Kullanıcı mesaj:GelecekGecmisteGizlidir/Arşiv

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Jelican9 tarafından 2 yıl önce Başlık yok başlığına

Mesaj arşivi
Lütfen Burada Değişiklik Yapmayınız


Arşiv:[kaynağı değiştir]

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba GelecekGecmisteGizlidir/Arşiv, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir butonuna basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin... --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:10, 3 Temmuz 2015 (UTC)

Sağol,teşekkür ederim GelecekGecmisteGizlidir (mesaj) 14:41, 5 Temmuz 2015 (UTC)

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

Sayın GelecekGecmisteGizlidir, lütfen kayda değer olmayan konulara ait sayfalar açmayınız! Saygılarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:56, 23 Ağustos 2015 (UTC)

Alışveriş merkezlerinin kayda değersiz olduğunu bilmiyordum.
GelecekGecmisteGizlidir
Cevap Cevap Cevabınız?
GelecekGecmisteGizlidir
Kayda değer olmayan madde Sincap Market Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:23, 27 Ağustos 2015 (UTC)

Telif uyarısı[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 15:01, 23 Ağustos 2015 (UTC)


Hangi sayfa olduğunu söylerseniz sevinirim


Cevap Cevap Cevabınız?
GelecekGecmisteGizlidir
Telifli madde hangisi idi şu anda hatırlayamadım açıkçası. Saygılarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 14:23, 27 Ağustos 2015 (UTC)


Yanıtlar "Fenerli1978"



  • 14:57, 23 Ağustos 2015 Fenerli1978 (Mesaj | Katkılar) Hometech sayfasını sildi (Genel 11: Reklam amaçlı sayfa)


  • 15:00, 23 Ağustos 2015 Fenerli1978 (Mesaj | Katkılar) VGA KAMERA sayfasını sildi (Madde 1: Taslak madde kriterlerini karşılamayan madde)


  • Telif hakkı için yanıt:Bu prensip copyleft olarak bilinir ve bu da yeni sürümde diğerlerine aynı özgürlüğü verdiği ve kullanılan Wikipedia maddelerinin, yazarlarına atıfta bulunduğu sürece (maddeye doğrudan bir bağlantı verilmesi, yazara kredi verilmesi koşulumuzu yerine getirir) Wikipedia'nın içeriğinin kopyalanabileceği, değiştirilebileceği ve tekrar dağıtılabileceği anlamını taşır.


  • Reklam için yanıt:Sayfa bir şirket ile ilgilidir.Eğer bir şirket veya kuruluşun vikipedisini yapmak reklamsa Google silinmeli.
  • Taslak madde yanıt:Daha açıklayıcı bir kaynak bulamadım.


Kullanıcı:Fenerli1978 Konuyla ilgilenebilrmisiniz artık?

Sorgulayarak öğreniyorum 😌 GelecekGecmisteGizlidirBuyrun? 17:36, 10 Eylül 2015 (UTC)

Görüşünüz[kaynağı değiştir]

Biliyorsunuzdur önceden devriyelik başvurusu yapmıştım ne red ne kabul mesajı aldım bu yüzden başvurumu sildim.Sizinde fikrinizi almak istedim sizce devriye nitelikleri taşıyormuyum ,tekrar başvuru yapayımmı? GelecekGecmisteGizlidir (mesaj) 14:00, 23 Ağustos 2015 (UTC)

Merhabalar GelecekGecmisteGizlidir. Siz olumlu katkılar yapan bi kullanıcısınız. Lakin politikaları yeteri kadar bilmediğinizi düşünüyorum. Yukarda ki mesajda hizmetli arkadaşımız sizi uyarmış. Yaptığınız hataları gözden geçirin. Vallahi hevesinizi kırmak estemen ama şimdi başvuru yaparsanız sonuç iyi olmayabilir. Daha erken. Kurallara hakim olun, olumlu katkılar yapmaya da devam edin. Lütfen soru sormaktan çekinmeyin. OkanfanEvet benim? 15:08, 23 Ağustos 2015 (UTC)
Yorumunuz ve öğüdünüz için teşekkür ederim
GelecekGecmisteGizlidir
  • Bi şey değil. Anlayış gösterdiğiniz için ben teşekkür ederim. Her zaman vikipedide çekinmeden soru sorabiliceğiniz, her konuda danışabiliceğiniz biri olduğunu unutmayın. Olumlu katkılarınızın devamını dilerim. OkanfanEvet benim? 19:10, 24 Ağustos 2015 (UTC)

