Kullanıcı mesaj:Kemal K./Arşiv-10

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu bir arşiv sayfasıdır, lütfen üzerinde değişiklik yapmayın.


--Dukeileti 16:49, 3 Ocak 2011 (UTC)

Tarihine dikkat etmemişim. Şablonu değiştirdim. Dosya silinmede değil artık. Lakin yine de "adil kullanım gerekçelendirme"sinin yapılması gerek. İyi vikilemeler. --Dukeileti 17:21, 3 Ocak 2011 (UTC)

  • İyi geceler. Şu maddeye bilgiler girilmiş ancak doğru mu değil mi bilmediğimden onaylayamıyorum. Rica etsem bir göz atar mısınız? Teşekkürler, tekrardan iyi geceler.--Reality 23:36, 1 Şubat 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Kemal K.,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:NME LOGO.png adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 18:41, 19 Mart 2011 (UTC)

Please, could you translate english to turkish? Naturally if you have available time[kaynağı değiştir]

hello , can you translate , edit and complete Mehdi Kerrubi to turkish ? thanks so much. Hamedrocker 23:28, 19 Nisan 2011 (UTC)

Vikihaber'de hizmetlilik oylaması[kaynağı değiştir]

  • Vikihaber'de şu anda bir hizmetlilik oylaması yapılmaktadır ve değişen oy politikasına göre oy hakkınız bulunmaktadır. Katılımın artması ve farklı görüşlerin de temsilini artırmak amacıyla kişilere oylamaya davet mesajları göndermekteyim. Oy kullanmanız ve/veya görüşlerinizi belirtmenizi rica ederim. İyi akşamlar.--Reality 19:46, 13 Temmuz 2011 (UTC)

iyi günler beyonce 4 sayfasını en yakın günde değiştireceğim -- cgryk

Tartışmaya Katılın![kaynağı değiştir]

Bu sayfadaki Kukla politikasını okuduktan sonra;
  • politikada anlamadığınız bölümler için lütfen bana başvurunuz.
  • politikayı kavradığınız takdirde topluluğumuz için önem teşkil eden Kukla tartışmasına lütfen katılınız.
  • Politikaların değişebilmesi Vikipedi'nin özgürlüğünün bir kanıtıdır. Sizde bize destek olun ve politikamızı geliştirmemize yardımcı olun!
  • Kukla politikasının getirmiş olduğu cezalardan dolayı Vikipedistler, Vikipedi'ye bir daha katkı yapamamaktadırlar. Lütfen tartışmaya katılın ve yorumunuzu belirtin. Teşekkürler.

--Gktr 20:44, 7 Ağustos 2011 (UTC)

Reality 11:30, 26 Ağustos 2011 (UTC)

kalp kalbe...[kaynağı değiştir]

Kalp kalbe karşıymış, bugün ben de seni andım + katkılarına bakınca aktif olduğunu ve birkaç tane KM'lik madde hazırladığını gördüm. Mesaj yazacak forsat bulamadım fakat aktif olduğunu "çooooookkk" sevindim. Evet, 30 Rock'ı hemen listeye eklicem. Unutmuşum onu :) Bu arada "nasılsın"? — heddagabler 17:11, 26 Ağustos 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Kemal K.,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Heartless.png adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 03:26, 5 Eylül 2011 (UTC)

Mutlutopuz 17:34, 20 Mayıs 2012 (UTC)

VikiProje Müzik davetiyesi
Merhabalar, VikiProje Müzik olarak yeniden yapılanma sürecine giriyoruz, isterseniz siz de bu çalışma yer alabilirsiniz. Detaylı bilgi için tartışma sayfasına bakabilirsiniz. --BilalOkms[o.O] 09:02, 6 Haziran 2012 (UTC)

VikiProjeye Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

AtakanCanileti 08:41, 7 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba. Just Give Me A Reason --> Just Give Me a Reason maddelerinin içeriklerini aktardım. Just Give Me a Reason maddesi altında birleştirme işlemini yapmanızı rica edeceğim. Teşekkürler. --Kemal K. 16:09, 13 Şubat 2014 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:21, 13 Şubat 2014 (UTC)

Birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Devils Night --> Devil's Night birleştirme işlemi yapmanızı isteyeceğim. Teşekkürler. --Kemal K. 23:09, 2 Mart 2014 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:30, 2 Mart 2014 (UTC)

