Kullanıcı mesaj:Homonihilis/arşiv2: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Betatron (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: resim
Homonihilis (mesaj | katkılar)
164. satır: 164. satır:
http://tr.wikipedia.org/wiki/Resim:Battlefield_Vietnam_Coverart.png
http://tr.wikipedia.org/wiki/Resim:Battlefield_Vietnam_Coverart.png
adresindeki resim için uyarmışsınız.
adresindeki resim için uyarmışsınız.
ben bu resmi vikinin ingilizce sürümünden aldım.O nedenle telif sorunu olacağını sanmıyordum.Şimdi ne yapmam gerekyiğini bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.
ben bu resmi vikinin ingilizce sürümünden aldım.O nedenle telif sorunu olacağını sanmıyordum.Şimdi ne yapmam gerekyiğini bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim. {{imzasız|Betatron}}

Sayfanın 13.54, 13 Kasım 2008 tarihindeki hâli

İ  |  Ç  |  K Yeni bir konuda mesaj yazacaksanız, lütfen en alta yeni başlık açınız. (Yukarıdaki + işaretini kullanabilirsiniz.)
Mesaj Arşivi:



Merhaba

Teşekkürler--Selim Baba ileti 07:04, 2 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba

Merhaba. Bir kayıtlı kullanıcı olarak sayfa taşıma yetkim varmış. Bunu tama anlamadım. Bu nasıl oluyor yada bir örnek verebilirmisiniz. Ve bir de Yavuz Karakaş'a katkı yaptım. Kendi özel internet sitesinde fotoğrafıda var onu eklemek istiyorum ama tabii telif hakkı var. Lisansını Promosyona yönelik resimler (Ünlüler, sanatçılar) olarak versem olurmu acaba. Eğer olmaz ise halen hayatta olan bir ünlü için hangi geçerli lisansı vermem gerekir. Gruppenführer 20:19, 2 Kasım 2008 (UTC)

Yavuz Karakaş

Bir de unutmadan şunu söyliyeyim; diyelim ki Yavuz Karakaş'a doğru lisanslı resim eklerken adil kullanım gerekçesini nasıl yapabilirim? Bana bunun için örnek gösterebilirseniz çok sevinirim. Saygılarımla Gruppenführer 20:39, 2 Kasım 2008 (UTC)

Vikipedistlik

İyi akşamlar. İlköncelikle verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben birşey sormak istiyorum. Acaba nasıl Vikipedist olabilirim. Şartları nelerdir? Şartlar oluşunca otomatik mi oluyorum. Ve artı yetkilerimiz ne oluyor? Yani yaptığım katkıdan sonra kullanıcı ismim olan Gruppenführer'e tıklandığında bomboş, hiç birşey yazmıyor. Bende kendimi tanıtmak istiyorum, kendim ile ilgili bilgiler yazmak istiyorum. Yada Vikipedist demek sizi gibi Hizmetli mi demek oluyor aynı zamanda. Bunun içinde beni bilgilendirebilirseniz çok memnun olurum. Gruppenführer 21:06, 2 Kasım 2008 (UTC)

resim konusu.

merhabalar. şimdi şöyle bir şey var. resmi arkadaşım çekti ve blogunda yayınladı ve ben de ondan izin istedim o da onayladı. lisans konusunda ise kendi blogunda yayınladığı için açıkçası ne yazabileceğimi tam kestiremedim. "kendi çektiğim bir resmi tüm haklarından vazgeçerek çoklu ortama sunmak istiyorum" anlamına gelen lisans türü sanırım en uygunu. açıkçası bana yardımcı olursanız sevinirim. :) --Triancula ileti 23:22, 2 Kasım 2008 (UTC)

:)

Sık uğrayamadığımın ve katkılarımın epey azaldığının farkındasınızdır. Buna rağmen yaptığınız jest için teşekkürler. Umarım iyisinizdir. Kolay gelsin. --Yabancımsj 11:50, 3 Kasım 2008 (UTC)

