Kullanıcı mesaj:Kamernoyan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Eldarion 13:27, 18 Ağustos 2014 (UTC)


Kayda değer olduğunu iddia ettiğiniz derneğiniz, hiçbir bağımsız kaynakta yer almamış, ikinci ve üçüncü parti hiç bir kaynak eklenmemiş. Kişisel fikirleriniz dışında kayda değerliği ortaya koyan kaynak yok. Dernek tanıtımınızı yapmak istiyorsanız, başka ortamlar kullanmanızı tavsiye ederim. --Eldarion 14:27, 18 Ağustos 2014 (UTC)

derneğim olsun isterdim :)[kaynağı değiştir]

Subjektif davrandığınızı söylerken ilgili wiki maddesine dayanarak söyledim. Aynı zamanda ön yargılarınız olduğunu bilmiyordum. Dernekle bir ilgim yok. yalnızca bu konuda araştırma yaparken karşılaştım. Benim dernekle ilgim olduğu varsayımı altında hareket etmeniz bu ise gerekçeniz, o zaman madde 6 bağlı olarak maddenin silinmesi yersiz olacaktır. vikipedinin 5 temel taşının 1., 2., 5. kurallarının ihlaidir bu yaptığınız. maddeyi boş verin, önemli değil. Bu benim ilk maddem ve subjektif, nesnel olmayan gerekçelerle silinmesi, wiki kuralları gereği yanlış. Madde bilgi verme amacıyla giriliyor wiki'de. Çok güzel. Bu alanda çalışan bir kurum vs. ile ilgil madde, yersiz bir biçimde tanıtım diye siliniyor. Peki :

https://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Kayda_de%C4%9Ferlik#Kayda_de.C4.9Ferlik_pop.C3.BClerlik_ile_ayn.C4.B1_anlama_gelmez

https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0stanbul_LGBTT https://tr.wikipedia.org/wiki/Kuvay%C4%B1_Milliye_Derne%C4%9Fi https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%87a%C4%9Fda%C5%9F_Sinema_Oyuncular%C4%B1_Derne%C4%9Fi

https://tr.wikipedia.org/wiki/Magazin_Gazetecileri_Derne%C4%9Fi

https://tr.wikipedia.org/wiki/Karikat%C3%BCrc%C3%BCler_Derne%C4%9Fi

Bunlar tanıtım amacı güdüyor diyerek silebilir miyiz? "Bence " derneklerini gitsin başka yerde tanıtsınlar. "bence" ifadesi subjektiftir. çünkü iligli maddeler bilgi vermek amacıyla girilmiş. Yani " tavsiye ederim" diyor isem bu konuda subjektif bir biçimde konuya yaklaşıyorum demektir.  :)


 Kolay gelsin