Birleştirme[kaynağı değiştir]

Merhaba. Şu iki sayfanın geçmişlerini birleştirmenizi rica edeceğim: Frank (Amy Winehouse album)Frank (Amy Winehouse albümü). Teşekkürler. --Kemal K. 13:14, 27 Nisan 2014 (UTC)

Merhabalar, birleştirme işlemi Superyetkin tarafından gerçekleştirilmiş. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:45, 27 Nisan 2014 (UTC)

İsimlendirme[kaynağı değiştir]

Şu değişikliğinizin nedenini anlayamadım, yahut şunun, veya bunun. Aynı adı taşıyan başka sayfalar olmadığı halde madde adında anlam daraltma yoluna gitmemizin gerekli olmadığını düşünüyorum. Sizin kanaatiniz nedir ? Kolaylıklar. --Kemal K. 11:28, 1 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba. Bu değişiklikleri yapmamın nedeni aynı adla başka çalışmaların olması. Mesela Lift Off diye bir dizi var. Bugün bunların maddesi yok ancak yarın bir gün burada da açılabilir Vikipedi giderek genişliyor. Taşımalar bu yüzden. Mesela eskiden Euphoria maddesi Euphoria (Loreen şarkısı) maddesinin sayfasıydı. Ancak Euphoria adında o kadar çalışma var ki. Bu yüzden aynı adlarda çalışmalar olduğunu gördüğüm sayfaları taşıyorum. İyi çalışmalar. - Seyit mesaj 11:44, 1 Haziran 2014 (UTC)

Turkish Wikipedia Survey[kaynağı değiştir]

Dear Kemal K. ,

Merhaba ve Selamlar. I am a dedicated Hindi Wikipedian and a regular contributor to many other projects of Wikimedia. In addition to this, I also study other language Wikipedians and their contributions. In this connection, I have authored the following blogs studying different projects of Wikimedia Foundation :

  1. Wikipedia for Schools Project (posted on Wikimedia Foundation blog)
  2. Samskrita Bharati and Sanskrit Wikipedia: The journey ahead (posted on Wikimedia Foundation blog)
  3. A Focused Approach for Maithili Wikipedia (posted on Wikimedia Foundation blog)
  4. Two Shades of Wikipedia in Punjabi (posted on Wikimedia Foundation blog)
  5. A Survey of Esperanto Wikipedians (posted on Wikimedia Foundation blog)
  6. Wikimedia Projects in Urdu: Unleashing the Latent Potential (posted on Wikimedia Foundation blog)
  7. Hindi Wikipedia - An Encyclopedia Bridging New Bonds of Friendship Across Borders


I have seen the fact that you have Turkish Wikipedia significantly. I will be glad if you could share your editing experience and observations by answering to the following questions, either here itself, or email me, if you have specified your own email address in the preferences of your Turkish Wikipedia account or post me a message (privately or on my wall) on Facebook with the responses to the questionnaire:

1. How did you reach Turkish Wikipedia?

2. Why did you decide you must contribute to Turkish wikipedia?


3. What is the primary difference you find in the editing cultures on Turkish and any other Wikipedia that you are aware of

4. How do you find fellow editors? Are there conflicts?

5. Indian Wikipedians joined hands for various editathons such as http://meta.wikimedia.org/wiki/Lilavati's_Daughters_Edit-a-thon. Has there been such other special editathons on Turkish Wikipedia?

6. Where are most of the Turkish Wikipedians located (the specific part of Turkey / TRNC / Bulgaria, etc)?

7. Have you attended or organized Turkish Wikipedia community meet-ups?

8. Are there any institutions that are either promoting or likely to promote Turkish Wikipedia?

9. What has been your experience in adding content on specific topics?

10. Can discuss any special experience which took most of your effort but resulted in immense happiness?

11. Can you share any experience of collaboration with a fellow Turkish Wikipedian?


12. How are the technical challenges/issues been for your language?

13. Now is it easy for a new user to start contributing on wikipedia easily?

14. How about interface translation (system messages) and other things?


15. Are there any non-native contributors (e.g. Arabs/ Kurds/ Armenians / Americans) on Turkish Wikipedia?


16. In addition to Turkish Wikipedia, do you plan to contribute to any other language Wikipedia?


17. What is your view about the stub class articles on Turkish Wikipedia?

18. Does Turkish Wikipedia in general adhere to the Neutral Point of View (NPOV) rule? Have you contributed to other Wikimedia projects such as Turkish Wiktionary, Wikibooks, Wikiquote and Wikisource? If so, what has been your experience?

19. Could you share any and all ideas - small or big, successful & not-so-successful - that you think can help drive Turkish and other language projects?

20. Could you give us a personal introduction of yourself (with username)? Also, can you provide the link of any notewothy article you’ve written as well as any user image you’ve uploaded on Wikimedia Commons? Teşekkür ederim. --Hindustanilanguage (mesaj) 18:43, 13 Eylül 2014 (UTC)

Oy kullanımı[kaynağı değiştir]

Merhabalar rahatsız ettiysem özür dilerim. Bir istirhamda bulunucaktım. Seçkin madde adaylığına gösterdiğim şu maddeye göz atıp oy yada yorum yapmak istermisiniz ? İyi vikiler. Gençfenerbahçeli98 18,34, 5 Kasım 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yazar Yıldızı
Türkçe Vikipedi'ye katkılarınız için. Drgulcu 19:07, 8 Ocak 2015 (UTC)

Merhaba. Kendim yaratmış olduğum Patrick Stump isimli sayfa üzerinde yapılan değişiklikleri en son olarak tek bir değişiklikte topladım. Kaynakçalar ekledim ve kaynaksız iddiaları sildim. Sayfa üzerindeki değişiklikler uzun süredir kabul edilmiyor lütfen kontrol edip uygun bulursanız kabul ediniz. İyi günler. Bu imzasız yazı Leglesslegolas (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kendi yaratmış olduğum Patrick Stump sayfasındaki en son güncellemelerimi gözden geçirip uygun bulursanız kabul etmenizi isteyebilir miyim? Bu imzasız yazı Leglesslegolas (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tamamdır, kolay gelsin. --Kemal K. 22:59, 30 Ocak 2015 (UTC)

Soru ve yardım[kaynağı değiştir]

Merhaba. İlk olarak bu adresdeki fotoğraf'ın Vikipedi ilkelerine uygun olup olmadığını öğrenebilir miyim? Çünkü kendi yazmış olduğum Patrick Stump sayfasında kullanmak üzere kendim yükledim.

İkinci olarak da, yine Patrick Stump sayfamda kullandığım kaynakçalara nasıl tarih ekleyebilirim? İleride silinme ihtimallerine karşı aldığım tarihi belirtmek gerekir diye düşündüm çünkü. Şimdiden teşekkürler ve iyi günler! Bu imzasız yazı Leglesslegolas (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  1. Vikipediye resim eklerken izlediğimiz belli adımlar var. Adil kullanım kapsamındaki resimlerin mutlaka kaynağının belirtilmesi ve doğru şekilde etiketlenmesi gerekiyor. Yüklemeye çalıştığınız resim üzerinden gidersek-bir filmden alınmış bir ekran görüntüsü anladığım kadarıyla. Vikipedi:Yükle sayfasında aşağıdan "Ekran yakalama görüntüsü" adımını takip edeceğiz. Yükleyeceğimiz dosyayı seçtikten sonra özet bölümündeki formu dolduracağız. (telif sahibi bölümüne resmi aldığınız web sayfasını da ilave etmeyi unutmayın.) Lisans bölümünde ise "Film (TV filmleri dahil)" etiketini seçeceğiz. Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Yardım:Resim yükleme sayfalarından detaylı bilgi edinebilirsiniz.
  2. Kaynak verirken Şablon:Web kaynağı'nı kullanıyoruz. Örnek oluşturması için sayfadan rastgele iki kaynağı buna göre düzenledim. Laf aramızda, İngilizce vikiden çeviri yapıyorsanız parametreleri (title, date vs.) Türkçeleştirmenize de gerek kalmıyor. Kaynak gösterdiğiniz sayfaların silinme ihtimaline karşı şunun gibi bir arşiv sitesinden kaynakları arşivlemeniz ve örnekte yaptığım gibi eklemeniz gerek. Son olarak, mesajlarınızın sonuna ~~~~ koyarak veya değiştirme alanının üst bölümündeki İmza butonunu kullanarak imza atmayı unutmayın. Sorunuz olursa buralardayım, kolay gelsin. --Kemal K. 14:49, 3 Şubat 2015 (UTC)

