Kullanıcı mesaj:Triancula

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 20 gün önce Sevgili Triancula, yardımına ihtiyacımız var! başlığına

adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhaba Triancula. Adil kullanım resimleri sadece ilgili veya kendisinden büyük ölçüde bahsedilen maddelerde kullanılabildiği için Sıla diskografisindeki logoları kaldırdım. Bu yüzden de şu anda bu logoların bir kısmı kullanılmıyor statüsünde. Kullanılmayanları silinmeleri için işaretleyeceğim. Eğer radyo/TV'lerin maddeleri açılırsa yeniden yüklenebilirler. İyi akşamlar. -- Güzelonlu (mesaj) 22:53, 14 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Değişikliklerinizi inceleyebildiğim kadarıyla deneyimli bir kullanıcısınız. Değişiklikleriniz olumlu ve düzenli. Editör olmayı düşünür müydünüz? Konu hakkında bilgi sahibi olmak için burayı inceleyebilir ve/veya bana mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 22:05, 18 Ocak 2012 (UTC)

Selamlar tekrardan. Bu konuyu düşündünüz mü?--RapsarEfendim? 23:11, 5 Şubat 2012 (UTC)

Selam Triancula. Rapsar'a mesaj yazarken sizin mesajınızıda görüdüm ve cevap vermek istedim. Aaçıkçası editörlük tamda sizin şuan yapıyorum dediklerinizi yapmak. Birçok kullanıcıya sadece kendi yaptıkları değişiklikleri diğer editörler onaylamak için vakit kaybetmesin diye editörlük verildi. O nedenle tecrübeli ve olumlu katkılar yapan biri olarak seçilmeme gibi durum olacağını düşünmüyorum. İyi çalışmalar. Emyilmesaj 09:20, 7 Şubat 2012 (UTC)

Merhabalar Rapsar, Öncelikle çok teşekkür ederim. Bir türlü geri dönemediğim için de kusuruma bakmayın, oldukça yoğun bir dönemdeydim ve ancak şu anda size geri dönebildim. Elimden geldiği kadar katkıda bulunmaya gayret ediyorum. Vikipedi'ye eskisi kadar vakit ayıramadığım için şu ara çoğunlukla çeviriler yapıyor, imla kurallarına uymayan metinlere ufak müdahalelerde bulunuyor ya da müzik listelerinin objektif olarak yapılmasının takibini yapıyorum. Dolayısıyla, Editörlük gibi hayli sorumluluk ve vakit isteyen bir görevin hakkını vererek yerine getirebilir miyim, o konuda biraz şüpheliyim. Çok fazla faal olmadığım için de editörlük başvurusunda bulunsam dahi yeterli bir oy alacağıma -açıkçası- pek inanmıyorum. Ama elbette her türlü iknaya da açığım. :) Tekrar teşekkürler mesajınız için. İyi çalışmalar. --Triancula ileti 02:07, 7 Şubat 2012 (UTC)

Estağfurullah. Sadece değişikliklerinizin otomatik olarak onaylanması dahi bekleyen değişiklik sayısını azaltacak, editörlerin yükünü hafifletecektir. Bu bağlamda editör olmanız -katkılarınızda bir sorun olmadığına göre- herkese fayda sağlar :) İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 10:56, 7 Şubat 2012 (UTC)
Editörlük haklarınız verilmiştir. Kullanımında bir sıkıntı yaşarsanız mesaj atabilirsiniz bana. Kolay gelsin. --Reality 22:47, 8 Şubat 2012 (UTC)

Merhabalar. Editörlük yetkisi aldığınızı fark ettim. Tebrik eder, çalışmalarınızda başarı ve kolaylık dilerim. Nazif İLBEK 22:56, 8 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba. Eurovision'u takip eder misin istiyorsan beraber çalışabiliriz deneyimli kullanıcısın gördüğüm kadarıyla On 15 16:16, 26 Şubat 2012 (UTC)

Reality (mesaj) 20:22, 5 Mayıs 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Wikipediye kolektif katkı
İş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu:Kaynakları eksik maddelerin kaynaklandırılması


İş birliği projesini büyütmeyi hedefliyoruz. Yeni İBP ile kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!

İBP yeni kullanıcılar için en iyi tecrübe kazanma yerlerinden biridir. Çekinmeyin, bir taraftan kolektif çalışma sayesinde tecrübenizi artırıp diğer taraftan wikipedinin gelişmesine katkıda bulunun!

