Kullanıcı mesaj:ANADOLU

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
ANADOLU şu anda Vikitatilde ama en yakın zamanda yeniden Vikipedi'de olacak.











Bana mesaj yazmadan önce,
lütfen okulunuzu bitirdiğinizden emin olunuz!









Sevgili Anadolu

Linkte göreceğin üzere 1 ay süre ile dinlenme hakkı kazandın, sevgiler. --e.c. 22:00, 19 Aralık 2014 (UTC)

Selam. Bu konuda iki taraf, tezler, meseleyi değerlendirmeler vb. noktalarda ayrışmalar mevcut. Örneğin, bir kaynakta Ermeni entelektüellerinin dahil olduğu insanların tutuklanmasını Ermeni toplumunun beynini hedef almak üzerinden okunduğu görülürken, diğer tarafta devlet aleyhine faaliyet denilebilir tutuklananların tamamı için. Bize düşen olabildiğince nötr kalmak bu aşamada. Dikkat edersen sevinirim, bu arada "aydın" vb. kullanımları da şahsen uygun görmüyorum; aralarında tanınmış Ermeniler de bulunduğu için "önde gelen" demek daha bir yerinde olacaktır sanırım. Vitruvian (mesaj) 16:11, 30 Ocak 2015 (UTC)

selam. iyisindir inşallah. düpedüz mervan şamah bu ya. bildiğimiz mervan yani. ANADOLU (mesaj) 23:25, 30 Ocak 2015 (UTC)

Selam, teşekkürler. Fransa doğumlu olduğundan ve ilk olarak Fransa vatandaşı olduğundan bu adın kalması lazım. Ama şunlar için yardımcı olabilirsin.--RapsarEfendim? 23:28, 30 Ocak 2015 (UTC)

Akdamar Adası[kaynağı değiştir]

Akdamar Adası İngilizce sayfasında bu başlığı girdim. Ermeni kullanıcı silinmesi için çok çalıştı, ve beni şikayet etti. birkaç uğraşıyla sayfada kalmasını sağlayabildim, ama her an silinebilir. wikipedia'da yeniyim ve yardımlarınızı rica ediyorum. https://en.wikipedia.org/wiki/Akdamar_Island

"Commemoration Akdamar Island is remembered in Van, Turkey where Armenian Gangs during 1915 incidents took Muslim women captive and brought them to the Akdamar island to torture and rape them, but 50 women committed suicide in these waters to save their dignity.[18][unreliable source]" konuyla ilgili tartışma burada => https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Administrators%27_noticeboard/Incidents Alesgeriy (mesaj) 05:18, 8 Şubat 2015 (UTC)

@ANADOLU ANADOLU (MesajKatkılarİstatistikler) sürekli vandalizme uğruyor, bugün tekrar yapıldı. lütfen yardımcı olurmusunuz

Selamlar. "محمد بن عوض بن لادن‎" ifadesi "Muhammed bin Avad bin Ladin" olarak mı yazılmalı? Avad konusunda emin değilim, Evad olabilir mi? Arapça okumayı bilmiyorum, yalnızca benzer örneklerden hareket ediyorum, onu da belirteyim.--RapsarEfendim? 21:06, 15 Şubat 2015 (UTC)

en:Al-Thager Model School maddesinin adı hakkında da görüşünüz lazım.--RapsarEfendim? 19:08, 16 Şubat 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, ANADOLU
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:09, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Defalarca uyarılmanıza ve engellenmiş olmanıza rağmen, ısrarla kullanıcılar üzerine yorum yapmaya devam ediyorsunuz. Buradaki ihlaliniz sonucunda değişiklik yapmanız 1 ay süre ile engellenmiştir. Tekrarı halinde engel süreniz uzayacaktır. --Eldarion 12:50, 27 Mart 2015 (UTC)

bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Diyapazon, 10:26, 1 Aralık 2015 (UTC)

Merhaba. Öncelikle dönüşünüzden dolayı sizi tebrik etmek istiyorum. Bir de bu kadar zaman sonra bile konuyla ilgilenme nezaketini gösterdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. Konu şu an güncelliğini korumuyor açıkçası. Fakat üzerinden gerçekten çok zaman geçtiği için yanlış bir bilgilendirme yapmaktan kaçınmak için eskileri bir karıştırmam gerekecek. Bir süre müsaade ederseniz daha doğru bilgi verebilirim sanıyorum. Kuklacılıkla ilgili bir başvuruda bulunmamıştım açıkçası. Ama aynı mesajdan birkaç diğer hizmetli arkadaşa da göndermiştim. Onların yanıtını da linkler vererek size ayrıca iletirim. Mesajımda adları anılanlardan bir tanesi aynı kişi olmadıklarını, sadece tanıştıklarını ve adı çekilen sanatçının fan klubünün üyeleri olduklarını anlatan bir mesaj göndermişti. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen biraz müsaade ediniz. Tekrar teşekkürler. ANADOLU (mesaj) 21:08, 16 Mart 2013 (UTC)
Selamlar, sanırım bu mesajınızı yanıtlamamışım ?? çok uzun zaman gecince böyle oluyor :). çok uzun zamandır vikiden uzaktaydım malum. o nedenle konuyu da tam hatırlamıyorum açıkçası, konu çözüme kavuştu mu sonuçta?--Merube 89msj 10:02, 23 Ocak 2016 (UTC)

İnceleme Bekliyor. Acil Onaylama Gerekmektedir[kaynağı değiştir]

https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=%C4%B0stanbul%27daki_liseler_listesi&action=history

Linkdeki hatalar giderilmistir ancak inceleme bekliyorda kalmistir.Vikipedi Türkiye facebook sayfasindan yonlendirilme yapildi. Onaylanmasini rica ederim. Druqxe (mesaj) 18:25, 10 Kasım 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 18:19, 2 Nisan 2017 (UTC)

Deniz (mesaj) 18:19, 2 Nisan 2017 (UTC)

Değişiklikler[kaynağı değiştir]

Türkiye’de yayın yapan televizyon kanalları listesinde değişiklikler yaptım. İnceler misiniz? Sarı Saçlı (mesaj) 11.52, 29 Temmuz 2020 (UTC)[yanıtla]

Türkiye’de yayın yapan televizyon kanalları listesinde değişiklikler yaptım. İnceler misiniz? Sarı Saçlı (mesaj) 08.18, 9 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.880 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.31, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.06, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.40, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]

Kategori:Yavuz Pağda'nın senaryosunu yazdığı filmler[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Kategori:Yavuz Pağda'nın senaryosunu yazdığı filmler maddesi hızlı silme kriterlerinden "Kategori 1: Boş kategori gerekçesiyle sayfanın hızlı silinmesi talep ediliyor." kriterini sağladığından silinmesi için işaretlendi. Lütfen ilgili politika ve yönergeleri okumadan maddeyi tekrardan oluşturmayınız. Israrlı tavırlarınız engellenmenize neden olabilir. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsanız ya da herhangi bir sorunuz varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Wooze 02.55, 23 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Sevgili ANADOLU, yardımına ihtiyacımız var![kaynağı değiştir]

Selam sevgili ANADOLU, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 4.743 değişiklik bulunmakta; ne yazık ki bu çok yüksek bir değer. Bu sayıyı hızlıca eriterek okurlara sunmak için hep birlikte iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu bir toplu mesajdır.) ~ YG1¡Hola❗️ MediaWiki message delivery (mesaj) 19.32, 20 Nisan 2024 (UTC)[yanıtla]