Selamlar. Daha önce kaynakçayla ilgili bir soru sormuştum, siz de cevap vermiştiniz ama bana biraz karışık geldi onlar. Ben sol üstteki gömülü dosya seçeneğinin yanındaki kaynak seçeneğini kullanıyordum, sonra en sağdaki kaynak seçeneğini gördüm. Soldaki seçenek ile kaynak yapmış olmanın bi hatası var mıdır? Şuraya bi göz atsanız kaynakları en baştan değiştirmeye gerek var mı? Bu imzasız yazı Leglesslegolas (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sağdaki buton bahsettiğim şekilde detaylı olarak kaynak eklemeye yarıyor. (açılan forma bilgileri girdikten sonra Ekle'ye basıyorsunuz.) Bunun yerine soldaki butonu kullanarak da kaynak ekleyebilirsiniz tabii ki. Maddedeki kaynaklarda bir sorun yok. --Kemal K. 18:09, 4 Şubat 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Kemal K.
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:05, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Daha önceden yazmış olduğum Patrick Stump sayfasının ben yazmadan daha önce başkası tarafından eklenip kaldırıldığını öğrenmiştim. Bu sayfanın da kaldırılma ihtimali var mı? Yoksa önceki sayfa yetersiz miydi? Sonuçta bu sayfa kaynakları ile de oldukça temelli, daha önceden korunmuş olan İngilizce sayfasından çeviri niteliğinde. Bunun da korunma ihtimali var mı? Bu imzasız yazı Leglesslegolas (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayfa daha önce üç kez silinmiş, ancak bunlar deneme yahut zararlı değişiklik. Mevcut hâliyle sayfanın başına bir iş gelmeyecektir. Müsterih olun. --Kemal K. 19:47, 16 Mart 2015 (UTC)

Neden silindi. Aykirik (mesaj) 22:15, 26 Ocak 2016 (UTC)

Translating the interface in your language, we need your help[kaynağı değiştir]

Hello Kemal K., thanks for working on this wiki in your language. We updated the list of priority translations and I write you to let you know. The language used by this wiki (or by you in your preferences) needs about 100 translations or less in the priority list. You're almost done!
Tüm vikilerde çeviri eklemek veya çevirileri değiştirmek için lütfen MediaWiki yerelleştirme projesini translatewiki.net'i kullanın.

Please register on translatewiki.net if you didn't yet and then help complete priority translations (make sure to select your language in the language selector). With a couple hours' work or less, you can make sure that nearly all visitors see the wiki interface fully translated. Nemo 14:06, 26 Nisan 2015 (UTC)

Vikipedi:Etiketleme[kaynağı değiştir]

(Bu mesaj son 30 günde en çok katkı yapan ilk 50 devriyeye gönderilmiştir.)

son değişiklik[kaynağı değiştir]

son değişikliğimi geri alır mısın kaynakça ekleyeyim derken bir şeyler silindi. ve ben geri alamıyorum. --88.240.173.9 19:07, 13 Ekim 2015 (UTC)

Çevirdiğim 2NE1 sayfası değiştirilmiş.acaba çeviride bir hata mı ettim ? #### 15:17, 6 Aralık 2015 (UTC)

İKON grubunda bilgi kutusu bozulmuş onu düzeltmiştim ancak siz yaptığım şeyi geri almışsınız nedenini sorabilirmiyim?--Anyela23 (mesaj) 18:09, 7 Ocak 2016 (UTC)

Düzeltirken maddenin giriş cümlesini silmişsiniz, bu nedenle geri aldım. Gerekli düzeltmeyi ayrıca yaptım. Kolay gelsin. --Kemal K. 18:36, 7 Ocak 2016 (UTC)

Denys Boyko maddesi[kaynağı değiştir]

Denys Boyko maddesini bazı gereksiz kişilerce bozulmuştur. Eski sürümüne geri getirilmesini rica ediyorum Bu imzasız yazı İbrahimferhadli (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Rica etsem yaptığım katkıları kontrol edebilirmisiniz uzun zamandır bekleyen değişiklikler var çünkü şimdiden teşekkürler--Anyela23 (mesaj) 08:27, 10 Ocak 2016 (UTC)

VP:Ş#Kullanıcı:Eldarion Yetkilerini kötüye kullanan bir hizmetli hakkında şikayette bulundum görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim. --Kadirmesaj sayfam 14:18, 11 Ocak 2016 (UTC)

