavi nasılsın ? Şu günlerde bitmek bilmeyen yoğunluklarımdan ötürü :) sana verdiğim sözü unutmadım ancak herhangi bir değişiklik bile yapmamaktayım fark edeceğin üzere ilk fırsatımda sözleştiğimiz gibi açılmamış o maddeleri düzenleyeceğim :) Ayriyetten vikiprojede uyardığın için teşekkürler önemli bir konu ancak sana katılmadığı orada da bahsettim :) Birde durumu burdan özetleyim dedim kendine çok iyi bak iyi çalışmalar iyi günler :) (Pipapo7 (mesaj) 10:08, 5 Kasım 2013 (UTC))

Teşekkür ederim Pipapo7 sen nasılsın? Yoğunluğunun farkındayım, bu yüzden kendini sorumlu hissetme, sorun değil:) Ben zaten tüm açılması gereken maddeleri, madde üzerinde duran sarı tabloya sıraladım, artık fırsat bulabilirsen el atarsın diyeyim:) Bu arada inan 2 gündür kendi kendime hangisi doğru olan isim olur diye düşünüp duruyorum. Orada ifade ettiğim düşüncemle beraber hala düşünmeye devam ediyorum, bilmiyorum belki fikrim değişebilir de. Keşke bizde de Barcelona FC gibi Fenerbahçe FK olsaydı da bu gibi sıkıntılar olmasaydı:) Değerli görüşlerin için ayrıca teşekkür ederim. Sende kendine çok iyi bak. İyi günler:) Beyazmavi ileti 10:28, 5 Kasım 2013 (UTC)

FB renkleri hakkında[kaynağı değiştir]

Selamlar Mirada. Öncelikle Şükrü Saraçoğlu maddesi için kolaylıklar dilerim. Kesinlikle el atılması gerekiyordu, sayenizde güzel bir madde olacağına eminim:) Açıkçası sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. Daha önce Fenerli1978'e de sordum ve kendisinden cevap beklemekteyim. Sizin buradaki renk hikayesi hakkında bir bilginiz var mı? Yani neden lacivertin seçildiğine ilişkin:) Beyazmavi ileti 13:09, 4 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar Beyazmavi destek mesajın için çok teşekkürler, benden fikir almak istmişsin ama inan ki ben de başka bir kaynak bulamadım. fenerbahce.org.tr'deki bilgiler referans alınmış ki bu bilgiler bence yeterli, ama sen başka bir kaynak istiyorsan patlıcan musakka veya iç pilavı da önerebilirim, bunlar da ülkemizin değişik lezzetleri arasındadır. Büryan kebabı da çok nezihtir. İyi çalışmalar, sağlıcakla! (Mirada (mesaj) 10:49, 5 Kasım 2013 (UTC))
Açıkçası lacivert rengin neden seçildiğine dair bilginiz olup olmadığını öğrenmek istemiştim. Zira ilgili bölümün kaynakları fenerbahce.org sitesi değil. Sanırım yanlış görmüşsünüz. Bu arada yemek vb. önerilerde neden bulunduğunuzu anlayamadım ?? Yine de teşekkürler. İyi çalışmalar. Beyazmavi ileti 10:57, 5 Kasım 2013 (UTC)
ben de zaten lacivert renk için yapılan referansı "kalp şeklindeki lacivert renk asaleti temsil etmekteydi." gördüm. Açıkçası lacivert ve asalet arasında nasıl bir bağlantı kurulmuş onu bulamadım, bu bağlantıya yoğunlaşılsa daha iyi olur. Çerkez tavuğu da başka bir tavsiyem olabilir. İyi çalışmalar:) (Mirada (mesaj) 11:13, 5 Kasım 2013 (UTC))
Yemek önerileriniz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Beyazmavi ileti 11:16, 5 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar Kibele. Eser maddesine nasıl bir interviki ve kategori yapabiliriz ? Açıkçası bu konu en.wiki'de ayrımı şeklinde. Örneğin madde içerisinde geçen FRBR(Functional Requirements for Bibliographic) Sistemi İçinde Eser Tiplerialtbaşlığı, en.wiki'de tek başına bir madde.Beyazmavi ileti 10:50, 5 Kasım 2013 (UTC)