Ben de iyiyim, teşekkürler. Eskisi kadar sık olmasa da "dolu maddeler" yazmaya fırsat bulabilirim umarım yakında. Sizin de dolu ve güzel tablo maddeleri açtığınızı görüyorum bu aralar. Bu vesileyle onlar için de teşekkürler, elinize sağlık. --Yabancımsj 12:04, 3 Kasım 2008 (UTC)
Ne iyi oldu söylediğiniz, Fermi paradoksunu çevirdiğinizin farkında değildim. Fırsatım olursa 1-2 kırmızı çevirmeye çalışırım ben de. SM projeleri benim de aklımda. Samuel Beckett gibi bir işbirliği projesi yürütebilsek keşke. Vikipediye katkıda bulunmanın keyfi biraz da imece çalışmaya dayanıyor bence. Daha fazla vakit ayırabildiğimde bunun için kapıları çalmaya başlayabilirim yine tek tek. --Yabancımsj 12:20, 3 Kasım 2008 (UTC)
SM'lerin etrafındaki maddeler konusunda size katılıyorum elbette. SM çalışmasının güzel yanı hem tamamlanmış bir madde ortaya çıkarmak, hem ona bağlı epeyce madde açmak. Siz Poe'da bu işi önceden yapmaya başlamıştınız, onu da bir proje haline getirebiliriz. Uygun olduğum zaman tekrar konuşup kararlaştıralım o halde neler yapabileceğimizi. --Yabancımsj 12:53, 3 Kasım 2008 (UTC)

Teşekkürler

Günün maddesi önerileriniz için minik bir armağan. Cat msj 00:02, 4 Kasım 2008 (UTC)

Tartışma:1972 - 1973 Tiyatro Sezonu

Merhaba Sayın homonihilis
Sizinle aynı görüşteyim. Tartışma:1972 - 1973 Tiyatro Sezonunda Sahnelenen Oyunlar sayfasına bakabilir misiniz? İyi çalışmalar.--docbaba 08:29, 4 Kasım 2008 (UTC)Docbaba mesaj

Hizmetli olmak

Merhaba, Nasılsınız? Birşey öğrenmek istiyorum. Sizin gibi hizmetli olabilmek için ne gibi temel şartlar gerekir? Ben olabilirmiyim mesela? Birde bende kayıtlı bir vikipedist olarak hatalı yazılar yazan, telif izni olmayan resimler yada benzeri şeyler ekleyen anonim kullanıcılara veyahut diğer vikipedistlere mesaj atıp uyarabilirmiyim, buna hakkım varmıdır? Yada bu sadece hizmetlilere ve denetçilere mahsus birşey mi. Bu konulardada beni bilgilerndirebilirseniz sevinirim. Saygılarımla Gruppenführer 16:36, 4 Kasım 2008 (UTC)

  • Demek resim "thumb'landı" eskilerin deyimiyle; "ilahi" Hmonihilis, güldürdün gece gece.. Levent Abi ileti 20:19, 4 Kasım 2008 (UTC)

şaka yaptığımı kim söyledi ki. resimle ilgili yardımcı olamam.teyit edemiyorsanız silin.— Bu imzasız görüş Qarapapaq (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Oy Kullanma

Bana oy kullanamazsınız dediniz ama kullana bilirim.Dediğin yere baktım en az 150 değişiklik yapmam ve 2 aydır Üye olmam gerekiyormuş.Benim mesaj sayfama bakın bi.İlk mesajımın tarihine 26 Eylül 2008 tarihinde yollanmış.Bugün 7 Kasım 2008.Yani 2 aydır zaten üyeyim.Ayrıca ben 381 tane dğişiklik yapmış durumdayım.Yani bütün şartlara uyuyor.Lütfen o sildiğiniz oyları geri kooyuun.--Yusuf 1907ileti 13:57, 7 Kasım 2008 (UTC)

Mesaj sayfaları karıştı kusura bakmayın :)--Eldarion 14:07, 7 Kasım 2008 (UTC)
[1] Kolay gelsin :)--Eldarion 14:12, 7 Kasım 2008 (UTC)

Soru

Ben azınlıklar, diller ve özerk devletler/bayrakları konusunda resim yüklemek istiyorum.Ancak yükleyemiyorum.Merak ettiğim şey şu ki nasıl yükleyecğim ve yüklemem için ne yapmam gerekiyor acaba ? Yardımcı olursanır müteşekkir kalırım.Ethnologue_Philologue ileti

