Kullanıcı mesaj:Handanbyrm

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Fırat Çöloğlu bu mu? Haberlerde bu var, sanatçı olarak KDliği konusunda ise kaynak göremedim. Kişilerin sosyal medya hesapları kaynak sayılmıyor. İyi Vikiler. --E4024 (mesaj) 08:47, 1 Eylül 2014 (UTC)

Yuhh size ya yuuhh tanımadığınız kişi için ön yargılı olmanız çok saçma !! Sosyal medya hesapları kaynak sayılmıyor olabilir ama sosyal medyadan numarasını isteyip arayıp sorabilirsiniz veya menejerine ulaşıp doğruluğunu sorabilirsiniz haa tabii işinize gelmiyorsa o ayrı ! Fırat Çöloğlu o değil budur [1] Peki siz Somada ölen madencilerimizin çocuklarını ziyarete gidip onlarla vakit geçirdiniz mi ? tabiki HAYIR ama sizin önyargı ile yaklaştığınız FIRAT ÇÖLOĞLU gidip onlarla ilgilendi ama Kalın kafalı insanlar ne anlar bunlardaaaan DEMİ :) ;) Kulaktan duyma haberler ile karar vermeden önce ilk kişiyi araştırın !! Handanbyrm (mesaj) 11:54, 1 Eylül 2014 (UTC)

Handancığım sen kaç yaşındasın? 10-11? Burada kalıcı olmayı düşünüyorsan öyle "yuuhh" gibi sözcükler kullanmamanı salık veririm. Önyargı konusundaki tutumun da ilginç; nereden biliyorsun kimin hangi madenci çocuğuyla vakit geçirip geçirmediğini? Lütfen kendini daha fazla komik etme istersen. Sevgiler. --E4024 (mesaj) 13:04, 1 Eylül 2014 (UTC)

Burada kalıcı olmayı düşünmüyorum bu kadar adilsizliğin olduğu bi sitede aslaa kalıcı olmam ! yaşa gelince kendi yaşınızı söylediniz galiba siz ya :) Nerden biliyorsun diye sorduğun kişi koyu Fırat Çöloğlu hayranı . Kimin hangi madenci çocuğuyla vakit geçirip geçirmediğini bilmiyorum ama Fırat Çöloğlu Aşkım Kapışmak ve ortak arkadaşlarının çocuklarla vakit geçirdiğini çooooooook iyi biliyorum nerden biliyorsun diye sorarsanız da hani şu sosyal medya hesapları kaynak gösterilmiyor ya işte onlarda gördüm buyrun sizde görün http://instagram.com/p/oDGwDxvp67/?modal=true http://instagram.com/p/oENLLlnn69/?modal=true :) Bence daha fazla siz kendinizi savunmayın bu konu da her türlü haksız olan taraf sizsiniz :) Handanbyrm (mesaj) 13:33, 1 Eylül 2014 (UTC)