hımm, bir maddede birden fazla durum var. anlam ayrımı açılabilir, söylediğin madde ayrılabilir. 'belge' ayrı bir maddede mi olmalı, değilse temizlenmeli mi, ona bakılabilir. hızlıca bakınca böyle.. :) kibele 11:01, 5 Kasım 2013 (UTC)
Biliyorum biraz sıkıntılı bir durum:) Neyse şimdilik anlam ayrımı ve eserler kategorisini ekledim. Bakalım zaman ne gösterecek:) Beyazmavi ileti 11:14, 5 Kasım 2013 (UTC)
Tekrar selamlar Kibele. Bir de şu maddeyi inceleyebilir misin? Epey araştırdım ancak kayda değer bir bilgi bulamadım. SAS'a götürmeye gerek yok sanırım? Beyazmavi ileti 14:20, 5 Kasım 2013 (UTC)
tamamdır. bu tür durumlarda hızlı silinmesi için işaretleyebilirsin. hizmetliler silmeden önce inceliyor nasıl olsa. kolay gelsin. kibele 14:29, 5 Kasım 2013 (UTC)

İBP Yardım[kaynağı değiştir]

Merhaba Beyaz. Hafta sonu Mukaddime'ye İBP için söz vermiş ve İBP sayfasını hazırlamıştım ama o günden bu yana internete yeni girebildim. Ani bir kurs çıktı ve bu nedenle yerimi, yurdumu terk ettim. Çok uzak değil ama, daha bir kerbelaya geldim. Gerçi hoş, eski yerimde yine internet sorunu varmış ve internet 30-50 kbps'yi geçmiyormuş. Fakat, bu haftanın İBP'sini emin ol düzenleyemeyeceğim. Projenin yarım kalmasından ve verdiğim sözü tutamamaktan dolayı sıkıntılıyım. Mukaddime'de Vikimola yapıyor. Bu nedenle, bu mesajı sana, Garbino'ya ve Rapsar'a göndereceğim. Ne olursunuz, İBP'ye bu hafta benim yerime biriniz göz kulak olun. Şimdiden teşekkürler.--i.e.msj 01:15, 6 Kasım 2013 (UTC)

Tamamdır İncelemeelamani. Bende İBP konusunda aynı sıkıntıyı yaşamıştım, yani sözünü yerde bırakmayız:) Bu arada İBP ile de ilgilenebilirim. En azından daha önceki İBP'mi telafi etmiş olurum. Eğer Rapsar ve Théoden da bu konuda hem fikirse? Kurs ve internet için de ayrıca bol sabır diliyorum:) Görüşmek üzere. Beyazmavi ileti 08:35, 6 Kasım 2013 (UTC)

İstatistikler ve rekorlar maddesi[kaynağı değiştir]

Selamlar SAİT71. Malum şu aralar istatistik rekor maddesi üzerinde çalışıyorum. Yalnız bazı bilgileri bulmakta güçlük çekiyorum. Bu nedenle şimdilik bazı bölümleri boş bırakmak zorunda kaldım. Açıkçası madde üzerinde Oyuncu rekorları ve Kulüp rekorları bölümlerindeki boşlukları doldurmada yardıma ihtiyacım var. Bu konuda yardımcı olursan çok memnun olurum ya da önerebileceğin bir kaynak? Şimdiden teşekkürler. Beyazmavi ileti 09:27, 6 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar sanada... Bu konuda bende araştırma yapacağım. Sana geri dönüş yaparım en kısa zamanda. Kolay gelsinSait71yaz 09:34, 6 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar Théoden. Malum bu haftanın İBP'si madde açmaktan ziyade varolan maddeleri düzenlemeye yönelik. Sanırım İncelemeelamani malum sıkıntı nedeniyle madde açmaya yönelik bilgi eklemiş. Ben ilgili bölümü hazırladım, değişikliği kaydet demeden önce bilgi vereyim istedim. Bu arada GSR için tebrikler:)Beyazmavi ileti14:29, 6 Kasım 2013 (UTC)

Ben de şimdi, madde düzenliyorum ne açması oldum bir an. :) Ellerine sağlık. Bu arada sağol, "GSR benim, vurucam kırbacı." :) Kolay gelsin sana da, sevgiler.. --Théoden ileti 14:35, 6 Kasım 2013 (UTC)
İBP için çok teşekkürler Beyaz. --i.e.msj 13:12, 11 Kasım 2013 (UTC)
Rica ederim ne demek, elimden geldiğince yapmaya çalıştım :) Beyazmavi ileti 21:45, 11 Kasım 2013 (UTC)