Merhaba Okanfan Devriyelik Başvurusundaki başvurumla ilgilenebilirmisin? Ayrıca önceki soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim :). GelecekGecmisteGizlidirBuyrun? 16:47, 18 Eylül 2015 (UTC)

Tamam ilgilenirim. Bir de mesajlarınızı silmeyin. Mesaj sayfanızda durmasını istemiyorsanız arşivleyin. İyi vikiler -- OkanfanEvet benim? 18:08, 18 Eylül 2015 (UTC)
Teşekkür ederim.Arşivlerim tamam. GelecekGecmisteGizlidirBuyrun? 18:20, 18 Eylül 2015 (UTC)

Evet yine ben ☺.Sorumu uzatmadan sorayım.İmzalarımızda resim kullanabilirmiyiz.Mesela bunlar=>📝✉ GelecekGecmisteGizlidirBuyrun? 11:43, 22 Eylül 2015 (UTC)

Merhaba. Kullanabilirsiniz. Sorun yok. Daha fazla bilgi almak isterseniz şu sayfayı okuyabilirsiniz. İyi günler, iyi vikiler. -- OkanfanEvet benim? 12:52, 22 Eylül 2015 (UTC)
Teşekkür ederim GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 13:05, 22 Eylül 2015 (UTC)

Selam GelecekGecmisteGizlidir, Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Başlamadan önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları yeniden okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriyeye ya da hizmetli arkadaşlarımdan birine sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız okuyucuya gösterilmeden önce devriyeler tarafından incelenmeyi bekleyen değişiklikleri Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişikliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiniz. Anlamadığınız veya emin olamadığınız değişikliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanı bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler#mw-prefsection-gadgets sayfasında işinizi kolaylaştırabilecek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olmazı diyebiliriz.

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni eklenen katkıları da canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program bir değişikliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Ayrıca programda diğer çevrim içi Huggle kullanıcıları ile fikir alışverişi yapabileceğiniz bir chat penceresi de var.

Çok konuştum biliyorum. Haydin kolay gelsin. :) --Diyapazon, 17:38, 23 Eylül 2015 (UTC)

Yine ben 😀.Köy sayfalarındaki muhtarlar kısmı ansiklopedik değilmi.? GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 17:52, 26 Eylül 2015 (UTC)

GelecekGecmisteGizlidir Ansiklopedik olduğunu düşünüyorum. Neden sordunuz. Bir sorun mu var? OkanfanEvet benim? 17:55, 26 Eylül 2015 (UTC)
Kullanıcı:Fenerli1978 Ansiklopedik olmadığını söyleyip siliyor.GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 17:58, 26 Eylül 2015 (UTC)
Nasıl yardımcı olabilirim? Tam olarak hangi maddeden bahsediyorsunuz - OkanfanEvet benim? 18:00, 26 Eylül 2015 (UTC)
Bu sayfa.GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 18:07, 26 Eylül 2015 (UTC)
  • Yapabileceğim bir şey yok. Bunu Fenerli1978'e bildirin en iyisi. İyi akşamlar iyi vikiler - OkanfanEvet benim? 18:32, 26 Eylül 2015 (UTC)

Vikipedi:Etiketleme[kaynağı değiştir]

(Bu mesaj son 30 günde en çok katkı yapan ilk 50 devriyeye gönderilmiştir.)

Merhaba Twinkle aracında kullanıcılara otamatik vandalizm uyarı mesajı için ne yapmam gerekiyor.Anlatabilirmisiniz? GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 11:32, 2 Kasım 2015 (UTC)

