Kullanıcı mesaj:Eldarion: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
k SakarSherlock tarafından yapılan değişiklikler geri alınarak, Eldarion tarafından değiştirilmiş önceki sürüm geri getirildi.
Yeni hesap (mesaj | katkılar)
Değişiklik özeti yok
542. satır: 542. satır:


Sayfada aşırı br vandalizm durumu var. IP korumasına alınması uygun diye düşünüyorum. Selamlar, İyi vikiler, [[Kullanıcı:Fenerli1978|Fenerli1978]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Fenerli1978|Buyrun beniiiim?]]</sup> 10:48, 3 Eylül 2014 (UTC)
Sayfada aşırı br vandalizm durumu var. IP korumasına alınması uygun diye düşünüyorum. Selamlar, İyi vikiler, [[Kullanıcı:Fenerli1978|Fenerli1978]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Fenerli1978|Buyrun beniiiim?]]</sup> 10:48, 3 Eylül 2014 (UTC)

==Kukla==
Neye dayanarak beni kuklacılıkla suçluyorsun? [[Kullanıcı:Yeni hesap|Yeni Hesap]]

Sayfanın 09.55, 4 Eylül 2014 tarihindeki hâli

Bravo

Tarafsız davranmıyorsunuz. Tanınmamış bir sürü insan wiki de kayıtlı iken dünyada kendini kanıtlamış bir çok başarıya imza atmış Türk akademisyen ve Prof.Dr. Mehmet Tuğrul Sezer beyefendiyi eklememe izin vermiyorsunuz. Lütfen yaptığınız değişikliği geri alın olmuyorsa rica ediyorum konuyu siz değerlendirmeyin.Aciles (mesaj) 12:25, 2 Eylül 2014 (UTC)

0 derece

feeddi başlığını kaydadeğer görmediğiniz için silmişsiniz, neye göre kaydadeğer değil? yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın, mesajlaşma nasıl oluyor anlayamadım. "Sadece ansiklopedik bilgi girin" demişsiniz https://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:T%C3%BCrk_internet_siteleri şu kategorideki tüm sayfalarla aynı formatta bir sayfa oluşturmuştum ama kaydadeğer görmüşsünüz, eğer bunları da silerseniz eyvallah ama bunlar dururken feeddi'yi silmeniz bence adil değil.

Uğur Eskici

Merhaba, n11.com adına oluşturduğum sayfa telif hakları nedeniyle silinmiş fakat şirket çalışanı ve şirket adına bu sayfayı kendimiz oluşturmuştuk. Burada ne gibi bir telifden bahsediliyor acaba? Sayfanın yayınlanması için ne yapmamız gerekli. Teşekkürler.

Saylav Esen

Merhaba, Saylav Esen hakkında oluşturduğum sayfayı niçin sildiniz? Herhangi bir telif hakkı oluşturan bir durum olmamasına rağmen?

Deatlny

Merhaba Sitede silinen tüm yazılar bana ait.yayınlanan sitelerde de benim onayımla yayınlandı acaba başka sitede yayınlandığı için mi silindi?

Ufuk Lüker

Merhaba. Ufuk Lüker makalesini telif hakları nedeni ile kaldırmışsınız. Daha önce yazılmış bir yazının aynısı olduğu notu düşülmüş. Daha önceki yazıya da internette herhangi bir yerde ulaşamadım. Ayrıca ilgili müzik grubunun diğer üyelerinin makaleleri de hemen hemen aynı içeriğe sahip. Aynı kaynaklara dayanılarak hazırlanmış. Bunlar vikipedi'de yer alırken yazdığım makalenin vikipedi'de neden olmayacağı konusunda bilgi verebilir misiniz? İyi günler.

Deep Web

Merhaba,yazdığım Deep Web makalesini telif hakları nedeni ile kaldırmışsınız.Fakat hem Deep Web hem de Tor Project(Onion Routing dahil) açık kaynak kodludur.Kullanıcılarından hiçbir lisans ve ücret talep etmezler.Durum buyken yazdığım makalenin yayınlanmasını talep ediyorum.Ayrıca makalede geçen Bitcoin de açık kaynak kodludur.Kaldı ki aynı madde çok daha detaylı Ingilizce Wiki 'de var,burada ne gibi bir sorun oluştu anlayamadım.Cevabınızı bekliyorum.

Bu maddeyi deneme amaçlı olduğu için silmişsiniz. Halbuki maddede herhangi bir sorun yoktu. -- Dijkstra·ileti 20:49, 22 Haziran 2014 (UTC)

[1] [2] -- Dijkstra·ileti 10:38, 23 Haziran 2014 (UTC)

Chloris Tea

hello again ,

I main I have got chloris tea brand so I have  copyright of chloris tea and  I would like open a page about chloris tea on vikipedi .

therefore you don not need to block my page on vikipedi .

Could you please clarify whatsoever needed to proof?

I am looking forward to hear from you

Regards

chloris tea

hello again , I main I have got chloris tea brand so I have copyright of chloris tea and I would like open a page about chloris tea on vikipedi .


therefore you don not need to block my page on vikipedi .

Could you please clarify whatsoever needed to proof?

I am looking forward to hear from you

Regards

Rahman Altin Sayfası

Selamlar,

Rahman Altin sayfasini olusturmak istiyoruz. Sayfayi 'telif haklari ihlali' nedeni ile silmissiniz?

Nedenini sormak istiyoruz. Hangi konuda bir telif hakki ihlali buldunuz ve bu sistem nasil isliyor, bu konuda sizden bir geri donus rica edebilir miyim?

Tesekkurler.

R.A.