Kaynak Bazlı Ekonomi maddesi[kaynağı değiştir]

Selamlar Kimzi. Sizin tarafından açılmış olan Kaynak Bazlı Ekonomi maddesini telif ihlali gerekçesiyle hızlı sil ile etiketledim. Zaten az önce madde silindi. Sanırım Vikipedi'deki ilk günlerinizden kalma küçük bir hata olmuş :) Deneyimli bir kullanıcı olarak bilginiz olsun istedim. İyi çalışmalar diliyorum. Beyazmavi ileti 22:13, 6 Kasım 2013 (UTC)

Evet, tahminen eski zamanlardan kalma bir değişiklikti. Teşekkürler. :) Kimzimesaj 17:32, 7 Kasım 2013 (UTC)

mıhellemier ile ilgili okursanız sevinirim[kaynağı değiştir]

sevgili beyazmavi her topluluğun olduğu gibi bizimde değerlerimiz var.bakınız mıhellemiler sayfasında hasan bey ve halil beylerin hayat hikayesini yazacaktım ama yazamıyorum.çünkü silinecek diyorum.örneğin bu sayfadaki halef bey çok mühim bir zattır.kendisi midyat eski belediye başkanı isa zatte(süryani) ile mardine götürülüp ittihatçı askerlerce ördürülmüş ve mezar yerleri yoktur.bu konuda meclis araştırma komisyonu kurulmasına yönelik teklif verilmiştir.yine demokratik toplum kongresinde alınan kararlar gereği halef beyin mezarının araştırılması gibi bir çok sempozyum düzenlenmiştir.google da bir aratınız.şimdi biz kürtler ve diğer topluluklar gibi değerlerimizi yazamas isek ne olacak.bugün hayatta olmayan değerler vardır vede hayatta olan değerler vardır.biz ikisinide yazmalıyız.bizden sonraki kuşaklar salt arapça konuşuyoruz diye bizi salt arap sanmasın.biz sami ırkındanız ama mıhallemiyiz.eğer siz yazmamıza izin vermez iseniz biz neyapacağız.wikipediyi iyi kullanamamaktan ötürü vandal gibi görüne bilirim fakat ip adresim belli.isterseniz telefonumuda yazabilirim.ayrıca ben bir mühendisim.sizden ricam yanlış yapmışsak bana yazın,bende ona göre hareket edeyim.mıhellemiler sayfasını eski haline döndürebilirseniz lütfen.teşekkür ederim. 88.229.108.144 21:07, 12 Kasım 2013 (UTC)

Konsept, Sağlık ve Yaşam Dergisi[kaynağı değiştir]

Selamlar Théoden. Bir saat önce kadar Konsept, Sağlık ve Yaşam Dergisi maddesini hızlı sil ile etiketlemiştim. Sonra madde üzerinde silinmeye yönelik gerekçelerim doğrultusunda değişiklik yapıldı. Ancak şu an için de VP:KİTAP kriterlerini sağlamadığını düşünüyorum. Kısacası madde bu haliyle silinmeli mi yoksa SAS'a mı götüreyim diye fikrini almak istedim. Beyazmavi ileti 21:27, 12 Kasım 2013 (UTC)

Merhabalar Beyazmavi, madde içeriğinde KD'liği ispat edecek hiçbir kaynak yok. Aramalarda, bir şeye rastlanmıyor. Turkcell dergi uygulamasında var diye gösterilmiş ilgili maddede, ben tabletimde yüklü uygulama içerisinde ve Turkcell resmi sitesinde dergi listesinde, ismine rastlayamadım. Elle tutulur bir şey olmadığından silindi. Tekraren açılırsa, SAS'a götürülebilir, referans olması açısından. Bilgilendirme için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:44, 12 Kasım 2013 (UTC)
Maddede doğrudan telif ihlali ve reklam olduğu için kdliğini incelememiştim. Ancak bu yol daha doğru oldu :) Ben teşekkür ederim..İyi çalışmalar diliyorum..Beyazmavi ileti 21:54, 12 Kasım 2013 (UTC)
Telifli miydi halen?. :) Ben de, "madde üzerinde silinmeye yönelik gerekçelerim doğrultusunda değişiklik yapıldı." yazınca sen, telifli içerik temizlendi sandığımdan ona hiç bakmadım. Uğraştırdın beni Beyazmavi, ayağını denk al bundan sonra... Engel çok yakın!. :) Sevgilerimle.. --Théoden ileti 22:05, 12 Kasım 2013 (UTC)
Valla şimdi ne desem bilemedim.. Telifliydi mi desem kd değildi mi desem hangisi beni kurtarır ? :) Sevgiler.. Beyazmavi ileti 22:19, 12 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar. Şu ve şu maddenin kayda değerliğini inceleyebilir misin müsait olduğunda? İyi günler.--RapsarEfendim? 08:54, 16 Kasım 2013 (UTC)