Şiir güzel gözüksün dedik[kaynağı değiştir]

Geri aldınız, katı oynamayın şu oyunu, insanlar buradan bilgi alacaklar ve bilmek isteyecekler, sıkış tıkış şiiri kimse okumaz. Aralarına boşluk koymak, okumayı kolaylaştırır. Şiiri de şapkalı harf yazmaktan başka değiştirmedim zaten. Neden geri aldınız? Yunus Emre Durak (mesaj) 19:52, 11 Ocak 2016 (UTC)

Doruk455 13:08, 3 Şubat 2016 (UTC)

Sayda Düzeni[kaynağı değiştir]

Merhaba, Bazı maddelere Popüler Kültürdeki Yeri şeklinde başlık açtım,yetkili bir devriye ise başlığı Popüler kültürdeki yeri şeklinde düzenlemiş.. Bu değişiklikteki amaç nedir,bundan sonraki değişikliklerimi devriyenin yaptığı gibi mi yapmalıyım?Teşekkürler Kingbjelica (mesaj) 18:29, 3 Şubat 2016 (UTC)

Madde içindeki başlıkların ilk sözcüğünü büyük, diğer sözcüklerini küçük harfle başlatmalısınız (özel isimler hariç). Dolayısıyla "Popüler kültürdeki yeri" biçiminde yazmak doğru olacaktır. Vikipedi:Biçem el kitabı sayfasından detaylı bilgi edinebilirsiniz. Kolaylıklar. --Kemal K. 18:40, 3 Şubat 2016 (UTC)

bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Doruk455 10:13, 12 Şubat 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Yıllardır bıkmadan usanmadan Vikipedi'yi adam etmeye çalışan emektar Kemal'e gelsin. Eski günlerin anısına... ♪♫Berkay0652|ileti 21:14, 4 Mayıs 2016 (UTC)

Terim adı konusunda danışma[kaynağı değiştir]

  • Müzik katkısı yapan kullanıcılardan en gözüme çarpanı olarak sana danışayım dedim: Sence psychedelic sözcüğü müzik türü olarak psikedelik şeklinde Türkçeleştirilmeli mi? Psikedelik pop ve psychedelic rock diye ayrı takılan maddelerimiz var fakat bir bilene sormadan değiştirmek istemedim. --♪♫Berkay0652|ileti 17:26, 27 Temmuz 2016 (UTC)

Keep competition[kaynağı değiştir]

We must ""Conserver"" keep this article fr.wikipedia.org/wiki/Coupe du 50e anniversaire de la KTFF (French Version) competition taking place in northern Cyprus in 2005. The admissibility of this page is currently under discussion. We must help preserve this section by putting "" # "".

This competition is dedicated to the 50 years of the Cyprus Turkish Football Association or Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu.

It is important that the Turkish Cypriot North and Turkey living in Francophone countries to experience a part of football history of the Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. The sources are also reliable.

PartyNextDoor[kaynağı değiştir]

Merhaba ben yeni yazmaya başladım da. Party'nin sayfasının silindiğini gördüm. Burda nasıl bir işleyiş var anlamaya çalıştım ama çok anlayamadım. Yani silen kim neden siliyor nasıl bir kriter var, bilgilendirebilir misiniz acaba beni? Kasetcalar (mesaj) 16:08, 9 Kasım 2016 (UTC)

  • Silen arkadaştan PartyNextDoor maddesini geri getirmesini rica ettim, içeriğini de uygun bir biçimde düzenledim. Vikipedi'de maddelerin blog tadında değil de, tarafsız ve ansiklopedik bir dille yazılması ve bilgilerin uygun biçimde kaynaklandırılması gerekiyor, standartlara uymayan maddeler hizmetliler tarafından hızlıca silinebiliyor. Yardım:Sayfa nasıl yazılır? sayfasına göz gezdirebilirsiniz, ilgi alanlarınızdaki maddeleri inceleyerek fikir edinebilirsiniz. Aklınıza takılan şeyleri sorabilirsiniz. Kolay gelsin. --Kemal K. 15:24, 10 Kasım 2016 (UTC)

Madde geri getirildi. İyi çalışmalar. --Eldarion 10:03, 10 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 22:58, 29 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 geride kaldı[kaynağı değiştir]



VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı. Proje 2016 yılında katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler ve madde istek sayfalarına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeni yılda şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:57, 30 Aralık 2016 (UTC)