İyi akşamlar

Eliniz değmişken bir de şu seçkin madde incelemesi'ni ekleseniz diyecektim. İyi çalışmalar... --Kemal K.ileti 18:40, 8 Kasım 2008 (UTC)

resim

[1] kriter yerine getirildiğine göre sanırım artık bir sorun kalmadı. ;)--Triancula ileti 20:30, 8 Kasım 2008 (UTC)

Bilim Maddesi

Bilim Maddesi için seçkin madde incelemesi açılmış; ancak tartışma yapılmadan oylamaya geçilmiş. Bu duruma bir göz atmanızı rica ediyorum. Teşekkürler ve iyi çalışmalar! --Eyalvac 21:03, 8 Kasım 2008 (UTC)

İşbirliği

Bu işbirliği aslında vikiproje MHB'nin aylık işbirliği idi. Şimdi ise haftalık işbirliği imiş gibi duruyor bunu ben de bilemiyorum açıkçası. Bu soruyu bir de Kullanıcı:İnfoCan'a sorun isterseniz.. Belki yardımcı olabilir.İyi akşamlar --Merube 89 22:04, 8 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba;

Neden sürekli üniversite logosu eklediğimde silinmeye aday gösteriliyo?

Ne yapmam gerekiyo silinmemesi için anlayamadım. Adil kullanım gerekçesini nasıl düzenliyebilirim?

bilgilendirirseniz sevinirim.

teşekkürler. — Bu imzasız görüş Angelixeus (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yarıda kalmış filmler

Merhaba, şu The Crow (film) ile Johnny English filmini ne yapıp edip bir türlü düzeltemedim. Nerede hata yaptığımıda çözemedim. Siz yardımcı olabilirmisiniz. Saygılarımla Gruppenführer 10:48, 9 Kasım 2008 (UTC)

şimdi bakabilir misiniz?Ertly 09:34, 10 Kasım 2008 (UTC)

The Crow Filmi

Merhaba The Crow ile katkıda bulunduğum ve sizinde yardım ettiğiniz The Crow (film)'i aynıdır. The Crow filminin silinmesi gerekirmi? Yada hangisi silinmelidir.Siz yapabilirmisiniz. Ve üstelik The Rock ile Dwayne Johnson'ın da aynı olduğunu tespit ettim. Bunların akıbeti ne olabilir? Saygılarımla Gruppenführer 09:46, 10 Kasım 2008 (UTC)

Gerekçe

  • daha önceden 349494 kez resim yüklemiştim ama sanırım yeni bir değişiklik olmuş. gerekçeyi o şablonda nereye yazacağımı söylerseniz sevinirim çünkü bu gerekçeli yüklemeyle ilk defa karşılaştım, ingilizce wikipedia'daki gibi şablon içinde olsa elbette ben de direk yazardım, şablonu sanırım güncellemek gerek ki böylece benim gibi bu yeni olaydan bilgisi olmayanların da hata yapma olasılıkları düşsün, öyle değil mi? --Triancula ileti 15:46, 10 Kasım 2008 (UTC)
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. kusura bakmayın haberim yoktu böyle bir değişiklikten. gerekli düzenlemeleri yaptım. --Triancula ileti 21:40, 10 Kasım 2008 (UTC)

Resim

Resim:598px-Britis Museum Crystal Skull08.jpg resmini wikipedia commons'ta bulmuştum. Nasıl yükleyeceğimi bilmiyordum. Resmi silebilirsiniz. Sonradan Wikipedia commons'taki sürümünü yükledim. Resim:Britis Museum Crystal Skull08.jpg adı ile yüklü. Öbür resmi sildiğiniz zaman beni haberdar ederseniz sevinirim. --Bay Quin-Gon 15:58, 10 Kasım 2008

  • Gerek kalmadı.

Madde

Madde istatistiklerine nasıl ulaşabilirim acaba? --Bay Quin-Gon 15:58, 10 Kasım 2008

Merhaba

  • Merhabalar. Üye olmayan bir kullanıcının engellenme ihtimali var mıdır? Hakkımda çeşitli ithamlarda bulunan üye olmayan bir kullanıcı var da. --Eyalvac 15:41, 11 Kasım 2008 (UTC)
  • 88.234.43.233 IP nosu bu olan kişi KKTC maddesinin resmen içine etmiş. --Eyalvac 15:44, 11 Kasım 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Quintasordo.svg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli msj 19:51, 11 Kasım 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Aubrey Beardsley - Edgar Poe 2.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli msj 19:51, 11 Kasım 2008 (UTC)

Bingo!

Siz mesajı yollarken geldi bile! Umarım beğenirsiniz. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 10:05, 12 Kasım 2008 (UTC)

Ben de vakit darlığından ilk paragrafı çevirebildim ancak. Gerisini daha sonra getirebiliriz. Bu ara açtığım maddelere hep daha sonra dönmem gerecek zaten. Yine çakışmışız desenize :) --Yabancımsj 10:09, 12 Kasım 2008 (UTC)

İş birliği projesi

Merhaba,
Vikipedi:İş birliği projesi/Kasım 2008'de verilen karara ilişkin oylamayı Vikipedi:İş birliği/Gelecek hafta veya aylar için proje önerileri ve oylamalar sayfasında göremedim. Bu konu genel iş birliği projesi olarak oylanmamış galiba ama sizin bu değişikliğinizle Vikipedi:Vikiproje Moleküler ve Hücresel Biyoloji kapsamından çıkıp genel iş birliği haline gelmiş. Bu iş birliği projesinin de diğer adaylarla birlikte oylanması gerekmez miydi? İyivikiler... homonihilis // ileti 22:11, 8 Kasım 2008 (UTC)

  • Öncelikle mesajınıza çok geç yanıt verebildim kusura bakmayın bu yüzden. Bu aralar oldukça yoğunum ve yukarıda yaptığım karışıklık da bunun göstergesi sanırım. Aslına bakarsanız burada İnfocan'ın bana attığı şablondan yola çıkarak "haftanın iş birliği" projesinde bu konunun seçildiğini düşünmüştüm, aylık olan bir proje içinde bütün başlıkları genel bir anlam ifade eden "iş birliği projesi" olarak değiştirdim. Bunun bir nedeni de, iş birliği projelerimizin artık "haftalık" değil de "aylık" olarak yapılmasıydı. Sonuç olarak işler biraz karışmış olmakla birlikte yapılan bir proje var ortada (gerçi 2 kişi katkı yapıyor sayemde ama olsun :) uygun bir vakit bulursam yeni bir işbirliği projesini uygulamaya koyabilirim, ancak şu aralar bu oldukça zor benim için, bu yüzden vakit bulabilen herhangi bir hizmetlimizin (ilgileniyorsanız sizin :) yapmasını ümit edelim bu işi. Dikkatiniz ve yardımlarınız için çok teşekkürler. Kolay gelsin. Cat msj 10:35, 12 Kasım 2008 (UTC)
  • Merhaba, öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Ancak, viki sayfalarında soldaki kısayollardaki iş birliği projesi hala vikiprojenin sayfasına yönleniyor. Bu ne zaman düzelir acaba?--Merube 89 15:58, 12 Kasım 2008 (UTC)

KMA

Merhaba. Nasıl Kaliteli Madde Adayları sayfasına aday eklerim? Yanıtınızı bekliyorum. İyi Vikilemeler... --Maniaqq 18:43, 12 Kasım 2008 (UTC)

Teşekkür ediyorum. Ama bir sorum daha olacak. Sizce Agnes Szavay maddesi kriterleri sağlıyor mu? --Maniaqq 18:48, 12 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba

Uyarınızı dikkate alıyor ve teşekkür ediyorum. --Eyalvac 19:33, 12 Kasım 2008 (UTC)

Bilgilendirme

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Vikipediye günde birkaç dakikamı ayırabilecek kadar vaktim var ve buraya yararlı olmaya çalışıyorum. Bir daha böyle bir işaretleme işlemine girişirsen söylediklerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.--Zemlya Kruglıy 11:37, 13 Kasım 2008 (UTC)

resim

http://tr.wikipedia.org/wiki/Resim:Battlefield_Vietnam_Coverart.png adresindeki resim için uyarmışsınız. ben bu resmi vikinin ingilizce sürümünden aldım.O nedenle telif sorunu olacağını sanmıyordum.Şimdi ne yapmam gerekyiğini bulamadım.Yardımcı olursanız sevinirim. — Bu imzasız görüş Betatron (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.