Merhaba Twinkle ile hiç uyarı mesajı göndermedim. O yüzden bilmiyorum. İyi vikiler - OkanfanEvet benim? 15:27, 2 Kasım 2015 (UTC)
Merhaba Gelecek. Bu sorunuza zamanında bilmediğim için cevap vermemiştim. Lakin şimdi size yardımcı olabilirim. Demek olay şöyle: Uyarmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına gidin. Sonra sayfanın yukarısındaki TW yazısına tıklayın. Açılan menüden Uyar a tıklayın. Açılan pencereden yollamak istediğiniz uyarı şablonunu seçin. Yani genel uyarı 1, genel uyarı 2 ve saire gibi seçenekler mevcut. Mesaj türünü seçtikten sonra ilgili madde kutusuna hangi maddede ki değişiklik ile ilgili olarak uyarı yaptığınızı göstermek için madde ismini yazın. Mesela, Su ve ya PKK. Sonra göndere tıklayın ve tamam.:) Umarım anlatabilmişimdir. İyi günler -- OkanfanEvet benim? 15:05, 21 Aralık 2015 (UTC)
Cevapladığınız için teşekkür ederim.Sizede iyi günler :).--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 17:05, 21 Aralık 2015 (UTC)
Kullanıcı:Okanfan şuan baktım ve işleri çok kolaylaştıracağını gördüm tekrar teşekkür ederim:)--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 17:08, 21 Aralık 2015 (UTC)

Lütfen gerekli değişiklikler tamamlanmadığı sürece sayfalardan çalışma var etiketlerini çıkarmayınız. Eğer sayfanın daha ne kadar süreyle bakıma ihtiyacı olduğundan emin değilseniz veya uyarı notuyla hemfikir değilseniz, lütfen bu konuyu, uyarıyı sayfadan kaldırmadan o sayfanın tartışma sayfasında belirtiniz. Bu uyarı ve yorumlar, topluluğun bir sayfanın durumu hakkında fikir birliğine varması açısından gereklidir. Teşekkürler.--Turgut46 21:31, 4 Kasım 2015 (UTC)

Pardon Turgut46 son düzenleme tarihini yanlış görmüşüm yani vandalizm gibi bir olay yok.Yinede uyardıgınız için teşekkürler GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 18:53, 5 Kasım 2015 (UTC)

VikiProje Sinema'ya Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema davetiyesi
Merhaba GelecekGecmisteGizlidir/Arşiv,
Sinema ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen VikiProje Sinema ile ilgilenebileceğinizi düşündük. Ayrıca İş Birliği Projesine katılarak projemize katkıda bulunabilirsiniz. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Turgut46 19:35, 5 Kasım 2015 (UTC)

kaydetme sorunu[kaynağı değiştir]

Merhaba,

İki ayrı tabletten "Mit" basligi altina icerik eklemeyi denememe ragmen kaydetme konusunda basarisiz oluyorum,tarayici kaydediliyor isleminde takili kaliyor.Bu konuda bir yardiminizi alabilir miyim? Cuturkoloji (mesaj) 17:28, 13 Kasım 2015 (UTC)

Şu geri almayı hangi gerekçeyle yaptığınızı öğrenebilir miyim? --78.169.115.63 16:19, 22 Aralık 2015 (UTC)

Sayfaya gereksiz boşluk eklemiştiniz.Ve sayfanın diğer sayfalara bağlantısını silmiştiniz.Bu yüzden geri aldım.--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 17:59, 22 Aralık 2015 (UTC)

Mevlid Kandili[kaynağı değiştir]

Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun.GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj
Çok teşekkür ederim. Cümlemizin kandili kutlu olsun. İyi günler -- OkanfanEvet benim? 17:44, 22 Aralık 2015 (UTC)

Devriyelik Başvurusunda desteğinizi bekliyorum. Hasmetlihasmet (mesaj) 19:28, 28 Aralık 2015 (UTC)

Merhaba Hasmetlihasmet sanırsam mesajınıza biraz geç cevap vermiş oldum :).Devriye olmuşsun kolay gelsin.Aramıza katılmana sevindim.Herhangi bir sorun olursa -bildiğim konularda- yardımcı olabilirim.İyi günler.--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 15:47, 29 Aralık 2015 (UTC)

Teşekkür ederim. Hasmetlihasmet (mesaj) 15:56, 29 Aralık 2015 (UTC)

Kimse devriyelik başvuruma yorumda bulunmuyor,sizden ricam bu devriyelik başvurusuyla ilgili görüş bildirirmisiniz--İnternionİleti 08:21, 27 Ocak 2016 (UTC)

İnternion üzgünüm mesajını ancak şimdi okuyabildim.Ama devriye olmuşsunuz yeni görevinde başarılar dilerim.Kolay gelsin--GelecekGecmisteGizlidir☪ 📩Mesaj 19:48, 29 Ocak 2016 (UTC)

bir şey bildiğini sanıpta bir şey bilmeyen cahil [kaynağı değiştir]

