Kullanıcı mesaj:NKOzi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: MediaWiki message delivery tarafından 11 gün önce Sevgili NKOzi, yardımına ihtiyacımız var! başlığına

MESAJ ARŞİVİ:2010-2012

Hoş geldin NKOzi![kaynağı değiştir]

İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

For non-Turkish speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiçbir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Vikihaber
Özgür Haberler

Vikitür
Biyolojik tür dizini

Vikiversite
Özgür Üniversite

Veritasileti 11:00, 23 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba, hizmetlilik başvurusu sayfasındaki yorumunuzu gördüm. Tam olarak anlayamama sebebiniz eğer şiveden kaynaklanıyorsa ben çevirdim. Saygılar... --esc2003 (mesaj) 21:55, 29 Ocak 2013 (UTC)

Size de merhaba. Cevapladım. --NKOziİleti 07:48, 30 Ocak 2013 (UTC)
  • Selam, Ermenistan'daki Azeri yerleşim yerlerinin eski adlarına dair bilgiye nereden ulaşabilirim? Bildiğiniz bir kaynak var mı? --esc2003 (mesaj) 12:53, 30 Ocak 2013 (UTC)
Valla ben de bu konuda bilgisizim. Azerice vikideki şu şablon ve de şu kategori belki size yardımcı ola bilir. --NKOziİleti 12:59, 30 Ocak 2013 (UTC)
Teşekkürler. esc2003 (mesaj) 13:03, 30 Ocak 2013 (UTC)

Sevgili Vikipedist arkadaş, çeşmedeki talepler listesine lütfen yorum, soru ya da karşı görüş eklemeyiniz. Bunları listenin altına ya da başka bir yere yazabilirsiniz elbette. ama listenin içine lütfen yazmayınız. zaten faydasız tartışmaları sonlandırmak ve somut adımlara geçmeyi denemek için o liste oluşturuluyor. somut bir talebiniz varsa lütfen listeye ekleyiniz. başkalarının herhangi bir önerisine karşıysanız, o önerinin tartışılma sırası geldiğinde bunu belirtebilirsiniz. ya da şimdiden de belirtebilirsiniz, ama listenin içinde değil lütfen. o sadece talepler listesi olarak kalsın. olmaz mı? listedeki taleplerden herhangi birini anlamadıysanız, buna ilikin yorum yapmaktan ve soru sormaktan da kaçınırsanız iyi olur. kişi kendince bir talep öne sürmüştür. anlamadıysanız, doğal olarak katılamazsınız. ama hemen karşı çıkmanız da gerekmez. o talebin tartışılması sırasında anlar, anlayınca da ya katılır ya da karşı çıkarsınız. listedekine benzer bir talebim var, ama tam olarak öyle değil diyorsanız, kendi talebinizi yeni bir madde halinde ekleyiniz. bunun bir sakıncası yok. yani önce bir liste oluşsun, tartışmasız falansız. tüm talepler orada bir sıralansın. listenin içinde yeni sorular sormak, yeni tartışmalar başlatmak işi sulandırır. umarım anlatabilmişimdir. teşekkürler. ANADOLU (mesaj) 13:18, 30 Ocak 2013 (UTC)

Öncelikle anlayışınız için teşekkürler. Hayır, destek vermeniz beklenmiyor sadece. istediğimiz somut taleplere yoğunlaşmak. çünkü yorumlar, tartışmalar, görüş bildirmeler aylardır sürüyor vebir netice alınamıyor. şimdi "Senin somut önerin/talebin nedir?" yönetimini denemek istedik. başkasının talebi hakkında görüş bildirmeden, "Ben bunu istiyorum!" desin herkes. ricamız bundan ibaret. çeşmede listenin altında da açıklamaya çalıştım. karşı görüşünüzü eüer somut bir talebe dönüştürebiliyorsanız, bunu listeye yeni bir madde olarak ekleyebilirsiniz. anlayışınız için tekrar teşekkürler. ANADOLU (mesaj) 13:34, 30 Ocak 2013 (UTC)
Merhaba. Bu taleplerin nesini oylamak, tartışmak mümkün ki, neredeyse tamamı sorunlu ve de eğer öneriler topluluk tarafından kabul edilirse, (karşıt görüşlere yer verilmezse başka bir sonuç çıkamaz) Türkçe Vikipedi tamamen batağa düşer. Görüşüm bu. --NKOziİleti 13:38, 30 Ocak 2013 (UTC)

Merhaba, oylamalarda etkin bir kullanıcı olarak denetçilik seçimi için yapılmakta olan oylamaya katılmak ister misiniz? Teşekkürler! (Not: Bu mesaj başka kullanıcılara da gönderilmiştir.) --esc2003 (mesaj) 06:19, 27 Temmuz 2013 (UTC)


Bayram kutlaması[kaynağı değiştir]

Mübarek Ramazan Bayramınızı en iyi dileklerimle tebrik eder, hayırlara vesile olmasını dilerim. Hayırlı Bayramlar..--Eğitmenmahmut msj 18:18, 8 Ağustos 2013 (UTC)

Geç de olsa teşekkür ederim. Hayırlı bayramlar size de. --N KOziİleti 12:41, 15 Ağustos 2013 (UTC)

Re: Ad günün mübarək olsun[kaynağı değiştir]

Təşəkkür edirəm! Minnətdaram! --►Cekli829 09:25, 29 Kasım 2013 (UTC)

Salam. Səsverməyə qatıldığınız və mənə güvəndiyiniz üçün çox təşəkkür edirəm! Sevgilərlə, --►Cekli829 08:43, 8 Aralık 2013 (UTC)

Sizi özledik NKOzi![kaynağı değiştir]

NKOzi, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:28, 19 Aralık 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Hizmetli Yıldızı
Hocam Merhaba,

Ben Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri diye bir sayfa oluşturdum. Fakat moderatör onayı gerekiyor. Yardımcı olabilir misiniz?


Teşekkürler Tlakerta (mesaj) 11:20, 24 Şubat 2015 (UTC)

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)Yanıtla

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ Yanıtla

Sevgili NKOzi, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili NKOzi, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)Yanıtla