Kullanıcı mesaj:Superyetkin: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Nanahuatl (mesaj | katkılar)
Yeni başlık: Diğer diller kısmındaki yıldızlar
Ahmet Turhan (mesaj | katkılar)
(Aynı kullanıcı tarafından yapılan 1 ara revizyon gösterilmiyor)
99. satır: 99. satır:


Selamlar. Bu yıldızlar gözükmüyor, sorun sadece bende mi? Düzeltebilir misin?--[[Kullanıcı:Rapsar|Rapsar]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Rapsar|Efendim?]]</sup> 19:48, 7 Şubat 2018 (UTC)
Selamlar. Bu yıldızlar gözükmüyor, sorun sadece bende mi? Düzeltebilir misin?--[[Kullanıcı:Rapsar|Rapsar]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Rapsar|Efendim?]]</sup> 19:48, 7 Şubat 2018 (UTC)

==Vikiproje Konseyi banner==
Selamlar. [[Şablon:VPBanner|Bu şablonda]] sol tarafta yer alan [[Vikipedi:Vikiproje Konseyi|Vikiproje Konseyi]] bağlantısını ( [[Dosya:WikiProject Council with transparent background.svg|20px]] görseli) tüm proje şablonlarına koyabilir miyiz? [[Şablon:Vikiproje]]'de uygun bir yere yani, sağa veya sola. --[[Kullanıcı:Ahmet Turhan|Ahmet Turhan]] ([[Kullanıcı mesaj:Ahmet Turhan|mesaj]]) 09:09, 9 Şubat 2018 (UTC)

Sayfanın 09.11, 9 Şubat 2018 tarihindeki hâli

Cecil B. DeMille

Selamlar, rica etsem Cecil B. DeMille maddesini geri getirebilir misin? Telif temizliğini yapayım :) İyi çalışmalar. --Pragdonmesaj 14:08, 6 Ocak 2018 (UTC)

Şablon çevirme ricası

Merhaba Superyetkin, Şu şablonun Türkçeye çevirisini yapabilir misiniz acaba? --Ali95Acar (mesaj) 20:09, 7 Ocak 2018 (UTC)

İş Birliği Projesi ödülü

Otomatik şablon güncellemeleri

Selamlar. Senin botun Şablon:Yeni seçkin sayfalar2 ile Şablon:Kullanıcı VH şablonlarında otomatik güncelleme yapabilir mi? İkincisinde yapıyordu sanıtım ama artık yapmıyor gördüğüm kadarıyla.--RapsarEfendim? 04:19, 10 Ocak 2018 (UTC)

Çalışmayan yordamları gözden geçirmeye çalışacağım. İyi vikiler. --Superyetkinileti 16:18, 10 Ocak 2018 (UTC)

Meta görüş isteği

Selam SY,

Meta’da kullanıcı adı değişikliği talebinde bulundum ve bana ait olan “Hedda Gabler” adını geri almak istiyorum. (SUL ile benim buradaki adımı Hedda Gabler~trwiki yapmışlar, ama en.wiki’deki hesap da bana ait fakat şifre ya da mail olmadığı şçin giriş yapamıyorum) O adın bana ait olduğuna dair bir görüş belirtebilir misin ilgili sayfa? Bağlantı adresi --Hedda Gabler (eski) (mesaj) 11:19, 11 Ocak 2018 (UTC)

KD olmayan maddeler

Merhaba, Sarv'ın sistematik bir şekilde açtığı kayda değer olmayan hukukçu maddelerini kaynaklarda arama yaparak HS etiketi koydum. Lütfen siz de kontrol edip KD olup olmama durumuna göre siler misiniz. Böyle yüzlerce madde var, SAS'ta şişkinliğe sebep oluyorlar. Zaten SAS'a taşındığı zaman genelde Rapsar silinsin diye yorum yapıyor veya sadece benim yorumum üzerinden siliniyor. HS etiketi ile iki defa süzgeçten geçmiş oluyorlar. Kolay gelsin.--Nushirevan11 15:30, 13 Ocak 2018 (UTC)

Şablon adı

Merhaba Superyetkin, Bu şablonu Türkçeye çevirmeyi düşünüyorum. Ancak şablonun adını nasıl çevirsem diye düşünüyorum. Meet kelimesi ve şablondaki parametrelerden biri olan event kelimesi Türkçede bir çok anlamı olan bir kelime onu nasıl çevirsem acaba? --Ali95Acar (mesaj) 20:32, 13 Ocak 2018 (UTC)

Şablon Türkçe Vikipedi'de mevcut. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:53, 13 Ocak 2018 (UTC)

SAS

Merhaba, SAS'ta şişkinlik meydana geldi, ilgilenir misiniz rica etsem.--Nushirevan11 12:41, 16 Ocak 2018 (UTC)

Kaynak hatası

Selamlar. Yeasayer maddesindeki kaynak gösterme hatasını gidermen mümkün müdür? Teşekkürler şimdiden.--RapsarEfendim? 07:20, 19 Ocak 2018 (UTC)

Selam tekrar. Kaynak gösterme hatasından kastım, bazı kaynaklarda köşeli parantez kullanılması sebebiyle bağlantıların çalışmamasıydı :) Teşekkürler başka hata da varmış :)--RapsarEfendim? 08:05, 21 Ocak 2018 (UTC)

Mesaj sayfamda vandallık

Sayın Superyetkin, sayfamda sürekli olarak bazı kullanıcılar ağza alınmayacak, kırıcı, kaba ve küfür dolu sözler sarf ediyorlar. Bunun açığa çıkmaması için mesajları siliyorlar. Bundan muzdarip durumdayım. Kullanıcı adları Ali Acer Sapıker.... ve Kostantinapulos olan kullanıcıların daha önce kukla olduğu da tespit edilmiş. Bu kullanıcıların engellenmesi gerektiğini düşünüyorum.--Ali95Acar (mesaj) 10:53, 20 Ocak 2018 (UTC)

Şablon hatası

Selam Superyetkin. Tramvay ağı bilgi kutusu şablonunu oluşturdum. Ancak şablonla ilgili birkaç sıkıntı var. Şablonun ad parametresi çalışmıyor. Logo parametresi çalışırken resim parametresi sonuç vermiyor. Bir de bilgi kutusunun en altında g-t-d harfleri beliriyor. Belki fark etmediğim başka sorunlar da olabilir. Uygun olduğunuzda bir bakabilir misiniz? Teşekkürler.--BSRF 💬 14:45, 20 Ocak 2018 (UTC)

Vandal

Selamlar! VP:KET ve VP:SGT göz atarmısınız? Vandal is here! chanseyMesajYaz 15:36, 20 Ocak 2018 (UTC)

Hukuki tehdit şikayeti

Selamlar. Tarafımın burada hukuki tehdit şikayeti mevcut idi. Bu şikayet bir "savaş ilanı" (?) değil, tam tersine benim tehdit olarak anladığımın incelenmesi isteği idi. Katkı yaparken BTK'yı, Türkiye'deki yasal düzenlemeleri veyahut herhangi bir hukuksal zemini bize düşündürten her şeye karşı mesafeli olmalıyız. Burada buna dair bir inceleme isteği vardı. Vikipedi'ye dair olan güven sarsılması asla yaşamamalıyız, zira siz de biliyorsunuz daha önce bu gibi durumları yaşadım. Bu sebeple makul bir yanıt veya inceleme bekliyorum. Bu hizmetli statüsündeki kullanıcılara bir taleptir. --Ahmet Turhan (mesaj) 16:55, 22 Ocak 2018 (UTC)

Koruma

Selam Superyetkin. Afrin Operasyonu maddesi için VP:TERCİH kapsamında bir korumayı aktif gördüğüm hizmetliler @Vikiçizer, @Sakhalinio ve @Sabri76 ile birlikte değerlendirmeniz uygun olabilir. Kolay gelsin. chanseyMesajYaz 17:41, 22 Ocak 2018 (UTC)

Merhaba. Kullanıcıların hepsine de ifade ettiğim gibi güncel bir maddeyi veya tartışma sayfasını korumak yerine ansiklopedik ilerlemeyi durduracak kullanıcıları uzaklaştırmanın uygun olacağını düşünüyorum. Uyarı anlamında sakinliğe davet ettim, ediyorum. @Chansey. --Vikiçizer (mesaj) 17:46, 22 Ocak 2018 (UTC)
İlgili tüm sayfa ve bağlantıları takip ediyorum @Vikiçizer, görüş bildirdiğiniz için teşekkürler. chanseyMesajYaz 17:56, 22 Ocak 2018 (UTC)

Şablon kaldırma

Selamlar. Afrin Operasyonu maddesinde şablon kaldırma vandalizmi mevcut, ilgilenebilir misin? Savaş alanı çıkmaması için hizmetlilerin ufak müdahaleleri gerekli zira, yoksa işler büyüyor. Çünkü uyarı da bir işe yaramıyor. --Ahmet Turhan (mesaj) 16:17, 23 Ocak 2018 (UTC)

Dağ bilgi kutusu

Selam SY,

Şablon:Dağ_bilgi_kutusu#Haritalı kısmında Lua error in Modül:Konum_haritası at line 379: Malformed coordinates value. hatası veriyor. Sebebini bulamadım. Bakabilir misin sana zahmet? --Hedda Gabler (mesaj) 20:02, 30 Ocak 2018 (UTC)

Isaiah Zeldin

https://tr.wikipedia.org/wiki/Isaiah_Zeldin - Eefendim ben bu maddeyi ekledim Sabri76 silmekte lütfen kontrol edermisiniz lütfen...--Kostantinapulos (mesaj) 16:26, 1 Şubat 2018 (UTC)

Kaynak arşivleme botu

Selamlar. Şu maddenin üzerinden geçebilir misin? Arşiv bağlantısı var zannediyorum hemen hepsinin ama mevcut bağlantıların bir kısmı artık varlığını sürdürmüyor. Bot bunları bulamazsa kırık link şablonu ekleyebilir, ben de bulup elle düzeltirim. Teşekkürler.--RapsarEfendim? 19:27, 2 Şubat 2018 (UTC)

Merging articles

Hi! It seems like the For The Love Of Goddess article have been merged with the Ah! Tanrıçam bölümleri listesi by mistake. Please separate the revisions and move the content back to the page. Many thanks! -- Meisam (mesaj) 11:21, 3 Şubat 2018 (UTC)

Hello. The merge operation of concern has been done as per our notability policy. Regards. --Superyetkinileti 11:34, 3 Şubat 2018 (UTC)
Thanks for your quick answer. I understand the reason but I am just curious to know why this one is singled out. The rest of the episodes have their own separate articles. -- Meisam (mesaj) 12:19, 3 Şubat 2018 (UTC)

Diğer diller kısmındaki yıldızlar

Selamlar. Bu yıldızlar gözükmüyor, sorun sadece bende mi? Düzeltebilir misin?--RapsarEfendim? 19:48, 7 Şubat 2018 (UTC)

Vikiproje Konseyi banner

Selamlar. Bu şablonda sol tarafta yer alan Vikiproje Konseyi bağlantısını ( görseli) tüm proje şablonlarına koyabilir miyiz? Şablon:Vikiproje'de uygun bir yere yani, sağa veya sola. --Ahmet Turhan (mesaj) 09:09, 9 Şubat 2018 (UTC)