Siz bir şey bildiğinizimi sanıyorsunuz ama şunuda bilmelisiniz ki hiç bir şey bilmiyorsunuz saçmalamadan başka bir şey bilmiyorsunuz alın site size olsun... Bu imzasız yazı harunalphann (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Elbette ben birçok şey biliyorum..Ancak sizin bunu kavrayamadığınızı düşünüyorum.Ayrıca sözlerinizde tutarsız..Hiçbir şey bilmiyor diyorsunuz fakat daha sonra şaçmalamaktan başka bir şey diyorsunuz.Bu sonuçtada birşey biliyorum demektir.Sözleriniz tutarsız.Ayrıca bu site benim değil bizim(vikipedi topluluğu)ve sizin yaptığınız gibi vandallarında bu sitede yeri yoktur...Ayrıca sayfamı vandallamak yerine buradan DÜZGÜNCE mesaj yollayabilirdiniz.--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 20:00, 31 Ocak 2016 (UTC)

Kullanıcı engel isteği[kaynağı değiştir]

Harunalphann sürekli kendi geçmişini vikipediye ekliyor.Ayrıca Kullanıcı sayfama vandallık yapıyor [1] ve mesaj sayfamdan hakaret ediyor [2] ve kullanıcı kendisine gönderilen uyarı mesajlarını siliyor.Kullanıcının engellenmesi gerekli...--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 19:50, 31 Ocak 2016 (UTC)

Son bir uyarı gönderdim. Bir daha yaparsa engellenir. --Zaitsév 20:45, 31 Ocak 2016 (UTC)

"Değişiklik Özeti Yok" demişsiniz fakat değişiklik özeti var?[kaynağı değiştir]

Değişiklik özeti olmadığı gerekçesiyle, yaptığım değişikliği geri almışsınız. Açıklama alabilir miyim? IMeqatronI (mesaj) 22:37, 4 Mart 2016 (UTC)

Ekran görüntüsü
Ekran görüntüsü




*Merhaba IMeqatronI sizinde gönderdiğiniz ekran görüntüsüne olduğu gibi ben özette;

IMeqatronI (mesaj) tarafından yapılmış 1 değişiklik geri alındı: Bilgi silme geri alındı. (TW)

yazmışım.Değişiklik Özeti Yok gibi bir yazı göremiyorum.Ayrıca siz o sayfada çok oyunculu ifadesini kaldırmışsınız.İyi günler--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 11:22, 6 Mart 2016 (UTC)

  • Yanlış uyarı şablonu için üzgünüm.

--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 11:39, 6 Mart 2016 (UTC)

Çoklu oyuncu özelliği oyunun resmi bir özelliği değildir. Şuanda bir alfa statüsündedir. Başarı sağlanması halinde resmileşecektir. Oyunun şablonu oyunun resmi özelliklerini içerdiği için şablonda Çoklu oyuncu ifadesinin yer almaması gerekmektedir. Kaynak için bkz. (http://store.steampowered.com/app/227300/?l=turkish) IMeqatronI (mesaj) 22:51, 6 Mart 2016 (UTC)

  • İstek yapıldı Yapıldı Keşke bu kaynağı daha önceden gösterseydiniz ☺.Ama yinede hatamı düzelttiğiniz için teşekkür ederim.Ayrıca uyarı şablonunuda kaldıracağım.Kolay gelsin.--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 13:52, 7 Mart 2016 (UTC)

kardeşim iki saniye düzeltmesen ss alıp geri düzenlesen olabilir mi ? kimseye zararı olacağını düşünmüyorum Bu imzasız yazı Fayfoysix (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Üzgünüm Fayfoysix burası kendi duygularınız ifade edebileceğiniz bir yer değildir!.--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 18:59, 13 Mayıs 2016 (UTC)
eyvallah Bu imzasız yazı Fayfoysix (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Makalemin silinmeye aday sayfalarından kaldırılmasını istiyorum.[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/wiki/I%C5%9F%C4%B1k_Nas%C4%B1l_Hareket_Eder%3F Adresindeki makalem bazı eksikler nedeniyle başka editörler tarafından silindi. Tekrar oluşturduğumda eksiklerini gidererek sayfamı tekrar yayınladım, bu seferde silinen içeriğin tekrar yayınlanmasını nedeniyle editörler sayfamı hızlı silinmeye aday sayfalara ekliyor. Bu durumun bir çözümü var mı? Yasir ÖLMEZ (mesaj) 17.52, 31 Ocak 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Yasir ÖLMEZ. Oluşturduğun sayfa Vikipedi'ye uygun değil. Basit olarak anlatmam gerekirse sayfa bir sorunun cevapı olarak açılamaz. 'Işık nasıl hareket eder' ismiyle ve sadece bunu anlatan bir sayfa oluşturamazsın. Bunun yerine 'ışık' sayfasını düzenleyebilirsin. Tabiki Vikipedi kurallarına uymalısın ve eklediğin bilgilerin önceden sayfada bulunmadığına dikkat etmelisin. Ayrıca kaynak belirtmeyi unutma. İyi günler..
--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj

RackaRacka[kaynağı değiştir]

Merhaba, ingilizce çeviri yaptım lütfen kontrol edin

Teşekkürler Baran Ahmet (mesaj) 14.13, 15 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

Uyardığınız için teşekkürler. Hızlı Sil şablonu kaldırılmıştır.--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 15.02, 15 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba, sayfa onaylama yetkiniz bulunmuyor mu? Baran Ahmet (mesaj) 15 Şubat 2020 (UTC)

Devriye olduğum için onaylama yektim bulunuyor.Merak etmeyin sizi bilgilendirdikten sonra onayladım.
İyi vikiler--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 15.09, 15 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

Sayfa isimlendirmesi hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba @Ahmet Turhan. Son değişikliklerde sizi görünce size sorayım dedim. Sayfa isimlendirmesinde "Prens" ibaresini koymamız doğru mu? Bu sayfada prens ifadesi kullanılmış. Ama bu sayfada kullanılmamış. Birkaç sayfayı taşımıştım hatalı taşıma yapmış olmak istemem. İlgilenebilirseniz sevinirim. --GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj

Taşıma yaptığım sayfalar:1,2--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 09.49, 16 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla
Normalde güncel olan isimlere dair unvan kullanmıyoruz, ad soyad standart kullanımımız. Ancak eğer tarihsel kişilikler kaynaklarda salt bu isimle anılıyorsa "özel ad" benzeri bir durum ortaya çıkıyor. Soyadı gibi bir niteleme yok çünkü. Öyle olunca kullanılabilir, mesela diğer türlü en:Empress Shōtoku ile karıştırılabilir. Kaynaklar baskın biçimde ikisini empress ve prens olarak ayırmış. Prens Bernhard ve Prens Constantijn gibi güncel isimlerde unvan kullanılmamalı, Vikipedi:Adlandırma kurallarında "Madde adlarında, genel olarak unvanlara yer verilmez" yazıyor çünkü. Bu kişilerin adı soyadı var ve gayet de o kişiyi betimleyici, diğer örnekteki gibi herhangi bir karışıklığa yol açmıyor. --Ahmet Turhan (mesaj) 09.56, 16 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla
Tamamdır.Yanıtladığınız için teşekkürler.--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 09.59, 16 Şubat 2020 (UTC)Yanıtla

Başlık yok[kaynağı değiştir]

Mersin Yahya Akel Fen Lisesi sayfasının M6 başlığı altına kayda değer olmadığını düşünmüyorum. Türkiye’deki diğer fen liselerinin nasıl vikipedide bilgi başlıkları bulunuyorsa aynı şekilde bu okulun da bulunmalıdır. Sayfanın onay alması için yardımcı olmanızı rica ediyorum. Teşekkür ederim.Bu imzasız yazı Gocmenalieren (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Belirli ansiklopedik özellikleri taşımayan okullar VP:KD'ye uygun olmadığı için silinmektedir. Belirtilen sayfa hizmetli tarafından silinmeye uygun görülmüş ve silinmiştir.
Hızlı sil'e karşı çıkmanız durumunda sayfanın tartışma kısmına gerekçelerini belirtebilirsiniz. Kullanıcılara mesaj yazdıktan sonra ~~~~ ibaresini ekleyip imzanızı atmalısınız. İyi vikiler.--GelecekGecmisteGizlidir 📩Mesaj 12.19, 11 Mart 2020 (UTC)Yanıtla

Mesaj sayfama bıraktığınız uyarı hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba,sayfalara zarar verdiğimi düşünmüyorum.Kullanıcı sayfalarını kullanıcıların kişisel alanı olarak düşündüğüm için geri aldım.--85.98.22.101 10.48, 6 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba. Kullanıcılar, kullanıcı sayfalarını istediği gibi düzenlemekte tamamen özgür değildir. Benim bahsi geçen düzenlemelerim devriye haklarına sahip olmayan kullanıcıların devriye şablonlarını ve devriye kategorilerini kullanmalarını engellemek içindi. Buradaki amaç yanlış anlaşılmaları önlemek. Kullanıcı sayfası yönergesinde böyle bir yasak bahsedilmiyor fakat kullanıcı adı politikasında bu konudan bahsediliyor. Bende insiyatif alarak bu düzenlemeleri yaptım. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Değişikliklerimin uygun olmadığını düşünüyorsanız köy çeşmesinde bu konuyu toplulukla konuşabilirsiniz. İyi vikiler.--GelecekGecmisteGizlidir Mesaj 13.12, 6 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Köy çeşmesindeki konu Hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Sizinle aynı görüşte olduğumu, endişelerinizde tamamen haklı olduğunuzu düşündüğümü, ve hatta buna emin olduğumu belirtmek için geldim. Ama bunu ispatlayamam. İyi vikiler.-TheCatcherInTheRyeileti 16.51, 7 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Thecatcherintherye. Fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Benim daha farklı düşüncelerim de var ama şuan bende ispatlayamam. İyi vikiler.--GelecekGecmisteGizlidir Mesaj 17.48, 7 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Etiketleme Üzerine[kaynağı değiştir]

Selamlar GelecekGecmisteGizlidir. Beni etiketlemişsiniz. Konu da şikayet sayfasına gitmiş. Orayı takip etmiyorum. Yazanlar da çok uzun diye okumadım doğrusu. Ben sizi yanlış anlamadım. İyi niyetle de yazdığınızı biliyorum. Ben sadece size şahsi naçizane tavsiyemi verdim. Dediğim gibi; değişikliği yapan ilgili kişilerle direkt olarak muhatap olsanız belki daha hızlı ve sağlıklı sonuç alabilirsiniz dedim sadece. Ben öyle yapıyorum, madde bazında gidiyorum. Kendim öyle yaptığım için size de böyle bir öneride bulunmak istedim (şu ana kadar da hep istediğim şekilde netice aldım, sağlıklı bir şekilde anlaştık oradaki kişilerle). Maddelerde taraflılık olduğunu ve o özetlerdeki kişilerin bunu isteyerek yapmadığına eminim. Maalesef hep oluyor bir takım hatalı ifadeler, biz de zaten burada onları geliştirmeye çalışıyoruz. O bahsettiğiniz maddelerde de öyle taraflı ifadeler yoktu kanımca. Yoruma açık konular. Gerekçe gösterilip değiştirilebilir, silinebilir, başka yere taşınabilir. Ama hemen ihmal var demek yerine, direk şahsi olarak düzeltsek daha iyi olabilir. Misal olarak ben de bu tip bir şeyle karşılarsam, oturup kendim düzeltmeye çalışıyorum ilgili yerleri. Ha ama yok, eğer çok fazla sıkıntılı yer varsa, o zaman da bunu maddenin tartışma sayfasında belirtip oradakilerden görüş ve öneri alıyorum. Fikir soruyorum. Etiketleme için teşekkürler. Sevgiler.--TheDevMate 20.15, 7 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @TheDevMate. Öncelikle rica ederim. Konu Vito Genovese tarafından köy çeşmesinden şikayet sayfasına taşındı. Sayfanın en sonunda genel bir yanıt vererek sizinle aynı fikirde olmadığımı da belirttim. İsterseniz son kısmı okuyabilirsiniz. Düzenlemeleri yapan kullanıcıların birden fazla olması, bazısının tekrarlanması, topluluğun karar verici olması ve topluluğun bunun gibi değişikliklerden haberdar olması için köy çeşmesinde başlık oluşturdum. Son olarak ben zaten sayfalarda gerekli değişiklikleri önceden yapmıştım ama diğer Vikipedistlerden onay almak için bu yola başvurdum. İyi niyetli yazdığımı düşündüğünüzü belirttiğiniz için teşekkür eder iyi vikiler dilerim.--GelecekGecmisteGizlidir Mesaj 23.14, 7 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla
Maalesef reddetmek zorundayım. O sayfayı okumamı gerektiren bir neden yok benim için. Şikayet sayfası orası. Ben ne birinden şikayetçiyim, ne bir olandan rahatsızım. Size sadece orada naçizane kendi fikrimi vermek istedim. Kimsenin yaptığından da dediğim gibi rahatsız değilim. Olduğum zaman da, yukarıda dediğim gibi direk onunla iletişime geçiyorum. İyi günler diliyorum. Sevgiler.--TheDevMate 23.31, 7 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Başlık yok[kaynağı değiştir]

