Kullanıcı mesaj:Betatron

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
ilk adımlar

Yardım:İçindekiler ve Sıkça Sorulan Sorular sayfalarımız, size kaydınızın ardından çok yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağınıza, nasıl madde düzenleyeceğinize ya da temel lisans politikamıza dair açıklamalar bulabilirsiniz. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olmanız gerekmez. Katkıda bulunurken cesur olun ve diğerlerinin maksadı hakkında iyi niyet varsayın. Burası bir wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay.

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsiniz. Sorularınızı Yardım masasında, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Ayrıca bazı kullanıcılar yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyarlar. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğiniz biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Lütfen tartışma sayfalarına yazdıklarınızın sonuna ~~~~ koyarak imzalayınız.
  • Kullanıcı sayfanıza Babil kutularını koymanız, diğer kullanıcıların hakkınızda bilgilenmesini sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklemeyiniz!
  • Yüklediğiniz resimleri size ait olan bir galeride görebilirsiniz.
  • Yaptığınız katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsanız, katkıda bulunmayınız.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez


--Ruzgarmesaj 19:44, 8 Nisan 2007 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 21:51, 10 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba,
Resimle ilgili olarak üç düzeltiye ihtiyaç var:

  1. Bu resim anladığım kadarıyla, oyundan alınan bir görüntü değil, oyun kutusunun kapağının görüntüsü. Dolayısıyla lisans etiketi olarak {{Kapak-Oyun}} kullanılmalı (üçüncü maddede verdiğim örneğe bakabilirsiniz).
  2. Kaynak bilgisi olarak "Wikipedia İngilizce sürümü" yazmanız yeterli olmuyor. İnternetten aldığınız resimlerde kaynak olarak, tıklandığı zaman resmin bulunduğu sayfanın açılacağı bir link vermeniz gerekli. Yani bu resim için, İngilizce Vikipedi'deki resim sayfasının url'sini kaynak kısmına yazmalısınız.
  3. Vikipedi:Adil kullanım gerekçelendirme yönergesi 1 Ekim'de yürürlüğe girdi. Bu tarihten itibaren, yüklenen adil kullanım resimlerinde, resmin kullanılacağı her madde için bir adil kullanım gerekçesi belirtilmesi gerekiyor. Bunu {{Telifli kullanım gerekçesi}} şablonunu kullanarak yapabilirsiniz. (Örnek için: Resim:Spiderman Web Shadow Kapak.jpg)

Bu üç düzeltiyi yaparsanız, resimde sorun kalmayacak. İyivikiler... homonihilis // ileti 14:12, 13 Kasım 2008 (UTC)

Merhaba Louisburg maddesini geliştirmeniz gerekmekte, bu haliyle kalırsa taslak kriterlerini karşılamadığı için silinecek. Kolay gelsin.--G Ö K H A N 15:10, 30 Ağustos 2009 (UTC)