Bunu, bunu, bunu, bunu, bunu ve bunu da inceleyebilirsen iyi olur. Bana geri dönüş yapmana gerek yok, KD olmadığını düşünüyorsan SAS gösterebilirsin :) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 08:58, 16 Kasım 2013 (UTC)

Çeviri ricası[kaynağı değiştir]

Selamlar Mskyrider. Malum WMF adil kullanıma ilişkin bir cevap verdi. Şahsen bu metni sağlıklı bir şekilde çevirecek kadar yeterli ingilizcem yok. Superyetkin'e de ilettim ancak sizden de ricada bulunmak isterim. Eğer mümkünse ve zamanınız varsa ilgili yazıyı çevirebilir misiniz ?Beyazmavi ileti 20:11, 30 Ekim 2013 (UTC)

  • merhaba Beyazmavi, çeviriye hâlâ gerek var mıdır? --Mskyrider ileti 11:40, 19 Kasım 2013 (UTC)
Selamlar Mskyrider. Aslında ben ve bir kaç arkadaşımız konu üzerinde tartışmaya başlamıştık ancak konuya daha fazla katılım sağlamak ve daha sağlıklı bir karar almak için mümkünse ilgili yazıyı çevirmenizi rica ederim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Beyazmavi ileti 12:50, 25 Kasım 2013 (UTC)

Yerleşim birimleri[kaynağı değiştir]

Selamlar. Seni böyle hevesli görünce yıllar önce kaybettiğim heves yine geldi. şuraya da bir bakarsan . Köy maddeleri için her maddede gereken bilgileri nasıl bulacaklarına dair bir taslak ve yol yordam gösteren bilgi klavuzu şeklinde kısa bir bölüm de hazırlanmalı. Bir de zahmetli olmaması için o linkleri kullanma süreci de kısa ve öz bir biçimde anlatılmalı. Bunu yapabilirim, sen de orada örnek gösterdiğim maddeyi inceler misin? Bir an önce karar verip başlasak iyi olur diye düşünüyorum...--вяí¢αи76ileti 02:16, 24 Kasım 2013 (UTC)

Selamlar Sabri76. Öncelikle konuyla ilgilendiğin ve değerli yorumların için teşekkür ederim. 2-3 hafta kadar iş yoğunluğu nedeniyle Vikipedi'ye giremeyeceğim. Ancak dönüşte daha aktif olabilirim. Verdiğin köy örneği bence referans olarak alınmalı. Bir de dediğin gibi şimdilik il ve ilçeden ziyade köylere yoğunlaşmamız daha mantıklı olacaktır. Katılımın ve önerilerin için tekrar teşekkür ediyorum. Görüşmek üzere. İyi çalışmalar diliyorum. Beyazmavi ileti 12:57, 25 Kasım 2013 (UTC)
Ben Adıyaman merkez ilçeden başladım Bu arada önceki verdiğim fazla ayrıntılı olmuş. O nedenle yapımı kolay şöyle bir madde 1 2 ortaya çıkardım.--вяí¢αи76ileti 13:59, 22 Aralık 2013 (UTC)

Nasılsın Beyazmavi :) ? Uzun zamandır yoktum ta ki düne kadar bir türlü girme fırsatı bulamadım bir halini hatrını ve fenerbahçe çalışmanı sormak istedim ve kusura bakma hiç ilgilenemedim :( Bende dün tekrar girebildim bugün şikayet edildim pek uğurlu gelmedi vikipedi :) İyi çalışmalar iyi akşamlar (Pipapo7 (mesaj) 21:08, 9 Aralık 2013 (UTC))

selam, bişey sormak istedim. hakemlere ilişkin durum nedir? 1.ligde görev yapanlar kd mi oluyor doğrudan? --kibele 16:11, 11 Aralık 2013 (UTC)

bir soru daha.. kulüp başkanlarının durumu.. --kibele 17:34, 11 Aralık 2013 (UTC)
  Yeni Yılınız Kutlu Olsun!


Sevgili Beyazmavi,

Yeni Yılını kutlar, tüm vikipedistler ve Vikipedimiz için mutlu yıllar dilerim...

İyi vikiler, sevgiler... --SiLveRLeaD mesaj 10:31, 31 Aralık 2013 (UTC)

Mulholland Çıkmazı[kaynağı değiştir]

Merhaba Beyazmavi . Nasılsın? İyisindir umarım. Seçkin İçerik Sorumlusu olarak bu adaylığı sonuçlandırmak istiyorum ama henüz yeterli olumlu oy oranına sahip değil. Şartlı desteğine neden olarak kırmızı maddeleri göstermişsin. Yorumunu yaptığından beri epey kırmızı bağlantı açıldı; ama maddede halen kırmızı olan bağlantılar mevcut. Eğer bu haliyle halen SM olmasında engel görüyorsan bunu gayet doğal karşılarım ama son durumu dikkatine sunmak istedim sadece. Kolay gelsin. Mimar77 (mesaj) 04:08, 14 Şubat 2014 (UTC)

Sizi özledik Beyazmavi![kaynağı değiştir]

Beyazmavi, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, i.e.msj 18:55, 23 Şubat 2014 (UTC)

Aramıza katılın[kaynağı değiştir]

Merhaba, bot seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak veya görüş bildirmek ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj başka kullanıcılara da gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 05:31, 7 Nisan 2014 (UTC)

Sizi özledik Beyazmavi![kaynağı değiştir]

Beyazmavi, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


Üstad hadi gel artık en azından bir ses ver!, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:03, 6 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba. Hizmetli seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 12:11, 28 Haziran 2014 (UTC)

Türkiye yerleşim birimleri/Bitirme projesi[kaynağı değiştir]

Selam. Tartışmayı karara bağladık ve kalabalık bir kadroyla başlıyoruz. Geçmişteki başarısız girişimimiz gibi olmayacak büyük ihtimalle. Belki katılmayı düşünürsün diye haber vereyim dedim: [1] --Śαвяí¢αи76ileti 08:00, 6 Ağustos 2014 (UTC)

VikiProje Spor tartışma daveti[kaynağı değiştir]

Merhaba Beyazmavi. VikiProje Spor katılımcısı olarak burada başlatılmış olan tartışmaya katılabilir misiniz? Kolay gelsin. --Kendinciz 05:56, 12 Ağustos 2014 (UTC)

Merhaba. VP:SMA'da şartlı destek olarak kullandığınız oyları tekrar gözden geçirmenizi rica ederim. İyi vikiler.--ahzaryamedileti 13:43, 11 Eylül 2014 (UTC)


Oy kullanımı[kaynağı değiştir]

Merhabalar rahatsız ettiysem özür dilerim. Bir istirhamda bulunucaktım. Seçkin madde adaylığına gösterdiğim şu maddeye göz atıp oy kullanıp yada yorum yapmak istermisiniz ? İyi vikiler. Gençfenerbahçeli98 00,17, 11 Ekim 2014 (UTC)

Invitation to Medical Translation[kaynağı değiştir]

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Köy maddeleri için destek[kaynağı değiştir]

Merhaba, bu son sayıları kabul edebilir misiniz? Bunlar referanslar: Tinerfe, Tegueste II, Romen (Mencey), Pelinor, Pelicar, Beneharo, Bencomo, Añaterve, Adjona, Acaimo.--88.9.98.85 09:20, 8 Mart 2017 (UTC)

Dosya:Enkasporkulübü.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Satirdan kahraman. Oluşturduğun Dosya:Enkasporkulübü.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Çift kopya dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Satırdan Kahraman (mesaj) 22.32, 20 Ağustos 2020 (UTC)Yanıtla
ToprakM  16.11, 25 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

Özlüyoruz[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye geri dönmenizi heyecanla bekliyoruz. Düşünmez misiniz? :) --Stultiwikiabana yaz 15.21, 10 Temmuz 2023 (UTC)Yanıtla