Kullanıcı mesaj:Cd96

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Değiştir ibaresi yerine, + işaretine tıklayarak mesaj bırakınız. Eğer Değiştir seçeneğini kullanıyorsanız, başlık açma veya belirteç konularında özen gösteriniz. İmzanızı eklemeyi unutmayınız. Sayfanın düzgün görünmesi açısından bunlara ve Türkçe'yi doğru kullanmaya lütfen dikkat ediniz.
Arşiv
' Mesaj arşivi 1

Kolay gelsin Celal. İmzanı değiştirmek için "tercihlerim" (yukarı sağda) bağlantısına tıklayıp, "İmzalarda gözükmesini istediğiniz isim" kutusuna bazı kodlar yazmalısın.

Mesela [[Kullanıcı:Cd96|<font color="#FF0000">Celal</font>]] yazarsan şöyle görünür:

Celal

[[Kullanıcı:Cd96|<font color="#FF0000">'''Celal'''</font>]] yazarsan:

Celal

[[Kullanıcı:Cd96|<font color="#33CC33">'''Celal'''</font>]] <sup>[[Kullanıcı_mesaj:Cd96|ileti]]</sup> yazarsan:

Celal ileti

İleti bağlantısı şimdi çalışmıyor çünkü bu yazıyı kullanıcı mesaj sayfana yazıyorum ama diğer sayfalarda çalışır. Ayrıca "tercihlerim" bölümünde "Ham imza (İmzanız yukarıda belirttiğiniz gibi görünür. Sayfanıza otomatik bağlantı yaratılmaz.)" yazısının solundaki kutuyu tıklamayı unutma. İyi çalışmalar --Pinar 03:06, 20 Eylül 2007 (UTC)

Celal

Celal ileti

Hoş geldin Tembel insan !!! --[[Kullanıcı:Cd96|<font color="#0000FF">'''Celal'''</font> <sup>[[Kullanıcı_mesaj:Cd96|ileti]]</sup>]] 18:56, 26 Eylül 2007 (UTC)

Teşekkürler Celal, hoşbulduk :) -Tembelejderha 13:56, 27 Eylül 2007 (UTC)

Celal ileti

Merhabalar, kullanıcı sayfanızdaki sloganvari ifadeleri (her ne kadar günün anlam ve önemine yönelik olsa da), Vikipedi'nin hiçbir siyasi, politik, ideolojik görüşün yanında yer almadığı gerçeğinden hareketle, kaldırmanızı rica edeceğim. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 11:59, 27 Ekim 2007 (UTC)

Teşekkürler, bir de bayrağın altındaki ifadeyi kaldırabilir misiniz? Vakit buldukça Viki'ye katkıda bulunmanız dileğiyle. --Metal Militia ileti 12:08, 27 Ekim 2007 (UTC)
Kurban bayramınız mübarek olsun(Dedemin inekleri.)--Sαвяι¢αи76ileti 16:02, 21 Aralık 2007 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı metin eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler!

Machiavelli' msj 16:28, 15 Şubat 2008 (UTC)



Resim kaynağı[kaynağı değiştir]

  • Bu resmi nereden aldığınızı resmin sayfasına eklerseniz silinmemesini sağlayabiliriz. Çünkü kaynaksız resimler silinmektedir. Teşekkürler, kolaylıklar... --DsMuratileti 18:54, 16 Temmuz 2008 (UTC)

Uyarınız için teşekkür ederim... --Cd96 18:56, 16 Temmuz 2008 (UTC)

  • Rica ederim. Ayrıca, kullanıcı sayfanızda gazete sayfaları vb. gibi özgür lisansa sahip olmayan adil kullanım resimlerini kullanmamız VP:AKUP'a uymamakta. O nedenle, kullanıcı sayfanızda bir düzeltmeye giderseniz daha iyi olabilir. Yapıcı tavrınızdan ötürü teşekkürler, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 18:59, 16 Temmuz 2008 (UTC)

Peki o resimlerede aynı şekilde kaynak belirtsem o zaman uymuş olur muyum? Teşekkürler, iyi çalışmalar...--Cd96 19:01, 16 Temmuz 2008 (UTC)

  • Kaynak eklemeniz mutlak gerekli zaten; fakat Vikipedi "özgür ansiklopedi" olduğundan ötürü, telif hakkı saklı içerikleri kullanıcı sayfalarımızda bulunduramıyoruz. Ayrıntılı bilgileri Vikipedi:Telif hakları ve Vikipedi:Adil kullanım politikası sayfalarından alabilirsiniz. Kolaylıklar dilerim... --DsMuratileti 19:05, 16 Temmuz 2008 (UTC)

Tekrar teşekkür ederim...--Cd96 19:05, 16 Temmuz 2008 (UTC)

  • Rica ederim; ayrıca çok hızlısınız tebrik ederim ... Katkılarınızın devamı dileğiyle... --DsMuratileti 19:07, 16 Temmuz 2008 (UTC)

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz![kaynağı değiştir]

RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yüklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz:

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

İyivikiler... homonihilis // ileti 19:03, 19 Temmuz 2008 (UTC)

Reality 11:28, 26 Ağustos 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Cd96,

Vikipedi kullanıcılarını ve ziyaretçilerini bir araya getirmek ve Vikipedi'yi tanıtmak amacıyla Ankara'da bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler ve ayrıntılar için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

5-6 Mayıs 2012 - Açılış: 11.00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Bilkent Üniversitesi, Ankara


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle... Nazif İlbek 01:03, 26 Nisan 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~AtakanCanileti 13:30, 11 Haziran 2012 (UTC) {{subst:di-kaynaksız-notice|1=Los Santos.jpg}} Adem20ileti 19:06, 31 Ağustos 2016 (UTC)

4 Yüz silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (4 Yüz) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/4 Yüz sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Wooze 01.32, 2 Ağustos 2022 (UTC)[yanıtla]

VPR:TRY Vikiprojesi maddelerinin toplanması.[kaynağı değiştir]

Selam, Vikiproje Türkiye Yangınları kapsamında proje ile ilgili maddelerin tartışma sayfalarına vikiproje şablonu ekleyebilirsiniz. Ayrıca projeye katılımda bulunmak için bu listeye kullanıcı ismini ekleyebilirsiniz. İletişim için Kullanıcı_mesaj:Mustafa_MVC, iyi günler.

Yürüyüş (dergi) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Yürüyüş (dergi)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Yürüyüş (dergi) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --MRTFR55 (mesaj) 18.31, 10 Temmuz 2023 (UTC)[yanıtla]