Wikipedia ve commons hesapları hakkında

Bugün Selim Gülgören maddesinde değişiklik yaparken commons'a fotoğraf eklemek için kendi kullanıcı adı ve parolamla giriş yapamadım. Parolamı unuttum işlevinde ise kullanıcıya ait e - posta bulunamadı ibaresi çıkıyordu. Yeni bir hesap oluşturmak gerekli diye düşünerek, aynı e-posta adresi ile fsiyako kullanıcı adıyla hesap oluşturdum. Fotoğrafı yükledim. Ancak wikipedia sayfasında değişiklikleri kaydettiğimde fsiyako hesabından gönderildi. Sanırım bağlı uygulamalarla ilgili sistemsel bir sorun var. Şu anda birden fazla hesabım oluştu. Nasıl bir yol izlemeliyim.

Teşekkürler. Siyako (mesaj) 10:18, 26 Haziran 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Düzeltmen Yıldızı
Merhaba Cyerol makalesini neden sildiğinizi anlamadım o zaman Acunn makalesinide silmelisiniz burası özgür bi Ansiklopedi olduğunu sanıyordum. Lütfen yazıyı geri getirirseniz sevinirim. Cyerol (mesaj) 14:27, 1 Temmuz 2014 (UTC)


Selam

Merhaba Eldarion, Ertem Şener sayfasını kontol edebilir misin ? Viki4667, 20:10, 1 Temmuz 2014 (UTC)

Tüm hizmetlilere çağrı

Su tartışma sayfasına görüş bildirmeniz gerekmekte. --85.108.67.222 18:30, 2 Temmuz 2014 (UTC)

Özgün Uysal

Tekrar teşekkür ediyorum. O zaman sadece maddeyi eski haline getirmeniz yeterli olacaktır. İyi çalışmalar ve selamlar.

Silinen sayfa

Semih varol konumun silinmesi hakkında bilgi alabilir miyim sizin g2 olarak işaretlediğiniz konuyu başka birisi g10 olarak işaretlemişti ve 5 6 saatte 2398 erişim sağlanan konuma çok fazla saldırı olmuş ve kişi hakkında hakaret söylemlerinde bulunulmuştur--Dogaturkmen (mesaj) 05:36, 4 Temmuz 2014 (UTC)

Mustafa Yürüksoy sayfası

Merhaba,

Mustafa Yürüksoy ile ilgili sayfayı sildiğinizi gördük. Kendisinin yayınlanmış kitapları vardır ve birçok seminer vermiş bir kişidir. Kendisi geçtiğimiz Mart ayında vefat etti ve internette arayanların Vikipedi'de O'nunla ilgili kısa ve öz bilgiye ulaşmasını istiyoruz.

Bu konuda sizden bilgi ve yardım rica ediyoruz.

İyi çalışmalar...

Barkın Arıkut (mesaj) 10:05, 4 Temmuz 2014 (UTC)Barkın Arıkut

ENERYA sayfa başlığı

Merhabalar Enerya sayfa başlığı altında yazılan içerik silinmiş ; madde 9 telif hakkı ihlali diyor; firma websitesinden alınan bir bilgidir; neden silindiğiyle ilgili bilgi verebilir misiniz

Teşekkürler

İçerik

Merhabalar, "Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir." demişsiniz fakat link harici ekleme yaptığımdada sayfa silindi. Eklediğim başlığın reklam kaygısı olmayıp, insanların ürüne ulaştıklarında bilgilendirilmesi amacıyla yapılmıştır. Keza https://tr.wikipedia.org/wiki/Aspirin açıklayıcı bir sayfadır. Bu konuda yanlış yerleri ve insanların bilgilendirilmesi için nasıl yazılacağı hakkında bilgi verirseniz çok memnun oluruz, teşekkürler.

Central Hospital

Merhaba,

Sayfayı reklam içerikli bulduğunuz için silmişsiniz. Fakat bu anlamda bir çok sayfa mevcuttur.

Güner Dağlı sayfası

İyi günler, açtığım sayfanın kayda değer kişi olmadığını söylemişsiniz ancak kendisi şuan rektör yardımcısıdır ve anestezi ile ağrı konularında türkiyede bir çok çalışmayı ilk kez yapan kişidir. Değeri olmayan kişi oluşuna neye göre karar verdiğinizi anlayamadım. Hakkında sadece 2 satır bilgi olan ve gerçekten ne adı ne çalışmaları duyulmamış onlarca kişi varken titizlikle hazırlanmış bu sayfadaki hangi konu sizi rahatsız etti merak ettim. Saygılarımla

Omerberkaydagli (mesaj) 09:36, 9 Temmuz 2014 (UTC)

Sir

Sir kullanılmıyor demişsiniz ancak pek çok örnek mevcut, işte bir kaç tanesi:

https://tr.wikipedia.org/wiki/James_W._Black

https://tr.wikipedia.org/wiki/James_Mirrlees

https://tr.wikipedia.org/wiki/James_Stirling_(mimar)

İlhanomerfaruk (mesaj) 08:53, 10 Temmuz 2014 (UTC)


Kolay gelsin

İyi gidiyordur umarım Gelibolu..'larla işler. Kolay gelsin. Eldarion. Bugün de sizlere, bizlere çok uğraştırıcı bir gün olacağa benziyor. --Uğurkentmesaj 14:50, 10 Temmuz 2014 (UTC)

Sen ve Théoden, Kepez'le mücadele ederken yoruluyorsundur. Malum denetçi olduğun için giriş yaptığı IP aralığını engelleyebilrisin. İşine yarayabilir. --Uğurkentmesaj 15:45, 10 Temmuz 2014 (UTC)

Kayda değerlik

Kayda değerlik ölçütünü keyfi kullandığınızı düşünüyorum, wikipedia içerisinde az biraz dolanıp benim girdiğim başlığın yarısı kadar bilgi içermeyen ve kişi bazında "kayda değer" hiçbir olguya sahip olmayan bir çok başlık görebilirsiniz. Sizin başlık hakkında bilgi sahibi olmamanız ya da düzgün araştırmamanız o başlığı kayda değer özelliğinden yoksun hale getirmez. Kaldı ki yönergede belirtildiği gibi öncelikle bu kayda değerliği sorgulamalı ve benden gerekli bilgiyi talep etmeliydiniz. Sizse bu yola hiç başvurmadan keyfi bir şekilde bu başlığı sildiniz. Yazıktır ki özgür bir ansiklopedi içeriğini taşıyan bu ortamda siz ve sizin gibi keyfi uygulamalar içerisinde olan insanların görev alması üzücü. Amerika da ya da diğer ülkelerdeki benzer örnek ve eylemleri de yakın takip eden bir yer olarak sayenizde bu global ortamın da "türk özgürlük anlayışına mahsus" bir hale geldiğini belirtmeliyim. Umarım bu konuda gereken incelemeler yapılır ya da yapılacaktır kaldı ki yetkiye sahip olmak onun erdemini taşımak anlamına gelmiyormuş bunu tekrar öğrenmiş oldum. Saygılarımla

Omerberkaydagli (mesaj) 21:42, 10 Temmuz 2014 (UTC)

Yeni sayfa ekleme hakkındaki mesajınız

Merhabalar,

Eklediğimiz sayfanın silinmesine dair gönderdiğiniz detaylı mesaj için teşekkür ederiz. İçeriği hazırlarken mümkün olduğunca değişiklikler yapıp kendi cümlelerimizle hazırlamıştık. Bu durumda telif sorunu yaratan konu, referans olarak verdiğimiz linkler midir? Yardımcı olabilirseniz çok seviniriz.

Teşekkürler... Kreatifabrika

Sir

Mesele resmiyetse; Hz. ibaresini İslâm Dünyası'ndaki bütün resmî kurumlar kullanmaktadır, beyefendi... Ayrıca bana gönderdiğiniz ilk mesajda "Vikipedi'de tarafsız bakış açısı gereği olarak, Hz., bey, ağa, şehit, lord, sir, efendi, (S.A.V.), aziz, sayın.. vb. isim takıları kullanılmamaktadır." diyorsunuz. Hani TBA gereği, 'sir' kullanılmıyordu! Şimdi de resmiyet mi devreye girdi?


İlhanomerfaruk (mesaj) 14:25, 11 Temmuz 2014 (UTC)

Küfür

Selamlar, Kullanıcı:Ahmet619; Diego Ribas da Cunha maddesinde saldırı ve vandalizm amaçlı değişiklik yaptı. Şikayet sayfasına yazma gereği duymadım, direk söyleyim dedim. Kolay gelsin.Sait71 01:22, 14 Temmuz 2014 (UTC)

Tahincioğlu Holding Maddesi

Tahincioğlu Holding'in kurucusu Abdullah Tahincioğlu değil Yakup Tahincioğlu'dur. Tahincioğlu Holding maddesinde düzenleme yaptım. Onayına yardımcı olur musunuz? Bilginin doğruluğu için http://emlakansiklopedisi.com/wiki/yakup-tahincioglu sayfasına göz atabilirsiniz.

Telif hakkı

Merhabalar, geçen haftalarda evrensel olması amacıyla commons wikimedia ya fenerbahce.org sitesinden kaynak verip birkaç dosya yüklemiştim ancak telif hakkı dolayısıyla silinmiş. Sitede kaynak gösterilip yayımlanmasına izin var. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler. oltnilhn (mesaj) 16:37, 14 Temmuz 2014 (UTC)

Bu sitede en alt kısımda. oltnilhn (mesaj) 17:31, 14 Temmuz 2014 (UTC)

Özgün araştırma

Merhaba Eldarion; bu değişikliğe özgün araştırma demişsin. Fakat kaynak var. Kaçırdığım nokta neresi?--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 13:58, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Kaynak olması bir anlama gelmiyor. Özgün araştırma demek, güvenilir yetkin olmayan kaynaklardan yararlanmak demek. Söz konusu sitelere baktın mı ? Din konusunda kaynak olarak kullanılacak kadar yetkin eğitim ve bilgi birikimleri var mı sence ? Eldarion 14:03, 20 Temmuz 2014 (UTC)
Kaynak olması güvenilir olduğu anlamına gelmiyor. Evet. Yalnız oradaki bilgi benim ilk defa rastladığım bir bilgiydi. Sadece merak ettim. Din ile alakadar olan bir Vikipedist yardımcı olabilir sanıyorum.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 14:08, 20 Temmuz 2014 (UTC)
Ben de bunu söylüyorum. Oradaki kaynak dışında hiçbir yerde konu geçmiyor. Forum sitesi kaynak gösterilmiş, onlar da başka forumu kaynak göstermişler. Bahsi geçen fikirlerine atıfta bulunulan isimler, amatör araştırmacılar. Yani elle tutulur kaynak göremedim. Sen gördüysen geri ekleyebilirsin. Eldarion 14:11, 20 Temmuz 2014 (UTC)
Dediğim gibi benim için de yeni bir bilgi. Yozer1'e de danıştım. Aksini ya da aynı bilgiyi savunan güvenilir bir kaynak önermesini rica ettim.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 14:13, 20 Temmuz 2014 (UTC)
Evet dediğin gibi. Yozer:"..Ebu Hüreyre'nin çok sayıda kaynakta sahih hadis rivayet ettiği referanslı bir şekilde geçerken, Ferec Hüdür'ün fikirleri pek itibar görmeyebilir. Hüdür beyin kitabı ciddi bir çalışmadan ziyade safsataya benziyor... " dedi. Biraz araştırınca hak verdim.Teşekkürler.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 15:01, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Kullanıcı adı

Tekrar merhaba Eldarion: bu kullanıcı adı uygun mu karar veremedim.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 14:21, 20 Temmuz 2014 (UTC)

Yegul38

Merhabalar. Geçmişte Yegul38'i taslak kriterlerine uygun olmayan birer cümlelik maddeler girdiği için uyarmış ve tutumunu değiştirmediğinde engellemiştim. Engelden döndükten sonra girdiği maddelerden sadece ikisi taslak kriterlerini karşılamazken (ki onları da sildim) diğer 19 madde bu kriterleri karşılamaktaydı. Ancak bu sefer de kategori eklememe durumu ortaya çıktı ve onu bu konuda uyaran bir mesaj attım ve tam o sırada 1 ay engellendiğini fark ettim. Bir kullanıcı 1 haftalık engelden sonra kendine çeki düzen verip birkaç cümleden uzun maddeler yazmaya başladıysa sırf kategori eklemediği için onu engellememiz mi gerekir?--Śαвяí¢αи76ileti 09:30, 22 Temmuz 2014 (UTC)

Benim açımdan sorun yok. Binlerce maddeyi silmekle sen uğraşıyorsun sonra. Kullanıcıya defalarca anlatmışsın, uyarmışsın, kategorisiz madde açma demişsin ancak hala hiçbir düzelme yok. Eğer senin açından sorun yok ise, engeli kaldırabilirim. --Eldarion 10:00, 22 Temmuz 2014 (UTC)
Onu kategori konusunda uyardığımı unutmuştum ama mesaj sayfasına şimdi baktım. Kategori hakkında geçmişte benden başka birçok kişi uyarmış hatta nasıl yapacağı da anlatılmış. Artık engelin haklı olduğu kanaatindeyim. Kolay gelsin...--Śαвяí¢αи76ileti 12:15, 22 Temmuz 2014 (UTC)
maydanoz oldum, kusura bakmayın ama kimseyi 'eksik' içerik yüzünden engellemenin doğru olduğunu düşünmüyorum. sevgiler. --kibele 12:16, 22 Temmuz 2014 (UTC)
Selamlar Kibele, olay pek eksik içerik engellemesi değil. Kullanıcı seri halde uygun olmayan (eksik içerik, eksik kategori, şablon hataları) madde açmış, defalarca uyarılmış, hiç bir mesaja cevap bile yazmamış. Pek uzlaşmacı, hatasını kabul eden bir tavır görünmüyor kullanıcıdan. --Eldarion 12:19, 22 Temmuz 2014 (UTC)
selam eldar, muhtemelen türkçe bilmiyor. uyarılar genellikle 'eksik'lik üzerine gibi. ısrarlı yanlış olmadıkça, bu eksik içeriklerin vikipide'ye zararı var mı öyle bakmak gerek. ne dersin? --kibele 12:43, 22 Temmuz 2014 (UTC)
Engeli kaldırdım. Yine de takip etmekte fayda var. Kolay gelsin. --Eldarion 12:45, 22 Temmuz 2014 (UTC)
futbolla ilgilenen arkadaşlar takip ederler sanırım. türkçe bilmeme konusunda başka bir kullanıcı ile karıştırdım galiba ama yine de iletişim kurmak istememek de, maddeleri kategorisiz açmak da uyarı ve engel nedeni olmamalı genel olarak diye düşünüyorum, istisnalar olabilr. teşekkürler, sevgiler. --kibele 12:51, 22 Temmuz 2014 (UTC)

Boyasız göçük düzeltme

Sn,Eldarion Boyasız göçük düzeltme ile ilgili yazımı kayda değer bir konu değil diye silmişsiniz, acaba bu konu hakkında bir kaynağınız var mı yada bilginiz var mı? Sizden ricam tekrar gözden geçirmeniz

Yardım

Merhaba ben 3 yıldır vikipediye üyeyim katkılarım var futboldan dolayısıyla.Fakat yeni gelen şekillerle artık nasıl yapabilecegimi anlayamadım.Örnegin iki tane tabloyu yan yana getiremiyorum eskiden bilgi kutusu ekliyorduk yazıyorduk tek tek.Şimdi değişmiş nasıl yapabilirmiyim yardım edebilir misiiz ?

Merhabalar

Bir konu için ihtiyaç duyduğum resmi eklemeye çalışırken kullanıcı onayımın olmadığını farkettim,bu süreç ne kadar sürer? Ayrıca Konuyu dikkate değer olmadığı için silmişsiniz , peki bu büyük şirketi buraya taşımak neden değersiz olsun sadece bilmek için soruyorum saygılar... Cyaneyed (mesaj) 06:24, 23 Temmuz 2014 (UTC)

Taysin in mesaj sayfasındaki mesajı neden sildiğiniz öğrenebilir miyim acaba? --Anilye (mesaj) 12:26, 23 Temmuz 2014 (UTC)

Bir yanlış anlaşılma var galiba. Ben mesajı olması gerekn yere taşırken, yorumu sildiğimi fark ettim, geşmişten geri getirdim. --taysin (mesaj) 12:30, 23 Temmuz 2014 (UTC)

Aydem

Merhaba Eldarion, Aydem adına sosyal medya yöneticisi olarak sayfa açmaya çalışıyoruz. Fakat her denememiz sonucunda sayfamız siliniyor. Yayında olan başka sayfalardan farksız bir içerik yazmamamıza rağmen kaldırılmasını anlayamıyoruz. Rica etsek sorunun ne olduğunu izah edebilir misiniz? Teşekkürler,

 
Bu size! (İnşallah şeker hastası değilsinizdir )
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun!


Sevgili vikipedist arkadaşım,

Ramazan Bayramını kutlarım.


~~ İyi vikilemeler, sevgiler, saygılar ~~   --Uğurkentmesaj 10:11, 27 Temmuz 2014 (UTC)

Sürüm

Merhaba Eldarion; Mesaj sayfamda 95.9.207.235 no lu IPye ait 2 sürümü silebilir misin? teşekkürler--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 16:11, 28 Temmuz 2014 (UTC)

Kaynak

Merhaba Eldarion; sanırım bu araç işine yarar:Vikipedi:Araçlar/Kaynak yardımcısı kaynaklar için çok kullanışlı--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 16:36, 29 Temmuz 2014 (UTC)

???

Merhaba Eldarion! Bauirjan Karagızulı'nın sayfasını açmaya çalıştım. Fakat açılmıyor, siliniyor? Sebebinin öğrenebilir miyim? Saygılarımla,

aşırı reklam nedeniyle silinen tanımlarım

merhaba

aşırı reklam sebebiyle tanımlarım silindi. migros, karfur, yimpaş gibi avm reklamları ise aynı minvalde olduğu halde duruyorlar. acaba bu durumu nasıl atlatıp mesajlarımı yayınlayabilirim?

düzeltilen başlık hakkında

yeniden bir tanım girdim acaba bu sefer doğru mu diye bakar mısınız?

Tam zamanında

Ben de tam diyorum ki bir hizmetli hızlı silinecek sayfaları silse. Hızır gibi yetiştin. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 06:43, 5 Ağustos 2014 (UTC)

kayda değer kişi olmaması

Merhabalar,

Özcan Tahincioğlu sayfasıyla ilgili yazıyorum. Ajans tarafından girişi yapılmakta olan sayfa kayda değer olmayan kişi açıklamasıyla silinmekte. Bu durumda akla şu soru geliyor finans dünyasında bilinen, çeşitli mecralarda röportajları çıkan bir iş adamı neden kayda değer bulunmuyor? Eğer iş dünyasında önemli bir konumda olmanız yeterli değilse neden benzer profildeki kişilere ait hesaplar yer almakta? Değerlendirme kriterlerinizin oldukça subjektif olduğunu düşünmekteyim.

Cevabınızı ilgiyle bekliyor olacağım..

İyi çalışmalar,

Umut aktass (mesaj) 13:11, 5 Ağustos 2014 (UTC)umut__aktass

Hizmetlilik

Bu aralar hizmetli adayı olduğum için soru soracağım. Şimdi düşünüyorum ki 1-2 güne kadar kimse oy vb. işlem gerçekleştirmezse bunu köy çeşmesinde duyurabilir miyim? Oy avcılığı vb. yaptığım düşünülmesin de. Senin de işin bu aralar zor. --Uğurkentmesaj 13:26, 5 Ağustos 2014 (UTC)

Kolay gelsin

Erol Yıldır Adlı makalenin değişikliklerine bakılmaksızın silmeniz beni hayal kırıklığına uğrattı halbu ki tüm gün düzeltmek için çabalamıştım. kolay gelsin

Seda Egridere sayfasini silmissiniz; Kayda değer olmayan kişi ibaresi ile. Kendisi uluslararasi arenada odulleri olan ama Turkiye'de cok fazla calismayan bir oyuncu ve yonetmendir. Wikipedia'da kendi sayfasi mevcuttur. Dahasi kendisi icin olusturdugum vikipedi sayfasinda 40'in uzerinde uluslararasi gazete, dergi ve televizyonlarda cikmis roportajlarini kaynak olarak gostermistim. Dunyanin bircok ulkesinde haberleri cikan ve yurt disinda ulkemizi bu sekilde temsil eden bir sahsi siz tanimiyorsunuz diye, gosterilen tum resmi kaynaklara ragmen, siliyor olmani ne kadar dogru? Kayda deger olmayan kisi kriterlerinizi aciklarsaniz cok sevinirim. Sizin tanimiyor olmaniz yeterli bir kriter midir? Bu sayfada da ayni konu hakkinda oldukca elestiri aldiginizi goruyorum. Bu konuya aciklik getirmenizi rica ediyorum. Saygilar.

Rica

Belki hoş karşılayamacayacaksınız fakat Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Uğurkent sayfasında bolca görüşe ihtiyaç vardır. Herhangi bir görüş (oy, yorum, soru) belirtirseniz iyi olacaktır. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 19:21, 8 Ağustos 2014 (UTC)

Bellli ki oy avcılığı yaptığımı düşünmüşsün. Fakat nerdeyse 1 haftadan beri kimse bir şey yapmadığından, olumlu-olumsuz fikir belirtmeksizin görüş bildirmelerini rica ettim. Elbette sana kalmış. Kolay gelsin. --Uğurkentmesaj 07:59, 9 Ağustos 2014 (UTC)

neden engel ?

Killa Hakan sayfası neden oluşturulmuyor ? neden engellediniz ? nasıl bir yetkilisiniz anlamış değiliz.. hiçbir açıklama yapmadan engel koyuyorsunuz.. "vandalizm" yapmayın lütfen ! Bu imzasız yazı Latinlingo12 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 03:34, 9 Ağustos 2014

Selam

Bu haftaki İBP'ye katılmak ister misin? Hizmetliler için de kapsamlı bir proje olacak. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 10:25, 11 Ağustos 2014 (UTC)

Sürüm silme

Şu değişikliği de görünmeyecek şekilde kaldırmak gerek heralde, sürüm silmek sanırım? Sevgiler. --Stultiwikiabana yaz 01:47, 12 Ağustos 2014 (UTC)

Mesaj sayfam

Merhabalar Eldarion, Öncelikle mesaj sayfamdaki değişiklik için tekrardan teşekkürler. Belki sorunun nerden kaynaklandığını mesaj etmişsinizdir. Konu ile ilgili mesajı burada bulabilirsiniz. Uzun bir süre bu anonim kullanıcı ile uğraşacağız gibi geliyor. Saygılar ve Selamlar, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 07:02, 12 Ağustos 2014 (UTC)

Diuca Speculifera

Selamlar Eldarion. Bir ricam olacak.. Tam emin olamadım. Sen bi bakarsan sevinirim...--SiLveRLeaD mesaj 08:57, 12 Ağustos 2014 (UTC)

Selam

Eldarion malum aktif denetçilerden olduğun için sana bir danışayım. Denetçi isteği sayfasındaki yazmanlar bu aralar aktif değiller. Ben de devriyelik başvurusu, İBP sayfalarının çoğunu arşivlediğim için, sana ve diğer denetçi arkadaşlara yardımcı olabilir miyim? Eğer bir sorun yoksa. Sayfaları düzene sokalım ve arşivleyelim de. Sen zaten hallediyorsundur çoğunu. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 10:55, 12 Ağustos 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Hizmetli Yıldızı
Biz işaretliyoruz, siz bıkmadan, usanmadan maddeleri siliyorsunuz. Ellerinize sağlık. --Uğurkentmesaj 18:39, 12 Ağustos 2014 (UTC)

Selam

Selam Eldarion, şu IP kullanıcı şurada görüleceği gibi küfürlü içerik yazmıştır. İlgilenirsen sevinirim. --Uğurkentmesaj 19:13, 12 Ağustos 2014 (UTC)

Teşekkürler, revizyon üzerindeki gizleme için ayrıca teşekkür ederim. Kolay gelsin. --Uğurkentmesaj 20:10, 12 Ağustos 2014 (UTC)

Yetkili

Merhaba Eldarion , bende sizin gibi yetkili olmak istiyorum. Yardım edebilirmisiniz. Ne yapmam gerekiyor. Kolay gelsin..


Vikidackmesaj 21:20, 14 Ağustos 2014 (UTC)


Soru

Bu başvuruyu neye istinaden başarısız olarak kapattınız ? --Eldarion 07:59, 13 Ağustos 2014 (UTC)

Kullanıcı ben ve Kendinciz'in uyarılarını dikkate almayıp, hem de kaç defa adaylık sayfamı boşaltmıştır. Kullanıcı hizmetli adaylığı şartlarını sağlamıyor. HB sayfasında belirtildiği gibi iyi niyetli kullanıcılar, adayın hizmetli olması mümkün gözükmüyorsa başvuruyu erkenden kapatabilir diyor. Yanlış yapmadık herhalde. Daha 1 aylık kullanıcı ve 200 katkısı var. Kolay gelsin. --Uğurkentmesaj 08:17, 13 Ağustos 2014 (UTC)
Bunca yıldır buradayım,,iyi niyetliyim diyerek bir başvuru kapatan sizden başka hiçbir kullanıcı görmedim. Politikada iyi niyetli demiyor, iyi durumdaki diğer kullanıcılar diyor. Bunca yıldır sizden başka iyi durumda olduğunu düşünen kullanıcı yokmuş demek. --Eldarion 08:24, 13 Ağustos 2014 (UTC)
Gerekli durumu Superyetkin'e bildirdim. Yanlış yapmadığımı düşünüyorum. Elbet zamanın da yanlışlarımız olmuştu. Fakat ben ve Kendinciz uyarmamımıza rağmen açması tuhaf gözüküyor. Bir de diğer kullanıcıların adaylık sayfasını habire boşaltması. --Uğurkentmesaj 08:27, 13 Ağustos 2014 (UTC)
Sayfayı sildiğin için teşekkürler. Bazı adaylık sayfalarındaki geçersiz oyları, ben yazmıştım, hatta onları istersen geri alalım. Diğer hizmetlilere durumu bildirince, oyları geçersiz yapmanda sorun yok demişlerdi. Başka adaylıklarda da aynısını yapabileceğimi söylemişti. Son cümlede söylediğim gibi Son söz bürokratlarındır. dedim. Tartışmayı uzatmaya gerek yok açıkçası. --Uğurkentmesaj 08:41, 13 Ağustos 2014 (UTC)

merhaba

lütffen şimdi incelermisiniz

uygunmudur, ne gibi değişiklikler yapmamız gerekmektedir?

saygılarımla

--Trbilgi (mesaj) 13:10, 13 Ağustos 2014 (UTC)

Sayın Eldarion

Peki bu şirket tanıtımı değilmidir? https://tr.wikipedia.org/wiki/İş_Yatırım

İlgili içerik ansiklopedik olarak düzenlenecektir, direkt silmek yerine biraz bilgi veremezmisiniz?

Bazı şirketlere neye göre bu onayı veriyorsunuz?

--Trbilgi (mesaj) 13:15, 13 Ağustos 2014 (UTC)

Beyhan Sümer hakkında daha önce açılmamış olan başlığı açma

Bu konuda açtığımız başlık kayda değer olmayan kişi olarak silinmiş.

https://tr.wikipedia.org/wiki/2001_T%C3%BCrkiye_Kupas%C4%B1_Finali

https://tr.wikipedia.org/wiki/2003_T%C3%BCrkiye_Kupas%C4%B1_Finali

Yukarıdaki iki linkteki bütün futbolcuların kendi isimlerine Vikipedi sayfaları varken neden Beyhan Sümer'in sayfası açılamıyor anlamadım.

Girdiğimiz formatlarla ilgili bir sıkıntı varsa bu düzeltilebilir ancak gösterilen gerekçe hiç de anlamlı gelmedi bana...

İsmail Kartal

Selamlar Eldarion, buradaki değişiklik YİB ye uygunmu? Tarafıma bir suçlama olunca değişiklik savaşına girmek istemedim. Selamlar, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 12:05, 15 Ağustos 2014 (UTC)


Yanlışımı Düzeltmek İstiyorum

Merhabalar diğer sayfam Wordblack 8 temmuz tarihinde süresiz engellenmiştim. Yanlışımı düzeltmek için lütfen ne olursunuz bir kere şans verin. Yemin ederim aynı hattaları yapmayacağım. Lütfen bir şans verin.... Lütfen lütfen

Vikidack Mesaj

Bilgi

  • merhaba Eldarion, tartışma sayfasına yazacağım. Açıkçası yazılı kaynak bulamadım. Coğrafya olarak da bu kuşun Türkçesinin olması düşük ihtimal. --Mskyrider ileti 07:59, 18 Ağustos 2014 (UTC)

Kayda değer

Merhaba Kayda değerlik kıstasları doğrultusunda, madde 6'ya bağlı olarak "Bilim Merkezi Derneği" maddesini silmişsiniz. Görüldüğü üzüre ilgili sivil toplum kuruluşuna ilişkin birden fazla kaynaktan ulaşılabilmekte. Akademik anlamda üyeleri ve çalışmaları da var. Kayda değerlikle ilgili bir problemi olduğunu düşünmüyorum. Ödül almış proje üretmiş bir organizsyon. İyi günler.


Kamernoyan (mesaj) 13:25, 18 Ağustos 2014 (UTC)

Kayda değer

Fakat, kayda değerliği subjektif olarak değerlendiriyorsunuz:

https://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Kayda_de%C4%9Ferlik#Kayda_de.C4.9Ferlik_pop.C3.BClerlik_ile_ayn.C4.B1_anlama_gelmez

https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0stanbul_LGBTT https://tr.wikipedia.org/wiki/Kuvay%C4%B1_Milliye_Derne%C4%9Fi https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87a%C4%9Fda%C5%9F_Sinema_Oyuncular%C4%B1_Derne%C4%9Fi

https://tr.wikipedia.org/wiki/Magazin_Gazetecileri_Derne%C4%9Fi

https://tr.wikipedia.org/wiki/Karikat%C3%BCrc%C3%BCler_Derne%C4%9Fi

dernekleri ne kadar kayda değer ise o denli kayda değer bir dernek. Objektif davrandığınızı düşünmüyorum. İlk maddem de bu tavırla karşılaşmak da pek ilginç tecrübe oldu :)

Kolay gelsin.


Kamernoyan (mesaj) 14:21, 18 Ağustos 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Özen Yıldızı
teşekkürler uyardığın için 4kanthugz (mesaj) 16:38, 18 Ağustos 2014 (UTC)

Reklam Amaçlı Silinme

Merhaba;

Anel grup sayfasını reklam amaçlı içerik olarak silmişsiniz? Bu sayfayı oluşturmak için yardım edebilir misiniz?

kontrol edilmemiş

Merhaba, 18 ağustos günü tanınmış kişi ekledik vikipedia'ya kaynaklarımızı kullandım... Fakat kontrol edilmemiş gözüküyor henüz.. Bu durum hakkında bilgi almak istiyorum, kontrolü sizler mi sağlıyorsunuz? teşekkürler iyi çalışmalar dilerim

silme

Bana söylenen her şekilde kaynak gösterdim sayfalarca okudum. Başka tanınmış kişi vikipedialarında olan kaynaklarda o tanınmış kişi olduğu için aynı kaynakları ben de kullandım. Mesele Rahmi Koç'un vikipediasında yer alan kaynak benim giriş yaptığım kişinin kaynaklarıyla benzer hatta resmi dışişleri makam kaynakları dahi mevcut. Kayda değer olmayan kişi kriterlerinin üzerinde bir madde yazdım ve herşeyin de kaynağını verdim. Daha başka bir şey eklemem gerekiyorsa lütfen belirtin. Vandalizm diye adlandırdığınız ya da tanınmamış kişi kriterlerinin üzerinde... Lütfen sayfayı geri yükleyebilir misiniz?


kontrol edilmemiş/Mustafa Basgülsen

mustafa basgülsen hakkinda sayfa olusturdum okadar ugrastim ettim bi dakikada silindi öylemi?kontrol edilmemis bile.lütfen bilgi veriniz. berna60

Sayfa Silme

sayın Eldarion Neden Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Cumhurbaşkanlığı Ziyaretleri Sayfasını Sildiniz -- Doruk455 mesaj 17:52, 23 Ağustos 2014 (UTC)

Sayfa Silme

Merhaba Kullanıcı:Eldarion;

Hazar Üniversitesi Dünya Okulu ve Hazar Üniversitesi Mühendislik ve Uygulamalı Bilimler Fakültesi sayfalarını kayda değer diyerek silmişsin. Benim merak ettiğim nokta bu kayda değerlik konusunda Vikipedi için standart bir uygulama mı yoksa Vikipedi'nin her dil sürümünde kendi kuralları mı var? Eğer tüm dil sürümleri için standart bir uygulama varsa neden Azerice ve İngilizce Vikipedilerde olan maddeye neden kayda değer dedin?

-Ilgar

Benim merak ettiğim nokta bu kayda değerlik konusu Vikipedi için standart bir uygulama mı yoksa Vikipedi'nin her dil sürümünde kendi kuralları mı var?

-Ilgar

O zaman şu soruyu sormaya hakkım var diye düşünüyorum:

Bu iki sayfayı kayda değer yapan ne? Yapı ve içerik bakımından benim açtığım ve senin kapattığın sayfalarla oldukça benzer ve aynı okulun parçaları. Senin mantığınla bu sayfalarında silinmesi gerekmez mi?

-Ilgar

kayda değerlik kriterleri ve çelişme

Merhaba, Bana verilen talimatları defalarca okudum ve üçüncü kaynaklara dayanan, web, haber kaynaklarını koydum. Biyografisini yazmak istediğimiz kişi aynı zamanda konsolos ve ülkenin kendi sitesini referans gösteriyorum. ya da haber gazetelerindeki yazılan makaleleri mention ediyorum. http://tr.wikipedia.org/wiki/Nihat_Odaba%C5%9F%C4%B1 ben burda kendi resmi sitesinden başka kaynak göremedim. ya da http://tr.wikipedia.org/wiki/H%C3%BClya_Av%C5%9Far kaynaklarından birisi pornografik bir siteye yönlendiriyor. Kayda değer kişi kriterleriniz bu kişiler mi sadece? son verdiğim linkde ansiklopedik bilgi nerede? ilk yolladığım linkin referansları nerede? daha bir sürü örnek gösterebilirim. Ama benim kaynak kullanarak referans göstererek yazdığım önemli bir kişinin biyografisini sürekli siliyorsunuz. Bunu haksızlık olarak kabul ediyorum. O zaman benim sayfamı lütfen bir kez daha inceleyin ve şu kısımları düzelt diyin düzelteyim. Ben gereksiz bilgi ya da vandalizm de yapmıyorum. kafama göre iş yapsam haklısınız fakat, yazılan her şeyi tek tek okudum. sadece ansiklopedik bilgi istiyorsanız neden web, haber, dergi kaynağı şablonu var? ve neden paylaştığım iki linkteki kişilerin ansiklopedik bilgileri yok ama sayfaları halen mevcut? rica ediyorum bana bunların cevabını verin. lütfen.. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar..

Yardım.

Pardon anlatamadım ben zaten kişinin bu kriterlere uyduğunu referanslarla da gösterdiğimi açıklıyorum size. Daha ne yapabilirim diye de soruyorum. Aynı zamanda 2 kaynak ile vikipedi'de bulunan insanlar varken ben 15-16 referansla nasıl siliniyorum. doğrulanabilir kaynaklarla yazmak çok kolay diyor yardım sayfası. Kişinin yönetim kurulu başkanı şirket sahibi ve konsolosluğunu RESMİ kaynaklarla doğrulayabiliyorsam başka ne yapmam gerekir ki bu sayfa silinmesin. Neden bilgi vermiyorsunuz? Okudum ve yazılanları harfi harfine yaptım. demekki bir şey yanlış geldi ki siliyorsunuz. söylerseniz düzelticem. Başka ortamlarda zaten kendisinin bilgileri mevcut. Vikipedi'de olmasını istediğimiz büyük bir insan kendisi.

yardım

Kayda değer olmadığını da siz kendiniz karar veriyorsunuz çünkü kayda değerlik konusundaki sayfayı defalarca okuyup titizlikle madde madde eşleştirerek yazdım. koyduğum kaynakları incelediniz mi ? Anlamak istemiyorum değil sadece yardım bekliyordum sizden. Neyse yine de teşekkür ederim. iyi çalışmalar

Sayfa Silme!!!!!

Sayın Eldarion Gerçek Bilgi Sayfayı Sildiniz Neden Siliyorsunuz kötü Bir İçerik Değil Ayrıca Çok Kesin Bilgiler içeriyor -- Doruk455 mesaj 13:08, 26 Ağustos 2014 (UTC)

Gizleme

Selamlar Eldarion. Kolay gelsin! --SiLveRLeaD mesaj 09:20, 28 Ağustos 2014 (UTC)

İlginize

Supernatural değişiklik geçmişi Yağmurlukörfez 18:40, 29 Ağustos 2014 (UTC)

Teşekkürler

Finansbank sayfası ile ilgili notumu hemen görüp aksiyon aldığınız için çok teşekkür ederim. Vikipedi'ye olan güvenimi tazelediniz. Bugün bu bankanın şubesinde çok kötü muamele gördüm, sizin tarafsız yaklaşımınız can sıkıntımı giderdi. AMS ileti 19:13, 29 Ağustos 2014 (UTC)

Son açılan Fırat Çöloğlu vikipedisi

Son açılan Fırat Çöloğlu vikipedisi
Son açılan Fırat Çöloğlu sayfasını kayda değer görmeme sebebiniz nedir acaba ? Eğer doğru olmadığını düşünüp sildiyseniz altta oyuncunun instagram twitter hesaplarının linki bulunmaktaydı iletişime geçip doğru olup olmadığını sorabilirdiniz .. Handanbyrm (mesaj) 06:35, 1 Eylül 2014 (UTC)

SibelDurunesil (mesaj) 12:19, 1 Eylül 2014 (UTC)|} Fırat Çöloğlu Vikipedi Sayfasını silmeniz hiç adil değil bi kaç dizide oynamış kişilerin profilleri duruyor neden onlarıda silsenize nasıl bir saçmalıktır bu!!! oyuncunun hakkındaki bütün bilgiler doğru olmasına rağmen inanmadıysanız sosyal medya hesaplarının da kaynak sayılmadığını düşünüyorsanız menejerine ulaşıp sorabilirdiniz ama üşendiyseniz işinize gelmediyse o başka tabi... tanımadığınız kişi hakkında ne kadar ön yargılısınız kendisi hakkında bilgilerin doğru olmasına çok kesin bilgiler içermesine rağmen kayda değer görmemek neden?

Silinen Fırat Çöloğlu sayfasıı

Açıklamaya kayda değer olmayan kişi demişsiniz..! Ama keyfi olarak sayfayı silmek ne kadar doğru..bir sürü insanın sayfası dururken Fırat Çöloğlu hakkında en doğru bilgilerin olduğu sayfanın silinmesi çok anlamsız çok saçma. Ki bu oyuncu kayda değer bir oyuncu silinmemesi için ne olması gerekiyo ?? Ayrıca insanların Fırat Çöloğlu hakkında en doğru bilgiyi burdan alması iyi birşey değil mi ? Bari bi açıklama yapın Gozdeisikel (mesaj) 22:32, 1 Eylül 2014 (UTC)

KOD5 oluşumu sayfasının silinmesi

Merhaba, https://tr.wikipedia.org/wiki/Kod5

Oluşturduğumuz bilgilendirme sayfası silinmiş. Sosyal sorumluluk projeleri yapan üniversiteler&BT dernekleri tarafından da tanınan oluşumu, kayda değer olmayan bir web sayfası sebebi gösterilerek silinmiş. KOD5 bir web sayfası değil bilişim teknolojileri alanında sosyal sorumluluk projelerine imza atan bir oluşumdur. Lütfen yardımcı olur musunuz? Ozdemirmuhammed (mesaj) 12:36, 2 Eylül 2014 (UTC)

Sayfada aşırı br vandalizm durumu var. IP korumasına alınması uygun diye düşünüyorum. Selamlar, İyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 10:48, 3 Eylül 2014 (UTC)

Kukla

Neye dayanarak beni kuklacılıkla suçluyorsun? Yeni Hesap