https://en.wikipedia.org/wiki/Allahumma Burada yazan ifade ve kaynaklıBen Bilal (mesaj) 10.55, 22 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Ben Bilal. Sanırsam Allah sayfasındaki değişiklikten bahsediyorsunuz. Akademisyenler/Bilim adamları/Bilim gibi ifadeler yerine; bazı bilim adamları, şu bilim adamlarına göre, şu iddialara göre ifadelerini kullanmak daha uygun. Aksi halde VP:TBA'ya aykırılık oluşuyor. Özellikle inanç ve ideoloji sayfalarında buna dikkat etmek gerekiyor. Çünkü o görüşü ve anti görüşü savunan önemli kaynaklar bulunmakta. İyi vikiler--GelecekGecmisteGizlidir Mesaj 11.05, 22 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Açıklaman için teşekkürlerBen Bilal (mesaj) 11.08, 22 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Geri alma[kaynağı değiştir]

Merhaba Kullanıcı:Br Prometheus kaynaksız şablonu eklediğim son değişikliklerimi geri aldı. Kullanıcıya mesaj attım ama bana Kaynak gösterme sayfasını okumamı söyledi. Ama ben sayfada yaptığım ekleme ile ilgili bir bilgi bulamadım. Konuyla ilgili bilgi verebilir misiniz? --Mazharguyton (mesaj) 16.35, 24 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Mazharguyton. Bahsi geçen düzenlemeleriniz geri getirildi ve belirttiğiniz kullanıcıya gerekli bilgilendirmeler yapıldı. İleride karşılaşabileceğiniz sorunlar için VP:DM'yi kullanabilir veya bana mesaj atabilirsiniz. İyi vikiler --GelecekGecmisteGizlidir Mesaj 17.52, 24 Temmuz 2020 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Merhabalar.

Bülent Ecevit maddesine yaptığınız katkıyı çok beğendim. Vikipedi'de yeniyim.

Acaba aşağıya bıraktığım maddeyi genişletmem hususunda bana yardımcı olur musunuz? mail adresim: mselmankarabul@gmail.com https://tr.wikipedia.org/wiki/Y%C3%BCzy%C4%B1ll%C4%B1k_Markalar_Derne%C4%9Fi Skarabul (mesaj) 07.13, 18 Ocak 2021 (UTC)Yanıtla

İmza[kaynağı değiştir]

Merhaba @GelecekGecmisteGizlidir, Aykut Özdarendeli sayfasına bıraktığınız "imzasız" yazısı ne anlama gelmektedir?--Dilasariman (mesaj) 09.50, 23 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla

Merhaba @Dilasariman. "Hızlı Sil" şablonunda sayfanın silinmesini talep eden kullanıcı yerine, son değişikliği yapan kullanıcının adı yazıyor. Bu karışıklık için geçici olarak sizin imzanızın (talep ettiğiniz için) eklenmesini doğru buldum. Normal zamanlarda imzasız, imzayı unutan/eklemeyen kullanıcı için kullanılmaktadır.
Ayrıca Aykut Özdarendeli sayfası benim oluşturduğum bir sayfa. Kayda değerlik şartlarını sağladığını düşünmekteyim. İsterseniz tekrar kontrol edip hizmetlilerin kararını beklemeden hızlı silme talebinizi geri çekebilirsiniz.
İyi vikiler.--GelecekGecmisteGizlidir Mesaj 14.15, 23 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla
Üzgünüm @GelecekGecmisteGizlidir gözden kaçırdığım bir durum olmuş. Mezun olduğu fakülte ve yaptığı araştırmayı görünce bir an için bağdaştıramadım fakat kaynaklar KD için yeterli görünüyor. Yaptığım hata için tekrardan özür diliyorum, iyi vikiler--Dilasariman (mesaj) 21.48, 23 Haziran 2021 (UTC)Yanıtla

Başlık yok[kaynağı değiştir]

Jelican9💬 19.40, 19 Mart 2022 (UTC)Yanıtla

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC