Kullanıcı mesaj:Umut aktass

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Tarafınıza defalarca bilgi verildi, ısrarla farklı hesaplardan maddeyi açmaya devam ediyorsunuz. Gerekli açıklama burada yapılmış. --Eldarion 13:22, 5 Ağustos 2014 (UTC)

Tekrar merhaba,

holding ceo'su olmasının yanında belirttiğimiz birkaç farklı şirketin de yönetim kurulunda. Kaldı ki bu şirketlere ait internet sitelerinde yer alan sayfaları da dış kaynak olarak ekledik. Ayrıca bugün yapılan eklemede bloomberg ht de kendisiyle yapılmış olan röportajda eklendi.(incelediyseniz görmüşsünüzdür) Subjektif olmanızla ilgili yorumuma gelince sizin gözünüzle vikipedi'de rahmi koçu aradığımda biyografi.info ve ntv'nin arşiv dokümanı haricinde doğru dürüst bir dış kaynak göremiyorum. hatta bazı linkler expire olmuş. Yanlış anlaşılmasın, Rahmi Koç'un vikipedi'de olması gerektiğini düşünüyorum. Sadece sizin işinizi objektif yapmadığınızı düşünüyorum.

Saygılar,

Hatta sayfayı silinmesi için ben işaretlemiştim. Nedenine gelince kişinin ne kadar ünlü olduğu onu ansiklopedide olması için gerekmez. Bunun yanı sıra bağımsız, doğrulunabilir kaynakların olması da gerekir. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 13:46, 5 Ağustos 2014 (UTC)