Haydi, 25.06.2012 günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun!  

 


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargon (mesaj) 06:09, 25 Haziran 2012 (UTC)

Reality 19:50, 14 Temmuz 2012 (UTC)

Yüklediğimiz dosya[kaynağı değiştir]

yabancım 10:29, 16 Eylül 2012 (UTC)

  • Merhaba. Dosyaya eklediğiniz lisans etiketi doğru olmadığından (resim albüm kapak resmi değil zira) lisanssız etiketi eklendi. Eklendiği maddede kullanımı da adil kullanım oluşturmamaktaydı. İyi çalışmalar. --yabancım 10:29, 16 Eylül 2012 (UTC)

Merhaba Triancula :) Açtığın sayfalarda tarihlere bağlantı verdiğini gördüm. Artık böyle bir şey yapılmıyor, olan yerlerde kaldırılıyor. Yapmazsan hoş olur. Bir de albüm hakkında bilgi gibisinden başlıklar kullanacağın yere arkaplan ve kompozizyon, yayımlanma ve tanıtım gibi başlıklar kullanmak artık yaygınlaştı. Onu da yaparsan güzel olabilir bence. Başlıklar hakkında örnek kullanımlar için bu sayfaya bakabilirsin. Teşekkürler :) -Seyit mesaj 14:09, 14 Ekim 2012 (UTC)

Reality 23:33, 11 Mayıs 2013 (UTC)

Sizi özledik Triancula![kaynağı değiştir]

Triancula, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:30, 19 Aralık 2014 (UTC)
















Merhaba sayın Triancula, verdiğiniz kısa aradan sonra geri döndüğünüz için size hoşgeldin demek isterim. Ve bu arada da açıtığınız Demy maddesinin de 240.000 madde olduğunuzu bilmenizi isterim. Saygı ve selamlarımla, iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:13, 31 Ocak 2015 (UTC)

Merhabalar Fenerli1978, elimde olmayan nedenlerden ötürü mecburi aralar veriyorum Viki'ye. Ancak ben de çok mutlu oldum ilk günkü hevesimin geri gelmesine. Demy maddesinin 240 bininci madde olması da güzel bir hediye oldu açıkçası. Mesajınız için de çok teşekkür ederim. Benden de saygı ve sevgiler size. İyi vikiler. :) Triancula ileti 14:47, 31 Ocak 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Triancula
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:15, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:04, 7 Eylül 2015 (UTC)

Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:04, 7 Eylül 2015 (UTC)

I'm this event local(Japanese) country of organizer. Why don't you come with us? If you join with us, please look at m:Wikipedia Asian Month. Unfortunately, it deleted Vikipedi:Vikipedi Asya Ay. However, we can make again this page how our edit. Why don't you make this page and join with us? 永続繁栄 (mesaj) 18:02, 30 Ekim 2015 (UTC)

2016 yılı Türkçe Top 20 bir numara parçaların listesi[kaynağı değiştir]

Merhaba Triancula, yeniden bu sayfaya katkı yaptığınız için sevindim :) yalnız bir hata olmuş 18. hafta Murat Boz'un "Janti" şarkısı 1 numara gözüküyor onu düzelttim haber vermek istedim.--Alptns90 (mesaj) 12:01, 13 Mayıs 2016 (UTC)

Merhaba Alptns90, çok teşekkür ederim ilginize ve hatamı düzeltip iletmenize. Son dönemde ne yazık ki fazla vakit ayıramıyorum keşke eskisi gibi olsa her şey. :) Bu arada belirtmem gerekir ki katkılarınızı görüyorum, takip ediyorum; bu vesileyle belirtmek isterim. :) İyi vikiler. Triancula ileti 21:37, 13 Mayıs 2016 (UTC)

Teşekkür ederim özlemiştim bende sizin katkılarınızı görünce mutlu oldum :)--Alptns90 (mesaj) 08:57, 14 Mayıs 2016 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

İyi günler, oluşturduğunuz 2016 yılı Türkçe Top 20 bir numara parçaların listesi silinmeye aday gösterildi.--188.57.52.53 16:36, 28 Aralık 2016 (UTC)

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.07, 15 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ Yanıtla

Sevgili Triancula, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili Triancula, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla